Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denkt Taylor Swift aan korte pauze?

Denkt Taylor Swift aan korte pauze?

http://oi62.tinypic.com/2lnuxkx.jpg

Taylor Swift is alomtegenwoordig. Met haar muziek boekt ze enorm veel succes. Haar optredens, met de vele 'special guests', en haar relatie met Calvin Harris zorgen ervoor dat ze voortdurend in de spotlights loopt. Ze heeft nood aan een pauze.

"Ik denk dat ik beter even een pauze neem. De mensen hebben daar ook misschien wat nood aan, het is tijd om wat tijd door te brengen met mijn vrienden. Mogelijk werk ik dan aan nieuwe muziek, maar misschien ook niet", aldus Taylor. In december loopt haar tournee af.

Veel druk
De druk op haar is enorm. "Soms bel ik lang met mijn moeder. Dat is gewoon om mij aan de geweldige dingen in het leven te herinneren en aan de zaken die er toe doen."

08-10-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson is terug met autoshow en hoe

Jeremy Clarkson is terug met autoshow en hoe

http://oi62.tinypic.com/ab1hj9.jpg

De opnames van Jeremy Clarksons nieuwe autoshow op Amazon Prime zijn gestart, en een foto op Twitter maakt duidelijk dat hij en zijn copresentatoren van Top Gear autoliefhebbers niet zullen teleurstellen.

Jeremy Clarkson heeft ons een blik achter de schermen gegund samen met zijn twee presentatoren Hammond en May bij drie superauto's. "Met een topcrew blikken we het nieuwe autoprogramma voor Amazon Prime in", wilde Clarkson fans op social media gisteren prikkelen.  Zijn copresentator Richard Hammond liet een gelijkaardige foto op de wereld los: "De ploeg is weer samen en dat voelt schitterend." Het ziet er naar uit dat de drie over een groots budget beschikken voor voor de show die het populaire Top Gear moet vervangen. Want op de foto staan een LaFerrari van Ferrari, een McLaren P1 en een Porsche 918 te blinken.

Clarkson werd ontslagen bij de BBC nadat hij een producer van Top Gear een duw had verkocht op het einde van een zware filmdag. Al snel hadden ook Hammond en May besloten de omroep te verlaten omdat ze liever met hun vriend wilden blijven samenwerken.

Vorige week kondigde presentator en zijn twee sidekicks aan dat de show voor Amazon Prime op stapel stond. Ze zouden elk 6 miljoen pond voor de internetreeks hebben gekregen. Het trio tekende een contract met de online streamingdienst om 36 aflevering van de nieuwe autoreeks gedurende drie jaar te maken. Clarkson had onthuld in zijn column in de Britse krant The Sun: "We zullen een show met een groot budget maken zonder reclameblokken. We kregen van Amazon de vrijgeleide en het budget om de show te maken die we wilden maken, zonder restricties van bovenaf."

De show zal volgend jaar exclusief te zien zijn voor de klanten van Amazon Prime.

08-10-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Jay Z klagen bekend modemerk aan

Beyoncé en Jay Z klagen bekend modemerk aan

http://oi59.tinypic.com/2ymy33a.jpg

Jay Z, Beyoncé, Kanye West, Pharell Williams en Rihanna bundelen samen hun krachten in de strijd tegen het Franse modemerk Eleven Paris. Ze zijn er immers niet happig om dat het label ongevraagd afbeeldingen van hen gebruikt op hun kledij en gadgets.

De kans is groot dat je al T-shirts en truien van Eleven Paris hebt zien passeren. Het label is immers ook in ons land razend populair. Vooral dan de tops met gezichten van celebrities op, die met hun vinger een snor nadoen boven hun lip. Daarvoor werd volgens de celebs hun advocaat echter nooit toestemming gevraagd.

Ze vroegen dan ook meermaals om de bewuste items uit de rekken te halen, maar daar werd bij Eleven Paris geen gehoor aan gegeven. Dus besloten Beyoncé en Jay Z maar zelf stappen te ondernemen, en naar de New Yorkse rechtbank te trekken om klacht in te dienen. Er kwam nog geen reactie van het franse label op de aanklacht.

08-10-2015 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens: "De wereld van Johnny's en Marina's is me niet onbekend"

Veerle Baetens: "De wereld van Johnny's en Marina's is me niet onbekend"

http://oi60.tinypic.com/taiuc6.jpg

Na dertien jaar acteren weet Veerle Baetens wat ze wil. Liever in het Frans acteren dan in het Engels, personages die de tweedimensionaliteit overstijgen en een huisje op de buiten. Momenteel is ze te zien in het indrukwekkende D'Ardennen, een misdaadthriller vol getunede wagens en Johnny-kapsels. Een ver-van-haar-bedshow? Toch niet, onthult ze aan Goesting.

We ontmoeten Veerle op de persdag van D'Ardennen, het in­druk­­­­wekkende de­buut van Robin Pront (28). De film gaat over Dave en Kenneth (Jeroen Perceval en Kevin Janssens), twee broers die met hun getunede wagens over het foute pad scheuren. Behalve het verschroeiende Johnny-kapsel van Kevin Janssens valt vooral de ingetogen vertolking van Veerle Baetens op. Ze geeft gestalte aan de atypische love interest Sylvie, een naïef meisje met een zwak voor drugs en foute mannen.   ­

Sylvie staat qua uiterlijk en achtergrond heel ver van jou. Hoe heb je deze rol aangepakt?                            
"De omgeving van Sylvie is mij niet helemaal onbekend, hoor. In mijn jeugd was er altijd wel een Johnny of Marina in de buurt. Sterker nog: in mijn eigen zoektocht naar identiteit heb ik daar ook nog tegen aangeleund, met mijn grote oorbellen en dubbele kuif. (schatert) Je komt in de film niet te weten uit wat voor gezin Sylvie afkomstig is. Maar dat het niet schoon is, dat voel je wel. Die achtergrond heb ik voor mezelf proberen in te vullen."

Ben je in bepaalde milieus inspiratie gaan opdoen?
"In de film sluit Sylvie zich aan bij de NA (Narcotics Anonymous) om af te kicken van de drugs. Ik ben ter voorbereiding ook eens naar zo'n NA-meeting gegaan als bezoeker. Iedereen mag daar een stoel bijschuiven, ongeacht of je een drugsprobleem hebt of niet. De bijeenkomst vond plaats in zo'n triestig zaaltje met flets licht, maar er hing een soort sfeer... Ik snapte meteen waarom de NA wérkt voor veel mensen. Je bent er niet alleen, het groepsgevoel is er enorm groot."  

