Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert moet op 21 februari voor de rechter komen in zaak-Boël

Koning Albert moet op 21 februari voor de rechter komen in zaak-Boël

http://oi63.tinypic.com/27yn6sl.jpg

Koning Albert II moet op 21 februari volgend jaar voor de rechter verschijnen in de zaak-Boël. "Ik kijk uit naar deze familiereünie", laat Delphine Boël aan onze redactie weten.

Delphine Boël wil erkend worden als dochter van de inmiddels 82-jarige koning Albert. Zowel de voormalige koning, haar wettelijke vader Jacques Boël als zijzelf moeten op 21 februari 2017 voor de rechtbank van eerste aanleg in Brussel verschijnen.

Voor zo'n hoorzitting kan elke partij nog een "legitiem excuus" inroepen om niet aanwezig te zijn. Het is dan aan de rechter om te beslissen of de zaak voortgezet kan worden of niet. Koning Albert heeft altijd ontkend dat hij de biologische vader van Delphine Boël is. De advocaat van de koning wijst er op dat die niet in persoon voor de rechter verschijnt, maar gewoonlijk zijn raadsheer naar de rechtbank laat komen.

In februari oordeelde het Grondwettelijk Hof dat Delphine Boël (48) haar strijd om erkenning door koning Albert mag verderzetten. Het hof oordeelde dat ze zich niet moet houden aan de lang verstreken wettelijke termijn om het vaderschap van haar wettelijke vader, Jacques Boël, te betwisten. Haar recht op klaarheid over haar afstamming is belangrijker dan de "rust der families", in deze de koninklijke familie.

25-10-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crowdfunding redt rode schoentjes uit 'The Wizard of Oz'

Crowdfunding redt rode schoentjes uit 'The Wizard of Oz'

http://oi63.tinypic.com/n3sz6c.jpg

De rode schoentjes die Judy Garland droeg in de filmklassieker 'The Wizard of Oz' (1939) moeten gerestaureerd worden. Het Amerikaanse Smithsonian-museum probeerde via crowdfunding 300.000 dollar (270.000 euro) op te halen om de schoenen te herstellen en lanceerde hiervoor een oproep. Nauwelijks een week later doneerden 5300 mensen een bijdrage en is het benodigde bedrag al bereikt.

De befaamde rode schoentjes zijn gerafeld en de pailletjes zijn hun kleur en glans verloren. Dankzij de crowfundingactie kunnen de schoentjes hersteld worden en kan een box met klimaatregeling aangeschaft worden waarin de schoenen bewaard zullen worden in ideale temperatuur en vochtigheidsgraad. De meeste donateurs schonken een klein bedrag, maar één enkeling bood 10.000 dollar. Het is niet bekend om wie het gaat. Mogelijk wordt het extra geld dat de actie zal opbrengen gebruikt om andere items uit de film te restaureren.

Het is de tweede crowdfundingsactie van het Smithsonian. In 2015 werd 720.000 dollar opgehaald om het ruimtepak van eerste man op de maan Neil Armstrong te restaureren. Omdat slechts een half miljoen dollar nodig was, konden ook andere ruimtepakken uit diezelfde periode worden hersteld en bewaard.

25-10-2016 om 08:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel ondervindt nadelen van een kort jurkje in de straten van New York

Topmodel ondervindt nadelen van een kort jurkje in de straten van New York

http://oi66.tinypic.com/2vv9m39.jpg

Korte jurkjes hebben de neiging om naar boven te kruipen of vliegen, en ook topmodellen worden daar niet van gespaard. Dat ondervond Suki Waterhouse in levenden lijve toen ze vrijdag op wandel was in het centrum van New York.

Het 24-jarige model droeg een kort gestreept jurkje met een grote sweater over en witte sneakers onder. Al bleek ze even vergeten te zijn dat een los jurkje en een grote rugzak niet de allerbeste combinatie is. Ze was namelijk nog maar net buiten en haar rugzak had door de wrijving haar jurkje al een paar centimeters omhoog doen schuiven. En toen liet ze plotsklaps meer aan omstaanders (en nu aan de wereld) zien dan ze van plan was...

24-10-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geheime romance Jamie Foxx en Katie Holmes voorbij"

"Geheime romance Jamie Foxx en Katie Holmes voorbij"

http://oi66.tinypic.com/2m67dww.jpg

De geheime knipperlichtrelatie tussen Jamie Foxx (48) en Katie Holmes (37) lijkt definitief voorbij. Dat beweren althans bronnen tegenover RadarOnline. De acteur zou er een einde aan hebben gemaakt omdat Katie hun relatie openbaar wilde maken.

"Jamie is het zat dat hij steeds door Katie onder druk wordt gezet", zegt een bron. "Hij gaat er nu een paar maanden tussenuit en wil geen beloftes doen dat hij daarna nog terugkomt.".

Er doen al jaren de geruchten de ronden over een romance tussen Jamie en Katie. Die ontstonden in 2013 nadat de twee samen dansend op een benefietgala werden gespot. Eerder dit jaar meldden de tabloids zelfs dat er een bruiloft en een kind op komst zijn. Een goede vriendin van Jamie, realityster Claudia Jordan, meldde in juni nog dat de twee echt een stel vormen. Jamie en Katie hebben echter altijd volgehouden alleen goede vrienden te zijn.

