Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Labrador van Tom Hardy verovert harten op rode loper

Labrador van Tom Hardy verovert harten op rode loper

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpscnvcelog.jpg

De première van de film 'Legend' vond gisterenavond in Londen plaats en hoofdrolspeler Tom Hardy (37) besloot niemand minder dan zijn trouwe hond Woody aan zijn zijde over de rode loper mee te nemen. En daar stal de viervoeter uiteraard de spotlights van zijn baasje.

Tom, bekend van onder andere blockbusters 'Inception', 'The Dark Knight Rises' en 'Mad Max: Fury Road', droeg een driedelig pak naar het evenement en heeft ook zijn jonge hond opgedirkt voor de rode loper. Speciaal voor de gelegenheid heeft Woody een strikje om gekregen en poseert hij samen met zijn baasje braaf voor de fotografen. 

Labrador Woody heeft een speciaal plekje in het hart van Tom veroverd, nadat de acteur hem een aantal jaar geleden van de straat heeft gehaald. Hij was in Atlanta voor een film en was onderweg naar de set. "We reden hem bijna omver met de auto en de hond rende daarna meteen richting de snelweg. Hij was toen nog maar 11 weken oud'', vertelde Tom. "We kregen hem uiteindelijk te pakken en heb hem toen meegenomen naar de set. Hij ging met mij mee naar Londen en sindsdien zijn we onafscheidelijk!"

Zwangerschap
Op de première in Londen maakten Tom en zijn vrouw Charlotte Riley bekend dat ze in verwachting zijn van hun tweede kind. Met al een behoorlijk zichtbaar buikje liep zij samen met haar man en hun hond over de rode loper. Ze hebben samen al een zevenjarig zoontje, genaamd Louis.

04-09-2015 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staf Coppens over ongeval van Mathias: "Ik was er niet goed van"

Staf Coppens over ongeval van Mathias: "Ik was er niet goed van"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsfjxzenov.jpg

De eerste aflevering van 'Het Lichaam van Coppens' was weer zeer leuke televisie. Al was het op het einde toch serieus schrikken toen de kijkers te zien kregen dat Mathias Coppens afgevoerd werd met de ziekenwagen. Staf Coppens gaf meer uitleg.

"Of het goed komt? Daar kan ik weinig over vertellen. Ik heb mijn broer nog nooit zo fel pijn zien lijden. Het gebeurde tijdens een proef van 'Het Lichaam van Coppens'. Volgende week zie je zeker een verslag. Eerlijk, ik was er echt niet goed van. Hij is nu pas ongeveer hersteld. We hebben daardoor een hele tijd stilgelegen. Er zijn veel proeven die ik daardoor heb moeten doen. Hij moest daardoor wat meer vanaf de zijlijn toekijken, wat ook niet fijn was voor hem."

Sleet op lichaam
Het programma eist wel stilaan zijn tol bij de broers. "Ik begin het al te voelen, Mathias zeker. Er komt wel wat sleet op ons lichaam. We gaan nu op zijn minst acht afleveringen verder, maar nadien zal de dokter erover beslissen. Of er nog seizoenen komen? Het is nog niet beslist, eerst gaan we dit seizoen doorzetten."

"Bij mij blijft het bij wat kneuzingen en blauwe plekken, maar bij Mathias zit er wat meer sleet op. Dat kan ik je wel vertellen", vertelde hij aan Q music

04-09-2015 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 zoekt K3: traantjes en valse noten in de eerste auditieronde

K3 zoekt K3: traantjes en valse noten in de eerste auditieronde

http://oi60.tinypic.com/2diluop.jpg

Josje (29), Kristel (39) en Karen (40) gaan vanaf vanavond op zoek naar het trio dat hen als K3 gaat vervangen. Vandaag zagen we 13 Vlaamse en Nederlandse kandidaten op het grote K3 zoekt K3-podium die een zelfgekozen nummer brachten, zes gelukkige meisjes raakten door de twee verschillende en bikkelharde jury's.

