Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice toont iets te veel op rode loper in Cannes

Actrice toont iets te veel op rode loper in Cannes

http://oi67.tinypic.com/2v3jygw.jpg

De French cancan dansen in Cannes? Spektakel verzekerd op die rode loper, alleen leek Laure Calamy even vergeten dat ze geen ondergoed droeg onder haar jurk. De Franse actrice zwierde haar been zodanig de hoogte in dat ze een glimp van haar intieme delen met de wereld deelde. De gecensureerde beelden gaan sinds gisteren de wereld rond, een betere publiciteitsstunt hadden de makers van 'Rester Vertical' niet kunnen bedenken.

14-05-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters & Miguel Dheedene zetten na tien jaar punt achter relatie

Tanja Dexters & Miguel Dheedene zetten na tien jaar punt achter relatie

http://oi67.tinypic.com/6hmgcz.jpg

Na meer dan tien jaar vormen Tanja Dexters en haar vriend Miguel Dheedene niet langer een koppel. De ex-miss en mode-ontwerpster wenste vanuit China niet te reageren, maar Miguel Dheedene is formeel. "We hebben er een punt achter gezet. Spijtig genoeg."

In Antwerpen werd al even gefluisterd dat Miguel en Tanja door woelig water gingen, maar nu is de breuk dus definitief. Details wil de zakenman niet kwijt, maar hij benadrukt wel dat hun dochtertje Valentina (5) nu zijn absolute prioriteit is. "Voor onze dochter gaat goed gezorgd worden. Co-ouderschap? Over de precieze regeling wil ik me niet uitspreken. Daarvoor zijn er advocaten."

Hoop op een verzoening lijkt helemaal veraf. "Zeg nooit nooit in dit leven", vertelt Miguel, "maar laat ons hopen dat we in de toekomst heel goed overeen gaan komen. Voor onze dochter. Dat is voor mij het allerbelangrijkste.

Met Tanja en Miguel verliest het Antwerpse nachtleven een graag gezien koppel. De twee waren sinds 2005 samen, maar tot een huwelijk kwam het nooit.

14-05-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow haalt uit: "Willen N-VA-ministers het land écht beter bestuurbaar maken?"

Milow haalt uit: "Willen N-VA-ministers het land écht beter bestuurbaar maken?"

http://oi66.tinypic.com/21keyw6.jpg

Bij de promotie van zijn vijfde studioalbum 'Modern Heart' heeft Milow, of Jonathan Vandenbroeck voor de vrienden, ook af en toe iets te zeggen over de stand van ons land. In een interview met de Nederlandse krant NRC haalt hij uit naar België en haar politici (in het bijzonder de N-VA). "Federale N-VA-ministers voeren als het ware oppositie tegen België als federale staat."

Milow stond tot dusver niet te vaak op de barricaden. In 2011, toen België het wereldrecord regeringsvormen brak, was er wel 'The Kingdom', waarin hij ons bizarre land bezong. "Ik zag dat er toen al iets fundamenteels fout zat, de politici waren niet bezig om de komende generaties vorm te geven", vertelt hij in NRC.

Nieuwe politieke songs staan er niet op zijn nieuwe plaat, maar Milow wil zich wel nog eens uitspreken over hoe ons land er aan toe is. "Misschien een gekke vergelijking, maar ik had vroeger waterschildpadden. Het water moest voor hen redelijk warm zijn, maar soms gebeurde het dat de thermostaat kapot was. Zonder het te merken werden ze dood gekookt. Het gekke is dat als ik ze vanuit een koele positie in kokend water zou zetten ze zichzelf wel zouden redden, dan hadden ze het gevoeld. Zo kijk ik al een paar jaar naar België: het land is in slaap gesust. Dat merk je pas als je het van een afstand bekijkt."

