Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Grey's Anatomy: "Ik ben biseksueel"

Actrice Grey's Anatomy: "Ik ben biseksueel"

http://oi67.tinypic.com/2hp3jtz.jpg

Grey's Anatomy-actrice Sara Ramirez is er voor het eerst openlijk voor uitgekomen biseksueel te zijn tijdens een toespraak in de Amerikaanse stad Los Angeles. Ze hoopt zo andere mensen, en dan met name jongeren, te inspireren die bang zijn om zichzelf te zijn.

Ramirez (41) sprak tijdens de True Colors Fund's 40 to None-conventie, die aandacht vraagt voor dakloze LHBTQ-jongeren. Ramirez is lid van de bestuusraad van de organisatie, die haar op Twitter hartelijk bedankte voor haar toespraak. "We zijn ontroerd en geïnspireerd", aldus het True Colors Fund.

Op sociale media plaatste Ramirez een stukje van haar toespraak. Ze voelt zich enorm betrokken bij projecten die dak- en thuisloze jongeren helpen, aldus Ramirez. Die jongeren weten vaak niet goed waar ze bijhoren en worstelen met hun identiteit, onder andere op het gebied van geslacht, seksualiteit en religie. Daar kan de actrice zich mee identificeren, zegt ze, als immigrant en biseksuele, gekleurde vrouw.

Ramirez is sinds 2012 getrouwd met Ryan DeBolt. Ze speelde twaalf seizoenen lang een biseksuele dokter in Grey's Anatomy.

09-10-2016 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."FBI sluit onderzoek naar Brad Pitt"

"FBI sluit onderzoek naar Brad Pitt"

http://oi63.tinypic.com/2qltj7m.jpg

Brad Pitt wordt niet vervolgd voor de vermeende mishandeling van zijn zoon Maddox. De FBI heeft namelijk het onderzoek naar de 52-jarige acteur gesloten, meldt TMZ.

De Amerikaanse versie van jeugdzorg was een onderzoek begonnen naar Pitt. Hij zou namelijk Maddox zijn aangevlogen toen hij tussen hem en zijn ex Angelina Jolie kwam tijdens een fikse ruzie in hun privéjet. Het onderzoek werd overgedragen aan de FBI, omdat de federale instantie jurisdictie heeft over het luchtruim.

Ingewijden onthullen dat de FBI nooit echt een onderzoek is begonnen. De overheidsinstantie vindt namelijk dat de zaak nooit bij haar terecht had moeten komen. Het officiële standpunt van de FBI is dat er momenteel nog informatie wordt verzameld, maar bronnen zeggen dat de zaak nergens toe zal leiden en eigenlijk gesloten is.

Maddox hield geen verwondingen aan het incident over. Sommige getuigen zeggen ook dat Brad zijn zoon geheel per ongeluk raakte. Angelina zou dan ook niet willen dat haar ex hiervoor wordt vervolgd.

09-10-2016 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebrities na pussy-uitspraak Trump: "Laat de pussy terugbijten!"

Celebrities na pussy-uitspraak Trump: "Laat de pussy terugbijten!"

http://oi65.tinypic.com/2jfykol.jpg

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wordt serieus door de mangel gehaald nadat gisteren een fragment opdook waarin hij zich uiterst onvriendelijk uitlaat tegenover vrouwen. In een interview in 2005 verklaarde hij dat je met alles wegkomt als je beroemd bent. "Grijp die vrouw gewoon bij haar 'pussy'", klonk het. Steeds meer toonaangevende Republikeinen zijn zich aan het afkeren van Trump. En ook vele Amerikaanse sterren laten van zich horen.

09-10-2016 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Anton Yelchins dood is eigen schuld"

"Anton Yelchins dood is eigen schuld"

http://oi68.tinypic.com/11abdsm.jpg

Star Trek-acteur Anton Yelchin (27) zou zelf verantwoordelijk zijn voor zijn dood. Dat zegt Fiat Chrysler volgens de doorgaans goed ingelichte showbizzsite TMZ.

Yelchin kwam om het leven toen zijn geparkeerde Jeep Grand Cherokee achteruit van de oprit van zijn huis rolde. Hij overleed ter plekke nadat hij beklemd raakte tussen zijn auto en een tuinhek. Zijn ouders spanden een rechtszaak aan tegen de autofabrikant omdat zij deze verantwoordelijk houden voor de dood van hun zoon.

Fiat Chrysler zegt nu dat 'door eigen verkeerd gebruik, door hem aangebrachte aanpassingen of opgelopen schade' de oorzaak was van het achteruitrijden van de auto. De fabrikant heeft aan de rechter te kennen gegeven niet langer betrokken te willen zijn in de rechtszaak.

