Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry met de fiets naar eigen concert

Katy Perry met de fiets naar eigen concert

http://oi60.tinypic.com/289hlow.jpg

Geen dikke auto of limousine met chauffeur voor Katy Perry. Gisteren ging ze gewoon op de fiets naar haar eigen concert in New York.

Trots postte ze het bewijs op Instagram: een foto van een sportief geklede Katy met haar mountainbike bij het Barclays Center in Brooklyn. "Squad naar BARCLAYS! Vanavond gaat het dak eraf!!!
#ThisIsHowWeDO."

De zangeres heeft het momenteel razend druk met haar Prismatic-tour. "Het slokt al mijn energie op'', liet de zangeres eerder deze maand weten aan het magazine People. Een sportief uitje komt dus als gelegen. Haar vierde album Prism is het succesvolste tot nu toe.

26-07-2014 om 02:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transgender model verandert van geslacht

Transgender model verandert van geslacht

http://oi62.tinypic.com/rkc4yp.jpg

Andrej Pejic, die furore maakte als androgyn model voor zowel mannen- als vrouwenmode, gaat voortaan door het leven als Andreja Pejic. Dat maakte ze gisteren bekend.

De 22-jarige Bosnische Australiër stond in het verleden onder andere model voor Marc Jacobs en Jean-Paul Gaultier en werd in de lage landen vooral bekend met een campagne voor beha's van de Hema. Na een operatie om definitief van geslacht te veranderen, wil Andreja alleen nog optreden als vrouwelijk model.

"Aan alle transgenderjeugd wil ik zeggen dat je trots moet zijn op wie je bent", vertelt Pejic aan homorechtenorganisatie GLAAD. Op Facebook deelde ze een bericht waarin ze haar fans bedankt. "Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde en steun de afgelopen jaren. Jullie hebben me geholpen en ik heb veel geleerd. De reactie op mijn aankondiging was overweldigend en herinnert me eraan waarom ik dit publiekelijk bekend maak."

In een interview met Style vertelt Pejic dat haar modellenbureau in New York positief reageerde op zijn definitieve geslachtsverandering. "Ik had pas een ontmoeting met het vrouwenteam en ze waren verheugd dat ik de mannenafdeling inruilde voor de vrouwenafdeling. Dat is fantastisch. Volgens mij heeft niemand dit ooit gedaan."

Pejic was al bij veel bureaus actief op zowel de mannen- als vrouwenafdeling, maar nog niet in de Verenigde Staten. "Kennelijk is de Amerikaanse markt niet zo progressief."

26-07-2014 om 02:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe mag VS niet binnen

Daniel Radcliffe mag VS niet binnen

http://oi62.tinypic.com/15ge45s.jpg

Daniel Radcliffe is bij de grens tussen de Verenigde Staten en Canada tegengehouden. De Harry Potter-acteur wilde gisteren naar een filmevenement in San Diego gaan, maar kwam vanwege problemen met zijn visum vast te zitten in Toronto. Dat schrijft de krant New York Post.

Radcliffe was in Canada voor de première van zijn nieuwe film 'What If'. Ook vierde hij woensdag er zijn 25ste verjaardag. Toen hij naar Amerika wilde vliegen voor Comic-Con werd hij gestopt bij de douane. Radcliffe had onlangs namelijk zijn visum laten opwaarderen van dat van een 'buitenlandse acteur of entertainer' naar een visum voor 'iemand met een zeer buitengewone kunde in wetenschap, kunst, onderwijs, zaken of sport'.

Hoewel de opwaardering was goedgekeurd, had de Brit nog wel een stempeltje nodig van de Amerikaanse ambassade, iets wat hij niet had gehaald toen hij naar Canada ging. Een woordvoerder van vertraagde Radcliffe heeft aan de krant laten weten dat het hem toch nog gelukt is om op tijd voor een gepland panelgesprek in San Diego aan te komen.

26-07-2014 om 02:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Socialistische' filmregisseur Michael Moore blijkt stiekem rijk te zijn

'Socialistische' filmregisseur Michael Moore blijkt stiekem rijk te zijn

http://oi57.tinypic.com/2mwc5xt.jpg

De Amerikaanse filmregisseur Michael Moore gaat scheiden, en de scheiding met wederzijds goedvinden heeft ervoor gezorgd dat de media de rijkdom van de man die de excessen van het wildkapitalisme hekelde, aan het licht hebben kunnen brengen. Moore zelf kondigde op zijn Facebookpagina de breuk met zijn Kathleen aan. Het stel was 22 jaar gehuwd.