Ook voor de N-VA is hij niet mals. "Er zitten nu ministers van de N-VA in de federale regering, terwijl het al jarenlang hun missie is om aan te tonen dat de federale staat België niet werkt. Dan mag je vragen stellen bij hun motivatie om het land écht beter bestuurbaar te maken. Ze voeren als het ware oppositie tegen België als federale staat. En zonder al te veel protest. Totaal surreëel."

14-05-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carice van Houten deelt eerste foto van zwangere buik

Carice van Houten deelt eerste foto van zwangere buik

http://oi63.tinypic.com/eqz6yu.jpg

Carice van Houten heeft voor het eerst een foto gedeeld van haar babybuik. Op de foto staat ook een grijptang, die ze van haar moeder heeft gekregen om het zwangere leven wat makkelijker te maken.

"Je weet dat je serieus zwanger bent als je moeder een grijptang voor je koopt", schrijft de 39-jarige actrice grappend bij de foto. Met de tang kan Carice toch nog allerlei spullen pakken, zonder daarvoor te moeten bukken.  

In maart werd bekend dat Carice en acteur Guy Pearce een kindje verwachten. Het is niet duidelijk wanneer de 'mommy-to-be' is uitgerekend.

14-05-2016 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Daily Show' zet Geert Wilders flink voor schut

'The Daily Show' zet Geert Wilders flink voor schut

http://oi63.tinypic.com/jzl0n.jpg

Trevor Noah, presentator van de Amerikaanse satirische 'The Daily Show', heeft Geert Wilders flink voor schut gezet. In een fragment vergelijkt hij de Nederlandse politicus onder meer met een "Draco Malfidus van middelbare leeftijd, die dood in een rivier is gevonden."

Trevor maakte de grappen over Wilders tijdens de openingsmonoloog van zijn show. Hij toonde daarin een clipje van de PVV-politicus, die zegt dat de Turken niet moeten denken dat ze ooit welkom zullen zijn in Europa.

Ring ring!
Gemeen, vindt Trevor. "Stel dat ik zou zeggen: hee, jij ziet er uit als een Draco Malfidus van middelbare leeftijd, die net dood in een rivier is gevonden. Dat zou jij ook niet leuk vinden, toch?"

Om daar relativerend aan toe te voegen: "Het is een troost om je te realiseren dat, hoe stoer een Nederlandse politicus ook is, hij altijd nog op de fiets naar huis moet. Blijf weg uit mijn land! Ring ring!"

14-05-2016 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sfeerverslag: dit vonden de BV's van Chausée d'Amour

Sfeerverslag: dit vonden de BV's van Chausée d'Amour

http://oi63.tinypic.com/2vmdgn4.jpg

Dinsdagavond werd in Utopolis in Mechelen de eerste aflevering van Chausée d'Amour in première vertoond. Wat vonden onze BV's ervan? Zou Lesley-Ann Poppe betalen voor seks? En hoe doet Frank Focketyn een prostitué na? Een sfeerverslag.

Chausée d'Amour is een Vlaamse fictiereeks, die in opdracht van Telenet werd gemaakt. De serie speelt zich af in het prostitutiemilieu en draait rond een onopgeloste moordzaak. Sinds 10 mei is de reeks te zien op Play van Telenet, en woensdag mochten een hoop BV's over de rode loper schrijden om de eerste aflevering in première te zien. En het was daar zo te zien gezellig.

14-05-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2,5 miljoen extra gezocht voor restauratie Lam Gods

2,5 miljoen extra gezocht voor restauratie Lam Gods

http://oi67.tinypic.com/33lmayu.jpg

De tweede en derde fase van de restauratie van het "Lam Gods" zal 2,5 miljoen meer kosten dan voorzien. Dat meldt deredactie.be en bevestigt kannunik Ludo Collin, rector van de Sint-Baafskathedraal.

Rector Collin zegt wel dat de besprekingen nog volop bezig zijn en betreurt dat er een lek was, maar hij zegt dat het extra budget "in die grootteorde zal liggen". Er worden nu nog meer verfijnde berekeningen gedaan, aldus nog Collin.

