Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart aangeklaagd voor breken neus

Rod Stewart aangeklaagd voor breken neus

http://oi59.tinypic.com/28uib11.jpg

Een concertbezoeker sleept Rod Stewart voor de rechter omdat hij zijn neus gebroken zou hebben door toedoen van de zanger. Dat meldt New York Post.

De zanger schopt regelmatig voetballen in het publiek - volgens Mostafa Kashe deed hij dat in 2012 een keer zo hard dat hij zijn neus brak. Hij houdt de Britse rocker verantwoordelijk voor het leed en eist 10.000 dollar (7.800 euro) schadevergoeding. "Hij schopte de bal hard genoeg om een letsel te veroorzaken", meldt Kashe.

De rechtszaak is maar klein vergeleken met een andere lopende zaak waarin Stewart wordt beschuldigd van het ongeoorloofd gebruik van een foto. Hij gebruikte de foto voor de cover van zijn greatest hits album Storyteller uit 1989. De fotograaf wil tweeënhalf miljoen dollar (twee miljoen euro) vergoed krijgen voor de geleden schade.

24-09-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes profiteert van borstvoeding

Doutzen Kroes profiteert van borstvoeding

http://oi62.tinypic.com/svtlz7.jpg

De zwangerschapskilo's vliegen eraf bij Doutzen Kroes. ''Ik hoor heel vaak: hoe kan dat nou! Maar goed, ik sport natuurlijk altijd veel, eet altijd gezond. En borstvoeding werkt bij mij gewoon heel goed'', verklaart het topmodel in Grazia.

Doutzen beviel eind juli van haar tweede kindje, dochtertje Myllena Mae. ''Myllena heeft nog niet echt een ritme. Maar het gaat ontzettend goed met ons.'' De baby slaapt al aardig door. ''Laatst een keer van twaalf tot zes, maar dat was wel een uitzondering. Het is een heel rustig en kalm meisje'', vertelt Doutzen.

Over haar gezonde levensstijl zegt de moeder van Myllena en de 3-jarige Phyllon: ''Ik kook gewoon elke dag, als Myllena slaapt. Ik vind dat ook belangrijk, omdat ik borstvoeding geef, en natuurlijk voor Phyllon. Dus we eten een goede maaltijd, al is het nu soms wel een stukje vroeger dan normaal.''

24-09-2014 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dus zo behoudt J.Lo haar beroemde derrière

Dus zo behoudt J.Lo haar beroemde derrière

http://oi59.tinypic.com/4gosua.jpg

Wie aan Jeniffer Lopez denkt, denkt waarschijnlijk ook meteen aan haar beroemde billen. Het welgevormde achterste wordt in haar nieuwe videoclip voor 'Booty' nog eens extra in de verf gezet. Maar hoe krijgt J.Lo eigenlijk die strakke kont zonder ook maar een spoortje van cellulitis?

Hét geheim van de zangeres heet Tracy Anderson. Deze beroemde fitnesscoach helpt heel wat sterren aan een strak lichaam, en heeft ook de derrière van J.Lo onder handen mogen nemen. Jennifer liet haar zelfs speciaal naar LA overvliegen om extra strak te staan tijdens de opnames van Booty. Mét resultaat: de billen in de clip zijn duidelijk in vorm, en de nogal riqué video werd intussen al meer dan 33 miljoen keer bekeken.

Tracy Anderson heeft intussen al vier fitness-dvd's opgenomen, en bracht ook een boek uit met een sportmethode van 30 dagen. Sterren als Gwyneth Paltrow, Madonna, Nicole Richie, Shakira en Cheryl Cole zijn alvast fan.

Speciaal voor J.Lo ontwierp de sportgoeroe een workout die haar kont in vorm houdt. "Ze hoeft niet af te vallen, maar moet wel fit blijven voor de lange shows en haar sexy kont moet stevig zijn." Daarvoor moet de ster elke dag een uur sporten, een half uur cardio en een half uur spierversteviging.

Maar het echte geheim? "Om de tien dagen veranderen we de hele workout. Als je een oefening meer dan tien dagen doet, verliest die zijn effect. Verandering is de boodschap!"

24-09-2014 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo laat Slongs Dievanongs weten dat ze meedoet aan 'De Slimste Mens'

Zo laat Slongs Dievanongs weten dat ze meedoet aan 'De Slimste Mens'

http://oi62.tinypic.com/wi4rvb.jpg

De Antwerpse hip hop-artieste Slongs Dievanongs heeft aangekondigd deel te nemen aan het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. En Slongs zou Slongs niet zijn, mocht ze het niet op haar eigen manier doen. Met een korte rap maakt ze de fans warm voor haar deelname.