Kort na Yelchins dood zijn ook andere consumenten een rechtszaak begonnen tegen Fiat Chrysler. Zij baseren zich op driehonderd andere incidenten waarbij auto's na het parkeren wegrolden. In april besloot Fiat Chrysler wereldwijd al 1,1 miljoen auto's terug naar de garage te halen vanwege dit defect.

06-10-2016 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Verheye: "Met je blote flosj op tv komen is voor niemand tof"

Rik Verheye: "Met je blote flosj op tv komen is voor niemand tof"

http://oi67.tinypic.com/v744k8.jpg

"Callboy, acteur, West- Vlaming, lijkt op een golden retriever en, euhm... Voor de vrouwen." Zo zou Rik Verheye zichzelf omschrijven als hij een finalevraag was in De Slimste Mens Ter Wereld. Voor hij in het najaar meestrijdt om die titel, kruipt hij elke donderdagavond in de huid van Jay Vleugels, een gigolo met principes. Goesting Magazine is vooral benieuwd naar de dvd met alle bloopers...

"Eén dvd? Ik vrees dat onze bloopers niet op één schijfje passen. Matteo en ik hebben zo vaak de slappe lach gekregen, dat kun je je niet voorstellen. Vooral wanneer we met elkaar moesten discussiëren. Terwijl ik me dan zit op te winden met die belachelijke pruik op en een broek waarin je mijn reet kunt zien, hangt Matteo de heerlijke domheid uit met zijn ge­bleachte glimlach en opgepompte lijf. Het is snikheet in die studio, dus na een tijdje word je sowieso licht in je hoofd en kun je alleen maar denken: 'Hoe belachelijk zitten wij hier nu?' En dan is het gewoon onmogelijk om je serieus te houden. Je moet nog maar naar elkaar kijken of je bent terug vertrokken."  

Kon Jan Eelen jullie een beetje de baas?
"Hij heeft een keer alles stilgelegd om ons serieus onder onze kloten te geven. Toen waren we echt geschrokken. Achteraf kwam hij wel vertellen dat het om te lachen was, maar het zogezegde grapje had wél gewerkt. Meestal zei hij gewoon: 'Ja ja, 't is grappig, zorg nu maar dat de mensen thuis ook moeten lachen.' Ik hou enorm van zijn onomwonden aanpak. Jakke kan nogal bot uit de hoek komen, maar dat werkt ook, zeker als je zo'n intense band hebt met elkaar. Het klinkt misschien melig, maar met Jan hebben we er een fantastische vriend bij gekregen. Voor mij is hij naast een vriend ook een beetje een soort vaderfiguur. Ik laat hem soms mijn eigen scenario's nalezen, en ook daar reageert hij heerlijk eerlijk op: 'Rikkie, wat staat er hier nu? Da's toch zever?!'"

Weight Gain Shakes

Nog voor de serie op tv was, werd er al massaal over gepraat en geschreven. Maakte dat het extra spannend voor jullie?
"De verwachtingen waren inderdaad ontzettend hoog. Uiteraard hoop je dan dat de serie ze ook inlost. Zeker omdat we ons allemaal zo vreselijk hard hebben gesmeten. Elk van ons heeft hier zijn hart en ziel ingepompt, stel je voor dat je dan slechte recensies krijgt..."

Je hebt niet alleen veel energie in je rol gepompt. Ook in je lichaam: je moest twaalf kilo bijkomen. Eerlijk? Dat klinkt heerlijk voor de eeuwige diëters onder ons.
"Vergeet het! Harde labeur was het, ja. Eigenlijk kwam het erop neer dat ik constant in de fitness zat. Ik ben frêle van gestel, dus ik moest niet alleen kilo's bijkomen, maar ook wat breder worden, anders was ik helemaal uit proportie. En voor de rest: véél eten en de hele dag van die spierversterkende Weight Gain Shakes met volle melk drinken."

