Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes stelt huwelijk uit

Tom Waes stelt huwelijk uit

http://oi58.tinypic.com/j60wf9.jpg

Tom Waes heeft een drukke zomer. Hij bezocht dit jaar al negen avontuurlijke bestemmingen voor het tweede seizoen van 'Reizen Waes' en hij werkt ook aan een nieuw Ketnet-programma. "Mijn huwelijk met Mieke zal nog even moeten wachten, maar volgend jaar maken we er écht werk van", stelt Waes in Dag Allemaal.

Samen met zijn vriendin trekt hij wel een weekje naar het Griekse eiland Paxos, waar vrienden een huis hebben. "Mieke trekt in november wel naar New York, om mee te doen aan die marathon, samen met een vriendin. Ik had graag meegelopen, maar ik heb geen tijd om te trainen. Ik ga dus waarschijnlijk mee om te supporteren".

"Maar in maart 2015, als alle tv-opnames achter de rug zijn, gaan we samen een écht grote reis maken". Een datum voor hun huwelijk is er nog niet. Twee jaar geleden, toen ze acht jaar samen waren, vroeg Waes zijn vriendin ten huwelijk. Niet alleen zijn tv-werk, maar ook hun verhuis van Wilrijk naar Schoten, stak stokken in de wielen. "We willen nog één en ander inrichten, misschien nog wat verbouwen. Ik klus hier ook veel. Ik heb zopas nog alle deurklinken vervangen, en dat waren er veel".

12-08-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Verhulst keert terug naar België: "Opnieuw tijd voor rock-'n-roll"

Dimitri Verhulst keert terug naar België: "Opnieuw tijd voor rock-'n-roll"

http://oi57.tinypic.com/6ojxva.jpg

Een jaar in Zweden leverde hem drie boeken op, maar voor Dimitri Verhulst is het genoeg geweest: hij keert terug naar België. "Dat waarvan ik dacht dat het liefde was, heeft me naar Zweden gebracht. En dat waarvan ik wéét dat het liefde is, heeft me terug naar België gehaald", zegt hij in een interview in Humo.

Een jaar geleden liet Verhulst zijn stek in het Waalse Huccorgne voor wat het was en trok hij naar Zweden, waar hij zich herenigde met een jeugdliefde. Hij leefde er temidden van de uitgestrekte bossen langs het Kattegat. Een droom voor een schrijver, zegt hij in Humo: "Je hebt hier een gevoel van isolement en je zit toch vlak bij de luchthaven. Maar ik heb hier een moeilijk jaar beleefd. Göteborg is een deprimerende stad, Zweden is een immens xenofoob land, de Zweden kille mensen."

Huccorgne noemt hij zijn droomplek, waar hij ook begraven wil worden. Toch bekent hij in zijn nieuwe boek, 'Kaddisj voor een kut', dat zijn kleinburgerlijke geluk in de Waalse gemeente gespeeld was. "Ik had nooit gedacht dat ik zoveel jaren een stabiel bestaan zou aankunnen", zegt hij daarover. "Als ik er nu op terugkijk, lijkt het bijna een detail. Ik heb het gevoel dat ik weer in een rock-'n-rollperiode zit."

Terugkeer naar jeugd
Die rock-'n-roll, die beleeft hij met een nieuwe liefde. "Het is een spelregel van de liefde: je gaat er compleet voor. Als ik verliefd word op iemand uit Nicaragua, dan trek ik naar Nicaragua. Maar sinds de nacht van 23 op 24 mei is het dus iemand uit Gent."

Ook 'Kaddisj voor een kut' is een soort terugkeer, maar dan naar zijn jeugd. Na 'De helaasheid der dingen', waarin hij de periode bij zijn vader en grootmoeder beschreef, heeft hij het nu over zijn jaren in een instelling. Een periode die hij omschrijft als "leven in een vuilnisbak". "Ik heb meegemaakt dat een moeder haar kind daar kwam afzetten en zei: 'Ik moet hem niet meer hebben.' Dan is het moeilijk om níét in termen van een vuilnisbak te denken", zegt hij in Humo.

