Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie De Bie legt zichzelf als pakje onder de kerstboom

Sylvie De Bie legt zichzelf als pakje onder de kerstboom

http://oi59.tinypic.com/vgosit.jpg

Iedereen raakt stilaan in kerststemming. Sinterklaas is opnieuw vertrokken, dus tijd om de kerstboom te zetten en bijhorende pakjes te kopen. Ook Sylvie De Bie is er helemaal klaar voor. De zangeres postte een foto op Instagram waar ze enkel een paar rode schoenen lijkt aan te hebben. Uiteraard bedekt Sylvie alles netjes met een groot geschenk. De fans zagen Sylvie liever achter een klein pakje verscholen, maar ze kon toch bekoren met de foto.

10-12-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kuifje in Congo' krijgt sticker 'Giftig Product' opgekleefd

'Kuifje in Congo' krijgt sticker 'Giftig Product' opgekleefd

http://oi62.tinypic.com/inal8x.jpg

In de Fnacwinkel in Les Halles, het winkelcentrum in Parijs, heeft een antiracistisch collectief stickers met het opschrift 'Giftig product. Racistische inhoud. Kan de geestelijke gezondheid schaden' op het album 'Kuifje in Congo' gekleefd.

De 'Groupe d'Intervention Contre le Racisme', die een vijftigtal leden telt, wil daarmee het publiek waarschuwen "tijdens de eindejaarsperiode, wanneer veel stripalbums voor de jeugd worden gekocht".

"Racistisch en koloniaal"
Dat verklaart woordvoerder Louis-Georges Tin, die tevens voorzitter is van de 'Conseil représentatif des associations noires (CRAN)' (Raad van zwarte verenigingen). Die raad verzocht uitgeverij Casterman en Moulinsart, het bedrijf dat de rechten op de werken van Hergé beheert, in 2012 al om het album te voorzien van een inleiding. Die moest de (jonge) lezers wijzen op de "racistische en koloniale teneur" van het album dat Hergé in 1930 schreef.

Belgische rechtszaak
"Ze hebben de bal teruggekaatst", verzucht Tin in 20 Minutes. Moulinsart en Casterman van hun kant beroepen zich op een Belgische rechtszaak uit 2012. Een Brusselse rechter verwierp toen de eis van een Congolese student, die de verkoop van het album wilde verbieden of op zijn minst een voorwoord eiste waarin de context van het werk wordt geschetst.  

Neerbuigende stereotiepen
Dergelijk voorwoord verschijnt wel in sommige Amerikaanse uitgaven van het album. Uitgeverij Last Gasp deed het als volgt: "In zijn weergave van Belgisch Congo schetst de jonge Hergé de koloniale gebruiken van die tijd. Hij heeft zelf toegegeven dat hij de Afrikanen afschildert volgens de burgerlijke en neerbuigende stereotiepen die in die tijd heersten".

Niet meer in Groot-Brittannië
De Britse uitgever, Egmont UK, drukte in het verleden een gelijkaardig voorwoord én voorzag het album van een waarschuwingslint. "Als uitgeverij van jeugdboeken, hebben we ervoor geopteerd het boek niet aan kinderen aan te bieden", preciseert woordvoerster Katy Cattell van Egmont UK. Inmiddels wordt het album in het Verenigd Koninkrijk niet meer uitgebracht.

"'Kuifje in Congo' heeft Hergé gemaakt in opdracht van abt Wallez, die aan het hoofd stond van de Brusselse krant 'Le Vingtième Siècle' waarin het werk van Hergé verscheen", zegt Bob Garcia, auteur van verschillende studies over Hergé. "Hergé was niet enthousiast, maar zette zich als een goede leerling aan zijn taak. Wallez van zijn kant had duidelijk patriottische en ideologische bedoelingen".

Koloniale propaganda
In 1930 was een deel van Congo nog Belgische kolonie. Wat Kuifje zoal meemaakt in het album schokte de lezers van de krant destijds niet. "In tegendeel, als vehikel van koloniale propaganda moest de krant haar stedelijke lezers warm maken om in Congo te gaan wonen en werken", oordeelt Kuifje-specialist Didier Pasamonik.

