Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margriet Hermans: "Het liefdesspel interesseert me steeds minder"

Margriet Hermans: "Het liefdesspel interesseert me steeds minder"

http://oi58.tinypic.com/2ec3fgg.jpg

Margriet Hermans is zestig geworden. En daar wordt ze niet vrolijk van. "Ik voel hoe mijn lichaam begint af te haken en dat is heel frustrerend", getuigt ze in een openhartig gesprek in Dag Allemaal.

Gevraagd hoe belangrijk intimiteit nog is in haar leven, antwoordt Hermans: "Het wordt moeilijker. Bij een man komen lustgevoelens nog spontaan en makkelijk naar boven, maar als vrouw moet je daar toch aan werken. Ik heb er veel minder behoefte aan. Het gaat dan noet over de kwantiteit - wat dat betreft pas ik me aan Frank aan - maar om de kwaliteit. Als je jong bent, doe je eens gauw een vluggertje, maar ik moet de tijd krijgen om in de stemming te raken. Ik reageer ook niet meer zo snel op seksuele prikkels".

"Mannen die een avontuurtje beleven met een jongere v rouw omdat hun echtgenote op leeftijf seks minder belangrijk vindt, ik kan daar inkomen. Het getuigt wel van weinig respect".

Of ze het van haar eigen man zou aanvaarden? Hermans: "Ik zou het er vreselijk moeilijk mee hebben, maar een slippertje is voor mij geen reden om je hele leven op zijn kop te zetten. Als er verliefdheid van komt, is het natuurlijk een ander verhaal. Ik ben er echter zeker van dat ik nooit voor die keuze gesteld zal worden".

Gevraagd of ze nog verliefd wordt op vrouwen, antwoordt Hermans: "Ik heb daar nog oog voor, maar ik ben ondertussen bijna vijftien jaar getrouwd met de meest fantastische man. Ik ben wellicht nog steeds biseksueel van aard, maar dat is nu helemaal niet meer aan de orde".

05-08-2014 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerrock kent met Simple Minds, Puggy en Moya leuke start

Suikerrock kent met Simple Minds, Puggy en Moya leuke start

http://oi58.tinypic.com/34xku2q.jpg

Het driedaagse Tiens stadsfestival Suikerrock kende gisterenavond een bijzonder leuke start met optredens van de jonge Britse pop/soul zangeres Moya, de leuke popdeuntjes van de Belgische groep Puggy en hitmachine The Simple Minds, die op deze zwoele avond met 'Someone Somewhere in Summertime' het juiste nummer op het juiste moment zongen. Op de Grote Markt waar het hoofdpodium staat, daagden meer dan 10.000 mensen op.

De mooie Moya bewees met haar knappe stem in nummers als 'A Little More Love' en 'Make Me Fall' waarom Rod Stewart en Mick Hucknall haar op handen dragen en kansen bieden in hun voorprogramma's. Ook de Belgische popgroep Puggy, met de Engelse zanger-gitarist Matthew Irons, zorgde voor een leuke sfeer en afsluiter 'Last day on earth' was hier exemplarisch voor.

Jim Kerr en zijn spitsbroeder op gitaar Charlie Burchill hadden er na een reeks concerten in Italië gisterenavond duidelijk zin. Na de opener 'Waterfront' volgden de hits zoals 'Promised you a miracle', 'Glittering Prize', 'Summertime', 'Don't you forget' mekaar snel op, tot groot jolijt van het publiek. Tijdens de bisnummers volgden nog meer hits zoals 'Alive and Kicking' en 'Sanctify Yourself' om af te sluiten met 'Ghostdancing' waarin flarden van 'Gloria', 'Take me to the river' en 'Riders on the storm' verwerkt waren.

03-08-2014 om 02:40 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalist 'American Idol' (35) overleden

Finalist 'American Idol' (35) overleden

http://oi62.tinypic.com/jslhqr.jpg

Zanger Michael Johns, in 2008 finalist van het zevende seizoen van 'American Idol', is op 35-jarige leeftijd overleden. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

De zanger kampte met gezondheidsproblemen, hij had een bloedprop in zijn enkel. Nadat Johns de finale van 'American Idol' haalde, nam hij een album op, genaamd 'Hold Back My Heart'. In juli maakte Johns bekend dat hij aan een nieuw nummer genaamd 'Reckless' werkte.