24-10-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België-finaliste en moslima: "Geen probleem met bikini, maar té sexy weiger ik"

Miss België-finaliste en moslima: "Geen probleem met bikini, maar té sexy weiger ik"

http://oi65.tinypic.com/2wri87r.jpg

"Myriam, u niet opblazen, hé." De fotograaf lacht. Zij lacht hard terug. Myriam Sahili (19) uit Molenbeek trok samen met de 29 andere finalistes van Miss België naar Kreta. Een streng religieuze moslima is ze, in bikini. Dat blijft wennen. "Ik heb geen probleem met een beetje bloot op foto's, en mijn familie evenmin. Maar té sexy beelden weiger ik."

Rond haar nek een hanger met de hand van Fatima. Om haar vinger een ring uit Marokko. Myriam Sahili verruilde de voorbije week haar quartier in Brussel voor een luxeleventje in Amirandes Grecotel op Kreta, samen met de 29 andere kandidates voor het kroontje. Perfect ingeblend tussen alle mooie vormen en huidskleuren. Alleen "geen varkensvlees", haar bemerking voor het hotelpersoneel, geeft iets weg.

Krijgen we voor het eerst een jonge moslima als nieuwe Miss? 'La nouvelle bombe de Molenbeek'. De krantenkop ligt klaar. "Er wordt hier inderdaad wel eens gelachen of smalend gedaan om Molenbeek", aldus de perfect tweetalige dochter uit een traditioneel Marokkaans gezin. "Maar daar kan ik wel mee om."

"Je pratique"

Om haar geloof wordt dan weer niet gelachen. "Mijn religie is erg belangrijk voor me. Ik zou in de war zijn zonder. Als ik verdrietig ben of een slechte dag heb, put ik er kracht uit. Thuis ga ik dan naar de moskee. Verder hou ik me aan de regels. Geen alcohol, geen varkensvlees. En ik volg strikt de ramadan. Je pratique."

24-10-2016 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te veel bloot of homofobie? Facebook haalt 'Wat Als?'-pagina offline

Te veel bloot of homofobie? Facebook haalt 'Wat Als?'-pagina offline

http://oi68.tinypic.com/dxn6tt.jpg

Facebook heeft de pagina van VTM-programma Wat Als? offline gehaald. Dat heeft te maken met de sketch Wat als homoseksualiteit niet bestond?, meldt de zender.

VTM vermoedt dat de video mogelijk te veel bloot bevatte volgens de sociaalnetwerksite. "De jaren dat Facebook supercool was, zijn duidelijk voorbij", reageert regisseur Tim Van Aelst.

"Vraag is of bloot hier het probleem is, dan wel de homofobie. De nieuwe preutsheid gaat toch echt wel ver als zulke dingen niet meer mogen."

Dit is de gewraakte sketch, waarin hoogstens een achterwerk te zien is. En dat hebben we allemaal.

24-10-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Sun' neemt Lineker zwaar onder vuur (en dat brengt de bal aan het rollen op Twitter)

'The Sun' neemt Lineker zwaar onder vuur (en dat brengt de bal aan het rollen op Twitter)

http://oi68.tinypic.com/2lthf0y.jpg

Gary Lineker is onder vuur genomen door de Britse boulevardkrant 'The Sun'. De voormalige voetballer, nu bekend als het gezicht van 'Match Of The Day', had de voorbije dagen uitspraken gedaan waarin hij het opnam voor vluchtelingen en dat konden ze bij The Sun blijkbaar maar matig appreciëren. Zo ging het op de voorpagina van de krant onder meer over een mogelijk ontslag van de gewezen aanvaller, maar zo'n vaart zal het dus niet lopen. Bovendien kon de aanval van het blad ook maar op weinig bijval rekenen op Twitter, zoals u hieronder kan zien. Lineker zelf sprak dan weer zijn dank uit voor de vele steun die hij kreeg op de sociaalnetwerksite.

24-10-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfwachten van jarige Kim K. zijn voortaan bewapend

Lijfwachten van jarige Kim K. zijn voortaan bewapend

http://oi68.tinypic.com/2ms3r54.jpg

De beveiliging rond Kim Kardashian is behoorlijk opgeschroefd sinds de realityster is beroofd in Parijs. TMZ publiceerde zaterdag foto's van een beveiliger die een vuurwapen draagt als hij bloemen voor Kim in ontvangst neemt bij haar woning in Bel Air.

Kim Kardashian kreeg de bloemen voor haar 36ste verjaardag. Alleen directe familie mocht op bezoek komen. Kim werd begin oktober overvallen in een appartement in Parijs en beroofd van haar juwelen. Sindsdien heeft de realityster zich opgesloten in haar huis.

