Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine André uit 'Familie': "Ik zal nooit mama worden"

Sandrine André uit 'Familie': "Ik zal nooit mama worden"

http://oi58.tinypic.com/2q9hoid.jpg

Het personage Véronique in 'Familie' heeft het niet gemakkelijk: ze kreeg net een miskraam te verwerken. Even verschieten voor actrice Sandrine, die in het echte leven tien jaar tevergeefs probeerde kinderen te krijgen. "Ik heb me erbij moeten neerleggen: ik zal nooit mama worden", klinkt het in Dag Allemaal.

"Toen ik het scenario las dat Véronique een miskraam zou krijgen en het buitenechtelijk kindje met Benny niet ging houden, dacht ik 'Oei!' Het was Véroniques baby van de laatste kans, hé", aldus Sandrine André. "Maar goed. Dat ik zelf geen kinderen kan krijgen, maakte het niet zwaarder om te spelen."

Sandrine (42) is al vier jaar gelukkig getrouwd met Hans, maar het koppel probeert al veel langer om een kindje te krijgen. "Ik probeer al sinds mijn 27e, maar na een jaar merkten we dat het niet echt wilde lukken. De gynaecoloog stelde vruchtbaarheidsbehandelingen voor, maar niets bleek aan te slaan. Kunstmatige inseminatie, in-vitro.... we hebben het allemaal geprobeerd."

Na tien jaar proberen gaf Sandrine haar kinderwens op. "Het was zo'n zwaar parcours, met veel pijnlijke momenten. Naar een kind verlangen dat er niet komt, het is soms de hel. Maar uiteindelijk raak je er overheen. Ik moest het wel accepteren, want adoptie zag ik niet zitten. Ik wilde enkel een kind van Hans en mij."

Wat ook hielp, is dat haar vriendinnen geen moeder meer worden. "Als ik vroeger een vriendin zag die een baby kreeg, begon ik steeds weer te hopen. Dat ze nu allemaal gestopt zijn, heeft geholpen bij het verwerkingsproces."

09-09-2015 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etentje met 'chef' Pascale Naessens kost 90 euro

Etentje met 'chef' Pascale Naessens kost 90 euro

http://oi58.tinypic.com/11qisug.jpg

Goed nieuws voor de fans van de recepten van Pascale Naessens. Je kan ze nu niet enkel meer nakoken uit haar boeken, je kan ze ook op restaurant gaan proeven.

Het Antwerpse restaurant Umami organiseert op donderdag 17 september een avond met een lezing en signeersessie van Pascale met nadien ook een Umami-menu dat gebaseerd is op Pascale's recepten en manier van koken. Goedkoop tafelen is het avondje uit niet, voor een menu met een glas champagne en half flesje wijn betaal je 90 euro per persoon. Het kostenplaatje van het etentje is vergelijkbaar met een zevengangenmenu in The Jane, het restaurant van Sergio Herman.  

Boegbeeld
Pascale Naessens begon haar carrière als omroepster en presentatrice, maar sinds ze haar eerste kookboek 'Mijn Pure Keuken' in 2010 op de markt bracht, scoort ze als kok. Pacale werd het boegbeeld van gezonde voeding en haar kookboeken zijn de bestverkochte in België. Daarbovenop scoort de vrouw van televisiemaker Paul Jambers ook nog met haar keramieklijn.

09-09-2015 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse auteur Joost Zwagerman stapt uit het leven

Nederlandse auteur Joost Zwagerman stapt uit het leven

http://oi59.tinypic.com/2z5ncw0.jpg

De Nederlandse schrijver Joost Zwagerman heeft na een periode van depressies zelfmoord gepleegd in zijn woonplaats Haarlem. Dat heeft zijn uitgeverij De Arbeiderspers vanavond bekend gemaakt. Zwagerman werd 51 jaar.

Samen met Arnon Grunberg en Connie Palmen behoorde Joost Zwagerman tot de meest gelezen Nederlandse schrijvers van zijn generatie. Zijn werk verscheen in vertaling in Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië en Japan. In 2008 ontving hij de Gouden Ganzenveer voor zijn gehele oeuvre.