Toch heb je eerst nee gezegd tegen de rol van Sylvie.
"Het scenario was goed, alleen vond ik niet dat Sylvie het hart van de film was, zoals Robin (regisseur en co-scenarist van D'Ardennen, red.) beweerde. Ze hing er een beetje bij, als behang. Ik vind wel vaker dat mannelijke scenaristen de vrouwelijke karakters in de film niet genoeg draagkracht geven. Ik zei tegen Robin: "Als jij wil dat Sylvie het hart van jouw verhaal is, dan moet je haar dramatischer maken." Niet door haar meer scènes te geven, integendeel. Soms is het juist door dingen weg te laten, dat je een personage intenser maakt. Robin heeft het scenario wat herschreven - wat hij al van plan was - en die rol is ontzettend mooi geworden."

In een bepaalde scène zegt Sylvie: "Ik wil gewoon fucking saai zijn. Thuiskomen om vijf uur, de patatjes opzetten, nór Blokken zien en mijn ventje vragen hoe het op 't werk was."
"Wel, die scène is bijvoorbeeld nieuw. Ik krijg er weer kippenvel van als je die zinnen uitspreekt. Op dat moment begrijp je eindelijk wie het personage is, en snap je haar volledig. Ook al weet je heel weinig van haar af."

Chauvinisten

Je hebt mee het scenario geschreven van de nieuwe fictiereeks Tabula Rasa, waarvan de opnames deze maand beginnen. Heb je sindsdien misschien zelf meer inzicht in scenario's gekregen?
"Goh, ik wil een regisseur nooit het gevoel geven dat ik mijzelf als een scenarist beschouw. Want dat ben ik niet. Ik kan wel aanvoelen dat er iets schort aan een vertelstructuur, maar ik kan er geen oplossing voor geven. Anderzijds ben ik al dertien jaar bezig met acteren, met het inleven in karakters. Bij mijn eigen personage kan ik dus wél goed ontleden wat er anders moet. Ik vind dat een acteur daar veel toe kan bijdragen en dus dat gesprek moet kunnen aangaan met de regisseur."

Je hebt altijd in het Frans willen acteren. Intussen heb je in twee Franse films en een Franse tv-serie meegespeeld. Dat lijkt me helemaal niet evident als Vlaamse actrice.
"Dat is ook zo, Fransen zijn echte chauvinisten. Doordat Alabama Monroe (de Franse vertaling van The Broken Circle Breakdown, red.) zo goed scoorde in Frankrijk, is het me op de een of andere manier toch gelukt. Ik speel graag in het Frans, het is een prachtige taal om je in te verdiepen. Acteren in het Frans spreekt me zelfs meer aan dan in het Engels."

Amerikaanse aanbiedingen

Je woont op het kruispunt van het Vlaamse, Brusselse en Waalse gewest. Verandert dat iets aan de manier waarop je naar België kijkt?
"Veel mensen in Vlaanderen maken een probleem van iets wat bij ons geen probleem is. In de Delhaize van Overijse wordt er in het Frans geantwoord als iemand in het Frans iets vraagt. Oké, ze zeggen hier ook: "Men gaat hier in het Nederlands naar school". Maar voor elke Franstalige die in een Vlaams dorp komt wonen, is er een Vlaming die naar de andere kant verkast. Hoe sterk is Wallonië wel niet aan het vervlaamsen, denk ik soms. Die uitwisseling, dat is toch fijn?"

Je woont op de buiten in Overijse, maar ooit heb je eens gezegd dat je nog meer naar 'buiten' wil.
"(mysterieus) Ik ga dat ook doen. Binnenkort verhuis ik met mijn vriend en dochtertje naar Waals-Brabant. Je kan daar nog heel mooie stukjes groen vinden, en het is er goedkoper dan in Vlaanderen. Ondertussen weet ik één ding: dat ik niet meer weg wil uit deze streek. Mijn vriend woont hier al dertig jaar, en ik begrijp waarom. Ik kan zelf heel ongelukkig worden van te veel prikkels, lawaai en uitlaatgassen. In de stad wonen? Nooit meer. Voor mijn werk zit ik al zo vaak in steden. Ik heb vorige zomer twee maanden in Parijs gewoond voor opnames. Wel, voor geen geld van de wereld zou ik daar willen blijven. Geef mij dan maar een stil dorpje in het zuiden van Frankrijk."  

In elk interview krijg je wel een vraag over een mogelijke doorbraak in Amerika. Ik ga geen Hollywood-vraag stellen, hoor...

... maar wat ik wel wil weten: krijg je eigenlijk concrete aanbiedingen vanuit de VS?
"Ik heb al een aantal Amerikaanse scenario's gelezen. Bij twee films was het voorstel zeer concreet en ben ik effectief gesprekken gaan voeren. Maar ik begreep het personage niet, en in het script ging daar niet veel meer aan veranderen. Dan is het voor mij een uitgemaakte zaak."

- Werd geboren op 24 januari 1978 in Brasschaat.            
- Volgde een musicalopleiding aan het Conservatorium van Brussel.
- Brak in 2007 door bij het grote publiek met haar rol in de telenovelle Sara. - Haar vertolking van Elise in The Broken Circle Breakdown (2012) leverde haar een European Film Award als beste actrice op, én een Oscarnominatie voor beste buitenlandse film.            
- Sindsdien draait ze veel in het buitenland, waaronder Groot-Brittannië, Frank­rijk en Denemarken. Vooral in Frankrijk loopt het lekker, met rollen in twee langspeelfilms en een Franse tv-reeks.            
- Is samen met camera- en geluidsman Geert Vlegels, die ze dertien jaar geleden op een filmset leerde kennen. Samen hebben ze een dochtertje, Billie-Louise (bijna 7).

08-10-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hel van dino's is echt paradijs

Hel van dino's is echt paradijs

http://oi59.tinypic.com/24g95y0.jpg

Een spoor van vernieling liet 'Jurassic World' dit jaar achter aan de bioscoopkassa. De sequel verpulverde record na record en de Hollywoodmachine draait al warm voor de volgende film. Speciaal naar aanleiding van de dvd- en BluRay-release vandaag, trokken we exclusief naar de paradijselijke set van 'Jurassic World' in Hawaï. Inclusief tekst en uitleg van grootmeester Steven Spielberg.