«Le Vingtième Siècle was een krant met een kleine oplage van ongeveer 10.000. De idee van een strip was de jeugd warm te maken om kaderlid te worden in de kolonie".

Aanpassingen door Hergé
Overigens verschilt de huidige versie van 'Kuifje in Congo' sterk van het origineel. Hergé, die vaak werd aangevallen wegens de toon van het album, heeft verschillende zaken gewijzigd die als racistisch en koloniaal werden ervaren. De rekenlessen die Kuifje aan de Congolese kinderen geeft, zijn volledig door Hergé hertekend. Oorspronkelijk gaf Kuifje een les aardrijkskunde over "het vaderland", België.

10-12-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CCR-bandleden slepen John Fogerty voor de rechter

CCR-bandleden slepen John Fogerty voor de rechter

http://oi57.tinypic.com/357r6kg.jpg

De voormalige medebandleden van John Fogerty in Creedence Clearwater Revival hebben de zanger en songwriter voor de rechtbank gedaagd om te voorkomen dat hij de oude groepsnaam gebruikt bij zijn aankomende tournee. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De actie lijkt vooral een wraakoefening van drummer Douglas Clifford, bassist Stuart Cook en de weduwe van de overleden gitarist - en Johns broer - Tom Fogerty, omdat John hen jarenlang dwarsgezeten heeft bij het gebruiken van de tot de verbeelding sprekende bandnaam.

Tournee

Directe aanleiding voor het incident is de tournee die John Fogerty dit najaar begonnen is, waarbij hij songs speelt van de drie legendarische albums die Creedence Clearwater Revival in 1969 uitbracht: Bayou Country, Green River en Willy And The Poor Boys. Het zijn de platen die voor de wereldwijde doorbraak van de band zorgden. Fogerty's voormalige bandleden vinden dat hij daarmee een rechterlijke uitspraak uit 2001 schendt, waarbij bepaald werd dat Clifford and Cook na betaling van een vergoeding aan John Fogerty de naam 'Creedence Clearwater Revisited' mochten gebruiken. Die uitspraak volgde weer op een jarenlang slepende rechtszaak van John Fogerty tegen de anderen over de groepsnaam.

John Fogerty had zich in 2001 bij het gebruik van de 'Revisited'-naam door de anderen neergelegd. Toch is hij sindsdien in interviews blijven afgeven op de wijze waarop zijn ex-collega's de Creedence-vlag laten wapperen. Eerder dit jaar verklaarde hij nog dat hij nooit enige moeite heeft gehad met het afscheid nemen van de naam 'Creedence Clearwater Revival': ''Ik denk dat die naam bij een bepaald tijdperk hoort en dat je ervan af moet blijven, behalve als iedereen weer van de partij is en het ermee eens is.'' Nu hij echter zelf de oude bandnaam weer gebruikt bij het aanprijzen van de nieuwe concerten - hoewel hij niet expliciet als Creedence op tournee gaat! - zien Clifford, Cook en de weduwe van Tom Fogerty een stok om mee terug te slaan.

Oude wonden

Het zeer succesvolle Creedence Clearwater Revival viel in 1974 met veel geruzie uiteen. Toen de band in 1993 tot de Rock And Roll Hall of Fame werd toegelaten, had dat oude wonden kunnen helen. John Fogerty weigerde echter met Clifford en Cook te spelen - broer Tom Fogerty was toen reeds overleden - en ging met drie andere muzikanten het podium op. Sindsdien is het niet meer goed gekomen tussen John Fogerty en de anderen.

09-12-2014 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen krijgt heel wat jobaanbiedingen na klacht

Erika Van Tielen krijgt heel wat jobaanbiedingen na klacht

http://oi60.tinypic.com/2rysx0o.jpg

Erika Van Tielen, voormalig radio en tv-presentatrice en dringend op zoek naar een job, heeft sinds haar aanklacht van vorige week al heel wat aanbiedingen gekregen. "Geen job in mijn schoot geworpen, geen bevoordelende procedure, wél de plotse mogelijkheid tot een aantal verkennende gesprekken." Dat schrijft ze op haar website.