Meerdere oud-kandidaten van 'American Idol' hebben hun medeleven betuigd op sociale media.

03-08-2014 om 02:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wil 10 kg afvallen

Kim Kardashian wil 10 kg afvallen

http://oi57.tinypic.com/zjuopd.jpg

Kim Kardashian lijkt niet gelukkig met haar huidige gewicht. Ze wil graag 10 kilo afvallen. Op Instagram schrijft de realityster bij een foto uit de oude doos: ''Oef, ik ben hier 20 pond lichter. Dit was vijf jaar geleden.''

''Ik zal me ervoor inspannen dat ik terugkom op dit punt'', stelt ze zich ten doel. Twee weken geleden postte ze nog een foto van zichzelf tussen de fitnessapparaten bij haar thuis. Kim viert vakantie op Ibiza. Daar had ze gisterenavond een feestje, waar ook Justin Bieber opdook.

03-08-2014 om 02:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber feest met Kim en Kanye op Ibiza

Justin Bieber feest met Kim en Kanye op Ibiza

http://oi62.tinypic.com/24y5k6o.jpg

Ibiza is volgestroomd met beroemdheden die vakantie vieren op het Spaanse eiland. Ook Justin Bieber, Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian zijn er.

TMZ heeft foto's in handen van de beroemde rapper en zijn vrouw, die op Ibiza bij een feest van modeontwerper Riccardo Tisci aanwezig waren. Het stel vermaakte zich daar uitstekend met Justin Bieber. Kanye bracht daarbij zelf nog een paar nummers ten gehore.

Ook Jared Leto, Kate Moss en Diddy waren van de partij. Acteur Orlando Bloom, die naar verluidt hevig in de clinch ligt met Bieber, is ook op Ibiza maar zou volgens TMZ na de vechtpartij van afgelopen week niet welkom zijn op de verjaardag van Tisci.

03-08-2014 om 02:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zoon David Beckham heeft relatie met actrice"

"Zoon David Beckham heeft relatie met actrice"

http://oi57.tinypic.com/24zbo6v.jpg

Brooklyn Beckham, de oudste zoon van powerkoppel David en Victoria Beckham heeft een relatie met 'If I Stay'-actrice Chloe Grace Moretz, dat bevestigt een insider aan Us Weekly.

Het 15-jarige model en de 17-jarige actrice leerden elkaar enkele maanden geleden kennen in een fitnesscentrum in Californië, waar Brooklyn vaak komt sporten met zijn beroemde vader. Ze werden aan elkaar voorgesteld door een gezamenlijke vriend.

"Ze zijn al een paar keer op date geweest en wachten af hoe het verder loopt", aldus de insider aan Us Weekly. "Ze waren stiekem al verliefd op elkaar." Een tweede bron laat weten dat het koppel sindsdien al naar hetzelfde fitnesscentrum is teruggekeerd om er samen groepslessen te volgen.

De twee zouden zoveel mogelijk van Brooklyns tijd in Los Angeles hebben proberen genieten. De oudste telg van de Beckhams is momenteel terug in Londen voor school. "Ze kunnen allebei nog niet met de auto rijden dus moesten ze met een chaperonne rondgereden worden. Het was heel schattig."

Toch wil Moretz niet dat haar hele leven rond relaties draait: "Dat is niets voor mij", zei ze vorige maand nog tegenover het tijdschrift Flare. "Het is een moeilijke leeftijd om verliefd te worden: mensen veranderen zo snel."

03-08-2014 om 02:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belastingsvoordeel films kostte België sinds 2004 al 187 miljoen

Belastingsvoordeel films kostte België sinds 2004 al 187 miljoen

http://oi60.tinypic.com/2qvcvtg.jpg

De 'taxshelter', het belastingsvoordeel voor film- en tv-producties, kostte de schatkist in 2012 bijna dubbel zoveel als het jaar voordien. Het gaat om een recordbedrag van 38,78 miljoen euro. Dat schrijft de financiële krant De Tijd vandaag.

