Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belofte maakt schuld: Showbizz Bart, Pichal en Appermont zijn nu ros

Belofte maakt schuld: Showbizz Bart, Pichal en Appermont zijn nu ros

http://oi63.tinypic.com/122nvc0.jpg

"10.000 likes en wij kleuren ons haar ros", beloofden Sven Pichal en Showbizz Bart aan Kom Op Tegen Kanker. En belofte maakt schuld: de twee BV's gaven hun haardos vanmorgen tijdens De Madammen op Radio 2 samen met Luc Appermont een nieuw kleurtje.

Je hebt ze vast wel al zien staan, de vele 'Rospotten' van Kom Op Tegen Kanker. Daarmee wil de organisatie zoveel mogelijk 'rosse muntjes' inzamelen voor de strijd tegen kanker. Sven Pichal en Showbizz Bart deden samen met Radio 2 maar wat graag mee aan de actie, en hingen er een bijzondere belofte aan vast. Als hun Facebookpost 10.000 likes zou halen, kleurden ze hun haren even rood als al die muntjes in de rospotten. Simonneke uit Thuis, die meter is van de actie, keek goedkeurend toe, en Luc Appermont deed gezellig mee. En het resultaat? Dat laten wij u zelf beoordelen.

21-04-2017 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Ashley Graham werd als 10-jarig meisje seksueel geïntimideerd

Topmodel Ashley Graham werd als 10-jarig meisje seksueel geïntimideerd

http://oi68.tinypic.com/69njwo.jpg

Ashley Graham (29) werd op haar 10 jaar seksueel geïntimideerd. Dat onthult het Amerikaanse topmodel in haar aankomend boek 'A New Model : What Confidence, Beauty, And Power Really Looks Like'.

Graham ging als tienjarig meisje met de 18-jarige zoon van de vrienden van haar ouders zwemmen. Toen hij uit het zwembad kwam, kreeg hij een erectie. Hij zei tegen Ashley dat dit haar fout was en ze zijn geslachtsdeel moest aanraken. "Ik was bang en liep weg", schijft Ashley in haar boek. "Ik vroeg me af wat ik verkeerd gedaan had. Ik had zo veel vragen."

Twee jaar later was Graham opnieuw slachtoffer van seksuele intimidatie. Toen wilden twee zeventienjarige jongens met haar in de jacuzzi. Omdat ze haar haren in twee staartjes gedaan had, noemden de jongens haar een pijpbeurt met handvaten.

Openhartig schrijft Ashley dat ze zich daar niet slecht bij voelde. "Het deed er niet toe hoe ongepast, ongevraagd of verwarrend het was, elke vorm van mannelijke aandacht was goede aandacht in mijn ogen", aldus het topmodel.

Gelukkig denkt Ashley daar vandaag anders over. Op haar 22ste trouwde ze met cameraman Justin Ervin, waarmee ze nog steeds samen is.

16-04-2017 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om al in festivalstemming te komen: dit droegen sterren op eerste Coachella weekend

Om al in festivalstemming te komen: dit droegen sterren op eerste Coachella weekend

http://oi68.tinypic.com/27zktbq.jpg

Het eerste weekend van het beroemde Amerikaanse muziekfestival Coachella zit er op, en daar trokken heel wat bekende gezichten voor naar Californië. De afgescheurde jeansshorts en crop tops werden massaal naar boven gehaald, erg vernieuwend was het qua mode dus allemaal niet. Maar het doet ons alvast wel verlangen naar de festivalzomer.

16-04-2017 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groots nummer! Gilbert wint na de Ronde nu ook zijn vierde Amstel Gold Race

Groots nummer! Gilbert wint na de Ronde nu ook zijn vierde Amstel Gold Race

http://oi68.tinypic.com/1zcenx3.jpg

Na de Ronde van Vlaanderen twee weken geleden is het nu opnieuw prijs voor Philippe Gilbert. De Belgische kampioen heeft in Valkenburg zijn vierde Amstel Gold Race gewonnen. Een select groepje met daarin Gilbert ging ervandoor op de Kruisberg en diepte vandaar stelselmatig de voorsprong uit. Op de Bemelerberg plaatste Gilbert een verschroeiende versnelling en kreeg hij Michal Kwiatkowski in zijn zog. De twee reden samen naar de meet, in een oerspannende sprint à deux bleek Philippe Gilbert de sterkste, Kwiatkowski werd tweede.