Er was veel te doen over het 16+ label. Wat vond je moeder van de eerste afleveringen?
"Ik had daar eerlijk gezegd wat schrik voor, maar haar reactie was schitterend: 'Dat valt goed mee, weh seg! Ik vond het geen moment te plat!' Dat is uiteindelijk ook de bedoeling. Tijdens al die discussies over functioneel naakt of niet, leek het wel alsof wij zelf per se met onze flosj in beeld wilden staan. Geloof mij, dat is voor niemand tof. Ook niet voor de kijkers, nee." (lacht)   

De serie draait uiteindelijk om veel meer dan seks en blote konten.
"De thema's die aan bod komen zijn inderdaad heel universeel en herkenbaar. Callboys gaat over eenzaamheid, vriendschap, de hiërarchie in een groep, het schoonheidsideaal en de ziekte van deze tijd: het gevoel dat je jezelf moet onderscheiden van de grote massa. Niet alleen met die onderwerpen kan iedereen zich vereenzelvigen, ook met de personages. Dat klinkt misschien nogal gek, want die vier gasten zijn natuurlijk karakterfiguren, maar toch ... Ook voor de vrouwen is er voor elk wat wils. Al vraag ik me wel af welke vrouwen er op mijn personage vallen. Jay is niet bepaald de sportiefste van de hoop. Misschien eigenzinnige West-Vlaamse vrouwen dan." (lacht)

Matteo's liefdesrivaal

Je agenda zit momenteel waarschijnlijk bomvol. Wat mogen we nog allemaal van jou verwachten?
"Ik ben met ongelooflijk veel dingen bezig, en dat is maar goed ook, want ik word helemaal zot als ik te lang stilzit. In Everybody Happy, de nieuwe langspeelfilm van Nic Balthazar die nu in de bioscoop is, speel ik een stand-upcomedian. In het najaar beginnen we te draaien aan De Bende van Jan de Lichte, een kostuumdrama waarin ik de liefdesrivaal van Matteo Simoni speel. Tussendoor doe ik nog wat theater, spreek ik radiospots in en ben ik zelf scenario's aan het schrijven en herschrijven. Ik heb ook een pilootaflevering gedraaid van een eigen programma. In zulke dingen ben ik heel impulsief. Als ik met een idee rondloop, kan ik vaak ineens denken: 'Fuck it, ik doe dat gewoon.' Op dat vlak heb ik de impulsiviteit en ongedurigheid van een hond. Een golden retriever. (lacht) Maar wel een die niet afgeeft." 

Vind je nog voldoende rust tussen alle rollen door? 
"Het ding is, ik heb al die projecten echt nodig. Acteren is mijn zuurstof, de gasoline waarop ik rij en een groot deel van mijn gelukkig zijn. Ik denk er dus niet aan om gas terug te nemen. En ja, soms zit ik daardoor serieus te stressen, maar ik kan zulke dingen ook goed loslaten. Als ik na een frustrerende repetitie thuiskom, zet ik dat meteen uit mijn hoofd: 'Dat is voor morgen!' Ik plof in de zetel en staar met open bek naar een of andere voetbalmatch op tv. Zelfs van ploegen die mij totaal niet interesseren. Gewoon hersenloos naar die beeldbuis staren, dat kan voor mij genoeg zijn als ultieme, hersenloze ontspanning."   

Als je heel wild mag dromen: welke rollen staan er nog op je verlanglijstje?
(lacht) "Alle interessante rollen die ik nog niet heb gespeeld. Dus dat zijn er nog wel wat. Ik ben dan ook nog maar net begonnen, hé. Zelf ben ik een megafan van Scandinavische series zoals The Killing of Borgen, dus zoiets zou ik wel zien zitten.Of hoe Philip Seymour Hoffman in Capote speelt, wauw... Als ik zoiets kon doen. Tja, het spelen van uiteenlopende, interessante karakterrollen met pak aan is de droom van elke acteur zeker? (denkt na) Weet je, ik heb nu zo'n mooi jaar achter de rug, waarin ik met zoveel getalenteerde mensen heb samengewerkt en waarin ik volle bak voor de meest fantastische rollen ben gegaan. Eigenlijk hoop ik vooral dat ik op deze manier mijn goesting kan blijven doen en dat ik kan blijven spelen, want dat heb ik echt nodig."

06-10-2016 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot: Kate Middleton op goedkoop paar sneakers

Gespot: Kate Middleton op goedkoop paar sneakers

http://oi68.tinypic.com/23vyn7m.jpg

Het kan niet elke dag Alexander McQueen of Jenny Packham zijn. Af en toe shopt prinses Kate Middleton net als jij en ik een goedkoop paar sneakers, voor onder haar zwarte Zara-broek. Niks mis mee, en het staat haar allemaal even beeldig.

Het was het schoenenmerk Superga zelf dat trots opmerkte hoe Kate Middleton door de Canadese straten paradeerde met een paar van hun sneakers van 59,90 euro. Niet alleen mooie reclame voor hun winkel, ook aangenaam om te zien dat zelfs een prinses af en toe gewoon graag een simpele sneaker draagt.