Op de Facebookpagina van 'De Slimste Mens ter Wereld' staat een korte video waarin Slongs al rappend aankondigd dat ze mee zal dingen naar de titel van 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Op 14 oktober begint het twaalfde seizoen van de populaire quiz met quizmaster Eric Van Looy. Aan zijn zijde staat een vijfkoppige jury met Philippe Geubels, Herman Brusselmans, Bart Cannaerts, Bruno Vanden Broecke en Lieven Scheire.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder anderen Bart De Pauw, Jeroen Meus, Luc De Vos, Wendy Van Wanten, Pat Krimson, Gert Verhulst en Jan 'The Sky is the Limit' Kriekels deelnemen dit jaar.

Wie schiet deze keer de hoofdvogel af en wordt de opvolger van Gilles De Coster? Volg het vanaf 14 oktober op VIER.

24-09-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole en Hugo stelen de show op Student Kick Off

Nicole en Hugo stelen de show op Student Kick Off

http://oi57.tinypic.com/2uijfrc.jpg

Nicole en Hugo traden vanmiddag op tijdens de Student Kick Off in Gent, de officiële opening van het academiejaar.

In het publiek stonden alleen maar mensen die nog niet geboren waren toen zij al lang aan het optreden waren. Maar ook bij de studenten zijn ze heel populair. "Cultureel erfgoed" noemen sommigen het zelfs.

24-09-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana Del Rey geeft optredens op begraafplaats

Lana Del Rey geeft optredens op begraafplaats

http://oi61.tinypic.com/30sj7gn.jpg

Lana Del Rey heeft twee concerten aangekondigd op het Hollywood Forever-kerkhof, dat volgens zijn website "de laatste rustplaats van Hollywoods sterren" is.

Op 17 en 18 oktober speelt Del Rey op de uitgestrekte begraafplaats, waar overigens wel vaker concerten plaatshebben.

De twee concerten zijn de eerste die Del Rey aankondigt nadat ze eerder deze maand een reeks Europese concerten afzegde wegens ziekte.

Del Rey bracht in juni haar tweede album 'Ultraviolence' uit, de opvolger van het succesalbum 'Born To Die' uit 2012.

23-09-2014 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België-kandidate Lindsey is nu moslima Aïcha

Miss België-kandidate Lindsey is nu moslima Aïcha

http://oi60.tinypic.com/1zewizs.jpg

Als Miss België-kandidate dartelde Lindsey van Gele (20) nog rond in hoog uitgesneden badpakken, maar sinds haar verloving met de Malinese profvoetballer Mamoutou N'Diaye (24) heeft ze haar leven omgegooid. De studente bekeerde zich tot de islam. Ze noemt zich Aïcha en de korte rokjes blijven thuis.

Van Gele is vier jaar samen met de Malinese voetballer die onder contract staat bij Zulte Waregem. Sinds twee jaar gaat de blondine als moslima door het leven.

Alle vereisten
Haar levensstijl hoefde ze niet drastisch aan te passen, vertelt Van Gele, die in 2012 meedeed aan de verkiezing van Miss België. "Varkensvlees en alcohol lustte ik sowieso niet en flink stappen deed ik ook nooit. Ik ga nog wel eens naar het café, maar drink dan cola. Ik voldoe nu aan alle vereisten om een moslim te zijn. Voor mijn vriend."

Bij haar bekering hoort ook een nieuwe onofficiële naam: Aïcha. "Samen gekozen. Mooi, hé? Veel hoor ik 'm niet, want Mamoutou noemt me gewoon schatje."

Gebedsmoment
Vijf keer per dag naar Mekka bidden doet de Vlaamse moslima niet. "In bed voor het slapengaan hou ik een klein gebedsmoment. Even nadenken over alles. Dat deed ik als tienermeisje trouwens ook al. Ik heb altijd geloofd in een soort levenskracht die ons helpt. Of die nu God of Allah heet..."

Van Gele trekt zich weinig aan van mensen die haar geloofskeuze bekritiseren. "Mijn ouders vinden mijn keuzes prima, dat is het belangrijkste. Ze weten dat ik verstandig ben."

