Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel ruilt gespierd lichaam voor bierbuik

Vin Diesel ruilt gespierd lichaam voor bierbuik

http://oi58.tinypic.com/11s19nr.jpg

Wie Vin Diesel (48) zegt, ziet meteen een brok spieren voor zich. De ster van de 'Fast and the Furious'-films heeft zich de afgelopen maanden wat laten gaan. Zijn spieren zijn (even?) verdwenen.

De acteur werd gespot op een balkon in Miami. Daar is duidelijk te zien dat hij zijn spieren heeft ingeruild voor een bierbuikje. De acteur lijkt in de zomer alle remmen even los te hebben gelaten.

Onlangs bevestigde hij dat er nog drie films van 'Fast and the Furious' zitten aan te komen. 'Domenic Toretto' lijkt nog wat werk te hebben om zijn oude lichaam terug te krijgen.

07-10-2015 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna praat open en bloot over haar liefdesleven

Rihanna praat open en bloot over haar liefdesleven

http://oi58.tinypic.com/21lk0hh.jpg

Rihanna werd kussend gespot met Travis Scott, maar vooralsnog amuseert ze zich vooral. Beiden deelden nog niet mee of ze nu ook officieel een koppel zijn. Ze praatte wel openhartig over haar liefdesleven.

"Ik ben met niemand aan het daten op dit moment. Onenightstands? Ook niet. Ik wil niet ontwaken en mij schuldig voelen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb soms ook zin in seks. Ik ben een vrouw en ik heb daar ook nood aan", aldus Rihanna.

Ouderwets
Ze laat niet snel iemand toe in haar leven. "Het heeft te maken met de roem en de vrouw die ik ben." Ze houdt van 'ouderwetse' mannen. "Ze durven geen echte mannen meer te zijn. Ze denken dat bijvoorbeeld een stoel klaarzetten voor een vrouw, of je liefde tonen in het bijzijn van zijn kameraden, hen minder 'man' maakt. Of ik eenzaam ben? Goh, soms wel maar ik heb werk genoeg om mij af te leiden."

07-10-2015 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen met Hitler in nieuwe film? "Mensen wilden een knuffel, gelukkig heeft iemand mij ook geslagen"

Lachen met Hitler in nieuwe film? "Mensen wilden een knuffel, gelukkig heeft iemand mij ook geslagen"

http://oi62.tinypic.com/2dryp75.jpg

In Duitsland verschijnt morgen de film 'Er ist wieder da' op het grote scherm, een komedie over Adolf Hitler, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Duitse auteur Timur Vermes.

Oliver Masucci is de laatste van de naar schatting 120 acteurs die de afgelopen zeventig jaar al in de huid van de nazileider kropen. In 'Er ist wieder da' wordt Hitler zeventig jaar na zijn overlijden wakker uit een coma in het hedendaagse Berlijn. Hij groeit uit tot een mediafiguur en belandt uiteindelijk in de politiek.

De film is een satire, gemaakt om mee te lachen, zegt regisseur David Wnendt in The Guardian.

Beschaamd

"Duitsers zouden moeten kunnen lachen met Hitler, in plaats van hem als een monster te zien. Want dat bevrijdt hem in een zin van wat hij gedaan heeft en leidt de aandacht van zijn verantwoordelijkheid voor de Holocaust af. Maar het zou een soort van lachen moeten zijn dat naar de keel grijpt en jou bijna door de grond doet zakken van schaamte wanneer je beseft wat je aan het doen bent."

"We wilden graag weten hoe mensen vandaag op Hitler en zijn ideeën reageren", zegt Wnendt. En dus benaderde Masucci in de rol van Hitler de Duitse Jan Modaal op verschillende plaatsen in het land. "We waren nieuwsgierig of mensen hem vandaag een kans zouden geven", aldus de regisseur. Zijn conclusie? Hitler krijgt in het moderne Duitsland veel meer krediet dan gedacht. "Helaas wel."

Selfies

Toen Masucci tijdens de buitenopnames in de buurt van de Brandenburger Tor stond, werd hij benaderd door mensen van allerlei slag en soort, gaande van Duitse tieners tot Japanse toeristen die met een selfiestick stonden te zwaaien. Maar de bodyguards hoefden zich geen zorgen te maken: niemand viel de kopie van de nazileider aan om de gruwel die er vroeger gebeurd is. Integendeel, mensen wilden met hem op de foto of vroegen om een knuffel.

"Tot mijn grote opluchting is er mij toch iemand beginnen slaan. Een zwarte vrouw zei ook dat ik haar schrik aanjoeg. Het was ongelofelijk. Plotseling was ik een attractie, zoals een popster", zegt de acteur.

