Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper T.I. getuigt in moordzaak

Rapper T.I. getuigt in moordzaak

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ti.jpg
Rapper T.I. heeft vrijdag een verklaring afgelegd in een moordzaak. Twee jaar geleden werd zijn beste vriend en assistent Philant Johnson doodgeschoten tijdens een vuurgevecht op een snelweg in Cincinnati. "Die kogels waren volgens mij voor mij bedoeld", liet de zelfbenoemde King of the South weten in de rechtszaal.

Teruggeschoten
De 27-jarige won een Grammy voor het nummer 'My love' met Justin Timberlake. De schietpartij vond plaats na afloop van een feestje in de club. Volgens de 28-jarige T.I. werd zijn busje gevolgd nadat hij met zijn vrienden de club had verlaten. Op de snelweg ging de auto naast ze rijden. "Voordat ik het wist werden er schoten afgevuurd", verklaarde de rapper. Hij erkende dat er vanuit zijn auto werd teruggeschoten terwijl hij dekking zocht. T.I. bleef ongedeerd, maar drie andere inzittenden werden geraakt. Johnson, die in zijn linkerslaap was geraakt, overleed ter plaatse.

Daders
De 34-jarige Hosea Thomas staat terecht in de moordzaak. Zijn broer Padron, die de auto zou hebben bestuurd van waaruit werd geschoten, heeft hem in ruil voor strafvermindering als dader aangewezen.

Eerdere feiten
Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, heeft zelf ook de nodige juridische problemen. Hij werd vorig jaar, enkele uren voordat hij zou optreden tijdens de BET Awards, gearresteerd wegens het in bezit hebben van ongeregistreerde wapens en wapenbezit als veroordeelde misdadiger. Hij moet in maart de cel in en is veroordeeld tot duizend uur dienstverlening.

23-11-2008 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicollette Sheridan valt voor vrouwengek

Nicollette Sheridan valt voor vrouwengek

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicollette-sheridan.jpg
Nicollette Sheridan heeft haar oog laten vallen op David Spade. De 45-jarige actrice, bekend van haar rol als Edie in Desperate Housewives, kon niet van de acteur afblijven op haar verjaardagsfeestje in een restaurant in Los Angeles.

Knuffelen en kussen
De blondine, die drie maanden geleden haar verloving met zanger Michael Bolton verbrak, arriveerde zonder Spade op het feestje. Al snel zochten de twee elkaars gezelschap op. "Ze knuffelden en kusten elkaar", vertelt een getuige aan het Amerikaanse tijdschrift People. "David knipoogde naar haar en stond naast haar toen ze de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblies."

Notoire versierder
David Spade staat in Hollywood bekend als een notoire vrouwenversierder. De 45-jarige acteur, bekend van zijn rol in de komedieserie Just Shoot Me, had eerder relaties met actrices als Lara Flynn Boyle, Heather Locklear en Jennifer Aniston. Eerder dit jaar bleek uit een DNA-test dat hij de vader is van het dochtertje van het 22-jarige Playboy-model Jillian Grace.

23-11-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georgië wint Junior Eurosong, België elfde

Georgië wint Junior Eurosong, België elfde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/georgie.jpg
Het Georgische trio van Bzikebi met het bijenlied 'Bzz...'.

Georgië heeft vanavond in Cyprus de zesde editie van het Junior Eurovisie Songfestival gewonnen. België eindigde als elfde van de vijftien deelnemers.

Oorontsteking
De Belgische deelnemer Oliver mocht als zevende het podium op in Cyprus. Zijn 'Shut Up' kreeg 45 punten en belandde zo op de elfde plaats. Oliver had de voorbije week te kampen met een oorontsteking, die hem onder meer last bezorgde bij het dragen van de 'oortjes'.

Helemaal bovenaan eindigde het Georgische trio van Bzikebi met het bijenlied 'Bzz...'. De drie 10-jarigen kregen 154 punten achter hun naam. De tweede plaats, 19 punten lager, was voor Oekraïne, met het lied "Matrosy" van Victoria Petryk. De top drie werd vervolledigd door Litouwen met "Laiminga Diena", gebracht door Egle Jurgaityte.
Naar verwachting keken zowat 30 miljoen kijkers naar het Junior Eurovisie Songfestival.

De zevende editie van Junior Eurovisie Songfestival vindt plaats in Oekraïne.

