NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal op grote schermen op Rock Werchter

Voetbal op grote schermen op Rock Werchter

http://oi57.tinypic.com/4g4sbn.jpg

De festivalgangers die komend weekend afreizen naar Rock Werchter hoeven geen minuut van het WK Voetbal te missen. De organisatie zorgt ervoor dat de WK-kwartfinales ook op het terrein te zien zijn.

Op het kampeerterrein The Hive, waar tijdens het vierdaagse festival maximaal 30.000 feestvierders kunnen overnachten, worden vrijdag en zaterdag de vier kwartfinalewedstrijden uitgezonden op grote schermen.

Zo kunnen de duizenden Nederlandse muziekliefhebbers die jaarlijks op het festival afkomen, op zaterdag om 22.00 uur de wedstrijd van Oranje tegen Costa Rica bekijken.

Mochten de Rode Duivels zich dinsdagavond kwalificeren voor de volgende ronde, dan plaatst organisator Live Nation ook grote schermen op het festivalterrein. Daarop is in dat geval zaterdag om 18.00 uur de kwartfinale met de Rode Duivels te zien.

 "We zorgen er wel voor dat de optredens daar geen hinder van ondervinden. Mensen hebben immers geld betaald om bands te zien spelen", klinkt het bij de organisatie.

30-06-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Osbourne heeft nieuwe villa

Jack Osbourne heeft nieuwe villa

http://oi61.tinypic.com/k1qphk.jpg

Jack Osbourne heeft een nieuwe villa en die is volgens TMZ behangen met camera's. De zoon van rocker Ozzy Osbourne zou 2,3 miljoen euro hebben betaald voor het optrekje met vijf slaapkamers en zes badkamers in de wijk Studio City in Los Angeles.

ronnen hebben TMZ verteld dat Jack een gezinsvriendelijke buurt zocht om er zijn tweejarige dochter Pearl groot te kunnen brengen. In april zette Jack zijn vorige huis, waar hij sinds 2011 woonde, te koop voor 2,1 miljoen euro.

30-06-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lief Kate Middleton getrouwd

Ex-lief Kate Middleton getrouwd

http://oi62.tinypic.com/mb21xv.jpg

Toen Kate Middleton trouwde met Prins William, nodigde ze haar ex-liefje Willem Marx uit op haar feest. Dit weekend is Marx getrouwd met een andere mooie brunette: Johanna Botta, een Italiaanse TV-presentatrice. Kate was niet aanwezig op de bruiloft.

Het stel trouwde aan de Italiaanse Amalfikust. "Het was een mooie kans, jammer dat Kate er niet bij kon zijn", zegt een lid van de congregatie van Castellabate.

Johanna Botta werkt in de Verenigde Staten, waar Marx een carrière als journalist uitbouwde en zo Botta leerde kennen.

Marx kwam in 2007 opnieuw in beeld nadat Prins William en Kate voor een korte periode uit elkaar gingen. Nadien was hij samen met Elettra Rossellini Wiedemann, een model voor Lancome en tevens kleindochter van 'Casablanca'-ster Ingrid Bergman.  

30-06-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau leest zondag voor uit z'n nieuwe roman

Thé Lau leest zondag voor uit z'n nieuwe roman

http://oi61.tinypic.com/2mdfq6h.jpg

De ongeneeslijke zieke zanger, muzikant en schrijver Thé Lau (61) staat zondag op het programma van het festival 'De Wereld Draait Buiten' in het Westerpark in Amsterdam. Hij draagt daar voor uit zijn nieuwe roman Juliette, die op 1 september verschijnt. 'De Wereld Draait Buiten' wordt georganiseerd door de makers van de populaire talkshow 'De Wereld Draait Door'.

Met zijn rockgroep The Scene nam Lau onlangs afscheid van zijn Nederlandse en Belgische fans. Als schrijver en solo-artiest blijft de Amsterdammer echter publiekelijk actief zolang zijn lichamelijke conditie dat toestaat. Tijdens 'De Wereld Draait Buiten' maakt hij deel uit van het Achievers-programma dat uitgeverij Lebowski en platenlabel Top Notch presenteren.