Kabbelende watervallen, rozige bloemetjes, smaragdgroene bossen... De plek waar dinosauriërs gekloond uit prehistorisch DNA al ruim twee decennia de boel aan flarden scheuren, ligt er dezer dagen vredig bij. Een aards paradijs bijna. Al is het niet simpel om de dreigende themamuziek niét in ons hoofd te laten aanzwellen wanneer we iets verderop de gigantische kooi van de bloeddorstige Indominus Rex spotten. Een restant van de recente opnames van 'Jurassic World'. Ook de Gyrosphere-attractie, de grote sferische voertuigen waarin de kinderen in de film op zoek gaan naar prehistorische kolossen, is nog intact. En hier en daar waarschuwen bordjes ons voor dreigend gevaar.

Orkaan
Ruim 23 jaar nadat Steven Spielberg hier voor het eerst z'n camera neerpootte voor 'Jurassic Park', spreekt de droomwereld van de regisseur nog steeds tot de verbeelding. "'Jurassic World' tot leven zien komen, was bijna alsof ik 'Jurassic Park' werkelijkheid zag worden", zegt Spielberg over de 150 miljoen dollar - meer dan 133 miljoen euro - dure remake die twee weken na de release al de kaap van één miljard dollar (890 miljoen euro) had bereikt.

Toen hij in 1992 met zijn helikopter over het eiland Oahu vloog voor de opnames van de eerste Jurassic-film was dat met een spreekwoordelijk dino-ei in de broek. Zijn oorspronkelijke filmlocatie op het eiland Kauai was net platgeveegd door een verwoestende orkaan die aan vier inwoners het leven had gekost. Een nieuwe filmlocatie vonden ze in dit adembenemende berglandschap van de uitgestrekte veeboerderij van Kualoa Ranch die 16 vierkante kilometer beslaat.

Geluksplek
Vandaag stelt die ranch speciaal voor ons de poorten van het park weer open voor een exclusief bezoek aan de set waar menig volwassen kinderhart een sprongetje maakt. "Hawaï was vroeger een plaats waar je op vakantie ging, niet om films te draaien", vertelt de Amerikaanse grootmeester ons. "Ik was in 1981 voor het eerst in Hawaï voor de opnames van 'Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark' en het werd al gauw mijn gelukslocatie. Ik ben blijven terugkomen. Alle films die ik hier gedraaid heb, hebben het uitstekend gedaan aan de box office." Logisch ook, als je iedere keer een priester laat overvliegen om de sets en locaties te zegenen. "Ik vind dat wanneer je naar een plek gaat waar een eeuwenoude traditie heerst, je je maar beter aan die cultuur aanpast. En dat heeft ons elke keer dat we daar waren veel geluk opgeleverd.

Hoop gezeur
De dag dat zijn kinderen de set van de laatste Jurassic Park bezochten, herinnert Spielberg zich alsof het gisteren was. "Ze wilden eerst niet komen, omdat ze mijn werk ontzettend saai vonden. Ze hebben geen geduld voor wat er zich allemaal op zo'n set afspeelt. Ze hadden een hele hoop gezeur mee totdat onze visual effects-man de levensgrote T-Rex in het midden van de set deed brullen. Ik heb mijn kinderen nog nooit zo hard zien wegrennen. (schaterlacht) Toen ze stonden na te trillen, vertelde ik ze met onderdrukte glimlach en op onderwijzende toon: 'Kids, what daddy does, is not boring.'"

Hoewel Spielberg zich voor de opnames van 'Jurassic World' in de rol van executive producer schikte en niet in die van regisseur, tekende hij toch voor enkele sleutelscènes. Bijvoorbeeld bij de passage waarin de waterattractie, de Mosasaurus, bij wijze van tussendoortje een haai krijgt toegespeeld, opperde Spielberg om de tribunes van de toeschouwers te laten zakken tot onder het water opdat ze het 'bloederige verslindproces' in detail te zien konden krijgen. "That would be really cool", waren naar verluidt Spielbergs exacte woorden. Maar oordeelt u vooral zelf, vanaf vandaag in uw eigen home cinema.

08-10-2015 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poseert ook Jenny McCarthy binnenkort terug naakt?

Poseert ook Jenny McCarthy binnenkort terug naakt?

http://oi58.tinypic.com/21jptp5.jpg

Pamela Anderson deed op haar 48ste nog een naaktshoot. Mogelijk krijgt ze navolging van ex-Playmate Jenny McCarthy (42). Dat vertelde ze zelf.

"Ik weet nog dat ze vroeger zeiden dat ik als Playmate echt nooit in een sitcom of comedy zou spelen. Ik dacht alleen maar: 'Waarom niet?'. Altijd als iemand tegen me zei dat ik iets niet kon, deed ik het."

Niet cool
Ze zou het wel overwegen om nog eens voor Playboy te poseren. "Als iemand mij zou vertellen dat ik te oud ben om nog te poseren voor Playboy, dan zou ik het waarschijnlijk net wel doen." Toch heeft ze een goede reden om het niet te doen.

"Mijn kind is een tiener en ik wil zijn sociale leven niet verder verpesten. Ik ben niet cool in zijn wereld, want hij is dertien jaar geworden."

07-10-2015 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Top Gear' neemt in mei 2016 nieuwe start met "doodsbange" Chris Evans

'Top Gear' neemt in mei 2016 nieuwe start met "doodsbange" Chris Evans

http://oi57.tinypic.com/2akmwes.jpg

Fans van de populaire autoshow 'Top Gear' zullen nog tot mei volgend jaar geduld moeten oefenen. Dan wordt de eerste episode uitgezonden met nieuwe presentator Chris Evans, die naar eigen zeggen doodsbang is voor zijn nieuwe job.

Het worden de eerste episodes sinds de controversiële presentator Jeremy Clarkson werd ontslagen omdat hij een producer een lel had verkocht. Zijn collega's Richard Hammond en James May volgden Clarkson naar de uitgang van de BBC omdat ze weigerden zonder hem door te gaan.

Contract voor 2 seizoenen
BBC2-radiopresentator Chris Evans heeft een contract voor drie jaar getekend, waarin hij twee reeksen van acht afleveringen zal maken.

Op zijn schouders rust de taak om het kijkbereik van 350 miljoen mensen wereldwijd op peil te houden. 'Top Gear' houdt daarmee het Guiness-record voor 'meest bekeken feitelijk tv-programma'.

Niet meer met drie
Wellicht zal 'Top Gear' niet langer door een trio worden gepresenteerd. "We gaan de zaken anders aanpakken. Omdat we moeten, maar ook omdat we dat willen", zei Evans daarover.

