Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence is weer vrijgezel

Jennifer Lawrence is weer vrijgezel

http://oi62.tinypic.com/8vvszd.jpg

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult zijn geen koppel meer. Vorige week deden al geruchten de ronde dat de twee sterren een punt achter hun relatie hebben gezet en dat meldt nu ook entertainmentsite E! Online.

Een anonieme bron laat weten dat Jennifer (23) en Nicholas (24) als vrienden uit elkaar zijn gegaan. De breuk heeft te maken met hun drukke schema's. "Door hun werk zagen ze elkaar niet veel en dat had gevolgen voor hun relatie", zegt de ingewijde.

Het is niet de eerste keer dat het acteurskoppel er de brui aan geeft. Begin 2013 kwamen de 'Hunger Games'-ster en Hoult ook al tot de conclusie dat het niet werkte, maar een paar maanden later besloten ze hun relatie toch nog een kans te geven.

02-08-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet langer misselijk tijdens 'Blokken' dankzij nieuw decor

Niet langer misselijk tijdens 'Blokken' dankzij nieuw decor

http://oi60.tinypic.com/fu2oa0.jpg

Fans van het populaire spelprogramma Blokken kunnen opgelucht ademhalen, voor het twintigste seizoen hebben de makers een nieuw decor voorzien. Presentator Ben Crabbé maakte bekend dat hij er nog niet veel over kan onthullen omdat het decor nog in opbouw is.

De achtergrond van de Eén-quiz was veelbesproken omdat fans beweerden dat de oranjerode bewegende blokjes achter Ben hen misselijk maakten. Ondanks de klachten heeft productiehuis deMENSEN de achtergrond drie seizoenen lang gebruikt. We zijn benieuwd of de kijkers bij de voorstelling op 1 september even enthousiast zullen reageren op het 'nieuwe jasje' van Blokken

02-08-2014 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappelijk bewezen: fans van Harry Potter zijn minder bevooroordeeld

Wetenschappelijk bewezen: fans van Harry Potter zijn minder bevooroordeeld

http://oi61.tinypic.com/f37two.jpg

J.K. Rowling zei ooit: "De Harry Potterreeks is één lang pleidooi voor tolerantie en tegen hypocrisie." Haar statement krijgt nu steun vanuit wetenschappelijke hoek. Drie studies die verschenen in het vakblad Journal of Applied Social Psychology tonen aan dat jonge fans minder bevooroordeeld zijn tegenover minderheidsgroepen als migranten en homoseksuelen. Dat schrijft de wetenschapssite MNN.

In de bestellers van Rowling zijn vooroordelen een telkens weerkerend thema. Er zijn vooroordelen tegenover 'dreuzels' (mensen zonder magische capaciteiten), tovenaars zonder 'puur bloed' en andere magische wezens. Harry Potter en zijn vrienden nemen het op voor deze gemarginaliseerde groepen en vechten gedurende de hele reeks voor gelijkheid. Onderzoekers vroegen zich af de moraal van de jonge tovenaar zich afspiegelde op jonge lezers.

Emotionele band
Om dat na te gaan, voerden ze drie studies uit. In een eerste werd gepolst naar de houding tegenover migranten bij 34 Italiaanse 9- en 10-jarigen. Daarna lazen en bespraken de kinderen gedurende zes weken fragmenten uit de Harry Potter-boeken. Een eerste groep las passages over vooroordelen; de andere las fragmenten over andere onderwerpen. Daarna kregen ze opnieuw een vragenlijst voorgeschoteld, waarbij hen ook gevraagd werd in welke mate ze zich identificeerden met Harry Potter.

Bij de kinderen die de fragmenten over vooroordelen gelezen hadden én een emotionele band voelden met Harry, was de houding tegenover migranten verbeterd.