23-09-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kris en Bruce Jenner scheiden definitief"

"Kris en Bruce Jenner scheiden definitief"

http://oi57.tinypic.com/2a61czt.jpg

Een jaar nadat Kris en Bruce Jenner apart van elkaar zijn gaan wonen, heeft het stel besloten de scheiding officieel te maken. Dat meldt Radar Online.

Het beroemde koppel, de moeder en stiefvader van Kim Kardashian, heeft na 23 jaar getrouwd te zijn geweest de echtscheiding ingediend. Volgens de scheidingspapieren kampen de twee met onoverbrugbare verschillen. Kris geeft aan dat ze gezamenlijke voogdij over hun nog enige minderjarige dochter Kylie (17) willen. Ook de bezittingen zullen wat haar betreft eerlijk verdeeld worden.

De documenten die bij een rechtbank in Los Angeles zijn ingediend noemen 1 juni 2013 als datum van de breuk. Destijds gaf het stel aan dat er van een echtscheiding geen sprake is, maar ze uit elkaar waren gegroeid en het beter was apart te gaan wonen. Toch liet Kris destijds wel doorschemeren dat het huwelijk niet meer te redden viel: "We hebben een huwelijk beëindigd, maar dat is niet het einde van onze vriendschap. Ik zal altijd van hem houden, maar we zijn niet meer op die manier een stel."

23-09-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber heeft alcohol afgezworen

Justin Bieber heeft alcohol afgezworen

http://oi62.tinypic.com/30ts506.jpg

Het 20-jarige popidool mag eigenlijk van de Amerikaanse wet geen alcohol drinken tot zijn 21ste. Nu heeft hij besloten om de drank en junkfood vaarwel te zetten om zo zijn muzikale carrière weer op het spoor te krijgen na een turbulent jaar.

Een bron vertelde aan de Britse tabloid The Sun: "Justin pakt met zijn gezonde levensstijl uit bij zijn vrienden. Hij drinkt niet meer en eet gezonder. De twintiger heeft een moeilijke periode achter de rug en hoopt dat hij met zijn gezonde levensstijl een nieuwe start kan nemen."

De Canadese ster moest de laatste maanden verschillende keren voor de rechtbank verschijnen. Nu lijkt hij een nieuwe weg te willen inslaan, ook wil Bieber zijn knipperlichtrelatie met vriendin Selena Gomez een nieuwe boost te geven door te gaan samenwonen.

23-09-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber zet punt achter Alaise

Amber zet punt achter Alaise

http://oi58.tinypic.com/244d6k3.jpg

Het is over en uit met Alaise, de winnaar van editie 2011 van het VTM-programma Mijn Restaurant. Amber De Wispeleir, die de zaak sinds de breuk met haar toenmalige partner Elodie alleen uitbaatte, zet er een punt achter. "Het werd té zwaar", zegt ze. "Ik leed eronder."

Toen Amber De Wispeleir en Elodie Coenen in 2011 als underdog het VTM-programma Mijn Restaurant wonnen, was Alaise nog gevestigd in Ekeren. Korte tijd later verhuisde het restaurant naar 's Gravenwezel. Voor de zaak: een succesverhaal. Maar niet voor de relatie. Want nog maar net was de verhuis een feit, of Elodie liet weten dat de liefde over was. Voor Amber én voor de horeca. Waarna ze opnieuw terugkeerde naar haar eerste liefde: de spoeddienst van het ziekenhuis.

Amber De Wispeleir bleef alleen achter. Dagen van vijftien of zestien uur? Geen uitzondering. "Maar dat is niet erg", zei ze toen. "Dit restaurant is mijn grote droom. Daar heb ik alles voor over."

Toch besluit Amber er nu mee op te houden. "Het is te veel geworden", zegt ze. "Ik doe alles alleen. Het koken. De boekhouding. Het personeel. De bestellingen. Ik lijd eronder, merk ik. Ook fysiek. Ik voel aan mijn lichaam dat het genoeg is geweest. Ook al is de goesting er nog wel."

Amber had het al een tijdje heel erg zwaar. Maar toen zich een overnemer aanbood, was de beslissing snel gemaakt. "De bvba gaat over in andere handen. Er komen nieuwe uitbaters, die onder een nieuwe naam iets gaan starten."

Eind oktober is het met Alaise voorgoed afgelopen. Wat Amber dan gaat doen, is nog niet helemaal duidelijk. "Sowieso iets met koken. Ik denk aan kookworkshops of kooklessen bij mensen thuis. Want ik krijg die vraag voortdurend."