23-10-2016 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schatrijke Elon Musk is bijna vrijgezel

Schatrijke Elon Musk is bijna vrijgezel

http://oi68.tinypic.com/2r6ftqe.jpg

Elon Musk en zijn bijna ex-vrouw Talulah Riley zijn het eens geworden over de voorwaarden van hun scheiding. Volgens TMZ hebben Elon en Talulah deze week de rechtbank laten weten dat ze een tot een akkoord zijn gekomen om de scheiding af te ronden.

De Britse actrice Talulah Riley vroeg in maart de scheiding aan. Op oudejaarsdag van 2014 had de topman van Tesla ook al een scheiding aangevraagd, maar zes maanden later trok hij zijn scheidingsaanvraag in. Destijds was de miljardair bereid om 16 miljoen dollar aan zijn ex te betalen.

Elon en Talulah zijn twee keer getrouwd. Ze trouwden in 2010, gingen twee jaar later uit elkaar en stapten in 2013 opnieuw in het huwelijksbootje. De scheiding verloopt nu soepel, zeggen bronnen rond het koppel. Ze hebben geen kinderen samen en ze waren getrouwd onder huwelijkse voorwaarden. Het vermogen van Musk wordt volgens TMZ geschat op 11,5 miljard dollar.

23-10-2016 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan vindt Jay Vleugels-munt tijdens nachtelijke zoektocht aan Vlooybergtoren

Fan vindt Jay Vleugels-munt tijdens nachtelijke zoektocht aan Vlooybergtoren

http://oi66.tinypic.com/53mcrp.jpg

De befaamde munt van Jay Vleugels die Randy Paret in de laatste aflevering van Callboys van de Vlooybergtoren gooide, is terecht. Fan Kasper Taeymans trok na de aflevering gewapend met een metaaldetector richting Tielt-Winge. En met succes, meldt De Morgen.

"Toen Randy de munt van de toren gooide, gevolgd door een scène van het omringende maïsveld, tijdens twee verschillende jaargetijden, was ik ervan overtuigd dat de munt er nog zou liggen. Het feit dat Jan Eelen in het verleden al fictie met non-fictie combineerde, overtuigde mij nog meer van de aanwezigheid van de munt", zo schrijft Kasper op Facebook. Ondanks een eerste tegenkanting van zijn vriendin - "Ze zei dat ik gek was om zo laat op de avond 40 minuten te rijden voor een fictieve munt" - trokken ze vanuit Geel samen naar Tielt-Winge, waar ze om middernacht aankwamen. "Ik had gedacht dat er nog wel mensen op zoek zouden zijn en dat we misschien zelfs te laat zouden komen", vertelt Kasper De Morgen nog aan de telefoon.

Mooi signaal

De nachtelijke zoektocht tussen de maïs en met behulp van een metaaldetector leverde aanvankelijk niet bijster veel op: "2 eurocentmuntjes, bierdopjes en andere rommel". Maar de aanhouder wint: "Net voor ik mijn vriendin gelijk wou geven dat de munt er waarschijnlijk niet lag, kreeg ik een mooi signaal onder de schotel van mijn metaaldetector! In eerste instantie dacht ik een middeleeuwse munt te hebben gevonden gezien het wapenschildachtige patroon dat erop stond. In de serie werd slechts één zijde van de munt getoond omdat er op de andere kant een bestaand telefoonnummer staat. Toen ik de munt omdraaide en tegelijk het zand eraf veegde, verscheen Jays hoofd op de zilveren munt!"

Telefoonnummer

Kasper is bijzonder opgetogen met zijn vondst, al heeft hij in ruil voor de hulp van zijn vriendin haar wel moeten beloven dat de munt van haar is. "Maar ze is er ook bijzonder blij mee, en hij ligt hier heel mooi te blinken op de kast." En het telefoonnummer? Dat blijkt uiteindelijk van de art director van Callboys te zijn. "Ik heb een keer gebeld, maar kwam op de voicemail uit. Misschien moet ik toch nog maar eens terugbellen."

23-10-2016 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurylid Nobelprijs: stilte van Bob Dylan is arrogant

Jurylid Nobelprijs: stilte van Bob Dylan is arrogant

http://oi66.tinypic.com/rwjrzk.jpg

Een prominent lid van het comité voor de Nobelprijs van de Literatuur heeft winnaar Bob Dylan bestempeld als arrogant. Per Wastberg deed zijn uitspraak gisteren op de Zweedse televisie, een week nadat Bob Dylan zijn prijs won. Een week zonder reactie van de zanger.

"Dit is onbeleefd en arrogant", aldus Wastberg op de publieke zender SVT. Bob Dylan reageert niet op telefoontjes van het Nobelprijscomité en heeft in het openbaar niets gezegd over de prijs. Een korte verwijzing naar het winnen van de literatuurprijs verscheen kort op zijn website maar werd een dag later alweer verwijderd.

De 75-jarige zanger trad op donderdag 13 oktober nog op, nadat hij dezelfde dag de Nobelprijs toegewezen had gekregen. Op het podium repte hij er met geen woord over, hoewel zijn versie van het nummer 'Why try to change me now?' werd gezien als een verwijzing naar de pers, met wie hij een moeizame relatie heeft. Het is voor het eerst dat de prijs is toegekend aan een liedjesschrijver.