In een tweede studie werd aan 117 Italiaanse 11-15-jarigen gevraagd hoeveel Harry Potter-boeken ze gelezen hadden en of ze zich identificeerden met de tovenaar. Bij een - zogezegd - apart onderzoek werd gepolst naar hun houding tegenover homoseksuelen. Uit de bevindingen bleek dat wie meer boeken gelezen had meer verdraagzaam was. Dat gold echter enkel wanneer de jongeren zich verbonden voelden met Harry.

Voldemort
De derde en laatste studie ging om Britse studenten van 16 tot 18 jaar. Hier bleek identificatie met Harry niet bepalend voor een hogere of lagere mate van verdraagzaamheid - de studenten zagen Harry Potter immers minder als rolmodel. Toch was er een vergelijkbare dynamiek. Deze keer was identificatie met Voldemort, de slechterik in de verhalen, de sleutel. Wie een minder emotionele band met Voldemort voelde, vertoonde een verbeterde houding tegenover vluchtelingen.

De onderzoekers besluiten dat de Harry Potter-boeken lezers in staat stellen de maatschappij te zien vanuit de ogen van minderheidsgroepen.

Presidentsverkiezingen
Er zijn bovendien aanwijzingen dat Harry Potter de jeugd inspireert tot vrijwilligerswerk én dat hij het resultaat van de presidentsverkiezingen in de VS zou beïnvloed hebben.

Volgens Anthony Gierzynski, professor Politieke Wetenschappen aan de universiteit van Vermont, speelden de morele lessen in de reeks een kleine maar niet onbelangrijke rol bij de verkiezing van president Obama in 2009 en 2012. In zijn boek 'Harry Potter and the Millennials: Research Methods and the Politics of the Muggle Generation' argumenteert de professor: "Het verhaal over de jonge tovenaar leert de lezers dat het goed is geen oordeel te vellen en open te zijn naar wie anders is. Dat kan de stem van fans beïnvloed hebben."

In 2005 werd de Harry Potter Alliance opgericht, een groep fans die strijdt tegen 'zwarte magie' in de echte wereld: ongelijkheid, analfabetisme en schendingen van de mensenrechten. De groepering doneert boeken aan liefdadigheidsinstellingen, vroeg Warner Brothers te bewijzen dat Harry Potterchocolade geproduceerd wordt zonder gebruik te maken van kinderarbeid en zamelde al honderdduizenden dollars in voor burgers in Darfur.

De Alliance omschrijft haar kerndoelstelling met een citaat van Rowling: "We hebben geen magie nodig om de wereld te veranderen. We hebben de nodige kracht allemaal in onszelf."

02-08-2014 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van Pistorius verkocht voor 313.000 euro

Huis van Pistorius verkocht voor 313.000 euro

http://oi60.tinypic.com/2lu7tp0.jpg

De atleet Oscar Pistorius heeft zijn huis waarin hij in februari 2013 zijn vriendin Reeva Steenkamp doodschoot, verkocht voor omgerekend 313.000 euro. Dat meldden Zuid-Afrikaanse media.

De atleet heeft het geld nodig om zijn verdediging te kunnen betalen in de rechtszaak tegen hem, waarvan de laatste zittingsdag voor 7 augustus staat gepland. De nieuwe eigenaar Louwtjie Louwrens zou het luxueuze huis met vier slaapkamers in Pretoria willen verhuren. De 27-jarige Pistorius staat momenteel terecht in Zuid-Afrika voor moord.

Zelf ontkent hij het Zuid-Afrikaanse model Steenkamp met opzet te hebben gedood. Hij heeft bekend dat hij met zijn pistool heeft geschoten door de dichte deur van de badkamer, maar houdt vol dat hij dacht dat het om een inbreker ging die zich daar had verstopt. Pistorius is wereldberoemd, onder meer omdat hij aan de Olympische Spelen van 2012 in Londen meedeed met twee speciale beenprotheses. Aan die protheses dankt hij zijn bijnaam 'Blade Runner'.

