Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfspot en kanonvormige piemels in briljante show Monty Python Bewaar artikel

Zelfspot en kanonvormige piemels in briljante show Monty Python

http://oi60.tinypic.com/2qnwiyr.jpg

Dat de hoogtijdagen van Monty Python een slordige 40 jaar achter ons liggen, kun je niet aflezen aan het publiek dat dinsdagavond naar de immense O2 Arena in Londen is gekomen voor de première van de groots opgezette liveshow van de Britse komieken. Natuurlijk zijn er veel krasse knarren onder de 16.000 toeschouwers, maar ook opvallend veel twintigers en dertigers - een enkeling verkleed in Monty Python-stijl - hebben een kaartje gekocht voor de eerste uit een reeks van tien uitverkochte liveshows.

Ze krijgen een kleine drie uur durend spektakel voorgeschoteld met zang, dans, sketches, animaties en archiefbeelden, een combinatie die geweldig werkt. Natuurlijk teren John Cleese (74), Terry Gilliam (73), Terry Jones (72), Eric Idle (71) en Michael Palin (70) tijdens Monty Python Live (Almost) op hun oude succesnummers, maar de befaamde act met de dode papegaai, de lofzang op de penis, de sketch waarin alles draait om het ingeblikte varkensvlees Spam en de Lumberjack Song krijgen vaak een aparte draai, een nieuwe context of een net iets andere uitvoering. Daarom blijft de show ook voor de talloze aanwezige die-hardfans, die sommige dialogen en oneliners vaak net iets eerder hardop meebrullen dan de Pythons zelf, spannend.

Het verbeteren van de oudedagvoorziening en de noodzaak om de alimentatie te betalen mogen dan wel belangrijke drijfveren voor deze optredens zijn, van plichtmatigheid of goedkoop effectbejag is nergens sprake. De animaties van Gilliam - met de kinderwagen die nieuwsgierige babybewonderaars verslindt en de vijf overgebleven Pythons die een potje voetballen met het hoofd van hun in 1989 overleden compagnon Graham Chapman - zijn nog steeds briljant. En Idle en Cleese mogen dan wat minder bij stem zijn en wat strammer ogen; qua mimiek en expressie blijven ze onovertroffen. 

Tijdens de show zien we kanonvormige piemels, John Cleese als grofgebekte ijsverkoper die geen ijs maar louter albatrossen verkoopt, twee ultrakorte gastoptredens van komiek Stephen Laurie en wetenschapper Stephen Hawking en de befaamde 'silly walks' in een frivool dansnummer. Met een slimme mix van genres weet Monty Python de aandacht vast te houden. De heren zelf lijken er ook lol in te hebben, want tijdens enkele improvisaties schieten Palin, Idle en vooral Cleese in de lach. Het zijn hoogtepunten in een show die ook de minder gelouterde Monty Python-liefhebbers vrolijk zal hebben gestemd.

02-07-2014 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse sterren trots op hun voetbalteam

Amerikaanse sterren trots op hun voetbalteam

http://oi60.tinypic.com/dg5g05.jpg

Ondanks dat het Amerikaanse voetbalelftal verloor van België in de achtste finales van het WK Voetbal, hebben Amerikaanse celebrities sportief gereageerd op de prestaties van het team.

"Geweldig gedaan USA. Ik ben trots op jullie, jongens! Jullie hebben je hart erin gelegd!" schreef Rihanna, die het WK fanatiek volgt. Felicitaties kwamen ook van Jimmy Kimmel, die zegt dat de prestaties van het team zijn interesse voor voetbal hebben opgewekt.

Lof was er vooral voor keeper Tim Howard, die in een opvallend optreden 16 doelschoten stopte. "Tim Howard blijft een god", meldde Tom Hanks, die eerder een foto deelde met zijn voetbalkijkende gezin op de bank. Televisiepersoonlijkheid Nick Lachey prees de keeper eveneens "Wat een inspanning van Tim Howard. Helaas teveel talent in België. Geen reden om bij de pakken neer te zitten!"