Ook de broek van Kate is een eenvoudig zwart modelletje van Zara, zo beweren kenners. Of het nu een dure Alexander McQueen is - één van haar favoriete merken - of een outfit die wij ook zouden kunnen dragen: in beide kledingstukken straalt de toekomstige koningin van Engeland. Vorige week nog werd ze gespot in een duur paar laarzen, dat ze naar eigen zeggen wel al 10 jaar draagt.

06-10-2016 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Rolling Stones op 2 december

Nieuw album Rolling Stones op 2 december

http://oi63.tinypic.com/264nocx.jpg

Blue & Lonesome, zo heet het nieuwe album van de Rolling Stones dat op 2 december verschijnt.

Mick Jagger en de zijnen namen het op amper drie dagen op, laat de groep op zijn website weten.

Blue & Lonesome is het eerste studioalbum in tien jaar. Het werd opgenomen in de British Grove Studios in Londen en reikt volgens de band terug naar zijn wortels en passie: de bluesmuziek. De blues zijn altijd het hart en de ziel van de Rolling Stones geweest, staat op de website.

Het album is geproduceerd door Don Was en The Glimmer Twins (Mick Jagger en Keith Richards). De nummers moesten spontaan klinken en zijn in de studio live opgenomen. De Stones kregen muzikale hulp van Darryl Jones (bas), Chuck Leavell (keyboards), Matt Clifford (keyboards) en Eric Clapton, die toevallig in dezelfde studio een album opnam.

06-10-2016 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber doet boodschappen bij Albert Heijn

Justin Bieber doet boodschappen bij Albert Heijn

http://oi65.tinypic.com/r2kuc4.jpg

Sta je in de rij bij de Albert Heijn, en dan staat Justin Bieber voor je met een mandje. Het overkwam bezoekers van een Amsterdams filiaal van de bekende grootgrutter. Justin Bieber en zijn goede vriend Martin Garrix deden vanavond - zonder beveiliging - boodschappen. Het bezoek van het tieneridool aan de supermarkt zorgde voor veel opgewonden reacties op Twitter.

De winkelmanager bevestigt tegenover Metro dat de twee in de supermarkt waren. "Ze hadden geen beveiliging bij zich", zegt hij. ,,De hele winkel was in rep en roer. Hij wilde alleen liever niet op de foto. Dat vroeg ik wel aan hem, maar hij heeft redelijk snel de winkel weer verlaten."

Eten en bier
Voor de fans die benieuwd waren wat er in Justins mandje zat: de zanger kocht eten en bier. Justin is in Nederland voor zijn optredens komende week in de GelreDome in Arnhem.

05-10-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse fotograaf plaatst dieren in verlaten gebouwen, met fascinerend resultaat

Vlaamse fotograaf plaatst dieren in verlaten gebouwen, met fascinerend resultaat

http://oi68.tinypic.com/e7f8u1.jpg

De nieuwe Snoecks, de editie voor 2017, ligt nu in de winkels. Daarin komt onder meer een fotoreeks van Vlaming Henk Van Rensbergen aan bod, die een eigen, fascinerende wereld schiep in zijn beelden.

In 2015 begon Van Rensbergen met een nieuw project waar hij de kijker meeneemt naar een wereld waarin de mens is uitgestorven. Wat overblijft zijn de dieren en een verlaten, vervallen wereld waarin het moderne afbrokkeld en de natuur weer overneemt. De fotograaf bracht deze twee aspecten samen, wat voor een zeer intrigerend resultaat zorgt.

05-10-2016 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 24 jaar maakt deze 'boyband' een comeback

Na 24 jaar maakt deze 'boyband' een comeback

http://oi63.tinypic.com/10yq3a0.jpg

De Britse boyband Bros komt weer bij elkaar. Na 24 jaar gaan tweelingbroer Matt en Luke Goss weer met elkaar optreden. Bros werd gevormd in 1987 en was al snel succesvol in de Britse charts.

Hier scoorde de groep eind jaren tachtig twee top 10-hits met When Will I Be Famous? en I Owe You Nothing.

Het nieuws volgt op een uitgebreide campagne op social media. Er werd gerept van 'de grootste reünie in de pophistorie' waardoor de geruchtenmolen op volle toeren begon te draaien. Zo werd gespeculeerd over een mogelijke comeback van Oasis, Wham! en zelfs Abba is genoemd.

Bros geeft op 19 augustus volgend jaar een show in The O2 in Londen, op dezelfde datum van hun laatste optreden voor meer dan 77.000 mensen. Dat was in 1989 in het Wembley Stadion.

