Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Tiësto doet het rustiger aan: "Nu neem ik vijf dagen vakantie na druk weekend

DJ Tiësto doet het rustiger aan: "Nu neem ik vijf dagen vakantie na druk weekend

http://oi59.tinypic.com/1zqc750.jpg

DJ Tiësto doet het rustiger aan dan een aantal jaar geleden. "Ik neem meer de tijd om van het leven te genieten", vertelt de 45-jarige Tijs Verwest in het AD. "Na een druk weekend volgen nu 5 dagen vakantie, een boottripje maken of iets doen met vrienden. Er is meer in het leven dan alleen draaien, draaien, draaien", zegt Verwest.

Toch denkt de dj voorlopig nog niet aan stoppen. "Het is mijn ambitie om de Mick Jagger van de dancemuziek te worden. Hoeveel energie die man nog heeft op zijn leeftijd, daar kun je alleen maar respect voor hebben." Veel van zijn collega's die ook in de jaren 90 begonnen met draaien zijn al lang gestopt, maar daar moet Tiësto nog niet aan denken. "Voor mij is het zo'n gave kick dat ik dit al 20 jaar doe en nog steeds tussen die populaire jongens sta. Het is verslavend. Twintig-, misschien wel veertigduizend man die euforisch worden van jouw muziek. Supergaaf."

Verwest vindt het leuk dat hij na 20 jaar nog steeds meedraait in de hoogste regionen van de dj-wereld, met nu vooral veel jonge dj's om hem heen. "Ik vind het geweldig om die jonge jongens te zien. Zij zien mij als mentor en dat is een grote eer. Tegelijkertijd inspireren ze mij ook weer met hun onbevangen en spontane gedrag. Ze durven alles en halen mij zo uit mijn comfortzone. Alles wat zij meemaken, heb ik al eens meegemaakt. Ik vond die begintijd mooi, maar ik kan er nu beter van genieten. Ik weet nu hoe mooi het leven is."

27-07-2014 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Frey slachtoffer van vluchtmisdrijf na aanrijding

Jimmy Frey slachtoffer van vluchtmisdrijf na aanrijding

http://oi61.tinypic.com/2uhlgnd.jpg

Jimmy Frey is het slachtoffer geworden van een vluchtmisdrijf. De zanger werd aangereden door een wielertoerist, maar die vond het niet nodig om te stoppen. Hij moest een operatie aan de schouder ondergaan. "Ik zal de man nog vinden", klinkt het vastberaden in Het Nieuwsblad.

Jimmy Frey gaat regelmatig fietsen als hij in Heist is. "Op zonnige dagen rij ik tussen de 15 en de 20 kilometer. Op die bewuste dag herinnerde ik mij dat ik nog naar een winkel in Heist wilde. Ik maakte rechtsomkeer en reed op het fietspad terug naar Heist, tot ik plots een duw kreeg en van mijn fiets viel", aldus de zanger.

"Ik werd achteraan aangereden door een wielertoerist met een koersfiets, die mij langs rechts wilde inhalen. Ik viel op de grond en kon nog net de drieste wielertoerist zien achteromkijken. Hij fietste gewoon door zonder zich om mij te bekommeren. Een dame die het ongeval zag gebeuren hielp me terug op de been."

Na enkele dagen werd de schade duidelijk. "Ik kon mijn arm niet meer bewegen, en uit het onderzoek in het ziekenhuis bleek dat ik vier afgescheurde pezen aan mijn val heb overgehouden." Een operatie drong zich op en de zanger heeft een lange revalidatie voor de boeg.

27-07-2014 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmcarrière voor Taylor Swift?

Filmcarrière voor Taylor Swift?

http://oi60.tinypic.com/x3x3yp.jpg

Als we Jeff Bridges mogen geloven, dan heeft Taylor Swift een mooie filmcarrière in het vooruitzicht. De countryzangeres scoorde onlangs een klein rolletje in 'The Giver', maar volgens de acteur zou ze veel meer films kunnen doen als ze dat zou willen.

