Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Oliver koopt huis voor 10 miljoen pond

Jamie Oliver koopt huis voor 10 miljoen pond

http://oi60.tinypic.com/2j60mdc.jpg

Jamie Oliver heeft een nieuw huis gekocht. Volgens Daily Mail staat het nieuwe stulpje van de wereldberoemde kok in Hampstead, het noorden van Londen. Jamie zou tien miljoen pond (ruim 13,5 miljoen euro) hebben betaald voor het huis.

Op de website van de Britse krant staan wat foto's van het nieuwe optrekje dat Oliver (40) al in juli zou hebben gekocht. Jamie en zijn vrouw en hun vier kinderen zijn nog niet verhuisd, ze zouden nu nog in Primrose Hill wonen, dat ligt zo'n vijf kilometer verderop.

Met het nieuwe huis wordt Jamie buurtgenoot van Kate Moss, George Michael en Jude Law.

05-09-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian laat 'tramp stamp' verwijderen

Khloé Kardashian laat 'tramp stamp' verwijderen

http://oi57.tinypic.com/ws31wn.jpg

Khloé Kardashian heeft de tatoeage op haar onderrug weg laten laseren. Ze had de zogenoemde 'tramp stamp' al sinds haar zestiende.

Khloé zette vrijdag een filmpje op Instagram waarin te zien is hoe een dermatoloog het inktplaatje, bestaande uit een kruis, engelenvleugels en de tekst 'Daddy', weghaalt met een laser. De tattoo was een eerbetoon aan haar in 2003 overleden vader, de bekende advocaat Robert Kardashian.

De 31-jarige realityster heeft meerdere keren aangegeven dat ze enorm veel spijt had van de tatoeage. Haar grote zus Kim had haar daarvoor gewaarschuwd, blijkt uit de tekst bij de video. "Ik had naar Kim moeten luisteren toen ze zei dat je geen bumpersticker op een Bentley plakt."

05-09-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Foto Ben en Jennifer is misleidend"

"Foto Ben en Jennifer is misleidend"

http://oi61.tinypic.com/k9i52p.jpg

Ben Affleck en Jennifer Garner geven hun huwelijk geen tweede kans. Een foto die deze week van de twee samen werd gemaakt wakkerde deze geruchten aan, maar volgens TMZ klopt hier niks van.

Bronnen nabij het koppel hebben de website verteld dat de twee sterren er niet aan denken om het weer te gaan proberen. "Hun relatie heeft teveel schade geleden, ze leven momenteel al apart", aldus een ingewijde. Ben en Jennifer zouden wel goed met elkaar omgaan en dat doen ze volgens de insiders vooral vanwege hun drie kinderen.

Affleck zou inmiddels niet meer wonen in het huis van het stel. TMZ meldt dat hij een woning heeft gevonden in de wijk Pacific Palisades in LA.

05-09-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit meisje stond nog nooit op een podium maar dan doet ze dit bij 'K3 zoekt K3'

Dit meisje stond nog nooit op een podium maar dan doet ze dit bij 'K3 zoekt K3'

http://oi60.tinypic.com/214bbza.jpg

De jonge Hanne Verbruggen was vanavond de laatste kandidate die haar ding voor de twee K3-jury's mocht doen. Dit scoutsmeisje had geen enkele podiumervaring voor haar auditie, maar maakte bij haar intro al meteen een goede indruk.

Vanaf haar eerst noot werd meteen duidelijk: dit was één van de meest veelbelovende audities van de avond. Niet alleen Gert, Karen, Kristel en Josje werden er een beetje stil van, ons hart had Hanne ook meteen veroverd. We zijn benieuwd wat deze ruwe diamant na een beetje oppoetswerk nog zal presteren.