"Nog even en het gat in mijn CV wordt een heuse krater", zo schreef de voormalige presentatrice Erika Van Tielen (31) op haar website. Haar aanklacht vond heel wat weerklank, onder andere ook bij andere bv's die op dit moment niet aan de bak komen en hun verhaal in de media deden.

Maar Van Tielens blogpost lijkt nu wel effect gehad te hebben, al heeft ze nog geen concrete job gevonden: "Het antwoord op die ene vraag die mij al on-tel-baar vaak gesteld is de voorbije weken: heb je je droomjob dankzij die blogpost ondertussen wél gevonden? Euh... nee. Nog niet, daar kan ik kort in zijn."

"Maar ik moet toegeven dat er tussen het vele kaf ook best wel wat koren zat. Mensen, bedrijven en sectoren waar ik voor mijn post nog nooit over gehoord had en die zelf ook nooit ever spontaan aan mij gedacht zouden hebben, contacteerden me plots met intrigerende ideeën en vacatures. Geen job 'huppakee' in de schoot van de 'beevee' geworpen, geen bevoordelende procedure, wél de plotse mogelijkheid tot een aantal verkennende gesprekken. En aan die gesprekken ga ik vandaag beginnen. Spannend."

09-12-2014 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Vannieuwkerke is uw mannelijke BV van het jaar (en dat zag hij zelf niet aankomen)

Karl Vannieuwkerke is uw mannelijke BV van het jaar (en dat zag hij zelf niet aankomen)

http://oi58.tinypic.com/21d3dhd.jpg

Karl Vannieuwkerke is in onze eindejaarspoll met vlag en wimpel verkozen tot mannelijke BV van het jaar. Met 28 procent van de stemmen troefde het VRT-sportanker Matteo Simoni (16%) af. Gisteravond liet hij via zijn Facebookpagina weten verrast te zijn door de nominatie én de koppositie. Erik Van Looy eindigde op de derde stek met 1.105 stemmen.

Matthias Schoenaerts en Jani Kazaltzis eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde stek. Philippe Geubels wist 8 procent van de stemmers te bekoren, voldoende om de broertjes Coppens en Jeroen Meus achter zich te houden. In de onderste regionen blijft 'de Lau' eenzaam achter met slechts 93 stemmen.

09-12-2014 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo gaat naar huis na avondje uit en neemt mee... 20 vrouwen

Leonardo gaat naar huis na avondje uit en neemt mee... 20 vrouwen

http://oi59.tinypic.com/otezpz.jpg

De acteur uit 'The Wolf of Wall Street' ging afgelopen weekend op stap met een grote groep vrienden in Miami. Toen Leonardo Dicaprio besloot dat het welletjes was geweest en naar huis vertrok, liet hij zich vergezellen door 20 vrouwen.

Een getuige vertelde aan de krant 'New York Daily News' dat Leo tot in de vroege uurtjes bleef feesten samen met popster Joe Jonas en Brandon Davis, de zoon van een oliemagnaat. Toen het tijd was om te vertrekken, liet Leonardo de meisjes uit de VIP-ruimte verzamelen en nam hij ze alle 20 mee naar huis. De bron vertelt hoe de avond verliep: "Leo vertrok met 20 meisjes, hij is mijn held. De acteur liet zich met plezier omringen door modellen."

Sinds september gaan de geruchten de ronde dat de bebaarde acteur en zijn vriendin Toni Garrn niet langer samen zijn. De twee worden al sinds december nog zelden samen gespot. Leonardo heeft het druk met feestjes en lange nachten in clubs. Het 22-jarige lingeriemodel was hierbij telkens de opvallende afwezige.

09-12-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse Luc De Vos en Fabiola verspreiden berichten op Twitter

Valse Luc De Vos en Fabiola verspreiden berichten op Twitter

http://oi62.tinypic.com/2lo3gah.jpg

Na de dood van Luc De Vos verschenen er heel wat berichten op Twitter die de zanger van Gorki spijtig genoeg niet meer kon beantwoorden. Wie nu echter een tweet naar @lucdevos stuurt, krijgt sinds enkele uren wel antwoord omdat iemand zich op Twitter valselijk uitgeeft als De Vos. Ook op het profiel van de overleden Koningin Fabiola verspreidt er iemand valse berichten.