23-11-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex op de vlucht voor Paris Hilton

Ex op de vlucht voor Paris Hilton

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-21.jpg
Het koppel in betere tijden.

Benji Madden is nog niet klaar om zijn ex Paris Hilton onder ogen te komen. De Good Charlotte-rocker ging vrijdagavond uit in een club in Los Angeles, maar maakte zich uit de voeten voordat de blonde erfgename samen met Avril Lavigne haar entree maakte in de club. Dat blijkt uit videobeelden op entertainmentwebsite TMZ.

Einde relatie
De 27-jarige Paris maakte eerder deze week bekend dat haar relatie met de 29-jarige gitarist na negen maanden voorbij is. "Ze zijn gewoon te verschillend en wilden allebei andere dingen in het leven", meldde een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij was loyaal en lief, maar het was tijd om even afstand te nemen."

23-11-2008 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You only live once
You only live once


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Anna-Faris-008-2.jpg


Je leeft maar één keer.
Je krijgt geen tweede kans meer.
Geniet dus van elk gelukkig moment.
En verzeker je ervan dat je steeds jezelf bent.
Draag geen masker je hele leven door.
Toon jezelf en ga ervoor.

Eigenlijk klinkt het allemaal mooi.
Maar dat is het niet als ik het in realiteit gooi.
Van je zwakke plekken wordt misbruik gemaakt.
Van de goeden wordt geprofiteerd.
Zelden is er zonder masker door het leven geraakt.
Het echte leven heeft ons dit geleerd.

Ook ik heb veel mijn masker aan.
Maar zal er zelden mee op de site gaan.
Neen mijn gedichten zijn puur en ongezoet.
En ik kan zeggen dat het me goed doet.
Hier zijn jullie er voor mij.
Bedankt daarvoor, het maakt me blij.

22-11-2008 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's worden slapend rijk

BV's worden slapend rijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/wim-opbrouck.jpg
Wim 'hoor eens hoe gezellig ik kan brommen' Opbrouck.

De crisis is wellicht nog niet echt doorgedrongen tot het heir der Bekende Vlamingen, maar twee van hen tonen zich voorzienend. Zij grijpen 'de week van de slaap' aan om een appeltje voor de dorst te vergaren. We hebben het over de immer gezellig grommende Wim Opbrouck en de Antwerpse dandy-op-jaren Herbert Flack.

Beide heren verknallen al de hele week mijn gekoesterde nachtrust met een radiospotje voor matrassenverkopers. De een al wat luxueuzer (en duurder) dan de andere. In het holst van de nacht schrik ik wakker van de echoënde dichterlijke brom van Opbrouck die een exemplaar van Luxury Bedding aanprijst. Moet ik misschien een nieuwe matras kopen?

Zo mogelijk nog verontrustender wordt het wanneer, zoals de voorbije nacht, een nachtmerrie in draf langskomt met Flacks jubelzang op Sleepy in het zadel. Verdorie, ik kocht mijn matras in de Weba. In Deinze.

Woelend weeg ik de opties af. Zal ik me laten verleiden tot zo'n nieuwe matras? Zal ik mijn toevlucht zoeken bij juffrouw Temesta dan wel haar meer ervaren moeder Valium? Of doorprik ik de ballon van de commerciële slaapuitbuiting, negeer ik voortaan BV's die slapend rijk worden en drink ik me vanavond in een prinsheerlijke slaap? Momenteel, in geheel wakende toestand, opteer ik voor deze laatste aanpak.

Overigens, ook op de radio gehoord: morgen is het 'dag van de geuze', dat zalige vocht van het Pajottenland en de Zennevallei. Als ik vannacht maar niet droom van Opbrouck en zijn Palmpaard.

22-11-2008 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue werkt aan remixalbum

Kylie Minogue werkt aan remixalbum

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie-minogue-8.jpg
Kylie Minogue werkt aan een album met remixen van haar grote hits. De plaat 'Boombox' wordt begin januari verwacht, zo heeft haar platenmaatschappij EMI bekendgemaakt. Op 'Boombox' staan onder meer remixen van de singles 'Spinning Around', 'Slow', '2 Hearts' en 'Come into My World'.
Voor de plaat riep de Australische zangeres de hulp in van dj's en producers als The Chemical Brothers, Mylo en Sébastien Léger. In totaal telt 'Boombox' zestien remixen. Wie de plaat in zijn geheel downloadt via iTunes krijgt twee gratis tracks op de koop toe.