05-09-2015 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands topmodel (34) overvaren door boot in Italië

Nederlands topmodel (34) overvaren door boot in Italië

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpshcdibjsr.jpg

Het Nederlandse topmodel Yfke Sturm is zwaargewond geraakt in Italië. Volgens de NOS verkeert Sturm in levensgevaar na een ongeluk met een zogenoemde jetsurf - een gemotoriseerde surfplank - in de buurt van het Italiaanse eiland Ischia.

Sturm zou ten val zijn gekomen met de jetsurf en daarna overvaren door een andere boot. Daardoor liep ze volgens Italiaanse media een schedelbasisfractuur en enkele wervelfracturen op. Ze werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht en wordt nu op de intensive care in coma gehouden.

Het 33-jarige fotomodel beviel op 24 juli van haar zoontje Alexander. "Het is zo'n braaf, kalm baby'tje'', zei ze daarna tegen tijdschrift Grazia. "Ik geef borstvoeding, dat is een workout op zich." Ze wilde zoveel mogelijk tijd met Alexander doorbrengen, zei ze in het interview. "Dat krijg ik ook als advies van alle vriendinnen met kinderen: geniet ervan, voor je het weet zijn ze achttien en gaan ze de deur uit."

Yfke woont in Londen.

04-09-2015 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bedrijf Jessica Alba verkoopt gevaarlijke producten"

"Bedrijf Jessica Alba verkoopt gevaarlijke producten"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsllfz47c3.jpg

Het bedrijf van Jessica Alba, The Honest Company, is aangeklaagd. Volgens Jonathan Rubin zijn de ingrediënten van veel producten helemaal niet zo natuurlijk als het bedrijft claimt.

De zaak gaat om afwasmiddel, allesreiniger, handzeep en luiers, zo meldt TMZ. Uit testen van een milieuorganisatie zou zijn gebleken dat er mogelijk gevaarlijke synthetische stoffen in deze producten zitten. Bovendien zou de zonnebrand van het bedrijf niet werken.

Rubin heeft geëist dat alle winst uit deze producten wordt terugbetaald aan klanten die ze hebben gekocht. Dat zou bij elkaar zeker 5 miljoen dollar (4,5 miljoen euro) zijn.

04-09-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen aan de slag bij Eén

Ann Van Elsen aan de slag bij Eén

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsaaxxlswd.jpg

Ann Van Elsen heeft een nieuwe job. De ex-Miss België ging aan de slag voor Eén.

Samen met Annemie Tweepenninckx van Radio 1 en Bert Van Steenberghe van Studio Brussel neemt Ann vanaf nu de aankondigingen van de programma's op de zender voor haar rekening. Die aankondigingen kwamen er sinds het afscheid van de omroepsters op 16 juli.

Ann heeft haar handen tegenwoordig dus meer dan vol. "Bij MNM presenteer ik nog de Ultratop en vervang ik Eva Daeleman als zij met vakantie is en daarnaast is er ook nog June & Jack, de kinderkledinglijn die ik samen met een vriendin lanceerde. De nieuwe collectie ligt sinds juli in de winkel", vertelt ze. En als dat nog niet genoeg is, mag Ann ook beginnen denken aan de organisatie van haar huwelijk. Sinds juli is ze verloofd met haar vriend Filip De Snoeck.

04-09-2015 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurylid SYTYCD danst naakt

Jurylid SYTYCD danst naakt

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpsis55zo3r.jpg

Fans van Jan Kooijman kunnen hun hart ophalen. De Nederlandse ex-danser en acteur, die we kennen als 'So You Think You Can Dance'- jurylid, is uit de kleren gegaan voor het goede doel.

In een reclamefilmpje voor het Prinses Beatrix Spierfonds danst Kooijman naakt om zo aandacht te vragen voor spierziekten. De campagne werd donderdagavond gelanceerd tijdens een dansgala in Scheveningen waarbij ook prinses Beatrix aanwezig was.