12-08-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Besparingsplannen voorlopig geen invloed op één-programmatie

Besparingsplannen voorlopig geen invloed op één-programmatie

http://oi60.tinypic.com/azcplg.jpg

De besparingsoperatie die de Vlaamse regering bij de openbare omroep wil doorvoeren zal nog geen effect hebben op de najaarsprogrammering van VRT-zender één. Dat bleek vandaag bij de voorstelling van de najaarsprogrammatie. Van september tot mei hield één overigens stand, met 30 procent van het kijkersaandeel. Voorlopige cijfers van de zomer toonden wel een lichte daling.

De Vlaamse besparingsplannen voor VRT, naar verluidt zo'n 27 miljoen euro, nemen mogelijk een serieuze hap uit het VRT-budget. "Op 22 september wordt de Vlaamse beleidsnota verwacht. Daarop nu al anticiperen heeft geen zin", geeft manager Televisie Jean Philip De Tender meteen aan. Volgens hem blijft voorlopig ook het aandeel van 25 procent aan producties door externe productiehuizen vooropstaan. Olivier Goris, die pas bij Woestijnvis vertrok en De Tender opvolgde als netmanager van één, zag alvast "geen invloed" op de najaarsprogrammatie.

Vandaag werden ook de kijkcijfers voorgesteld. Van september tot mei bleef één met een marktaandeel stabiel op 30 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. In primetime was er een lichte stijging, van 33,1 naar 33,6 procent.

De zomerperiode, met wel 'het beste WK ooit', zorgde na het WK echter voor een daling van 33,3 naar 31,4 procent. In primetime ging het om een daling van 36,1 naar 32,9 procent. "Dat heeft te maken met VTM dat iets sterker uit de hoek komt, wat zijn impact op één had", stelt De Tender. "Het WK heeft ook een beetje het ritme door elkaar geschud, aldus Goris. Meer ingezoomd zaten onder meer Het 'Journaa'l, 'De Premiejagers', '1000 zonnen' en 'de Baard van Barte'l in de top 10. Een analyse van de hele zomer moet nog worden gemaakt. Goris stelt dat één een erg diverse zender moet blijven, voor alle leeftijden. Hij ziet wel uitdagingen met een veranderend mediagebruik. Ook een "gedeeltelijke veroudering van het kijkerspubliek op een aantal vaste titels" blijkt een uitdaging, aldus De Tender.

12-08-2014 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Goed volk', 'De biker boys' en 'Normale mensen' dit najaar nieuw op één

'Goed volk', 'De biker boys' en 'Normale mensen' dit najaar nieuw op één

http://oi61.tinypic.com/4q4gur.jpg

De VRT-televisiezender één, sinds kort geleid door netmanager Olivier Goris, zal naast sterkhouders zoals 'Blokken', 'Dagelijkse kost' en 'Iedereen beroemd' in het najaar ook inzetten op een aantal nieuwe programma's. Het gaat onder meer over 'Goed volk', waarin Jeroen Meus wereldwijd gaat meekoken en -eten bij zes bevolkingsgroepen in soms extreme leefomstandigheden. Bart De Pauw is te zien in een nieuwe nep-realityreeks 'De biker boys', waarin hij voor een reisprogramma met Jonas Van Geel en Ben Segers een road trip naar Italië onderneemt.

Bij de officiële voorstelling dinsdag bleek ook dat wetenschapscommunicator Lieven Scheire na zijn overstap van Woestijnvis voor het eerst te zien zijn als een van de vaste gasten in de talkshow 'Café Corsari'.

Vaste waarden in de programmatie blijven 'Dagelijkse kost', dat eind augustus een weeklang 'Dagelijkse kust' zal heten. Blokken krijgt na drie seizoenen een nieuw decor en er komt ook een special-week.

Ook 'Iedereen beroemd' blijft overeind, al worden heel wat rubrieken vernieuwd. De pendelquiz, bijvoorbeeld, wordt vervangen door een quiz aan de benzinepomp, waarbij bestuurders hun tankbeurt kunnen terugverdienen. Ook bij 'Café Corsari' wordt het decor vernieuwd en komen er voortaan ook stam- en rubriekgasten, waaronder Lieven Scheire.

"Die aanpak geeft meer houvast en structuur. In de delen ernaast kan het wilder gaan, met de vangst of de actualiteit van de dag", zegt kersvers nethoofd Olivier Goris.