Behalve als schrijver genoot hij bekendheid als columnist, onder meer voor de Volkskrant, waarin hij vele essays over kunst en cultuur publiceerde. Ook schreef hij jarenlang voor NRC Handelsblad en Vrij Nederland. Bij een groot publiek genoot hij bekendheid vanwege zijn optredens in DWDD, waar hij zijn enthousiasme voor kunst in brede zin uitdroeg - hij gold ook als een kenner van popmuziek. Daarnaast was hij politiek geëngageerd. In 2007 publiceerde Zwagerman het pamflet De schaamte voor links, over de ideologische crisis onder links in het algemeen en de PvdA in het bijzonder. In 2009 trok een nieuw pamflet van Zwagerman de aandacht: Hitler in de polder & Vrij van god.

Zelfmoord

Zwagerman was gescheiden en vader van drie kinderen. Het thema zelfmoord hield hem geregeld bezig. In 2002 zei hij in een interview met het Volkskrant magazine, over zijn roman Zes sterren die zelfmoord als thema heeft: "We kunnen maar beter niet te gemakkelijk praten over de heroïek van de zelfmoord. En vooral niet te makkelijk meeleven met mensen die zeggen dat ze eruit willen stappen." Ook schreef hij de bundel Door eigen hand over zelfmoord. Daarin gaat hij in op de literatuur over zelfmoord. Zijn laatste nog te verschijnen boek, een bundel essays over schoonheid en onbehagen in de kunst', heet 'De stilte van het licht'.

De schrijver heeft vaker aan depressies geleden en hier openlijk over verteld, onder andere in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Oeuvre

Zwagerman debuteerde in 1986 met de roman De Houdgreep, maar kreeg voor het eerst een groot lezerspubliek door zijn roman Gimmick! uit 1989. Twee jaar later verscheen zijn bestseller Vals Licht, die werd verfilmd en genomineerd voor de AKO Literatuurprijs. In 1994 volgde De Buitenvrouw, waar meer dan 300 duizend boeken van werden verkocht.

Behalve romans publiceerde Zwagerman ook gedichten en essays. Zijn meest recente bundel Roeshoofd hemelt uit 2005 werd in 2007 bekroond met de driejaarlijkse Paul Snoek Poëzieprijs.

Hij schreef sinds 1985 ook essays en kritieken voor Vrij Nederland en was enige jaren columnist van de Volkskrant en NRC Handelsblad.

Het Nederlandse programma 'Opium op 4' op Radio 4 draait op dit moment de muziek die Joost Zwagerman had aangevraagd. Hij zou vanavond in de uitzending zijn om te vertellen over zijn nieuwe boek De Stilte van het Licht, waarin hij heeft onderzocht hoe in de schilderkunst licht wordt gebruikt om stilte uit te drukken.

09-09-2015 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergadering met management bij VRT

Vergadering met management bij VRT

http://oi61.tinypic.com/dzuj3a.jpg

Een compactere VRT met minder eigen producties, minder sport en amper nog eigen fictie. Dat wordt het resultaat van de besparingen die de Vlaamse regering aan de omroep oplegt. "290 jobs staan op de helling", aldus bronnen. Om 10u staat er een vergadering met het management op de agenda over de plannen. Uiteraard zorgt dat nog voor meer onrust bij de openbare omroep.

Tegen 2020 moet de VRT het met ongeveer 30 miljoen euro minder overheidsdotaties doen. Over hoe dat kan gebeuren, werkte de directie de voorbije maanden aan een zogenaamd transitieplan. Onze redactie kon daar al enkele grote lijnen van bemachtigen.

Volgens bronnen wil de VRT-directie vooral de ondersteunende diensten, zoals onthaal, catering en veiligheid, zwaar afbouwen. Maar ook in de programmatie van radio en tv wordt gesneden. "De eigen productie wordt beperkt, fictie wordt bijna volledig uitbesteed, er komen minder uitzenduren, minder programma's en meer overlappingen tussen verschillende zenders", aldus een bron. "De jongste jaren werd er ook al stevig bespaard op sport en dat zal in de toekomst doorgaan."

De besparingen hebben een stevige impact op het personeelsbestand. Tegen 2020 zouden zo'n 290 van de 2.100 jobs verdwijnen. "En gezien er de jongste jaren al zoveel natuurlijke afvloeiingen zijn geweest, lijken ontslagen onvermijdelijk", klonk het eerder bij de bonden.