De Zweedse Nobelacademie weet niet of Dylan van plan is in December naar Stockholm komt om de prijs zelf in ontvangst te nemen. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt", aldus jurylid Wastberg. Eerder Nobelprijswinnaars reageerden ook weleens matig enthousiast maar op een andere manier. Jean-Paul Sartre weigerde de Nobelprijs voor de Literatuur in 1964.

23-10-2016 om 11:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Sun' neemt Lineker zwaar onder vuur (en dat brengt de bal aan het rollen op Twitter)

'The Sun' neemt Lineker zwaar onder vuur (en dat brengt de bal aan het rollen op Twitter)

http://oi67.tinypic.com/15ox8hf.jpg

Gary Lineker is onder vuur genomen door de Britse boulevardkrant 'The Sun'. De voormalige voetballer, nu bekend als het gezicht van 'Match Of The Day', had de voorbije dagen uitspraken gedaan waarin hij het opnam voor vluchtelingen en dat konden ze bij The Sun blijkbaar maar matig appreciëren. Zo ging het op de voorpagina van de krant onder meer over een mogelijk ontslag van de gewezen aanvaller, maar zo'n vaart zal het dus niet lopen. Bovendien kon de aanval van het blad ook maar op weinig bijval rekenen op Twitter, zoals u hieronder kan zien. Lineker zelf sprak dan weer zijn dank uit voor de vele steun die hij kreeg op de sociaalnetwerksite.

22-10-2016 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake: "Vader zijn is zó mooi, maar supereng"

Justin Timberlake: "Vader zijn is zó mooi, maar supereng"

http://oi66.tinypic.com/hun6u0.jpg

Justin Timberlake (35) is sinds deze zomer hélemaal terug van weggeweest met de aanstekelijke song 'Can't Stop The Feeling', dat hij voor de film 'Trolls' in elkaar bokste. De superster laste na de geboorte van zoontje Silas in april 2015 een pauze in om wat meer bij zijn gezin te kunnen zijn: "Papa zijn is supereng."

We zitten al een tijdje in het London Hotel in Beverly Hills op mister Timberlake te wachten, wanneer hij plots op de tonen van zijn nieuwste song 'Can't Stop The Feeling' komt binnengewandeld. Dat is niet geheel toevallig: de zanger is in de stad voor de promotour van zijn nieuwe animatiefilm 'Trolls', waarvoor hij speciaal dit liedje schreef. "We zijn niet eens tot aan het refrein geraakt!", grapt hij, terwijl zich al dansend naar het tafeltje begeeft. Een interview met een wereldster zoals JT is altijd een hit or miss, maar hij heeft de sterallures thuisgelaten en heeft er duidelijk zin in. 'Trolls' krijgt goede recensies, thuis gaat alles gesmeerd en zijn carrière loopt op wieltjes: wat wil een artiest nog meer?

Timberlake draait al sinds zijn negende- als lid van de befaamde 'Mickey Mouse Club', met Britney Spears - in het wereldje mee en weet als geen ander hoe hij met de media moet omgaan. De aandacht is met de komst van social media alleen maar gegroeid. Een vergiftigd geschenk, zegt hij: "Het blijft raar om zo'n invloed te hebben zonder dat je daar veel voor moet doen. Je kan heel eenvoudig je macht misbruiken wanneer je zo'n groot bereik hebt, maar daar doe ik niet aan mee. Het is veel te gemakkelijk om uitspraken verkeerd te interpreteren, dus ik ben altijd heel voorzichtig met wat ik post."

Tranen op de wangen
Dat hij uiterst voorzichtig is, blijkt echt niet overdreven. Het valt bij ons gesprek op hoe hard hij zijn woorden wikt en weegt. Timberlake is meester in het ontwijken van persoonlijke vragen, maar als we naar zoontje Silas polsen, bloeit hij helemaal open: "Ik ben het gelukkigst als ik bij mijn zoon ben. Hij zal altijd op de eerste plaats komen. Elke dag fouten maken, is voor mij het mooiste aan het vaderschap, hoe raar dat ook klinkt."

Timberlake en zijn echtgenote Jessica Biel kregen hun eerste zoontje in april vorig jaar. "Papa zijn, dat is supereng - vooral omdat ik het overgrote deel van de tijd geen flauw idee heb waar ik mee bezig ben! Ik leer elke dag iets bij, maar toch voelt het na anderhalf jaar nog heel nieuw aan."

De komst van zijn zoon heeft zijn leven voorgoed veranderd. Vergeet de awards, de gouden platen en alle miljoenen op de bank. "Er is niets mooiers dan de geboorte van je eigen kind. Het is bizar hoe zo'n klein mannetje plots je hele wereld op z'n kop zet en een heel ander persoon van je maakt."

"Ik ben een softie", gaat hij glimlachend verder. "Ik word heel snel emotioneel, vooral wanneer ik zie dat mijn zoon iets nieuws heeft geleerd. Dan rollen de tranen keer op keer over mijn wangen." Of hij - als voormalig kindsterretje - zijn zoon op jonge leeftijd in zijn voetstappen zou laten treden? "Dat durf ik nog niet te zeggen, het kereltje is nog maar achttien maanden oud! (lacht) Al weet ik wel dat hij altijd mijn volledige steun zal krijgen."