261 kilometer dalen, klimmen, slingeren, draaien en keren. Dat is het menu van de Amstel Gold Race elke keer opnieuw. Al van bij het begin van de race voelden een paar renners het kriebelen: Lars Boom (LottoNL-Jumbo) en Jeroen Meijers (Roompot) springen weg, in hun zog krijgen ze Stijn Vandenbergh (AG2R). Weldra dikte de kopgroep aan tot 12 renners. Daarbij naast Vandenbergh nog twee Belgen: Pieter Vanspeybrouck en Kenneth Van Rooy. Ze sprokkelden algauw meer dan zeven minuten bij in, met een maximale voorsprong van 8’15”.

Met nog 100 kilometer op de teller zakte de voorsprong van de 12 leiders tot iets meer dan vier minuten. Steeds meer ploegen mengden zich ook in de achtervolging op de leiders, waaronder Bahrain-Merida van titelverdediger Enrico Gasparotto en een van de favorieten Sonny Colbrelli – woensdag nog de beste in de Brabantse Pijl. Ook BMC, met Greg Van Avermaet en Ben Hermans, stak de neus aan het venster, met nog 74 kilometer te gaan en trok de voorsprong met een ruk naar omlaag. Op de Kruisberg, veertig kilometer van de streep werd de laatste vluchter, Fabien Grellier, gegrepen. Meteen bood dat zicht op vuurwerk: Sergio Henao stoof weg, Tiesj Benoot haakte zijn wieltje aan. Ook Philippe Gilbert was op de afspraak.

Wachten op de Cauberg

Op die manier vormde zich een kopgroep van acht renners: Gilbert, Haas, Rojas, Izagirre, Henao, Albasini, Benoot en Lindeman. Opmerkelijk: BMC miste de boot. Ook Lotto-Soudal zat opnieuw bij de pechvogels, vooraan moest Benoot noodgedwongen de remmen dichtknijpen voor een kettingprobleem, hij was eerder in de wedstrijd ook al onderuitgegaan. Ook Lindeman moest ervantussen. Ze hadden een kleine voorsprong van om en bij de 15 seconden. De nervositeit in het peloton nam ook toe. Titelverdediger Gasparotto ging pijnlijk onderuit met nog 30 kilometer te gaan en greep naar het sleutelbeen. Ook Hermans ging mee tegen de vlakte.

Ondertussen probeerde Tim Wellens tot bij Gilbert en co. te komen. Op de Keutenberg werd Wellens opnieuw bijgehaald door een groepje aangevoerd door Parijs-Roubaix-winnaar Greg Van Avermaet. Michal Kwiatkowski reed weg uit dat groepje en sloot in een mum van tijd vooraan bij de zes leiders aan. Daarachter probeerden Valverde, Felline, Van Avermaet en Wellens de kloof te dichten. Ook Rui Costa, Bob Jungels en Warren Barguil, sloten aan. Bij het opdraaien van de laatste keer Cauberg – vanaf nu op 19 kilometer van de streep – was hun voorsprong uitgegroeid tot 32 seconden. Op de Cauberg was het wachten, wachten en nog eens wachten. Op Godot, want iedereen vooraan vond het te vroeg om nu al ervandoor te muizen. Ondertussen groeide de voorsprong van de zes vooraan steeds uit.

Op de Bemelerberg, de laatste helling van de dag, zat de klad erin vooraan: Kwiatkowski versnelde, Gilbert plakte aan zijn wiel. Haas zette alle zeilen bij en bracht de rest terug. Gilbert vuurde de tweede rakket af, de Belgische kampioen trapte in de boter. De Poolse ex-wereldkampioen volgde met de tanden op elkaar geklemd. De twee vonden elkaar en reden steeds verder weg van de achtervolgers. In de laatste kilometer keken de twee kemphanen elkaar het wit uit de ogen. Kwiatkowski liet zelfs een gat van tien meter vallen om de Belgische kampioen uit zijn kot te lokken. Maar de Pool ving bot en ging dan maar zelf de sprint aan. Hij leek ervandoor te stuiven maar Gilbert bleek over superbenen te beschikken en counterde. Zo wint Gilbert na de Ronde van Vlaanderen ook al voor de vierde (!) keer de Amstel Gold Race (2010, 2011, 2014). Kwiatkowski werd tweede, Albasini was de eerste van de achtervolgers en vervolledigt het podium.