Vanzelfsprekend
Jan Kooijman kwam in 2013 voor het eerst in contact met het Spierfonds en is sindsdien ambassadeur. "Elke beweging die ik maak komt vanuit mijn spieren. Dit is van mij zo vanzelfsprekend, daar denk ik niet bij na. Ik heb er nooit bij stil gestaan hoe makkelijk het voor mij is om te bewegen. Maar voor 200.000 mensen met een spierziekte kan bewegen de grootste opgave zijn. Als professioneel danser was ik iedere dag bezig om mijn grenzen op te zoeken. Dat is precies wat mensen met een spierziekte doen. Alleen niet bij een spagaat, maar bij alledaagse handelingen. En om hier aandacht voor te vragen geef ik me letterlijk en figuurlijk bloot", vertelt de Nederlander.

Ze vroegen me of ik nog één keer wilde dansen.Dus deed ik dat, naakt, voor het Prinses Beatrix Spierfonds.#spierfonds

04-09-2015 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tuymans treft minnelijke schikking met fotografe in plagiaatzaak

Tuymans treft minnelijke schikking met fotografe in plagiaatzaak

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsfrih9cxo.jpg

Luc Tuymans heeft een minnelijke schikking getroffen met fotografe Katrijn Van Giel, nadat ze de schilder beschuldigde van plagiaat. De twee hebben "na constructief overleg besloten om hun geschil onder artiesten en op een artistieke manier op te lossen eerder dan door een rechtbank te laten beslechten", luidt het in een gemeenschappelijke persmededeling.

Begin dit jaar oordeelde de burgerlijke rechtbank van Antwerpen dat het schilderij 'A Belgian politician' van Tuymans plagiaat was van een foto van Katrijn Van Giel. De argumenten dat het om een parodie ging, kregen bij de rechter geen gehoor. Tuymans kreeg toen een dwangsom van 500.000 euro opgelegd in het geval hij nog reproducties zou maken. Tuymans tekende toen beroep aan tegen het vonnis.

"De fotografe Katrijn Van Giel en de schilder Luc Tuymans hebben na constructief overleg besloten om hun geschil onder artiesten en op een artistieke manier op te lossen eerder dan door een rechtbank te laten beslechten", zo laat advocaat Dieter Delarue nu weten.

Door de minnelijke schikking doet Van Giel nu afstand van haar gerechtelijke actie en herneemt 'A Belgian politician' zijn bestaan op de kunstmarkt, laat de advocaat nog weten. Er is met alle betrokken partijen afgesproken om buiten deze mededeling geen verdere commentaar te geven over de inhoud van de schikking, verklaarde de raadsman nog.

Het schilderij in kwestie, 'A Belgian politician', dateert van 2011 en behoort intussen tot de privécollectie van de Amerikaanse miljonair Eric Lefkofsky. Toen Van Giel het werk in een catalogus zag staan, viel haar meteen de opvallende gelijkenis op met een portretfoto die ze in 2010 van Jean-Marie Dedecker had gemaakt.

04-09-2015 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Labrador van Tom Hardy verovert harten op rode loper

Labrador van Tom Hardy verovert harten op rode loper

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpscnvcelog.jpg

De première van de film 'Legend' vond gisterenavond in Londen plaats en hoofdrolspeler Tom Hardy (37) besloot niemand minder dan zijn trouwe hond Woody aan zijn zijde over de rode loper mee te nemen. En daar stal de viervoeter uiteraard de spotlights van zijn baasje.

Tom, bekend van onder andere blockbusters 'Inception', 'The Dark Knight Rises' en 'Mad Max: Fury Road', droeg een driedelig pak naar het evenement en heeft ook zijn jonge hond opgedirkt voor de rode loper. Speciaal voor de gelegenheid heeft Woody een strikje om gekregen en poseert hij samen met zijn baasje braaf voor de fotografen. 