09-09-2015 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-rechter zet 'luie' Waal aan het werk

Tv-rechter zet 'luie' Waal aan het werk

http://oi59.tinypic.com/mabg41.jpg

Politierechter Geert Vandaele, één van de 'sterren' in het VIER-programma 'De Rechtbank', doet ook van zich spreken als de camera's niét draaien. Tegen een Waalse beklaagde die al vier jaar werkloos is, sprak de tv-rechter gisteren streng: "Mensen als u houden het cliché in stand dat alle Walen luieriken zijn." Waarna hij de geldboete van de verkeerszondaar verving door een werkstraf.

Hij was gisteren niet alleen te zien op televisie in de tweede aflevering van 'De Rechtbank' op VIER, maar ook in zijn eigen rechtszaal speelde Geert Vandaele - live - een glansrol. Hij kreeg een werkloze Waal voor zich, die de ene verkeersovertreding na de andere had begaan.

De advocaat van de beklaagde haalde verzachtende omstandigheden aan, maar de rechter wilde van de overtreder zelf antwoorden op enkele pertinente vragen: "Vertel mij eens: Hoe lang ben je nu al werkloos en hoe komt dat?" Waarop F.L. - enigszins beschaamd - antwoordde: "Ik ben al vier jaar werkloos en vind écht geen werk. Ik ben metser en werk in de bouw is er amper."

De politierechter schudde het hoofd. "Je gaat mij toch niet vertellen dat er in Wallonië geen werk te vinden is in de bouw? Heb je ooit al gehoord dat hier in Vlaanderen het cliché bestaat dat alle Walen luie mensen zijn? Dat cliché is zo onwaar als iets. Ik ken zelf veel mensen in Wallonië die wel hard werken voor hun centjes. Maar helaas zijn het mensen als u die dat gezegde in stand houden!"

09-09-2015 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den John: "Astrid mag mijn naam nu wel schrappen"

Den John: "Astrid mag mijn naam nu wel schrappen"

http://oi62.tinypic.com/2s8s5qp.jpg

Groot nieuws in het leven van Astrid Bryan - of moeten we Astrid Coppens zeggen? Vorige week vroeg haar vriend Bram haar ten huwelijk, en natuurlijk zei ze volmondig 'ja'. Ex-man 'Den John' zegt blij te zijn voor haar, maar hij vindt het dan wel tijd dat ze stopt met zijn naam te gebruiken. Dat zegt hij in Dag Allemaal.

'I said Yes', klonk het vorige week dolgelukkig op Astrids Instagram. Maar hoe zit dat dan precies met die achternaam? "In Amerika behoudt een vrouw de naam van haar eerste echtgenoot", meldde Astrid na haar scheiding. "En als ik hertrouw, wordt de naam van m'n nieuwe man daar achter geplakt." Binnenkort zou het wel eens Astrid Bryan Coppens kunnen worden dus. "Ik zou Bryan ook kunnen laten schrappen, maar da's zeven maanden papierwerk. Bovendien klinkt Bryan beter." Nuyens is voor de Amerikanen immers haast onmogelijk om uit te spreken.

Als het van Den John afhangt, laat Astrid zijn achternaam toch schrappen. "Bryan is natuurlijk een heel móóie naam. Maar ze heeft me nooit gevraagd of ze 'Astrid Bryan' mag blijven. Wel, ik denk dat de tijd nu rijp is om écht haar eigen weg te gaan", klinkt het in Dag Allemaal. "Astrids verloving is de ideale aanleiding om het hoofdstuk met mij definitief af te sluiten. Zodat er nog slechts één vrouw is die zich Bryan mag noemen, en dat is mijn volgende echtgenote." Hij is echter wel blij voor haar. "'Een opluchting voor mij. Ik ben blij dat ze straks mevrouw Coppens zal heten. Ik had het eigenlijk al eerder verwacht."

09-09-2015 om 00:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blutte' 50 Cent bouwt huis in Afrika

'Blutte' 50 Cent bouwt huis in Afrika

http://oi61.tinypic.com/qqyf5d.jpg

Rapper 50 Cent werd onlangs failliet verklaard. Toch heeft hij blijkbaar nog genoeg geld. Via Instagram deelde hij een filmpje waarop hij trots aankondigt dat zijn huis in Afrika bijna af is.