23-09-2014 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe dochter de zelfdoding van Robin Williams verwerkt

Hoe dochter de zelfdoding van Robin Williams verwerkt

http://oi59.tinypic.com/2weao1u.jpg

De dochter van Robin Williams put hoop uit de verhalen van lotgenoten. Zelda moest vorige maand afscheid nemen van haar beroemde vader, die na een leven vol verslavingen en depressies zelfmoord pleegde. Zelda Williams bedankte vandaag via Twitter iedereen die zijn verhaal over het verliezen van een dierbare met haar heeft gedeeld.

"Ik wilde alleen even dankjewel zeggen tegen iedereen die me verhalen en brieven heeft gestuurd, zeker die mensen die ook een dierbare hebben verloren", schrijft ze. "Ik ben niet vaak meer online, maar het lezen over mensen die ook met zo'n groot verlies hebben moeten omgaan en toch een gelukkig leven leiden, helpt. Echt."

Ze plaatste daarna ook een foto van haar vader. De 25-jarige Zelda stopte na de dood van haar vader met twitteren, mede vanwege heftige reacties die ze kreeg via sociale media op de zelfmoord van de acteur. Er waren zelfs mensen die haar foto's stuurden en claimden dat daarop het levenloze lichaam van Robin te zien was. Begin september liet Zelda even van zich horen. Daarna volgde weer een twitterstilte.

23-09-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak zaak Boël pas begin november verwacht

Uitspraak zaak Boël pas begin november verwacht

http://oi61.tinypic.com/2yypfk1.jpg

De debatten in het proces over het vaderschap van kunstenares Delphine Boël zijn rond 17 uur afgesloten, maar het proces is nog niet ten einde. Er is een nieuwe zitting gepland op 2 oktober. Dan zal het Brusselse parket zijn advies over de zaak geven, waarop de verschillende partijen dan nog kunnen antwoorden. Een vonnis wordt pas begin november verwacht.

Delphine Boël heeft haar wettelijke vader Jacques Boël en koning Albert gedagvaard omdat ze het vaderschap van Jacques betwist en erkend wil worden als dochter van koning Albert. Ze wordt daarin gesteund door haar moeder, Sybille Selys de Longchamps. Jacques Boël heeft Delphine intussen onterfd en liet recent een DNA-test uitvoeren die uitwees dat hij inderdaad niet de biologische vader was van Delphine. In een kersttoespraak enkele jaren geleden gaf koning Albert toe dat zijn huwelijk met koningin Paola een crisis had doorgemaakt, maar van een erkenning dat Delphine zijn dochter zou zijn is nooit enige sprake geweest.

Delphines advocaat pleitte deze voormiddag al over de twee onderdelen van de vordering van zijn cliënte, de ontkenning van het vaderschap van Jacques Boël en de eis om erkend te worden als dochter van koning Albert. Voor haar voorlopig nog wettelijke vader Jacques Boël nam meester Philippe Grégoire het woord. Vanmiddag voerden meesters Alain Berenboom en Guy Hiernaux, de advocaten van koning Albert, hun argumenten aan.

Na afloop van de zitting wilde geen van de advocaten enige commentaar kwijt over het verloop of de inhoud van de debatten. Zij meldden alleen dat het parket voor 29 september een schriftelijk advies zou overmaken, waarop ze dan kunnen reageren tegen 1 oktober. Op de zitting van 2 oktober zou de familierechtbank alle partijen dan nogmaals kort horen en de zaak in beraad nemen. Een vonnis wordt pas begin november verwacht.

23-09-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga beleeft "beste dag van haar leven" in Brussel

Lady Gaga beleeft "beste dag van haar leven" in Brussel

http://oi62.tinypic.com/2ag3i3t.jpg

Tony Bennett en Lady Gaga staan op de Grote Markt voor een kort privé-optreden ter promotie van hun nieuwe album 'Cheek to Cheek'. In de vooravond hield het tweetal een persconferentie in het Brusselse stadhuis. En als we haar tweet mogen geloven, beleefde de zangeres vandaag zelfs "de beste dag van haar leven".

De 88-jarige Bennett en de 61 jaar jongere Gaga hielden hun persbabbel in de rijk gedecoreerde trouwzaal van het Brusselse stadhuis, die uitgeeft op het terras aan de Grote Markt. Daar is hun optreden inmiddels gestart. Eerder had jazzlegende Bennett ook al een soloconcert in het Koninklijk Circus gegeven.