De eerste fase van de restauratie van het Lam Gods startte in oktober 2012 en zit er ondertussen bijna op. Dat is bijna twee jaar langer dan aanvankelijk gepland en de restauratie kostte ook bijna dubbel zoveel als voorzien.

In die eerste fase werden de acht buitenpanelen van het retabel aangepakt. Het weghalen van vergeelde vernislagen nam veel tijd in beslag, er werd extra budget voorzien voor het weghalen van oude overschilderingen en de restauratie van de acht houten kaders.

14-05-2016 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De beste act van de avond": dit zeggen buitenlandse media over Laura Tesoro

"De beste act van de avond": dit zeggen buitenlandse media over Laura Tesoro

http://oi63.tinypic.com/sc98u8.jpg

In België zijn we al lang overtuigd van haar jeugdige kwaliteiten, maar gisteravond kon Laura Tesoro ook de rest van de wereld overtuigen. Niet alleen op sociale media, ook in de buitenlandse media regent het superlatieven.

"Yeeesssssssssssss Belgium acting like she's already won". Het was een van de vele enthousiaste commentaren op Twitter, tijdens de performance van Laura Tesoro. Met haar zelfzekere prestatie en standvastige stem kon ze ook de buitenlandse media overtuigen.

"België was de beste act van de avond", klinkt het bij The Telegraph. "Tijdens de eerste halve finale waren we all over The Netherlands like a red light district rash. Maar nu overwegen we van kamp te veranderen. Zangeres Laura Tesoro bracht een van de meest aanstekelijke en opzwepende nummers van de wedstrijd."

Voor Metro UK was de ontlading bij het Belgische team na het bekendmaken van de finalisten een van de hoogtepunten van de avond. "Laura is een van de meest populaire sterren van deze Eurovision geworden", klinkt het daar.

Popkneiter

Een geduchte concurrente voor onze noorderburen dus, al lijken ze daar in Nederland nog niet echt wakker van te liggen. De Volkskrant genoot vooral van Laura's sublieme prestatie. "Ook dit jaar kun je met een gerust hart sympathiestemmen op de benedenbuur", klonk het gisteren. "Laura Tesoro port de ingedommelde kijker wakker met een frisse hallo-hier-ben-ik-popkneiter, zo een die je al weken in je leven denkt te hebben. What's The Pressure is geschreven door Selah Sue, maar heeft verder helemaal niks met Selah Sue te maken. Wel met de swing van Bruno Mars. En met Laura Tesoro."

Ook het AD is lovend. "Deze funky dansvloervuller zou zo maar eens goed kunnen zijn voor de Hollandse douze points."

Saturday Night Fever

Mogen we zaterdag ook rekenen op twelve points uit Duitsland? Duitse media zijn alvast lovend. Volgens Stern "verfrist de amper 19-jarige Laura Tesoro de wedstrijd met haar disconummer". En volgens ARD kan het niet misgaan met een "choreografie à la Saturday Night Fever".

Onze buurlanden zijn dus overtuigd, maar in Eurosongland Zweden zijn ze strenger. "De Belgische Amy Diamond, neen, Laura Tesoro heet ze, kan Queens Another one bites the dust bedanken voor haar finaleplaats vanavond", klinkt het in een blog op Aftonbladet. Benieuwd hoe hun If I were sorry het ervan af zal brengen.

14-05-2016 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obesitaschirurg uit 'Topdokters' geeft toe zélf ongezond te leven

Obesitaschirurg uit 'Topdokters' geeft toe zélf ongezond te leven

http://oi68.tinypic.com/2dhvipl.jpg

Sigaretten, alcohol, caloriebommen... Niemand weet beter dan onze dokters wat een ongezonde levensstijl kan aanrichten, maar niets menselijks is hen vreemd. Obesitaschirurg Matthias Lannoo uit 'Topdokters' is lang niet de enige die de verleiding niet kan weerstaan. Maar of het érg is dat meneer doktoor het goede voorbeeld niet geeft?