"Hoe kan het toch dat zo veel mensen positief op Hitler reageren? Hem accepteren?" vraagt Wnendt zich af.

Vanaf morgen in bioscoop

Tijdens de opnames stelde de regisseur een gevoel van diepgewortelde ontevredenheid bij mensen uit verschillende lagen van de bevolking vast. Eén die laat zien wat ze van buitenlanders vinden en hun angst voor islamisering toont.

Kort na de filmopnames was er de opmars van de anti-islambeweging Pegida en de bijhorende straatprotesten in Duitsland. Die houding verwondert Wnendt na al die draaidagen niets. "Mensen uit de middenklasse die een sprong naar rechts maken? We hebben het allemaal op camera." In de film worden beelden van Pegida-betogers of aanvallen tegen asielzoekers bovendien niet geschuwd.

07-10-2015 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag vier jaar dolverliefd

Vandaag vier jaar dolverliefd

http://oi60.tinypic.com/15mh0y1.jpg

Het Herentalse glamourkoppel Harry en Olga, bekend van tv-programma 'The Sky Is The Limit', mag vandaag op 7 oktober vier kaarsjes uitblazen. De vonk tussen de kunsthandelaar en zijn blonde vriendin sloeg vier jaar geleden over in een loungebar in Rotterdam. Toen Harry Olga de zaak zag binnenkomen, begon zijn hart direct sneller te slaan. De twee raakten aan de praat en van het een kwam het ander. Ondertussen zijn Harry en Olga al vier jaar gelukkig samen. "Heel Vlaanderen mag weten dat wij vandaag iets te vieren hebben. Ik ben supergelukkig en ik ben heel trots op mijn Olga", zegt een stralende Harry. Met dit artikel wil de Herentalsenaar Olga verrassen. "We vieren onze verjaardag vandaag intiem met ons tweetjes. Het wordt een heel mooie dag."

07-10-2015 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens gaat nu ook Australië veroveren

Goedele Liekens gaat nu ook Australië veroveren

http://oi59.tinypic.com/291nj1w.jpg

Goedele Liekens is grof wild. Ze palmde als seksuologe Groot-Brittannië in en dat succes zorgt voor wereldwijde interesse. De volgende halte: Australië.

Goedele schittert op Channel 4 met het programma 'Sex in class'. Ze kreeg er veel lof voor. Maar liefst 1,5 miljoen Britten kijken naar het programma.

Telefacts ging mee met haar naar Londen. Daarin bevestigde ze dat ze in Australië opnames gaat draaien. "Ik kreeg net goed nieuws. Ik mag opnames gaan doen in Australië."

Pensioen
De internationale doorbraak was geen doel voor haar. "Het was mijn betrachting om het rustiger aan te gaan doen. Om eigenlijk met pensioen te gaan, waarmee ik bedoelde dat ik een sabbatical wou nemen voor een jaar of twee. Ik wilde inhoudelijk bezig zijn met mijn vak. Dat heb ik gedaan, en nu komt dat daar allemaal van. Dit is wel inhoudelijk bezig zijn, maar het is nu ook niet bepaald een sabbatical. Uitbollen kan je het nu echt niet noemen", aldus Goedele.

07-10-2015 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele: "Vergelijk orale seks met eten. Je moet proeven voor je oordeelt"

Goedele: "Vergelijk orale seks met eten. Je moet proeven voor je oordeelt"

http://oi57.tinypic.com/2vbrg9j.jpg

Seksuologe Goedele Liekens zorgde voor ophef toen ze in haar column in Nina een lans brak voor orale seks en bepleitte dat een vrouw van de penis van haar partner hoort te houden. In Dag Allemaal drukt ze de idee als zou ze vrouwen met een schuldgevoel hebben opgezadeld de kop in.

"Ik sta nog altijd achter de inhoud van mijn stukje. Ik zal de vergelijking maken met eten. Sommigen stellen: 'Indiaas? Moet ik niet van weten!'. 'Maar heb je het al eens geproefd', vraag ik me dan af. Nee? Awel, doe het dan toch eens en oordeel dan. Misschien ontdek je wel dat je vooroordelen niet juist waren".

"Maar ik wil ook duidelijk maken dat je geen buitenbeentje bent als je niet aan orale seks doet. Weet je wat ik niet snap? Waarom is het doodnormaal dat iemand geen slagroom op zijn koffie lust? Maar wie bij een bepaalde seksuele handeling geen genot voelt, stelt zich direct de vraag: 'Wat scheelt er met mij'. Jongens, komaan! Neem al mijn boeken maar eens door. Duizend keer staat daarin: 'Niets moet, alles mag'".