Het laatste aanslagjaar (2012) is de impact van de taxshelter op de begroting bijna verdubbeld tot 38,789 miljoen euro, tegenover 20,389 miljoen euro het jaar voordien. Dat bedrag kan nog verder stijgen omdat de aanslagtermijn voor 2012 pas volgend jaar verstrijkt. Dat bevestigde Monique Peeters, woordvoerster van de FOD Financiën.

In totaal heeft de taxshelter de Belgische schatkist sinds het aanslagjaar 2004 al meer dan 187 miljoen euro gekost. "Tegenover dat bedrag staan ook opbrengsten voor de staat", benadrukt Peter Bouckaert, voorzitter van de Vlaamse filmproducentenbond.

Dat het systeem te kampen had met misbruiken, ontkent Bouckaert niet. "Maar de wet is begin dit jaar gewijzigd. De nieuwe wet is veel transparanter."

03-08-2014 om 02:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfnaakte Heidi Klum heeft niets om aan te trekken

Halfnaakte Heidi Klum heeft niets om aan te trekken

http://oi58.tinypic.com/jrrb08.jpg

Voor een topmodel spendeert Heidi Klum wel erg veel tijd zonder kledij, als we haar Instagrampagina mogen geloven. Eergisteren deelde ze een pikante foto van zichzelf in slechts een piepklein slipje, gelukkig was ontwerper Zac Posen in de buurt om haar boezem te bedekken.

De 41-jarige schoonheid is duidelijk in topconditie voor de Amerikaanse realityreeks Project Runway. In enkel een klein roze slipje twijfelde ze nog wat ze zou dragen voor de première van het nieuwe seizoen van de show. Het model is ook een jurylid in de talentenjacht 'America's Got Talent'.

Heidi plaatst regelmatig pikante foto's op Instagram. De Duitse vertelde in 2010 aan het magazine Tatler dat ze geen moeite met naaktheid heeft omdat haar ouders vaak bloot rondliepen. "Mijn ouders waren geen hippies, maar ze kleedden zich vaak zonder gêne om waar ik bij was."

03-08-2014 om 02:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom over mep aan Bieber: "Ik ben ieders held"

Orlando Bloom over mep aan Bieber: "Ik ben ieders held"

http://oi60.tinypic.com/6qadms.jpg

Acteur Orlando Bloom zegt dat zijn fans hem erg dankbaar zijn nadat hij popster Justin Bieber een mep heeft verkocht in een restaurant op Ibiza.

De ster uit Lord of the Rings is kort over het handgemeen: "Iedereen zegt dat ik een held ben." Ook acteur en vriend Leonardo DiCaprio moedigde Bloom aan bij de confrontatie met het popsterretje. Afgelopen woensdag daagde Bieber Orlando uit door in een restaurant opmerkingen te maken over Blooms ex Miranda Kerr. Bieber zou tegen Bloom gezegd hebben dat Kerr 'goed was geweest'. Hiermee zou hij verwezen hebben naar een flirt tussen Kerr en Bieber na een modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret in 2012.

Het Spaanse model Skolkova heeft het hele incident gefilmd. "De restaurantbezoekers waren erg stil, iedereen at aanvankelijk rustig verder. Orlando en Dicaprio zaten aan een grote tafel met heel wat vrienden. Toen plots iedereen zijn camera begon boven te halen. Toen werd het een show. Leonardo maakte een gebaar naar Bieber waarop het tieneridool boos werd. Orlando was woest. Toen Bieber wegwandelde is Bloom hem achterna gegaan. Toen hij het popsterretje te pakken had, begon iedereen te klappen en te roepen."

03-08-2014 om 02:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta op Tomorrowland: stoned of gewoon moe?