05-10-2016 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjeshuwelijk Nathalie Meskens staat op springen

Sprookjeshuwelijk Nathalie Meskens staat op springen

http://oi66.tinypic.com/msch39.jpg

Het huwelijk van Nathalie Meskens staat op springen. "Ja, we maken een erg moeilijke periode door." Dat zeggen Nathalie Meskens en ­Jeroen Van Dyck, nu hun huwelijk na bijna tien jaar op springen staat.

Onthutsend nieuws in showbizzland: het huwelijk van de absolute vrouwelijke nummer één van VTM en haar echtgenoot zit in erg zwaar weer. In een korte en eenmalige reactie liet het koppel ons weten dat "hun huwelijk inderdaad een moeilijke periode doormaakt", dat ze "daar verder niet willen op ingaan" en dat ze "hopen dat de media hun privacy zullen respecteren". Op zakelijk vlak geven ze aan dat er alvast niks aan hun samenwerking zal veranderen. In 2012 openden ze samen hun eerste Thaise restaurant in Antwerpen, Yam Thai. Drie jaar later kwam daar nog een tweede zaak bij, Nimman.

In 2007 huwde het koppel. Maar de voorbije dagen doken plots geruchten op dat het niet meer boterde tussen hen. Opvallend ook dat ze in recente interviews, onder meer in deze krant, verwees naar haar "goeie en waardevolle vriendschap met onder anderen Jonas Van Geel en Natalia", als antwoord op de vraag wat haar bijzonder dierbaar was in het leven. De voorbije maanden werden wel vragen gesteld bij de waanzinnig drukke agenda van Meskens en hoe lang een relatie die druk zou kunnen verdragen. Maar of dat effectief de reden is van de huidige moeilijkheden, is niet bekend.

Stralend

Meskens dook de voorbije maanden op professioneel vlak overal nochtans stralend gelukkig op. In haar eigen alweer gesmaakte nieuwe VTM-reeks 'Little Big Shots' bijvoorbeeld, waar ze zich ontpopte tot tv-mama van supergetalenteerde kinderen. Zo ook tijdens en na de opnames van de nieuwe Vlaamse film 'Pippa', waarin ze al het stuntwerk, inclusief boksen en paardrijden, voor haar eigen rekening neemt. Intussen startte ze haar eigen muziekshow 'Meskens in Motown' op. En straks is ze ook weer te zien in een nieuw seizoen van 'Tegen de Sterren Op'. Haar echtgenoot vertoefde na zijn rol in de telenovelle 'David' in 2009, waarin hij samen met Meskens speelde, meer achter de schermen en ontfermde zich vooral over het runnen van hun twee restaurants.

05-10-2016 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pakt gij nog xtc?" Jani neemt 'thunderdome-chick' onder handen (en haar man is nog erger)

"Pakt gij nog xtc?" Jani neemt 'thunderdome-chick' onder handen (en haar man is nog erger)

http://oi66.tinypic.com/ivbqxs.jpg

Waarom doet hij het zichzelf toch aan? Die arme Jani sleept zich van nachtmerrie naar nachtmerrie in Zo Man Zo Vrouw, waarin hij deze week nipt ontsnapt aan een beroerte tijdens een bezoekje aan David en Annelies.

David loopt er al achttien jaar hetzelfde bij, namelijk met flashy Quicksilver-shirts. "Annelies hoopt dat Jani haar echtgenoot omtovert in een mooie, stoere en vooral sexy vent", meldt VIJF. "Maar David heeft ook wat aan te merken op zijn vrouw. Annelies' kleurrijke T-shirts bedrukt met sprookjesbosdieren zijn volgens hem eerder geschikt voor kleutertjes dan voor een volwassen vrouw."

"En ook haar lievelingsschoeisel straalt niet veel sexyness uit. Annelies investeert alles in haar kinderen en zo goed als niets in haar kledij. Jani gelooft zijn ogen dan ook niet wanneer de brave huismoeder hardstyle-outfits bovenhaalt en in de jaren 90 een 'thunderdome-chick' bleek te zijn."

04-10-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans van Justin Bieber nu al in de rij voor Sportpaleisconcert morgenavond

Fans van Justin Bieber nu al in de rij voor Sportpaleisconcert morgenavond

http://oi64.tinypic.com/2hnqasl.jpg

Popster Justin Bieber treedt pas morgenavond op in Antwerpen, maar nu al kunnen voorbijgangers aan het Sportpaleis struikelen over superfans op luchtmatrassen en slaapzakken. Deze ultieme 'Beliebers' trotseren de koude zodat ze morgen zeker als eerste naar binnen kunnen en de beste plaatsjes vooraan veroveren.