Gaga en Bennett hebben elkaar ooit op een liefdadigheidsevenement ontmoet. "Ik was vereerd dat Tony wist dat ik van jazz hield", zei de popdiva. "Zoals Frank Sinatra ooit zei, is Tony de beste van de business. Elk moment met hem is een droom, hij leerde me over jazz en over het leven." Ook Bennett was kwistig met complimenten. "Los van haar huidige succes is Lady Gaga een echte artiest. Ze zal altijd bij ons blijven."

Tony Bennett voelt zich vereerd met de grootse ontvangst die hij in Brussel kreeg. "Het liefst van al doe ik het eenvoudig, in een akoestische zaal. Maar als Lady Gaga vanavond opkomt, zal op de Markt een reactie weerklinken die ze hier nog nooit hebben gehoord. De mensen zijn dol op haar."

22-09-2014 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillende jurken Diana worden binnenkort geveild

Verschillende jurken Diana worden binnenkort geveild

http://oi57.tinypic.com/2sb6cty.jpg

Wie graag een jurk van prinses Diana bezit, kan begin december terecht bij veilinghuis Julien's in Beverly Hills in de Amerikaanse staat Californië. Onder de hamer komen onder meer galajurken die Diana's favoriete ontwerpster Catherine Walker voor haar heeft ontworpen.

Een van de jurken droeg de in 1997 verongelukte ex-vrouw van de Britse kroonprins Charles in 1993 bij de heropening van het Savoy-theater in Londen. De opbrengst van de strakke jurk met een zijden voering wordt op 60.000 tot 80.000 dollar (47.000 tot ruim 62.000 euro) geschat. Voor jurken die de prinses heeft gedragen bij een banket voor een Maleisische hoogwaardigheidsbekleder en bij een particuliere gelegenheid wordt een soortgelijke opbrengst geraamd.

Vorig jaar december bracht een galajurk van Diana bij een veiling omgerekend 123.000 euro op.

22-09-2014 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plein voor Jan Hoet in Gent

Plein voor Jan Hoet in Gent

http://oi61.tinypic.com/15gfjx3.jpg

Het plein tussen het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (S.M.A.K.) en het Museum voor Schone Kunsten (MSK) in Gent heet voortaan het Jan Hoetplein. Dat besliste de Gentse gemeenteraad vanavond unaniem.

Kunstkenner Jan Hoet overleed eind februari op 77-jarige leeftijd in het Gentse UZ. Kort na zijn overlijden stelde de Gentse burgemeester Daniël Termont voor om het Nicholaas de Liemaeckereplein -genoemd naar een zeventiende-eeuwse schilder- om te vormen naar Jan Hoetplein.

Nadat het schepencollege zijn goedkeuring gaf en niemand bezwaren had tijdens een openbaar onderzoek besliste de Gentse gemeenteraad vanavond om de straatnaam te wijzigen. Op het bord 'Jan Hoetplein' komt het onderschrift: "Stichter, conservator en bezieler van het S.M.A.K., °1936 +2014."

Naast de straatnaam dragen dit najaar verschillende musea tentoonstellingen op aan Hoet. S.M.A.K eert hem tot 15 maart 2015 met 'Collectieonderzoek III: Kunst in Europa na '68'. Vanaf 23 oktober brengt Mu.ZEE in Oostende een eresaluut aan Hoet. Volgend jaar zullen verschillende kunstenaars hulde brengen aan Hoet.

22-09-2014 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney niet vies van kus met oudere dame

George Clooney niet vies van kus met oudere dame

http://oi61.tinypic.com/afjad4.jpg

In de kerstaflevering voor de Britse Downton Abbey zal Hollywoodster George Clooney kussen met de 79-jarige gravin van Grantham. Dat heeft een actrice op de set van de kostuumreeks onthuld, eerder raakte al bekend dat Clooney een klein rolletje zou vertolken.

De knappe acteur die op trouwen staat, zal verschijnen in de Kerstspecial. Daarin zal hij kennis maken met de gravin van Grantham, gespeeld door de actrice Maggie Smith. Hij geeft haar een kus en dat zorgt voor heel wat hetze: de gravin valt namelijk flauw in een stoel. Dat vertelde Laura Carmichael, die Lady Edith speelt, tijdens de Britse televisieshow This Morning. Clooney is al van het eerste uur een fan van Downton Abbey.  

De rol van de bekende Hollywoodster was zo geheim dat niemand ervan wist, zelfs de cast wist niet zeker of hij zou meespelen tot hij op de set arriveerde. Vooral de vrouwelijke actrices waren onder de indruk, de meesten wilden toch op de foto met George.