David Guetta op Tomorrowland: stoned of gewoon moe?

http://oi61.tinypic.com/246pfkw.jpg

Een filmpje van 45 seconden van de set van David Guetta op Tomorrowland roept bij velen de vraag op of de superster-dj moe, droef of zo stoned als een garnaal is. Maar klopt het nog wel dat drugs vaste prik zijn voor én achter de draaitafel? "Dj's van dat kaliber kunnen onmogelijk zware gebruikers zijn", klinkt het in 'De Morgen'.

Wezenloos staart David Guetta voor zich uit, terwijl zestigduizend mensen voor het hoofdpodium van Tomorrowland in Boom hem toejuichen, kushandjes werpen of met vlaggen zwaaien. Is de man onder de indruk of onder invloed? Het fragment, dat 45 seconden duurt, toont een dj die even het noorden kwijt is.

De clip is gekopieerd van de livestream van Tomorrowland en heeft zich daarna als een virus via sociale media verspreid. Media in de VS en Nederland hebben de beelden overgenomen, met weinig vriendelijke commentaren. Guetta is al 'Ketta' genoemd, een verwijzing naar de verdovende en hallucinogene drug ketamine, die vooral zware gebruikers kan bekoren.

Organisator ID&T probeert de clips van YouTube te verwijderen. Officieel beroept ID&T zich voor het wissen van de beelden op een inbreuk op de auteursrechten, maar dat maakt op Facebook en Twitter weinig indruk. Intern is evenwel te horen dat de opnameleider al tijdens het filmen besefte dat Guetta 'niet echt in de set zat'. De man die zo'n 200.000 euro per set vangt, heeft zelf nog niet gereageerd.

02-08-2014 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson werkt aan nieuw album

Janet Jackson werkt aan nieuw album

http://oi61.tinypic.com/2ls9p4g.jpg

Meer dan zes jaar na haar laatste album is Janet Jackson opnieuw de studio ingedoken om een opvolger van Discipline te produceren. Ze werkt hiervoor opnieuw samen met Ian Cross, zegt de producer. ''Janet en ik hebben een speciale relatie met elkaar, omdat we op een natuurlijke manier vrienden zijn geworden'', vertelt Cross in een interview met Barefoot Sound.

''In dit wereldje ontmoet ik veel mensen. Met sommigen word je vrienden en met een enkeling word je hele goede vrienden. De vruchtbare samenwerking in 2007 leidde ertoe dat ze fulltime met me verder wilde. Daar zijn we nu mee bezig.''

Cross vervolgt: ''De Janet Jacksons van deze wereld hebben aan één studio in een stad niet meer genoeg. We zijn naar Qatar geweest, werkten in Parijs en het Midden-Oosten. En nu hebben we het gevoel dat we overal kunnen werken. Het nieuwe album wordt geweldig. Het is een proces. Er zit nog een hoop in de pijplijn, wacht maar af", aldus Cross.

02-08-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence is weer vrijgezel

Jennifer Lawrence is weer vrijgezel

http://oi62.tinypic.com/8vvszd.jpg

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult zijn geen koppel meer. Vorige week deden al geruchten de ronde dat de twee sterren een punt achter hun relatie hebben gezet en dat meldt nu ook entertainmentsite E! Online.

Een anonieme bron laat weten dat Jennifer (23) en Nicholas (24) als vrienden uit elkaar zijn gegaan. De breuk heeft te maken met hun drukke schema's. "Door hun werk zagen ze elkaar niet veel en dat had gevolgen voor hun relatie", zegt de ingewijde.

Het is niet de eerste keer dat het acteurskoppel er de brui aan geeft. Begin 2013 kwamen de 'Hunger Games'-ster en Hoult ook al tot de conclusie dat het niet werkte, maar een paar maanden later besloten ze hun relatie toch nog een kans te geven.

02-08-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet langer misselijk tijdens 'Blokken' dankzij nieuw decor

Niet langer misselijk tijdens 'Blokken' dankzij nieuw decor

http://oi60.tinypic.com/fu2oa0.jpg

Fans van het populaire spelprogramma Blokken kunnen opgelucht ademhalen, voor het twintigste seizoen hebben de makers een nieuw decor voorzien. Presentator Ben Crabbé maakte bekend dat hij er nog niet veel over kan onthullen omdat het decor nog in opbouw is.