Justin Bieber trekt rond om zijn album 'Purpose' te promoten en doet tot groot jolijt van zijn Belgische fans ook ons land aan. Zowel woensdag als donderdag is het gillende meisjes verzekerd aan het Antwerpse Sportpaleis. Beide concerten zijn volledig uitverkocht.

Nog even op de tanden bijten voor deze enthousiastelingen, want pas om 17 uur morgenavond gaan de deuren open en pas rond 20 uur zullen ze hun kelen kunnen schor schreeuwen bij de eerste glimp van hun idool.

04-10-2016 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jenny' verdwijnt deze maand uit Thuis: "Een mooi vertrek? Dat hoeft voor mij niet meer"

'Jenny' verdwijnt deze maand uit Thuis: "Een mooi vertrek? Dat hoeft voor mij niet meer"

http://oi63.tinypic.com/2rhwjn6.jpg

Na meer dan 21 jaar verdwijnt 'Jenny' wellicht deze maand uit Thuis. Het exacte moment kent Janine Bischops (73) zelf niet. Haar vertrek was abrupt en ingegeven door bittere teleurstelling.

"Eigenlijk had ik al twee jaar het gevoel dat er veel te weinig vlees zat aan de rol van Jenny", vertelt Janine in Story. "Ik heb dat ook gezegd, maar er veranderde niet echt iets, en daar ging ik aan kapot. Maar ik ben nog een tijdje gebleven voor mijn collega's en de toffe crew. De verhaallijn waarin Bianca, mijn tv-dochter, terugkeert uit Marokko, was de druppel. Ik had geen enkele scène met haar. Dat was zo ongeloofwaardig, en dat kon voor mij niet. Bij Thuis wilden ze nog een mooi vertrekscenario uitwerken, maar voor mij hoefde het niet meer."

Huilen in de auto
Janine zegt zelf niet te weten hoe Jenny uit thuis verdwijnt. "Ik ga ervan uit dat ik deze maand voor het laatst te zien zal zijn, maar zelfs dat weet ik niet zeker. Van de ene dag op de andere kon ik het echt niet meer opbrengen om nog op de set te staan. Na mijn laatste opnames heb ik wel heel hard gehuild in de auto. Tot ik thuis was. Iedereen op de set is geschrokken van mijn beslissing."

Geen terugkeer
Een terugkeer zit er niet meteen in, als het van Janine afhangt. "Ik ben echt kwaad geweest op de schrijvers. Nochtans draag ik Thuis nog altijd een warm hart toe. Het pikt soms een beetje als ik de serie op tv zie. Maar ik heb ondertussen andere bezigheden. Ik ga vaak uit eten, en ik spreek nog regelmatig af met enkele Thuis-collega's. Daarnaast ben ik ook een thriller aan het schrijven: De Hangmatman. En dan is er ook nog mijn theatervoorstelling, Het Laatste Woord. Ik verveel me dus niet!"

04-10-2016 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bontinck toch weer samen met Elke: "Hij belooft dat hij me niet meer zal slaan"

Bontinck toch weer samen met Elke: "Hij belooft dat hij me niet meer zal slaan"

http://oi66.tinypic.com/2h572wp.jpg

Van een soap gesproken: ze beschuldigden elkaar de laatste weken nog in alle media van mishandeling, maar Dimitri Bontinck en zijn Elke zijn dan toch weer samen. "Maar hij zal me nooit meer slaan, belooft hij", klinkt het in Dag Allemaal.

"Ze is een monster", aldus Dimitri enkele weken geleden. "Hij sloeg me zo hard dat het bloed uit mijn oog gutste", pareerde Elke. Ze beschuldigden elkaar van mishandeling en verslaving aan medicijnen, en de liefde leek voorgoed voorbij. Tot deze week, want in Dag Allemaal maken ze duidelijk dat ze weer samen zijn.

De 'pauze' heeft hen deugd gedaan, aldus Elke. Dat ze elkaar in het openbaar uitmaakten, deert haar niets. "Dimitri en ik hebben al onze negatieve gevoelens kunnen ventileren. En dat helpt dus echt. Dimitri en ik zijn allebei vurige persoonlijkheden. Als we overstuur zijn, zeggen en doen we soms dingen die niet door de beugel kunnen."