"We hebben nog meer plannen rond het verschijnen van het boek", zegt uitgever Oscar van Gelderen, die deze maand ook vijf eerdere boeken van Lau opnieuw in de handel bracht. Ook met het album 'Platina Blues' wil de zanger nog wel van zich laten horen. "Er zijn al verzoeken om hem in gesprek te laten gaan met David Byrne (Talking Heads), als die later dit jaar naar Nederland komt ter promotie van zijn boek How Music Works. Maar alles hangt natuurlijk af van hoe Thé zich op dat moment voelt."

30-06-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jokertje' uit 'Oh Oh Cherso' haalt bachelordiploma

'Jokertje' uit 'Oh Oh Cherso' haalt bachelordiploma

http://oi60.tinypic.com/5yuscg.jpg

Hoe gaat het tegenwoordig met 'Jokertje' uit de beruchte Nederlandse realityreeks 'Oh Oh Cherso'? Prima! Robert Minderhoud, zoals 'Jokertje' echt heet, is geslaagd voor zijn bachelordiploma aan de Haagse Hogeschool, dat laat de realityster weten aan het Nederlandse persagentschap ANP. 'Jokertje' heeft nu een bachelor in Facility Management.

De twintiger uit Den Haag gaat een jaar ervaring opdoen en daarna starten aan een master in Nederland. "Ik wil af van het feest- en drankimago. Ik heb laten zien dat ik het kan. Het is een soort statement: ik ga het bedrijfsleven in", aldus Robert. Vanaf augustus start hij als consultant bij een detacheringsbureau.

Zijn manager laat weten dat hij de tv-bekendheid tijdens zijn studie "bewust uit alle tv-programma's heeft gehouden om imagoschade te voorkomen." "Hij is nog wel beschikbaar voor commercials."

De diploma-uitreiking van Robert is over twee weken. Om het te vieren gaat hij "gezellig uit eten met familie."

'Oh Oh Cherso', waarin acht Haagse jongeren hun zomer doorbrachten in de Griekse badplaats Chersonissos en het daar op een stevig zuipen en feesten zetten, groeide in 2010 ook bij ons uit tot een kijkcijfersucces op 2BE. Een Vlaamse versie werd wel ingeblikt, maar is nooit uitgezonden. "Wegens te gortig", klonk het destijds bij sommige insiders.

30-06-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewezen tv-presentator Rolf Harris schuldig aan kindermisbruik

Gewezen tv-presentator Rolf Harris schuldig aan kindermisbruik

http://oi62.tinypic.com/118gjk7.jpg

Televisiepresentator en kunstenaar Rolf Harris is in twaalf gevallen schuldig bevonden aan het seksueel misbruik van kinderen en minderjarigen.

De strafmaat tegen de 84-jarige in Australië geboren televisiefiguur zal vrijdag door het Southwark Crown Court in Londen bekendgemaakt worden.

De affaire rond Harris was in de marge van het BBC-misbruikschandaal rond de vroegere presentator Jimmy Savile aan het licht gekomen. Uit het onderzoek bleek dat ook Harris, die onder andere kinderprogramma's aan elkaar praatte, jarenlang toenadering had gezocht tot minderjarigen. Hij heeft alle beschuldigingen steeds ontkend.

30-06-2014 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse acteur betreurt 'Fuck you'-tweet na KLM-grap

Mexicaanse acteur betreurt 'Fuck you'-tweet na KLM-grap

http://oi61.tinypic.com/29e4v1z.jpg

Gael García Bernal heeft via Twitter zijn excuses aangeboden voor zijn commentaar op een tweet van KLM na afloop van de 2-1 zege van Oranje. De Mexicaanse acteur reageerde woedend op het 'Adios Amigos'-grapje. Hij plaatste ook een negatieve tweet over de acties van Robben in de eerste helft van de wedstrijd.

Bij het oorspronkelijke bericht stond een afbeelding van een vertrekbord met een symbool van een sombrero en een snor. De acteur reageerde verontwaardigd. "'I'm never flying your shitty airline again. Fuck you big time." KLM kreeg van veel andere mensen ook negatieve reacties op de tweet.