Minogue bracht eind vorig jaar haar tiende studioalbum uit, 'X'. Hoewel de cd in haar thuisland de nummer 1-positie behaalde, wist het album in België en vele andere Europese landen weinig los te maken.

22-11-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Glitter vecht reisbeperking aan

Gary Glitter vecht reisbeperking aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gary-glitter-2.jpg
Gary Glitter is in beroep gegaan tegen de reisbeperking die hem is opgelegd. De gewezen Britse popster moet de politie inlichten als hij langer dan drie dagen naar het buitenland gaat, maar wil nu dat de rechter de regeling ongedaan maakt. Dat meldt BBC News.
Pedofilie
De 64-jarige Glitter kreeg de verplichting opgelegd nadat hij in augustus in zijn vaderland terugkeerde uit Vietnam. Hij was het Aziatische land uitgezet nadat hij er ruim tweeënhalf jaar had vastgezeten wegens seksueel misbruik van twee minderjarige meisjes. Bij zijn terugkeer in Londen werd hij ook geregistreerd op een lijst waarop ongeveer drieduizend mensen staan die zich schuldig hebben gemaakt aan seksuele misdrijven.

Op 19 februari maakt de rechter bekend of het verzoek van Glitter om zijn reisbeperking op te heffen wordt ingewilligd.

22-11-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe zakendochter vermaakt Beckham

Knappe zakendochter vermaakt Beckham

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham-3.jpg
Beckham samen met brunette Franceska Leiweke.

David Beckham is de laatste weken een vaste gast tijdens de thuismatchen van de Los Angeles Lakers in het Staples Center. Maar waar Becks normaal altijd vrouwlief Victoria, die hij deze week wist te overtuigen om tijdelijk mee te verhuizen naar Milaan, of zijn zoontjes meebrengt, was hij deze week tijdens de wedstrijd van LA tegen de Chicago Bulls in het gezelschap van de knappe brunette Francesca Leiweke.

Terwijl Victoria de bloemetjes buiten zette in het restaurant van 'Desperate Housewife' Eva Longoria, genoot David zichtbaar van zijn onderonsje met de dochter van zakenman Tim Leiweke. Misschien was de gewezen middenvelder van Manchester United gewoon wat aan het netwerken: Tim Leiweke zit in de raad van bestuur van de basketbalclub. De Lakers wonnen de partij met 116-109.

22-11-2008 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman ontkent 'babybuikje'

Nicole Kidman ontkent 'babybuikje'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-kidman-5.jpg
De welving in de strakke jurk die Nicole Kidman dinsdag droeg tijdens de Australische première van haar film 'Australia' was niet het resultaat van een nieuwe zwangerschap. "Ik heb gewoon een klein buikje", zei de actrice vanochtend in een telefonisch interview met een Australische radiozender. "Ik heb net vier maanden geleden een baby gehad, laat me met rust."

Kleine buikje
De immer slanke actrice wijt haar ietwat wijdere taille aan haar genen. "Volgens mij heb ik altijd een klein buikje gehad, dat zit bij ons in de familie", stelde ze. "Mijn zus heeft er een, mijn moeder heeft er een en mijn grootmoeder had er een. We noemen het liefkozend het kleine buikje."

Sunday Rose
Van dochter Sunday Rose, die op 7 juli ter wereld kwam, kan de 41-jarige filmster geen genoeg krijgen. "Op dit moment ben ik helemaal toegewijd en verliefd", vertelde Kidman. "Ze zong vanochtend de sterren van de hemel. Ze heeft net haar stem ontdekt en gaat van hoog naar laag. Andere mensen zouden het waarschijnlijk omschrijven als schreeuwen."

Nog kinderen?
Kidman, die met haar ex-man Tom Cruise twee geadopteerde kinderen heeft, liet tijdens het interview doorschemeren verdere gezinsuitbreiding met haar echtgenoot Keith Urban niet uit te sluiten. "Ik ben op een punt in mijn leven dat ik geen alles verterende ambitie meer heb. Als ik ervoor kies meer kinderen te hebben, zie ik het zo voor me dat ik me helemaal stort op het opvoeden van mijn kinderen. Hoezeer ik ook houd van films maken, mijn leven draait niet om het maken van films."