Vlinders in de buik
Timberlake zingt en acteert, maar houdt zich ook bezig met het schrijven van nummers en het regisseren en produceren van films. Stilzitten? Nee, bedankt: hij schiet in de lach als we hem vragen wat iemand met zo'n indrukwekkend cv nog zou willen bereiken: "Ik had graag wat meer slaap gehad, al weet ik dat dit niet realistisch is. Nu ben ik al blij dat ik 's morgens gewoon mijn koffie kan drinken, anders ben ik de hele dag slechtgezind!" (lacht)

Hoewel Timberlake zijn hart en ziel in zijn acteercarrière steekt, is en blijft muziek zijn grootste passie. "Ik zou geen dag zonder kunnen, dat zou een regelrechte nachtmerrie zijn. Ik vind het zalig om op een podium te staan en te zien hoe fans al m'n liedjes meezingen. Zulke momenten geven mij vlinders in mijn buik."

"Ik zou heel graag wat meer willen experimenteren met mijn carrière, maar ik wil het tegelijkertijd rustig aan doen en geen overhaaste beslissingen nemen", zegt Timberlake. "Hoe ouder ik word, hoe meer ik van de kleine dingen in het leven probeer te genieten."

Gat in de boter
Of hij na 26 jaar in de showbizz niet vindt dat hij te snel is opgegroeid? "Ik heb als jonge artiest een schitterende tijd beleefd, maar ik heb uiteraard ook veel moeten opgeven. Ik heb op mijn 35ste veel dingen meegemaakt die anderen nooit zullen ervaren, dus op dat gebied ben ik echt met mijn gat in de boter gevallen. Ik ben al zo lang bekend dat ik me niet eens meer kan inbeelden hoe het voelt om niét bekend te zijn. Toch zou ik mijn leven met niemand willen ruilen. Ik heb geleerd om alle negatieve rotzooi zo snel mogelijk van mij af te zetten."

22-10-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters over mannen: "Als ik zin heb in een onenightstand, dan vraag ik dat gewoon"

Tanja Dexters over mannen: "Als ik zin heb in een onenightstand, dan vraag ik dat gewoon"

http://oi67.tinypic.com/2a515z8.jpg

Tanja Dexters is 39, maar geniet nog volop van het leven en de liefde. Nu haar huwelijk na tien jaar op de klippen liep, is ze niet van plan om alleen door het leven te gaan. In NINA Magazine geeft ze deze week haar visie op mannen en relaties. "Wij kunnen mannen rond onze vinger winden en dingen geregeld krijgen door onze emoties. Niets mis mee om dat toe te geven", klinkt het schalks.

Tanja staat bekend als een zelfzekere powervrouw, maar dat was niet altijd zo. "Je zou het niet verwachten, maar ik ben een laatbloeier. Ik werd pas ontmaagd op mijn negentiende. Niet dat ik jongens niet leuk vond. Ik had wel vriendjes waarmee het 'aan' was. Een kusje, een knuffel. Verder ging dat niet. Vergelijk het met een Facebookrelatie nu. Jongens waren in mijn ogen vooral casanova's, terwijl ik op zoek was naar die grote, romantische liefde."

Die verlegenheid is intussen verdwenen. "Voor mij geen probleem om de eerste stap te zetten. Heb ik zin in een onenightstand, dan vraag ik dat gewoon op de man af. Mannen zijn makkelijk te verleiden. Want mannen hebben het professioneel misschien nog altijd makkelijker, wij zijn het sterke geslacht als het om emotionele intelligentie gaat. Wij kunnen mannen rond onze vinger winden en dingen geregeld krijgen door onze emoties. Niets mis mee om dat toe te geven."

Italians do the job
Intussen heeft Tanja een nieuwe (LAT-)relatie, met een Italiaan. " Italians do the job. Ik ben echt verliefd. Wat vreemd is, want ik hou niet van Belgische macho's, maar van een Italiaan kan ik dat wel hebben. Hij kan mij op mijn plaats zetten en ik aanvaard dat, vind het zelfs fantastisch. Al heb ik ook graag dat hij bijvoorbeeld een tas van me overneemt, als ik te veel moet dragen. Hij moet ook een gentleman blijven."

22-10-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clara Cleymans werd als kind bespuugd en met stenen bekogeld: "Ik was een hulpeloos garnaaltje met nul zelfvertrouwen"

Clara Cleymans werd als kind bespuugd en met stenen bekogeld: "Ik was een hulpeloos garnaaltje met nul zelfvertrouwen"

http://oi64.tinypic.com/3312irq.jpg

Clara Cleymans werd als kind bespuugd en met stenen bekogeld. Omdat ze een rosse sproetenkop was, en ook klein en onzeker. Nu ze het gezicht is van een anti-pestcampagne van televisiezender Cartoon Network praat ze voor het eerst uitgebreid over die periode in haar leven. "Uitgesloten worden was het ergste."