Wat betreft nieuwe programma's werkt Jan Van Looveren aan een nieuw ontspanningsprogramma, waarvan de titel nog niet bekend is. Binnen de categorie 'human interest' brengen in 'Flying Doctors' drie Vlaamse dokters en een piloot een vliegtuig naar Congo, om het er als luchtambulance in te zetten. 'Buitengewoon' laat acht jongeren met een beperking uitgebreid aan het woord in en over hun leefwereld. In 'People of tomorrow' worden hevige fans van het dancefestival Tomorrowland gevolgd in de aanloop naar en op hun festivalweekend zelf.

Nieuwe programma's zijn verder de fictiereeks 'Vriendinnen', waarin vier actrices (Charlotte De Bruyne, Anemone Valke, Veerle Eyckermans en Veerle Dobbelaere) het naoorlogse leven van twee vriendinnen doorheen de tijd naspelen.

Adriaan Van den Hoof maakt zijn presentatiedebuut in de panelshow 'Normale mensen', waarin bv's moeten aantonen dat ze ook gewone mensen zijn.

Nieuwe seizoenen zijn er onder meer voor 'De Ridder', 'Twee tot de zesde macht', 'Beste vrienden', 'Sing that song' en 'Beroepen zonder grenzen'.

Zoals geweten krijgt het informatieprogramma 'De zevende dag' Tim Pauwels als nieuwe co-presentator. Over 'Het journaal', dat terrein verloor tegenover het VTM-nieuws dat "opvallende stappen heeft gezet en de dingen frisser doet ogen" laat Goris weten dat hij "in overleg" is met de bevoegde hoofdredacteurs. Details daarover werden niet gegeven.

Op sportief vlak springen de matchen van de EK 2016-kwalificatieronde van de Rode Duivels in het oog.

12-08-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder verwacht tweede kindje

Lien Van de Kelder verwacht tweede kindje

http://oi59.tinypic.com/2ns8klh.jpg

Een jaar na de geboorte van dochtertje Jeanne verwachten Lien Van de Kelder (31) en regisseur Hans Herbots (44) hun tweede kindje. "We kijken er enorm naar uit", aldus Van de Kelder in het Nieuwsblad.

In december zal Van de Kelder (31) van haar tweede kind bevallen. Op 19 juli 2013 werd dochtertje Jeanne geboren.

12-08-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Robin Williams hing zichzelf op en werd gevonden door assistente"

"Robin Williams hing zichzelf op en werd gevonden door assistente"

http://oi57.tinypic.com/2pqvmon.jpg

Robin Williams heeft zichzelf in zijn huis opgehangen. Dat weet showbizzsite TMZ. Een afscheidsbrief zou de 63-jarige acteur niet achtergelaten hebben. Er volgt straks nog een persconferentie met meer details over de zelfmoord.

Nog volgens TMZ werd het stoffelijk overschot gevonden door zijn persoonlijke assistente. Zijn vrouw Susan zou op dat moment boodschappen gaan doen zijn.

De assistente klopte aan de deur en het raam, maar er kwam geen antwoord. Ze maakte zich zorgen, want Robin moest daar wel zijn. Toen ze binnenging, deed ze de vreselijke ontdekking.

12-08-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen komt met nieuw album

Leonard Cohen komt met nieuw album

http://oi61.tinypic.com/2mplrow.jpg

Leonard Cohen (79) gaat ter ere van zijn tachtigste verjaardag een nieuw album genaamd Popular Problems uitbrengen, weet Rolling Stone. De plaat komt op 22 september uit, een dag nadat hij jarig is.

Er waren al eerder geruchten over een eventueel nieuw album van de Canadese zanger, maar op een evenement voor fans in Dublin werd duidelijk dat het ook echt gaat gebeuren. De oprichter van een fansite sprak daar met Cohens management en schreef over deze ontmoeting.

"Leonard Cohen heeft hard gewerkt aan zijn nieuwe studioalbum, dat geheel bestaat uit nieuwe nummers", aldus de fan. "Hij heeft mij gevraagd om jullie te laten weten dat Popular Problems eind september verschijnt, vlak na zijn tachtigste verjaardag."

In 2012 bracht de Hallelujah-zanger zijn laatste album uit, Old Ideas.

11-08-2014 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine met George naar speeltuin prinses Diana

Catherine met George naar speeltuin prinses Diana

http://oi61.tinypic.com/29z9ag1.jpg

Catherine, de vrouw van prins William, is vorige week gespot toen ze buiten aan het spelen was met prins George. Volgens Express zou de hertogin van Cambridge samen met haar zoontje hebben gespeeld in de speeltuin die ter nagedachtenis van prinses Diana werd gemaakt.