Een krokant broodje met een gehaktbal, ketchup en ajuin onder een warm deken van gesmolten kaas. Wie in het AZ van Diest geplaagd wordt door een flinke honger, bestelt er gewoon een 'broodje Lannoo plus'. Wie zin heeft in spek, kiest voor het 'boerenbroodje Lannoo'. Telkens een vette hap die de naam draagt van hun grootste fan: dokter Mathias Lannoo (41). Eén van de topdokters uit de gelijknamige VIER-reeks en... obesitaschirurg.

Toch een beetje alsof paus Franciscus geregeld knetterend zou vloeken. "Ik laat de mayonaise al weg, hoor. Maar ik geef toe: ik ben geen sikkepit beter dan de meeste van mijn patiënten. Alleen heb ik het geluk dat het niet zo aan mijn lijf plakt", zegt dokter Lannoo. "Ik probeer wel op mijn eten te letten, maar het lukt me vaak niet. Ik heb drie kinderen en als 's morgens het brood op is nadat ik hun boterhammen heb gesmeerd, dan sta ik hier 's middags aan de broodjesbar. En dan prent ik me 's anderendaags in een dag alléén fruit te eten, maar dan kom ik 's middags een bevriende collega tegen die me meteen overhaalt om mee in de kantine lekkere pensen te gaan eten."

13-05-2016 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
12-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney: "Nieuws als entertainment is gevaarlijk"

George Clooney: "Nieuws als entertainment is gevaarlijk"

http://oi63.tinypic.com/2meyioj.jpg

George Clooney denkt dat het een slechte ontwikkeling is dat zenders nieuws steeds vaker als entertainment brengen. Dat stelde hij vandaag voorafgaand aan de wereldpremière van zijn nieuwe film Money Monster op het festival van Cannes. Clooney speelt een presentator die tijdens een uitzending wordt gegijzeld door een man die bij een belegging veel geld is verloren.

"Het kruisen van nieuws en entertainment is een groot probleem", stelt de ster. "Nieuws moet mensen informeren, het moet niet primair worden gezien als een manier om geld te verdienen." Op de vraag of Money Monster een beeld schetst van een wereld onder president Donald Trump, heeft Clooney een resoluut antwoord. "Er komt geen president Donald Trump. Want angst is niet iets wat ons land leidt. Wij zijn niet bang voor immigranten of voor moslims of voor vrouwen."

"Trump garandeert hoge kijkcijfers"

De acteur vindt wel dat Trump het resultaat is van het feit dat veel nieuwsprogramma's meer waarde hechten aan de kijkcijfers dan aan feiten. "Nieuwsprogramma's stellen geen kritische vragen aan Trump, omdat zijn aanwezigheid hoge kijkcijfers garandeert. Met een leeg podium waar Trump over een uur gaat staan trek je al hoge kijkcijfers. Terwijl je in die tijd ook een gesprek over de vluchtelingenproblematiek kan voeren. Zouden adverteerders dat nu echt zo erg vinden, als we een blokje serieuze informatie zouden krijgen?"

Clooney herkent zichzelf niet in de egocentrische anchor man die hij in Money Monster speelt. "Ik hoop toch dat ik iets meer aandacht probeer te besteden aan andere mensen dan hij", stelt de acteur. "Maar je weet natuurlijk nooit hoe je op andere mensen overkomt. Ik denk zelf in elk geval dat ik het in dat opzicht beter doe dan Lee Gates in de film."

12-05-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Eyed Peas na 5 jaar nog eens bijna voltallig samen op podium

Black Eyed Peas na 5 jaar nog eens bijna voltallig samen op podium

http://oi65.tinypic.com/2079tat.jpg

In 2011 lasten de hiphoppers van de Black Eyed Peas een rustpauze in, die inmiddels al vijf jaar standhoudt. Maar gisteren stonden de bandleden nog eens samen op het podium van de Royal Albert Hall in Londen. Het werd een emotioneel weerzien met Will.i.am, Taboo en Apl.de.ap. Helaas ontbrak er dus ook nog eentje: zangeres Fergie.