Soloartiest
"Van zodra je het met drie gaat doen, doe je precies wat zij deden. Waarom zou je dat doen? Clarkson, Hammond en May zijn de Three Stooges, zij zijn de Bee Gees. Ik ben momenteel een soloartiest die met de vraag worstelt of hij al dan niet een band rond zich gaat verzamelen".

Fans laten presenteren?
De idee dat fans van het programma hem zouden bijstaan bij de presentatie, blijft overeind. Evans vroeg het publiek daarom auditietapes te maken. "We hebben screentests gedaan met enkele mensen die video's hadden gestuurd en daarvan hebben er enkele de finale gehaald", zei Evans daarover.

Met The Stig?
Op de jaarlijkse tv-beurs MIPCOM in Cannes poseerde Evans onlangs met The Stig, wat doet vermoeden dat die laatste weer van de partij zal zijn. Daar gaf Evans ook toe dat hij doodsbang is voor zijn nieuwe job. "Het is een formidabele opdracht, de grootste job die ik ooit heb gehad. Natuurlijk ben ik nog doodsbang, dat moet. Als je voor zo'n opdracht niet doodsbenauwd bent, ben je niet de geschikte persoon voor de job".

07-10-2015 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon: "Als vader van vier zou ik best wat me-time op Mars kunnen gebruiken"

Matt Damon: "Als vader van vier zou ik best wat me-time op Mars kunnen gebruiken"

http://oi59.tinypic.com/kd3k0m.jpg

Het zal je maar overkomen: astronaut Mark Watney wordt in de gloednieuwe film 'The Martian' door zijn teamleden voor dood achtergelaten op Mars, waardoor hij al zijn kennis en vindingrijkheid moet aanwenden om zijn collega's op aarde te laten weten dat hij nog in leven is. Dat het maar een eenzaam bestaan is, zo miljoenen kilometers verwijderd van onze planeet, hoeven we er niet meer bij te vertellen. Maar met vier kinderen in huis, grapt hoofdrolspeler Matt Damon dat hij het niet erg vinden om eens eventjes helemaal op zichzelf te zijn...

"Jouw personage Mark Watney blijft moederziel alleen achter op Mars. Wat is jouw relatie met eenzaamheid?"

Matt Damon: "Met vier kinderen in huis, lijkt het soms wel aanlokkelijk om wat tijd alleen door te kunnen brengen op Mars. (lacht) Ik ben op dit punt in mijn leven eigenlijk maar heel weinig alleen. Wanneer ik aan het werk ben, reist het hele gezin met mij mee. De laatste keer dat ik me eenzaam voelde? Dat moet vast ergens tijdens mijn beginjaren als acteur in LA geweest zijn. LA is, voor iemand die maar niet aan de bak geraakt, een plaats waar je je heel gemakkelijk alleen kan voelen."

"Hoe ging je met dat gevoel van eenzaamheid om?"

Damon: "Je moet er gewoon over geraken. Er waren gelukkig heel veel andere acteurs die in hetzelfde schuitje zaten, dus we vonden vooral veel steun bij elkaar. Er bestaat een hechte band tussen acteurs die moeilijk werk kunnen vinden."

"Waar zou je meer moeite mee hebben: met het feit dat je vrienden je voor dood hebben achter gelaten, of het feit dat je moederziel alleen op Mars moet overleven?"

Damon: "Ik zou het er in het begin heel moeilijk mee hebben om te begrijpen waarom ze mij daar zo alleen hebben achter gelaten. Mijn personage beschrijft in het boek (waar de film 'The Martian' op gebaseerd is, nvdr) dat hij begrijpt wat het probleem is, en dat hij genoeg problemen aan zijn hoofd heeft waardoor hij geen tijd heeft om te piekeren. Hij zegt dat hij zo veel werk had, dat er gewoon geen tijd was om door te draaien."

"Wat zou je doen als je zelf vast zou zitten op Mars?"

Damon: "Ik zou vooral veel moeite hebben met het constante gevaar dat er dreigt. Mijn personage vindt een manier om genoeg water en voedsel bij elkaar te krijgen, maar één klein scheurtje kan dodelijke gevolgen hebben. Ik denk niet dat ik jarenlang met zo veel schrik zou kunnen leven."

"Er zit een scène in de film waar Watney zichzelf moet opereren. Hoe zou je het er in een gelijkaardige situatie zelf van afbrengen?"

Damon: "Daar heb ik gelukkig nog niet al te veel ervaring mee. Er heerste vorig jaar rond Kerstmis een griepepidemie in New York, en mijn vrouw, mijn kinderen en ikzelf hebben de griep gekregen. Lucy (Damons vrouw, nvdr) en ik moesten op een gegeven moment drie van onze kinderen verzorgen die de hele nacht hebben liggen overgeven. We zaten allebei onder het braaksel, maar we konden er eigenlijk nog wel om lachen, gewoon omdat het zo absurd was!" (lacht)

"Welke kleine dingen in het leven maken jou gelukkig?"

Damon: "Mijn kinderen en mijn vrouw... De onschuldige blik in hun ogen en de manier waarop zij de wereld zien. Dat geeft mij hoop. Het is zo veel mooier om de wereld door de ogen van een kind te zien. Het is een handige manier om de batterijen op te laden en om je klaar te maken voor de volgende dag."

'The Martian' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

07-10-2015 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel ruilt gespierd lichaam voor bierbuik

Vin Diesel ruilt gespierd lichaam voor bierbuik

http://oi58.tinypic.com/11s19nr.jpg

Wie Vin Diesel (48) zegt, ziet meteen een brok spieren voor zich. De ster van de 'Fast and the Furious'-films heeft zich de afgelopen maanden wat laten gaan. Zijn spieren zijn (even?) verdwenen.

De acteur werd gespot op een balkon in Miami. Daar is duidelijk te zien dat hij zijn spieren heeft ingeruild voor een bierbuikje. De acteur lijkt in de zomer alle remmen even los te hebben gelaten.

Onlangs bevestigde hij dat er nog drie films van 'Fast and the Furious' zitten aan te komen. 'Domenic Toretto' lijkt nog wat werk te hebben om zijn oude lichaam terug te krijgen.

07-10-2015 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna praat open en bloot over haar liefdesleven

Rihanna praat open en bloot over haar liefdesleven

http://oi58.tinypic.com/21lk0hh.jpg

Rihanna werd kussend gespot met Travis Scott, maar vooralsnog amuseert ze zich vooral. Beiden deelden nog niet mee of ze nu ook officieel een koppel zijn. Ze praatte wel openhartig over haar liefdesleven.