02-08-2014 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera showt naakt bolle buik

Christina Aguilera showt naakt bolle buik

http://oi60.tinypic.com/xnvqft.jpg

Christina Aguilera is voor het tijdschrift V Magazine uit de kleren gegaan. De foto's van de hoogzwangere zangeres laten weinig aan de verbeelding over.

Op een van de kiekjes heeft Christina helemaal niks aan en bedekt ze haar borst met haar hand. De blondine werd ook vastgelegd in een doorzichtige witte jurk, zowel met als zonder haar verloofde Matthew Rutler. Sommige Amerikaanse media censureren haar tepels.

De 33-jarige popster en Matthew leerden elkaar in 2010 kennen, toen zij en Jordan Bratman nog in scheiding lagen. Ongeveer een half jaar geleden, op Valentijnsdag, vroeg Rutler zijn vriendin ten huwelijk. Niet veel later werd bekend dat de twee een kindje verwachten. Voor Aguilera wordt het haar tweede kind. Eerder verwelkomden zij en Bratman zoon Max. Het ventje is inmiddels zes jaar oud.

02-08-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia zet eigen dood in scène

Natalia zet eigen dood in scène

http://oi59.tinypic.com/24b9it5.jpg

Gisteren doken plots valse geruchten op dat Natalia overleden zou zijn. De zangeres reageerde echter in haar gekende stijl, met een vette knipoog dus. En dus zette ze met de hashtags 'deadgirl', 'nataliaisdood' en 'ihopeirestinpeace' maar haar eigen dood in scène. Volgens Showbizzsite.be stond ze gisteravond overigens bruingebrand op het podium van Vlaanderen Muziekland.

"Iemand heeft met een fiets haar keel overgesneden", klonk het zelfs bij een foto met fake bloed uit haar mond en hals. Of nog: "Ooooh nooo! Double homocide!!!!" Meer dan een overdreven gebruik van uitroeptekens en een gebrekkige spelling valt er gelukkig niet te betreuren.

02-08-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiezone Arro Ieper klaar voor Festival Dranouter

Politiezone Arro Ieper klaar voor Festival Dranouter

http://oi62.tinypic.com/w84x21.jpg

Dranouter staat dit weekend in het teken van Festival Dranouter. De politie heeft zich, in samenwerking met de organisatie en de andere veiligheidspartners, goed voorbereid om er een gezellig en veilig evenement van te maken.

De onthaalpost van de politiezone Arro Ieper bevindt zich in de Klakkeie, Dikkebusstraat, naast het Muziekcentrum en is tijdens het festival geopend van 10.00 uur 's morgens tot 2.00 uur 's nachts.

Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook een preventiestand ingericht. Bezoekers worden er op een ludieke manier gesensibiliseerd over de leeftijdsgrenzen voor het schenken, aanbieden en verkopen van alcohol en sterke dranken. De preventiestand bevindt zich aan de ingang van de festivalweide.

Nog op de festivalweide worden preventietips verspreid ter voorkoming van diefstal en verlies. Gemiddeld worden jaarlijks een honderdtal verloren voorwerpen binnengebracht bij de politie. Er is een flyer ontworpen met tips en de vermelding van de nummers van card stop en doc stop. Aan de preventiestand van de politie worden ook gratis verdwaalstickers voor kinderen verdeeld.

Wie informatie wil over veiligheid en mobiliteit in het kader van Festival Dranouter kan terecht op het twitteraccount @PZArroIeper.

Het festival start vanavond met drie optredens waarop alle 7.849 Heuvellanders gratis worden uitgenodigd. Dit naar aanleiding van de veertigste verjaardag van het festival.

31-07-2014 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lorde stelt 'Hunger Games'-soundtrack samen

Lorde stelt 'Hunger Games'-soundtrack samen

http://oi57.tinypic.com/dqn142.jpg

De soundtrack voor de nieuwe 'Hunger Games'-film wordt samengesteld door Lorde. Dat melden Amerikaanse media. De 17-jarige zangeres mag alle artiesten uitkiezen en ze heeft zelf het eerste nummer al geschreven.