Strubbelingen
Er was geen woord van gelogen, benadrukt ze wel. " Dat was de waarheid, ieder detail is echt gebeurd. En toch kwamen de tranen, omdat ik Dimitri miste. Ik besefte dat, ondanks de strubbelingen die we hebben gehad, ik nog zielsveel van hem hou. Het leven is zo kort. Ik vond dat ik Dimitri moest contacteren, om hem te zeggen dat ik hem nog graag zie." En de liefde was wederzijds. " Hij vertelde me dat ik ook nog in zijn hart woon. Waarop ik hem heb uitgenodigd om langs te komen. Zodra ik in z'n ogen keek, wist ik heel zeker: wij horen echt bij elkaar."

Dat er opnieuw klappen zullen volgen, gelooft ze niet. "Ik ben er zeker van dat we die fase voorbij zijn. Dimitri zal me nooit meer slaan. Hij heeft het beloofd. We hebben afgesproken: als er onenigheid ontstaat, gaat één van ons tweeën naar buiten om een pakje sigaretten te halen of zo. Lief voor elkaar, dát willen we nu zijn. Ik ben een positief persoon. Dimitri heeft zo iemand nodig."

04-10-2016 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help! DiCaprio vertelt Obama dat hij zich kandidaat stelde voor trip naar Mars

Help! DiCaprio vertelt Obama dat hij zich kandidaat stelde voor trip naar Mars

http://oi63.tinypic.com/ay14ir.jpg

Fans aller landen, verenigt u! Leonardo DiCaprio wil onze planeet verruilen voor Mars! Dat vertelde de 41-jarige steracteur even langs zijn neus weg aan de Amerikaanse president Barack Obama.

Van een fatale reis met de Titanic tot een stevig robbertje vechten met een grizzlybeer: Leonardo DiCaprio heeft al wat avontuur op zijn actief staan. Maar dat is film natuurlijk. Dat hij naar Mars wil reizen met het ruimtevaartproject van Elon Musk klinkt écht. Of zette de gokliefhebber gisteren zijn pokerface op toen hij in gesprek trad met de president van de VS en met klimatologe Katharine Hayhoe op het festival South By South Lawn?

Feit is dat in het gesprek Mars en het Space X-project van Elon Musk ter sprake kwamen. Hayhoe legde uit hoe belangrijk het is om iets aan de klimaatverandering te doen, tenzij, zo graptje ze, je mee zou gaan met Elon Musk naar Mars, wat Hayhoe zelf duidelijk niet meteen een optie vond: "Als je een mens bent die op deze planeet leeft - en dat zijn we toch allemaal, niet? Zolang we ons maar niet kandidaat stellen om naar Mars te reizen - ik wil niet eens weten of iemand dat heeft gedaan - daar moet je knetter voor zijn." Waarop DiCaprio doodleuk zei: "Ik heb mij kandidaat gesteld." Hayhoe wou de acteur meteen geruststellen dat hij niet écht gek is, maar Obama zei: "Ik denk dat hij wel zal toegeven dat hij knetter is".

Elon Musk deed recent nog zijn plannen uit de doeken om naar de rode planeet te reizen. Hij waarschuwde dat alle kandidaten voorbereid moesten zijn op de dood en zich er bewust van moeten zijn dat ze nooit naar de aarde zullen terugkeren. Misschien ziet DiCaprio, die pas dit jaar eindelijk een Oscar in de wacht sleepte, het wel als dé ultieme filmervaring.

04-10-2016 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie neemt nog meer advocaten onder de arm

Angelina Jolie neemt nog meer advocaten onder de arm

http://oi66.tinypic.com/2qatvfk.jpg

Angelina Jolie heeft nog eens twee advocaten ingehuurd om haar scheiding van Brad Pitt te regelen. Volgens TMZ houden ook Pierce O'Donnell en Bert Fields zich sinds kort bezig met de scheiding.

Fields, die eerder sterren als Michael Jackson en Tom Cruise bijstond, en O'Donnell hebben volgens de entertainmentsite veel ervaring met grote rechtszaken. Angelina en Brad proberen hun scheiding vooralsnog buiten de rechtszaal te regelen, vrijdag gingen beiden akkoord met een eerste tijdelijke regeling.

Angelina's advocatenteam staat onder leiding van Laura Wasser. Zij was ook de raadsvrouw van onder anderen Johnny Depp, Ashton Kutcher en de zusjes Kardashian. Wasser, die gespecialiseerd is in grote scheidingen, stond Angelina bovendien bij toen ze in 2003 scheidde van Billy Bob Thornton.