06-10-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Mulder over tattoo: "Toen twijfelde ik toch even"

Jan Mulder over tattoo: "Toen twijfelde ik toch even"

http://oi59.tinypic.com/vossua.jpg

Veel jongeren hebben tatoeages. Jan Mulder (70) twijfelde even om er een te laten zetten. Het embleem van zijn ex-club Anderlecht zorgde voor die twijfel.

"Lang geleden zei iemand tegen me: 'Je moet ook een tatoeage laten zetten.' Ik zei neen, en ik zou niet weten wat", aldus Jan in Dwangers.

"Maar toen zij die: 'Het embleem van Anderlecht'. Toen heb ik toch even getwijfeld", lacht hij. Hij zou niet de eerste ex-speler van Anderlecht geweest zijn die het embleem van Anderlecht liet tatoeëren. Ex-Anderlechtspeler Marcin Wasilewski liet vorig jaar een grote tattoo zetten van zijn ex-team.

06-10-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk Oscar time voor indrukwekkende DiCaprio in The Revenant?

Eindelijk Oscar time voor indrukwekkende DiCaprio in The Revenant?

http://oi57.tinypic.com/jihu8w.jpg

The Revenant is een meeslepende film van Oscarwinnaar Alejandro González Iñárritu en is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een wraakfilm met een sterke Leonardo DiCaprio die misschien wel dé rol van zijn leven speelt. Eindelijk ook Oscar time voor Leo?

Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald (Tom Hardy).

Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

The Revenant speelt vanaf 27 januari in onze zalen.

06-10-2015 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Van Sande gaat trouwen

Guy Van Sande gaat trouwen

http://oi62.tinypic.com/2n9xmaw.jpg

Heugelijk nieuws ten huize Guy Van Sande (52). De acteur vroeg onlangs zijn vriendin Nathalie Vergauwen (28) ten huwelijk. Voor Guy is het de tweede keer dat hij verloofd is, maar tot een huwelijk kwam het de vorige keer niet.

Guy vroeg Nathalie ten huwelijk op de dag dat ze één jaar samen waren. "Ik heb speciaal een verlovingsring laten maken en ben op één knie gegaan toen ze thuis kwam van haar werk. Ze deed de deur open en daar stond ik met mijn ring. Haar dochtertje Lore heeft de foto's genomen", vertelt de acteur in Story.

Nathalie reageerde erg verrast, maar zei toch volmondig ja. "Het zit zo goed tussen ons, trouwen is eigenlijk een logische stap. Er is veel gebeurd in mijn leven, maar Nathalie geeft me rust. Drie jaar geleden heb ik mijn ex Tineke ten huwelijk gevraagd op kerstavond, maar dat huwelijk is nooit doorgegaan. Ik ben dus nooit getrouwd geweest. Als het met Nathalie niet lukt, dan lukt het nooit meer."

06-10-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Joling: "Winnaressen 'K3 zoekt K3' kunnen maar beter goeie advocaat zoeken"

Gerard Joling: "Winnaressen 'K3 zoekt K3' kunnen maar beter goeie advocaat zoeken"

http://oi61.tinypic.com/2u8jyw7.jpg

Samen met Niels Destadsbader stelt Gerard Joling de 'K3 Zoekt K3'-kandidates op hun gemak. Voor ze opgaan, krijgen ze nog een knuffel en een kwinkslag mee. Loopt het mis, dan staat Joling klaar met troostende woorden. In Dag Allemaal geeft hij wat extra advies: "De winnaressen kunnen maar beter een goeie advocaat zoeken". Joling en Gert Verhulst zijn, zo is al gebleken, niet de beste maatjes.

Bij de opnames was het snikheet in de studio. Gert Verhulst zat zelfs in short achter de jurytafel.

Joling: "Ik denk dat het toen vijfenveertig graden was, niet te harden! Het was zo heet in die studio dat een aantal mensen uit de publieksjury's onwel werd. Er moesten zelfs ambulances aan te pas komen. Met m'n smartphone heb ik toen een YouTube-filmpje gemaakt, waarin je ziet hoe ze iemand afvoeren die flauw is gevallen. Nou, dat is me door Gert niet in dank afgenomen. Hij was behoorlijk nijdig toen ik dat filmpje op internet had gezet. 't Was toch even beeld zonder klank. Maar de volgende dag hing er wel een knoert van een airco in de studio!"

"Gert is ook een ietwat vreemde man, met een speciaal gevoel voor humor. En zoals hij naar Jindra keek, het meisje dat bij de laatste audities een haast perfect K3'tje neerzette... Net een stier! (lacht)"

Joling is van oordeel dat de opvolgsters van Karen, Kristel en Josje hun K3-succes kunnen evenaren. "Als ze maar goed begeleid worden. En er is er maar één die daarvoor kan zorgen: Gert Verhulst. Als ze opgewassen zijn tegen de gevaren van de showbizz, natuurlijk".