Excuses
Bernal zegt nu dat hij de tweets uit emotie verstuurde. "Excuses aan iedereen die zich beledigd voelen door mijn commentaar", aldus de acteur. De tweets van KLM en van Gael García Bernal zijn inmiddels verwijderd.

KLM zet extra personeel in
KLM zet vandaag extra mensen in om de afdeling Sociale Media te ondersteunen, kwestie van alle klachten te kunnen afhandelen. "We hebben inderdaad extra personeel ingezet om alle mensen met vragen te beantwoorden", zegt de woordvoerster. "Dat zijn er nogal wat." KLM-medewerkers moeten vaak excuses aanbieden aan mensen die zich gekwetst voelen door de tweet.

"We maken wel vaker grappen op Twitter, net als veel andere bedrijven, en dat zullen we ook blijven doen", aldus de woordvoerster. 'Veel mensen vonden het ook juist heel grappig. Maar vooral de Mexicanen hebben het helemaal verkeerd opgevat."

30-06-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa: 'Aandacht voor mijn jurk en achterste was vleiend'

Pippa: 'Aandacht voor mijn jurk en achterste was vleiend'

http://oi62.tinypic.com/m8cjyr.jpg

Voor Pippa Middleton is er een leven voor en na 'Het Huwelijk'. De 30-jarige Britse spreekt in een televisie-interview voor het eerst over de grote impact die het huwelijk van haar zus Kate en prins William in 2011 op haar eigen leven had. En over de veelbesproken jurk die zij die dag als bruidsmeisje droeg en die haar - en haar achterste - in het middelpunt van de belangstelling zette. 'Het was zwaar', zegt Pippa.

"Om van een normaal leven te moeten omschakelen naar een leven na de bruiloft, een leven in de spotlights, dat was heel moeilijk", zegt Pippa in het interview met de Amerikaanse co-host van de 'Today'-show, Matt Lauer. Vandaag werd deel 1 van het tweeluik uitgezonden door omroep NBC.

De zus van Kate heeft de impact van het koninklijke huwelijk onderschat, zo bekent ze. "We zagen het als familie 'als gewoon maar een bruiloft', en zo bereidden we ons erop voor. Ik hielp mijn zus en de andere bruidsmeisjes. Ik besefte niet hoe groot het zou zijn." Zelfs op momenten tijdens de huwelijksceremonie was de grootte ervan niet direct zichtbaar voor Pippa.

"Er waren wel veel mensen, maar je zag de televisiecamera's niet direct. Het leek wel alsof we alleen met die mensen waren en niet met de hele wereld." Pas op het balkon van Buckingham Palace in Londen, met al het publiek dat aanwezig was, dacht Pippa: "Wow, dit is best wel bijzonder. Tegelijkertijd was het erg surrealistisch om die scène terug te zien op tv."

30-06-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen deert metalfans op Graspop niet

Regen deert metalfans op Graspop niet

http://oi61.tinypic.com/2mxlegp.jpg

Goed 90.000 metalfans kwamen tijdens de eerste twee dagen van de negentiende editie van Graspop Metal Meeting een kijkje nemen in Dessel. Glamrockband Steel Panther zorgde vrijdag voor de eerste eyecatcher met zijn opmerkelijke show tot groot jolijt van de aanwezigen. Vandaag ging het feestje gezellig door op de Desselse wei al zorgde de regen voor de nodige regenjassen.

Hoewel de regenbuien hier en daar het metalfeest onderbreken, blijven de bezoekers trouw op post. Vooral de grote namen van het festival komen er nog aan zoals Volbeat en Limp Bizkit. De a-typische metalband maakte enkele jaren geleden al heel wat indruk en ook vandaag zijn vooral de jonge festivalbezoekers er wild van. 