"Ze is zo lief en ze is zo'n goede actrice, en natuurlijk is ze een fenomenaal goede liedjesschrijfster en artieste", laat de 64-jarige Bridges weten op Comic-Con. De acteur was daar voor de promotie van zijn nieuwste film 'The Giver'.

Sterker, de acteur is ervan overtuigd dat Swift een mooie toekomst tegemoet gaat als ze ooit zou beslissen om meer te acteren: "Oh ja, ik denk dat dit wel eens heel goed zou kunnen."

Swift en Bridges leerden elkaar op de set van 'The Giver' kennen. De twee maakten samen muziek wanneer ze pauze hadden. "Taylor was zo schitterend", gaat hij verder. "We hadden samen heel wat scènes rond de piano. We houden allebei heel erg van muziek, dus daar hebben we uitgebreid over gepraat. We hebben tussen scènes in ook nog samen wat muziek gemaakt."

'The Giver' komt op 15 augustus in de Amerikaanse bioscoopzalen. Naast Jeff Bridges en Taylor Swift spelen ook Meryl Streep, Katie Holmes, Odeye Rush en Brenton Thwaites mee in de film.

27-07-2014 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megaflop dreigt voor 'Expendables 3'

Megaflop dreigt voor 'Expendables 3'

http://oi62.tinypic.com/290to46.jpg

De illegale kopie van actiefilm 'The Expendables 3', die eerder deze week uitlekte, verspreidt zich in hoog tempo onbetaald onder gebruikers van downloadsites. Vakblad Variety schat zaterdag dat het spektakel, met in de hoofdrollen sterren als Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger en Harrison Ford, vóór de officiële premiere op 15 augustus, al vele miljoenen keren zal zijn gedeeld.

Met 200.000 'shares' in drie dagen tijd is het record van het vorige grote film-lek voor een premiere, 'X-Men Origins: Wolverine', al verbroken. De onfortuinlijke verspreiding op internet zou een financiële ramp kunnen betekenen voor de makers van het 100 miljoen dollar kostende 'The Expendables 3'. De belangrijkste doelgroep voor de film is tieners tussen 16 en 21 jaar, die ook het meeste gebruik maken van de grote downloadsites.

Producent Lionsgate heeft nog niet op het lekken willen reageren. Het is onduidelijk wie de dvd van de film op internet heeft geplaatst. Niet alleen de Amerikaanse distributeur van de film zal last hebben van de rip: slechts een kwart van alle 'shares' is afkomstig uit de VS. In België draait 'The Expendables 3' vanaf 13 augustus in de bioscopen.

De dader van het lek van Wolverine werd overigens gepakt en veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf. Producent Fox schat toentertijd door hem tientallen miljoenen dollars te zijn misgelopen. De vorige twee delen van 'The Expendables', die vertelt over een aantal bejaarde huurlingen, brachten wereldwijd allebei 300 miljoen dollar op.

27-07-2014 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinselijk bezoek aan Tomorrowland

Prinselijk bezoek aan Tomorrowland

http://oi58.tinypic.com/1znljdd.jpg

Na Elio Di Rupo vorige week zakte nu zelfs het paleis af naar Boom. Prins Laurent kwam samen met nichtje Emma Coombs voor een blitzbezoek van 30 minuten. "Emma was gisteren naar de livestream van Tomorrowland TV aan het kijken en wilde doodgraag eens langskomen," klonk het in de entourage.

En ook de prins zelf, die behoorlijk afzijdig werd gehouden, loofde het hele gebeuren. "Dit is ongelofelijk," aldus Laurent. "Ik ben altijd heel fier op mensen die bepaalde dingen realiseren en dit is zo'n evenement om te koesteren. Ik apprecieer deze muziek wel, maar het is niet écht mijn ding."