Wie steun wil betuigen aan Luc De Vos en zijn familie en vrienden en daarom een tweet naar @lucdevos stuurt, krijgt sinds kort een standaard antwoord terug. Op elk berichtje wordt de tekst "Ik besta nog altijd in jouw hart. Mia heeft het licht gezien, maar ik ook. Bedankt." teruggestuurd. Volgens de manager van de zanger is het zeker dat het profiel noch werd opgericht door Luc De Vos, noch door zijn vrienden en familie.

De fans die een antwoord toegestuurd krijgen van @Lucdevos vinden de daad dan ook echt wansmakelijk. Heel wat Twittergebruikers laten hun ongenoegen horen en roepen op om te stoppen met het verspreiden van berichten.

Ook op het profiel van @FabiolaKoningin worden er sinds haar dood aanzienlijk meer tweets geplaatst. Ook het tekstje van haar profiel werd aangepast en luidt nu als volgt: "Enige echte Koningin der Belgen. Helaas behoorlijk overleden, doch kwieker dan de meesten onder u. Naargeestige bende tamzakken." Het profiel van koningin Fabiola heeft al meer dan 4.000 volgers. Of de berichten op de twee profielen iets met elkaar te maken hebben, is nog onduidelijk.

09-12-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman: "Heel normaal om na 1 maand te trouwen"

Nicole Kidman: "Heel normaal om na 1 maand te trouwen"

http://oi58.tinypic.com/2dadq10.jpg

Nicole Kidman en Keith Urban vinden het acht jaar na hun huwelijksdag nog steeds volstrekt logisch dat ze al na een maand na de eerste date trouwden.

Nicole siert de cover van het januarinummer van het Amerikaanse tijdschrift Elle. De actrice maakt in het blad een vergelijking met haar rol in de film Paddington en haar huwelijk. ''Ik ben spontaan. Ik spring graag in het diepe. Ik ben ook eerst getrouwd om elkaar daarna beter te leren kennen. Ik weet dat dit ontzettend raar klinkt, maar voor mij was dat een heel natuurlijk proces'', zegt de actrice in het Elle-interview.

09-12-2014 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sally-Jane Van Horenbeeck: "Zelfs ik ben blinde Peggy wat beu"

Sally-Jane Van Horenbeeck: "Zelfs ik ben blinde Peggy wat beu"

http://oi57.tinypic.com/1zz5ahs.jpg

Als blinde Peggy zorgt Sally-Jane Van Horebeeck de jongste weken voor heel wat ophef in 'Thuis'. De ene dag is ze een hoopje ellende, de andere een onwaarschijnlijke bitch. Dat laat zich ook bij de actrice voelen. "Eerlijk gezegd ben zelfs ik blinde Peggy een beetje beu", bekent ze in TV-Familie.

"Ik heb mijn portie negatieve emoties nu wel gehad. Als je moet spelen dat iedereen tegen je is, dat niemand je nog tof vindt... Na vijftien opnamedagen waarop ze je zo afkatten, gaat dat niet in je koude kleren zitten".

"Om eerlijk te zijn, ben ik blinde Peggy stilaan toch een beetje beu. Het vraagt van mij een grote inspanning om dat geloofwaardig te brengen. En je kan de andere personages niet recht in de ogen kijken, waardoor je al snel een asociaal gevoel krijgt. Daarnaast krijgt Peggy  het ook nog eens zwaar te verduren. Ja, op de duur voel je je wel een beetje alleen".

"Het is nu gewoon een intense periode. Dat schud ik niet zomaar van me af. Bovendien herkent je lichaam niet altijd het verschil tussen een gespeelde en een echte emotie. Een hele dag doen alsof je triest bent, maakt je triest. Een hele periode op je kop krijgen, vreet aan je. Al heb ik zelf een positieve ingesteldheid".