"Ik ben met niemand aan het daten op dit moment. Onenightstands? Ook niet. Ik wil niet ontwaken en mij schuldig voelen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb soms ook zin in seks. Ik ben een vrouw en ik heb daar ook nood aan", aldus Rihanna.

Ouderwets
Ze laat niet snel iemand toe in haar leven. "Het heeft te maken met de roem en de vrouw die ik ben." Ze houdt van 'ouderwetse' mannen. "Ze durven geen echte mannen meer te zijn. Ze denken dat bijvoorbeeld een stoel klaarzetten voor een vrouw, of je liefde tonen in het bijzijn van zijn kameraden, hen minder 'man' maakt. Of ik eenzaam ben? Goh, soms wel maar ik heb werk genoeg om mij af te leiden."

07-10-2015 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen met Hitler in nieuwe film? "Mensen wilden een knuffel, gelukkig heeft iemand mij ook geslagen"

Lachen met Hitler in nieuwe film? "Mensen wilden een knuffel, gelukkig heeft iemand mij ook geslagen"

http://oi62.tinypic.com/2dryp75.jpg

In Duitsland verschijnt morgen de film 'Er ist wieder da' op het grote scherm, een komedie over Adolf Hitler, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Duitse auteur Timur Vermes.

Oliver Masucci is de laatste van de naar schatting 120 acteurs die de afgelopen zeventig jaar al in de huid van de nazileider kropen. In 'Er ist wieder da' wordt Hitler zeventig jaar na zijn overlijden wakker uit een coma in het hedendaagse Berlijn. Hij groeit uit tot een mediafiguur en belandt uiteindelijk in de politiek.

De film is een satire, gemaakt om mee te lachen, zegt regisseur David Wnendt in The Guardian.

Beschaamd

"Duitsers zouden moeten kunnen lachen met Hitler, in plaats van hem als een monster te zien. Want dat bevrijdt hem in een zin van wat hij gedaan heeft en leidt de aandacht van zijn verantwoordelijkheid voor de Holocaust af. Maar het zou een soort van lachen moeten zijn dat naar de keel grijpt en jou bijna door de grond doet zakken van schaamte wanneer je beseft wat je aan het doen bent."

"We wilden graag weten hoe mensen vandaag op Hitler en zijn ideeën reageren", zegt Wnendt. En dus benaderde Masucci in de rol van Hitler de Duitse Jan Modaal op verschillende plaatsen in het land. "We waren nieuwsgierig of mensen hem vandaag een kans zouden geven", aldus de regisseur. Zijn conclusie? Hitler krijgt in het moderne Duitsland veel meer krediet dan gedacht. "Helaas wel."

Selfies

Toen Masucci tijdens de buitenopnames in de buurt van de Brandenburger Tor stond, werd hij benaderd door mensen van allerlei slag en soort, gaande van Duitse tieners tot Japanse toeristen die met een selfiestick stonden te zwaaien. Maar de bodyguards hoefden zich geen zorgen te maken: niemand viel de kopie van de nazileider aan om de gruwel die er vroeger gebeurd is. Integendeel, mensen wilden met hem op de foto of vroegen om een knuffel.

"Tot mijn grote opluchting is er mij toch iemand beginnen slaan. Een zwarte vrouw zei ook dat ik haar schrik aanjoeg. Het was ongelofelijk. Plotseling was ik een attractie, zoals een popster", zegt de acteur.

"Hoe kan het toch dat zo veel mensen positief op Hitler reageren? Hem accepteren?" vraagt Wnendt zich af.

Vanaf morgen in bioscoop

Tijdens de opnames stelde de regisseur een gevoel van diepgewortelde ontevredenheid bij mensen uit verschillende lagen van de bevolking vast. Eén die laat zien wat ze van buitenlanders vinden en hun angst voor islamisering toont.

Kort na de filmopnames was er de opmars van de anti-islambeweging Pegida en de bijhorende straatprotesten in Duitsland. Die houding verwondert Wnendt na al die draaidagen niets. "Mensen uit de middenklasse die een sprong naar rechts maken? We hebben het allemaal op camera." In de film worden beelden van Pegida-betogers of aanvallen tegen asielzoekers bovendien niet geschuwd.

07-10-2015 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag vier jaar dolverliefd

Vandaag vier jaar dolverliefd

http://oi60.tinypic.com/15mh0y1.jpg

Het Herentalse glamourkoppel Harry en Olga, bekend van tv-programma 'The Sky Is The Limit', mag vandaag op 7 oktober vier kaarsjes uitblazen. De vonk tussen de kunsthandelaar en zijn blonde vriendin sloeg vier jaar geleden over in een loungebar in Rotterdam. Toen Harry Olga de zaak zag binnenkomen, begon zijn hart direct sneller te slaan. De twee raakten aan de praat en van het een kwam het ander. Ondertussen zijn Harry en Olga al vier jaar gelukkig samen. "Heel Vlaanderen mag weten dat wij vandaag iets te vieren hebben. Ik ben supergelukkig en ik ben heel trots op mijn Olga", zegt een stralende Harry. Met dit artikel wil de Herentalsenaar Olga verrassen. "We vieren onze verjaardag vandaag intiem met ons tweetjes. Het wordt een heel mooie dag."

07-10-2015 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens gaat nu ook Australië veroveren

Goedele Liekens gaat nu ook Australië veroveren

http://oi59.tinypic.com/291nj1w.jpg

Goedele Liekens is grof wild. Ze palmde als seksuologe Groot-Brittannië in en dat succes zorgt voor wereldwijde interesse. De volgende halte: Australië.

Goedele schittert op Channel 4 met het programma 'Sex in class'. Ze kreeg er veel lof voor. Maar liefst 1,5 miljoen Britten kijken naar het programma.

Telefacts ging mee met haar naar Londen. Daarin bevestigde ze dat ze in Australië opnames gaat draaien. "Ik kreeg net goed nieuws. Ik mag opnames gaan doen in Australië."

Pensioen
De internationale doorbraak was geen doel voor haar. "Het was mijn betrachting om het rustiger aan te gaan doen. Om eigenlijk met pensioen te gaan, waarmee ik bedoelde dat ik een sabbatical wou nemen voor een jaar of twee. Ik wilde inhoudelijk bezig zijn met mijn vak. Dat heb ik gedaan, en nu komt dat daar allemaal van. Dit is wel inhoudelijk bezig zijn, maar het is nu ook niet bepaald een sabbatical. Uitbollen kan je het nu echt niet noemen", aldus Goedele.