Will.i.am gaf een gratis concert in de iconische muziektempel om zijn eigen smartwatch te promoten. Plots kwamen ook apl.de.ap en Taboo hem vergezellen op het podium. Drie van de vier leden van de Black Eyed Peas in hun meest succesvolle bezetting kwamen zo opnieuw samen. Helaas geen spoor van de flamboyante Fergie.

De Amerikaanse band speelde hits als 'I Gotta Feeling', 'Where Is The Love', en 'Let's Get It Started'. De vrouwelijke zangpartijen nam Lydia Lucy voor haar rekening. Zij is de finaliste van coach Will.i.am in The Voice 2016. Het is niet duidelijk of Fergie nog ooit terugkeert naar de hiphopband. Vorig jaar gaf ze ook al forfait voor de comeback-single van de Black Eyed Peas. "Op dit moment rijdt iedereen zijn eigen rit, maar ik werk aan een nieuw voertuig waarin de Black Eyed Peas kunnen vorm krijgen", zei Will.i.am daar mysterieus over.

De 41-jarige rapper werd gisteravond erg emotioneel als hij het publiek toesprak over zijn jeugdjaren met Taboo (40) en Apl.de.ap (41). "Drie jaar geleden trad ik solo op in The O2. Dat was oké, maar klote omdat deze kerels er niet bij waren. Ik hou van deze motherfuckers."

12-05-2016 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince slikte pijnstillers zodat de show kon doorgaan"

"Prince slikte pijnstillers zodat de show kon doorgaan"

http://oi66.tinypic.com/2415b2g.jpg

Popster Prince raakte beetje bij beetje verslaafd aan pijnstillers omdat hij chronisch pijn leed aan zijn heupen en weigerde het rustiger aan te doen. Dat onhulden twee bronnen dicht bij de onlangs overleden zanger tegen US Weekly. "De show moest doorgaan."

Sky Dangcil, een muzikant die samenwerkte met Prince aan musical 'Purple Rain', vertelt dat zijn opdrachtgever de pillen slikte zodat de "show kon doorgaan." En als de pijn echt te erg werd, trok hij zich even terug.

"Dan vloog hij naar zijn woning op de Turks- en Caicoseilanden, om zijn heupen te laten rusten. We konden zien dat hij er steeds meer last van kreeg. Maar hij klaagde nooit, en liet bijna niemand weten dat hij zoveel pijn had of wat hij er tegen deed. Hij stond altijd 'aan', wilde altijd doorgaan."

Geloof
De gezaghebbende Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ meldde eerder al dat de legendarische artiest percocet slikte, een pijnstiller die bestaat uit een combinatie van acetaminofen en oxycodon. Percocet staat bekend als erg verslavend. Prince nam het middel sinds hij rond 2005 last van zijn heupen begon te krijgen.

Hij had eigenlijk geopereerd moeten worden, maar volgens The Guardian weigerde hij dat vanwege zijn geloof. Prince was Jehovah's getuige, wat betekent dat hij geen bloedtransfusie mag krijgen.

Kim Berry, die jarenlang Prince's haarstyliste was, vertelt tegen US Weekly: "Hij had altijd veel pijn." Volgens haar kwamen die voort uit zijn legendarisch grote werklust, waarbij marathonsessies van dagen achtereen in de opnamestudio geen uizondering waren. "En dit combineerde hij 30 jaar lang met van geluidsboxen afspringen op hoge hakken."

Supercool
Die hoge hakken werden uiteindelijk ingeruild voor sneakers met heel hoge zolen, zegt ze. Om daar aan toe te voegen: ,"Dat hij vaak rondliep met een stok was niet alleen om er supercool uit te zien."

Prince overleed op 21 april op 57-jarige leeftijd, in een lift op zijn woon- en studiocomplex Paisley Park. De resultaten van de autopsie laten voorlopig nog op zich wachten.