Behalve voor de muziek lijken de jonge fans ook steeds meer voor de open mentaliteit te komen. Graspop brengt elk jaar opnieuw een gekleurde bende bij elkaar. Naast mannen met zware baarden en vijf oorringen lopen kort gerokte dames in netkousen en met een felle haarkleur. Een nieuwe trend lijken de superhelden wel. Vijf powerrangers en een soort van pipi langkous duiken plots voor onze lens als we richting hoofdpodium lopen. "We vonden het een keer wat anders om in deze kleren te komen. We willen ons niet in de typische metallook kleden, maar we willen toch wel anders zijn. Dit is zoiets dat je niemand anders ziet dragen", grinnikt één van de powerrangers. 

Op de wei en ook op de camping verloopt alles rustig dit jaar. Vorig jaar kregen heel wat Graspopbezoekers af te rekenen met een dievenbende. Terwijl de bezoekers naar het festival trokken, snuffelden de dieven rond in de achtergelaten tentjes op de camping. Een probleem dat de organisatie dit jaar aanpakt door extra veiligheidsmensen die op de campings een oogje in het zeil houden. 

Verder lijkt het alweer een prima editie. Met bezoekersaantallen van rond de 45.000 mensen per festivaldag is dit ongetwijfeld het grootste metalfeest in België en ver daarbuiten. Het dubbele hoofdpodium lijkt ook een goede zet waar de echte muziekliefhebbers goed op reageren. "We hebben nu nog 10 minuten nodig tussen twee bands. Als de éne op MainStage 1 speelt, kan de andere opstellen op MainStage 2", vertellen ze op de communicatiedienst. "Dat zorgt voor tijdswinst en de fans appreciëren het wel." Voor de absolute topact is het nog wachten tot morgen. De organisatoren verwachten dat Black Sabbath opnieuw voor een afsluiter van formaat zal zorgen op Graspop Metal Meeting.

29-06-2014 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Candy Dulfer in het geheim getrouwd in Hongarije

Candy Dulfer in het geheim getrouwd in Hongarije

http://oi61.tinypic.com/fm8jn4.jpg

Candy Dulfer (45) is gisteren in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. Op Instagram plaatste de saxofoniste een foto van zichzelf in bruidsjurk met haar kersverse echtgenoot AFC-keeperstrainer Bela Szenasi (30) aan haar zijde.

'Dit is net gebeurd,' schrijft ze bij de foto. Het tweetal trouwde buiten het oog van de media in Hongarije, het land waar Bela vandaan komt. Muzikant Phatt alias Ricardo Burgrust was getuige van de plechtigheid. 

Hij werkt regelmatig samen met Candy Dulfer en noemt haar zijn "grote zus". Ook hij plaatste een foto van de bruiloft op Instagram met de tekst:"'Ja! Mijn grote zus Candy Dulfer is net getrouwd met Bela Szenasi. Dat betekent trouwens niet dat ze ineens ook volwassen is geworden. Ik ben heel blij voor jullie. Hou van jullie!".

Candy Dulfer en Bela Szenasi verloofden zich in juni 2011. Anderhalf jaar later verklaarde ze tegenover Nu.nl nog dat er van een huwelijk voorlopig geen sprake zou zijn. "Het is voor nu even sexyer om verloofd te blijven."

Om de huwelijksdag zelf zat ze naar eigen zeggen evenmin te springen. "Als ik optreed, dan mag ik elke avond al in een mooie jurk en is het haar mooi opgemaakt. Voor veel vrouwen is dat vaak maar één keer in hun leven en is dat, naast de liefde natuurlijk, een reden om te trouwen. Voor mij hoeft dat niet, het is al een mooi idee dat ik gevraagd ben."

29-06-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne heeft tattoo op haar hoofd

Kelly Osbourne heeft tattoo op haar hoofd

http://oi60.tinypic.com/2isi34i.jpg

Een tattoo op je rug of pols is tegenwoordig ook maar zo gewoontjes, moet Kelly Osbourne hebben gedacht. De dochter van Ozzy en Sharon heeft gisteren haar lokken half afgeschoren en op de kale plek op haar schedel een tattoo laten zetten.

Op Twitter en Instagram deed de celeb uitgebreid verslag van de procedure. "Tijd voor een nieuw likje verf", laat ze eerst vanuit een kapperssalon weten. "Oops, wat heb ik vanavond gedaan? schrijft ze vervolgens bij een foto van haar halfpaarse, halfkale hoofd.