"Ik raad de toekomstige winnaars van 'K3 Zoekt K3' wel aan om een goeie advocaat te nemen. Ik heb het zelf meegemaakt: zo blij zijn met de kansen die je krijgt, dat je over de kleine lettertjes leest. Zo ben ik in het begin van mijn carrière héél veel geld verloren. Daarom, zet alles op papier: wat je eisen zijn, maar vooral ook wat je níet wilt".

06-10-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaas Lodewyck en Femke Herygers blazen droomhuwelijk af

Klaas Lodewyck en Femke Herygers blazen droomhuwelijk af

http://oi61.tinypic.com/ndr7sx.jpg

Na haar relatie met Jurgen Van den Broeck ziet Femke Herygers - dochter van - nu ook de romance met die andere wielrenner Klaas Lodewyck op de klippen lopen. Het koppel was al sinds de zomer van 2013 verloofd, maar de hartproblemen van de 27-jarige ploegmaat van Philippe Gilbert en Greg Van Avermaet gooiden roet in het eten. "Het ging écht niet meer", vertelt Femke aan Dag Allemaal. "Klaas en ik hebben nochtans gevochten voor onze relatie."

Het koppel was al sinds begin 2013 samen en zette al snel een volgende stap in de relatie, Maar Klaas' gezondheidsproblemen overschaduwden de zoektocht naar een geschikte datum voor de trouwpartij. Nadat bij de West-Vlaming hartritmestoornissen werden ontdekt, moest hij twee keer onder het mes. Na dit seizoen hangt hij de fiets aan de haak. "Onze relatie heeft geleden onder mijn ziek zijn", zei hij daarover al. "Als het tegenzit heb ik de neiging om de mensen die ik het liefste zie van mij weg te duwen. Femke en ik sliepen nog wel samen, maar dat was het."

Geen derde in het spel
Enkele maanden geleden kreeg Klaas te horen dat zijn actieve wielercarrière voorbij is. De koers is té belastend voor zijn hart. Het zorgde voor nog meer spanningen thuis, waarop het koppel besliste om elk hun weg te gaan. "Het ging écht niet meer', vertelt Femke. "Klaas en ik hebben nochtans gevochten voor onze relatie. Maar hij vond dat ik er niet genoeg was op de momenten dat hij me nodig had. Wat wil je, ik werk als zelfstandig model en doe soms lange dagen. De trouw gaat dus niet door. Jammer, maar beter ervóór knopen doorhakken dan erna. En voor alle duidelijkheid: er is géén derde in het spel. Ik ben nu vrijgezel en ik heb me voorgenomen om dat nog even te blijven."

06-10-2015 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 jaar na 'Beverly Hills 90210': hoe is het hen vergaan?

25 jaar na 'Beverly Hills 90210': hoe is het hen vergaan?

http://oi61.tinypic.com/dllt9g.jpg

Time flies: het is alweer 25 jaar geleden dat de Amerikaanse tienersoap 'Beverly Hills 90210' voor het eerst uitgezonden werd. Het wel en wee van de welvarende groep jongeren zette de florissante wijk Beverly Hills razendsnel op de kaart. '90210' zat vol met drama, levenslessen, de 'do's en don'ts' van dating, geroddel, sterfgevallen en modetrends. Hoe is het nu met Brandon, Brenda, Kelly, Steve, Donna, Dylan, Andrea en Brian?

Jason Priestley (speelde in de serie Brandon Walsh)

De knappe Jason stopte met acteren in 90210 toen hij 30 jaar was. Daarna kroop hij achter de camera en regisseerde hij vijftien afleveringen van de serie waarin hij zelf negen seizoenen lang te zien was geweest. Ook maakte hij de documentaire 'Barenaked' in Amerika, over de Canadese rockers Barenaked Ladies die daarmee bekendheid verwierven in de Verenigde Staten.

Hierna volgde regisseurwerk voor de film 'Goodnight for Justice', met daarin 90210-collega Luke Perry en een aantal afleveringen van 'The Secret Life of the American Teenager'. In 2010 emigreerde Jason terug naar geboorteland Canada. Daar pakte hij het acteerwerk weer op en speelde hij in vier seizoenen van de comedy 'Call Me Fitz'.

Het laatste project van de inmiddels 48-jarige acteur-regisseur is de serie 'The Wonderful Wayneys', waarin hij een vader met vijf kinderen speelt. Zelf had de 'womanizer' in de jaren negentig relaties met medespelers Shannen Doherty en Christine Elise. In 1999 was hij één jaar getrouwd met actrice Ashlee Petersen. Zes later trouwde hij met visagiste Naomi Lowde. Met haar heeft Jason een dochter en een zoon.