Eerst was het aan een 100-koppige publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders om een eerste selectie te maken. Wie hun hartjes (letterlijk dan) wisten te veroveren, mochten hun auditie verderzetten voor de ogen van de vakjuryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst. Presentatoren Niels Destadsbader en Gerard Joling zorgden de nodige opkikkerende en troostende woorden waar nodig. Kristel en Studio 100-baas Gert hadden op voorhand al aangekondigd de strengen te zijn. Met een lach dankzij de geflopte audities, een traan door de emoties die af en toe opliepen en hier en daar een kwinkslag van Gertje werd het een show die jong en oud kon bekoren.

04-09-2015 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boten van ijs en hete pepers: Staf en Matthias Coppens stellen lichaam opnieuw ten dienste aan de wetenschap

Boten van ijs en hete pepers: Staf en Matthias Coppens stellen lichaam opnieuw ten dienste aan de wetenschap

http://oi62.tinypic.com/m29t0.jpg

Kan je varen met een boot van ijs? Dat is één van de vragen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Het Lichaam van Coppens'. Daarvoor zijn de broers naar Finland getrokken om letterlijk een boot van ijs te maken en er mee te varen. Of het lukt, zie je vanavond. In afwachting krijg je hier alvast een exclusieve blik van hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Ook te zien vanavond: Staf proeft van een exemplaar dat 1.000 keer pikanter is dan een gewone, Spaanse peper. Of de pikante hap de temperatuur in zijn mond ook echt doet stijgen, ontdek je vanavond.

04-09-2015 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koningin Paola kreeg beroerte"

"Koningin Paola kreeg beroerte"

http://oi57.tinypic.com/2m3o086.jpg

Toen het Belgische koningshuis vorige week aankondigde dat koningin Paola (77) door dokters verplicht werd om rust te nemen en al haar activiteiten te schrappen, vroeg iedereen zich af wat er met haar aan de hand was. De Italiaanse nieuwssite Valtellina meldt nu dat de koningin een beroerte kreeg tijdens haar vakantie in Italië.

Terwijl het paleis nog steeds niet kan of wil zeggen wat er precies aan de hand is met Paola, die op 11 september 78 wordt, meldt Valtellina dat Paola onwel werd tijdens haar vakantie in Italië en dat ze naar de spoedafdeling van een ziekenhuis werd gebracht. De echtgenote van koning Albert zou een beroerte gehad hebben.

Brief
Het koppel zou deze week het dorpje Grosio in Lombardije bezoeken, waar Paola een museum zou inhuldigen in het huis waar haar meter - markiezin Visconti Venosta - heeft gewoond. De koningin schreef vanuit haar residentie Belvédère een brief in het Italiaans aan de organisator van de festiviteiten. "Door gezondheidsproblemen moet ik in Brussel onder medisch toezicht blijven en volledige rust houden", aldus Paola. Ze excuseert zich en belooft het dorpje zeker later nog te bezoeken.

04-09-2015 om 03:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys neemt beslissing over borstvergroting

Cilou Annys neemt beslissing over borstvergroting

http://oi61.tinypic.com/2coqu4m.jpg

Begin juni vroeg model en ex-Miss België Cilou Annys (24) haar Facebookfans om raad. Moest ze een borstvergroting ondergaan of niet? Cilou heeft nu een beslissing genomen.

"Het speelde al van toen ik een tiener was in mijn hoofd", vertelde Annys in het nieuwe VIJF-programma Be You(tiful). "Als model krijg je invloeden van overal. Mensen die zeggen 'dat is te weinig' of 'steek er een kipfilet bij'. Op den duur begin je jezelf vragen te stellen. Heb ik echt te weinig of scheelt er iets met mij? Dit jaar dacht ik, misschien is dit nu wel het moment om een borstvergroting te ondergaan. Ik ben beginnen rondvragen bij vrienden, collega-modellen,..." Cilou kreeg ook heel wat opvallende reacties van mannen. "Heel veel mannen zeiden dat ik het niet mocht doen en dat vond ik erg frappant."