Labrador Woody heeft een speciaal plekje in het hart van Tom veroverd, nadat de acteur hem een aantal jaar geleden van de straat heeft gehaald. Hij was in Atlanta voor een film en was onderweg naar de set. "We reden hem bijna omver met de auto en de hond rende daarna meteen richting de snelweg. Hij was toen nog maar 11 weken oud'', vertelde Tom. "We kregen hem uiteindelijk te pakken en heb hem toen meegenomen naar de set. Hij ging met mij mee naar Londen en sindsdien zijn we onafscheidelijk!"

Zwangerschap
Op de première in Londen maakten Tom en zijn vrouw Charlotte Riley bekend dat ze in verwachting zijn van hun tweede kind. Met al een behoorlijk zichtbaar buikje liep zij samen met haar man en hun hond over de rode loper. Ze hebben samen al een zevenjarig zoontje, genaamd Louis.

04-09-2015 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staf Coppens over ongeval van Mathias: "Ik was er niet goed van"

Staf Coppens over ongeval van Mathias: "Ik was er niet goed van"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsfjxzenov.jpg

De eerste aflevering van 'Het Lichaam van Coppens' was weer zeer leuke televisie. Al was het op het einde toch serieus schrikken toen de kijkers te zien kregen dat Mathias Coppens afgevoerd werd met de ziekenwagen. Staf Coppens gaf meer uitleg.

"Of het goed komt? Daar kan ik weinig over vertellen. Ik heb mijn broer nog nooit zo fel pijn zien lijden. Het gebeurde tijdens een proef van 'Het Lichaam van Coppens'. Volgende week zie je zeker een verslag. Eerlijk, ik was er echt niet goed van. Hij is nu pas ongeveer hersteld. We hebben daardoor een hele tijd stilgelegen. Er zijn veel proeven die ik daardoor heb moeten doen. Hij moest daardoor wat meer vanaf de zijlijn toekijken, wat ook niet fijn was voor hem."

Sleet op lichaam
Het programma eist wel stilaan zijn tol bij de broers. "Ik begin het al te voelen, Mathias zeker. Er komt wel wat sleet op ons lichaam. We gaan nu op zijn minst acht afleveringen verder, maar nadien zal de dokter erover beslissen. Of er nog seizoenen komen? Het is nog niet beslist, eerst gaan we dit seizoen doorzetten."

"Bij mij blijft het bij wat kneuzingen en blauwe plekken, maar bij Mathias zit er wat meer sleet op. Dat kan ik je wel vertellen", vertelde hij aan Q music

04-09-2015 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 zoekt K3: traantjes en valse noten in de eerste auditieronde

K3 zoekt K3: traantjes en valse noten in de eerste auditieronde

http://oi60.tinypic.com/2diluop.jpg

Josje (29), Kristel (39) en Karen (40) gaan vanaf vanavond op zoek naar het trio dat hen als K3 gaat vervangen. Vandaag zagen we 13 Vlaamse en Nederlandse kandidaten op het grote K3 zoekt K3-podium die een zelfgekozen nummer brachten, zes gelukkige meisjes raakten door de twee verschillende en bikkelharde jury's.

Eerst was het aan een 100-koppige publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders om een eerste selectie te maken. Wie hun hartjes (letterlijk dan) wisten te veroveren, mochten hun auditie verderzetten voor de ogen van de vakjuryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst. Presentatoren Niels Destadsbader en Gerard Joling zorgden de nodige opkikkerende en troostende woorden waar nodig. Kristel en Studio 100-baas Gert hadden op voorhand al aangekondigd de strengen te zijn. Met een lach dankzij de geflopte audities, een traan door de emoties die af en toe opliepen en hier en daar een kwinkslag van Gertje werd het een show die jong en oud kon bekoren.