"Ik ben vier jaar lang gepest, tussen mijn tiende en mijn veertiende", vertelt de actrice. "Mijn laatste twee jaar op de basisschool en mijn eerste twee in het middelbaar. Het is begonnen toen ik van een hele leuke lagere school in Antwerpen naar een dorpsschooltje in het Mechelse verhuisde, het ging door op de humaniora in Mechelen en het is meteen opgehouden toen ik in het derde middelbaar kunstonderwijs ging volgen aan het Lemmensinstituut in Leuven. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat het pesten ook plaatsgebonden was: in Antwerpen en Leuven vonden ze me minder vreemd, wellicht omdat kinderen in een stad vanzelf meer diversiteit gewoon zijn."

"Mijn haarkleur was een van de redenendat ik gepest werd. Ik had ook een sproetenkop, ik was klein en omdat ik van januari ben, was ik ook nog eens de jongste. En toen ik naar het middelbaar ging, had ik nog een grasgroene Kipling-boekentas terwijl iedereen al met een coole rugzak van Eastpak rond liep. Allez: het hele pakket. (lachje) Maar het heeft niet met uiterlijk alleen te maken. Mijn broer (Jelle Cleymans, red.) is ook ros en dat is altijd een populaire jongen geweest. Maar hij zat goed in zijn vel. Ik was een hulpeloos garnaaltje met nul zelfvertrouwen. En dat trekt pesters aan. Ook op de bus en op de muziekschool pikten ze mij eruit. Het stopte gewoon nooit."

"Op die lagere school was ik ook nog eens een nieuwkomer. Ik herinner me nog goed de eerste dag. De juf bracht me naar een kringetje met meisjes, de vijf met wie ik in de klas zou zitten. 'Dit is Clara', zei ze en ze ging weer weg. Die meisjes bekeken mij eens en meteen sloot die kring zich. Ik stond letterlijk buiten. En dat is altijd zo gebleven. Ook in het middelbaar. Ik deed keihard mijn best om contact te zoeken, maar werd overal uitgesloten."

"Hoe het pesten gebeurde? Door mijn schoenen af te pakken en weg te gooien, een jas te stelen en in een vuilbak te dumpen, met stenen naar me te gooien en me te bespuwen. Best pittig. En toch kon ik daar beter mee om dan met dat uitgesloten worden. Dat vond ik nog erger. Als kind wil je zijn zoals iedereen, geen outsider. Ik had wel een paar vrienden, maar ik hoorde er nooit bij."

"Je kan je tegen die uitsluiting ook niet wapenen. Tegen het pesten wel. Toen ze met stenen naar me gooiden, heb ik alleen maar geglimlacht, weet ik nog goed. De dingen weglachen, helpt, had ik al snel door."

22-10-2016 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechterik spelen in een film, daar droom ik nog van

"Slechterik spelen in een film, daar droom ik nog van"

http://oi67.tinypic.com/o5qirs.jpg

Hij was 2,5 toen hij, met hoedje, een volledig versje kon opzeggen, geleerd van een zuster uit de opvang die toen al een artiest in hem zag. Vandaag staat hij nog steeds met veel bravoure op de planken. Koen Crucke heeft àlles gedaan, van opera tot kindershow, op tv, op de radio, in het theater en live. "Alleen een aty-psiche filmrol, daar droom ik nog van", zegt hij.

Nu zondag viert Koen Crucke, die 65 wordt in februari, zijn 50 jaar carrière in de Gentse Bijloke. En dat doet hij niet alleen. Een hele resem van artiesten waar hij ooit mee samenwerkte staat mee op de planken, van Wendy Van Wanten tot Dirk Brossé, Jean Blaute en Miguel Wiels. Gert Verhulst praat de boel aan elkaar en zingt zelfs een duet met Koen. "Ja, ik ben een geluksvogel", zegt Crucke onomwonden. "Ik heb alles mogen doen in mijn carrière. En ik ben eigenlijk van het ene in het andere gerold."

Koen is op en top Gentenaar. Hij woonde met zijn ouders zowat overal in en net buiten de stad, en ging naar verschillende scholen. Dat hij artiest zou worden, dat wist hij al lang. "Zuster Gebriël van de Visitatie die mij soms opving had het al gezegd. Ik was 2,5, en ze had mij een gedicht van 12 strofen aangeleerd, compleet met een hoedje en een rood-wit sjaaltje."

Kappersschool

Maar artiest, dat vond Koens moeder geen beroep. Dus stuurde ze hem naar de kappersschool, want zijn peter was ook kapper. "Die opleiding heb ik niet afgemaakt", grijnst Koen. Ik maakte mijn eerste plaat op mijn 14 jaar. En in de weekends had ik veel tijd om overal op te treden. Ik wilde chansonnier worden, zoals Edith Piaf. Maar het draaide anders uit. Ik ging conservatorium volgen en belandde in de opera."