Op het volgende kiekje is te zien hoe het woord 'Stories...' op de linkerkant van haar schedel wordt getatoeëerd. "Ik ben het eerste vrouwelijke lid van de #ShamrockCrew bedankt @Dr_woo_ssc voor de hoofdtattoo", schrijft ze, verwijzend naar de tattooshop in Hollywood. "Bedankt @dr_woo_scc wat jij doet is magisch! @shamrocksocialclub."

Aan het einde van de tattoo- en fotosessie denkt de presentatrice ook nog even aan haar ouders. "Sorry mam en pap, maar ik vind het geweldig!"

29-06-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry: "George lijkt op een jonge Churchill"

Prins Harry: "George lijkt op een jonge Churchill"

http://oi60.tinypic.com/65u8ib.jpg

De Britse prins Harry vindt dat zijn kleine neefje George op een jonge Winston Churchill lijkt. Dat vertelde hij volgens een presentatrice op de Chileense radio. De broer van prins William is daar momenteel op bezoek.

Het 11 maanden oude zoontje van William en Catherine groeit als kool en leert snel en dat is ook zijn oom opgevallen, liet dj Virginia Araya van radiostation Infinita weten aan US Weekly.

"Ik vroeg hem hoe George was. 'Hij groeit op', vertelde hij. 'Hij kan al lopen en heeft grote, bolle wangen. Hij lijkt op een jonge Winston Churchill'." Wellicht zal niet iedereen het grapje van Harry kunnen waarderen: de voormalige Britse premier was weliswaar een van de belangrijkste politici van de 20e eeuw, maar stond niet bepaald bekend om zijn knappe uiterlijk.

Chili
De zoon van prins Charles reist deze week door Brazilië en Chili. In de residentie van de Britse ambassadeur in de Chileense hoofdstad Santiago gaf hij vol enthousiasme een toespraak over dat Zuid-Amerikaanse land. "Chili heeft een fascinerende geschiedenis en een geweldige sociale en geografische verscheidenheid. Mijn vader en broer waren hier al geweest en hebben me veel geweldige verhalen verteld: het is dan ook niet verrassend dat ik het land graag eens wilde bezoeken", legde Harry uit.

Zijn hoge verwachtingen zijn waargemaakt. "Ik ben erg dankbaar voor het warme welkom dat ik hier sinds mijn komst heb ervaren. Het is geweldig om zo'n sterke band tussen onze twee landen te zien."

29-06-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beste van Ivan De Vadder in 'De Zevende Dag'

Het beste van Ivan De Vadder in 'De Zevende Dag'

http://oi61.tinypic.com/1426bk7.jpg

Vandaag nam politiek journalist Ivan De Vadder afscheid van het VRT-programma 'De Zevende Dag'. In de toekomst zal hij ons niet meer door de politieke wirwar begeleiden op zondag. Wij lijsten alvast vijf memorabele momenten van De Vadder op.

1. Interview met Yves Leterme
Waarschijnlijk een van de meest memorabele interviews van Ivan De Vadder. Tijdens het interview blijft Leterme naast de vraag antwoorden tot grote ergernis van De Vadder, die op zijn beurt de tafel verlaat (1min42). In Humo licht De Vadder toe dat dit moment hem altijd zal bijblijven. "Bij een interview kom je naar de studio om je kritisch te laten benaderen en ondervragen, en daaruit moet dan een meerwaarde ontstaan", zegt hij. "Als je daar als gast misbruik van maakt, dan is het mijn taak om dat ook duidelijk te maken."

2. "Meneer Dewinter verlaat momenteel de studio"
In 2003 was het niet De Vadder zelf die de gesprekstafel verliet, maar Vlaams Belang kopstuk Filip Dewinter ontvluchtte de studio. Ivan De Vadder probeerde het conflict nog te bedaren, maar tevergeefs.

3. Kampioen in brilmonturen
In de afscheidsaflevering benadrukte Geert Hoste in zijn eerbetoon de hoeveelheid aan brilmonturen dat De Vadder de afgelopen jaren versleten heeft. De Vadder versleet ook veel vrouwelijke presentatrices in 'De Zevende Dag' grapt Hoste.