Toch was er ook wat zuur te bespeuren op Twitter. Actrice Rose McGowan is één van de weinigen die de winst van België moeilijk kan verkroppen. "Ik vond wafels toch al nooit lekker. Stop dat in je Belgische pijp en rook het op."

02-07-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz naakt in nieuwe film

Cameron Diaz naakt in nieuwe film

http://oi61.tinypic.com/mt126r.jpg

Cameron Diaz zal voor het eerst volledig naakt te zien zijn in een film. In een interview met Esquire vertelt de actrice dat ze volledig uit de kleren gaat in de film 'Sex Tape'.

Diaz zegt dat haar leeftijd alles te maken heeft met het feit dat ze minder moeite had uit de kleren te gaan. "Het is geweldig om 41 te zijn. Een vrouw weet op die leeftijd hoe dingen werken en maakt zich minder druk. Je bent niet meer bang en maakt je geen zorgen over wat mannen denken", vertelt de actrice aan Esquire. 'Sex Tape' verhaalt over een stel wiens seksvideo's per ongeluk uitlekken. "Naakt gaan hoort bij de rol. Dus heb ik het gedaan."

Het hielp ook dat ze de scenes opnam met tegenspeler Jason Segel. "Je wilt niet met een imbeciel opgescheept zitten. Je wilt samenwerken met iemand die je kan vertrouwen. Jason en ik hadden een geweldige samenwerking", zei Diaz in een eerder interview met Entertainment Weekly.

02-07-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger onthult gevecht met boulimie

Nicole Scherzinger onthult gevecht met boulimie

http://oi57.tinypic.com/2qbuhhh.jpg

Nicole Scherzinger heeft acht jaar lang geworsteld met een eetstoornis. De zangeres en jurylid van de Amerikaanse X-factor maakte bekend dat ze boulimie had tijdens haar Pussycat Dolls-periode. Dat vertelde ze in een intervieuw met tijdschrift Cosmopolitan.

De zangeres zegt dat haar gevecht "de hel" was en dat ze er bijna aan onderdoor ging. "Professioneel ging het me voor de wind met de Pussycat Dolls, maar op persoonlijk vlak ging ik door een hel", klinkt het in het interview. "Ik begon mijn stem te verliezen, ik kon niet meer goed optreden. Ik herinner me dat onze manager me ooit vond in een hotel nadat ik was flauwgevallen."

Nicole zegt dat ze een goede les geleerd heeft. "Ik wist dat ik alles zou verliezen als ik mezelf zo bleef haten. Ik vind het erg dat ik zo'n groot deel van mijn leven heb weggegooid." De beroemde vrouw zocht pas hulp toen ze in 2009 de Dolls verliet, omdat ze beschaamd was voor haar aandoening.

In het magazine toont Nicole haar gezonde vormen in een aantal onthullende outfits. "Shows als X-factor hebben me erg geholpen met mijn zelfvertrouwen", verklapt ze. Ze geeft ook nog mee dat ze een "heel romantische" relatie heeft met Formule 1-piloot Lewis Hamilton, maar dat ze niet van plan is om haar carrière in te perken om hem meer te zien.

02-07-2014 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson wint zaak tegen Franse auteur

Scarlett Johansson wint zaak tegen Franse auteur

http://oi59.tinypic.com/muzkg6.jpg

Grégoire Delacourt, de Franse schrijver van bestsellers, en zijn uitgever moeten de Amerikaanse actrice Scarlett Johansson een schadevergoeding van 2.500 euro betalen. Dat heeft een rechter in Parijs vandaag bepaald. De schadevergoeding is echter veel lager dan de actrice had geëist. Zij wilde een bedrag van 50.000 euro.

Johansson meende dat Grégoire in zijn boek La premiére chose qu'on regarde (Het eerste ding waar wij naar kijken) een onjuist beeld had geschetst van haar persoonlijke leven. Het boek gaat over een Frans model dat zo op Johansson lijkt dat de mannelijke hoofdpersoon denkt dat het de actrice zelf is. De actrice verweet Grégoire dat hij haar naam, reputatie en image had misbruikt.