04-10-2016 om 08:50 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
02-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher: "Bands van vandaag zijn veel te braaf"

Liam Gallagher: "Bands van vandaag zijn veel te braaf"

http://oi67.tinypic.com/or4fvm.jpg

Als bandlid van Oasis werkte Liam Gallagher zich meer dan eens in de nesten. De rocker vindt de bands van nu dan ook veel te braaf, zegt hij in een interview met The Sunday Times.

"Bij elke band die de moeite waard is, draait het niet alleen om de muziek", zegt Liam. Als hij voor de muziek kiest, gaat de rocker voor Coldplay. "Maar het meest rock-'n-roll dat Chris Martin heeft gedaan, is een leren jasje aantrekken. Toen ik dat zag, dacht ik: goed zo kerel, ga door, dit is een beginnetje."

Liam vindt dat de bands van nu best wat ondeugender mogen zijn. "Er is geen enkel excuus voor jonge bands om zich voor te doen als volwassen mannen. Als je ouder bent en kinderen hebt, dan kun je een beetje gas terug nemen. Ik haal meer kattenkwaad uit bij mijn slager dan dat zij doen tijdens hun tournees."

02-10-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe beelden tonen hoe gevallen BBC-icoon Jimmy Savile meisje bepotelt

Nieuwe beelden tonen hoe gevallen BBC-icoon Jimmy Savile meisje bepotelt

http://oi66.tinypic.com/sdgqc0.jpg

Miljoenen Britten stemmen vanavond af op BBC2 voor een spraakmakende documentaire van Louis Theroux. In 'Savile' onderzoekt Theroux hoe de Britse tv-legende en een van de beruchtste pedofielen Jimmy Savile jarenlang kinderen en vrouwen kon misbruiken. De documentaire bevat nieuwe beelden uit 2001 toen Savile een jong meisje bepotelt in het bijzijn van haar moeder en Theroux.

In 2000 had Louis Theroux al een documentaire over Savile gemaakt. Toen was de donkere waarheid over Savile nog niet aan het licht gekomen en ging de man nog door het leven als tv-icoon. Toch voelde Theroux toen al aan dat er iets niet pluis was. Vage geruchten over kindermisbruik staken de kop op, maar Savile wimpelde die af. "Ik zeg altijd dat ik niet van kinderen houd", vertelde hij aan Theroux. "Zo schud ik journalisten wel af. Hoe kunnen zij nu weten of ik een pedofiel ben. Ik weet dat ik het niet ben."

Vreselijke waarheid

Pas in 2011, na de dood van Savile, kwam de vreselijke waarheid achter de tv-legende aan het licht. De man had in vijftig jaar tijd honderden vrouwen en kinderen misbruikt bij de BBC. Hij had ook talloze jonge kinderen verkracht in ziekenhuizen waar hij ongestoord binnen en buiten kon wandelen. Savile zou ook een necrofiel geweest zijn, die seks had met lijken. Velen vroegen zich af of Louis Theroux, die Savile dankzij de documentaire beter had leren kennen, niet meer had kunnen doen. Kon Theroux het geheim van Savile sneller aan het licht gebracht hebben?

Nieuwe beelden

In 2001 bezochten Theroux en Savile een taverne in Leeds. Daar bepotelde Savile een jong meisje in het bijzijn van haar moeder. In zijn nieuwe documentaire vertelt Theroux dat hij spijt heeft dat hij niet meer heeft gedaan om het geheim van Savile te achterhalen. "Ik was een van de mensen die gefaald heeft om hem te zien zoals hij was", aldus Theroux, die na de documentaire in 2001 wel een klacht indiende tegen Savile bij de BBC. Savile zou hem verteld hebben dat hij seks had gehad met een 15-jarige, maar de BBC klasseerde de klacht.

"Met de nieuwe documentaire wil ik zien hoe ik gefaald heb om te zien wie Savile eigenlijk was", vertelt Theroux. "Ik wil weten welke aanwijzingen er waren die ik toen niet heb gezien."

02-10-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan verliest bijna haar vinger

Lindsay Lohan verliest bijna haar vinger

http://oi63.tinypic.com/1215r7p.jpg

Lindsay Lohan heeft bijna een halve vinger verloren bij een ongeluk op een boot. De actrice is inmiddels geopereerd.

Lohan (30) plaatste een foto op Snapchat van haar hand met een wijsvinger flink in het verband. "Ik verloor bijna mijn vinger door een anker. Eigenlijk verloor ik mijn halve vinger, gelukkig vonden we het stukje weer...ben net geopereerd...het doet zo'n pijn", schrijft ze erbij.

Het bloederige voorval vond dit weekend plaats toen de Mean Girls-actrice bij een boottochtje probeerde het anker op te halen.

02-10-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!