Shannen Doherty (Brenda Walsh)
Kindsterretje Shannen (nu 44 jaar) speelde Brenda, de tweelingzus van Brandon. Na vier tumultueuze seizoenen verliet de toen 23-jarige actrice de show.

Later werkte ze opnieuw met 90210-producer Aaron Spelling samen voor de succesvolle serie 'Charmed', over drie behekste zussen. In 1995 deed Shannen de film 'Mallrats', in 2001 was ze te zien in 'Jay and Silent Bob Strike Back'. Vijftien jaar nadat ze de bekendste postcode ter wereld verlaten had, keerde de actrice terug als Brenda voor zeven afleveringen. Daarna tekende ze voor een aantal realityseries over haar eigen leven, waaronder Shannen Says.

Naast televisiewerk gaat Shannens hart uit naar dieren. Ze zet zich onder meer in voor 'de cove guardians' die strijdt tegen het dolfijnenleed in Taiij (Japan). Het liefdesleven van de brunette is turbulent te noemen. Vier jaar geleden trouwde ze voor de vierde keer.

Slechts twee maanden geleden verklapte ze aan het Amerikaanse blad People dat ze wordt behandeld voor borstkanker. Niet veel later stelde ze dat de tumor eerder ontdekt had kunnen worden als haar manager zijn werk beter gedaan had. De actrice diende via de rechtbank een schadeclaim in voor het leed dat haar aangedaan is.

Jennie Garth (Kelly Taylor)
Jennie Garth woonde nog niet lang in Hollywood toen zij op haar achttiende werd ontdekt. Ze speelde tien seizoenen lang de aantrekkelijke Kelly, werd een idool van de jonge mannelijke kijkers en pakte daarna een nieuwe grote rol als de zus van Amanda Bynes in 'What I like About You'. Dat Jennie ook kan dansen, liet ze zien in de danscompetitie 'Dancing With The Stars 2007'. Vlak voor de finale werd ze geëlimineerd.

Een jaar geleden dook Jennie met collega Tori Spelling op in de komedie 'Mystery Girls'. En nu heeft de 43-jarige ster haar eigen realityserie 'The Jennie Garth project', waarin haar huis volledig verbouwd wordt.

Ook in haar privéleven haalde de blondine een bezem door haar leven. In 2012 scheidde ze na elf jaar van acteur Peter Facinelli (Twilight). Ze hebben drie dochters: Luca Bella, Lola Ray en Fiona Eve.

Ian Ziering (Steve Sanders)
Ian speelde de 16-jarige praatjesmaker Steve toen hij zelf 26 jaar oud was. Hij was tien jaar lang in alle tien de seizoenen te zien.

In 2005 speelde de acteur met 90210-vriend Brian Austin Green fictieversies van zichzelf in de thriller 'Domino'. Hij pakte naast een verschijning in 'CSI New York' vooral nog wat rollen in kleine producties. De 51-jarige Ian, die er nog jong uitziet, was dit jaar te zien in de fictiefilm 'Lavalantula'.

Net als Jennie Garth trainde Ian zich suf voor 'Dancing With The Stars'. Vijf jaar geleden stapte de acteur voor de tweede keer in het huwelijksbootje, met een verpleegster. Ze kregen twee dochters. Zijn eerste huwelijk (1997-2002) was met Nathalie Schieler, die een gastrol had in 90210.

Tori Spelling (Donna Martin)
Tori, dochter van 90210-producer Aaron Spelling, deed auditie voor de serie onder een valse naam. Ze wilde niet herkend worden als 'de dochter van', maar dat mislukte. In de serie speelde ze de 17-jarige fashionista Donna. Tori speelde de meeste afleveringen van de hele cast: maar liefst 291.

Afgezien van de film 'Scary Movie 2' stortte Tori zich in haar leven na 90210 vooral op televisiewerk. Ze speelde in een moderne versie van 'A Carol Christmas' (2003) en als een parodie op zichzelf in de sitcom 'So Notorious' (2006).

Haar huwelijk met Dean McDermott, haar collega in de kleine film 'Mind Over Murder', zorgde voor flink wat geld in het laatje. Ze tekenden voor de realityseries 'Tori & Dean: Home Sweet Hollywood' en 'Tori & Dean: Cabin Fever' en 'True Tori'. Ook speelde ze naast 90210-vriendin Jennie Garth in de 2014-serie 'Mystery Girls'.

Op haar 42ste runt Tori een hotel met haar man. Een tweede reeks van 'True Tori' staat dit jaar op het programma. Sinds 2007 komt ze ook aan de bak als trouwambtenaar.