"Opera, dat heb ik altijd heel graag gedaan. Uiteindelijk heb ik daar 20 jaar gewerkt. Toen de opera in 1988 stopte, was dat echt wel een groot verlies. Het was de moeilijkste periode uit mijn carrière, omdat ik het zo hard miste. Via Romain De Coninck en Leo Martin ben ik dan bij de televisie beland. Ik kreeg er mijn eigen show, 'Tijd voor Koen', mocht in panels zitten van onder meer Zeg eens Euh. Ik kreeg een show op de radio. Ik kreeg een rol in de film Koko Flanel, met Urbanus. En zo bleef het maar gaan. Gert Verhulst contacteerde mij voor Samson. Dat doe ik nu ook al 26 jaar, en nog steeds met heel veel plezier. Binnenkort komen de kerstshows er weer aan, ik kijk er nu al naar uit. Als Samson ooit stopt, zal dat ook iets zijn waarvan ik veel verdriet zal hebben. Uiteindelijk hebben we daar al zowat 1.000 afleveringen van opgenomen", zegt Koen.

Nog 20 jaar doorgaan

"Ik heb dus werkelijk alles gedaan. Ik heb zelfs in de politiek gezeten in Gent, en ik heb boeken geschreven. Alleen een atypische rol in een film, zo eens de slechterik spelen of zo, dat zou ik nog wel graag doen. Maar ik heb nog tijd. Ik ben van plan om nog zeker 20 jaar door te gaan, als mijn gezondheid het toelaat. Maar voorlopig ziet het er weer goed uit. Ik heb al een paar wisselstukken, zoals een nieuwe heup, en mijn gal is er uit. Maar ik kreeg anderhalf jaar terug nog eens ferm onder mijn voeten van mijn cardioloog, dat ik rap zou sterven als ik niet vermagerde. Ik ben sindsdien weer 46 kilo afgevallen. Mijn man Jan kookt voor mij, supergezond met veel groeten en vis. Hij ziet er streng op toe dat ik niet weer ga verdikken."

Koen geeft het onomwonden toe: Jan verliezen is zijn grootste schrik. "Jan is 4 jaar ouder en heeft ook al gezondheidsproblemen gehad, maar het gaat gelukkig weer goed met hem. Hij is mijn alles. Hij heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Wij zijn al 47 jaar samen, en al 13 jaar getrouwd. Zodra het homohuwelijk werd toegelaten, heeft Jan mij ten huwelijk gevraagd. We zijn dan stiekem getrouwd, bij Chantal Claeys zaliger. We wilden geen show. Al is het daarna rap uitgelekt natuurlijk."

Jan en Koen verhuisden 6 jaar geleden naar De Haan. "Ik leidde daar toen iemand op, en zat meer ginder dan thuis in Mariakerke. Jan zei: zouden we niet beter meteen naar daar verhuizen? En dat hebben we gedaan. De Haan heeft de gezondste lucht van België. Het is een prachtig dorp, met een leuke sfeer", vertelt Koen.

Gemis

"Maar ik geef toe: ik mis Gent. Ik mis de Gentenaars, kuieren langs de Graslei, wafels bij Max, eten in den Bridge. Dus zijn we hier nog veel. Als we bijvoorbeeld goesting hebben om 'te gaan Turken', dan komen we naar de Sleepstraat. Een Turks restaurant, dat kennen ze zelfs niet in De Haan. En de Gentse Feesten, daar kijk ik ook altijd naar uit. Ik herinner mij nog de Feesten toen er 20 man rondliep. Er was niks te doen. Tot Walter De Buck en zijn bende de boel nieuw leven inbliezen bij Sint Jacobs."

Koen Crucke - magerder dan ooit - staat dus nog steeds op scherp. "Afscheid nemen ga ik nooit doen. Want ik ken dat. Ik zie iedereen afscheidstournees en -concerten geven, en dan komen ze daarna toch weer terug. Dat is ook logisch. Een artiest valt dood op scène. Al ben ik dat voorlopig dus niet van plan. Maar zelfs dat is al geregeld, mijn graf op Campo Santo is gereserveerd. Want ik woon graag in De Haan, ik wil misschien zelfs daar sterven, maar mijn laatste rustplaats wil ik in Gent, in mijn stad."

Koen Crucke 50 jaar op de planken, zondag 23 oktober om 15 uur in de Bijloke-concertzaal. Nog enkele plaatsen vrij, info en tickets op 09/395.91.91

22-10-2016 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 en Olga Leyers raast door 'Slimste Mens': "Extra straf, want quizzen kan je best tussen 30 & 40"

19 en Olga Leyers raast door 'Slimste Mens': "Extra straf, want quizzen kan je best tussen 30 & 40"

http://oi66.tinypic.com/f36znm.jpg

Amper 19 is ze, en Olga Leyers ráást door 'De Slimste Mens'. De jongste kandidate ooit speelde gisteren vlotjes Tomas De Soete en Jonas Geirnaert - 21 en 15 jaar ouder - van het scherm. "Uitzonderlijk op die leeftijd", zeggen experts. Want wat blijkt: de ideale quizleeftijd ligt tussen de 30 en de 40.