09-12-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste wensen van koningin Fabiola niet ingewilligd

Laatste wensen van koningin Fabiola niet ingewilligd

http://oi58.tinypic.com/23w2nwk.jpg

Twee van de laatste wensen van koningin Fabiola kunnen niet worden ingewilligd. Ze wilde geen groots opgezette begrafenis in de kathedraal van Brussel maar een sober afscheid in de parochiekerk van Laken. Ze wilde ook niet opgebaard worden voor het grote publiek. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag.

"Ik wil niet tentoongesteld worden", zei ze kort voor haar overlijden aan abt Benoît Lobert, haar religieuze vertrouwensfiguur in de laatste vijftien jaar van haar leven. "Daarom heb ik een lelijke doodskist besteld. Zo lelijk dat ze die niet durven te laten zien aan het publiek". Toch wordt het stoffelijk overschot van Fabiola vandaag overgebracht van het kasteel van Laken naar het paleis in Brussel. Daar zal het grote publiek haar woensdagnamiddag en donderdag komen begroeten.

Parochiaan van Laken
Vrijdag vindt de uitvaartdienst plaats in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal in Brussel. Maar ook hier wordt Fabiola's laatste wens niet ingewilligd. De voormalige koningin had liever de parochiekerk van Laken gehad, dicht bij haar woonplaats. "Als het aan haar lag, werd het een eenvoudig en sereen afscheid. Ze beschouwde zich als een volwaardige parochiaan van Laken. Daarom hoefde een groots opgezette plechtigheid in de kathedraal niet", zegt de abt.

09-12-2014 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalf maanden cel voor loeiharde schlagermuziek

Twaalf maanden cel voor loeiharde schlagermuziek

http://oi62.tinypic.com/xdxemg.jpg

Een 67-jarige vrouw uit Oudenaarde die haar buren belaagde met loeiharde Vlaamse schlagermuziek van onder meer Willy Sommers, wordt veroordeeld tot 12 maanden voorwaardelijk en een boete van 600 euro. Ze maakte het leven van haar buren tot een hel, niet alleen met die muziek maar ook met vandalisme, sluikstorten en andere bedreigingen. Op dit moment is de vrouw in behandeling, ze moet haar buren ook nog een fikse schadevergoeding betalen.

Tussen juni en oktober 2010 belden de buren veertien keer naar de politie van Oudenaarde omdat de pesterijen hen te veel werden. De vrouw smeet rotte appelen en eieren over de tuin, maakte de wasdraad los en trok de deurbel los. Ze bekraste de auto van haar buren en zette regelmatig het volume van de boxen op maximum en liet haar favoriete muziek van Willy Sommers en Laura Lynn door de wijk schallen. Toppunt was dat ze dreigde om de woning van haar buren af te branden.

Volgens de verdediging ging het hier om wederzijdse pesterijen en is er eerder sprake van een wederzijdse burenruzie. De problemen begonnen volgens de advocaat na de dood van haar echtgenoot. De vrouw laat zich nu psychisch begeleiden. Ondertussen zijn beide partijen verhuisd.

08-12-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj op 22 maart in Paleis 12

Nicki Minaj op 22 maart in Paleis 12

http://oi60.tinypic.com/2en69s4.jpg

Het Amerikaanse popicoon Nicki Minaj komt op zondag 22 maart 2015 in het kader van 'The PinkPrint Tour' naar Paleis 12 in Brussel. De kaartverkoop voor dit concert, waarbij R&B-zanger Trey Songz de support act zal zijn, start op vrijdag 12 december om 9 uur.

Van underground rapster tot fashion-icoon en gevierde popster: de uit Trinidad afkomstige Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar.

Ontdekker Lil' Wayne
Met een lucratieve deal op het label Young Money Entertainment van ontdekker én collega Lil' Wayne weet Minaj in 2010 vriend en vijand te verrassen met haar debuutalbum 'Pink Friday', dat direct in de hoogste regionen van de belangrijkste (Amerikaanse) hitlijsten terechtkomt. Ook met de singles 'Super Bass', 'Starships' en 'Anaconda' schrijft de extravagante zangeres wereldwijd hits op haar naam.