Afspraak
Uiteindelijk hakte Cilou onlangs de knoop door. "Ik had mijn afspraak vastgelegd voor 4 augustus, maar een week voordien heb ik ze afgezegd. Ik heb een kleine B-cup, veel meisjes hebben een kleine A-cup en die hebben misschien meer nood aan een borstvergroting dan ik. Het idee is er misschien nog wel, maar misschien na mijn kinderwens. Misschien moet ik gewoon blij zijn met wat ik heb", besluit ze.

04-09-2015 om 03:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Coninx wil in 2017 Bende van Nijvel-film draaien

Stijn Coninx wil in 2017 Bende van Nijvel-film draaien

http://oi58.tinypic.com/jim6hj.jpg

Stijn Coninx hoopt in 2017 zijn film over de Bende van Nijvel te kunnen tonen. De film was aanvankelijk gepland voor november 2015. Door andere projecten kwam dat er niet van.

"We hopen te draaien in 2017. Dit wordt mijn volgende grote film", vertelt Coninx in Het Belang van Limburg. De laatste punten en komma's van het scenario worden vastgelegd.

Jan Decleir krijgt alvast een rol. Over andere rolindelingen is er nog geen nieuws.

04-09-2015 om 03:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudio Dell'Anno begint restaurant in Los Angeles

Claudio Dell'Anno begint restaurant in Los Angeles

http://oi60.tinypic.com/2f0aeja.jpg

Claudio Dell'Anno, de chef die we kennen van het VTM-programma Mijn Restaurant, gaat samen met zijn broer een restaurant openen in Los Angeles.

In augustus maakte Dell'Anno bekend dat hij de deuren van zijn sterrenzaak Ciccio in Knokke zou sluiten omdat het restaurantleven in België "niet langer leefbaar" is. "Personeel kost handenvol geld en als je uiteindelijk toch nog winst maakt, neemt de staat daar ook nog eens de helft van. Ik begrijp dat veel collega's het moeilijk hebben. Voor mij hoeft het niet meer, ik ben weg", vertelde hij toen.

Buitenlands avontuur
Brecht Huyghe, de rechterhand van Dell'Anno, vertelt nu dat de kok samen met zijn broer een restaurant zal openen in Los Angeles. "Claudio is een avonturier en ik had de indruk dat Knokke voor hem te klein geworden was. In Los Angeles valt er op culinair vlak nog heel wat te bereiken. Ik ben zeker dat hij het daar goed zal doen", vertelt Huyghe in Krant van West-Vlaanderen.

04-09-2015 om 02:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freek Braeckman krijgt nieuw programma

Freek Braeckman krijgt nieuw programma

http://oi60.tinypic.com/1411c76.jpg

Na de laatste aflevering van Café Corsari werd het stil rond presentatoren Freek Braeckman (36) en Tomas De Soete (39). Nu hebben de twee iets nieuws in de pijplijn zitten.

"Freek ontwikkelt momenteel met een aantal collega's een programma over menselijk gedrag. Daar zal hij de komende maanden mee aan de slag gaan. Dat gebeurt binnen de nieuwsdienst en het resultaat zal waarschijnlijk op Eén te zien zijn", zegt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem. Wat het format van het programma net zal zijn - een docu, magazine of talkshow - wil de zender nog niet kwijt.

Ook voormalig Studio Brussel-presentator Tomas De Soete is volop bezig met nieuwe zaken. "Hij werkt momenteel een aantal programmavoorstellen uit", vertelt Van Goethem. Die programma's zijn eerder voor televisie bestemd dan voor radio.

04-09-2015 om 02:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Sabbath stopt ermee

Black Sabbath stopt ermee

http://oi60.tinypic.com/fkcnjm.jpg

Black Sabbath gaat nog één keer op tournee en dan stopt de Britse metalband ermee. Zo valt te lezen op de website van de band. De groep werd in 1968 opgericht.

"Het begon allemaal vijf decennia geleden", valt te lezen in een statement. "En nu komt het tot een einde: de laatste tournee van de beste metalband aller tijden. Ozzy Osbourne, Tony Iommi en Geezer Butler sluiten het hoofdstuk af van het laatste deel in het Black Sabbath-verhaal".