16-04-2017 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS hoopt dat Noord-Korea bezwijkt onder Chinese druk

VS hoopt dat Noord-Korea bezwijkt onder Chinese druk

http://oi66.tinypic.com/1gkgv9.jpg

De Chinese leiders werken nauw samen met de VS om een oplossing te vinden voor de Noord-Koreaanse kernwapenkwestie. Dat zei generaal H.R. McMaster, raadgever van de Donald Trump.

Volgens de generaal bestaat er een ‘internationale consensus’ dat de ‘toestand niet kan blijven duren’. McMaster hamerde er in een gesprek met de Amerikaanse zender ABC meermaals op dat Peking ‘bezorgd’ is over die toestand. Volgens hem wordt in overleg met de bondgenoten en de Chinezen gestreefd naar het uitwerken van een ‘gamma aan opties’.

‘Het is tijd dat wij alle mogelijke opties bekijken en dan pas tot een militaire benadering van het probleem overgaan’, zei McMaster. Hij hoopt dat Peking hier een flinke duit in het zakje zal doen, want ‘Noord-Korea is zeer gevoelig voor druk uit China’.

Spanningen

Met die boodschap reageert Mc Master op de nieuwe rakettest die Noord-Korea zondagochtend heeft uitgevoerd. Hoewel de test mislukte - de raket ontplofte vlak na de lancering - betekent het militaire spierballengerol van Noord-Korea weinig goeds voor de spanningen met de internationale gemeenschap. De partijen raken het niet eens over het nucleaire programma van Pyongyang.

De test overschaduwde ook het bezoek van de Amerikaanse vicepresident Mike Pence aan Zuid-Korea. Pence wil er de Amerikaanse solidariteit met Seoel in de verf zetten in de marge van de spanningen met Noord-Korea. Hij is van plan om samen met Amerikaanse soldaten die ontplooid zijn in de bufferzone aan de zwaarbewaakte grens tussen Noord- en Zuid-Korea, Pasen te vieren, en gesprekken te voeren met de Zuid-Koreaanse regering.

16-04-2017 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan driekwart van Turkse stemmen geteld: ja-kamp aan de winnende hand

Meer dan driekwart van Turkse stemmen geteld: ja-kamp aan de winnende hand

http://oi68.tinypic.com/r920zo.jpg

Nadat meer dan driekwart van de stemmen van het Turkse referendum zijn geteld, blijkt dat 54 procent ‘ja’ stemde om Erdogan meer macht toe te kennen.

Zondag trokken de Turken massaal naar de stembus om zich uit te spreken over de grondwetswijzigingen die president Recep Tayyip Erdogan had voorgesteld. De Turkse president wilde met het referendum de omslag maken van een parlementair naar een presidentieel systeem. In dat laatste systeem krijgt Erdogan meer macht, maar volgens critici en buitenlandse waarnemers is de Turkse democratie daar allerminst bij gebaat.

‘Als God het wil, zal onze natie, hier en in het buitenland, vanaf vanavond een nieuwe stap vooruit zetten door de juiste keuze te maken’, zei de Turkse president, nadat hij zijn stem had uitgebracht. Erdogan benadrukte ook dat het referendum ‘geen ordinaire stembusgang’ was en dat het regeringssysteem echt zal afgestemd worden op de uitslag.

Ja-kamp aan de winnende hand

Amper een uur nadat de stemlokalen gesloten werden, was ongeveer de helft van de stemmen geteld. Verschillende Turkse media meldden dat het ja-kamp op ruime voorsprong lag met bijna 60 procent van de stemmen. Inmiddels is die voorsprong gekrompen, maar met 54 procent blijft het aantal ja-stemmers op kop liggen. 

Ongeveer 84 procent van de stemgerechtigden zou hebben deelgenomen aan het referendum. De definitieve uitkomst van het referendum wordt zondagavond verwacht.

16-04-2017 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian onder vuur om deze post op Instagram

Kim Kardashian onder vuur om deze post op Instagram

http://oi66.tinypic.com/2uho0h1.jpg

Kim Kardashian heeft in een post op Instagram opnieuw de medicijnen aangeprezen waarmee ze twee jaar geleden in de problemen kwam.