22-11-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog maar eens schadevergoeding voor Sienna Miller

En nog maar eens schadevergoeding voor Sienna Miller

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna_miller-homewrecker.jpg
Fotoagentschap Big Pictures moet bijna 63 duizend euro schadevergoeding betalen aan Sienna Miller. Dat heeft een Britse rechter vrijdag bepaald. De 26-jarige actrice had het bedrijf aangeklaagd wegens het schenden van haar privacy.

Naast het betalen van de schadevergoeding heeft Big Pictures volgens BBC News een verklaring moeten ondertekenen waarin het bedrijf belooft de actrice niet langer te achtervolgen en niet meer te posten bij haar huis of dat van haar familie. Ook mogen de fotografen van het agentschap Miller niet langer vastleggen op plekken waar ze privacy mag verwachten, zoals restaurants en clubs.

The Sun
Het is niet de eerste keer dat Miller met succes stappen onderneemt tegen de roddelpers. Twee weken geleden trof ze een schikking met de Britse kranten The Sun en News of the World. Ze kreeg een schadevergoeding van bijna 43 duizend euro omdat de tabloids afgelopen zomer een serie foto's en verhalen plaatste over haar inmiddels stukgelopen relatie met Balthazar Getty.

Eind september ontving de actrice negentienduizend euro schadevergoeding van de Daily Star, die een paparazzofoto van haar plaatste. Eind vorig jaar moesten The Sun en News of the World haar bijna vijftigduizend euro betalen vanwege het publiceren van naaktfoto's die waren gemaakt op de set van haar film 'Hippie hippie shake'.

22-11-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar ex Olivia Newton-John afgerond, waarschijnlijk verdronken

Onderzoek naar ex Olivia Newton-John afgerond, waarschijnlijk verdronken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/olivia-newton-john.jpg
Patrick McDermott en Olivia Newton-John vormden negen jaar een koppel.

Patrick McDermott, het ex-lief van de Australische zangeres Olivia Newton-John, is waarschijnlijk verdronken. Dat is de eindconclusie van een Amerikaans onderzoek naar de verdwijning van McDermott. Die trok in 2005 op vistocht en kwam nooit terug.

McDermott zou volgens het rapport veertien uren hebben kunnen overleven in de oceaan en zou in theorie kunnen gered zijn door de 22 andere opvarenden, als die sneller de verdwijning van McDermott hadden opgemerkt.

Gespot in Mexico en Europa
McDermott was een cameraman in Los Angeles en had een relatie van negen jaar met Newton-John. Hij werd slechts 48 toen hij verdween. Hij zou toen triestig geweest zijn wegens de breuk met Olivia Newton-John. Hij zou daarna nog gespot geweest zijn in Mexico en Europa, maar de Amerikaanse Coast Guard houdt het dus toch op verdrinkingsdood.

McDermotts portefeuille, gsm, autosleutels en visgerief werden aan boord van het schip gevonden. Zijn auto stond op een parking vlak bij de haven. Er is nooit een bewijs gevonden van het feit dat Patrick McDermott ook weer van boord zou gestapt zijn na aankomst.

22-11-2008 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeftijdsverschil nekte verloving Boris Becker

Leeftijdsverschil nekte verloving Boris Becker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/boris-becker-3.jpg
Boris Becker, even geen 'boem boem' meer.

Dat zijn relatie met zijn 25-jarige verloofde onlangs op de klippen liep, wijt tenniskampioen Boris Becker aan het grote leeftijdsverschil. "Ik heb vrienden met levenservaring, met wie ik 's avonds samenkom om niet over het eerstvolgende feestje te praten, maar over politiek, sport en cultuur", vertelt de 41-jarige Becker in de Duitse krant Bild. "Met die vrienden wist Sandy zich geen raad."

Via een sms'je kreeg de voormalige tennisprof drie weken geleden te horen dat het over was. "Ik was totaal verrast", zegt hij. In augustus nog werd zijn verloving met Sandy Meyer-Wölden, de dochter van zijn voormalige manager, wereldkundig gemaakt. "Ik was de gelukkigste man ter wereld. Mijn liefde voor Sandy kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik ben nog nooit zo plotseling en hevig verliefd geworden."