"Mijn huis in Afrika is bijna klaar! Ik ga de meest 'geschifte' house warming party ooit houden! Ik leg het later nog uit. Ik heb een te gek leven, man!", is hij zeer enthousiast.

50 Cent, zijn echte naam is Curtis Jackson, vroeg onlangs het faillissement aan. Hij stond tientallen miljoenen in het rood. Toch maakte hij zich geen zorgen. Hij moest ook enkele miljoenen betalen omdat hij een sekstape online had gezet.

07-09-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen kreeg te maken met opdringerige mannen

Erika Van Tielen kreeg te maken met opdringerige mannen

http://oi57.tinypic.com/2mrtkxh.jpg

Erika Van Tielen kreeg jaren geleden met 'Erika Van Tielen kan mij krijgen' een eigen Facebook-pagina. Dat bracht enkele mannen helaas op verkeerde ideeën.

"Lang geleden kreeg ik maanden aan een stuk brieven en pakketjes opgestuurd. Die man zond dat allemaal naar het adres van mijn ouders, niet ver van waar ik woonde. Toen besloop mij wel de angst dat hij me begluurde als ik bij hen op bezoek ging", vertelde ze in P-magazine.

Heftig
"Talloze keren vroeg hij of ik met hem wilde afspreken. Pas toen ik hem afwees, begonnen de verwensingen. Een poosje geleden was er ook een man die mij maar Facebook-berichtjes bleef sturen. Op een dag zei hij: 'Het zal je vast plezieren dat ik besloten heb om er een eind aan te maken. Dan ben je eindelijk van mij af.' Heftig. Ook beweerde hij door Google Maps te weten met welke auto ik reed. Het merk klopte niet, maar bon."

Ze probeert er niet te veel aandacht aan te geven. "Zolang het binnen de perken blijft, hou ik mij sterk. Dat is supergriezelig, maar gelukkig gaan die mannen nooit over het punt waardoor ik naar de politie moet stappen."

07-09-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sam Smith zingt James Bond-theme"

"Sam Smith zingt James Bond-theme"

http://oi60.tinypic.com/x27713.jpg

Het zou zomaar eens kunnen dat Sam Smith de soundtrack van de nieuwe James Bond-film Spectre op zijn naam schrijft. De Britse zanger heeft maandag gehint op zijn betrokkenheid.

Sam deelde via Instagram een foto van een hand met een ring. In de ring staat een bijzonder logo gegraveerd, namelijk het logo van misdaadorganisatie SPECTRE uit de gelijknamige Bondfilm. Volgens verschillende media maakt Smith hiermee bekend dat hij de titelsong van de film mag zingen.

Er is niet veel bekend over het nummer. Regisseur Sam Mendes verklapte onlangs wel tijdens een interview dat het nummer klaar is en al was opgenomen.

Er gingen al tijden geruchten dat Sam de soundtrack voor zijn rekening zou nemen. Hoewel ook de namen van Ellie Goulding, Ed Sheeran en Adele, die voor de vorige Bondfilm Skyfall de single verzorgde, rondzongen. Veel fans van de filmreeks vonden overigens dat de eer Shirley Bassey ten deel moest vallen. Zij is de enige zangeres ter wereld die drie keer het lied voor een 007-film mocht verzorgen.

Spectre is vanaf 4 november te zien in de bioscoop.

07-09-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman is opnieuw een blondine

Eva Daeleman is opnieuw een blondine

http://oi62.tinypic.com/2vtd2eb.jpg

Net geen zeven weken nadat Eva Daeleman (25) haar blonde lokken zwart liet kleuren en daarmee de sociale media op stelten zette, heeft de MNM-dj opnieuw een blonde coupe.

Het was goede vriendin Tatyana Beloy die de eerste foto van de nieuwe blonde Eva met de wereld deelde toen ze bij haar op bezoek was in de MNM-studio. Later deelde ook Eva een selfie vanuit de sportzaal.

Banaal
De voormalige Eén-omroepster liet de afgelopen weken een aantal keer weten dat ze de heisa om haar haar niet begreep. Toen een dame haar op haar kapsel aansprak en zei dat ze Eva beter vond met blond haar, liet Eva zich dan ook even gaan op Facebook. "Mijn haar staat op mijn hoofd. Het jouwe op het jouwe. Ik wilde gewoon even bruin haar. Ik wilde geen extra aandacht en geen krantenartikels. Ik wilde gewoon eens mijn eigen zin doen. En wil me vooral niet moeten verantwoorden voor zoiets banaals als een kapsel. Voilà. Dat moest er even uit. Het is máár haar", schreef ze midden augustus nog.