Regisseur Francis Lawrence van 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1' is onder de indruk van Lorde's werk. "Dankzij haar talent en het feit dat zij de personages en thema's in 'Mockingjay' zo goed begrijpt, heeft ze een nummer kunnen schrijven dat de essentie van de film perfect weet te vatten. En haar inzicht en passie voor ons project maken Lorde de aangewezen persoon om de soundtrack samen te stellen."

De actiefilm met Jennifer Lawrence in de hoofdrol draait in de Verenigde Staten vanaf 21 november in de bioscopen. De soundtrack bij 'Mockingjay - Part 1' wordt in het najaar verwacht. Lorde laat via Facebook weten dat ze trots is op de klus. "Ik kan niet wachten om meer van dit project met jullie te delen."

31-07-2014 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Scarlett Johansson kortwiekt haar

Zwangere Scarlett Johansson kortwiekt haar

http://oi59.tinypic.com/ymqfa.jpg

Scarlett Johansson heeft haar lange lokken gekortwiekt. De zwangere actrice werd door Us Weekly gespot met een nonchalant kapsel, met opgeknipt haar aan de achterkant en een iets langere, geblondeerde lok aan de voorkant.

Op foto's is te zien hoe Scarlett met haar nieuwe kapsel en haar verloofde Romain Dauriac aan haar hand door New York loopt. Eerder deze maand had de 'Lucy'-actrice zich al met een bobkapsel tot boven de schouders laten zien.

Haar groeiende babybuik verborg Scarlett in een wijdvallende zwarte tuinbroek.

31-07-2014 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTV wil Beyoncé zonder Jay Z op awardshow

MTV wil Beyoncé zonder Jay Z op awardshow

http://oi58.tinypic.com/x1hjxj.jpg

MTV is achter de schermen bezig om Beyoncé te strikken om de MTV Video Music Awards op 24 augustus te laten openen met een spetterend optreden. Zonder haar man Jay Z, welteverstaan. Volgens de krant New York Daily News smeken ze Queen Bey om een liedje te zingen van haar laatste album.

"Bey gaat de show helemaal overnemen", meldt een ingewijde. "MTV is er nog mee bezig, maar ze willen dat ze de show groots gaat openen. Het is alleen nog niet aangekondigd."

Columbia Records is samen met MTV bezig om Beyoncé te overtuigen videopromo's te maken voor haar mogelijke optreden. De zangeres is in acht categorieën genomineerd, waaronder die van Video van het Jaar voor Drunken in Love, waarin ze zingt samen met manlief Jay Z. "MTV wil haar en ze willen haar solo zien optreden."

De entertainmentsite meldde eerder deze week al dat het Hollywoodkoppel snel met een verklaring over hun op springen staande een huwelijk gaat komen. Beyoncé en Jay Z trouwden in 2008 en werden in 2012 voor het eerst ouders van hun dochter Blue Ivy. Er gaan al weken geruchten dat het niet goed gaat tussen de twee.

31-07-2014 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys is opnieuw zwanger

Alicia Keys is opnieuw zwanger

http://oi57.tinypic.com/noynur.jpg

Alicia Keys is opnieuw in verwachting. De zangeres verwacht haar tweede kind, laat ze zelf weten via fotodeelsite Instagram.

"Een heel fijn jubileum voor de liefde van mijn leven! En om alles nog mooier te maken krijgen we binnenkort nog een engeltje! Jij maakt mij blijer dan ik ooit had kunnen denken! Op nog vele mooie jaren van het beste deel van mijn leven!", schrijft ze bij de foto waarop haar man Swizz Beatz ook te zien is.

De Fallin'-zangeres heeft al een behoorlijke buik op de foto. Ze is dan ook naar alle waarschijnlijk al ver in haar zwangerschap. In 2010 trouwde Alicia met haar Swizz. Het stel heeft al een zoon, Egypt Daouad Dean. Hij werd in oktober 2010 geboren.