De schadevergoeding viel veel lager uit omdat de rechter meewoog dat Johansson in diverse interviews over haar gevoelsleven heeft gesproken.

02-07-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge Nederlander (19) maakte Britse nummer 1-hit op slaapkamer

Jonge Nederlander (19) maakte Britse nummer 1-hit op slaapkamer

http://oi62.tinypic.com/24350e8.jpg

Oliver Heldens, een 19-jarige danceproducer uit het Nederlandse Capelle aan den IJssel, staat op 1 in de Britse Top 40. Gecko Overdrive van Oliver Heldens ontstond op zijn slaapkamer, waar hij al sinds zijn twaalfde deep house-muziek maakt. Het nummer wordt wereldwijd opgepikt, onder meer op dancefestivals en in de discotheken op Ibiza.

"Ik heb het puur voor de lol gemaakt, helemaal niet met het idee dat het wel eens een vette hit zou kunnen worden", zegt Heldens in het Algemeen Dagblad. Het nummer werd vorig jaar al opgepikt door dj Tiësto, die Heldens daarna inlijfde bij zijn label Spinnin' Records.

"Was dat niet gebeurd, dan was het nummer vast minder opgevallen, nu is het door Tiësto zelf bij andere dj's en bij radiostations onder de aandacht gebracht", zegt de jonge muzikant. "Aan die instrumentale versie hebben we vervolgens de vocalen van Becky Hill toegevoegd en het resultaat is Gecko Overdrive gedoopt."

02-07-2014 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triptiek Francis Bacon onder de hamer voor 33 miljoen euro

Triptiek Francis Bacon onder de hamer voor 33 miljoen euro

http://oi60.tinypic.com/153w475.jpg

De triptiek 'Drie studies voor het portret van George Dyer' van de Brits-Ierse schilder Francis Bacon (1909-1992) is in Londen geveild voor 33,3 miljoen euro. De koper zou een anonieme Europese kunstverzamelaar zijn, laat veilinghuis Sotheby's weten.

De triptiek dateert uit 1964 en het beeldt de toenmalige partner van Bacon, George Dyer, af. Het werk was geschat op 25 miljoen euro.

02-07-2014 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Lenaerts maakt comeback op VRT, breekt BEL-USA zijn eigen kijkcijferrecord?

Tom Lenaerts maakt comeback op VRT, breekt BEL-USA zijn eigen kijkcijferrecord?

http://oi60.tinypic.com/k0q4gg.jpg

Nog geen maand nadat televisiemaker Tom Lenaerts bij productiehuis Woestijnvis vertrok, is hij alweer op de openbare omroep te zien. Vanavond schoof Lenaerts bij Karl Vannieuwkerke aan tafel in 'Diabo', de WK-talkshow van Sporza, op Canvas.

Het was een tijdje geleden dat een (voormalig) VIER-gezicht nog in een programma van de VRT te zien was. Omwille van spanningen tussen VIER/Woestijnvis enerzijds en de openbare omroep anderzijds kregen de bekende koppen van beide partijen maar zelden de toestemming om op te duiken in elkaars producties. Nu Lenaerts bij Woestijnvis is opgestapt, laat hij er blijkbaar geen gras over groeien om de banden met de VRT opnieuw aan te halen.

Kijkcijferrecord
Tom Lenaerts verschijnt op de openbare omroep uitgerekend op de dag dat zijn eigen kijkcijferrecord mogelijk wordt gebroken. Het ziet er immers naar uit dat België-USA het record van 'Schalkse Ruiters', het best bekeken Vlaamse tv-programma aller tijden, gaat sneuvelen.

De wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zuid-Korea lokte bijvoorbeeld 2.253.329 kijkers. Dat was nog maar een kleine 20.000 minder dan het record van Tom Lenaerts en Bart De Pauw. Naar de allerlaatste aflevering van het legendarische programma van De Pauw en Lenaerts keken destijds 2.278.675 mensen naar de openbare omroep.