12-05-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Tesoro (19) staat op scherp voor halve finale Eurovisiesongfestival

Laura Tesoro (19) staat op scherp voor halve finale Eurovisiesongfestival

http://oi64.tinypic.com/2ivhjn.jpg

Vanavond is het alles of niks voor Laura Tesoro in de laatste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Amper 19 jaar jong is onze grote hoop om na Loïc Nottet vorig jaar opnieuw stevig te scoren, maar aan zelfvertrouwen geen gebrek. "Dit is een 'once in a lifetime' kans", vertelt Laura na haar laatste repetitie. "En daar wil ik vooral van genieten."

Na haar overwinning in 'Eurosong' droeg ze een T-shirt met de boodschap 'Petit Belge'. Hier in Stockholm ontmoeten we haar alweer in strak T-shirt, dit keer met de opdruk 'Ambition'. Dat kan tellen als boodschap aan de wereld. Laura lacht de tanden bloot. "Ja, ambitie, dat is wat we hier toch willen uitstralen", klinkt het. "Ik doe niks liever dan op een podium staan en alles geven. Dat kunnen we hier maximaal, hé. Ik heb nog nooit mogen optreden in zulke geweldige omstandigheden, op zo'n enorm podium, voor zo'n grote massa. Ik wil België gewoon trots maken, met de allerbeste performance die ik ooit heb gegeven. Ik moet straks perfect zijn."

"Dat ik hier als aller-allerlaatste kandidaat de halve finales mag afsluiten, zie ik vooral als een grote eer", vervolgt Laura. "En als een voordeel ook. Als laatste val je altijd op. Daar ben ik best blij mee."

12-05-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buit van spectaculaire Italiaanse kunstroof duikt op in Oekraïne

Buit van spectaculaire Italiaanse kunstroof duikt op in Oekraïne

http://oi68.tinypic.com/m7t0mc.jpg

In Oekraïne zijn verschillende schilderijen opgedoken die enkele maanden geleden uit een Italiaans museum werden gestolen en samen meer dan 16 miljoen euro waard zijn. De ontdekking werd gedaan door de grensautoriteiten, meldt de Oekraïense regering vandaag.

Gemaskerde schutters gingen in november in het stedelijk museum Castelvecchio, in de Noord-Italiaanse stad Verona, aan de haal met 17 renaissance- en barokschilderijen van wereldberoemde meesters als Tintoretto, Mantegna en Pisanello. De belangrijkste gestolen werken waren "Portret van een Dame" van Peter Paul Rubens en "Boetende Hieronymus in de Woestijn" van Jacopo Bellini. Na de spectaculaire kunstroof werden in Italië en Moldavië een dertiental verdachten opgepakt, onder wie een bewaker die die nacht aan het werk was.

De gerecupereerde schilderijen betreffen die van Rubens, Tintoretto, Pisanello, Caroto en Mantegna, luidt het in de regeringsverklaring. Meer details over hoe de werken zijn opgespoord, werden er niet gegeven.

11-05-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al een haar in de boter? Kristel ontvolgt Josje op Instagram

Al een haar in de boter? Kristel ontvolgt Josje op Instagram

http://oi63.tinypic.com/2dufhc1.jpg

Kristel volgt Josje niet langer op Instagram, dat suggereren K3-fans duchtig op Twitter. Maar anderen schrijven dat Kristel Josje nooit gevolgd heeft. Feit is wel dat de nieuwe manager van K3 wel via Instagram op de hoogte blijft van Karen en de drie nieuwe groepsleden.

Het einde van Karen, Kristel en Josje als meidengroepje zou volgens veel fans ook meteen het einde van de vriendschap tussen de zwarte en de blondine betekenen. De gewaagde selfie van Josje zou één van de redenen zijn waarom er een haar in de boter zit tussen de twee. Het gonst al langer van de geruchten dat het niet klikte tussen Karen, Kristel en Josje. Fans schrijven online dat de Nederlandse vaak alleen in de backstage zat of niet meereed met de twee anderen naar een optreden.