27-07-2014 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger wordt 71: "Ik blijf doorgaan tot ik erbij neerval"

Mick Jagger wordt 71: "Ik blijf doorgaan tot ik erbij neerval"

http://oi58.tinypic.com/2j5yryx.jpg

Maandenlang zweeg hij - geen wonder, nadat zijn vriendin dit jaar zelfmoord pleegde. Vandaag wordt sir Mick Jagger 71, en hij praat én rockt weer. Onze reporter in Hollywood zat oog in oog met de Stones-frontman, en zag dat hij terug is van nooit weggeweest. Stoppen na alle ellende? Niks van. "Ik blijf doorgaan tot ik erbij neerval."

Toen hij te horen kreeg dat z'n vriendin overleden was, was de Stones-zanger op tournee in Australië. Zeven concerten - daar en in Nieuw-Zeeland - vlogen meteen van de agenda. Dat ook het Europese luik van hun '14 On Fire'-tournee eraan zou moeten geloven, werd in de wandelgangen gefluisterd, maar dat was buiten Jagger gerekend. Eind juni brachten de Stones op TW Classic een denderende show van bijna twee uur, voor een uitverkochte wei met meer dan 65.000 fans.

Veel mensen twijfelden eraan of je ooit nog zin zou hebben om op een podium te staan. Onterecht, zo blijkt?

"Ik ga in de zomer en herfst weer volop toeren. Wanneer ik zal stoppen, weet ik echt nog niet. Ik ben van plan om gewoon te blijven gaan."

Kan je dat fysiek nog allemaal aan?

"Ik vind het heel belangrijk om bij elk optreden er voor de volle 100% voor te gaan. Ik moét wel fit blijven. James Brown deed op het einde ook nog altijd zijn splits. Die man kreeg het op zijn oude dag toch maar mooi allemaal voor elkaar. Ik blijf in elk geval doorgaan totdat ik erbij neerval."

27-07-2014 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abba ontwijkt Zweedse fiscus via Nederland

Abba ontwijkt Zweedse fiscus via Nederland

http://oi61.tinypic.com/14jvt3m.jpg

De Zweedse band ABBA verdient nog altijd miljoenen euro's aan royalty-inkomsten door met een brievenbusconstructie in Nederland de Zweedse fiscus te ontwijken. Dat schrijft de krant De Telegraaf.

Nederland is een populaire vestigingsplaats voor artiesten, omdat er geen bronheffing op royalty's is. Het opgestreken geld kan dan voordelig worden weggesluisd naar landen waarmee Nederland een belastingverdrag heeft. Bij onder meer elke verkochte cd, Spotify-stream en ieder gedraaid liedje op de radio, rinkelt de kassa.

Ook de Rolling Stones en U2 gebruiken een dergelijke Nederlandse constructie. Beide bands hebben een kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Daar werd begin mei nog geprotesteerd door de Jonge Socialisten, de jongerenafdeling van de sociaaldemocratische regeringspartij PvdA, tegen de brievenbusconstructies van Bono en Mick Jagger.

26-07-2014 om 02:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Ben Affleck eruit als Batman

Zo ziet Ben Affleck eruit als Batman

http://oi58.tinypic.com/rrp9q1.jpg

Ben Affleck is binnenkort te zien als Batman in de Hollywoodprent 'Batman v. Superman: Dawn of Justice' en zo zal hij eruit zien. Affleck ziet er wat humeurig uit op de foto, we zijn benieuwd of wa ook een humeurige Batman zullen zien binnenkort op het witte doek.

Voor zijn 75e verjaardag, wordt in San Diego een tentoonstelling van de superheld georganiseerd. Op de tentoonstelling zullen fans de originele Batmanpakken kunnen bewonderen, waarin onder anderen George Clooney, Val Kilmer, Michael Keaton en Christian Bale schitterden.

'Batman v. Superman' komt in 2016 in de zalen. Henry Cavill kruipt opnieuw in de huid van Superman. Zack Snyder neemt de regie voor zijn rekening.