4. Informateur Bart De Wever beantwoordt vragen van De Vadder tijdens live-uitzendingen
Na de mislukte poging van Bart De Wever om een centrumrechtse regering te vormen, spreekt hij de pers toe. Opvallend is dat hij tijdens zijn toespraak zich rechtstreeks tot Ivan De Vadder richt over een smsje voor een interview.

5. Hilarische factcheck: de panda-rel
Tussen de serieuze factchecks van Ivan De Vadder kwam plots de heuse panda-rel aan bod. De Vadder had zich waarschijnlijk nooit voorgesteld dat hij de kostprijs van panda's ging berekenen voor 'De Zevende Dag'.

29-06-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John: "Jezus zou voor homohuwelijk zijn"

Elton John: "Jezus zou voor homohuwelijk zijn"

http://oi61.tinypic.com/ir24j6.jpg

Als Jezus Christus in dit tijdperk zou leven, zou hij voorstander van het homohuwelijk zijn, denkt Elton John. Dan zouden ook homoseksuele geestelijken met elkaar mogen trouwen en zou het celibaat van katholieke priesters worden afgeschaft.

"Dat zijn oude, stomme dingen. Als Jezus vandaag zou leven, kan ik me niet voorstellen dat hij als christen en als geweldig persoon zijnde zou zeggen dat dit niet kan", zegt de muzikant in een interview met Sky News. ''Hij vond liefde, compassie, vergeving en het samenbrengen van mensen zo belangrijk, en dat is waar de kerk over zou moeten gaan."

John zou graag met zijn vriend David Furnish willen trouwen, vertelt hij, al denkt hij dat dat vanwege zijn onlangs afgesloten geregistreerd partnerschap pas volgend jaar mogelijk is. "Maar als we gaan trouwen, dan wordt het erg klein en spontaan. We hebben ons grote feest al bij het registreren van het partnerschap gehad."

29-06-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briljante Rolling Stones rocken Werchter plat

Briljante Rolling Stones rocken Werchter plat

http://oi59.tinypic.com/no8vfn.jpg

Legendarischer dan wat de 65.000 fans op de weide van Werchter meemaakten, wordt het niet. Of ken jij nog een iconische band uit de jaren '60 en '70 die je nog aan het werk kan zien? En er het werkplezier ook nog eens horen afspatten? Dacht het niet. The Rolling Stones, al 52 jaar overlevers van de taaiste soort, speelden hun grootste hits. Strak, scherp, zwoel en gretig als een bende bloeddorstige wolven. Vet en ranzig, maar nergens slordig zoals vroeger al eens het geval was. Elegante arrogantie. Wie ze niet lust, moet maar bieten vreten.

Een stomp in je maag, zo'n hevige rush naar je kop en die jonge, onzedige opwinding in je onderkant. The Rolling Stones live, daar treedt geen gewenning bij op. Redenen om hun doortocht op TW Classic fabuleus te noemen? Dat ze na 52 jaar nog altijd de pubers lijken die zich in 1962 voornamen de beste rhytm and bluesband van Londen te worden. Meer dan twee jaar zou het toch niet duren, tenzij je Elvis Presley was. Wel, dichter bij de legende kan je niet komen.

Niet klein te krijgen
Niet overtuigd? Dit zijn zeventigers - jonkie Ron Wood is 67 - die lak hebben aan de idee dat rock-'n-roll enkel voor tieners is, die groot werden omdat ze opkeken naar oude bluesmannen. Het is eigenlijk nog altijd een rhythm and bluesband met een jazzdrummer. De beste, onovertroffen.

Schandalen, publiek uitgevochten vetes, een dode mede-oprichter (Brian Jones), scheepsladingen drank en drugs, een doodgeschoten fan (Altamont, 1969), gekibbel over vrouwen, dat akkefietje over Jaggers pietje in Keiths biografie, de recente zelfdoding van Jaggers vriendin L'Wren Scott: het heeft hen allemaal niet klein gekregen. What doesn't kill you,...