De realityster promootte op het sociale medium een middel tegen ochtendziekte tijdens zwangerschap. Dat deed ze in 2015 ook, maar toen werd ze op de vingers getikt door de Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA. Ze had namelijk niet zoals verplicht is een lijst met mogelijke bijwerkingen bij de tekst gezet. Daardoor werd de advertentie volgens de instelling misleidend.

In de post van donderdag noemde ze wel een lange lijst bijwerkingen, maar veel volgers namen het haar toch kwalijk een medicijn dat alleen een dokter mag voorschrijven te promoten. Na de post staken ook weer geruchten de kop op dat Kim zwanger zou zijn. In recente afleveringen van Keeping Up With The Kardashians besprak ze haar wens een derde kind te krijgen, en liet ze weten dat ze een ingreep aan haar baarmoeder heeft ondergaan om dat mogelijk te maken.

14-04-2017 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mitchell zint op wraak en zijn overwinning smaakt zoet in Mijn Pop-uprestaurant

Mitchell zint op wraak en zijn overwinning smaakt zoet in Mijn Pop-uprestaurant

http://oi63.tinypic.com/o6dvgn.jpg

De pop-ups hebben nog maar net hun eerste - en erg hectische - dag in hun nieuwe restaurants in Blankenberge verteerd of ze staan al voor een nieuwe uitdaging. In drie verschillende duels moeten ze het tegen elkaar opnemen, de jury deelt aan de winnaar een ster en 10.000 euro uit, die dan ook al zeker van een plaatsje in de finale is. Een spannende aflevering - met verschillende ongelukjes - waarin Mitchell de wraak kan nemen waar hij al even op zint.

Aanpassen

De aanpassing van de pop-ups naar hun nieuwe locatie verloopt niet vlekkeloos. De indeling aan de kust is anders dan in Kortrijk of Antwerpen, de restaurants hebben een tweede verdieping én zicht op zee, waardoor het zaalpersoneel vaak op en neer moet lopen. Yannick heeft een man extra ingehuurd om te helpen in de zaal van Meat en Griet. Bij Table'O lossen ze het probleem anders op. Mitchell heeft voor de lunch de mise-en-place tot in de puntjes op voorhand voorbereid en de communicatie op punt gezet. En dat blijkt een groot succes. Tjop's heeft zijn concept wat verruimd omwille van de nieuwe locatie en vis toegevoegd aan de kaart. De middagservice loopt bij Birger en Karel niet van een leien dakje. Tafels worden vergeten en sommige gasten moeten erg lang wachten omdat er fouten met de bons gebeuren.

Duels

Maar erg veel tijd om van hun verhuis van Kortrijk of Antwerpen naar Blankenberge te bekomen krijgen de duo's niet. Presentatrice Evi heeft een verrassing in petto. De komende dagen zullen de pop-ups het in duels tegen elkaar moeten opnemen. In drie uitdagingen zal de jury het beste team uitkiezen, zij mogen de ster in ontvangst nemen. Daarbovenop krijgen ze 10.000 euro en een plaatsje in de finale. In die uitdagingen moeten de pop-ups hun concept behouden, maar ze brengen ze het telkens onder een andere vorm. De eerste opdracht is er meteen eentje van formaat: twee restaurants zullen een ijsverkoop moeten organiseren. Een eenvoudige loterij beslist: Table'O neemt het als eerste op tegen Meat en Griet. En dat ziet Mitchell helemaal zitten, hij wil 'revenge' omdat hij in een vorige opdracht tegen hen het onderspit moest delven. Bij het horen van ijs, breekt Leena echter meteen het angstzweet uit. De dag voor de uitdaging loopt ze rond als een kieken zonder kop en slaat ze voor het minste in paniek.

Tsjop's is vrijgesteld van de opdracht, en dat komt goed uit. Karel en Birger hebben hun eigen katjes te geselen. Het duo heeft het moeilijk om zich aan de nieuwe setting aan te passen. Ook tijdens de avondservice moeten de gasten heel lang op hun eten wachten. Birger is in de keuken duidelijk aan het einde van zijn Latijn, en ook Karel loopt erg gespannen rond, zeker wanneer hij Birger niet kan vinden en moet bijspringen in de keuken.