31-07-2014 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk gevecht? Miranda Kerr leidt de aandacht af met topless foto

Welk gevecht? Miranda Kerr leidt de aandacht af met topless foto

http://oi61.tinypic.com/t4xy4i.jpg

Miranda Kerr laat zich niet van streek brengen door het feit dat de stoppen bij haar ex Orlando Bloom zijn doorgeslagen. Het knappe Australische model leidt de aandacht van het gevecht met popster Justin Bieber af door een verleidelijke foto van haar nieuwste campagne te delen.

De hele heisa rond het opstootje tussen Orlando Bloom en Justin Bieber lijkt Miranda koud te laten. Het leven van deze schoonheid gaat gewoon verder en dat bewijst ze met een sexy foto van zichzelf in bad op Instagram. Kerr onthulde ook een kort videofragment van haar laatste campagne.

Het beeld verscheen enkele uren nadat bekend raakte dat haar ex Orlando Bloom popster Justin Bieber in een restaurant in Ibiza een mep had verkocht. Het gevecht zou ontstaan zijn door een oude vete tussen de twee over het gerucht dat Justin en Miranda een stomende avond hebben beleefd na een modeshow van Victoria's Secret in 2012.

Gelukkig kwam de entourage van Bieber snel tussenbeide. De twee werden ook buiten aan het Ciprianirestaurant al ruziënd gespot, dat bewijst een tweede gelekte video. Nadien trapte Justin nog wat na door een foto van Miranda Kerr op Instagram te delen, maar niet veel later had hij de foto al weer verwijderd. Gisteren deed hij er nog een schepje bovenop door een foto van een schijnbaar huilende Orlando te delen. Wordt zeker en vast nog vervolgd.

31-07-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van het Orgasme en trailer '50 Shades' doen verkoop seksspeeltjes pieken

Dag van het Orgasme en trailer '50 Shades' doen verkoop seksspeeltjes pieken

http://oi59.tinypic.com/167t6z9.jpg

De Britten vieren vandaag National Orgasm Day, een geinigheidje die de keten voor seksspeeltjes Ann Summers enkele jaren geleden lanceerde. Die keten vogelde de verkoopscijfers van seksspeeltjes in de voorbije week uit. Binnen het uur na de lancering van de trailer voor de film '50 Shades of Grey' tekende de site van Ann Summers 55 procent meer trafiek op dan op een 'normale' dag. In het bijzonder de verkoop van bondage-accessoires zoals handboeien, zweepjes en maskers kende een spectaculaire stijging.

Meer dan 500 paar handboeien wist de keten te verpatsen, meer dan het dubbele van een week eerder. Ook de verkoop van oogmaskers verdubbelde en de verkoop van kinky touwen verdrievoudigde. De verkoop van met diamanten bezette zweepjes kende een stijging van 80 procent. Het lijkt er dus op dat heel wat Britten de scène aan het eind van de trailer, waarin Anastasia Steele wordt geblinddoekt en aan het bed vastgebonden, willen naspelen.

Favoriete seksplekken
De keten hield in één langgerekte adem meteen ook een rondvraag onder de bezoekers van de site. Waar zij het vaakst de liefde bedrijven, wilden ze weten. De slaapkamer is voor 42 procent van de bevraagden de meest populaire plek om te seksen. Voor een kwart van de respondenten is dat de douche, 15 procent doet het het vaakst op het werk. Niet minder dan 9 procent stelt het het vaakst op openbare plekken te doen, voor 7 procent is de fitnesszaal het meest geschikt als seksplek en 2 procent doet het het liefst in een kerk.