Uit gerechtelijke documenten blijkt dat Moore zijn ex, producente van zijn documentairefilms, ervan beticht de jongste jaren het gezinskapitaal slecht te hebben beheerd. Zo vond hij het niet kunnen dat zij hun reeds 900 m2 grote huis in Michigan nog eens flink liet uitbreiden. De woning is naar verluidt twee miljoen dollar waard, Moore en zijn ex zouden 50 miljoen dollar waard zijn.

De regisseur heeft in het verleden meermaals gesteld dat hij zijn rijkdom dankt aan het wereldwijde succes van zijn films en dat hij altijd braafjes zijn belastingen betaalt. Zelfs dat hielp niet: de slinkse verwijzingen naar 'hypocrisie' stierven niet af. Van een criticus van het kapitalisme, ergo een 'socialist', wordt namelijk verwacht dat hij hooguit een beetje bemiddeld is of in het geval van rijkdom, die deelt met de paupers en paria's van deze maatschappij.

Het Amerikaanse rechtssysteem kennende, zou de echtscheiding Moore wel eens (letterlijk) duur te staan kunnen komen. Dan is hij meteen voor de helft minder 'hypocriet'.

26-07-2014 om 02:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts zegt af voor nieuwe film Felix van Groeningen

Matthias Schoenaerts zegt af voor nieuwe film Felix van Groeningen

http://oi57.tinypic.com/2ij3zsw.jpg

Matthias Schoenaerts zal dan toch niet te zien zijn in 'Belgica', het nieuwste project van regisseur Felix van Groeningen. Dat laat productiehuis Menuet weten. Schoenaerts neemt een ander Amerikaans project aan en moet daarom afhaken.

De vraag is nog maar wanneer Schoenaerts nog eens in een Vlaamse film zal spelen. Het is immers het tweede Vlaamse project dat de gelauwerde acteur laat schieten. Al zou hij binnenkort toch meespelen in 'D'Ardennen' van Robin Pront.

De opnames voor de film beginnen op 1 december. Wie Schoenaerts zal vervangen is nog niet bekend. Meer informatie hierover zou binnenkort volgen.

26-07-2014 om 02:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurt viert 10 jaar Tomorrowland

Buurt viert 10 jaar Tomorrowland

http://oi58.tinypic.com/2exuf0p.jpg

Tomorrowland heeft de buren gisteravond getrakteerd op een groot feest in De Schorre. Zo'n 4.000 buurtbewoners kwamen de tiende verjaardag van het festival vieren met een hapje, een drankje en de nodige animatie.

De buurtbewoners kregen een rondleiding op het festivalterrein en mochten van nabij kennismaken met de wondere wereld van Tomorrowland. Van geklaag en gezaag was gisteren geen sprake. De inwoners van Boom en Rumst, die gisteren naar De Schorre afzakten, hebben alleen maar mooie herinneringen aan tien jaar 'madness'.

Glenn Joris uit Boom wilde al jarenlang met zijn vrienden naar Tomorrowland. Maar telkens waren ze net te laat om tickets te kopen. Tot de editie van 2013. "Toen hadden we eindelijk prijs", blikt Glenn terug. "Het werd een spetterend feestje van drie dagen lang, met de set van Hardwell als persoonlijk hoogtepunt." Volgend weekend is Glenn opnieuw van de partij in De Schorre. "Ik kijk er enorm naar uit. Ik heb de voorbije dagen al heel veel foto's en filmpjes van het eerste weekend zien passeren. Van mij mag Tomorrowland nu alweer beginnen!"

Carine en Kayleigh Buelens kijken elk jaar opnieuw uit naar het festival. "Ik ben al drie keer geweest en het is elke keer anders", zegt Kayleigh. "Maar de sfeer is hier altijd enorm leuk!" Voor Carine was vooral de editie van memorabel. "Mijn dochter Sarah stapte datzelfde weekend in het huwelijksbootje. De bruidegom moest voor de trouw helemaal vanuit Affligem naar hier komen. Maar door de drukte heeft hij heel lang in de file gestaan en leek het er even op alsof hij niet zou komen opdagen. Gelukkig is alles nog goedgekomen!"

Kruiwagen

Roger Peeters en Lieve Verdonck uit de 's Herenbaan hebben altijd veel plezier als Tomorrowland weer van start gaat.

