Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Kooijman deelt foto van zwangere (en verstoppertje spelende) Yolanthe

Jan Kooijman deelt foto van zwangere (en verstoppertje spelende) Yolanthe

http://oi58.tinypic.com/6itr9z.jpg

Jan Kooijman (die wij vooral kennen van SYTYCD) en zijn collega's van de serie Bluf zijn vandaag weer bij elkaar gekomen. Via zijn Instagramaccount deelt de Nederlandse presentator een foto van de cast en daarop staat ook de zwangere Yolanthe Sneijder Cabau.

De presentatrice deelt zelf al een hele tijd geen foto's meer van zichzelf via sociale media. Via Jan kunnen haar fans nu toch een beetje op de hoogte blijven van haar zwangerschap. Op het plaatje van Jan Kooijman is het buikje van Yolanthe goed te zien.

Begin mei deelde de vrouw van Wesley Sneijder wel foto's van haar buikje via Grazia, het blad waar ze iedere week een column voor schrijft. Yolanthe is in oktober uitgerekend.

12-06-2015 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense kroonprins Frederik gaat 300 kilometer fietsen

Deense kroonprins Frederik gaat 300 kilometer fietsen

http://oi57.tinypic.com/2u76btj.jpg

De Deense kroonprins Frederik heeft misschien een extra kussen nodig wanneer hij morgenmiddag in de paleiskerk in Stockholm zijn plaats inneemt voor het huwelijk van prins Carl Philip en Sofia Hellqvist. Frederik heeft zich namelijk ingeschreven voor de Vätternrundan, een fietstocht van 300 kilometer rond het Vätternmeer in Zweden die vandaag en morgen wordt gehouden.

De 25.000 deelnemers racen alleen tegen zichzelf: een winnaar van de uithoudingsproef is er niet. Het 'rondje Vättern' met start en finish in Motala wordt dit jaar voor de 50e keer gehouden.

Frederik houdt van uitdagingen die zijn uithoudingsvermogen op de proef stellen. Zo heeft hij in Zweden ook al meegedaan aan de Vasa-loop, een langlaufwedstrijd over 90 kilometer.

12-06-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Vannieuwkerke ontwerpt T-shirts voor Kom Op Tegen Kanker

Karl Vannieuwkerke ontwerpt T-shirts voor Kom Op Tegen Kanker

http://oi60.tinypic.com/11iha8n.jpg

Karl Vannieuwkerke, presentator van Tour-talkshow 'Vive le vélo!', komt met een eigen T-shirtcollectie ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Dat heeft Vannieuwkerke, zelf getroffen door de ziekte, vrijdag bekendgemaakt.

Van 4 tot en met 26 juli loopt op Eén de zomertalkshow 'Vive le vélo!', waarin wordt teruggeblikt op de Touractualiteit van de dag. Aan het programma wordt nu ook een T-shirtcollectie gekoppeld. De T-shirts zijn ontworpen door de presentator en dragen het logo van 'Vive le Vélo!' Ze zijn te koop in de winkels van Deleye in Roeselare, Brugge en Kuurne en in de vestigingen van AS Adventure.

De opbrengst gaat naar Kom Op Tegen Kanker. De winkels die de T-shirts verkopen geven per verkocht exemplaar nog eens 5 euro voor de organisatie.

Over zijn gevecht tegen de ziekte zegt Vannieuwkerke: "Daarbij heb ik ervaren dat in dit land heel goed werk wordt geleverd in de zorgsector en dat er alles aan wordt gedaan om mensen te genezen. Ik voel het als een plicht om iets terug te doen in de strijd tegen kanker. Vandaar deze T-shirtcampagne in samenwerking met VRT."

12-06-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer ambras in Thuis: wint Frank of Luc Bomans dit gevecht?