07-09-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 20 jaar vervolg op 'Trainspotting'-film

Na 20 jaar vervolg op 'Trainspotting'-film

http://oi60.tinypic.com/2gtaecn.jpg

Regisseur Danny Boyle heeft aangekondigd dat hij volgend jaar een vervolg wil maken op cultfilm 'Trainspotting', een verfilming van het gelijknamige boek van Irvine Welsh.

De vier hoofdspelers uit de eerste film - Ewan McGregor, Ewen Brmner, Johnny Lee Miller en Robert Carlyle - zullen meespelen in 'Trainspotting 2'. "Nu moeten we alleen nog de agenda's op elkaar afstemmen", aldus Boyle. "Dit is nog wel een uitdaging aangezien twee van hen werken aan Amerikaanse tv-series."

Na de film 'Steve Jobs' gaat Boyle wellicht beginnen met de opnames van 'Trainspotting 2'. De prent zou dan volgend jaar, in 2016 wanneer het twintig jaar geleden is dat het eerste deel gemaakt werd, in de filmzalen moeten komen.

De film wordt gebaseerd op 'Porno', een ander boek van Irvine Welsh, en speelt zich negen jaar na het verhaal van Trainspotting af.

07-09-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gordon over twee maanden weer in orde"

"Gordon over twee maanden weer in orde"

http://oi57.tinypic.com/ighger.jpg

De Nederlandse zanger-presentator Gordon Heuckeroth ligt nog in een ziekenhuis in Athene. Volgens een van zijn artsen duurt het wel even voordat de zanger hersteld is van het ongeluk waar hij vorige week bij betrokken was. Hij verklaarde aan het tv-programma RTL Boulevard dat Gordon over ongeveer twee maanden weer in orde is.

Gordon heeft flink wat botbreuken. "Hij heeft vijf à zes gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen en een gebroken schouderblad", aldus de arts. "Een gebroken sleutelbeen is in de eerste week heel pijnlijk en dan heeft hij ook nog de andere breuken. Natuurlijk is dat heel pijnlijk."

De arts legt uit dat Gordon niet wordt geopereerd. "Hij wordt met medicijnen behandeld. Als we hem een mitella geven zal zijn sleutelbeen in zes tot acht weken genezen. Over ongeveer twee maanden is hij weer in orde."

Gordon liet dit weekend via Facebook weten dat hij erg geschrokken is en veel pijn heeft. "Maar ik leef! Het had veel slechter kunnen aflopen." De 47-jarige presentator schreef ook dat hij zich niets kan herinneren van het ongeluk. "Het enige wat ik nog weet, is dat ik wakker werd op een traumakamer en voor ik het wist, lag ik in een ambulancevliegtuig naar Athene. Ik ben het hele stuk kwijt van na de klap." Gordon werd te voet van achter aangereden door een auto die achteraf doorreed.

07-09-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stoute' Heidi Klum deelt spannend billenkiekje

'Stoute' Heidi Klum deelt spannend billenkiekje

http://oi59.tinypic.com/353axyq.jpg

De 42-jarige Heidi Klum staat er om bekend dat ze intieme kiekjes op haar sociale media niet schuwt. Nu staan haar billen in de spotlights voor haar volgers.

Het model en tevens de moeder van vier kinderen deelde afgelopen zondag een foto op Instagram waarop ze voorover gebogen staat. Op de foto is te zien dat een man -haar vriendje Vito Schnabel?- haar rokje omhoog tilt, waardoor haar billen onder het rokje uit prijken. Met een lepel met de tekst 'de stoute lepel' slaat hij haar billen rood.

Heidi is niet vies van het plaatsen van gedurfde foto's "Ik voel me op m'n sexiest wanneer ik zo min mogelijk aan heb", vertelde Heidi aan Us Weekly in november. "Veel mensen zijn het tegenovergestelde en vinden het fijner om meer kleding aan te hebben. Voor mij is het precies andersom; hoe minder kleding ik aan heb, hoe fijner ik me voel."