04-09-2015 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boten van ijs en hete pepers: Staf en Matthias Coppens stellen lichaam opnieuw ten dienste aan de wetenschap

Boten van ijs en hete pepers: Staf en Matthias Coppens stellen lichaam opnieuw ten dienste aan de wetenschap

http://oi62.tinypic.com/m29t0.jpg

Kan je varen met een boot van ijs? Dat is één van de vragen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Het Lichaam van Coppens'. Daarvoor zijn de broers naar Finland getrokken om letterlijk een boot van ijs te maken en er mee te varen. Of het lukt, zie je vanavond. In afwachting krijg je hier alvast een exclusieve blik van hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Ook te zien vanavond: Staf proeft van een exemplaar dat 1.000 keer pikanter is dan een gewone, Spaanse peper. Of de pikante hap de temperatuur in zijn mond ook echt doet stijgen, ontdek je vanavond.

04-09-2015 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koningin Paola kreeg beroerte"

"Koningin Paola kreeg beroerte"

http://oi57.tinypic.com/2m3o086.jpg

Toen het Belgische koningshuis vorige week aankondigde dat koningin Paola (77) door dokters verplicht werd om rust te nemen en al haar activiteiten te schrappen, vroeg iedereen zich af wat er met haar aan de hand was. De Italiaanse nieuwssite Valtellina meldt nu dat de koningin een beroerte kreeg tijdens haar vakantie in Italië.

Terwijl het paleis nog steeds niet kan of wil zeggen wat er precies aan de hand is met Paola, die op 11 september 78 wordt, meldt Valtellina dat Paola onwel werd tijdens haar vakantie in Italië en dat ze naar de spoedafdeling van een ziekenhuis werd gebracht. De echtgenote van koning Albert zou een beroerte gehad hebben.

Brief
Het koppel zou deze week het dorpje Grosio in Lombardije bezoeken, waar Paola een museum zou inhuldigen in het huis waar haar meter - markiezin Visconti Venosta - heeft gewoond. De koningin schreef vanuit haar residentie Belvédère een brief in het Italiaans aan de organisator van de festiviteiten. "Door gezondheidsproblemen moet ik in Brussel onder medisch toezicht blijven en volledige rust houden", aldus Paola. Ze excuseert zich en belooft het dorpje zeker later nog te bezoeken.

04-09-2015 om 03:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys neemt beslissing over borstvergroting

Cilou Annys neemt beslissing over borstvergroting

http://oi61.tinypic.com/2coqu4m.jpg

Begin juni vroeg model en ex-Miss België Cilou Annys (24) haar Facebookfans om raad. Moest ze een borstvergroting ondergaan of niet? Cilou heeft nu een beslissing genomen.

"Het speelde al van toen ik een tiener was in mijn hoofd", vertelde Annys in het nieuwe VIJF-programma Be You(tiful). "Als model krijg je invloeden van overal. Mensen die zeggen 'dat is te weinig' of 'steek er een kipfilet bij'. Op den duur begin je jezelf vragen te stellen. Heb ik echt te weinig of scheelt er iets met mij? Dit jaar dacht ik, misschien is dit nu wel het moment om een borstvergroting te ondergaan. Ik ben beginnen rondvragen bij vrienden, collega-modellen,..." Cilou kreeg ook heel wat opvallende reacties van mannen. "Heel veel mannen zeiden dat ik het niet mocht doen en dat vond ik erg frappant."

Afspraak
Uiteindelijk hakte Cilou onlangs de knoop door. "Ik had mijn afspraak vastgelegd voor 4 augustus, maar een week voordien heb ik ze afgezegd. Ik heb een kleine B-cup, veel meisjes hebben een kleine A-cup en die hebben misschien meer nood aan een borstvergroting dan ik. Het idee is er misschien nog wel, maar misschien na mijn kinderwens. Misschien moet ik gewoon blij zijn met wat ik heb", besluit ze.

04-09-2015 om 03:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Coninx wil in 2017 Bende van Nijvel-film draaien

Stijn Coninx wil in 2017 Bende van Nijvel-film draaien

http://oi58.tinypic.com/jim6hj.jpg

Stijn Coninx hoopt in 2017 zijn film over de Bende van Nijvel te kunnen tonen. De film was aanvankelijk gepland voor november 2015. Door andere projecten kwam dat er niet van.