"We zien elk jaar de festivalgangers toestromen en weer weggaan door onze straat. Dat is altijd een spektakel waar we graag even voor gaan zitten. Het zijn ook heel vriendelijke mensen. Ooit hebben we iemand die met zware bagage zat te zeulen, onze kruiwagen uitgeleend. Toen het festivalweekend erop zat, is hij de kruiwagen braafjes komen terugbrengen."

Michael Van der Elst en Katleen Leduc kwamen gisteren eveneens vanuit de 's Herenbaan naar De Schorre afgezakt om de tiende verjaardag van Tomorrowland te vieren. "Dit is echt een fantastisch initiatief van de organisatie", zegt het koppel.

"Onze kindjes Seppe, Marie en Tibo waren al de ganse week over het buurtfeest bezig. Ze keken er enorm naar uit om eens een bezoek te brengen aan Tomorrowland. Maar ook wij kunnen genieten van dit wonderlijke decor."

24-07-2014 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin biedt agenten geen excuses aan

Alec Baldwin biedt agenten geen excuses aan

http://oi62.tinypic.com/2zrdldj.jpg

Alec Baldwin denkt er niet aan om zich te verontschuldigen bij een stel politieagenten. De acteur werd vorige maand gearresteerd, omdat hij met zijn fiets tegen het verkeer in reed in New York.

De betreffende agenten kregen van Alec de wind van voren en daarom moest hij mee naar het bureau. Hij moest voor de rechter verschijnen en verklaarde volgens TMZ: "Ik betaal nog liever een boete dan dat ik mijn excuses ga aanbieden."

Volgens de rechter heeft de 56-jarige acteur een "kort lontje", maar hij werd toch vrijgelaten. De rechter verbond er wel een voorwaarde aan: "Blijf je de komende zes maanden uit de problemen?" Het antwoord van Baldwin was kort en duidelijk: "Zeker, zeker."

24-07-2014 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber laat nieuwe muziek horen

Justin Bieber laat nieuwe muziek horen

http://oi60.tinypic.com/2cncj1c.jpg

Justin Bieber heeft op Instagram elf video's geplaatst met voorproefjes van zijn nieuwe album.

Van ieder nummer is 15 seconden te horen terwijl Bieber de lens van zijn camera richt op de mengtafels van de studio. "Cold Waters", zijn de enige woorden bij de eerste geplaatste video, de rest werd zonder commentaar gedeeld. "Geweldige avond in de studio", schreef Justin de voorgaande avond op zijn Twitter.

Vorige maand liet hij ook al een voorproefje horen middels een video waarin hij in de keuken luistert naar een van zijn nieuwe nummers. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe album in de schappen zal liggen. Hollywoodlife berichtte onlangs dat de volgende single niet voor 2015 zal verschijnen.

24-07-2014 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgt Queen voor de photobomb van het jaar?

Zorgt Queen voor de photobomb van het jaar?

http://oi60.tinypic.com/wlewdw.jpg

De vrouwen van het Australische hockeyteam, de 'Hockeyroos' konden hun ogen niet geloven toen ze bezig waren met hun cooling-down na hun gewonnen wedstijd tegen Maleisië. Plots zagen ze de Queen opduiken langs het oefenveld van het Glasgow Hockey Stadion. De dames haalden snel hun smartphones boven en maakten selfies.

Jayde Taylor was dolgelukkig met het resultaat van haar selfie want op de achtergrond staat een glimlachende Queen. Cool, toch?

De koningin was onderweg naar de hockeywedstrijd Wales-Engeland. Ze maakte ook tijd voor een praatje met de Aussies die in de wolken waren met hun onverwachte ontmoeting.

Elizabeth kwam gisteravond in de Schotse hoofdstad aan voor de opening van de Commenwealth Games.

24-07-2014 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wint rechtszaak over foto's van zoontje

Adele wint rechtszaak over foto's van zoontje

http://oi58.tinypic.com/1zybshw.jpg

Zangeres Adele heeft een rechtszaak over foto's van haar zoontje gewonnen. Samen met haar partner, Simon Konecki, had ze het Britse fotopersbureau Corbis Images voor de rechter gesleept, omdat het bedrijf de privacy van het gezin zou hebben geschonden.