De achtergrond van de Eén-quiz was veelbesproken omdat fans beweerden dat de oranjerode bewegende blokjes achter Ben hen misselijk maakten. Ondanks de klachten heeft productiehuis deMENSEN de achtergrond drie seizoenen lang gebruikt. We zijn benieuwd of de kijkers bij de voorstelling op 1 september even enthousiast zullen reageren op het 'nieuwe jasje' van Blokken

02-08-2014 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappelijk bewezen: fans van Harry Potter zijn minder bevooroordeeld

Wetenschappelijk bewezen: fans van Harry Potter zijn minder bevooroordeeld

http://oi61.tinypic.com/f37two.jpg

J.K. Rowling zei ooit: "De Harry Potterreeks is één lang pleidooi voor tolerantie en tegen hypocrisie." Haar statement krijgt nu steun vanuit wetenschappelijke hoek. Drie studies die verschenen in het vakblad Journal of Applied Social Psychology tonen aan dat jonge fans minder bevooroordeeld zijn tegenover minderheidsgroepen als migranten en homoseksuelen. Dat schrijft de wetenschapssite MNN.

In de bestellers van Rowling zijn vooroordelen een telkens weerkerend thema. Er zijn vooroordelen tegenover 'dreuzels' (mensen zonder magische capaciteiten), tovenaars zonder 'puur bloed' en andere magische wezens. Harry Potter en zijn vrienden nemen het op voor deze gemarginaliseerde groepen en vechten gedurende de hele reeks voor gelijkheid. Onderzoekers vroegen zich af de moraal van de jonge tovenaar zich afspiegelde op jonge lezers.

Emotionele band
Om dat na te gaan, voerden ze drie studies uit. In een eerste werd gepolst naar de houding tegenover migranten bij 34 Italiaanse 9- en 10-jarigen. Daarna lazen en bespraken de kinderen gedurende zes weken fragmenten uit de Harry Potter-boeken. Een eerste groep las passages over vooroordelen; de andere las fragmenten over andere onderwerpen. Daarna kregen ze opnieuw een vragenlijst voorgeschoteld, waarbij hen ook gevraagd werd in welke mate ze zich identificeerden met Harry Potter.

Bij de kinderen die de fragmenten over vooroordelen gelezen hadden én een emotionele band voelden met Harry, was de houding tegenover migranten verbeterd.

In een tweede studie werd aan 117 Italiaanse 11-15-jarigen gevraagd hoeveel Harry Potter-boeken ze gelezen hadden en of ze zich identificeerden met de tovenaar. Bij een - zogezegd - apart onderzoek werd gepolst naar hun houding tegenover homoseksuelen. Uit de bevindingen bleek dat wie meer boeken gelezen had meer verdraagzaam was. Dat gold echter enkel wanneer de jongeren zich verbonden voelden met Harry.

Voldemort
De derde en laatste studie ging om Britse studenten van 16 tot 18 jaar. Hier bleek identificatie met Harry niet bepalend voor een hogere of lagere mate van verdraagzaamheid - de studenten zagen Harry Potter immers minder als rolmodel. Toch was er een vergelijkbare dynamiek. Deze keer was identificatie met Voldemort, de slechterik in de verhalen, de sleutel. Wie een minder emotionele band met Voldemort voelde, vertoonde een verbeterde houding tegenover vluchtelingen.

De onderzoekers besluiten dat de Harry Potter-boeken lezers in staat stellen de maatschappij te zien vanuit de ogen van minderheidsgroepen.

Presidentsverkiezingen
Er zijn bovendien aanwijzingen dat Harry Potter de jeugd inspireert tot vrijwilligerswerk én dat hij het resultaat van de presidentsverkiezingen in de VS zou beïnvloed hebben.