Naar de spoedafdeling

Bij Table'O en Meat en Griet werken ze tot een stuk in de nacht voor het ijsduel. Maar dan slaat het noodlot toe Mitchell slaat zijn enkel om en moet naar de spoedafdeling. Gevolg: hij kan zijn ijs zelf niet gaan draaien in een ijsbar iets verderop. Daniela heeft het moeilijker dan verwacht om zijn plaats in te nemen aan de ijskar, het ding overleeft haast het ritje niet. "Dit is vies moeilijk", zegt ze nadat ze met de fiets de lucht ingaat. Het ijsdraaien gaat haar gelukkig iets beter af. Leena en haar concurrente krijgen een spoedcursus. De gespannen chef-kok ontdooit eens ze met het ijs aan de slag kan.

Mitchell is net op tijd terug van het ziekenhuis zodat hij samen met Daniela nog achter de kar kan staan. Beide duo halen alles uit de kast om klanten te lokken: ze richten een gezellig hoekje in en Daniela lokt de kleintjes met bellenblazers. Jurylid van de dag is expert Peter Pattyn, één van de beste ijsmakers van de Belgische kust. In zijn ijsbar René in De Haan experimenteert hij met bijzondere smaken.  

Lovend

De ijsjes van Daniela en Mitchell slaan meteen aan bij het publiek. De smaken van Leena zijn niet slecht, maar haar ijs is een beetje te zoet naar Peters smaak. En wanneer hij haar naar de kostprijs vraagt, staat ze met haar mond vol tanden. Dat Mitchell zelf geniet van deze uitdaging, laat zich duidelijk merken. Peter is bovendien helemaal weg van zijn concept en de ijsjes van Table'O. De expert is lovend over de smaak en textuur en het gezellige sfeertje aan hun kar zorgt ervoor dat Daniela en Mitchell een streepje voor hebben.

De eerste overwinning is voor Table'O en deze pop-up staat nu dus een beetje dichter bij de finale. En zo wordt de droom van Mitchell werkelijkheid: hij heeft zijn wraak gekregen. Maar dan speelt de pijnlijke voet hem weer parten: de kok moet gaan zitten en kan niet in de keuken staan. Toch blijft hij positief: de pijn was het hem zeker waard. "Oké, we zijn er als laatste bijgekomen. Maar we hebben nu bewezen dat we verdienen om te staan waar we nu staan."

Buurland

Een mooie afsluiter van de dag: Tsjop's krijgt bezoek van de leden van Buurland, de kersverse winnaars van talentenjacht 'The Band' mogen er hun voetjes onder tafel schuiven. Veel tijd om te bekomen van het eerste duel krijgen de pop-ups trouwens niet, morgen staat hen een nieuwe uitdaging te wachten. Dan moeten twee duo's aan de slag in een foodtruck. De jongens van Tjop's zien het al helemaal zitten.

14-04-2017 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zal Jude Law openlijk homoseksuele Perkamentus spelen?

Zal Jude Law openlijk homoseksuele Perkamentus spelen?

http://oi63.tinypic.com/k3wx2f.jpg

Eerder deze week raakte bekend dat Jude Law de jonge Albus Perkamentus zal vertolken in de tweede film van de 'Harry Potter'-spin-off 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'. Het nieuws is meteen voer voor speculatie over de vraag of het personage openlijk homoseksueel zal zijn. Tien jaar geleden maakte Harry Potter-schrijfster JK Rowling immers al bekend dat het bekend schoolhoofd van Zweinstein homo was.

Fans speculeerden al jaren over de geaardheid van het personage: het enige wat over hem geweten was, was dat hij een mysterieus, woelig verleden had.

Rowling deed in 2007 uiteindelijk zelf de waarheid uit de doeken tijdens een vragenuurtje met fans. Ze maakte bekend dat Perkamentus op jonge leeftijd smoorverliefd was op zijn rivaal Gellert Grindelwald, die hij versloeg in een duel. Perkamentus was "op een vreselijke, afschuwelijke manier in de steek gelaten", zei ze en zijn liefde voor Grindelwald was zijn "grote tragedie".