Drukke zakenman
Naast het leeftijdsverschil van zestien jaar zou ook de dagelijkse realiteit van de relatie Sandy zwaar zijn gevallen. Na een zomer vol verliefdheid en feestjes zou de jonge blondine niet hebben kunnen accepteren dat Becker een drukke zakenman is, met bovendien een ex-vrouw en een kind om rekening mee te houden. "Mijn agenda is overvol, dus ik kan 's avonds niet lang uitgaan", legt hij uit. "Sandy kon daar niet aan wennen."

Hoewel ook zijn zoveelste vriendin niet de ware bleek te zijn, heeft Becker zijn geloof in de liefde niet opgegeven. "Ik zal een vrouw vinden met wie ik mijn leven zal delen. Met wie ik een gezin en kinderen zal hebben en die hetzelfde doel nastreeft als ik", stelt hij. "Daar ben ik van overtuigd. Sandy was het niet."

22-11-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie krijgt 56 miljoen euro van Madonna

Guy Ritchie krijgt 56 miljoen euro van Madonna

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/guy-ritchie-3.jpg
Guy Ritchie heeft de hand weten te leggen op maar liefst 56 miljoen euro van het kapitaal van Madonna. Dat meldt showbizzexpert Perez Hilton op zijn website op basis van een anonieme bron uit het kamp van de Queen of Pop. De blogger was onlangs nog eregast tijdens een optreden van Madonna in Las Vegas en werd vanaf het podium door de zangeres toegesproken.

Co-ouderschap
Eerder werd al bekend dat de twee ex-geliefden onderling tot overeenstemming zijn gekomen wat betreft de verdeling van goederen en de voogdij over hun kinderen Rocco (8) en David (3). Daarmee wordt een slepende echtscheidingszaak, zoals die tussen Paul McCartney en Heather Mills, voorkomen.

Gescheiden
Een rechter in Londen gaf Madonna en Ritchie gisteren in een voorlopige uitspraak toestemming hun huwelijk te laten ontbinden. Het echtpaar kan over circa zes weken officieel gescheiden zijn. Madonna noch Ritchie was gisteren bij de rechtszitting aanwezig.

22-11-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij
Jij


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Amanda-Detmer-004.jpg



  Had in Gedachten

Duizenden Gedichten

Die jouw schoonheid

Vol vuur zouden belichten


Had in mijn Lijf

Zoveel om je te warmen

Voldoende om je decennia

Liefdevol te omarmen


Had in mijn Geest

Miljoenen gedachte

Maar vergat alles terstond

Als ik zag hoe je naar me lachte


Limoen gekleurde ogen

Van dat mooie uit de zee

Laten de warmte in me branden

Nemen me opnieuw weer mee


Waarheen?

Wie zal het zeggen

Ik weet het werk'lijk niet

Het is ook niet langer belangrijk

Als je deze beauty weer eens ziet.



22-11-2008 om 02:50 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
21-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Jennifer Garner krijgt straatverbod

Stalker Jennifer Garner krijgt straatverbod

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-garner-1.jpg
De stalker van Jennifer Garner moet de komende drie jaar op afstand blijven van de actrice. Een rechter in Los Angeles willigde haar verzoek in tot een langdurig straatverbod voor Steve Burky. Hij had
al een tijdelijk straatverbod opgelegd gekregen.

De hoogzwangere Garner diende eerder deze maand het verzoek in. Ze verklaarde niet alleen te vrezen voor haar eigen veiligheid, maar ook voor die van haar man Ben Affleck, haar tweejarig dochtertje Violet en haar ongeboren kind.

De 36-jarige Burky zou de actrice al sinds 2002 lastigvallen. Het afgelopen jaar zou zijn 'obsessieve en hinderlijke' gedrag zijn toegenomen. Hij stuurde de actrice onder meer pakjes en brieven en achtervolgde haar.

21-11-2008 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss: "Wij horen in Rock and Roll Hall of Fame"

Kiss: "Wij horen in Rock and Roll Hall of Fame"

Om I Was Made For Loving You te bekijken druk op de foto.

.
Gene Simmons, de zanger van Kiss, snapt niet dat zijn band niet is opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. "Er zijn discobands, rapbands, zelfs joodse volksmuziekbands opgenomen in het museum, maar Kiss niet. Ik geloof dat wij meer gouden platen hebben dan enige andere groep in Amerika, maar ja", verzucht Simmons tegenover het Amerikaanse muziekblad Billboard.