26-07-2014 om 02:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lawrence is weer single"

"Jennifer Lawrence is weer single"

http://oi62.tinypic.com/102lf5y.jpg

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult lijken een punt achter hun relatie te hebben gezet. De acteur is namelijk gespot met een andere vrouw, zo meldt de entertainmentsite Page Six.

Volgens een insider beleefde Hoult deze week een wel érg gezellige avond met model Rilet Keough, de dochter van Lisa Marie Presley. "Ze zaten daar arm-in-arm aan een tafel met Adam Lambert en Charl Brown." Volgens een andere getuige zag het er gezellig uit, maar knoopte Hoult ook met flink wat andere dames een gesprek aan.

Lawrence en Hoult leerden elkaar kennen op de set van 'X-Men: First Class'. Ze kregen al vrij snel iets met elkaar, maar gaven er in januari vorig jaar de brui aan. Een kleine zes maanden waagden ze een nieuwe poging. Volgens geruchten liep dat de laatste tijd allesbehalve lekker. In de media houden ze echter de lippen stijf op elkaar.

26-07-2014 om 02:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry met de fiets naar eigen concert

Katy Perry met de fiets naar eigen concert

http://oi60.tinypic.com/289hlow.jpg

Geen dikke auto of limousine met chauffeur voor Katy Perry. Gisteren ging ze gewoon op de fiets naar haar eigen concert in New York.

Trots postte ze het bewijs op Instagram: een foto van een sportief geklede Katy met haar mountainbike bij het Barclays Center in Brooklyn. "Squad naar BARCLAYS! Vanavond gaat het dak eraf!!!
#ThisIsHowWeDO."

De zangeres heeft het momenteel razend druk met haar Prismatic-tour. "Het slokt al mijn energie op'', liet de zangeres eerder deze maand weten aan het magazine People. Een sportief uitje komt dus als gelegen. Haar vierde album Prism is het succesvolste tot nu toe.

26-07-2014 om 02:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transgender model verandert van geslacht

Transgender model verandert van geslacht

http://oi62.tinypic.com/rkc4yp.jpg

Andrej Pejic, die furore maakte als androgyn model voor zowel mannen- als vrouwenmode, gaat voortaan door het leven als Andreja Pejic. Dat maakte ze gisteren bekend.

De 22-jarige Bosnische Australiër stond in het verleden onder andere model voor Marc Jacobs en Jean-Paul Gaultier en werd in de lage landen vooral bekend met een campagne voor beha's van de Hema. Na een operatie om definitief van geslacht te veranderen, wil Andreja alleen nog optreden als vrouwelijk model.

"Aan alle transgenderjeugd wil ik zeggen dat je trots moet zijn op wie je bent", vertelt Pejic aan homorechtenorganisatie GLAAD. Op Facebook deelde ze een bericht waarin ze haar fans bedankt. "Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde en steun de afgelopen jaren. Jullie hebben me geholpen en ik heb veel geleerd. De reactie op mijn aankondiging was overweldigend en herinnert me eraan waarom ik dit publiekelijk bekend maak."

In een interview met Style vertelt Pejic dat haar modellenbureau in New York positief reageerde op zijn definitieve geslachtsverandering. "Ik had pas een ontmoeting met het vrouwenteam en ze waren verheugd dat ik de mannenafdeling inruilde voor de vrouwenafdeling. Dat is fantastisch. Volgens mij heeft niemand dit ooit gedaan."

Pejic was al bij veel bureaus actief op zowel de mannen- als vrouwenafdeling, maar nog niet in de Verenigde Staten. "Kennelijk is de Amerikaanse markt niet zo progressief."

26-07-2014 om 02:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe mag VS niet binnen

Daniel Radcliffe mag VS niet binnen

http://oi62.tinypic.com/15ge45s.jpg

Daniel Radcliffe is bij de grens tussen de Verenigde Staten en Canada tegengehouden. De Harry Potter-acteur wilde gisteren naar een filmevenement in San Diego gaan, maar kwam vanwege problemen met zijn visum vast te zitten in Toronto. Dat schrijft de krant New York Post.