De blondine is moeder van vier kinderen: Liam, Stella, Hattie en Finn Davey. Aan Amerikaanse media verklapte Tori dat haar laatste zwangerschap moeilijk was. Ze raakte naar eigen zeggen in levensgevaar door verschillende complicaties, waardoor Finn de bijnaam 'miracle baby' heeft. Eind augustus werd Tori gespot met een knalrood gezicht. Een peeling met een chemisch goedje was niet helemaal goed gegaan.

Luke Perry (Dylan McKay)
Soapacteur Luke deed auditie voor de rol van Steve Sanders, maar werd cultuurhistoricus Dylan McKay. Hij kreeg al snel het stempel een look-a-like te zijn van James Dean.

Perry verliet halfweg de serie, maar keerde terug voor de laatste afleveringen. Daarna bleef hij actief in de filmwereld met rollen in 'Oz', 'Jeremiah', 'Windfall' en 'Body of Proof'. In 1992 leverde een bijrol in 'Buffy the Vampire Slayer' een relatie met tegenspeelster Kristy Swanson op. De twee waren een jaar samen. Ook had hij een gastrol in 'Will & Grace' en een terugkerende rol in 'What I Like About You', met Jennie Garth.

Luke durfde het ook aan op te treden in het theater en speelde zelfs op Broadway. Begin 2004 maakte hij zijn debuut op West End in Londen in het toneelstuk 'When Harry Met Sally'. Dit jaar is de 49-jarige Luke te zien in de fantasyfilm 'Dragon Warriors'.

Zoals vele collega's heeft Luke een scheiding op zijn naam staan. Hij trouwde in 1993 met Rachel Sharp, tien jaar later scheidde het stel. Ze hebben twee kinderen: Jack en Sophie.

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman)
Gabrielle dacht dat zij te jong was om een student te spelen, maar ze kreeg toch de rol van Andrea die een onbeantwoorde verliefdheid koesterde voor Brandon. Ze verliet de show op haar 35ste, na zes seizoenen.

Later kreeg Gabrielle een eigen dagelijkse talkshow, die slechts één seizoen werd uitgezonden. Ze had gastrollen in 'Touched by an Angel', 'JAG' en 'Nip/Tuck'. 'Avatar: The Last Airbender' en 'Batman The Brave and the Bold' staan ook op haar CV. In 2008 was ze te zien in de serie 'My Alibi'. Op haar 54ste was ze nog te zien in de thriller 'The Suicide Note'.

Gabrielle is sinds 1992 netjes getrouwd met Charles Isaacs. Ze hebben twee meisjes: Kelsey Rose en Mollie Elizabeth.

Brian Austin Green (David Silver)
Brian was de jongste van de bende, toen hij op 17-jarige bij de start werd gecast. Hij was 26 jaar toen hij na tien seizoenen stopte. Daarna was hij de tegenspeler van Freddie Prinze Jr. in de sitcom 'Freddie', was hij te zien in 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles' en zat hij twee jaar in 'Desperate Housewives'. Tot vorig jaar verscheen Brian twee jaar in 'Anger Management', naast Charlie Sheen.

Brian heeft een reputatie als het gaat om vrouwen. In 1992 viel de acteur voor de charmes van 90210-collega Tiffani-Amber Thiessen. Ze gingen drie jaar met elkaar om. Van 1999 tot 2003 was de acteur verloofd met een tweede collega, Vanessa Marcil. Met haar kreeg hij een zoon.

Vijf jaar geleden trouwde Brian de 13 jaar jongere superster Megan Fox. Zij kregen twee jongens die de tijd over hun ouders moeten verdelen. In juni van dit jaar kondigden de twee hun scheiding aan.

06-10-2015 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert opnieuw geopereerd voor huidkanker

Koning Albert opnieuw geopereerd voor huidkanker

http://oi60.tinypic.com/dormg9.jpg

Koning Albert II heeft gisteren in het Universitaire ziekenhuis Clinques universitaires Saint Luc te Brussel een heelkundige ingreep aan de neus ondergaan voor de behandeling van een nieuwe basocellulaire epithelioma, de meest frequente vorm van huidkanker.

De ingreep vond plaats onder volledige narcose. Koning Albert dient een rustperiode in acht te nemen, zo meldt het Paleis.  De ingreep is de vierde in evenveel jaar tijd.

Een basocellulair epithelioma is een vorm van huidkanker die voorkomt in zones die het vaakst worden blootgesteld aan de zon. Het gaat niet om een melanoom maar om een traag groeiende huidtumor.

Het paleis maakte in september van dit jaar nog bekend dat ook koningin Paola een rustpauze moest inlassen. De vorstin had last van hartritmestoornissen.