"De afscheidstournee, The End, begint op 20 januari 2016. Het zal alle eerdere tournees overtreffen", aldus de mannen. "Als deze tour is afgelopen, is het einde daar. Het einde van een van de meest legendarische bands in de geschiedenis van rock-'n-roll".

04-09-2015 om 02:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Bartel Van Riet ons niet kan helpen om te leven zonder complexen

Waarom Bartel Van Riet ons niet kan helpen om te leven zonder complexen

http://oi59.tinypic.com/20fwymh.jpg

Be You (tiful) is het nieuwe programma dat samen met Jani's Zo man zo vrouw woensdag dé tv-avond voor vrouwen zou moeten maken. Maar waar Perfect van Karen Damen er pal opzat, gaat VIJF met dit programma helemaal de mist in. Bartel Van Riet en Jani die al giechelend praten over borsten, voor wat toogpraat kan ik even goed een avondje op café gaan zitten.

Pas op, het concept van Be You (tiful) klinkt veelbelovend. De reeks bestaat uit vijf talkshows die telkens worden gehost door een bekend zussenduo: Eva en Ella Daeleman, Tanja en Mieke Dexters, Annelien en Stephanie Coorevits, Ann en Nele Reymen en Eline De Munck en soulsister Lies. De bekendste zus ontvangt de gasten, terwijl de minder bekende (soul)sister het publiek intrekt. Bovendien heeft elke aflevering een eigen thema: borsten, billen, benen, buik en bakkes. Voor die gesprekken worden bepaalde gasten, zogenaamde experts ter zake, uitgenodigd.

Dat plastisch chirurg Bob Casaer zijn kennis over borsten met het publiek komt delen, is nog logisch. Maar wat stylist Jani Kazaltzis en tv-presentator Bartel van Riet er kwamen doen? Tot zover ik weet, ligt Bartels expertise nog altijd in de tuinarchitectuur. Het is niet omdat je al veel vrouwen hebt gedatet, dat je ook perfect weet wat er in hun hoofden omgaat of dat je perfect weet hoe je hen kunt helpen meer zelfvertrouwen op te bouwen. Hoe hij ons zou moeten helpen om te stoppen met vragen als "Is mijn gat niet te dik in deze rok?" is mij na het bekijken van het programma gisterenavond nog altijd een raadsel.

Weinig inspirerende boodschappen voor vrouwen, maar veel gegrap en gegrol tussen Eva, Ella en hun gasten is wat de kijkers kregen. Een beetje geforceerd lachen met enkele krasse uitspraken van Jani in een zeteltje op de dijk van Oostende. Ik zie onze grappigste stylist liever in zijn natuurlijke habitat: tussen de bizarre outfits in de opvallendste kleerkasten van Vlaanderen dus.

Waarom het de programmamakers een goed idee leek om wat mannen in een villa in het Waalse Wanlin te stoppen en hen dan wat over borsten te laten praten, is mij ook nog steeds niet duidelijk. Vooral omdat je hun bevindingen en overpeinzingen ook op een doorsnee zaterdagavond om drie uur in het lokale café tussen pont en pint kan horen. 

Dat mannen tepels vergelijken met een cd doet me niet plots blaken van zelfvertrouwen en helpt mij zeker niet om alles in een breder perspectief te plaatsen. En nee, beste programmamakers bij Vijf, het helpt niet om die bewuste mannen dan wat sit-ups of crunches te laten uitvoeren in bloot bovenlijf. Dat maakt het alleen nog erger.

En het experiment met het schaarsgeklede model die de stad ingestuurd wordt? Been there, done that, en dit fragment doet mijn zelfvertrouwen eerder kelderen. Ik wil leren hoe ik me als vrouw goed in mijn vel kan voelen, niet hoe ik de aandacht van mannen kan trekken door me bloot te kleden.