02-07-2014 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Singer 'onthult' script nieuwe X-Men

Bryan Singer 'onthult' script nieuwe X-Men

http://oi57.tinypic.com/4ka2qe.jpg

Regisseur Bryan Singer is niet bepaald rustig aan het genieten van het succes van 'X-Men: Days of Future Past'. Op zijn Instagram-profiel gaf hij al een voorsmaakje van het script van de volgende film in de reeks: 'X-Men: Apocalypse'.

Op de foto is het eerste stuk van het script te zien. De scène die deels te lezen is, speelt zich af rond de rivier de Nijl in het oude Egypte. De zogeheten vier ruiters van Apocalypse maken hun opwachting. Zij zijn de hulpjes van de onsterfelijke schurk Apocalypse, om wie de film draait.

De foto lijkt erop te wijzen dat Singer definitief de regisseur wordt van de nieuwe film in de reeks over de mutanten met bijzondere gaven. Hij kwam de laatste tijd geregeld in het nieuws vanwege beschuldigingen over seksueel misbruik.

02-07-2014 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Margriet Hermans gaat trouwen

Dochter Margriet Hermans gaat trouwen

http://oi60.tinypic.com/34opoip.jpg

Celien Hermans (21), dochter van zangeres en ex-politica Margriet Hermans (60), is verloofd. Mama Margriet vindt haar dochter nog wat jong voor zo een grote stap.

"Ik ben trots, maar tegelijkertijd ben ik haar nu kwijt hé", klinkt het bij Margriet. "Ik vind Celien nog wat te jong, maar Nico is een schat van een jongen en ze zijn nu toch al een hele tijd samen", zegt Margriet in Dag Allemaal.  

Margriet zegt wel verbaasd te zijn, omdat ze dacht dat de jeugd niet meer wil trouwen. "Hij heeft het wel 'schoon' gevraagd, op de dag dat ze vier jaar samen waren. Hij heeft een brief voorgelezen en dé vraag gesteld. Heel schattig allemaal."  

Een datum is nog niet vastgelegd. Margriet hoopt dat het koppel eerst wat financiële stabiliteit inbouwt vooraleer ze aan kinderen beginnen. "Kindjes maken kan je ook nog als dertiger", is Margriet overtuigd. Ze laat ook nog weten uit te kijken naar de trouwpartij.

02-07-2014 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon: "Jullie zijn nog niet van zatte Rita af"

Jacky Lafon: "Jullie zijn nog niet van zatte Rita af"

http://oi62.tinypic.com/2vsluuc.jpg

De Hollywoodiaans uitziende Jacky Lafon dreigt/sust (schrappen wat niet past) de Familie-kijkers in Dag Allemaal: "Jullie zijn nog niet van zatte Rita af". En dat zit zo.

Het was toch even schrikken toen het nieuws bekend raakte dat Jacky Lafon na 23 jaar haar rol van Rita Van den Bossche in 'Familie' vaarwel wil zeggen. Hoofdscenarist Hugo Van Laere ontkent in Dag Allemaal dat ze bij vtm blij zouden zijn met dat vertrek. Hij stelt de fans ook gerust: "Rita sterft niet en wordt niet vervangen. Er is er maar één die Rita kan spelen en dat is Jacky."

Er is ook begrip voor de beslissing van Lafon om de serie te verlaten. "Maar er is geen haast bij", zegt Jacky Lafon. "Ik wil de scenaristen de tijd geven om mij er op een mooie manier uit te schrijven. Maar euh, toch zijn jullie nog niet helemaal van zatte Rita af!"

Lafon doelt op het feit dat de deur voor haar blijft openstaan en dat er af en toe nog gastoptredens zullen komen.