22-09-2014 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix vreet tot tien procent van internetverbruik bij Telenet weg

Netflix vreet tot tien procent van internetverbruik bij Telenet weg

http://oi60.tinypic.com/vopk0j.jpg

Na de lancering van Netflix vorige vrijdag heeft Telenet in het afgelopen weekend tot 10 procent van zijn internetverkeer naar de Amerikaanse streamingsite zien gaan. Dat heeft Telenet-CEO John Porter gezegd. Belgacom en Netflix zelf willen geen cijfers geven.

Telenet stelde afgelopen weekend "zoals verwacht" vast dat 7 tot 10 procent van zijn totale verkeer naar Netflix ging, zegt woordvoerder Stefan Coenjaerts. Daarmee is de streamingsite niet de grootste slokop, maar wie het dan wel is willen ze bij Telenet niet zeggen.

22-09-2014 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo Beckham gaat knappe papa achterna

Romeo Beckham gaat knappe papa achterna

http://oi60.tinypic.com/2ds485x.jpg

De zoon van David en Victoria is nog maar 12 jaar maar toch heeft hij al zijn tweede campagne voor modehuis Burberry ingeblikt. Hiermee gaat hij zijn sexy vader, die al ondergoedmodel voor modeketen H&M was, achterna.

Burberry onthulde afgelopen weekend op Twitter dat de jongen de ster wordt van de advertenties voor de feestdagen. Hij draagt daarvoor de bekende trenchcoat en een geruite sjaal van het merk. De advertentie wordt gelanceerd in november 2014. Romeo is niet de enige bekende naam, er hebben ook heel wat acteurs aan meegewerkt.

Romeo werkte ook al samen met Cara Delevingne mee aan de Burberrycampagne voor de zomercollectie van 2013.

22-09-2014 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ariana Grande is onhandelbaar"

"Ariana Grande is onhandelbaar"

http://oi57.tinypic.com/14tsosx.jpg

Ariana Grande is zo onhandelbaar geworden dat zelfs haar lifecoach haar niet meer onder controle kan houden. Dat melden bronnen vandaag aan de New York Post. Daarom heeft haar begeleidster de benen genomen

De 21-jarige ster, die ooit doorbrak op kinderkanaal Nickelodeon, worstelt al lange tijd met haar imago. Zo stelde zij onlangs dat zij hoopte dat haar haar fans dood zouden vallen. Ook zou Grande allemaal onmogelijke eisen stellen tijdens fotografiesessies.

De zangeres klaagt met regelmaat dat ze tijdens haar jaren op Nickelodeon te veel werd vereenzelvigd met het personage Cat Valentine dat zij speelde in hitserie Victorious. De laatste tijd kan zij meer zichzelf zijn, aldus de jonge diva. Haar tweede album My Everything is ondanks haar gedrag een groot succes.

22-09-2014 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel, zet je schrap voor Lady Gaga...

Brussel, zet je schrap voor Lady Gaga...

http://oi58.tinypic.com/140gpqo.jpg

Tony Bennett en Lady Gaga staan vanavond op de Grote Markt voor een kort privé-optreden ter promotie van hun nieuwe album 'Cheek to Cheek'. In de vooravond hield het tweetal een persconferentie in het Brusselse stadhuis.

De 88-jarige Bennett en de 61 jaar jongere Gaga hielden hun persbabbel in de rijk gedecoreerde trouwzaal van het Brusselse stadhuis, die uitgeeft op het terras aan de Grote Markt. Daar zullen ze om 22.30 uur optreden. Voordien geeft de jazzlegende Tony Bennett nog een soloconcert in het Koninklijk Circus.

Gaga en Bennett hebben elkaar ooit op een liefdadigheidsevenement ontmoet. "Ik was vereerd dat Tony wist dat ik van jazz hield", zei de popdiva. "Zoals Frank Sinatra ooit zei, is Tony de beste van de business. Elk moment met hem is een droom, hij leerde me over jazz en over het leven." Ook Bennett was kwistig met complimenten. "Los van haar huidige succes is Lady Gaga een echte artiest. Ze zal altijd bij ons blijven."

Tony Bennett voelt zich vereerd met de grootse ontvangst die hij in Brussel kreeg. "Het liefst van al doe ik het eenvoudig, in een akoestische zaal. Maar als Lady Gaga vanavond opkomt, zal op de Markt een reactie weerklinken die ze hier nog nooit hebben gehoord. De mensen zijn dol op haar."

22-09-2014 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!