Weer ambras in Thuis: wint Frank of Luc Bomans dit gevecht?

http://oi60.tinypic.com/2yo3ds4.jpg

De Eén-reeks Thuis heeft al een bewogen seizoen achter de rug, met heel wat geruzie en intriges. Enkele maanden nadat Olivia een mep aan haar beste vriendin Jana heeft uitgedeeld, gaan nu Luc en Frank met elkaar op de vuist.

Luc is weer met allerlei stiekeme zaken bezig en daar wil Frank Bomans al weken het fijne van weten in Thuis. Daarom probeert de klusjesman te achterhalen waarom zijn broer een privédetective onder de hand heeft genomen. Eerder deze week besloot Frank Lucs zoon Lowie hiervan op de hoogte te brengen. Nadat Lowie ook zijn vader het vuur aan de schenen legde, was voor Luc de maat vol. Frank moet stoppen met in zijn verleden te snuffelen. Als Luc vanavond hun overleden moeder in de verhitte discussie betrekt, draait het op een gevecht uit.

Het is niet de eerste keer dat de twee met elkaar op de vuist gaan, de twee broers konden al vanaf het begin nooit goed met elkaar opschieten en maakten vaak ruzie. De aanleiding is meestal een vrouw.

Het is nog even wachten hoe deze familievete zich zal ontwikkelen. Hopelijk komen we alles te weten tijdens de seizoensfinale van Thuis op vrijdag 26 juni.

12-06-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een week zonder alcohol en make-up met Ellie Goulding doet

Wat een week zonder alcohol en make-up met Ellie Goulding doet

http://oi59.tinypic.com/2ngd7hu.jpg

De Britse zangeres showde op Instagram haar feilloze, natuurlijke huid na een detoxweek. Ellie Goulding heeft zich de laatste tijd erg op haar werk geconcentreerd omdat ze een tijdje met DJ Diplo (Major Lazer) in de studio heeft gespendeerd.

De ster heeft gisteren een make-uploze foto online gezet en tuit voor de gelegenheid haar lippen. Haar sproetjes vallen meteen op, ze heeft duidelijk wat zon gezien de laatste dagen.

12-06-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham heeft zijn eerste filmrol te pakken

David Beckham heeft zijn eerste filmrol te pakken

http://oi62.tinypic.com/vq37zk.jpg

Ex-voetballer David Beckham gaat meespelen in het nieuwste project van regisseur Guy Richie: een film over Koning Arthur.

De man van Victoria Beckham zal zijn acteertalenten voor het eerst met de wereld delen in het epische drama 'Knights of the Roundtable: King Arthur'. Becks zal op het grote scherm verschijnen naast andere knapperds als Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana en Djimon Hounsou.

De film gaat over de historische figuur Koning Arthur. David zou verschijnen in de scène waarin het legendarische zwaard Excalibur uit de steen wordt getrokken. In het script werden voor de oplettende kijkers ook enkele (grappige) verwijzingen naar het voetbal verwerkt.

Het is niet de eerste keer dat David Beckham samenwerkt met Guy Ritchie, de ex van Madonna. Ze hebben in 2013 een kortfilm voor de ondergoedlijn van H&M ingeblikt.

12-06-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe zit op Instagram (en deelt meteen topless foto)

Lesley-Ann Poppe zit op Instagram (en deelt meteen topless foto)

http://oi61.tinypic.com/mi0vhd.jpg

Lesley-Ann Poppe heeft deze week de wondere wereld van Instagram ontdekt. De knappe blondine vertoeft momenteel in het zonnige Miami met haar vriendin Griet Vanhees en dat vieren de twee met een topless foto aan het zwembad.

Lesley-Ann had duidelijk nood aan een break van haar zoektocht naar de ideale partner voor weekblad Story. Twee dagen geleden trok ze naar de Verenigde Staten voor feestjes met de 'girls', tussendoor neemt ze ook de tijd om te ontspannen aan het zwembad.