Corbis Images is akkoord gegaan met het betalen van een som geld en zal de foto's niet opnieuw gebruiken. De foto's van zoontje Angelo werden vorig jaar in juni en november gemaakt. Volgens de advocaat van Adele wil de zangeres nadrukkelijk dat haar zoontje niet publiek bezit wordt.

"De foto's zijn gemaakt tijdens privémomenten en hadden niets te maken met professionele of publieke activiteiten. Ze vertonen duidelijk een inbreuk op de privacy", aldus advocaat Jenny Afia tegen BBC News.

24-07-2014 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zal prins George er later uitzien

Zo zal prins George er later uitzien

http://oi60.tinypic.com/6ei5xv.jpg

De kleine prins George is net één jaar oud geworden, maar het ventje doet nu al vele harten smelten. En dat zal er alleen maar op verbeteren als we de Hongaarse grafische kunstenaar Nikolett Mérész mogen geloven. De illustrator maakte een toekomstbeeld van een 18-jarige George, en dat is een echte hartenbreker.

De artiest analyseerde de genetische trekjes die de kleine, schattige prins van zijn vader - prins William - en zijn moeder - Kate Middleton - heeft geërfd. Hij analyseerde ook kinderfoto's van beide ouders én grootouders. Op basis daarvan voorspelde hij met de computer hoe het uiterlijk van de jongen zou ontwikkelen.

Volgens Mérész vertoont George veel gelijkenissen met zijn vader, maar heeft hij de kuiltjes van zijn moeder geërfd. Het resultaat doet ons in ieder geval vermoeden dat de prins de vrouwen later van zich af zal moeten slaan.

Nikolett voorspelde trouwens samen met Nickolay Lamm hoe de ouders van George er binnen 50 jaar zullen uitzien. Het toekomstbeeld van Kate en William kan u hieronder bewonderen.

24-07-2014 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj onthult sexy cover

Nicki Minaj onthult sexy cover

http://oi62.tinypic.com/2161zc.jpg

Nicki Minaj heeft de cover van haar nieuwe single Anaconda onthuld. En die laat niet bepaald te wensen over, zo is te zien op Twitter: "RT als je klaar bent voor een verrassing ;) #MTVHottest Nicki Minaj", staat erbij. De tweet is inmiddels tienduizenden keren geretweet.

Op de cover kijkt Nicki nogal verleidelijk over haar linkerschouder. Ze zit, met een paar blauwe sneakers aan haar voeten, door de knieën gezakt en draagt een roze lingeriesetje bestaande uit een sport-bh en een string. Haar indrukwekkende derrière wordt in de verf gezet.

Anaconda is de tweede single op het album 'The Pink Print' van Nicki Minaj. Een paar maanden geleden kwam Pills N Potions al uit. Anaconda zal op 28 juli beschikbaar zijn via iTunes.

24-07-2014 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdosis Peaches tien keer groter dan hoeveelheid die haar moeder fataal werd

Overdosis Peaches tien keer groter dan hoeveelheid die haar moeder fataal werd

http://oi60.tinypic.com/28vwsqx.jpg

De hoeveelheid heroïne die in het lichaam van Peaches Geldof werd aangetroffen, bleek tien keer hoger te liggen dan de overdosis die haar moeder Paula Yates fataal is geworden. Dat heeft het gerechtelijk onderzoek uitgewezen. Daarnaast kwam aan het licht dat het piepjonge zoontje van de socialite zeventien uur lang alleen was in de woning na haar dood.

Resten heroïne, verbrande lepels en meer dan 80 injectienaalden werden gevonden in het huis van de 25-jarige dochter van Bob Geldof. Haar echtgenoot Thomas Cohen keerde terug van een weekendje weg toen hij Peaches dood op het bed aantrof. Haar duimen, polsen en ellebogen waren bedekt met verwondingen van naalden. Baby Phaedra was zeventien uur lang aan zijn lot overgelaten na de overdosis van zijn moeder.

Vijf maanden voor haar dood was Peaches nochtans clean. De presentatrice en model was sinds februari echter hervallen maar verstopte dit voor haar man. Hij had sms'jes onderschept die erop wezen dat zijn echtgenote opnieuw drugs gebruikte maar Peaches ontkende en spoelde haar voorraad ostentatief door in het toilet. Ook loog ze over de drugstesten die ze liet doen.