Volgens Anthony Gierzynski, professor Politieke Wetenschappen aan de universiteit van Vermont, speelden de morele lessen in de reeks een kleine maar niet onbelangrijke rol bij de verkiezing van president Obama in 2009 en 2012. In zijn boek 'Harry Potter and the Millennials: Research Methods and the Politics of the Muggle Generation' argumenteert de professor: "Het verhaal over de jonge tovenaar leert de lezers dat het goed is geen oordeel te vellen en open te zijn naar wie anders is. Dat kan de stem van fans beïnvloed hebben."

In 2005 werd de Harry Potter Alliance opgericht, een groep fans die strijdt tegen 'zwarte magie' in de echte wereld: ongelijkheid, analfabetisme en schendingen van de mensenrechten. De groepering doneert boeken aan liefdadigheidsinstellingen, vroeg Warner Brothers te bewijzen dat Harry Potterchocolade geproduceerd wordt zonder gebruik te maken van kinderarbeid en zamelde al honderdduizenden dollars in voor burgers in Darfur.

De Alliance omschrijft haar kerndoelstelling met een citaat van Rowling: "We hebben geen magie nodig om de wereld te veranderen. We hebben de nodige kracht allemaal in onszelf."

02-08-2014 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van Pistorius verkocht voor 313.000 euro

Huis van Pistorius verkocht voor 313.000 euro

http://oi60.tinypic.com/2lu7tp0.jpg

De atleet Oscar Pistorius heeft zijn huis waarin hij in februari 2013 zijn vriendin Reeva Steenkamp doodschoot, verkocht voor omgerekend 313.000 euro. Dat meldden Zuid-Afrikaanse media.

De atleet heeft het geld nodig om zijn verdediging te kunnen betalen in de rechtszaak tegen hem, waarvan de laatste zittingsdag voor 7 augustus staat gepland. De nieuwe eigenaar Louwtjie Louwrens zou het luxueuze huis met vier slaapkamers in Pretoria willen verhuren. De 27-jarige Pistorius staat momenteel terecht in Zuid-Afrika voor moord.

Zelf ontkent hij het Zuid-Afrikaanse model Steenkamp met opzet te hebben gedood. Hij heeft bekend dat hij met zijn pistool heeft geschoten door de dichte deur van de badkamer, maar houdt vol dat hij dacht dat het om een inbreker ging die zich daar had verstopt. Pistorius is wereldberoemd, onder meer omdat hij aan de Olympische Spelen van 2012 in Londen meedeed met twee speciale beenprotheses. Aan die protheses dankt hij zijn bijnaam 'Blade Runner'.

02-08-2014 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera showt naakt bolle buik

Christina Aguilera showt naakt bolle buik

http://oi60.tinypic.com/xnvqft.jpg

Christina Aguilera is voor het tijdschrift V Magazine uit de kleren gegaan. De foto's van de hoogzwangere zangeres laten weinig aan de verbeelding over.

Op een van de kiekjes heeft Christina helemaal niks aan en bedekt ze haar borst met haar hand. De blondine werd ook vastgelegd in een doorzichtige witte jurk, zowel met als zonder haar verloofde Matthew Rutler. Sommige Amerikaanse media censureren haar tepels.

De 33-jarige popster en Matthew leerden elkaar in 2010 kennen, toen zij en Jordan Bratman nog in scheiding lagen. Ongeveer een half jaar geleden, op Valentijnsdag, vroeg Rutler zijn vriendin ten huwelijk. Niet veel later werd bekend dat de twee een kindje verwachten. Voor Aguilera wordt het haar tweede kind. Eerder verwelkomden zij en Bratman zoon Max. Het ventje is inmiddels zes jaar oud.

02-08-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia zet eigen dood in scène

Natalia zet eigen dood in scène

http://oi59.tinypic.com/24b9it5.jpg

Gisteren doken plots valse geruchten op dat Natalia overleden zou zijn. De zangeres reageerde echter in haar gekende stijl, met een vette knipoog dus. En dus zette ze met de hashtags 'deadgirl', 'nataliaisdood' en 'ihopeirestinpeace' maar haar eigen dood in scène. Volgens Showbizzsite.be stond ze gisteravond overigens bruingebrand op het podium van Vlaanderen Muziekland.