"We hopen te draaien in 2017. Dit wordt mijn volgende grote film", vertelt Coninx in Het Belang van Limburg. De laatste punten en komma's van het scenario worden vastgelegd.

Jan Decleir krijgt alvast een rol. Over andere rolindelingen is er nog geen nieuws.

04-09-2015 om 03:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudio Dell'Anno begint restaurant in Los Angeles

Claudio Dell'Anno begint restaurant in Los Angeles

http://oi60.tinypic.com/2f0aeja.jpg

Claudio Dell'Anno, de chef die we kennen van het VTM-programma Mijn Restaurant, gaat samen met zijn broer een restaurant openen in Los Angeles.

In augustus maakte Dell'Anno bekend dat hij de deuren van zijn sterrenzaak Ciccio in Knokke zou sluiten omdat het restaurantleven in België "niet langer leefbaar" is. "Personeel kost handenvol geld en als je uiteindelijk toch nog winst maakt, neemt de staat daar ook nog eens de helft van. Ik begrijp dat veel collega's het moeilijk hebben. Voor mij hoeft het niet meer, ik ben weg", vertelde hij toen.

Buitenlands avontuur
Brecht Huyghe, de rechterhand van Dell'Anno, vertelt nu dat de kok samen met zijn broer een restaurant zal openen in Los Angeles. "Claudio is een avonturier en ik had de indruk dat Knokke voor hem te klein geworden was. In Los Angeles valt er op culinair vlak nog heel wat te bereiken. Ik ben zeker dat hij het daar goed zal doen", vertelt Huyghe in Krant van West-Vlaanderen.

04-09-2015 om 02:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freek Braeckman krijgt nieuw programma

Freek Braeckman krijgt nieuw programma

http://oi60.tinypic.com/1411c76.jpg

Na de laatste aflevering van Café Corsari werd het stil rond presentatoren Freek Braeckman (36) en Tomas De Soete (39). Nu hebben de twee iets nieuws in de pijplijn zitten.

"Freek ontwikkelt momenteel met een aantal collega's een programma over menselijk gedrag. Daar zal hij de komende maanden mee aan de slag gaan. Dat gebeurt binnen de nieuwsdienst en het resultaat zal waarschijnlijk op Eén te zien zijn", zegt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem. Wat het format van het programma net zal zijn - een docu, magazine of talkshow - wil de zender nog niet kwijt.

Ook voormalig Studio Brussel-presentator Tomas De Soete is volop bezig met nieuwe zaken. "Hij werkt momenteel een aantal programmavoorstellen uit", vertelt Van Goethem. Die programma's zijn eerder voor televisie bestemd dan voor radio.

04-09-2015 om 02:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Sabbath stopt ermee

Black Sabbath stopt ermee

http://oi60.tinypic.com/fkcnjm.jpg

Black Sabbath gaat nog één keer op tournee en dan stopt de Britse metalband ermee. Zo valt te lezen op de website van de band. De groep werd in 1968 opgericht.

"Het begon allemaal vijf decennia geleden", valt te lezen in een statement. "En nu komt het tot een einde: de laatste tournee van de beste metalband aller tijden. Ozzy Osbourne, Tony Iommi en Geezer Butler sluiten het hoofdstuk af van het laatste deel in het Black Sabbath-verhaal".

"De afscheidstournee, The End, begint op 20 januari 2016. Het zal alle eerdere tournees overtreffen", aldus de mannen. "Als deze tour is afgelopen, is het einde daar. Het einde van een van de meest legendarische bands in de geschiedenis van rock-'n-roll".