Radcliffe was in Canada voor de première van zijn nieuwe film 'What If'. Ook vierde hij woensdag er zijn 25ste verjaardag. Toen hij naar Amerika wilde vliegen voor Comic-Con werd hij gestopt bij de douane. Radcliffe had onlangs namelijk zijn visum laten opwaarderen van dat van een 'buitenlandse acteur of entertainer' naar een visum voor 'iemand met een zeer buitengewone kunde in wetenschap, kunst, onderwijs, zaken of sport'.

Hoewel de opwaardering was goedgekeurd, had de Brit nog wel een stempeltje nodig van de Amerikaanse ambassade, iets wat hij niet had gehaald toen hij naar Canada ging. Een woordvoerder van vertraagde Radcliffe heeft aan de krant laten weten dat het hem toch nog gelukt is om op tijd voor een gepland panelgesprek in San Diego aan te komen.

26-07-2014 om 02:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Socialistische' filmregisseur Michael Moore blijkt stiekem rijk te zijn

'Socialistische' filmregisseur Michael Moore blijkt stiekem rijk te zijn

http://oi57.tinypic.com/2mwc5xt.jpg

De Amerikaanse filmregisseur Michael Moore gaat scheiden, en de scheiding met wederzijds goedvinden heeft ervoor gezorgd dat de media de rijkdom van de man die de excessen van het wildkapitalisme hekelde, aan het licht hebben kunnen brengen. Moore zelf kondigde op zijn Facebookpagina de breuk met zijn Kathleen aan. Het stel was 22 jaar gehuwd.

Uit gerechtelijke documenten blijkt dat Moore zijn ex, producente van zijn documentairefilms, ervan beticht de jongste jaren het gezinskapitaal slecht te hebben beheerd. Zo vond hij het niet kunnen dat zij hun reeds 900 m2 grote huis in Michigan nog eens flink liet uitbreiden. De woning is naar verluidt twee miljoen dollar waard, Moore en zijn ex zouden 50 miljoen dollar waard zijn.

De regisseur heeft in het verleden meermaals gesteld dat hij zijn rijkdom dankt aan het wereldwijde succes van zijn films en dat hij altijd braafjes zijn belastingen betaalt. Zelfs dat hielp niet: de slinkse verwijzingen naar 'hypocrisie' stierven niet af. Van een criticus van het kapitalisme, ergo een 'socialist', wordt namelijk verwacht dat hij hooguit een beetje bemiddeld is of in het geval van rijkdom, die deelt met de paupers en paria's van deze maatschappij.

Het Amerikaanse rechtssysteem kennende, zou de echtscheiding Moore wel eens (letterlijk) duur te staan kunnen komen. Dan is hij meteen voor de helft minder 'hypocriet'.

26-07-2014 om 02:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts zegt af voor nieuwe film Felix van Groeningen

Matthias Schoenaerts zegt af voor nieuwe film Felix van Groeningen

http://oi57.tinypic.com/2ij3zsw.jpg

Matthias Schoenaerts zal dan toch niet te zien zijn in 'Belgica', het nieuwste project van regisseur Felix van Groeningen. Dat laat productiehuis Menuet weten. Schoenaerts neemt een ander Amerikaans project aan en moet daarom afhaken.

De vraag is nog maar wanneer Schoenaerts nog eens in een Vlaamse film zal spelen. Het is immers het tweede Vlaamse project dat de gelauwerde acteur laat schieten. Al zou hij binnenkort toch meespelen in 'D'Ardennen' van Robin Pront.

De opnames voor de film beginnen op 1 december. Wie Schoenaerts zal vervangen is nog niet bekend. Meer informatie hierover zou binnenkort volgen.

26-07-2014 om 02:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurt viert 10 jaar Tomorrowland

Buurt viert 10 jaar Tomorrowland

http://oi58.tinypic.com/2exuf0p.jpg

Tomorrowland heeft de buren gisteravond getrakteerd op een groot feest in De Schorre. Zo'n 4.000 buurtbewoners kwamen de tiende verjaardag van het festival vieren met een hapje, een drankje en de nodige animatie.