06-10-2015 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling deelde lakens met Jason Priestley

Tori Spelling deelde lakens met Jason Priestley

http://oi62.tinypic.com/2salbmu.jpg

Tori Spelling verklapte enkele dagen geleden dat ze de lakens gedeeld heeft met iemand van haar collega's uit de serie Beverly Hills 90210. Wie dat was, wilde ze eerst niet kwijt, maar nu kwam de naam van haar bedpartner toch aan het licht: Jason Priestley.

Spelling was zaterdagavond te gast in het programma Celebrity Lie Detector. Het gesprek ging al snel over relaties op de set en toen bekende Spelling dat ze een romance had beleefd met Priestley. "Het was een zomerliefde, buiten de set. We zijn altijd goede vrienden gebleven", vertelde ze.

Geloften
Vorige week vertelde Spelling ook al dat ze in het verleden een relatie had met Brian Austin Green, de acteur die nu in scheiding ligt met Megan Fox. De twee speelden ook een koppel in de serie en toen ze in Beverly Hills 90210 gingen trouwen, schreven ze zelfs hun eigen geloftes omdat ze die uit het script niet overtuigend genoeg vonden.  

05-10-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga met de billen bloot in video van ontwerper Tom Ford

Lady Gaga met de billen bloot in video van ontwerper Tom Ford

http://oi62.tinypic.com/2m2u8i1.jpg

Modeontwerper Tom Ford heeft zijn laatste collectie niet voorgesteld via een traditionele modeshow, maar hij koos deze keer voor een blitse muziekvideo in de plaats. Zangeres Lady Gaga speelt de hoofdrol en zong - hoe kan het ook anders -  de muziek in.

Vorig jaar bewees de Amerikaanse ontwerper Tom Ford al lak te hebben aan alles en iedereen in de modewereld, door zijn toenmalige collectie niet in Londen maar in Los Angeles te presenteren. Toen het modejournaille dit seizoen zijn naam opnieuw niet zag opduiken op het lijstje van shows tijdens de Britse modeweken, werd de geruchtenmolen alweer aangewakkerd.

Nu blijkt waarom, want de ontwerper showt zijn nieuwe collectie in de vorm van een kortfilm, die werd geregisseerd door modefotograaf Nick Knight. De muziek is van de hand van popster Lady Gaga, en ze speelt ook zelf in de video mee. Tom Ford regisseerde eerder ook al de langspeelfilm 'A Single Man' en volgend jaar komt de film 'Nocturnal Animals' uit.

05-10-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Jane van Sergio Herman is mooiste restaurant ter wereld

The Jane van Sergio Herman is mooiste restaurant ter wereld

http://oi58.tinypic.com/zvbwut.jpg

The Jane, het Antwerpse restaurant van Sergio Herman, is tijdens de Restaurant and Bar Design Awards in Londen uitgeroepen tot mooiste restaurant ter wereld.

The Jane nam het op tegen 859 andere restaurants en bars uit zeventig landen en ging met drie awards (Best Overall Restaurant, Best International Restaurant en Winner Europe Restaurant) naar huis. "Fantastisch nieuws", reageert Sergio Herman op Instagram.

De juryleden waren gecharmeerd door hoe de kapel van het vroegere militaire ziekenhuis omgevormd werd tot een chique restaurant. Zo staat de keuken waar ooit het altaar stond en drink je nu cocktails waar vroeger het orgel stond.

05-10-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste aflevering van Homeland, seizoen 5 staat gewoon op Facebook

De eerste aflevering van Homeland, seizoen 5 staat gewoon op Facebook

http://oi57.tinypic.com/wahtec.jpg

Het nieuwe seizoen van Homeland ging afgelopen zondag in première op de Amerikaanse tv-zender Showtime, maar is nu al integraal te zien via Facebook.

En neen, het is niet illegaal. De zender heeft de aflevering zelf online gezet op de officiële Facebookpagina van Homeland.

De zet is op zijn minst opmerkelijk. Het is niet de eerste keer dat de eerste aflevering van een Amerikaanse serie online wordt gezet, maar het gaat dan meestal uitsluitend als een voorproefje voor het Amerikaanse publiek.

Toch is de premère van het vijfde seizoen op Facebook meteen door de hele wereld te bekijken. Van een geografische beperking is geen sprake. Dat is vreemd, want pas nu vrijdag zendt Nederland 3 de eerste aflevering uit. Nog later, begin 2016, volgt bij ons 2BE.

In seizoen 5 werkt hoofdpersonage Carrie Mathison niet langer voor de CIA, maar werkt ze voor een beveilingsfirma in Berlijn.