In de nieuwe film zal Johnny Depp de rol van Grindelwald voor zijn rekening nemen en veel liefhebbers van de boeken en de films hopen dan ook dat er een romance tussen beide personages te zien zal zijn op het witte doek.

Verantwoordelijkheid van de schrijfster

Sommige fans waren teleurgesteld dat Rowling in haar boek nergens vermeldde dat Perkamentus homo was en dat het nieuws pas achteraf bekend werd gemaakt.

In een blogpost op de Harry Potter-fansite Mugglenet.com schrijft een zekere Elayna Mae Darcy dat ze hoopt dat dit met de nieuwe film wordt rechtgezet: "We moeten hopen dat ze deze gelegenheid zal gebruiken om ons de kant van Perkamentus te tonen die we nooit konden zien toen hij een veel oudere man was die lang geleden op tragische wijze in de werd steek gelaten door de man van wie hij hield".

"We hebben de kans om een levendige, jonge Perkamentus te zien die, hopelijk, zowel zijn geaardheid erkent als ons de kans biedt om een volwaardig homoseksueel personage te zien in een grote kaskraker", gaat ze verder.

Volgens Darcy heeft Rowling de verantwoordelijkheid om de relatie tussen beide personages te tonen: "Representatie kan de levens van mensen veranderen en hen het gevoel geven dat ze gezien worden... Kinderen die nu opgroeien hebben de kans om te ervaren dat een van de belangrijkste personages uit de hele reeks iemand is die vertrouwen heeft in wie hij is."

Het bericht krijgt veel bijval van andere fans die eveneens willen dat de geaardheid van Perkamentus in de kijker wordt gezet.

Vormingsjaren

Vorig jaar vertelde JK Rowling al dat we Albus Perkamentus in de tweede 'Fantastic Beasts'-film te zien zullen krijgen als een jongere en "vrij verwarde man". "We zullen hem zien tijdens zijn vormingsjaren. Wat zijn seksualiteit betreft: kijk naar deze periode," zei ze.

De schrijfster wees er echter op dat het nog maar om de tweede film uit de reeks gaat. "Ik wil erop wijzen dat dit een vijfdelig verhaal is: er valt nog veel uit de doeken te doen over die relatie."

Mogelijk zullen fans dus nog wat langer moeten wachten om te ontdekken hoe het liefdesverhaal tussen Perkamentus en Grindelwald zich ontwikkelt.

14-04-2017 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeline uit de kleren voor reclamecampagne

Pommeline uit de kleren voor reclamecampagne

http://oi64.tinypic.com/15riem0.jpg

Het ijzer smeden als het heet is, zo luidt het motto van Pommeline. Nu de laatste aflevering van Temptation Island erop zit, blijft ze niet bij de pakken zitten. De blondine haalde een modellenjob voor de online banners van StarCasino binnen.

Verleidster Pommeline trok met haar 400cc aan humor naar Thailand om het kot af te breken, maar ze hield er heel wat aan over. Eerst en vooral een relatie met de Nederlandse Merijn, maar ze verdient ook een aardig centje bij door feestjes met andere Temptation-sterren af te schuimen. Nu heeft ze ook een modellenjob voor haar eerste reclamecampagne gescoord, in een rode bikini siert ze de banners van StarCasino.

Dat StarCasino een voorkeur voor rondborstige blondines heeft is duidelijk. Lesley-Ann Poppe ging Pommeline namelijk voor.

14-04-2017 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-jarige Afghaan zorgt voor kippenvel in 'The Voice Kids': "Liedje uit 'Titanic', speciaal voor alle vluchtelingen"

13-jarige Afghaan zorgt voor kippenvel in 'The Voice Kids': "Liedje uit 'Titanic', speciaal voor alle vluchtelingen"

http://oi67.tinypic.com/6z1mjt.jpg

Vier jaar geleden moest hij nog schuilen voor de bommen in Kaboel, vanavond zingt hij de sterren van de hemel in 'The Voice Kids'. De 13-jarige Abobaker Rahman, Abu voor de vrienden, haalt moeiteloos elke hoge toon van Céline Dions tranentrekker 'My Heart Will Go On'. "Voor iedereen die in een gammel bootje naar Europa komt."

Zap vanavond niet te gauw weg tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids', de zangwedstrijd voor kinderen. Dat je 't beste tot het laatste moet bewaren, weten ze bij VTM namelijk maar al te goed.