De buurtbewoners kregen een rondleiding op het festivalterrein en mochten van nabij kennismaken met de wondere wereld van Tomorrowland. Van geklaag en gezaag was gisteren geen sprake. De inwoners van Boom en Rumst, die gisteren naar De Schorre afzakten, hebben alleen maar mooie herinneringen aan tien jaar 'madness'.

Glenn Joris uit Boom wilde al jarenlang met zijn vrienden naar Tomorrowland. Maar telkens waren ze net te laat om tickets te kopen. Tot de editie van 2013. "Toen hadden we eindelijk prijs", blikt Glenn terug. "Het werd een spetterend feestje van drie dagen lang, met de set van Hardwell als persoonlijk hoogtepunt." Volgend weekend is Glenn opnieuw van de partij in De Schorre. "Ik kijk er enorm naar uit. Ik heb de voorbije dagen al heel veel foto's en filmpjes van het eerste weekend zien passeren. Van mij mag Tomorrowland nu alweer beginnen!"

Carine en Kayleigh Buelens kijken elk jaar opnieuw uit naar het festival. "Ik ben al drie keer geweest en het is elke keer anders", zegt Kayleigh. "Maar de sfeer is hier altijd enorm leuk!" Voor Carine was vooral de editie van memorabel. "Mijn dochter Sarah stapte datzelfde weekend in het huwelijksbootje. De bruidegom moest voor de trouw helemaal vanuit Affligem naar hier komen. Maar door de drukte heeft hij heel lang in de file gestaan en leek het er even op alsof hij niet zou komen opdagen. Gelukkig is alles nog goedgekomen!"

Kruiwagen

Roger Peeters en Lieve Verdonck uit de 's Herenbaan hebben altijd veel plezier als Tomorrowland weer van start gaat.

"We zien elk jaar de festivalgangers toestromen en weer weggaan door onze straat. Dat is altijd een spektakel waar we graag even voor gaan zitten. Het zijn ook heel vriendelijke mensen. Ooit hebben we iemand die met zware bagage zat te zeulen, onze kruiwagen uitgeleend. Toen het festivalweekend erop zat, is hij de kruiwagen braafjes komen terugbrengen."

Michael Van der Elst en Katleen Leduc kwamen gisteren eveneens vanuit de 's Herenbaan naar De Schorre afgezakt om de tiende verjaardag van Tomorrowland te vieren. "Dit is echt een fantastisch initiatief van de organisatie", zegt het koppel.

"Onze kindjes Seppe, Marie en Tibo waren al de ganse week over het buurtfeest bezig. Ze keken er enorm naar uit om eens een bezoek te brengen aan Tomorrowland. Maar ook wij kunnen genieten van dit wonderlijke decor."

24-07-2014 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin biedt agenten geen excuses aan

Alec Baldwin biedt agenten geen excuses aan

http://oi62.tinypic.com/2zrdldj.jpg

Alec Baldwin denkt er niet aan om zich te verontschuldigen bij een stel politieagenten. De acteur werd vorige maand gearresteerd, omdat hij met zijn fiets tegen het verkeer in reed in New York.

De betreffende agenten kregen van Alec de wind van voren en daarom moest hij mee naar het bureau. Hij moest voor de rechter verschijnen en verklaarde volgens TMZ: "Ik betaal nog liever een boete dan dat ik mijn excuses ga aanbieden."

Volgens de rechter heeft de 56-jarige acteur een "kort lontje", maar hij werd toch vrijgelaten. De rechter verbond er wel een voorwaarde aan: "Blijf je de komende zes maanden uit de problemen?" Het antwoord van Baldwin was kort en duidelijk: "Zeker, zeker."

24-07-2014 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber laat nieuwe muziek horen

Justin Bieber laat nieuwe muziek horen

http://oi60.tinypic.com/2cncj1c.jpg

Justin Bieber heeft op Instagram elf video's geplaatst met voorproefjes van zijn nieuwe album.