Uitverkoop van Lesley-Anns kleerkast
Tijdens haar vakantie verdient Lesley-Ann ook nog een centje bij met een uitverkoop van haar kleerkast. Ben jij geïnteresseerd in haar afdankertjes? Net als bekende fashionista's als Valerie De Booser, Tiany Kiriloff en Olga Zelenko doet Lesley-Ann haar designerstuks weg. Het topstuk is een jurk van 899 euro van Roberto Cavalli.


"Ik kan geen twee keer in het zelfde jurkje verschijnen", legt Lesley-Ann uit. "Mijn garderobe heeft inmiddels immense proporties aangenomen. Ik heb een heuse kledingkamer gevuld met overvolle rekken. Mijn stijl is eerder Italiaans. Ik ben niet zo voor de Franse ontwerpers, maar een Cavalli of Versace kan mij steeds bekoren. Hoe extravaganter, hoe beter. Tussen de collectie van Lesley-Ann Poppe zitten onder andere een rode, strakke Hervé Leger-jurk, een feestelijke laag uitgesneden Roberto Cavalli, veel glitter en glamour van D&G en Pinko, en schattige jurkjes van Valentino.

De prijzen starten vanaf 50 euro, met als topstuk de Roberto Cavalli-jurk aan 899 euro.

12-06-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Lenaerts laat quizzers spelen tegen eigen hartslag

Tom Lenaerts laat quizzers spelen tegen eigen hartslag

http://oi57.tinypic.com/s447pv.jpg

Eén en Tom Lenaerts zijn klaar voor een nieuw huwelijk. In het najaar rolt de zender op zondagavond de rode loper uit voor de grote comeback van Tom en zijn fonkelnieuwe quiz 'Kalmte Kan U Redden'. Daarin strijden kandidaten tegen de tijd én hun hartslag. Het nieuwe spelprogramma wordt perfect getrokken door de Vlaamse politiereeks 'T'.

De verloren zonen keren terug naar de oude stal. Eerst was er Bart De Pauw (47) die productiehuis Woestijnvis verliet en onder meer met zijn quiz 'Twee Tot de Zesde Macht' opnieuw kon scoren voor Eén. Straks is er dus Tom Lenaerts (45), die andere helft van de 'Schalkse Ruiters', die vorig jaar de deur bij Woestijnvis en bij VIER hard dichtsloeg en nu naar de Reyerslaan terugkeert. Hij mag in het najaar op zondagavond gastheer spelen van de nieuwe quiz 'Kalmte Kan U Redden'.

Stressbestendig
De nieuwe quiz wordt geen variant van 'De Pappenheimers' en er zullen ook geen BV's meespelen. Wel gewone, stressbestendige Vlamingen die tegen de tijd en tegen hun eigen hartslag zullen spelen. Elke kandidaat zal een hartslagmeter krijgen en zijn hartslag onder controle moeten houden als hij ver wil geraken. Op de Britse zender ITV is met 'Heartbeat VIPS' nu al een soortgelijk programma te zien.

12-06-2015 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Canvascrack' opgedoekt, laatste deelnemer vergoed

'De Canvascrack' opgedoekt, laatste deelnemer vergoed

http://oi62.tinypic.com/13z5pp0.jpg

Het is definitief afgelopen voor tv-quiz 'De Canvascrack'. De VRT koos ervoor een deelnemer te vergoeden, die eigenlijk nog recht had op een aflevering om zijn prijzengeld te verdubbelen. Dat schrijft de krant De Standaard.

Peter van Diesen (56) kon in het laatste seizoen maar liefst negentien keer winnen. Hij kon met zijn  twintigste deelname zijn prijzengeld nog verdubbelen tot 25.000 euro, maar een nieuwe aflevering komt er niet meer. De man heeft nu van de VRT een kleinere vergoeding gekregen.