"Het was prachtig om hen daar samen te zien. Ze bleven er ongeveer een kwartiertje", laat een bron weten aan de krant. "Ze had drie beveiligers bij zich, maar daar trok Catherine zich weinig van aan. Ze maakte zich alleen maar druk om haar zoontje."

Diana, de moeder van prins William, was gek op kinderen en daarom werd er een speeltuin naar haar vernoemd. Er is een piratenschip, een wigwam en andere attracties voor kinderen. De Princess of Wales Memorial Playground, dat in 2000 werd geopend, ligt in de buurt van Kensington Palace.

11-08-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez ontroerd door Ultimate Choice Award

Selena Gomez ontroerd door Ultimate Choice Award

http://oi58.tinypic.com/2mdnzb6.jpg

De 22-jarige zangeres-actrice Selena Gomez is de jongste die de Ultimate Choice Award in ontvangst mocht nemen. Ze had moeite om niet in tranen uit te barsten en bedankte haar fans, die van haar "een betere mens" hebben gemaakt.

"Heel erg bedankt. Ik moet eerlijk zijn. Deze maand kan ik jullie niet genoeg bedanken. Jullie herinneren me eraan wat echt belangrijk is, los van onze persoonlijke problemen. Dat is van elkaar houden en voor elkaar zorgen. Ik zal niet preken, maar jullie maken me een betere mens". Tijdens haar speech bedankte Gomez haar moeder en haar voormalige manager.

One Direction, die niet aanwezig waren, kregen niet minder dan acht awards, waaronder de die van Choice Music Group. Hieronder de volledige lijst van Teen Choice Awards.

11-08-2014 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornoster Christy Mack krijgt klappen van vechtsporter

Pornoster Christy Mack krijgt klappen van vechtsporter

http://oi62.tinypic.com/2isxlqx.jpg

De politie van Las Vegas maakt jacht op een MMA-vechter (Mixed Martial Arts of gemengde vechtsporten) die het voorbije weekend zijn vriendin toetakelde. De pornoster Christy Mack moest in het ziekenhuis opgenomen worden met een gebroken kaak en oogkas.

War Machine, echte naam Jon Koppenhaver, nam de vlucht nadat hij zijn vriendin Mack en een man vrijdagavond had aangevallen. Ook de man moest naar het ziekenhuis voor verzorging.

Het is niet de eerste keer dat Koppenhaver zijn vriendin klappen verkoopt. Volgens FOX Sports tweette ze in november vorig jaar dat War Machine ermee gedreigd had haar te doden.

11-08-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofde George Clooney mag Gaza-onderzoek leiden

Verloofde George Clooney mag Gaza-onderzoek leiden

http://oi59.tinypic.com/264767o.jpg

De Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties heeft de leiding van zijn onderzoekscommissie naar "veronderstelde" Israëlische misbruiken in de Gazastrook toevertrouwd aan de "prominente" Brits-Libanese mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin.

Alamuddin is een echte vip: ze is de verloofde van acteur George Clooney. De twee andere leden van de commissie zijn de Senegalese mensenrechtendeskundige Doudou Diene en de Canadese kenner van het internationale recht William Schabas.

11-08-2014 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Canvascrack' verdwijnt binnenkort uit primetime

'Canvascrack' verdwijnt binnenkort uit primetime

http://oi62.tinypic.com/2mx1gua.jpg

Canvas begint dit jaar al op 1 september met hun najaarsprogrammatie. En er is wel degelijk een verandering: 'De Canvascrack' verdwijnt uit primetime en wordt vanaf dan van maandag tot donderdag uitgezonden om 19u30, schrijft Het Nieuwsblad.

Het programma was presentator Herman Van Molle al kwijt en krijgt nu dus ook andere uren. "Puur toeval", aldus VRT-woordvoerster Anneke Ernon. "Het uitzenduur lag al van voor de zomer vast." Toch blijft het een vreemde beslissing, want vorige week werd de quiz uitzonderlijk in de vooravond uitgezonden en dat lokte amper 79.000 kijkers.