02-07-2014 om 00:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber flirt met model Kayla Phillips

Justin Bieber flirt met model Kayla Phillips

http://oi60.tinypic.com/1tqadg.jpg

Justin Bieber is afgelopen weekend gespot in een innige omhelzing met het model Kayla Phillips. Ze werden gezien tijdens Chris Browns eerste jaarlijkse Rolschaatsfeest op zondag.

Vorige week werd de zanger nog herhaaldelijk gezien met zijn ex-vriendin Selena Gomez. Het stel is vermoedelijk weer samen.

De 20-jarige Canadees had desondanks zijn arm tijdens het rolschaatsfeest om het model heen geslagen en fluisterde van alles in haar oor. Ook leek hij haar telefoonnummer op te slaan in zijn smartphone.

Kayla is niet het enige meisje dat Justin de afgelopen dagen gezelschap hield. Donderdag verlieten Chantel Jeffries en haar vriendin Catherine Paiz het huis van de jonge ster.

01-07-2014 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal op grote schermen op Rock Werchter

Voetbal op grote schermen op Rock Werchter

http://oi57.tinypic.com/4g4sbn.jpg

De festivalgangers die komend weekend afreizen naar Rock Werchter hoeven geen minuut van het WK Voetbal te missen. De organisatie zorgt ervoor dat de WK-kwartfinales ook op het terrein te zien zijn.

Op het kampeerterrein The Hive, waar tijdens het vierdaagse festival maximaal 30.000 feestvierders kunnen overnachten, worden vrijdag en zaterdag de vier kwartfinalewedstrijden uitgezonden op grote schermen.

Zo kunnen de duizenden Nederlandse muziekliefhebbers die jaarlijks op het festival afkomen, op zaterdag om 22.00 uur de wedstrijd van Oranje tegen Costa Rica bekijken.

Mochten de Rode Duivels zich dinsdagavond kwalificeren voor de volgende ronde, dan plaatst organisator Live Nation ook grote schermen op het festivalterrein. Daarop is in dat geval zaterdag om 18.00 uur de kwartfinale met de Rode Duivels te zien.

 "We zorgen er wel voor dat de optredens daar geen hinder van ondervinden. Mensen hebben immers geld betaald om bands te zien spelen", klinkt het bij de organisatie.

30-06-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Osbourne heeft nieuwe villa

Jack Osbourne heeft nieuwe villa

http://oi61.tinypic.com/k1qphk.jpg

Jack Osbourne heeft een nieuwe villa en die is volgens TMZ behangen met camera's. De zoon van rocker Ozzy Osbourne zou 2,3 miljoen euro hebben betaald voor het optrekje met vijf slaapkamers en zes badkamers in de wijk Studio City in Los Angeles.

ronnen hebben TMZ verteld dat Jack een gezinsvriendelijke buurt zocht om er zijn tweejarige dochter Pearl groot te kunnen brengen. In april zette Jack zijn vorige huis, waar hij sinds 2011 woonde, te koop voor 2,1 miljoen euro.

30-06-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lief Kate Middleton getrouwd

Ex-lief Kate Middleton getrouwd

http://oi62.tinypic.com/mb21xv.jpg

Toen Kate Middleton trouwde met Prins William, nodigde ze haar ex-liefje Willem Marx uit op haar feest. Dit weekend is Marx getrouwd met een andere mooie brunette: Johanna Botta, een Italiaanse TV-presentatrice. Kate was niet aanwezig op de bruiloft.

Het stel trouwde aan de Italiaanse Amalfikust. "Het was een mooie kans, jammer dat Kate er niet bij kon zijn", zegt een lid van de congregatie van Castellabate.

Johanna Botta werkt in de Verenigde Staten, waar Marx een carrière als journalist uitbouwde en zo Botta leerde kennen.

Marx kwam in 2007 opnieuw in beeld nadat Prins William en Kate voor een korte periode uit elkaar gingen. Nadien was hij samen met Elettra Rossellini Wiedemann, een model voor Lancome en tevens kleindochter van 'Casablanca'-ster Ingrid Bergman.  