In een ander interview vertelt het 42-jarige model dat ze 'naakt rondrende toen ze jong was' en 'dat nog steeds doet.' "Mijn ouders zijn nog steeds naakt", grapt Heidi. "Het is niet alsof we hippies zijn en dat we alleen maar naakt rondrennen, maar als je je aan het omkleden bent, schrikt niemand daarvan."

07-09-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij ze? Eline De Munck stunt met Instagramfoto's

Herken jij ze? Eline De Munck stunt met Instagramfoto's

http://oi59.tinypic.com/24grbzd.jpg

Breekt Eline De Munck (27) de lans voor een nieuw soort Instagramfoto's? Het lijkt er alvast op. De blonde presentatrice en zangeres deelt tegenwoordig enkel nog foto's waarop ze bezweet, met "vettig haar" of doodmoe en zonder make-up op te zien is.

In tegenstelling tot heel wat andere bekende - en onbekende - Vlamingen die hun foto's drie keer nakijken op imperfecties en nadien nog de juiste filter uitproberen om er zo goed mogelijk uit te zien op hun Instagramfoto's, gooit Eline De Munck het over een heel andere boeg.

Foto's waarop ze helemaal bezweet te zien is na een looptochtje, waarop ze net uit bed komt of gewoon geen make-up draagt en er op die manier al iets minder herkenbaar uitziet zijn de laatste tijd het soort foto's waarmee de presentatrice en zangeres haar Instagrampagina opleukt.

Waarom Eline dat doet, is nog niet duidelijk, maar ze krijgt alvast heel wat goede commentaar op haar foto's. Vele vrouwen feliciteren haar omdat ze zich zo naturel wil tonen aan de wereld.

07-09-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber:

Justin Bieber: "Fan struikelde door eigen klunzigheid"

http://oi57.tinypic.com/sw4553.jpg

"Eigen schuld." Dat zegt Justin Bieber tegen een fan die in 2013 gewond raakte tijdens een concert van de zanger. Hij heeft een claim aan zijn broek hangen van Sandy Ricketts uit New Jersey, die tijdens Justins Believe Tour in Philly zou zijn gestruikeld over elektriciteitskabels. De vrouw liep hierdoor een gebroken schouder en een verstuikte enkel op en moest haar lip laten hechten.

Justins advocaten zeggen volgens TMZ dat er in de verste verte geen elektriciteitskabels op de grond lagen in de buurt van waar Sandy stond tijdens het optreden. Ook claimen ze dat als ze gewond is geraakt, dit te wijten is aan haar eigen klunzigheid. De zanger heeft de rechter gevraagd om de zaak te seponeren.

07-09-2015 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-netten staan donderdag in teken van vluchtelingen

VRT-netten staan donderdag in teken van vluchtelingen

http://oi58.tinypic.com/zmxaf.jpg

Alle zenders van de VRT slaan de handen in elkaar voor de vluchtelingen. Op donderdag 10 september, en in de aanloop naar die dag, lanceren alle netten (tv, radio, online) een eigen initiatief of programma in het teken van de vluchtelingencrisis.

De VRT wil naar eigen zeggen niet afzijdig blijven en wil daarom over dit onderwerp alle Vlamingen goed informeren en bewust maken. Daarom bundelen alle netten hun krachten voor #opdevlucht. De VRT-zenders lanceren op donderdag diverse initiatieven, zoals informatie, debat, getuigenissen en menselijke verhalen. "We hebben ook oog voor alle hartverwarmende inspanningen van de vele initiatiefnemers", luidt het.

De programma's die meewerken zijn onder meer 'Van Gils en Gasten' (Eén), 'De afspraak', 'Radio Gaga' en 'Terzake' (Canvas), de Ketnet-wrap en 'Karrewiet', de verschillende nieuws- en actuaprogramma's van Radio 1, de regionale programma's en 'De Madammen' van Radio 2, 'Music for Life' (Studio Brussel), 'Planeet De Cock' en 'Generation M' (MNM), 'Espresso' (Klara), Deredactie.be en een voor de gelegenheid opgericht webplatform. De ploegen achter al deze programma's worden ondersteund door de knowhow van VRT Nieuws.

De VRT maakt later meer details bekend.