'De Canvascrack' boeit deze zomer al iets minder kijkers dan anders. Speelt de afwezigheid van Herman Van Molle toch een rol? De presentator moest wegens gezondheidsproblemen afhaken en wordt vervangen door Sven Speybrouck. Toch blijft VRT erbij dat het nieuwe uitzenduur daar niets mee te maken heeft. "Het nieuwe uitzenduur dient om de televisieavond wat vroeger te laten beginnen met een vaste afspraak. Van een degradatie is geen sprake. De kijkcijfers vallen trouwens niet echt tegen."

11-08-2014 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rihanna laat haar oog vallen op Eminem"

"Rihanna laat haar oog vallen op Eminem"

http://oi61.tinypic.com/ou04ee.jpg

Rihanna heeft haar oog laten vallen op Eminem, met wie ze gisteren in Pasadena de 'Monster Tour' aftrapte. Volgens Daily Star ziet de zangeres de rapper wel zitten en maakt ze avances naar hem.

De rapper zou Rihanna laatst hebben geadviseerd om uit de buurt te blijven van haar ex Chris Brown. "Nu begint ze een beetje verliefd te worden op Em. Ze probeert hem te verleiden en hoopt dat dit ergens naartoe gaat", laat een bron weten.

Voor het geval dat Eminem niet hapt, zou Rihanna een reservelijstje hebben. Bovenaan zou uitgerekend haar ex Chris Brown staan. "Nu hij weer single is, wil hij haar terug. Zij heeft daar wel oren naar", weet de ingewijde.

11-08-2014 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin en Gwyneth Paltrow zijn nu buren

Chris Martin en Gwyneth Paltrow zijn nu buren

http://oi61.tinypic.com/2rzyvl4.jpg

Chris Martin heeft een huis in de Hamptons gehuurd op een boogscheut van het huis waarin zijn ex Gwyneth Paltrow de zomer doorbrengt. Dat weet The New York Post.

De twee zijn de voorbije weken vaak samen gespot, waardoor het gerucht wordt gevoed als zou er een verzoening in de lucht hangen. In de Hamptons, in de staat New York, brengen gefortuneerde Amerikanen hun vakantie door. Martin en Paltrow zijn er samen gespot in restaurants en bij de première van de film 'Hector and the Search for Happiness'. Telkens waren hun kinderen Apple (10) en Moses (8) bij hen.

"Ze brengen meer tijd samen door dan ze deden toen ze nog een koppel waren. Als ze samen uitgaan, doen ze niets dan lachen en flirten", aldus een bron.

11-08-2014 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.123-Piano herovert Gent

123-Piano herovert Gent

http://oi59.tinypic.com/n5k0m8.jpg

Frederik Sioen brengt terug muziek in de stad. Volgende week worden op acht verschillende locaties kunstig versierde piano's gedropt. Op die manier spoort de muzikant alle Gentenaren aan om erop te spelen. Jong, oud, geschoold of leek, dat maakt niets uit. Aanstaande donderdag is er de feestelijke opening. Sioen zelf ontbindt dan zijn duivels op een unieke lichtpiano in het Sint-Pietersstation.

Stadshal, Sint-Pietersstation, Minard, Pierkespark, Zebrastraat, Bib Zuid, Dok, en boekhandel Paard van Troje klinken binnenkort weer als muziek in de oren. Daar worden volgende week de instrumenten van 123-Piano neergepoot. Vorig jaar was er een eerste, voorzichtige editie. Dat veroverde al snel de Gentse harten. Van jong tot oud, van ongeschoold tot virtuoos: half Gent tokkelde op één van de instrumenten die in de stad werden gedropt. Aan de formule van 123-Piano werd niet veel veranderd, behalve enkele locaties. Piramuide en Gravensteen krijgen dit jaar geen eigen piano. Nieuw zijn de exemplaren aan de Minard-schouwburg, Paard van Troje en de Zebrastraat. Allemaal locaties die gekend zijn door hun creatief karakter. "Al wou ik zeker weer een piano in het Pierkespark in de Brugse Poort. Het is fantastisch om daar kleine Roma-pagadders op bezig te zien. Zij hebben DJ Jos niet nodig, ze zorgen zelf voor een soundtrack.", lacht bedenker Sioen.