Karen gaat voor tv werken en Kristel gaat de jonge Marthe, Hanne en Klaasje de kneepjes van het vak leren. Maar Josje weet nog niet welke wending haar carrière zal nemen nu ze niet meer in K3 zit. Voorlopig laat ze het allemaal even bezinken tijdens een rondreis in Zuid-Amerika.

11-05-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hotste vrijgezel van Vlaanderen? Jonas uit 'Blind Getrouwd'

De hotste vrijgezel van Vlaanderen? Jonas uit 'Blind Getrouwd'

http://oi66.tinypic.com/259d4ds.jpg

'Blind Getrouwd'-deelnemer Jonas moet de vrouwen van zich afschudden, dat meldt TV Familie vandaag. Nadat bekendraakte dat zijn huwelijk met Inge is afgesprongen, regent het liefdesverklaringen op social media. Wat is de aantrekkingskracht van deze 30-jarige vrijgezel?

Jonas heeft meteen na de bekendmaking van de scheiding laten weten dat hij even een 'liefdespauze' inlast. De haveninspecteur was vijf maanden lang getrouwd met Inge, die voor hem een onbekende was op hun huwelijksdag. De experts van het VTM-programma hadden de twee op basis van de wetenschap aan elkaar gekoppeld, maar na vijf maanden vroegen de twee toch de scheiding aan.

Maar als Jonas weer klaar zou zijn voor een nieuwe relatie, staan er heel wat kandidates voor hem paraat. Wat de dertiger zo aantrekkelijk maakt? Zijn teddybeergehalte en schattige looks, zijn gevoel voor humor en hij bewees op tv meermaals dat hij rad van tong is.

Nicki, de zus van Inge, zegt vandaag in TV Familie dat ook zij heel wat aanbidders heeft. Maar ook Inge wil eerst even bekomen van het 'Blind Getrouwd'-avontuur voor ze zich in een nieuwe relatie stort.

11-05-2016 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Lau' en Roos stellen huwelijk uit

'De Lau' en Roos stellen huwelijk uit

http://oi63.tinypic.com/4lk0p5.jpg

Laurens Nuyens (35), aka 'De Lau', broer van Astrid Bryan, en Roos Vandekerckhove (32) stellen hun huwelijk een jaar uit. Niet omdat er een haar in de boter zit, wel omdat de tortelduifjes eerst hun verhuis tot in de puntjes willen regelen. Dat zeggen ze in een interview met TV Familie.

Het huwelijk zou normaal dit jaar plaatsvinden, maar de dertigers hebben de grote dag naar de zomer van 2017 verplaatst. De geliefden verhuizen deze maand naar een appartement in hartje Hollywood en volgens Roos moet er nog heel wat voorbereid worden. "Dit is onze eerste echte thuis die we samen gekozen hebben. Het is ons liefdesnestje. Wij en ons hondje Olaf kijken er enorm naar uit", zegt ze.

Bovendien is 'De Lau' begin dit jaar van job veranderd en heeft hij het erg druk.

Maar uitstel is geen afstel. En dus droomt Roos in het interview al luidop van de trouwpartij. Waarschijnlijk kiest ze voor een eenvoudige, lange jurk met een opvallend accent. Voor het avondfeest denkt ze aan een kortere creatie om comfortabel te kunnen dansen.

11-05-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zware veiligheidsmaatregelen bij opening Filmfestival Cannes

Zware veiligheidsmaatregelen bij opening Filmfestival Cannes

http://oi67.tinypic.com/281brls.jpg

'Café Society', de nieuwste film van de Amerikaanse regisseur Woody Allen, opant vanavond het 69ste Filmfestival van Cannes. Na de aanslagen in Parijs en Brussel zijn de veiligheidsmaatregelen op en rond de Croisette draconisch te noemen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve is nauw betrokken bij de maatregelen die genomen werden rond één van 's werelds meest prestigieuze en glamoureuze evenementen. "De autoriteiten hebben uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen getroffen voor het festival", aldus Cazeneuve, die zich maandag persoonlijk in Cannes kwam vergewissen van de situatie.