Met gezicht Herman Van Molle werd de quiz erg populair op Canvas. Het laatste seizoen werd de presentator omwille van gezondheidsproblemen vervangen door Sven Speybrouck. Maar met of zonder Herman Van Molle: er is voor 'De Canvascrack' geen plaats meer in de vernieuwingsoperatie bij Canvas.

Karel Vereertbrugghen, die mee aan de wieg stond van het programma, is ontgoocheld. "Het idee om nog één aflevering te maken, bij wijze van afscheid, is helaas afgeschoten", zegt hij in De Standaard. En daarmee verdwijnt volgens hem de enige écht pittige quiz op tv.

11-06-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé ontspant in een wel erg gewaagd badpak

Beyoncé ontspant in een wel erg gewaagd badpak

http://oi57.tinypic.com/1h55wg.jpg

Beyoncé geniet net als wij ook graag van de zon in haar tuin. Voor wat quality time met haar dochter koos ze wel voor een erg gewaagd badpak. Gelukkig wist de zangeres toch een nipple slip te voorkomen.

Een namiddagje chillen ten huize Jay Z-Beyoncé, dat ziet er uit als een semi-professionele fotoshoot. Het bloemenbadpak, een creatie van designer Stella McCartney, was wel een sexy outfitkeuze om te stoeien in het gras met dochtertje Blue Ivy. Eerder op de dag had ze fotootjes van haar schattige kleuter gedeeld.

Beyoncé heeft zich eerder deze week de woede van heel wat fans op de nek gehaald, ze waren teleurgesteld nadat de zangeres had aangekondigd dat ze 'groot nieuws' had. Dat ze nu een veganistisch eetpatroon volgt, was duidelijk niet de onthulling waar de fans zich aan verwacht hadden.

11-06-2015 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Class: de bizarre workout waar de sterren fan van zijn

The Class: de bizarre workout waar de sterren fan van zijn

http://oi62.tinypic.com/2vi130p.jpg

Om de haverklap is er wel een nieuwe fitnesshype in Hollywood, die even snel overwaait als ze opkomt. 'The Class' lijkt echter een blijvertje te zijn, nu er ook heel wat celebs op de kar van deze bizarre workout springen.

Gisele Bundchen en Naomi Watts zijn alvast fan van 'The Class', de 75-minuten durende workout die fitnessgoeroe Taryn Toomey in elkaar bokste. Twee jaar geleden begon ze met de lessen in de kelder van haar eigen gebouw, maar intussen verhuisde ze al twee keer naar een grotere locatie. De vreemde combinatie van yoga, cardio en gewichttraining met een vorm van therapie slaat aan.

Jawel, je hoort het goed, 'The Class' heeft een therapeutische kwaliteit. "Als je je openstelt, komt er tijdens het sporten heel wat naar boven", aldus Toomey. "Veel van mijn klanten verwerken zo hun moeilijkheden." Dat doen ze door een constant veranderende routine van springende oefeningen te combineren met bevrijdende kreten.

Klinkt nogal vreemd - en zo ziet het er ook uit - maar het wérkt. "Je komt er rustiger buiten, én je ziet er nog eens puik uit ook", vat een van de vaste klanten het samen. "En nóg een bonus: vandaag heeft Naomi Watts op me gezweet."

11-06-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de die hard-fans: Wat dacht je van een mobiele R2-D2 ijskast?

Voor de die hard-fans: Wat dacht je van een mobiele R2-D2 ijskast?

http://oi61.tinypic.com/1i0pbd.jpg

Dat we in een tijd leven van supercoole en hypermoderne gadgets wordt nog maar eens bevestigd, dit keer is er eentje helemaal op maat van de echte Star Wars-fan. Er bestaat nu immers een mobiele R2-D2 ijskast. Enkel je partner nog overtuigd krijgen.