De 13-jarige Abobaker Rahman probeert in de blind auditions coaches Sean Dhondt, Josje Huisman en Laura Tesoro te overtuigen om af te drukken. Achter hun rug kiest de stoere kleine man enigszins verrassend voor 'My Heart Will Go On', de weemoedige ballade van Céline Dion. Of hij het er goed vanaf brengt, ziet u vanavond, maar we raden u alvast aan om een zakdoek bij de hand te houden.

Hoewel de klassieker van Dion voor eeuwig en altijd met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet verbonden is, moet Abobaker - roepnaam Abu - toegeven dat hij de film 'Titanic' nog nooit zag. "Ik heb het liedje pas vorig jaar leren kennen", vertelt de jongeman, die nog maar vier jaar in België woont." Ik heb het voor het eerst gezongen toen we met de school op zeeklas waren. Bijna al mijn klasgenoten zaten te wenen. Maar niet omdat ze het zo slecht vonden, hoor. (lacht)"

Toen hij zich inschreef voor 'The Voice Kids' moest hij niet lang nadenken over welk nummer hij zou brengen. "Omdat iedereen bij 'My Heart Will Go On' meteen aan de zinkende Titanic denkt, wilde ik dat zingen speciaal voor alle vluchtelingen die in gammele bootjes de oversteek naar Europa gemaakt hebben en nog altijd maken. Ook voor zij die het niet overleefd hebben."

14-04-2017 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivanka Trump ziet verkoop kledinglijn stevig toenemen

Ivanka Trump ziet verkoop kledinglijn stevig toenemen

http://oi67.tinypic.com/vnh502.jpg

Ivanka Trump, de oudste dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft de verkoop van haar merk vorig jaar zien stijgen met 61 procent. Dat blijkt uit cijfers van G-III Apparel Group, het bedrijf achter de kledinglijn. Die is nochtans niet onbesproken. Ondanks een boycot van de Amerikaanse winkelketens Nordstrom en Neiman Marcus brengt het presidentschap van haar vader dus flink wat geld in het laatje, zo meldt het Franse persagentschap AFP.

Er was 2 maand geleden nog heel wat te doen rond de dure kledinglijn van Ivanka Trump, die na een online petitie bij twee Amerikaanse retailers van de schappen verdween. Een polemiek die flink wat media-aandacht kreeg, onder meer door een onverhulde reclameboodschap uit het Witte Huis waar Trump-adviseur Kellyanne Conway zich later voor moest verontschuldigen.

De kledinglijn is tussen februari 2016 en 31 januari 2017 razend populair geworden. De groothandelverkoop van Ivanka Trump-producten steeg in die periode van 29,4 miljoen dollar (27,7 miljoen euro) tot 47,3 miljoen dollar (44,6 miljoen euro), zo meldt G-III Apparel Group aan beurswaakhond SEC.

11-04-2017 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares van John Bryan blijkt nu toch niet dood te zijn

Minnares van John Bryan blijkt nu toch niet dood te zijn

http://oi67.tinypic.com/s2yvzr.jpg

Een nieuwe dag, een nieuwe aflevering in het vreemde leven van John Bryan, alias 'den John'. Hij eist nog steeds miljoenen van zijn ex-vrouw Astrid in een rechtzaak, en nu blijkt zijn overleden maîtresse toch nog in leven te zijn.

Toen het huwelijk tussen John Bryan en Astrid op de klippen liep, bleek al snel waarom: hij had een affaire met een Filipijnse vrouw, een zeker Ancy Dieto. Zij probeerde hem in 2011 af te persen, maar ving toen bot. In 2013 stuurde ze dan een mail met alle details van haar relatie met John naar Astrid zelf, wat het einde van zijn huwelijk betekende. "Ze schreef dat John haar beloofd had om met haar te trouwen", vertelde Astrid erover. "Ik kon het eerst niet geloven. Maar al snel kreeg ik bewijzen in handen."

Later stapte Ancy naar de politie en beschuldigde Den John van verkrachting. Op het moment dat ze hun affaire begonnen, was ze naar eigen zeggen nog minderjarig. Volgens haar advocaat had ze een ijzersterke zaak, maar toen werd het ineens heel stil rond de Filipijnse. Na de doortocht van tyfoon Haiyan werd er niets meer van haar gehoord, en er werd aangenomen dat ze overleden was.