LED-lichtjes

Binnenkort vloeien dus weer talloze deuntjes door de stad, al wordt ook het oog bediend in 123-Piano. Ook nu weer werden alle piano's onder handen genomen door kunstenaars of creatievelingen. Dat levert minstens één spektakelstuk op. In het Sint-Pietersstation duikt namelijk een lichtpiano op. Het productiehuis Fisheye bouwde het instrument om tot een interactieve installatie. Fisheye zelf vergelijkt die met Kitt, de superauto uit Knight Rider. De piano is voorzien van een structuur uit LED-lichtjes. Door de muziek die je er speelt, bedien je die belichting. Aan de Minard krijgt het instrument dan weer een wollig kantje. De mensen van het Boho Atelier omvatten het instrument helemaal met breiwerk. Het ontwerp van de piano in/aan boekenwinkel Paard van Troje komt dan weer van illustratrice Eva Mouton. Zij probeerde de voorbije zomer samen te vatten in één beeld, wat op het instrument werd geschilderd.

123-Piano start op donderdag 14 augustus. Tussen 19 en 21 uur is er het openingsprogramma. Onder meer Sioen, Lady Linn en Fabio Tedde, de officieuze wereldkampioen straatpiano, wijden de toetsen in. Daarna is het zes weken lang de beurt aan jan met de pet. Meer info op www.123-piano.be.

10-08-2014 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette wil stripclub kopen op Sunset Boulevard

David Arquette wil stripclub kopen op Sunset Boulevard

http://oi62.tinypic.com/6hucuu.jpg

David Arquette voert in het diepste geheim overnamegesprekken met een van de bekendste stripclubs in de Verenigde Staten. De ex-man van Courteney Cox wil 'Crazy Girls' op de beroemde Sunset Boulevard in Los Angeles hebben.

David heeft 1,6 miljoen dollar geboden voor de stripclub. De huidige eigenaars van 'Crazy Girls' vragen 1,7 miljoen, dus een deal tussen de twee partijen zou niet heel lang meer op zich laten wachten, denkt TMZ.

Zodra David de stripclub in handen heeft, zou hij er een chique uitgaansgelegenheid van willen maken. Met traditionele burleske danseressen probeert de acteur het gevoel van het oude Hollywood te doen herleven en rijke klanten te trekken.

Arquette kent inmiddels zijn weg in de zakenwereld van nachtclubs. Hij is al mede-eigenaar van de twee bekende Hollywoodclubs 'Hooray Henry's' en 'Bootsy Bellows'.

10-08-2014 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miguel Wiels wil geen K3 op Spotify

Miguel Wiels wil geen K3 op Spotify

http://oi62.tinypic.com/16k0tfs.jpg

De nummers van K3 staan vanaf nu ook op Spotify. Dat is een dienst op het internet waar je gratis naar muziek kan luisteren. Dat de muziek erop staat, is dik tegen de zin van hun liedjesschrijver Miguel Wiels. Volgens hem betaalt Spotify veel te weinig voor de muziek en loopt hij zo geld mis.

10-08-2014 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts vond zichzelf mooier dan Halle Berry

Julia Roberts vond zichzelf mooier dan Halle Berry

http://oi60.tinypic.com/1zx3z2a.jpg

Julia Roberts vond zichzelf vroeger mooier dan Halle Berry. Inmiddels is ze van mening veranderd en vindt ze Halle Berry wel degelijk knapper, vertelt ze in InStyle.

Roberts prijkt op de cover van het septembernummer. "Toen ik jonger was, dacht ik: 'oh, ik ben de knapste. Niet Halle Berry!' Maar zij is dat wel, weet je?" blikt ze terug.

De knapste of niet, de 46-jarige actrice heeft zichzelf altijd een beetje als een tomboy gezien. "Ik denk dat ik altijd wat meer aan de jongensachtige kant van het meisjesspectrum heb gezeten. Ik ben bijvoorbeeld nooit verkozen tot 'een van de vijf heetste actrices in bikini'. En dat is een godsgeschenk."

Tegenwoordig is de Academy Award-winnares veel langer bezig met voorbereidingen voor premières of andere rodelopersituaties dan vroeger. "Voorheen kon een vriend me om 3 uur 's middags bellen en vragen: 'ik heb een première, ga je mee?'. Ik nam dan een douche en ging gewoon. In die tijd droeg ik veel vintage, ik had vaak een groen legerjasje en gestreepte leggings aan", herinnert ze zich. "Dat waren leuke dagen. Mensen hadden minder vaak een mening."