Karen Damen slaagde er vorig tv-seizoen zo goed in om een 'wij-gevoel' te creëren. Door te tonen dat zelfs succesvolle BV's een luie dag kunnen hebben en klagen en zagen bij het drinken van een groene supersmoothie die er walgelijk uitziet. Dat in ons leven zelden dingen helemaal perfect zijn en dat we daarom dus ook niet moeten doen alsof. Maar Be You (tiful) doet me net twijfelen aan mezelf. Omdat ik nu weet dat ik me vanaf nu ook zorgen moet beginnen maken over mijn tepels en of er die als cd's uitzien.

04-09-2015 om 02:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Jani dit seizoen een epidurale nodig heeft

Waarom Jani dit seizoen een epidurale nodig heeft

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsvhdvlov3.jpg

Hoera, het is weer zover: vanaf vanavond neemt Jani Kazaltzis - ook wel Vlaanderens favoriete stylist genoemd - opnieuw elke woensdag koppels onder handen die er een nogal speciale stijl op nahouden. En aan de teaser te zien, zal hij hier en daar een verdoving kunnen gebruiken.

Strakke coltruien, daar is Jani niet altijd fan van. "Mijn geboorte ging gemakkelijker. Voor die trui heb ik een epidurale nodig!", klinkt het in de trailer van Zo Man Zo Vrouw. Het belooft alweer een hilarisch seizoen te worden bomvol typische Jani-quotes. Wij zetten onze digibox alvast op 'record'.

03-09-2015 om 09:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martine Jonckheere moet stempelen

Martine Jonckheere moet stempelen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_797217_zpsasvuuhti.jpg

Eind juni nam Martine Jonckheere gedwongen afscheid van haar job in de populaire VTM-soap Familie. De actrice, die jarenlang de sinds 2005 opnieuw de rol speelde van Marie-Rose De Putter, moet sindsdien stempelen.

Toch is Martine blij met haar nieuwe leven. "Het hoofdstuk Familie heb ik helemaal afgesloten. Dat ik niet meer in de huiskamers te zien ben als Marie-Rose vind ik niet erg. Ik mis Familie totaal niet. En ik ben echt eerlijk hoor", vertelt ze in TV Familie. "Natuurlijk heeft het ontslag een deuk in mijn zelfvertrouwen geslagen, maar ik ben positief ingesteld en behoud graag mijn trots."

Rust gevonden
De actrice nam sinds haar ontslag de tijd om even tot rust te komen en te herbronnen. "Mijn leven was enorm hectisch geworden. Meespelen in een soap is zwaarder dan de meesten denken. Natuurlijk wil ik tv-werk blijven doen, maar de bal ligt natuurlijk in het kamp van de producers. Ik heb al twee aanbiedingen gekregen. Eén daarvan heb ik geweigerd , de andere is in onderhandeling."

Stempelen
Op financieel vlak is een nieuwe job meer dan welkom. "Sinds 3 augustus moet ik opnieuw gaan stempelen. Maar daarmee verdien ik bitter weinig, hoor. Ik ben geen gezinshoofd, vandaar. Ik moet dus wel op zoek naar iets nieuws, want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, ben ik nog lang niet binnen", besluit Martine.

02-09-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de ideale borsten volgens Bartel Van Riet

Dit zijn de ideale borsten volgens Bartel Van Riet

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsi51lset5.jpg

In het VIJF-programma Be You komt Bartel Van Riet aan het woord. Hij geeft aan hoe de ideale borsten bij een vrouw er uit zien.

Ook Jani Kazaltzis gaf zijn mening. Blijkbaar zitten ze op dezelfde golflengte over de ideale borsten. "Ik ga altijd naar de vergelijking met een pistolet", aldus Bartel. Op het einde van het gesprek is Jani helemaal mee. "We hebben dezelfde smaak", besluit Jani.

In Be You brengen heel wat vrouwelijke BV's samen met hun zus ode aan het vrouwelijk lichaam. Eva Daeleman en haar zus Ella besloten het om over borsten te hebben.

02-09-2015 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs als Kimye en Kate Moss steunen massaal dit goede doel

Celebs als Kimye en Kate Moss steunen massaal dit goede doel

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpsqmeuchfi.jpg

Modeontwerper Alexander Wang heeft een opvallend grote groep celebrities kunnen strikken voor een campagne voor de stichting DoSomething. Die stichting steunt tal van lokale campagnes die strijden tegen zaken als pesten, roken en zwerfvuil.