Ook extra aandacht op commerciële zenders

Ook de Vlaamse commerciële omroepen hebben zich ingezet voor en blijven aandacht besteden aan de asielcrisis. Dat doen ze onder meer in hun eigen nieuws-, actua- en duidingsprogramma's. Dat laten Medialaan (VTM, 2BE, Q-Music) en De Vijver Media (SBS, VIER, VIJF, Woestijnvis) vandaag weten.

Medialaan besteedt aandacht aan de vluchtelingencrisis in VTM Nieuws en de radionieuwsuitzendingen. "Ook in andere programma's op radio en tv kan de thematiek aan bod komen", zegt woordvoerster Sara Vercauteren.

Bij VIER stond dinsdagavond de uitzending van 'Karen en Decoster' in het teken van de asielcrisis, met meningen van zowel burgers als oorlogsvluchtelingen, truckchauffeurs uit Calais, beleidsvoerders en academici. 'De Ideale Wereld' (VIER) besteedt dagelijks aandacht aan de manier waarop in Vlaanderen met deze crisis omgegaan wordt. VIER is momenteel ook volop bezig met de voorbereidingen van de opnames van het programma 'Rot op naar je eigen land', waarbij een groep Vlamingen dit najaar de (omgekeerde) vluchtwegen van asielzoekers tot aan hun land van oorsprong afleggen.

"De komende dagen en weken blijft het vluchtelingenthema bovenaan onze agenda staan", zegt woordvoerder Kristof Demasure. "Op basis van de vragen van lokale en internationale hulporganisaties op het terrein breiden we afhankelijk van de evolutie van deze crisis de mobilisatiekracht van VIER en VIJF verder uit om onze kijkers naast bewustwording ook te activeren tot solidariteit."

06-09-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Wout Bru: "Mijn ouders hebben me niet verteld dat ze uit elkaar waren"

Dochter Wout Bru: "Mijn ouders hebben me niet verteld dat ze uit elkaar waren"

http://oi59.tinypic.com/b54kra.jpg

In NINA-magazine lees je dit weekend gesprekken met de tienerdochters van enkele bekende Vlamingen. Ook de dochter van chef-kok Wout Bru, Lou (15) liet zich uitgebreid fotograferen (zie filmpje). Tegen NINA vertelde ze over haar leven in Frankrijk, het opgroeien met hardwerkende ouders en hun pijnlijke breuk.

"Mijn broer Boris en ik wonen in Frankrijk, bij onze nanny. Zij is bij ons sinds ik drie maanden oud ben en is als mijn grote zus. Ik woon hier omdat mijn ouders in Eygalières het restaurant Chez Bru en daarna hotel Maison Bru hadden. Sinds drie jaar wonen papa en mama weer in België. Ik ben het zo gewoon. Zelfs toen onze ouders nog bij ons woonden, waren ze zelden thuis. Altijd maar werken", aldus Lou.

"Mijn ouders zijn nog getrouwd, maar ze zijn niet meer samen. Ze zijn zakenpartners en vrienden. In het begin vond ik dat héél moeilijk. Vooral omdat ze niet gezegd hadden dat ze uit elkaar waren. Ik heb het zelf moeten vragen. Toen ik papa erover aansprak, lachte hij het eerst wat weg. Daarna moesten ze het wel toegeven: ze waren geen koppel meer."

"Als ik later kinderen heb, zal ik het anders aanpakken"
Lou zegt trots te zijn op haar ouders, omdat ze zoveel bereikt hebben. Maar toch wil ze later een andere ouder zijn voor haar kinderen: "Het lijkt me leuker om op te groeien met je ouders in de buurt. Ik mis ze wel, ook al weet ik dat ze zich volledig smijten voor hun job en met succes. Als ik later kinderen heb, zal ik het anders aanpakken. Ik wil mijn kinderen zien opgroeien. Ik wil hen zelf opvoeden."

06-09-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix: "'Top Gear'-trio was zoveel geld niet waard"

Netflix: "'Top Gear'-trio was zoveel geld niet waard"

http://oi61.tinypic.com/23w0f1i.jpg

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, de drie voormalige presentatoren van het populaire Britse autoprogramma 'Top Gear', tekenden onlangs een "heel, heel, heel dure" deal met Amazon Prime. Netflix haakte af. Het trio was zoveel geld niet waard, vond Netflix. Dat heeft een topman van de streamingdienst gezegd.