Een kwart van de ondervraagden bekent dat ze al minstens één keer zijn betrapt tijdens het minnespel. Meer dan de helft van de Britten fantaseert over iemand anders tijdens het paringsritueel, en dat is vaker een bekende dan een celebrity. Van alle Britten hebben de Welsh de meeste sekspartners, zijn het de Londenaren die het het vaakst in de fitnesszaal doen, en houden de Schotten het liever simpel door te fantaseren over hun eigen partner.

Meer dan de helft van de Britse vrouwen bekent dat ze al eens een orgasme faken, 10 procent van de mannen veinst naar eigen zeggen regelmatig hun moment suprême.

31-07-2014 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."DiCaprio juichte Bloom toe tijdens gevecht met Bieber"

"DiCaprio juichte Bloom toe tijdens gevecht met Bieber"

http://oi60.tinypic.com/2db9pjm.jpg

Toen Orlando Bloom gisteren in de vroege uurtje uithaalde naar Justin Bieber in een restaurant op Ibiza, vonden Leonardo DiCaprio en enkele andere aanwezige sterren dat best grappig. Volgens ooggetuigen zou de acteur hebben geapplaudisseerd nadat Bloom de 20-jarige zanger een klap probeerde te verkopen.

De schermutseling was naar verluidt het gevolg van enkele uitspraken die Justin Bieber deed over zijn hechte band met Blooms ex-vrouw, model Miranda Kerr. Ook DiCaprio kon hier duidelijk niet om lachen. Volgens ooggetuigen was de Canadese popster dronken en probeerde hij de Hollywoodsterren uit te dagen.

Anastasia Skolkova, een model en journaliste uit Spanje die het verhaal als eerste op Facebook en Twitter plaatste, was getuige van het incident. "Toen Orlando Bieber sloeg, begon iedereen te applaudisseren", aldus Skolkova tegenover de Daily Mirror. "Sommigen riepen: 'Wat een spektakel' en Lindsay Lohan was aan het lachen."

"Iedereen aan de tafel waar hij en DiCaprio zaten, was aan het applaudisseren. Ik weet niet of mensen hem achteraf kwamen feliciteren of probeerden kalmeren."

Hoewel Orlando de eerste klap probeerde uit te delen, werd Justin uit het restaurant gezet, vanwege zijn provocatie. Lindsay Lohan zou naar verluidt hebben geprobeerd Bieber te kalmeren toen die de zaal verliet.

'Orlando Bloom Dag'
Intussen wordt het 'sterrengevecht' ook online duchtig besproken en lijken net wat wat celebs en Twitteraars het eens te zijn met DiCaprio. Zo wordt geopperd dat Orlando Bloom meteen tot ridder geslagen moet worden, terwijl een iemand een petitie startte om 29 juli uit te roepen tot 'Nationale Orlando Bloom Dag'.

31-07-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Led Zeppelin komt na 43 jaar met onuitgebrachte versie 'Stairway to Heaven'

Led Zeppelin komt na 43 jaar met onuitgebrachte versie 'Stairway to Heaven'

http://oi58.tinypic.com/71poax.jpg

De legendarische rockgroep Led Zeppelin brengt in oktober een onuitgebrachte versie van de iconische plaat 'Stairway to Heaven' uit. En dat in het kader van een nieuwe reeks heruitgaves die beheerd wordt door gitarist Jimmy Page. Dat schrijft de Britse krant The Independent.

'Stairway to Heaven' stootte eind vorig jaar door naar de top van de 'De Tijdloze', en dat voor het eerst in het 26-jarige bestaan van die StuBru-lijst. Al was het nummer door de jaren heen wel steeds een vaste waarde in de top-10.

'IV'
Het acht minuten durende nummer, met zijn wereldberoemde akoestische gitaarrif aan het begin, kwam in 1971 op het album 'IV' te staan. Van die plaat brengt de groep in oktober nu een uitgebreide heruitgave uit.