De R2-D2 ijskast is niet alleen cool van uitzicht (argument nummer 1), het houdt ook je drank koel (argument nummer 2). Meer nog, deze ijskast komt je pintje of frisdrank zelfs brengen (argument nummer 3) en dat met zijn gezellige disctinctieve geluidjes en bewegingen (argument nummer 4).  

De R2-D2 ijskast kwam tot stand dankzij een deal tussen Haier Asia en Disney en werd vorige week voorgesteld door Haier Asia CEO Yoshiaki Ito tijdens een presentatie in Tokio. De prijs van het hebbeding is nog niet bekendgemaakt. De R2-D2 ijskast zal in 2016 op de markt worden gebracht.

11-06-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog hoop voor huwelijk van Marge en Homer Simpson

Nog hoop voor huwelijk van Marge en Homer Simpson

http://oi60.tinypic.com/16as03l.jpg

Er is nog hoop voor het huwelijk van Marge en Homer Simpson: volgens Variety had uitvoerend producent Al Jean in een interview aangekondigd dat de ouders van Bart gaan scheiden in het nieuwe, 27ste, seizoen. Maar Jean ontkent dat.

"Mijn woorden zijn verkeerd geïnterpreteerd", zegt Jean, "Ik heb dat helemaal niet gezegd".

Op de officiële Twitteraccount van The Simpsons, is een beeld te zien van Bart die op het klasbord schrijft: "Homer en Marge gaan niet uit elkaar". In een andere tweet luidt het: "Stop de geruchten!".

11-06-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Christopher Lee (93) is overleden

Acteur Christopher Lee (93) is overleden

http://oi59.tinypic.com/2dtaeef.jpg

De Britse acteur Christopher Lee is afgelopen zondag overleden op 93-jarige leeftijd. De vrouw van Lee heeft het nieuws vandaag pas bekendgemaakt, zo schrijft de Britse krant The Telegraph.

Sir Christopher Lee overleed zondagochtend in het Chelsea and Westminsterziekenhuis in Londen. Hij was er drie weken eerder opgenomen met ademhalingsklachten en hartfalen. Zijn 93ste verjaardag vierde hij in het ziekenhuis. Zijn vrouw Birgit, met wie Lee meer dan vijftig jaar getrouwd is geweest, heeft gewacht met het bekendmaken van het nieuws tot alle naaste familieleden op de hoogte waren gebracht, aldus The Telegraph.

Christopher Lee heeft in zijn rijkgevulde carrière heel wat legendarische rollen gespeeld. Meest recent vertolkte hij de rol van de tovenaar Saruman in de populaire 'Lord of the Rings'-trilogie. De acteercarrière van Lee begon in de jaren 40, maar het was zijn rol van graaf Dracula in de film 'Dracula Has Risen From The Grave' uit 1958 die hem definitief lanceerde als acteur. Lee vulde de rol van vampier radicaal anders in dan de kijkers gewend waren. In plaats van een bleke, monsterachtige figuur was de Dracula die Lee neerzette een rijzige, knappe en welgebouwde man met een diepe, melodieuze stem.

Film als grote liefde

Lee zou nog heel wat rollen spelen in de zogenoemde 'Hammer movies', naar het gelijknamige Britse productiehuis. Tot hij het in de jaren 70 wel had gehad met de horrorfilms en nadrukkelijk voor andere rollen koos. Zo kroop Lee in 1975 in de huid van Scaramanga, de booswicht uit de James Bond-film 'The Man With the Golden Gun'.

Begin jaren 2000 liet Lee zich opnieuw verleiden tot het sciencefiction- en fantasygenre. Zo speelde hij Count Dooku in 'Star Wars: Episode II - Attack of the Clones' (2002) en 'Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith' (2005). In de 'Lord of the Rings'-trilogie speelde hij de tovenaar Saruman the White. Lee werkte ook geregeld samen met regisseur Tim Burton, onder meer in 'Sleepy Hollow', 'Corpse Bride', 'Alice in Wonderland' en 'Charlie and the Chocolate Factory'.