Op tournee met Beyoncé & Jay-Z
2014 is een bijzonder mooi jaar voor Minaj: zo scoorde ze een dikke hit met het nummer 'Bang Bang' dat ze samen met Jessie J en Ariana Grande heeft opgenomen en mocht ze Beyoncé en Jay-Z vergezellen op hun 'On The Run' tour.

Duet met Beyoncé
Als kers op de taart  brengt ze dit jaar ook nog eens het langverwachte album 'The Pinkprint' uit. Daarop is ook een duet met Beyoncé te horen. Het jaar 2015 ziet er ook al veelbelovend uit, want Nicki kreeg twee Grammy Award nominaties: haar single 'Anaconda' kan de prijs voor 'Best Rap Song' winnen en 'Bang Bang' zit in de running voor 'Best Pop Duo/Group Performance'.

Trey Songz
Zanger, acteur, producer en songwriter: Trey Songz is gezegend met alle talenten die er nodig zijn om een superster te worden. In de R&B- en hiphop-scene is hij een graag geziene gast, getuige zijn samenwerkingen met artiesten als Jay-Z, Kanye West, Lil' Wayne, Wiz Khalifa en Drake. Zijn eigen internationale succes kwam na de release van debuutalbum 'I Gotta Make It' in 2005. Met bijna een half miljoen verkochte exemplaren schoot het album de Billboard Music charts in.

Samenwerking
Dat Nicki Minaj & Trey Songz samen garant staan voor een succes, hebben ze al eerder laten blijken met 'Bottoms Up': het nummer kwam direct binnen in de toptien van de Billboard Top 100 en is driemaal onderscheiden met de platinastatus. Samen in de studio smaakte blijkbaar naar meer, want vorige week dropte Songz i.s.m. Minaj de single + video 'Touchin, Lovin'. Het samenwerken in de studio wordt in 2015 opgevolgd door een gezamenlijke tournee, waarbij de twee popsterren op 22 maart te zien zijn in het Brusselse Paleis 12.

08-12-2014 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B blind aan linkeroog na mislukte laseroperatie

Mel B blind aan linkeroog na mislukte laseroperatie

http://oi62.tinypic.com/2937dk2.jpg

Mel B laat zich binnenkort opereren aan haar oog. De voormalige Spice Girl onthulde dat ze compleet blind is aan haar linkeroog. Ze krijgt binnenkort een nieuw hoornvlies ingeplant.

"Vijftien jaar geleden liet ik mijn ogen laseren. Die ingreep liep fout, waardoor ik nu blind ben aan één oog. Uit mijn linkeroog zie ik totaal niets. De nieuwe ingreep zal dus mijn leven veranderen".

Eens haar gezichtsvermogen hersteld is, wil de 39-jarige Melanie Brown nog een kind adopteren met haar man Stephen Belafonte. Ze heeft al drie kinderen: Phoenix (15) uit haar huwelijk met danser Jimmy Gulzar, Angel (7) uit haar stukgelopen relatie met Eddie Murphy en Madison (3) uit haar huidige huwelijk.

"We praten er al twee jaar over. Volgend jaar word ik veertig, ik wil nog één kind".

Stephen, die ook een dochter van tien heeft uit een vorige relatie: "Ik denk dat er veel kinderen op de wereld zijn aan wie we een kans kunnen bieden".

08-12-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarische tweet: ook VRT-bareel legt het werk neer

Hilarische tweet: ook VRT-bareel legt het werk neer

http://oi62.tinypic.com/2re4n52.jpg

Bij de VRT staakt niet alleen een deel van het personeel, ook de slagboom die toegang geeft tot de parking van de openbare omroep weigert dienst vandaag. Dat blijkt uit een ludiek bericht op Twitter.

Blijkt bovendien dat de VRT-bareel een eigen Twitteraccount heeft.

Al maanden verschijnen foto's op de account met daarbij de secce boodschappen: "Open" of "Dicht".

Vandaag blijft de slagboom dus de hele dag dicht, als gevolg van de derde provinciale stakingsdag.

"Door een vakbondsactie laat ik vandaag geen auto's binnen. Sorry", klinkt het droog.