07-10-2015 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele: "Vergelijk orale seks met eten. Je moet proeven voor je oordeelt"

Goedele: "Vergelijk orale seks met eten. Je moet proeven voor je oordeelt"

http://oi57.tinypic.com/2vbrg9j.jpg

Seksuologe Goedele Liekens zorgde voor ophef toen ze in haar column in Nina een lans brak voor orale seks en bepleitte dat een vrouw van de penis van haar partner hoort te houden. In Dag Allemaal drukt ze de idee als zou ze vrouwen met een schuldgevoel hebben opgezadeld de kop in.

"Ik sta nog altijd achter de inhoud van mijn stukje. Ik zal de vergelijking maken met eten. Sommigen stellen: 'Indiaas? Moet ik niet van weten!'. 'Maar heb je het al eens geproefd', vraag ik me dan af. Nee? Awel, doe het dan toch eens en oordeel dan. Misschien ontdek je wel dat je vooroordelen niet juist waren".

"Maar ik wil ook duidelijk maken dat je geen buitenbeentje bent als je niet aan orale seks doet. Weet je wat ik niet snap? Waarom is het doodnormaal dat iemand geen slagroom op zijn koffie lust? Maar wie bij een bepaalde seksuele handeling geen genot voelt, stelt zich direct de vraag: 'Wat scheelt er met mij'. Jongens, komaan! Neem al mijn boeken maar eens door. Duizend keer staat daarin: 'Niets moet, alles mag'".

06-10-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Mulder over tattoo: "Toen twijfelde ik toch even"

Jan Mulder over tattoo: "Toen twijfelde ik toch even"

http://oi59.tinypic.com/vossua.jpg

Veel jongeren hebben tatoeages. Jan Mulder (70) twijfelde even om er een te laten zetten. Het embleem van zijn ex-club Anderlecht zorgde voor die twijfel.

"Lang geleden zei iemand tegen me: 'Je moet ook een tatoeage laten zetten.' Ik zei neen, en ik zou niet weten wat", aldus Jan in Dwangers.

"Maar toen zij die: 'Het embleem van Anderlecht'. Toen heb ik toch even getwijfeld", lacht hij. Hij zou niet de eerste ex-speler van Anderlecht geweest zijn die het embleem van Anderlecht liet tatoeëren. Ex-Anderlechtspeler Marcin Wasilewski liet vorig jaar een grote tattoo zetten van zijn ex-team.

06-10-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk Oscar time voor indrukwekkende DiCaprio in The Revenant?

Eindelijk Oscar time voor indrukwekkende DiCaprio in The Revenant?

http://oi57.tinypic.com/jihu8w.jpg

The Revenant is een meeslepende film van Oscarwinnaar Alejandro González Iñárritu en is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een wraakfilm met een sterke Leonardo DiCaprio die misschien wel dé rol van zijn leven speelt. Eindelijk ook Oscar time voor Leo?

Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald (Tom Hardy).

Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

The Revenant speelt vanaf 27 januari in onze zalen.

06-10-2015 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Van Sande gaat trouwen

Guy Van Sande gaat trouwen

http://oi62.tinypic.com/2n9xmaw.jpg

Heugelijk nieuws ten huize Guy Van Sande (52). De acteur vroeg onlangs zijn vriendin Nathalie Vergauwen (28) ten huwelijk. Voor Guy is het de tweede keer dat hij verloofd is, maar tot een huwelijk kwam het de vorige keer niet.

Guy vroeg Nathalie ten huwelijk op de dag dat ze één jaar samen waren. "Ik heb speciaal een verlovingsring laten maken en ben op één knie gegaan toen ze thuis kwam van haar werk. Ze deed de deur open en daar stond ik met mijn ring. Haar dochtertje Lore heeft de foto's genomen", vertelt de acteur in Story.

Nathalie reageerde erg verrast, maar zei toch volmondig ja. "Het zit zo goed tussen ons, trouwen is eigenlijk een logische stap. Er is veel gebeurd in mijn leven, maar Nathalie geeft me rust. Drie jaar geleden heb ik mijn ex Tineke ten huwelijk gevraagd op kerstavond, maar dat huwelijk is nooit doorgegaan. Ik ben dus nooit getrouwd geweest. Als het met Nathalie niet lukt, dan lukt het nooit meer."

06-10-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Joling: "Winnaressen 'K3 zoekt K3' kunnen maar beter goeie advocaat zoeken"

Gerard Joling: "Winnaressen 'K3 zoekt K3' kunnen maar beter goeie advocaat zoeken"

http://oi61.tinypic.com/2u8jyw7.jpg

Samen met Niels Destadsbader stelt Gerard Joling de 'K3 Zoekt K3'-kandidates op hun gemak. Voor ze opgaan, krijgen ze nog een knuffel en een kwinkslag mee. Loopt het mis, dan staat Joling klaar met troostende woorden. In Dag Allemaal geeft hij wat extra advies: "De winnaressen kunnen maar beter een goeie advocaat zoeken". Joling en Gert Verhulst zijn, zo is al gebleken, niet de beste maatjes.

Bij de opnames was het snikheet in de studio. Gert Verhulst zat zelfs in short achter de jurytafel.

Joling: "Ik denk dat het toen vijfenveertig graden was, niet te harden! Het was zo heet in die studio dat een aantal mensen uit de publieksjury's onwel werd. Er moesten zelfs ambulances aan te pas komen. Met m'n smartphone heb ik toen een YouTube-filmpje gemaakt, waarin je ziet hoe ze iemand afvoeren die flauw is gevallen. Nou, dat is me door Gert niet in dank afgenomen. Hij was behoorlijk nijdig toen ik dat filmpje op internet had gezet. 't Was toch even beeld zonder klank. Maar de volgende dag hing er wel een knoert van een airco in de studio!"

"Gert is ook een ietwat vreemde man, met een speciaal gevoel voor humor. En zoals hij naar Jindra keek, het meisje dat bij de laatste audities een haast perfect K3'tje neerzette... Net een stier! (lacht)"

Joling is van oordeel dat de opvolgsters van Karen, Kristel en Josje hun K3-succes kunnen evenaren. "Als ze maar goed begeleid worden. En er is er maar één die daarvoor kan zorgen: Gert Verhulst. Als ze opgewassen zijn tegen de gevaren van de showbizz, natuurlijk".