Tijdens de lijkschouwing bleek ze 3 mg per liter diamorfine, de chemische benaming van heroïne, in het bloed te hebben. Paul Yates had bij haar overlijden 0,3 mg in haar bloed. De geschiedenis heeft zich herhaald, als is de patholoog Roger Hatch het daar niet helemaal mee eens omdat "mevrouw Geldof heeft geprobeerd om komaf te maken met haar verslaving maar wellicht weer is beginnen te gebruiken om redenen die niemand ooit zal kennen."

24-07-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten scoren beter dan vorig jaar

Gentse Feesten scoren beter dan vorig jaar

http://oi59.tinypic.com/if7ngn.jpg

De eerste vijf dagen en nachten van de Gentse Feesten hebben dit jaar al 630.000 bezoekers gelokt. Dat is 50.000 meer dan vorig jaar toen de Feesten op zaterdag startten, maakte Feestenburgemeester Christophe Peeters woensdag bekend. Er werd wel al bijna vijf procent meer afval opgehaald dan de voorbije editie.

Halfweg de 171ste Gentse Feesten maakt het stadsbestuur een eerste balans op. "We zijn op weg naar naar een fantastische editie", zegt Feestenburgemeester Peeters. "Dinsdag 22 juli waren er 130.000 feestvierders in de Feestenzone, wat het totaal over vijf dagen op 630.000 brengt. Er komt substantieel meer volk dan vorig jaar en de spreiding van de bezoekers is ook groter. Er is meer programmatie 's middags waardoor er op die momenten ook meer bezoekers zijn. Het zijn ook zeer goede feesten qua sfeer, ambiance en veiligheid."

De politie pakte de eerste vijf dagen 79 personen op en er werden 194 GAS-boetes uitgeschreven. "Het gaat vooral om wildplassers. We zien ook een effect van de extra urinoirs. Binnen de Feestenzone worden er minder wildplassers betrapt (41 tegenover 74 vorig jaar), buiten de Feestenzone meer (104 tegenover 24 vorig jaar). Wat vechtpartijen betreft is er bijna een status-quo van het aantal, maar de schermutselingen zijn veel minder hevig dan vorig jaar", zegt politiewoordvoerder Manuel Gonzalez.

23-07-2014 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Michael Douglas krijgt geen verlof van celstraf

Zoon Michael Douglas krijgt geen verlof van celstraf

http://oi58.tinypic.com/35bf47s.jpg

De oudste zoon van Michael Douglas, Cameron, heeft nog geen verlof gehad tijdens zijn celstraf die hij uitzit in de gevangenis van Loretto in de Amerikaanse Pennsylvania. Toch maakt hij het naar omstandigheden goed, vertelt zijn vader aan USA Today.

''Hij houdt het goed vol in de gevangenis, ondanks alles. Hij is nog niet op verlof geweest. En hij zit volgens planning nog vast tot 2018'', zegt Douglas. Zijn zoon werd in 2010 veroordeeld tot vijf jaar cel voor drugshandel. Hij kreeg er nog eens 4,5 jaar bij toen hij in 2011 met drugs werd betrapt in de gevangenis.

23-07-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg rookte joint in Witte Huis

Snoop Dogg rookte joint in Witte Huis

http://oi61.tinypic.com/2ivy7py.jpg

Snoop Dogg maakt er geen geheim van dat hij graag een jointje rookt. Hij beweert dat hem dit zelfs is gelukt tijdens een bezoekje aan het Witte Huis.

"Op de wc", zegt de rapper in zijn programma GGN, gevraagd door zijn gast Jimmy Kimmel of hij ooit in het huis van de Amerikaanse president heeft geblowd. "Niet in het Witte Huis, maar op de wc."

Snoop legt uit dat hij zelfs nog aan beveiligers heeft gevraagd of het mocht. "Ik zei, als ik een nummer 2 doe heb ik meestal een sigaret of iets om op te steken zodat de geur goed is." Daarop zei het personeel volgens Snoop dat hij wel een servetje mocht aansteken. "En het servetje was dit", zegt hij vervolgens tegen Kimmel terwijl hij in de studio een trekje neemt van een joint.

De muzikant was in december in het Witte Huis voor de jaarlijkse uitreiking van de Kennedy Center Honor-prijzen aan artiesten.

23-07-2014 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel McAdams bloost om Notebook-auditie

Rachel McAdams bloost om Notebook-auditie

http://oi60.tinypic.com/bfggvm.jpg

Rachel McAdams was gisterenavond beschaamd toen host Matt Lauer van Today haar de video liet zien van haar auditie voor The Notebook. De 35-jarige actrice bloosde en keek naar beneden terwijl een fragment werd afgespeeld.