Lee hield er overigens ook een carrière als metalzanger op na. Hij debuteerde in 2010 met het conceptalbum 'Charlemagne: By the Sword and the Cross' en leverde in 2013 opvolger 'Charlemagne: The Omens of Death' af. Eerder werkte hij al samen met bands als Manowar en Rapsody of Fire.

Maar ondanks die uitstapjes bleef film zijn grote liefde. "Films maken is nooit een job voor mij geweest, heb is mijn leven", zei Lee in 2013. "Ik heb enkele interesses naast acteren - ik zing en ik heb boeken geschreven, bijvoorbeeld - maar acteren houdt me gaande. Dat is wat ik doe, het geeft mijn leven zin."

Er is nog één film met Lee die nog niet is uitgebracht, de fantasyfilm 'Angels in Notting Hill', waarin hij een goddelijke figuur speelt die voor het universum zorgt. Hij zou ook een prominente rol spelen in het 9/11-drama 'The 11th' met Uma Thurman, maar die opnames waren nog niet begonnen.

In 2001 werd Lee Commander of the Order of the British Empire voor zijn bijdrage aan de Britse film. In 2009 werd hij door de Britse Queen tot ridder geslagen.

11-06-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Andrea Croonenberghs weigert taart voor afscheid

Vriend van Andrea Croonenberghs weigert taart voor afscheid

http://oi60.tinypic.com/2gvlk49.jpg

Bakker Gerry uit het Oost-Vlaamse Eksaarde maakt op vraag van Q-Music elke woensdagavond een taart voor een bijzondere bestemmeling. Vanochtend was dat Andrea Croonenberghs. Zij verdwijnt deze zomer immers als omroepster van het scherm, net als haar collega's op Eén. Maar Croonenberghs had vanochtend geen zin in taart.

De bakker wilde de taart, in de vorm van een televisie met een foto van Croonenberghs op het scherm, vanochtend afleveren bij Croonenberghs. Maar Gerry kreeg live op de radio te horen dat de omroepster nog sliep. Haar vriend kreeg haar niet wakker en wilde de taart niet in ontvangst nemen. De bakker mocht de taart van Croonenberghs vriend aan iemand anders geven. Daar wisten ze bij Q-Music wel raad mee. Ze schonken de taart aan de kansarmenorganisatie Poverello. Dat het hen mag smaken.

11-06-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes loopt momenteel rond in Antwerpen

Doutzen Kroes loopt momenteel rond in Antwerpen

http://oi58.tinypic.com/xkvqx3.jpg

Doutzen Kroes mag dan al een tijdje geleden de Lage Landen ingeruild hebben voor New York, momenteel loopt ze vrolijk rond in ons eigenste Belgenlandje. Op haar Instagram-account postte het Nederlandse model foto's van haar mini-citytrip in de koekenstad Antwerpen. Je kon haar onder andere al spotten op de Meir, aan de Kathedraal en al dinerend in The Jane, het restaurant van Sergio Herman.

11-06-2015 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksspeeltjes verboden bij optreden One Direction

Seksspeeltjes verboden bij optreden One Direction

http://oi59.tinypic.com/j833nn.jpg

Dat u geen wapens, drugs of vuurwerk mag meenemen naar een optreden, wist u vermoedelijk al. Maar wanneer de Britse boyband One Direction zaterdag neerstrijkt in het ­Koning ­Boudewijnstadion, geldt daar ook een strikt verbod op levensgevaarlijke items als dekentjes, glowsticks, rozenblaadjes, ­opblaasbare voorwerpen en seksspeeltjes. Hallo, ­organisator Live Nation? "De richtlijnen zijn opgesteld in samenspraak met One Direction", luidt het daar, zonder ­verder commentaar.