"Wat weet je over Anne Frank?" "Het Achterhuis, dagboek, Joods, Tweede Wereldoorlog, Amsterdam." Amper 5 seconden had dan de jongste telg van het Leyersgeslacht nodig om de vijf trefwoorden te geven. Of nog: "Wie zijn de 5 troonopvolgers van Queen Elisabeth?", vroeg Erik Van Looy in de finale woensdag. Olga antwoordde pijlsnel, hield het hoofd koel, liet haar tijd tactisch zakken en speelde acteur Rik Verheye naar huis. Eerste aflevering overleefd, tijd om de tweede helemaal naar mijn hand te zetten, dacht de wervelwind. Een filmpje over de arrestatie van O.J. Simpson - kleine Olga was nog niet eens geboren - bezorgde haar de overwinning met liefst 456 seconden. Wie dacht dat de jongste deelneemster ooit er weinig van zou bakken tegen al die 'mannen met levenservaring en kennis van jaren', moet toegeven: mooi visitekaartje afgeleverd.

Maar bestaat er eigenlijk zoiets als de ideale quizleeftijd? "Tussen 30 en 40 zitten kandidaten doorgaans op kruissnelheid", weet psychologieprofessor Wim Van Den Broeck (VUB), gespecialiseerd in intelligentie en ontwikkelingspsychologie.

21-10-2016 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photoshop-foutje: waar zijn de knieën van Gigi Hadid en Kendall Jenner?

Photoshop-foutje: waar zijn de knieën van Gigi Hadid en Kendall Jenner?

http://oi66.tinypic.com/16c8euv.jpg

Fotomodellen en vriendinnen Gigi Hadid en Kendall Jenner beleefden de tijd van hun leven tijdens een fotoshoot voor kunstmodetijdschrift W. Het resultaat is inderdaad kunstzinnig maar op één foto zien de twee vrouwen er onbedoeld mismaakt uit door een overenthousiaste fotoredacteur.

Het hele magazine is kunstig maar op het bewuste plaatje is toch echt iets misgegaan. Er is één been waarop nog wel een knie te zien is, maar twee andere benen lijken meer op Barbie-poppen: te dun, te glad en geen zichtbare kniebotten. Of zoals Cosmopolitan ironisch schrijft: "Wie heeft er niet genoeg aan één knie?" Op andere plaatjes zijn de twee met dierengezichten te zien. Die zouden niet zijn gefotoshopt maar door visagisten zijn geboetseerd.

21 jaar
Jenner wordt op 3 november 21, de leeftijd waarop het in de VS legaal wordt alcohol te drinken en clubs te bezoeken. Clubs zouden meer dan een miljoen bieden om haar verjaardagsfeest te mogen houden. Haar goede vriendin Hadid is al 21 jaar.

21-10-2016 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen schreef nummer voor Harry Potter-films

Bruce Springsteen schreef nummer voor Harry Potter-films

http://oi67.tinypic.com/2q187lw.jpg

Bruce Springsteen schreef jaren geleden een liedje voor de Harry Potter-filmreeks. Het nummer was echter nooit te horen in de films.

The Boss heeft geen idee waarom zijn werk nooit is gebruikt. "Dat moet je aan hun vragen", zei hij op de BBC-radio over de makers van de Potterreeks. "Het was best goed."

'I'll Stand By You' is een ballad die heel anders klinkt dan zijn overige werk, vertelt Bruce. "Ik heb het geschreven voor mijn oudste zoon. Het was een grootse ballad, niet iets dat ik normaal gesproken zou zingen, maar ik vond het heel erg goed bij de films passen."

De zanger hoopt dat het nummer ooit alsnog zijn weg vindt naar een film. "Ik zou het mooi vinden als het ooit in een kinderfilm wordt gebruikt, want het is gewoon een mooi liedje."

21-10-2016 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model verliest 108 kilo en krijgt doodsbedreigingen

Model verliest 108 kilo en krijgt doodsbedreigingen

http://oi63.tinypic.com/1fh1k7.jpg

Het Amerikaanse plussize model Rosie Mercado krijgt doodsbedreigingen sinds ze een operatie onderging waarbij ze ruim honderd kilo verloor.

Onlangs postte de latina een voor-en nafoto op haar sociale media om haar gewichtsverlies aan haar volgers kenbaar te maken. Het leverde haar berichten op van 'fans' die haar meedeelden dat ze maar beter van een brug kon springen.

Mercado (36) verklaarde aan showbizzsite TMZ dat zogenaamde vetactivisten achter de bedreigingen zitten. Zij pikken het niet dat ze niet langer als obees door het leven gaat.  Vele fans volgen haar niet langer op sociale media.

Het plussize model liet een maagband plaatsen na de opmerking van een stewardess. Die deelde haar mee dat ze maar beter een tweede plaats in het vliegtuig kon kopen, omdat ze niet in haar zetel paste. Nu houdt ze haar nieuwe gewicht op peil door een aangepast dieet en een strak sportschema. Iets wat ze ook deed in de maanden voor de operatie. Sommige van haar fans denken dat ze met haar gewichtsverlies een maatje nul wil krijgen, maar daar is het Mercado helemaal niet om te doen. "Voor mij is mijn gewichtsverlies een bevrijding van alle beperkingen die mijn oude lichaam me oplegde." Vroeger kon ze nooit mee in de achtbaan of afdalen met een death ride, nu wel.

21-10-2016 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!