Het was Page, die de alternatieve versie van 'Stairway to Heaven' uit de archieven opviste. De versie zal wellicht een nieuw licht werpen op het ontstaan van het nummer. Er loopt momenteel een rechtszaak tegen Led Zeppelin, die plagiaat gepleegd zouden hebben voor die wereldberoemde openingsrif. Dat menen alleszins de nabestaanden van wijlen Randy California, die menen dat de rif gebaseerd is op het Spirit-nummer 'Taurus'.

'House of the Holy'
Op de heruitgave van album 'IV' zullen ook onouitgebrachte versies van onder andere 'Black Dog' en 'Rock and Roll' staan. 'IV' was een mijlpaal in de rockgeschiedenis, met 37 miljoen verkochte exemplaren. Ook van LedZep-album 'House of the Holy' (1973) komt er een heruitgave op de markt.

30-07-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sky is the Limit'-koppel Jan en Kirsten opnieuw samen?

'Sky is the Limit'-koppel Jan en Kirsten opnieuw samen?

http://oi60.tinypic.com/4t0rno.jpg

Jan Kriekels (55) en Kirsten Janssens (31) vormden het kleurrijkste koppel uit 'The Sky is the Limit'. Ook in het volgende seizoen doet de eigenaar van Jaga opnieuw mee, aldus Peter Boeckx, die het Vier-programma maakt. Met Kirsten is hij nog aan het onderhandelen, maar het lijkt erop dat zij écht wel eens 'ja' zou kunnen zeggen. Volgens een bron uit hun entourage zijn Jan en Kirsten namelijk weer samen, schrijft TV Familie.

Jan en Kirsten opnieuw een koppel, het is ongetwijfeld wat al hun fans én dierbaren hen toewensen. Want dat de twee elkaar graag zien, daar leek ondanks hun breuk eind mei geen twijfel over te bestaan. Kort nadat hun wegen zich hadden gescheiden, verklaarde de zakenman uit Diepenbeek Kirsten in een interview openlijk zijn liefde. En hij gaf toe dat hij op een verzoening hoopte. "Ik blijf voor haar vechten", liet Jan weten. "Liefde overwint alles."

En ook hun 'The Sky is the Limit'-collega's Olga en Harry zagen het graag weer goedkomen tussen de twee, zo liet Harry al optekenen. "Want Jan en Kirsten waren een fantastisch koppel", klonk het. En kijk, volgens een bron in hun entourage zouden ze de draad inderdaad weer hebben opgepakt. "Jan en Kirsten zijn opnieuw een koppel, dat heeft Kirsten zelf gezegd", vertelt onze bron. "Kirsten is nog niet opnieuw bij Jan ingetrokken. Ze woont nu op een appartement in Diepenbeek. Maar er is wel opnieuw sprake van trouwplannen", klinkt het. Verschillende pogingen om Jan en Kirsten zelf te contacteren in verband met dit fijne nieuws, bleven helaas onbeantwoord.

30-07-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Kate Moss (40) 'lult' zich zonder ticket op vlucht

Dronken Kate Moss (40) 'lult' zich zonder ticket op vlucht

http://oi61.tinypic.com/oucbvk.jpg

Kate Moss heeft zich maandag zonder ticket toch op een vlucht van Turkije naar Londen 'geluld'. Het 40-jarige topmodel kwam zichtbaar dronken aan op de luchthaven van Bodrum en was haar instapkaart vergeten. Moss hield een rij wachtenden op toen ze wilde inchecken bij EasyJet zonder ticket.

"Het werd snel duidelijk dat ze geen ticket had, maar nadat ze met de manager sprak, mocht ze toch instappen", aldus een getuige. "Kate was zichtbaar dronken en praatte nogal luid, maar ze had er duidelijk geen probleem mee dat iedereen haar herkende."

De vlucht kwam met 2u21 vertraging aan op de luchthaven van Londen, maar het topmodel maakte zich helemaal niet druk en sprak met verschillende passagiers aan boord.