10-06-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cath Luyten & Tom Waes gaan ons manieren leren

Cath Luyten & Tom Waes gaan ons manieren leren

http://oi58.tinypic.com/2djqdxt.jpg

Eén pakt in het late najaar uit met een onuitgegeven showbizzkoppel. Tom Waes en Cath Luyten gaan vanaf half november in het nieuwe programma 'Echt niet OK' samen op zoek naar hoe ver we kunnen gaan in het misbruiken van onze 'ongeschreven wetten'. Een soort 'Wat Als?', met een wetenschappelijk kantje.

Vergeet het koppel Waes-Wauters, dat vorig jaar voor dé verrassing en kijkhit in tv-land zorgde. Straks gaan mannetjesputter Tom Waes en ontwapenende schoonheid Cath Luyten een tijdelijke realtie aan om samen het nieuwe, humoristische programma 'Echt Niet OK' op Eén aan elkaar te praten. 'Echt Niet OK', is de Vlaamse versie van het Zweedse 'Inte OK' (zie video onderaan dit artikel).

Met de glimlach tot een beter gedrag komen. Dat is de rode draad door 'Inte OK', en de Vlaamse variant 'Echt Niet OK'. Elke week zullen Cath en Tom de limieten aftasten van onze 'ongeschreven wetten'. Is het OK dat we onze kinderen mee naar het werk nemen? En wat is een geldige reden? Mag je aan een nieuwe kennis zomaar vragen wat hij of zij verdient? Wat voor soort voedsel mag je aan je bureau eten? Is het OK om een schilderij als housewarming-cadeau te geven en te verwachten dat het schilderij bij je volgende bezoek aan de muur zal hangen?

10-06-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Pratt van papzak tot superster: "Ik at mezelf te pletter"

Chris Pratt van papzak tot superster: "Ik at mezelf te pletter"

http://oi58.tinypic.com/donwwg.jpg

In Hollywood is het al Chris Pratt wat de klok slaat. De 35-jarige acteur zet met 'Guardians of The Galaxy', 'The Lego Movie' en nu 'Jurassic World' de ene blockbuster na de andere op zijn cv. Pratt werkte vijftien jaar keihard, en dat werpt eindelijk zijn vruchten af.

"Ik heb net een handjevol spek binnengewerkt", gniffelt Chris Pratt wanneer hij zich aan een tafeltje in de cafetaria van Universal Studios zet. Wanneer je de afgetrainde 'Jurassic World'-acteur voor je hebt zitten, doet niets vermoeden dat hij amper twee jaar geleden nog liefst 130 kilo woog. Zijn geheim? Veel trainen en af en toe zondigen. "Ik ben vanmorgen dik tegen mijn goesting gaan fitnessen, maar ik moét wel", klinkt het voldaan. "Ik heb jarenlang gejojood, nu doe ik er alles aan om op gewicht te blijven. Ik kon vroeger in een paar maanden gemakkelijk vijftien kilo aankomen. Ik dronk en at mezelf helemaal te pletter. IJsjes, frozen yoghurt, suiker en spek, héél veel spek. Ik heb lang gedacht dat ik van twee kilo spek niet kon bijkomen. Ik heb mezelf heel lang voor de gek gehouden."

Zijn overgewicht kostte hem niet alleen een heleboel filmrollen, ook zijn seksleven stond destijds op een bijzonder laag pitje. "Hoe meer ik woog, hoe minder zin ik had in seks. Het lukte ook gewoon niet meer zo goed. Ik heb me daar lang slecht om gevoeld. Mijn libido kwam terug van zodra ik begon te sporten en beter op mijn voeding ging letten." Maar daar is niet iedereen even blij mee, zo blijkt: "Ik denk dat mijn vrouw (actrice Anna Faris, 38) mij liever dik heeft, omdat ik mijn handen meer zou thuishouden." (lacht)