05-10-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorsese maakt ultieme maffiafilm met Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci

Scorsese maakt ultieme maffiafilm met Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci

http://oi59.tinypic.com/2zqdlzl.jpg

Robert De Niro (72) heeft bevestigd dat de langverwachte ultieme maffiafilm volgend jaar wordt opgenomen. Voor 'I Heard You Paint Houses' gaat De Niro opnieuw samenwerken met regisseur Martin Scorsese (72). Die haalt ook Al Pacino (75) en Joe Pesci (72) aan boord. Met zoveel talent en ervaring zijn de kaarten geschud voor de ultieme maffiafilm.

De Niro werkte eerder met Scorsese in 'Goodfellas', 'Taxi Driver', 'Raging Bull' en 'Casino'. In het nieuwe filmproject dat zal worden afgewogen tegen klassiekers uit het maffiagenre 'Scarface', 'The Godfather' en 'Goodfellas' speelt De Niro de rol van notoir maffialeider Frank 'The Irishman' Sheeran. De film is gebaseerd op het boek 'I Heard You Paint Houses' van Charles Brandt. De betekenis van die uitdrukking is simpel: een huis schilderen is codetaal voor een man vermoorden, waarbij de verf het bloed op de muren is.

"We gaan het doen, ergens volgend jaar", verklapte De Niro tijdens een interview met Digital Spy. "Alles begint stilletjesaan op zijn plaats te vallen".

Tijdens interviews, verspreid over vijf jaar, biechtte Frank Sheeran tegenover Charles Brandt op dat hij meer dan 25 moorden pleegde voor de maffia en voor zijn vriend Jimmy Hoffa", zo staat op de flaptekst van het boek.

Het is nu aan Scorsese, Pacino, Pesci en De Niro om dit te vertalen naar het witte doek. Dat daarmee een nieuwe maffiaklassieker in de maak is, lijdt amper twijfel.

05-10-2015 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilia Clarke en Jason Momoa en hun uiterst schattige reünie in Parijs

Emilia Clarke en Jason Momoa en hun uiterst schattige reünie in Parijs

http://oi58.tinypic.com/dop1zn.jpg

Weet je nog toen Daenerys Targaryen en Khal Drogo elkaars maan en sterren waren en elke Game of Thrones-fan ontzettend genoot van hun prachtige liefde? En weet je ook nog hoe het voelde toen de hitserie ook dat mooie hoofdstuk weer eens hardhandig afsloot? Dan ga je zeker genieten van deze schattige reünie.

Emilia Clarke en Jason Momoa liepen elkaar op de Parijse modeweek tegen het lijf en dat resulteerde in dit uiterst snoezige kiekje. Wij beginnen spontaan te mijmeren aan die goede oude GOT-tijd.

05-10-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jill Peeters openhartig over dood papa: "Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Omdat hij dat niet wilde"

Jill Peeters openhartig over dood papa: "Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Omdat hij dat niet wilde"

http://oi58.tinypic.com/2w31c9s.jpg

In een bijzonder openhartig en emotioneel interview op Radio 2 heeft weervrouw Jill Peeters voor het eerst over de dood van haar vader gesproken. "Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Omdat hij dat niet wilde. Hij wilde blijven léven."

Longkanker, met uitzaaiingen. Zo luidde het harde verdict toen Leon Peeters met een longontsteking werd opgenomen in het ziekenhuis, nu een dik jaar geleden. Met dichtgenepen keel deed Jill Peeters gisteren haar verhaal in 'De Rotonde'. "Tussen juni en december is papa ziek geweest. Hij ging de hele tijd in en uit het ziekenhuis. Er waren veel bijwerkingen. Pijn, moe, misselijk." Haar wereld stortte in, maar Jill bleef werken. "Omdat dat belangrijk was voor mijn vader."

Het was de liefde voor haar papa die haar het weer is doen blijven presenteren, ook toen hij doodziek werd. "Ik wist dat mijn papa in Gasthuisberg altijd naar het weer keek. 'Het is ons Jill vandaag.' En daarom ben ik blijven presenteren, ook toen hij zo ziek was. Pas toen hij het zicht verloren had door een beroerte, ben ik gestopt met het weer. Ik heb onmiddellijk gebeld naar de directie, en gezegd: 'Ik stop ermee, want mijn papa kan toch niet meer kijken.'"

"Eigenlijk had ik er vroeger mee moeten ophouden", klonk het met verstikte stem. "Want het is allemaal te snel gegaan. Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Omdat hij dat niet wilde. Hij wilde blijven leven. Hij wist ook niet wanneer hij ging sterven. Hij dacht een dutje te doen om wat aan te sterken. 'Ik zal wel beter zijn als ik wakker word', zei hij nog. Maar hij is niet meer wakker geworden."

05-10-2015 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!