"Vanwaar de gêne? Je hebt de rol toch gekregen, het is goed gegaan!", riep Lauer, waarna Rachel weer kon lachen. De auditietape van de bioscoophit, die tien jaar geleden uitkwam, dook onlangs op online, maar Rachel zelf had de tape nog niet gezien.

Lauer en zijn collega Al Roker gaven toe dat ze beiden moesten huilen toen ze The Notebook zagen. "Dat gebeurt veel", zei Rachel, "dat mannen graag willen bekennen dat ze hebben gehuild."

23-07-2014 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe wordt "steeds beter" in seks

Daniel Radcliffe wordt "steeds beter" in seks

http://oi57.tinypic.com/2vlpkeb.jpg

Acteur Daniel Radcliffe begint van aanpakken te weten in de slaapkamer. De Harry Potter-ster bekende aan The Daily Star dat hij steeds beter wordt in seks, en dat de seks ook beter is als hij nuchter is.

Harry Potter weet eindelijk raad met zijn toverstaf! Daniel Radcliffe klapte uit de biecht tegen de krant The Daily Star. Hij wilde graag kwijt dat zijn ontmaagding niet zo verschrikkelijk gênant was als bij sommige mensen, maar dat hij toch blij is dat hij sindsdien "verbeterd" is in de slaapkamer. "Mijn eerste keer was best wel goed. Het was met iemand die ik goed kende. Niet zoals een vriend van mij, die dronken werd en het deed onder een brug met een vreemde."

De acteur, die met een drankverslaving worstelt, liet ook weten dat hij seks beter vindt als hij nuchter is. "Voor sommigen is het beter als ze dronken zijn, maar voor mij - en vooral voor de persoon waarmee ik seks heb - is het beter zonder alcohol."

De 27-jarige ster stopte vier jaar geleden met drinken, toen hij besefe dat zijn verslaving uit de hand liep. Hij was daar steeds zeer eerlijk over. Toch worstelt hij duidelijk nog steeds met zijn verslaafde persoonlijkheid. "Daniel weet dat hij aanleg heeft to verslavingen", klinkt het in zijn omgeving. Daarom is de acteur momenteel ook in behandeling voor zijn rookverslaving.

23-07-2014 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC blundert met tekstbalk drugstest Queen

BBC blundert met tekstbalk drugstest Queen

http://oi58.tinypic.com/21kjz9d.jpg

Oplettende kijkers van de BBC zaten op het puntje van hun stoel toen ze onderin beeld in de scrollbalk met nieuws een opmerkelijke tekst voorbij zagen komen tijdens de sportuitzending: "the queen has tested positive for morphine", oftewel: de koningin heeft positief getest op het gebruik van morfine.

Op sociale media zijn screenshots opgedoken van de boodschap die dinsdagavond meerdere malen voorbijkwam op de late televisie-avond van de Britse publiek omroep, meldt The Telegraph. Veel Twitteraars zagen er de lol wel van in en maakten er melding van.

In werkelijkheid was er iets anders aan de hand: een paard van koningin Elizabeth was namelijk positief getest op doping. Volgens de trainer heeft Estimate, zoals het paard heet, morfine binnengekregen door het eten van besmet voer. Nog vier andere paarden hadden ook morfine in hun lijf.

23-07-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr spreekt stiekem met nieuwe vlam af

Miranda Kerr spreekt stiekem met nieuwe vlam af

http://oi62.tinypic.com/11vqyvb.jpg

Topmodel Miranda Kerr zegt dat er helemaal niets aan de hand is tussen haar en de rijke Australiër James Packer, maar daar klopt helemaal niks van, schrijft New York Daily. Ze gaat regelmatig langs bij hem in zijn hotel in New York.

Het Victoria's Secret-model heeft daar wel zo haar trucjes voor. Ze glipt bijvoorbeeld via de ene deur naar binnen en weet via een andere deur weer weg te gaan om de fotografen niet tegen het lijf te hoeven lopen, zeggen bronnen. De eerste verhalen dat Kerr en haar miljonair wat met elkaar zouden hebben, dateren al van december. Toen werden ze in Australië gespot. Een paar maanden daarvoor zette Kerr nog een punt achter haar relatie met acteur Orlando Bloom.

23-07-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!