10-08-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."James Browns benen afgehakt na zijn dood"

"James Browns benen afgehakt na zijn dood"

http://oi57.tinypic.com/2wo9dp5.jpg

Volgens Tomi Rae, de weduwe van James Brown, zijn de benen van de soulzanger afgehakt na zijn dood. Na het overlijden van de ster raakte Rae verwikkeld in een bittere strijd met de overige familieleden van Brown, zo vertelt ze in een interview met The Mail on Sunday.

Zo moest er een DNA-test gedaan worden om te bewijzen dat Brown de vader was van haar zoon, James Junior. "Ze konden geen normale DNA-test doen omdat hij te veel balsemvloeistof in zijn lichaam had. Dus moesten ze zijn benen eraf halen om bij zijn beenmerg te komen. Ik heb aan één stuk door gehuild toen ik het hoorde. Ze hebben de benen afgehakt van mijn man, de beste danser van de wereld", aldus een huilende Rae.

Daarnaast werd zijn lichaam veertien keer verplaatst in de zes maanden na zijn dood, om te eindigen in een tijdelijk graf in de tuin van zijn oudste dochter Deanne. De 73-jarige James Brown overleed op eerste kerstdag 2006. Weduwe Rae verklaart dat ze berooid is achtergebleven en soms als muzikant op straat moet spelen om wat geld te verdienen. Ze heeft dan ook geen goed woord over voor de overige familieleden en vrienden.

"Ze hebben zijn laatste wens niet ingewilligd - om voor mij en zijn zoon te zorgen - en ze hebben zijn lichaam onteerd. De enige die zich netjes heeft gedragen is meneer Jagger." Mick Jagger maakte onlangs Get On Up, een biografie over de soulzanger.

10-08-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry: "Ik was niet klaar voor wat ik zag in oorlog"

Prins Harry: "Ik was niet klaar voor wat ik zag in oorlog"

http://oi62.tinypic.com/aeqo9u.jpg

De Britse prins Harry werd tijdens zijn laatste missie naar Afghanistan geconfronteerd met de afschuwelijke gevolgen van oorlog. De kleinzoon van koningin Elizabeth was absoluut niet voorbereid op wat hij toen zag, zo schrijft hij zelf in de Britse krant The Sunday Times.

Tijdens Harry's tweede missie naar Afghanistan moest hij als helikopterpiloot vaak gewonde soldaten en burgers vervoeren die door bermbommen of andere explosieven ernstig gewond waren geraakt. De prins krijgt nog altijd rillingen als hij het codewoord 'operatie vampier' hoort, wat betekende dat het medische personeel zich moest voorbereiden op een slachtoffer dat veel bloed had verloren.

Maar het was tijdens zijn terugvlucht naar huis dat de gevolgen van de oorlog echt doordrongen bij Harry. De roodharige prins werd in het vliegtuig namelijk vergezeld door soldaten die ledematen hadden verloren. "Ik had het nog nooit zelf gezien. En met 'het' bedoel ik de verwondingen die zijn veroorzaakt door zelfgemaakte explosieven", aldus Harry.

Onvoorbereid
De zoon van prins Charles vervolgt: "Niets is tragischer en verschrikkelijker dan het verlies van een leven, maar om jonge mannen, veel jonger dan ik, te zien met missende ledematen en verpakt in plastic met honderden slangetjes die uit hun lichaam komen, is iets waar ik mezelf nooit op had voorbereid."

Harry kon de vraag maar niet loslaten hoe gewonde soldaten met hun oorlogstrauma moesten omgaan. Deze gedachte leidde uiteindelijk tot de organisatie van de Invictus Games, een sportevenement voor gewonde oorlogsveteranen en Harry's eigen draai aan de Warrior Games, een soortgelijk evenement dat in de Verenigde Staten wordt gehouden.

Bedanking
De Invictus Games worden van 10 tot en met 14 september voor het eerst gehouden. Meer dan 400 soldaten uit 14 landen nemen het in diverse disciplines, waaronder rolstoelbasketbal en indoorroeien, tegen elkaar op in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen. Harry ziet het evenement als een moment om de soldaten te bedanken voor hun dienstbaarheid aan hun land.

10-08-2014 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!