30-07-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry (51) en Olga (32): "Wij blijven in Herentals wonen"

Harry (51) en Olga (32): "Wij blijven in Herentals wonen"

http://oi59.tinypic.com/30nhpuf.jpg

'The Sky is the Limit' zonder Harry Schurmans (51) en Olga Zelenko (32)? Het zou niet hetzelfde zijn. En gelukkig hoeft het zover ook niet te komen. Het koppel doet nu toch weer mee. En het koppel blijft voorlopig ook in hun villa in Herentals wonen. "We hebben met een paar potentiële kopers gesproken, maar in deze prijscategorie gaat het niet zo snel. Voorlopig blijven we gewoon in Herentals wonen. De zaak draait goed en we amuseren ons", aldus het koppel in TV Familie.

Toch wil Olga alvast in één zaak de puntjes op de i zetten. "Er werd overal beweerd dat Harry en ik enkel aan het tweede seizoen van 'The Sky is the Limit' wilden deelnemen als we daarvoor betaald zouden worden", zegt ze. "Dat klopt niet. Wij zijn niet uit op geld. Vandaar dat wij net zoals de andere deelnemers geen vergoeding willen. We hebben dat ook niet nodig. We hebben geld genoeg."

Sinds bekend raakte dat ze opnieuw meedoen aan 'TSITL', regent het ook speculaties over hun privéleven. Een huwelijk, kinderen... her en der wordt er gesuggereerd dat er een grote gebeurtenis op stapel staat. "In de media werd er al heel veel geschreven dat we zelf niet gezegd hebben. Bijvoorbeeld dat Harry en ik trouwplannen hadden. Laten we voor eens en altijd duidelijk zijn: Harry en ik zijn al bijna drie jaar perfect gelukkig samen. We hebben veel leuke plannen voor de toekomst, maar we willen niet gepusht worden. Maar wees gerust, we zullen onze plannen zeker met de kijkers delen."

30-07-2014 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Pausini: "Ik heb er één zoals alle vrouwen"

Laura Pausini: "Ik heb er één zoals alle vrouwen"

http://oi61.tinypic.com/1ypmz4.jpg

Laura Pausini had aan het eind van haar optreden in Peru nog een flinke verrassing in petto voor haar fans. De Italiaanse schone die voor de gelegenheid geen onderbroek droeg, liet wel heel diep in haar kaarten kijken.

Om de harten van de Zuid-Amerikanen te winnen, in afwachting van haar rol als jurylid in de Mexicaanse versie van The Voice, ging Pausini ongewild erg ver. Tijdens het laatste nummer van haar concert in Lima vorige week, viel haar kleed open waardoor haar intieme delen werden ontbloot.

De veertigjarige zangeres, bekend van de wereldhit 'La Solitudine', probeerde zich te redden met een kwinkslag. "'t Ja, wie het gezien heeft, heeft het gezien", verklaarde ze. "Ik heb er een zoals alle vrouwen! Goede nacht!

30-07-2014 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfzus Drew Barrymore dood in auto gevonden

Halfzus Drew Barrymore dood in auto gevonden

http://oi57.tinypic.com/10cjgq0.jpg

Drew Barrymore heeft droevig nieuws te horen gekregen. Haar halfzus, Jessica Barrymore, is overleden. Een bron vertelt aan 10News dat het levenloze lichaam van Jessica gisteren in haar auto werd aangetroffen in de stad National City.

Hoe Jessica is overleden, is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt erop dat ze een overdosis heeft genomen. Volgens de Britse krant The Daily Mail gaat het om een zelfmoord. In de auto waarin ze werd gevonden, zouden namelijk ook veel pillen hebben gelegen. Een autopsie op het lichaam van de vrouw moet de exacte doodsoorzaak uitwijzen. Wel heeft de politie aan 10News laten weten dat het gaat om het lichaam van Jessica Barrymore.

Jessica heeft dezelfde vader als actrice Drew. De twee vrouwen hebben wel een andere moeder. De overleden Jessica zou deze week 48 jaar oud zijn geworden.

30-07-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!