Overgrootvader Mick Jagger was in topvorm, Keith Richards grijnsde gelukzalig zijn tanden bloot, Ron Wood vloeide mee met Keiths gitaarspel, Charlie Watts als vanouds de Zwitserse klok met de vette aanslag op de kleinste drumkit uit de rockgeschiedenis. Zalig!

Bejaarden met honger
Kijk, als ze van wal steken met 'Jumping Jack Flash' en bij het eerste refrein zit het geluid al haast perfect, dan kan er eigenlijk al niet veel meer foutgaan. En honger dat die bejaarden uitstralen, Jagger zou zo zijn tanden in die 65.000 fans zetten. Suarez? Amateur!

Als een bronstige haan trippelt hij, de borst hoog, door 'You Got Me Rocking'. Het lijf van een topsporter, de uitstraling van drie keer Fukushima. Rockkeizer zijn en tegelijk balletdanser? Hij flikt het.

29-06-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Beyoncé met gezin op luxejacht

Mama Beyoncé met gezin op luxejacht

http://oi58.tinypic.com/2ajndrr.jpg

Nog geen week geleden gaven Beyoncé en Jay-Z de aftrap van hun gezamenlijke 'On The Run'-tournee in Miami. Vrijdag werd het glamourkoppel gespot op een extravagant jacht in de wateren voor de kust van Florida. Hun 2-jarige dochter Blue Ivy was ook van de partij.

Vooraleer hun tournee een versnelling hoger gaat, kozen de wereldsterren voor een dag 'quality time' met het gezin.

In het bijzijn van een bevriend koppel verpoosden ze eind deze week op een luxueus jacht. Dochter Blue Ivy week niet van hun zijde.

Personeel op het schip bediende de opvarenden op hun wenken en zorgde dat ze niets tekortkwamen.

De beroemdheden dineerden en dronken wijn aan boord van het jacht.

Veel tijd om te relaxen hebben Queen B en Jay-Z tegenwoordig niet. Afgelopen nacht vertrok het koppel al naar Cincinnati, voor het vervolg van hun tournee.

Op 12 en 13 september speelt het echtpaar in het Stade de France in Parijs. In ons land werd nog geen optreden aangekondigd.

29-06-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soullegende Bobby Womack overleden

Soullegende Bobby Womack overleden

http://oi61.tinypic.com/2nhdb49.jpg

De Amerikaanse soulzanger Bobby Womack is dood. De man is gisteren op 70-jarige leeftijd overleden, zo bevestigde zijn manager. De precieze oorzaak van zijn dood is niet bekend, maar de website TMZ citeert zijn zus die zegt dat hij in zijn slaap is gestorven.

Womack was zelf de zoon van twee muzikanten en startte zijn carrière dan ook in familieverband, bij de Curtis Womack and the Womack Brothers. De groep brengt eerst gospelliederen, en later -onder de naam The Valentinos- soulgetinte nummers. De doorbraak komt er in 1964, met het nummer 'It's All Over Now'. De versie van de Rolling Stones, die het datzelfde jaar opnamen, wordt hun eerste nummer 1-hit.

Na de dood van Sam Cooke valt de groep uit elkaar. Bobby Womack start een solocarriere en werkt samen met heel wat sterren, zoals Aretha Franklin en Janis Joplin.

Womack heeft zelf hits met 'If You Think You're Lonely Now', 'Lookin' For a Love', 'That's The Way I Feel About Cha' en 'Woman's Gotta Have It'. In 2009 wordt hij in de Rock and Roll Hall of Fame opgenomen.

Bobby Womack sukkelde wel al lang met zijn gezondheid. In de jaren tachtig was hij verslaafd aan drugs. Nadien kreeg hij nog diabetes, darmkanker en vertoonde tekenen van Alzheimer.

Ondanks zijn fragiele gezondheid trad de man nog altijd op. Einde juli stond een optreden van hem gepland in het Rivierenhof in Deurne. Vorig jaar gaf hij nog een voortreffelijk optreden op Gent Jazz. Dat optreden moest in 2012 afgelast worden wegens zijn kanker. In dat jaar bracht Womack het alom geprezen album 'The Bravest Man in the Universe' uit, in een productie van Damon Albarn.