30-06-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau leest zondag voor uit z'n nieuwe roman

Thé Lau leest zondag voor uit z'n nieuwe roman

http://oi61.tinypic.com/2mdfq6h.jpg

De ongeneeslijke zieke zanger, muzikant en schrijver Thé Lau (61) staat zondag op het programma van het festival 'De Wereld Draait Buiten' in het Westerpark in Amsterdam. Hij draagt daar voor uit zijn nieuwe roman Juliette, die op 1 september verschijnt. 'De Wereld Draait Buiten' wordt georganiseerd door de makers van de populaire talkshow 'De Wereld Draait Door'.

Met zijn rockgroep The Scene nam Lau onlangs afscheid van zijn Nederlandse en Belgische fans. Als schrijver en solo-artiest blijft de Amsterdammer echter publiekelijk actief zolang zijn lichamelijke conditie dat toestaat. Tijdens 'De Wereld Draait Buiten' maakt hij deel uit van het Achievers-programma dat uitgeverij Lebowski en platenlabel Top Notch presenteren.

"We hebben nog meer plannen rond het verschijnen van het boek", zegt uitgever Oscar van Gelderen, die deze maand ook vijf eerdere boeken van Lau opnieuw in de handel bracht. Ook met het album 'Platina Blues' wil de zanger nog wel van zich laten horen. "Er zijn al verzoeken om hem in gesprek te laten gaan met David Byrne (Talking Heads), als die later dit jaar naar Nederland komt ter promotie van zijn boek How Music Works. Maar alles hangt natuurlijk af van hoe Thé zich op dat moment voelt."

30-06-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jokertje' uit 'Oh Oh Cherso' haalt bachelordiploma

'Jokertje' uit 'Oh Oh Cherso' haalt bachelordiploma

http://oi60.tinypic.com/5yuscg.jpg

Hoe gaat het tegenwoordig met 'Jokertje' uit de beruchte Nederlandse realityreeks 'Oh Oh Cherso'? Prima! Robert Minderhoud, zoals 'Jokertje' echt heet, is geslaagd voor zijn bachelordiploma aan de Haagse Hogeschool, dat laat de realityster weten aan het Nederlandse persagentschap ANP. 'Jokertje' heeft nu een bachelor in Facility Management.

De twintiger uit Den Haag gaat een jaar ervaring opdoen en daarna starten aan een master in Nederland. "Ik wil af van het feest- en drankimago. Ik heb laten zien dat ik het kan. Het is een soort statement: ik ga het bedrijfsleven in", aldus Robert. Vanaf augustus start hij als consultant bij een detacheringsbureau.

Zijn manager laat weten dat hij de tv-bekendheid tijdens zijn studie "bewust uit alle tv-programma's heeft gehouden om imagoschade te voorkomen." "Hij is nog wel beschikbaar voor commercials."

De diploma-uitreiking van Robert is over twee weken. Om het te vieren gaat hij "gezellig uit eten met familie."

'Oh Oh Cherso', waarin acht Haagse jongeren hun zomer doorbrachten in de Griekse badplaats Chersonissos en het daar op een stevig zuipen en feesten zetten, groeide in 2010 ook bij ons uit tot een kijkcijfersucces op 2BE. Een Vlaamse versie werd wel ingeblikt, maar is nooit uitgezonden. "Wegens te gortig", klonk het destijds bij sommige insiders.

30-06-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewezen tv-presentator Rolf Harris schuldig aan kindermisbruik

Gewezen tv-presentator Rolf Harris schuldig aan kindermisbruik

http://oi62.tinypic.com/118gjk7.jpg

Televisiepresentator en kunstenaar Rolf Harris is in twaalf gevallen schuldig bevonden aan het seksueel misbruik van kinderen en minderjarigen.

De strafmaat tegen de 84-jarige in Australië geboren televisiefiguur zal vrijdag door het Southwark Crown Court in Londen bekendgemaakt worden.