"Iemand heeft met een fiets haar keel overgesneden", klonk het zelfs bij een foto met fake bloed uit haar mond en hals. Of nog: "Ooooh nooo! Double homocide!!!!" Meer dan een overdreven gebruik van uitroeptekens en een gebrekkige spelling valt er gelukkig niet te betreuren.

02-08-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiezone Arro Ieper klaar voor Festival Dranouter

Politiezone Arro Ieper klaar voor Festival Dranouter

http://oi62.tinypic.com/w84x21.jpg

Dranouter staat dit weekend in het teken van Festival Dranouter. De politie heeft zich, in samenwerking met de organisatie en de andere veiligheidspartners, goed voorbereid om er een gezellig en veilig evenement van te maken.

De onthaalpost van de politiezone Arro Ieper bevindt zich in de Klakkeie, Dikkebusstraat, naast het Muziekcentrum en is tijdens het festival geopend van 10.00 uur 's morgens tot 2.00 uur 's nachts.

Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook een preventiestand ingericht. Bezoekers worden er op een ludieke manier gesensibiliseerd over de leeftijdsgrenzen voor het schenken, aanbieden en verkopen van alcohol en sterke dranken. De preventiestand bevindt zich aan de ingang van de festivalweide.

Nog op de festivalweide worden preventietips verspreid ter voorkoming van diefstal en verlies. Gemiddeld worden jaarlijks een honderdtal verloren voorwerpen binnengebracht bij de politie. Er is een flyer ontworpen met tips en de vermelding van de nummers van card stop en doc stop. Aan de preventiestand van de politie worden ook gratis verdwaalstickers voor kinderen verdeeld.

Wie informatie wil over veiligheid en mobiliteit in het kader van Festival Dranouter kan terecht op het twitteraccount @PZArroIeper.

Het festival start vanavond met drie optredens waarop alle 7.849 Heuvellanders gratis worden uitgenodigd. Dit naar aanleiding van de veertigste verjaardag van het festival.

31-07-2014 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lorde stelt 'Hunger Games'-soundtrack samen

Lorde stelt 'Hunger Games'-soundtrack samen

http://oi57.tinypic.com/dqn142.jpg

De soundtrack voor de nieuwe 'Hunger Games'-film wordt samengesteld door Lorde. Dat melden Amerikaanse media. De 17-jarige zangeres mag alle artiesten uitkiezen en ze heeft zelf het eerste nummer al geschreven.

Regisseur Francis Lawrence van 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1' is onder de indruk van Lorde's werk. "Dankzij haar talent en het feit dat zij de personages en thema's in 'Mockingjay' zo goed begrijpt, heeft ze een nummer kunnen schrijven dat de essentie van de film perfect weet te vatten. En haar inzicht en passie voor ons project maken Lorde de aangewezen persoon om de soundtrack samen te stellen."

De actiefilm met Jennifer Lawrence in de hoofdrol draait in de Verenigde Staten vanaf 21 november in de bioscopen. De soundtrack bij 'Mockingjay - Part 1' wordt in het najaar verwacht. Lorde laat via Facebook weten dat ze trots is op de klus. "Ik kan niet wachten om meer van dit project met jullie te delen."

31-07-2014 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Scarlett Johansson kortwiekt haar

Zwangere Scarlett Johansson kortwiekt haar

http://oi59.tinypic.com/ymqfa.jpg

Scarlett Johansson heeft haar lange lokken gekortwiekt. De zwangere actrice werd door Us Weekly gespot met een nonchalant kapsel, met opgeknipt haar aan de achterkant en een iets langere, geblondeerde lok aan de voorkant.

Op foto's is te zien hoe Scarlett met haar nieuwe kapsel en haar verloofde Romain Dauriac aan haar hand door New York loopt. Eerder deze maand had de 'Lucy'-actrice zich al met een bobkapsel tot boven de schouders laten zien.

Haar groeiende babybuik verborg Scarlett in een wijdvallende zwarte tuinbroek.

31-07-2014 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!