Ongeveer 45.000 mensen worden verwacht op het tiendaagse festival. Onder hen bekende wereldburgers als George Clooney, Ryan Gosling, Steve Carell, Julia Roberts, Marion Cotillard, Sean Penn en Javier Bardem.

'Café Society', volgestouwd met bekende namen, speelt zich af in de jaren dertig en loopt buiten competitie. De slotfilm, de horrorprent "The Neon Demon" van de Deense cultregisseur Nicolas Winding Refn, gemaakt voor Amazon, is dan weer wel een van de 21 films in de officiële competitie.

In die competitie vinden we vaste Cannes-klanten Jean-Pierre en Luc Dardenne terug, tweevoudige Palmwinnaars. Zij stellen er hun jongste film "La fille inconnue" voor. De film gaat over Jenny, een jonge dokteres die verteerd wordt door schuldgevoelens nadat zij had verzuimd een jong meisje te onderzoeken, dat korte tijd later dood wordt aangetroffen. De politie zegt de identiteit van de dode niet te kunnen achterhalen, een sein voor Jenny om zelf op onderzoek te gaan. De hoofdrol van 'La Fille Inconnue' wordt vertolkt door de opkomende Franse ster Adele Haenel. Daarnaast zijn ook Olivier Gourmet en Jeremy Renier te zien.

Het Filmfestival van Cannes duurt tot 22 mei. De voorzitter van de jury is George Miller, de regisseur van de film 'Mad Max'. Actrice Kirsten Dunst, zangeres en actrice Vanessa Paradis, acteur Donald Sutherland en regisseur Arnaud Desplechin zetelen dit jaar mee in de jury.

11-05-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bewijs kindermisbruik Cliff Richard

Nieuw bewijs kindermisbruik Cliff Richard

http://oi68.tinypic.com/34jaz45.jpg

Cliff Richard is opnieuw in verband gebracht met vermeend kindermisbruik. De openbaar aanklager in Groot-Brittannië heeft vandaag een compleet dossier met bewijs ontvangen, meldt de BBC. Die moet nu beslissen of dat genoeg is om de zanger in staat van beschuldiging te stellen.

De 75-jarige Cliff werd in 2014 en 2015 al eens verhoord nadat hij werd beschuldigd van seksueel misbruik van een jongen in de jaren tachtig. De zanger is nooit gearresteerd en heeft de beweringen altijd ontkend. Eerdere aanklachten werden bovendien geseponeerd.

Een woordvoerder zegt tegenover de BBC dat het dossier nu zorgvuldig onderzocht wordt om te kijken of er genoeg bewijs is om tot veroordeling over te gaan.

11-05-2016 om 09:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedriegt Orlando Bloom Katy Perry met Selena Gomez?

Bedriegt Orlando Bloom Katy Perry met Selena Gomez?

http://oi68.tinypic.com/bjinad.jpg

Orlando Bloom en Selena Gomez zijn samen gespot in een club in Las Vegas. De twee konden volgens TMZ hun handen duidelijk niet thuis houden. De site is benieuwd wat Katy Perry daarvan vindt.

Op foto's die de Amerikaanse site heeft gepubliceerd zitten de 39-jarige Orlando en 23-jarige Selena innig knuffelend op een bank, terwijl de acteur volgens de laatste berichten nog steeds samen is met Katy Perry.

De ontmoeting zou afgelopen zaterdag hebben plaatsgevonden nadat Selena in Vegas had opgetreden.

Het is niet de eerste keer dat Orlando en Selena intiem zijn met elkaar. In 2014 werd meermaals gefluisterd dat de twee iets met elkaar hadden, nadat Orlando's relatie met Miranda Kerr was gestrand en Selena het uit had gemaakt met Justin Bieber.

10-05-2016 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!