James May en Richard Hammond trokken eerder dit jaar de deur van de BBC achter zich dicht, nadat de Britse openbare omroep enfant terrible Jeremy Clarkson had ontslagen. Clarkson had een producer van de populaire autoshow in het gezicht geslagen. Onlangs tekende het drietal een "heel, heel, heel dure" deal met internetgigant Amazon, zo liet de oprichter van het bedrijf weten. Volgens Jeff Bezos is het trio het astronomische bedrag meer dan waard. Een exact bedrag werd niet bekendgemaakt, maar er wordt gefluisterd dat Amazon liefst 160 miljoen pond (218 miljoen euro) zou hebben opgehoest voor 36 afleveringen.

Netflix-topman Neil Hunt is het daar niet mee eens, zo zei hij aan Digital Spy. Volgens hen hebben de drie presentatoren zichzelf voor veel meer geld verkocht dan ze waard zijn. "We hebben oude afleveringen van 'Top Gear', dus we hebben een erg goed idee van hoe het publiek eruitziet. Onze aankoopbeslissingen zijn gebaseerd op data. We hebben veel data om te deals te krijgen die we willen. Deze deal was voor ons duidelijk zoveel geld niet waard."

06-09-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin houdt vertoning docu tegen

Aretha Franklin houdt vertoning docu tegen

http://oi61.tinypic.com/j9yb2p.jpg

Soullegende Aretha Franklin heeft door ingrijpen van de rechtbank op de valreep weten te voorkomen dat een documentairefilm over haar dit weekeinde in première zou gaan op het Telluride Film Festival in de Amerikaanse staat Colorado. Dat meldt het dagblad The Denver Post.

De film Amazing Grace, die geregisseerd werd door Sydney Pollack, werd gemaakt rond de opnamen van Franklins gelijknamige gospelalbum in 1972 en een concert dat de zangeres datzelfde jaar gaf in de New Missionary Baptist Church in Los Angeles.

Franklin (73) zegt dat ze geen toestemming heeft gegeven voor de vertoning van de film en de rechter heeft haar daarin gelijk gegeven. Het gevolg is dat de geplande eerste vertoning van de film geen doorgang kon vinden, evenals twee latere vertoningen op het festival. Of de zangeres behalve formele ook inhoudelijke bezwaren heeft tegen de film is niet duidelijk.

Geluidsproblemen
De oorspronkelijke filmopnamen hebben tientallen jaren op de plank gelegen wegens problemen met het geluid. Toen die ruim vijf jaar geleden met behulp van de nieuwste technieken waren opgelost, heeft Franklin de vertoning van de documentaire ook al eens met succes tegengehouden.

Het album Amazing Grace staat bekend als het succesvolste gospelalbum uit de muziekgeschiedenis. De documentaire staat ook geprogrammeerd voor het Toronto Film Festival, dat komende week plaats vindt. De organisatoren van het Canadese festival zeggen de film gewoon te willen vertonen.

06-09-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian houdt geen vrienden over"

"Kim Kardashian houdt geen vrienden over"

http://oi61.tinypic.com/331hbtd.jpg

Vriendinnen van Kim Kardashian zijn het helemaal zat. RadarOnline meldt dat de vrouwen via de serie van de realityster moesten horen dat Kim in verwachting is van haar tweede kindje. "Echte vrienden delen dit soort dingen. Ze zijn het zat dat Kim hun vriendschap voor lief neemt", aldus een ingewijde.

"Toen ze haar vroegen of ze in verwachting was, ontkende Kim. Ze heeft dus tegenover iedereen gelogen, even later hoorden ze het nieuws via de media", vervolgt een bron.

Volgens de insider vinden de vrienden en vriendinnen ook dat de wereldberoemde Kardashiantelg lastig bereikbaar is. "Als ze haar bellen krijgen ze eerst iemand van de beveiliging aan de lijn, vervolgens spreken ze met een assistent en pas dan komt Kim aan de telefoon."

Verschillende vrienden van Kim zouden twijfelen aan hun vriendschap. "Ze denken dat als ze niks kunnen bijdragen aan het imago van Kim ze niet lang meer deel uit zullen maken van haar leven. De vriendschappen die Kim nog heeft zijn momenteel behoorlijk oppervlakkig. Zo houdt ze geen vrienden over", klinkt het nog.

06-09-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!