Ron Wood heeft vanochtend op Twitter hulde gebracht aan de soulzanger. "Zo triest te vernemen dat mijn vriend Bobby Womack, de man die je kon doen huilen toen hij zong. Zijn overlijden doet me wenen".

Womack was een nieuw album aan het opnemen onder de gewaagde titel 'The Best is Yet to Come', waaraan Stevie Wonder, Rod Stewart en Snoop Dogg bijdragen zouden leveren.

28-06-2014 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer aangereden

Frans Bauer aangereden

http://oi60.tinypic.com/2aafz2h.jpg

Frans Bauer moet op zoek naar een goeie carrossier. De zanger heeft gisteravond een aanrijding gehad. Aan de Nederlandse radiozender Omroep Brabant vertelde Bauer dat hij tijdens een harde regenbui werd aangereden door een jonge automobiliste.

"Het begon te regenen. Toen kwam een heel lief meisje van 21 een uitrit uitrijden en reed ze per ongeluk tegen mijn auto aan. Het arme kind was helemaal overstuur, ze was helemaal aan het trillen", vertelt Bauer.

Gelukkig is het ongelukje goed afgelopen en bleef het bij blikschade aan de zijkant van de wagen. Bauer werd gsiteren bij Omroep Brabant uitgeroepen tot eerste nachtcommissaris van de provincie.

28-06-2014 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinzoon van Ice-T schiet huisgenoot dood

Kleinzoon van Ice-T schiet huisgenoot dood

http://oi57.tinypic.com/33eljs6.jpg

De kleinzoon van rapper Ice-T is gearresteerd, omdat hij per ongeluk zijn huisgenoot heeft neergeschoten. TMZ meldt op basis van politiebronnen dat de 19-jarige Elyjah Marrow aan het prutsen was met een pistool, waarna het per ongeluk afging en zijn huisgenoot Daryus Johnson dodelijk verwondde. Marrow zit sinds dinsdag vast.

De kleinzoon van Ice-T wordt verdacht van doodslag, bezit van (gestolen) vuurwapens en roekeloos gedrag. Hij wordt ook aangeklaagd voor het bezit van marihuana. Volgens de politie was de jongen van plan de drugs te verhandelen.

Ice-T heeft nog niet op de arrestatie van zijn kleinzoon gereageerd. Elyjah Marrow deed mee in de realityserie van zijn opa, 'Ice Loves Coco'.

28-06-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Kimye al slachtoffer van racisme

Dochter van Kimye al slachtoffer van racisme

http://oi60.tinypic.com/15g5k55.jpg

Kim Kardashian heeft onthuld waarom ze vorig jaar een pleidooi tegen racisme heeft gehouden. De realityster vertelde hoe iemand naar haar en haar baby schreeuwde op een vliegtuig.

Kim vertelt hoe ze in slaap was gevallen en wakker werd door geschreeuw. De vrouw riep buiten zichzelf tegen haar: "De  baby van Kanye West! Jij bent samen met een zwarte man en je baby is ook zwart. Hou je zwarte baby stil", aldus mevrouw Kardashian West. Kim voelde de drang om agressief te reageren maar wist zichzelf onder controle te houden.

In haar blogpost schreef Kim vorige maand: "Ik heb nooit beseft hoeveel het moederschap me zou veranderen. Voor ik North had, besteedde ik niet veel aandacht aan racisme of discriminatie. Het is een onderwerp waar Kanye veel mee bezig is. Ik geloof dat het makkelijker was voor me om te denken dat het de strijd van iemand anders was. Maar onlangs heb ik dingen gelezen en ervaren die me misselijk maken, net zo haatdragend en dodelijk als ze altijd al zijn geweest. Ik voel me verantwoordelijk als moeder, publiek figuur en mens om te doen wat ik kan dat niet alleen mijn kind, maar dat alle kinderen niet moeten opgroeien in een wereld waarin ze beoordeeld worden op basis van huidskleur, geslacht of seksuele oriëntatie. Ik wil dat mijn dochter opgroeit in een wereld waar de liefde voor anderen het belangrijkste is."

28-06-2014 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!