Onder andere Kim Kardashian, Kanye West, Rod Stewart, Pamela Anderson, Cara Delevigne, Kate Moss, Tyga, Kristen Wiig en The Weeknd zijn te zien in de campagne met kleren aan waarop de tekst 'Do Something' staat gedrukt.

De campagne werd geschoten door de beroemde fotograaf Steven Klein, en de kledij werd - hoe kan het ook anders - ontworpen door Mr. Wang himself. De opbrengst van de kleren gaat volledig naar de stichting DoSomething, en is zowel online als in de winkels van Alexander Wang te koop.

02-09-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zagen Samson & Gert er 25 jaar geleden uit (en de bel deed het toen ook al niet)

Zo zagen Samson & Gert er 25 jaar geleden uit (en de bel deed het toen ook al niet)

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsvu8ifel6.jpg

Naar aanleiding van 25 jaar Samson & Gert ging Ketnet op zoek naar een aantal van de allereerste afleveringen van de evergreen. Die afleveringen zijn vanaf maandag 7 september voor het eerst te zien op Ketnet, maar wij geven je al een voorsmaakje van hoe die allereerste aflevering eruit zag.

Op 2 september 1990 werd de allereerste aflevering van Samson & Gert uitgezonden op TV1. Sinds 1995 zijn de afleveringen nooit meer op televisie getoond, tot nu. De beelden werden afgestoft en zijn nu in compacte versie (zonder de tekenfilms) voor het eerst te zien op Ketnet. 

Samson en Gert zijn maandag voor de gelegenheid ook wrapper van dienst op Ketnet. Dan kan je meteen zien hoe Gertje en zijn populaire hond de tand des tijds doorstaan hebben. Nostalgie gegarandeerd!

02-09-2015 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Obama deelt selfie met Bear Grylls

President Obama deelt selfie met Bear Grylls

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsdkyknpvd.jpg

De Amerikaanse president Barack Obama is samen met de bekende avonturier Bear Grylls in Alaska en deelde voor de gelegenheid een leuke selfie, met een geestig bijschrift: "Blij dat dit de enige Bear (beer, nvdr.) was die ik in het park ontmoette".

Obama is in Alaska om er aandacht te vragen voor de opwarming van de aarde. Vandaag heeft de president onder andere de Exit-gletsjer bezocht. Die naam is symbolisch, want elk jaar wordt de gletsjer 13 meter korter. Obama zoekt met zijn trip steun voor zijn klimaatplan om de CO2-uitstoot in de VS drastisch te verminderen. "We moeten de planeet redden nu het nog kan", zei hij gisteren resoluut.

De president neemt in Alaska ook deel aan de opnames van het survivalprogramma 'Running Wild With Bear Grylls'. Het is de eerste keer dat een staatshoofd meedoet. Wij zijn alvast erg benieuwd naar wat voor avonturen de president zal meemaken met Bear Grylls. De bekende survivalexpert is bijvoorbeeld niet vies van een kever als lunch of een plasje als survivaldrankje, maar erg presidentieel is dat natuurlijk niet... De episode zal eind dit jaar te zien zijn op televisie.

02-09-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans dorp ziet Paola weer afzeggen

Italiaans dorp ziet Paola weer afzeggen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpswjrvkejh.jpg

Koningin Paola heeft niet alleen de samenstellers van de Biënnale in Venetië moeten teleurstellen, maar ook de kleine grensgemeente Grosio ten noorden van Milaan. Daar zou Paola een museum heropenen in de voormalige villa van de familie Visconti Venosta. Haar peettante, de in 1982 overleden markiezin Margherita Mossi Pallavicini, maakte daar deel van uit.

De koningin heeft echter vorige week van dokters te horen gekregen dat ze een tijd lang volledige rust moet houden. Dat betekende dat het voor deze week geplande bezoek aan Venetië geannuleerd moest worden en dat ook in Grosio, een stadje met 4.800 inwoners aan de grens met Zwitserland, een brief binnenkwam met de onwelkome boodschap dat ze niet kon komen.