Volgens de VRT is @VRTbareel geen officiële Twitteraccount van de openbare omroep. Wie de knoppen van de pagina dan wel bedient, is niet bekend.

08-12-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube-idool Zoella bekent: "Ik schreef niet alleen"

YouTube-idool Zoella bekent: "Ik schreef niet alleen"

http://oi59.tinypic.com/15hmxap.jpg

Er is iets aan de hand met 'Girl Online', het boek van de Britse YouTube-beroemdheid Zoella dat in Groot-Brittannië alle records verbrak. Het is namelijk niet alleen geschreven door Zoella, zo heeft ze vandaag toegegeven.

De 24-jarige Zoella, echte naam Zoe Sugg, liet via Twitter weten dat iemand anders haar debuutroman geschreven heeft. "Iedereen heeft wat hulp nodig als hij iets nieuws probeert", zo probeert ze het uit te leggen. De personages en het verhaal komen wel uit haar koker, zo voegde ze er nog aan toe.

Uitgeverij Penguin Random House kon later op de dag niet anders dan toegeven dat het boek niet van de hand van Zoella was. Wie het dan wel geschreven heeft, is nog niet bekend.

'Girl Online' ging in de eerste week 78.109 keer over de toonbank, iets wat zelfs 'Harry Potter' van J K Rowling niet lukte

Op de achterflap van haar boek, laat de 'auteur' weten: "Het was mijn droom een boek te schrijven en nu is die droom uitgekomen!"

Zoella's YouTube-kanaal over mode en lifestyle telt zes miljoen abonnees.

08-12-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Tom Cruise en Nicole Kidman werkt als kapster in Londen

Dochter van Tom Cruise en Nicole Kidman werkt als kapster in Londen

http://oi61.tinypic.com/mk8aix.jpg

Isabella Cruise, de adoptiedochter van Tom Cruise en Nicole Kidman, is duidelijk niet van plan in de voetsporen van haar ouders te treden. De 21-jarige Isabella heeft een opleiding gevolgd aan de Vidal Sassoon Academy en werkt nu als kapster in één van de Londense topzaken.

Volgens een insider volgde Isabella een cursus van dertig weken, een opleiding die 17.000 euro kost.

Harde werkster
"Isabella is een harde werkster en schept nooit op over haar beroemde ouders. Sommige van haar collega's weten zelfs niet wie die zijn".

Sinds ze in het kapsalon werkt, heeft ze ook op zichzelf geëxperimenteerd met verschillende haarkleuren en lengtes.

Bij vader gebleven
Na de scheiding van Cruise en Kidman in 2001 koos Isabella ervoor bij haar vader te blijven. Net als hij, is ze aanhangster van de Church of Scientology.

Nog volgens de insider laat Isabelle zich het leven in Londen welgevallen en gaat ze samen met haar collega-kapsters uit in hippe bars en restaurants. "Ze heeft haar horizon verbreed", zo luidt het nog.

Momenteel verblijft ook papa Tom in Londen. Hij filmt er de vijfde 'Mission: Impossible'-film, waarin hij de rol van Ethan Hunt herneemt.

08-12-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Jack Nicholson Alzheimer?

Heeft Jack Nicholson Alzheimer?

http://oi59.tinypic.com/6ye3h2.jpg

Hollywood maakt zich grote zorgen om Jack Nicholson. De gezondheid van de 77-jarige acteur zou er zo zijn op achteruitgegaan dat hij nauwelijks de deur nog uitkomt. Volgens de Amerikaanse tabloid National Enquirer lijdt Nicholson aan Alzheimer.

De acteur met drie Oscars achter zijn naam heeft zich uit het openbare leven teruggetrokken. Hij draait geen films meer. De angst voor het eeuwige vergeten, belet hem om te acteren.

Nicholson komt amper nog buiten en wanneer hij dat toch doet, maakt hij een verwarde indruk.

Op 18 september ging hij nog eens op restaurant in Beverly Hills. "Zijn haar was niet gekamd en hij had een rare blik in zijn ogen", aldus een bron aan National Enquirer. "Toen hij aankwam in het restaurant, wist hij niet waar naartoe te gaan. Jack was de koning van Hollywood maar nu lijkt hij een fragiele oude man. Hij takelt niet alleen fysiek af maar ook zijn geheugen gaat erop achteruit."