"Ik raad de toekomstige winnaars van 'K3 Zoekt K3' wel aan om een goeie advocaat te nemen. Ik heb het zelf meegemaakt: zo blij zijn met de kansen die je krijgt, dat je over de kleine lettertjes leest. Zo ben ik in het begin van mijn carrière héél veel geld verloren. Daarom, zet alles op papier: wat je eisen zijn, maar vooral ook wat je níet wilt".

06-10-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaas Lodewyck en Femke Herygers blazen droomhuwelijk af

Klaas Lodewyck en Femke Herygers blazen droomhuwelijk af

http://oi61.tinypic.com/ndr7sx.jpg

Na haar relatie met Jurgen Van den Broeck ziet Femke Herygers - dochter van - nu ook de romance met die andere wielrenner Klaas Lodewyck op de klippen lopen. Het koppel was al sinds de zomer van 2013 verloofd, maar de hartproblemen van de 27-jarige ploegmaat van Philippe Gilbert en Greg Van Avermaet gooiden roet in het eten. "Het ging écht niet meer", vertelt Femke aan Dag Allemaal. "Klaas en ik hebben nochtans gevochten voor onze relatie."

Het koppel was al sinds begin 2013 samen en zette al snel een volgende stap in de relatie, Maar Klaas' gezondheidsproblemen overschaduwden de zoektocht naar een geschikte datum voor de trouwpartij. Nadat bij de West-Vlaming hartritmestoornissen werden ontdekt, moest hij twee keer onder het mes. Na dit seizoen hangt hij de fiets aan de haak. "Onze relatie heeft geleden onder mijn ziek zijn", zei hij daarover al. "Als het tegenzit heb ik de neiging om de mensen die ik het liefste zie van mij weg te duwen. Femke en ik sliepen nog wel samen, maar dat was het."

Geen derde in het spel
Enkele maanden geleden kreeg Klaas te horen dat zijn actieve wielercarrière voorbij is. De koers is té belastend voor zijn hart. Het zorgde voor nog meer spanningen thuis, waarop het koppel besliste om elk hun weg te gaan. "Het ging écht niet meer', vertelt Femke. "Klaas en ik hebben nochtans gevochten voor onze relatie. Maar hij vond dat ik er niet genoeg was op de momenten dat hij me nodig had. Wat wil je, ik werk als zelfstandig model en doe soms lange dagen. De trouw gaat dus niet door. Jammer, maar beter ervóór knopen doorhakken dan erna. En voor alle duidelijkheid: er is géén derde in het spel. Ik ben nu vrijgezel en ik heb me voorgenomen om dat nog even te blijven."

06-10-2015 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 jaar na 'Beverly Hills 90210': hoe is het hen vergaan?

25 jaar na 'Beverly Hills 90210': hoe is het hen vergaan?

http://oi61.tinypic.com/dllt9g.jpg

Time flies: het is alweer 25 jaar geleden dat de Amerikaanse tienersoap 'Beverly Hills 90210' voor het eerst uitgezonden werd. Het wel en wee van de welvarende groep jongeren zette de florissante wijk Beverly Hills razendsnel op de kaart. '90210' zat vol met drama, levenslessen, de 'do's en don'ts' van dating, geroddel, sterfgevallen en modetrends. Hoe is het nu met Brandon, Brenda, Kelly, Steve, Donna, Dylan, Andrea en Brian?

Jason Priestley (speelde in de serie Brandon Walsh)

De knappe Jason stopte met acteren in 90210 toen hij 30 jaar was. Daarna kroop hij achter de camera en regisseerde hij vijftien afleveringen van de serie waarin hij zelf negen seizoenen lang te zien was geweest. Ook maakte hij de documentaire 'Barenaked' in Amerika, over de Canadese rockers Barenaked Ladies die daarmee bekendheid verwierven in de Verenigde Staten.

Hierna volgde regisseurwerk voor de film 'Goodnight for Justice', met daarin 90210-collega Luke Perry en een aantal afleveringen van 'The Secret Life of the American Teenager'. In 2010 emigreerde Jason terug naar geboorteland Canada. Daar pakte hij het acteerwerk weer op en speelde hij in vier seizoenen van de comedy 'Call Me Fitz'.

Het laatste project van de inmiddels 48-jarige acteur-regisseur is de serie 'The Wonderful Wayneys', waarin hij een vader met vijf kinderen speelt. Zelf had de 'womanizer' in de jaren negentig relaties met medespelers Shannen Doherty en Christine Elise. In 1999 was hij één jaar getrouwd met actrice Ashlee Petersen. Zes later trouwde hij met visagiste Naomi Lowde. Met haar heeft Jason een dochter en een zoon.

Shannen Doherty (Brenda Walsh)
Kindsterretje Shannen (nu 44 jaar) speelde Brenda, de tweelingzus van Brandon. Na vier tumultueuze seizoenen verliet de toen 23-jarige actrice de show.

Later werkte ze opnieuw met 90210-producer Aaron Spelling samen voor de succesvolle serie 'Charmed', over drie behekste zussen. In 1995 deed Shannen de film 'Mallrats', in 2001 was ze te zien in 'Jay and Silent Bob Strike Back'. Vijftien jaar nadat ze de bekendste postcode ter wereld verlaten had, keerde de actrice terug als Brenda voor zeven afleveringen. Daarna tekende ze voor een aantal realityseries over haar eigen leven, waaronder Shannen Says.

Naast televisiewerk gaat Shannens hart uit naar dieren. Ze zet zich onder meer in voor 'de cove guardians' die strijdt tegen het dolfijnenleed in Taiij (Japan). Het liefdesleven van de brunette is turbulent te noemen. Vier jaar geleden trouwde ze voor de vierde keer.

Slechts twee maanden geleden verklapte ze aan het Amerikaanse blad People dat ze wordt behandeld voor borstkanker. Niet veel later stelde ze dat de tumor eerder ontdekt had kunnen worden als haar manager zijn werk beter gedaan had. De actrice diende via de rechtbank een schadeclaim in voor het leed dat haar aangedaan is.

Jennie Garth (Kelly Taylor)
Jennie Garth woonde nog niet lang in Hollywood toen zij op haar achttiende werd ontdekt. Ze speelde tien seizoenen lang de aantrekkelijke Kelly, werd een idool van de jonge mannelijke kijkers en pakte daarna een nieuwe grote rol als de zus van Amanda Bynes in 'What I like About You'. Dat Jennie ook kan dansen, liet ze zien in de danscompetitie 'Dancing With The Stars 2007'. Vlak voor de finale werd ze geëlimineerd.