Weer niet genomineerd
De band is dit jaar weer niet genomineerd voor een plekje in de befaamde Hall of Fame in het Amerikaanse Cleveland. De groep voldoet echter al negen jaar aan de regel dat een artiest pas 25 jaar na de release van het eerste album in aanmerking komt voor plaatsing. Het titelloze debuutalbum van de formatie verscheen in 1974.

Fans demonstreren
De bandleden zelf zijn niet de enigen die het niet eens zijn met het ontbreken van Kiss in de eregalerij. Twee jaar geleden demonstreerden ongeveer tweehonderd fans van de band buiten de Rock and Roll Hall of Fame, die eisten dat hun idolen zouden worden opgenomen in het museum.

Kiss, dat in 1973 werd opgericht, staat bekend om de geschminkte bandleden. De band had hits als 'I was made for loving you', 'Rock and roll all nite' en 'Crazy nights'.

21-11-2008 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx wil eerste zwarte James Bond worden

Jamie Foxx wil eerste zwarte James Bond worden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jamie-foxx.jpg
Oscarwinnaar Jamie Foxx zou maar wat graag de eerste zwarte James Bond worden. "Ik zou er wat swing in steken, een beetje hiphop, weetjewel", belooft Foxx, die meent dat hij ook weinig moeite zou hebben met het Britse accent van agent 007. Toch zou hij het personage wat aanpassen richting zwarte stijl. "Ik zou misschien geen martinis drinken, maar Hennessey. Mijn Bond zou een donker drankje verkiezen".

"Bond. Black Bond"
Foxx heeft de Bondfans al even getest toen hij in Londen een award uitreikte aan Daniel Craig. "Ik kwam op en zei 'Bond. Black Bond', en iedereen ging uit zijn dak. Een zwarte Bond zou cool zijn". Het was immers Craig zelf die suggereerde een zwarte Bond op te voeren, naar aanleiding van de verkiezingsoverwinning van Barack Obama. Een recente rondvraag bracht echter aan het licht dat de fans het liefst Will Smith, Djimon Hounsou of Terrence Howard als de eerste zwarte Bond zien worden.

21-11-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Becker per sms gedumpt

Boris Becker per sms gedumpt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/BORIS-BECKER-2.jpg
Nadat zijn 15 jaar jongere ex-verloofde Sandy Meyer-Wölden (25) uit de biecht klapte over haar relatie met Boris Becker, gooit nu ook de tennislegende met modder in de pers. "Ze heeft het per sms definitief met me uitgemaakt", zegt 'Boem Boem Boris' in de Duitse tabloid Bild. Becker en de juwelenontwerpster gingen na de verrassende verloving in augustus deze maand alweer uit elkaar.

Te snel gegaan
Becker zou momenteel door een hel gaan. "Ik voel me nog steeds ellendig, het voelde alsof de grond onder mijn voeten verdween", bekent hij. "Het is allemaal waarschijnlijk te snel gegaan. Mijn moeder en mijn vrienden hebben me nog gewaarschuwd. Doe het wat rustiger aan! Maar het mocht niet zijn."

Pikant detail
Dat Sandy zelf triest en verward zou zijn, noemt Boris onzin. "Dit is wat ze wil. Ze heeft me op 31 oktober via een kille, zakelijke SMS laten weten niet verder te willen gaan." Pikant detail: in het verleden heeft Becker zelf enkele lieven per sms aan de kant gezet.

21-11-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes nieuw gezicht Miu Miu


Katie Holmes nieuw gezicht Miu Miu

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/KatieHolmes.jpg
Katie Holmes wordt het nieuwe uithangbord van het kledingmerk Miu Miu. De vrouw van Tom Cruise treedt daarmee in de voetsporen van Drew Barrymore, Kristen Dunst en Lindsay Lohan.
Holmes zal de lentecollectie van Miu Miu promoten. In de fotoshoot zal ze naast modellen poseren die als 'accessoires' worden gepositioneerd in de campagne. "De campagne zal een scherp kantje hebben, en dat is nieuw voor Katie", aldus een woordvoerder van Miu Miu.
Momenteel is Vanessa Paradis het gezicht van het modebedrijf. Geruchten doen de ronde dat Holmes, die dik is met Victoria Beckham, van plan is een eigen kledinglijn te lanceren.

21-11-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!