De affaire rond Harris was in de marge van het BBC-misbruikschandaal rond de vroegere presentator Jimmy Savile aan het licht gekomen. Uit het onderzoek bleek dat ook Harris, die onder andere kinderprogramma's aan elkaar praatte, jarenlang toenadering had gezocht tot minderjarigen. Hij heeft alle beschuldigingen steeds ontkend.

30-06-2014 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse acteur betreurt 'Fuck you'-tweet na KLM-grap

Mexicaanse acteur betreurt 'Fuck you'-tweet na KLM-grap

http://oi61.tinypic.com/29e4v1z.jpg

Gael García Bernal heeft via Twitter zijn excuses aangeboden voor zijn commentaar op een tweet van KLM na afloop van de 2-1 zege van Oranje. De Mexicaanse acteur reageerde woedend op het 'Adios Amigos'-grapje. Hij plaatste ook een negatieve tweet over de acties van Robben in de eerste helft van de wedstrijd.

Bij het oorspronkelijke bericht stond een afbeelding van een vertrekbord met een symbool van een sombrero en een snor. De acteur reageerde verontwaardigd. "'I'm never flying your shitty airline again. Fuck you big time." KLM kreeg van veel andere mensen ook negatieve reacties op de tweet.

Excuses
Bernal zegt nu dat hij de tweets uit emotie verstuurde. "Excuses aan iedereen die zich beledigd voelen door mijn commentaar", aldus de acteur. De tweets van KLM en van Gael García Bernal zijn inmiddels verwijderd.

KLM zet extra personeel in
KLM zet vandaag extra mensen in om de afdeling Sociale Media te ondersteunen, kwestie van alle klachten te kunnen afhandelen. "We hebben inderdaad extra personeel ingezet om alle mensen met vragen te beantwoorden", zegt de woordvoerster. "Dat zijn er nogal wat." KLM-medewerkers moeten vaak excuses aanbieden aan mensen die zich gekwetst voelen door de tweet.

"We maken wel vaker grappen op Twitter, net als veel andere bedrijven, en dat zullen we ook blijven doen", aldus de woordvoerster. 'Veel mensen vonden het ook juist heel grappig. Maar vooral de Mexicanen hebben het helemaal verkeerd opgevat."

30-06-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa: 'Aandacht voor mijn jurk en achterste was vleiend'

Pippa: 'Aandacht voor mijn jurk en achterste was vleiend'

http://oi62.tinypic.com/m8cjyr.jpg

Voor Pippa Middleton is er een leven voor en na 'Het Huwelijk'. De 30-jarige Britse spreekt in een televisie-interview voor het eerst over de grote impact die het huwelijk van haar zus Kate en prins William in 2011 op haar eigen leven had. En over de veelbesproken jurk die zij die dag als bruidsmeisje droeg en die haar - en haar achterste - in het middelpunt van de belangstelling zette. 'Het was zwaar', zegt Pippa.

"Om van een normaal leven te moeten omschakelen naar een leven na de bruiloft, een leven in de spotlights, dat was heel moeilijk", zegt Pippa in het interview met de Amerikaanse co-host van de 'Today'-show, Matt Lauer. Vandaag werd deel 1 van het tweeluik uitgezonden door omroep NBC.

De zus van Kate heeft de impact van het koninklijke huwelijk onderschat, zo bekent ze. "We zagen het als familie 'als gewoon maar een bruiloft', en zo bereidden we ons erop voor. Ik hielp mijn zus en de andere bruidsmeisjes. Ik besefte niet hoe groot het zou zijn." Zelfs op momenten tijdens de huwelijksceremonie was de grootte ervan niet direct zichtbaar voor Pippa.

"Er waren wel veel mensen, maar je zag de televisiecamera's niet direct. Het leek wel alsof we alleen met die mensen waren en niet met de hele wereld." Pas op het balkon van Buckingham Palace in Londen, met al het publiek dat aanwezig was, dacht Pippa: "Wow, dit is best wel bijzonder. Tegelijkertijd was het erg surrealistisch om die scène terug te zien op tv."

30-06-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!