04-09-2015 om 02:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Bartel Van Riet ons niet kan helpen om te leven zonder complexen

Waarom Bartel Van Riet ons niet kan helpen om te leven zonder complexen

http://oi59.tinypic.com/20fwymh.jpg

Be You (tiful) is het nieuwe programma dat samen met Jani's Zo man zo vrouw woensdag dé tv-avond voor vrouwen zou moeten maken. Maar waar Perfect van Karen Damen er pal opzat, gaat VIJF met dit programma helemaal de mist in. Bartel Van Riet en Jani die al giechelend praten over borsten, voor wat toogpraat kan ik even goed een avondje op café gaan zitten.

Pas op, het concept van Be You (tiful) klinkt veelbelovend. De reeks bestaat uit vijf talkshows die telkens worden gehost door een bekend zussenduo: Eva en Ella Daeleman, Tanja en Mieke Dexters, Annelien en Stephanie Coorevits, Ann en Nele Reymen en Eline De Munck en soulsister Lies. De bekendste zus ontvangt de gasten, terwijl de minder bekende (soul)sister het publiek intrekt. Bovendien heeft elke aflevering een eigen thema: borsten, billen, benen, buik en bakkes. Voor die gesprekken worden bepaalde gasten, zogenaamde experts ter zake, uitgenodigd.

Dat plastisch chirurg Bob Casaer zijn kennis over borsten met het publiek komt delen, is nog logisch. Maar wat stylist Jani Kazaltzis en tv-presentator Bartel van Riet er kwamen doen? Tot zover ik weet, ligt Bartels expertise nog altijd in de tuinarchitectuur. Het is niet omdat je al veel vrouwen hebt gedatet, dat je ook perfect weet wat er in hun hoofden omgaat of dat je perfect weet hoe je hen kunt helpen meer zelfvertrouwen op te bouwen. Hoe hij ons zou moeten helpen om te stoppen met vragen als "Is mijn gat niet te dik in deze rok?" is mij na het bekijken van het programma gisterenavond nog altijd een raadsel.

Weinig inspirerende boodschappen voor vrouwen, maar veel gegrap en gegrol tussen Eva, Ella en hun gasten is wat de kijkers kregen. Een beetje geforceerd lachen met enkele krasse uitspraken van Jani in een zeteltje op de dijk van Oostende. Ik zie onze grappigste stylist liever in zijn natuurlijke habitat: tussen de bizarre outfits in de opvallendste kleerkasten van Vlaanderen dus.

Waarom het de programmamakers een goed idee leek om wat mannen in een villa in het Waalse Wanlin te stoppen en hen dan wat over borsten te laten praten, is mij ook nog steeds niet duidelijk. Vooral omdat je hun bevindingen en overpeinzingen ook op een doorsnee zaterdagavond om drie uur in het lokale café tussen pont en pint kan horen. 

Dat mannen tepels vergelijken met een cd doet me niet plots blaken van zelfvertrouwen en helpt mij zeker niet om alles in een breder perspectief te plaatsen. En nee, beste programmamakers bij Vijf, het helpt niet om die bewuste mannen dan wat sit-ups of crunches te laten uitvoeren in bloot bovenlijf. Dat maakt het alleen nog erger.

En het experiment met het schaarsgeklede model die de stad ingestuurd wordt? Been there, done that, en dit fragment doet mijn zelfvertrouwen eerder kelderen. Ik wil leren hoe ik me als vrouw goed in mijn vel kan voelen, niet hoe ik de aandacht van mannen kan trekken door me bloot te kleden.

Karen Damen slaagde er vorig tv-seizoen zo goed in om een 'wij-gevoel' te creëren. Door te tonen dat zelfs succesvolle BV's een luie dag kunnen hebben en klagen en zagen bij het drinken van een groene supersmoothie die er walgelijk uitziet. Dat in ons leven zelden dingen helemaal perfect zijn en dat we daarom dus ook niet moeten doen alsof. Maar Be You (tiful) doet me net twijfelen aan mezelf. Omdat ik nu weet dat ik me vanaf nu ook zorgen moet beginnen maken over mijn tepels en of er die als cd's uitzien.

04-09-2015 om 02:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!