Een jaar geleden dook Jennie met collega Tori Spelling op in de komedie 'Mystery Girls'. En nu heeft de 43-jarige ster haar eigen realityserie 'The Jennie Garth project', waarin haar huis volledig verbouwd wordt.

Ook in haar privéleven haalde de blondine een bezem door haar leven. In 2012 scheidde ze na elf jaar van acteur Peter Facinelli (Twilight). Ze hebben drie dochters: Luca Bella, Lola Ray en Fiona Eve.

Ian Ziering (Steve Sanders)
Ian speelde de 16-jarige praatjesmaker Steve toen hij zelf 26 jaar oud was. Hij was tien jaar lang in alle tien de seizoenen te zien.

In 2005 speelde de acteur met 90210-vriend Brian Austin Green fictieversies van zichzelf in de thriller 'Domino'. Hij pakte naast een verschijning in 'CSI New York' vooral nog wat rollen in kleine producties. De 51-jarige Ian, die er nog jong uitziet, was dit jaar te zien in de fictiefilm 'Lavalantula'.

Net als Jennie Garth trainde Ian zich suf voor 'Dancing With The Stars'. Vijf jaar geleden stapte de acteur voor de tweede keer in het huwelijksbootje, met een verpleegster. Ze kregen twee dochters. Zijn eerste huwelijk (1997-2002) was met Nathalie Schieler, die een gastrol had in 90210.

Tori Spelling (Donna Martin)
Tori, dochter van 90210-producer Aaron Spelling, deed auditie voor de serie onder een valse naam. Ze wilde niet herkend worden als 'de dochter van', maar dat mislukte. In de serie speelde ze de 17-jarige fashionista Donna. Tori speelde de meeste afleveringen van de hele cast: maar liefst 291.

Afgezien van de film 'Scary Movie 2' stortte Tori zich in haar leven na 90210 vooral op televisiewerk. Ze speelde in een moderne versie van 'A Carol Christmas' (2003) en als een parodie op zichzelf in de sitcom 'So Notorious' (2006).

Haar huwelijk met Dean McDermott, haar collega in de kleine film 'Mind Over Murder', zorgde voor flink wat geld in het laatje. Ze tekenden voor de realityseries 'Tori & Dean: Home Sweet Hollywood' en 'Tori & Dean: Cabin Fever' en 'True Tori'. Ook speelde ze naast 90210-vriendin Jennie Garth in de 2014-serie 'Mystery Girls'.

Op haar 42ste runt Tori een hotel met haar man. Een tweede reeks van 'True Tori' staat dit jaar op het programma. Sinds 2007 komt ze ook aan de bak als trouwambtenaar.

De blondine is moeder van vier kinderen: Liam, Stella, Hattie en Finn Davey. Aan Amerikaanse media verklapte Tori dat haar laatste zwangerschap moeilijk was. Ze raakte naar eigen zeggen in levensgevaar door verschillende complicaties, waardoor Finn de bijnaam 'miracle baby' heeft. Eind augustus werd Tori gespot met een knalrood gezicht. Een peeling met een chemisch goedje was niet helemaal goed gegaan.

Luke Perry (Dylan McKay)
Soapacteur Luke deed auditie voor de rol van Steve Sanders, maar werd cultuurhistoricus Dylan McKay. Hij kreeg al snel het stempel een look-a-like te zijn van James Dean.

Perry verliet halfweg de serie, maar keerde terug voor de laatste afleveringen. Daarna bleef hij actief in de filmwereld met rollen in 'Oz', 'Jeremiah', 'Windfall' en 'Body of Proof'. In 1992 leverde een bijrol in 'Buffy the Vampire Slayer' een relatie met tegenspeelster Kristy Swanson op. De twee waren een jaar samen. Ook had hij een gastrol in 'Will & Grace' en een terugkerende rol in 'What I Like About You', met Jennie Garth.

Luke durfde het ook aan op te treden in het theater en speelde zelfs op Broadway. Begin 2004 maakte hij zijn debuut op West End in Londen in het toneelstuk 'When Harry Met Sally'. Dit jaar is de 49-jarige Luke te zien in de fantasyfilm 'Dragon Warriors'.

Zoals vele collega's heeft Luke een scheiding op zijn naam staan. Hij trouwde in 1993 met Rachel Sharp, tien jaar later scheidde het stel. Ze hebben twee kinderen: Jack en Sophie.

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman)
Gabrielle dacht dat zij te jong was om een student te spelen, maar ze kreeg toch de rol van Andrea die een onbeantwoorde verliefdheid koesterde voor Brandon. Ze verliet de show op haar 35ste, na zes seizoenen.

Later kreeg Gabrielle een eigen dagelijkse talkshow, die slechts één seizoen werd uitgezonden. Ze had gastrollen in 'Touched by an Angel', 'JAG' en 'Nip/Tuck'. 'Avatar: The Last Airbender' en 'Batman The Brave and the Bold' staan ook op haar CV. In 2008 was ze te zien in de serie 'My Alibi'. Op haar 54ste was ze nog te zien in de thriller 'The Suicide Note'.

Gabrielle is sinds 1992 netjes getrouwd met Charles Isaacs. Ze hebben twee meisjes: Kelsey Rose en Mollie Elizabeth.

Brian Austin Green (David Silver)
Brian was de jongste van de bende, toen hij op 17-jarige bij de start werd gecast. Hij was 26 jaar toen hij na tien seizoenen stopte. Daarna was hij de tegenspeler van Freddie Prinze Jr. in de sitcom 'Freddie', was hij te zien in 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles' en zat hij twee jaar in 'Desperate Housewives'. Tot vorig jaar verscheen Brian twee jaar in 'Anger Management', naast Charlie Sheen.

Brian heeft een reputatie als het gaat om vrouwen. In 1992 viel de acteur voor de charmes van 90210-collega Tiffani-Amber Thiessen. Ze gingen drie jaar met elkaar om. Van 1999 tot 2003 was de acteur verloofd met een tweede collega, Vanessa Marcil. Met haar kreeg hij een zoon.

Vijf jaar geleden trouwde Brian de 13 jaar jongere superster Megan Fox. Zij kregen twee jongens die de tijd over hun ouders moeten verdelen. In juni van dit jaar kondigden de twee hun scheiding aan.

06-10-2015 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!