Van ieder nummer is 15 seconden te horen terwijl Bieber de lens van zijn camera richt op de mengtafels van de studio. "Cold Waters", zijn de enige woorden bij de eerste geplaatste video, de rest werd zonder commentaar gedeeld. "Geweldige avond in de studio", schreef Justin de voorgaande avond op zijn Twitter.

Vorige maand liet hij ook al een voorproefje horen middels een video waarin hij in de keuken luistert naar een van zijn nieuwe nummers. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe album in de schappen zal liggen. Hollywoodlife berichtte onlangs dat de volgende single niet voor 2015 zal verschijnen.

24-07-2014 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgt Queen voor de photobomb van het jaar?

Zorgt Queen voor de photobomb van het jaar?

http://oi60.tinypic.com/wlewdw.jpg

De vrouwen van het Australische hockeyteam, de 'Hockeyroos' konden hun ogen niet geloven toen ze bezig waren met hun cooling-down na hun gewonnen wedstijd tegen Maleisië. Plots zagen ze de Queen opduiken langs het oefenveld van het Glasgow Hockey Stadion. De dames haalden snel hun smartphones boven en maakten selfies.

Jayde Taylor was dolgelukkig met het resultaat van haar selfie want op de achtergrond staat een glimlachende Queen. Cool, toch?

De koningin was onderweg naar de hockeywedstrijd Wales-Engeland. Ze maakte ook tijd voor een praatje met de Aussies die in de wolken waren met hun onverwachte ontmoeting.

Elizabeth kwam gisteravond in de Schotse hoofdstad aan voor de opening van de Commenwealth Games.

24-07-2014 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wint rechtszaak over foto's van zoontje

Adele wint rechtszaak over foto's van zoontje

http://oi58.tinypic.com/1zybshw.jpg

Zangeres Adele heeft een rechtszaak over foto's van haar zoontje gewonnen. Samen met haar partner, Simon Konecki, had ze het Britse fotopersbureau Corbis Images voor de rechter gesleept, omdat het bedrijf de privacy van het gezin zou hebben geschonden.

Corbis Images is akkoord gegaan met het betalen van een som geld en zal de foto's niet opnieuw gebruiken. De foto's van zoontje Angelo werden vorig jaar in juni en november gemaakt. Volgens de advocaat van Adele wil de zangeres nadrukkelijk dat haar zoontje niet publiek bezit wordt.

"De foto's zijn gemaakt tijdens privémomenten en hadden niets te maken met professionele of publieke activiteiten. Ze vertonen duidelijk een inbreuk op de privacy", aldus advocaat Jenny Afia tegen BBC News.

24-07-2014 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zal prins George er later uitzien

Zo zal prins George er later uitzien

http://oi60.tinypic.com/6ei5xv.jpg

De kleine prins George is net één jaar oud geworden, maar het ventje doet nu al vele harten smelten. En dat zal er alleen maar op verbeteren als we de Hongaarse grafische kunstenaar Nikolett Mérész mogen geloven. De illustrator maakte een toekomstbeeld van een 18-jarige George, en dat is een echte hartenbreker.

De artiest analyseerde de genetische trekjes die de kleine, schattige prins van zijn vader - prins William - en zijn moeder - Kate Middleton - heeft geërfd. Hij analyseerde ook kinderfoto's van beide ouders én grootouders. Op basis daarvan voorspelde hij met de computer hoe het uiterlijk van de jongen zou ontwikkelen.

Volgens Mérész vertoont George veel gelijkenissen met zijn vader, maar heeft hij de kuiltjes van zijn moeder geërfd. Het resultaat doet ons in ieder geval vermoeden dat de prins de vrouwen later van zich af zal moeten slaan.

Nikolett voorspelde trouwens samen met Nickolay Lamm hoe de ouders van George er binnen 50 jaar zullen uitzien. Het toekomstbeeld van Kate en William kan u hieronder bewonderen.

24-07-2014 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!