"Omwille van gezondheidsredenen sta ik onder medisch toezicht in Brussel en moet ik rust in acht nemen", schreef Paola. Ze herstelt in kasteel Belvédère. Een lokale kunstenaar heeft ook pech. Hij had ter ere en ter herinnering aan het bezoek al een borstbeeld gemaakt van de in Italië geboren Paola. Dat kan ze nu niet zelf bewonderen, zo meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Paola was in 1982 al eens in Grosio voor de uitvaart van de markiezin, die in haar nalatenschap de villa en het bijbehorende park overmaakte aan de gemeente. Sinds die tijd wacht Grosio op een nieuw bezoek van Paola, maar er kwam steeds iets tussen.

02-09-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Vermassen in 'K3 zoekt K3': "Wij zijn niet mediageil"

Dochter Vermassen in 'K3 zoekt K3': "Wij zijn niet mediageil"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpshonpbtpu.jpg

Alsof die eerste schooldag niet genoeg kopzorgen met zich meebrengt, werden de vijzen bij Jasmine Vermassen (24) gisteren nog wat strakker aangespannen. Nadat de kleuterjuf en dochter van 's lands bekendste strafpleiter onze voorpagina sierde als potentiële K3-ster, circuleerde er op sociale media negatieve commentaar. "Mensen die zeggen dat wij een mediageile familie zijn, dat is niet fijn."

"Mijn zus belde me op om te melden dat er op bepaalde Facebook-pagina's negatief over mij werd geschreven. Ik heb geen Facebook, dus ik ben er ook niet naar op zoek gegaan, maar blijkbaar kwam er commentaar op mijn zangkunsten (er circuleert sinds gisteren een teaser-filmpje online, red.) en werd er ook geopperd dat ik even mediageil ben als mijn vader", zucht Jasmine. "Ik probeer het niet aan mijn hart te laten komen, maar het stelt me wel teleur. Mijn zussen en ik zijn het al heel ons leven gewoon dat ze ons vader voortdurend afbreken en dat kwetst mij elke keer opnieuw. Sommige reacties kunnen zo gemeen zijn, ik snap het niet. Het is niet omdat ik de 'dochter van' ben dat ik niet mag meedoen aan een tv-programma. Ik doe dit voor mezelf én op eigen houtje."

Jasmine toetste wel één en ander af bij haar pa, alvorens haar kandidaat te stellen. "Ik vind mezelf oud en wijs genoeg om zelf de keuze te maken, maar wilde wel zijn mening weten voor ik auditie zou doen. Hij was meteen heel enthousiast en legt me geen strobreed in de weg, maar mijn vader heeft wel van in het begin duidelijk gezegd dat hij niet in beeld wil komen. Hij steunt mij van achter de schermen. Om commentaar te vermijden. En uiteraard heeft hij de kleine lettertjes van het contract doorgenomen. Beroepsmisvorming zeker?"

02-09-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blink-182 drummer Travis Barker komt met autobiografie

Blink-182 drummer Travis Barker komt met autobiografie

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsuubjbell.jpg

Blink-182 drummer Travis Barker komt met een autobiografie. Het boek over zijn leven in de schijnwerpers heet 'Can I Say: Living Large, Cheating Death & Drums Drums Drums' en verschijnt op 19 november, meldt NME.

Het boek gaat over Barkers kijk op zijn leven als rocker, de opkomst van Blink-182 en het vliegtuigongeluk waarbij hij in 2008 zwaargewond raakte.

Blink-182 werkt momenteel naar verluidt aan nieuw materiaal met Matt Skiba van de band Alkaline Trio, dat later dit jaar uit moet komen. Skiba kwam eerder dit jaar bij de band, toen leadzanger en gitarist Tom DeLonge in januari zijn vertrek aankondigde. Hij zou geweigerd hebben om nieuwe muziek op te nemen met zijn collega's Mark Hoppus en Travis Barker.

01-09-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!