Indiana Jones
Pratts indrukwekkende transformatie van papzak tot spierbundel heeft hem in elk geval geen windeieren gelegd. Studiobonzen krijgen maar niet genoeg van hem en schotelen hem de ene toprol na de andere voor. In de wandelgangen wordt al een tijdje gefluisterd dat Pratt de opvolger wordt van Harrison Ford in de Indiana Jones-reboot. Zelf probeert hij zo nuchter mogelijk te blijven. "Mijn vrouw en zoon (Jack, 3) zorgen ervoor dat ik niet ga zweven. Ik heb vijftien jaar keihard moeten werken om te staan waar ik nu sta. Ik heb in die periode veel gezien, maar vooral veel bijgeleerd. Ik zag hoe sommige acteurs het allemaal hadden, maar het ook allemaal weer verloren. Dat is zó typisch Hollywood, daar moet je op voorbereid zijn. Als ik morgen alles zou verliezen, zou ik daar dan ook niet kapot van zijn." Zijn gevoel voor humor heeft hij in elk geval nog niet verloren. "Stel me deze vraag over een halfjaar nog eens en wie weet zit ik dan aan de coke en steek ik naar iedereen mijn middelvinger op. 'Fuck you, I'm on top of the world!'" (lacht)

Kieskeurig
Toch maakt Pratt er geen geheim van dat hij sinds het succes van zijn laatste films wel anders wordt behandeld. "Ik word vaker op straat aangesproken en bekende filmmakers en studiohoofden weten plots wie ik ben. Ik krijg nu telefoontjes van belangrijke mensen die me voorheen nooit, never, jamais zouden opgebeld hebben." Pratt heeft de rollen voor het uitkiezen, maar daarom is hij niet minder kieskeurig geworden. "Het is niet altijd even gemakkelijk om nee te zeggen, maar er zijn films die me ofwel op creatief gebied niet liggen, of niet in mijn agenda passen. Verschillende studio's hebben mij exuberante bedragen aangeboden waar ik duizelig van werd. Maar wil ik zes maanden van huis zijn om een film te maken? Sorry, maar dan kies ik voor mijn familie."

Bidden
Het is dat thuiszijn waar Pratt nog het gelukkigst van wordt. "Ik ben er voor mijn zoon en ik zal er altijd voor hem zijn. Voor hem zou ik bergen verzetten. Anna en ik zijn zoals alle nieuwe ouders: we maken wel eens wat fouten, maar we overladen onze kleine Jack met zo veel mogelijk liefde. We bidden voor elke maaltijd en voor het slapengaan, dat vinden we erg belangrijk. Ik wil dat hij later trots is op waar hij vandaan komt, wie hij is en wat hij wil worden. Ik wil dat hij dé grote ster in zijn eigen universum wordt, al heeft hij twee sterren als ouders. (lacht) Maar schitteren zal hij."

10-06-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Volt' maakt balans op: 150 reclames getest, 125 niet geslaagd

'Volt' maakt balans op: 150 reclames getest, 125 niet geslaagd

http://oi61.tinypic.com/2hncio8.jpg

We hebben het nageteld: tot op vandaag heeft het Eén-programma 'Volt' precies 150 reclametesten gemaakt. Van shoplijnproducten, shampoos en tandpasta's tot stofzuigers en zelfremmende wagens. Kobe Ilsen ging daarbij geen enkele uitdaging uit de weg. Resultaat van al dat testen: 125 reclamefilmpjes slaagden niet voor de strenge maar rechtvaardige reclametest.

 Een handvol producten deed dat wel. Dreft afwasmiddel, bijvoorbeeld, ging écht langer mee. En Lunch Garden serveerde mosselen inderdaad à volonté.

Maar welke reclametest is de meest memorabele? Daar wil 'Volt' de kijker over laten oordelen. Zelf maakten de makers een eerste selectie van twaalf gedenkwaardige reclametesten. Vanavond maken ze in 'Volt' bekend welke dat zijn. De kijker kan op de website zijn of haar favoriet kiezen.

10-06-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!