Het is een feit dat het Hollywoodicoon sinds 2010 niet meer in een film te zien was. Reden volgens de acteur: regisseurs schrijven geen betekenisvolle rollen meer voor hem. "De waarheid is echter dat Jack geen rollen meer durft aan te nemen uit angst dat hij zijn tekst niet meer kan onthouden", meent de insider.

08-12-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobe Ilsen slaat blond badpakmodel aan de haak

Kobe Ilsen slaat blond badpakmodel aan de haak

http://oi61.tinypic.com/do3woh.jpg

VRT-gezicht Kobe Ilsen is verliefd op Kim Engelbosch, dat heeft hij vanavond officieel bevestigd. Je kent het 33-jarige model van haar werk voor P-magazine, zo poseerde ze al voor de badpakkenspecial van het mannenblad.

Kobe en zijn nieuwe vlam zijn al sinds enkele maanden een koppel. Ilsen moest zijn nieuwe relatie wel bekennen in een persbericht, want verschillende journalisten hadden het gerucht opgevangen. De twee laten wel weten dat ze in alle privacy van elkaar wensen te genieten. Gisteren liep Kim nog mee in de modeshow voor de kledingwinkel Bobo in Tremelo. Ze maakte er indruk naast andere mooie dames als Griet van Hees, Veronique De Cock en Brigitta Callens.

In 2012 had Kobe een kortstondige relatie met ontwerpster Geraldine Hendrickx, hun drukke levens maakten dat de liefde al na enkele maanden weer bekoeld was.

08-12-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triggerfinger ontroert Vorst Nationaal met 'MIA'

Triggerfinger ontroert Vorst Nationaal met 'MIA'

http://oi57.tinypic.com/zsk74l.jpg

Na de begrafenis van de overleden zanger Luc De Vos heeft de Vlaamse band Triggerfinger gisteren in Vorst Nationaal een schitterende versie van MIA gebracht. De ode aan de Gorki-frontman viel duidelijk in de smaak bij het publiek.

De grootste hit van Luc De Vos werd de afgelopen al door heel wat Vlaamse artiesten als Bent Van Looy en Bart Peeters gebracht, maar de interpretatie van Triggerfinger gisterenavond kreeg de hele concertzaal in Vorst Nationaal aan het zingen. Frontman Ruben Block slaagde erin de cover 'I Follow Rivers' naadloos te doen overvloeien in een erg ingetogen versie van Mia.

07-12-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Korea ontkent betrokkenheid bij hacking Sony Pictures

Noord-Korea ontkent betrokkenheid bij hacking Sony Pictures

http://oi62.tinypic.com/2mfi58h.jpg

Het communistische regime in Noord-Korea heeft ontkend dat het achter de hacking van Hollywoodstudio Sony Pictures zit. De Noord-Koreaanse Nationale Verdedigingscommissie wijst naar buurland Zuid-Korea, dat "het verhaal over Noord-Korea's betrokkenheid" verspreid zou hebben.

Zuid-Korea zou daarin samengewerkt hebben met de Verenigde Staten. Pyongyang zegt helemaal niet te weten "waar in Amerika Sony Pictures zich bevindt en vanwege welk kwaad het doel zou moeten zijn voor een aanval", klinkt het in een reactie van het belangrijkste besluitvormende orgaan in de staatsmedia.

Bij de hacking van de filmstudio werden niet alleen recente films ontvreemd, maar ook loonlijsten. Sindsdien wordt erover gespeculeerd dat Noord-Korea hiervoor verantwoordelijk is.

Het regime had zware kritiek op 'The Interview', een komedie van de studio. De film gaat over twee tv-journalisten die een interview verkregen hebben met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, en van de CIA de opdracht krijgen hem te vermoorden. Het financiële persbureau berichtte dat in het virus een tekst in het Koreaans aangetroffen werd. Bovendien zou de aanval vergelijkbaar zijn met de hacking van Zuid-Koreaanse banken en media in mei 2013.

07-12-2014 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!