Afpersing
Niets blijkt echter minder waar. "Na een lange zoektocht via lokale autoriteiten en familieleden konden we uiteindelijk bevestiging krijgen dat Ancy inderdaad nog in leven is", klinkt het in Dag Allemaal. Volgens een van haar vriendinnen heeft ze een spreekverbod van den John gekregen, en wist hij dus heel goed dat ze nog leefde. "Mocht John weten dat Ancy spreekt, dan beginnen alle problemen opnieuw. Dan dient hij een nieuwe klacht in, en kan Ancy in de gevangenis belanden. Althans, zo is dat haar verteld."

"Puur omdat zij arm was, geloofden alle mensen meteen Johns versie van het verhaal", licht de vriendin nog toe. "Maar Ancy is écht geen gold digger, zij was wel degelijk het slachtoffer in dit verhaal. Rijke mensen komen nu eenmaal met alles weg, zeker? Terwijl John - eerlijk waar - niets anders heeft gedaan dan leugens vertellen over Ancy."

11-04-2017 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathias Vergels: "Ik heb géén alcoholprobleem"

Mathias Vergels: "Ik heb géén alcoholprobleem"

http://oi68.tinypic.com/2cn6nfs.jpg

Mathias Vergels (24) voelt zich opnieuw goed in zijn vel. De acteur/zanger heeft een zware periode achter de rug, maar zijn verloofde Julie kwam net op tijd in zijn leven, vertelt hij in Story.

De talrijke fans van Mathias Vergels waren erg blij toen de acteur onlangs opnieuw zijn opwachting maakte in Thuis. Een jaar geleden verdween hij tijdelijk uit de populaire reeks om zich te concentreren op andere projecten. De acteur heeft ook een turbulente periode achter de rug, zo moest hij zijn rijbewijs 12 maanden afgeven omdat hij al voor de derde keer veroordeeld werd voor rijden onder invloed.

"Mijn eerste veroordeling voor rijden onder invloed dateert van twee jaar geleden. Toen had ik voor mezelf uitgemaakt dat ik mijn leven opnieuw in eigen handen moest nemen. Dat was me ook gelukt, maar toen las ik ergens speculaties over het feit dat ik een alcoholprobleem zou hebben. Dat voelde als een serieuze klap in mijn gezicht en ik werd in één keer weer de dieperik in geduwd", vertelt de acteur in Story. "Ik ga niet ontkennen dat ik een paar keer dronken achter mijn stuur ben gekropen. Dat was fout, en het zal dan ook nooit meer gebeuren. Maar ik heb geen alcoholprobleem, of andere psychologische problemen. Vroeger had ik wel last van stemmingswisselingen, ik kon het ene moment heel blij zijn en het volgende doodongelukkig."

Goede invloed
Mathias had het ook moeilijk met zijn plotse bekendheid. "Plots werd ik voortdurend aangesproken, en iets simpels als naar de bakker gaan werd echt een opgave voor mij. Ik sloot me meer en meer op in mijn eigen huis. Maar dankzij mijn verloofde Julie heb ik dat allemaal een plek kunnen geven. Ze heeft een ongelooflijk goede invloed op mij. Julie was mijn drijfveer om recht te krabbelen na alle miserie. Ze heeft me doen inzien dat ik mijn leven weer in eigen handen moest nemen. Niet dat ze mij iets moest opdringen, het gebeurde gewoon automatisch. Dankzij Julie ben ik opnieuw op het juiste pad beland. Ze heeft een erg rustgevende invloed op mij. Ik ben veel kalmer dan vroeger, ook in mijn hoofd. Ik heb nu iemand in mijn leven die alles de moeite waard maakt, zij is de motor die me vooruit duwt."

11-04-2017 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Boeckx: "Over twee jaar zoek ik Harry en Olga weer op"

Peter Boeckx: "Over twee jaar zoek ik Harry en Olga weer op"

http://oi65.tinypic.com/ztyupz.jpg

Vaarwel Deefje, Azimi's en Michel. Vanavond mag het bonte gezelschap nog één keer het geld laten rollen in de laatste aflevering van 'The Sky is the Limit'. Maar een definitief afscheid wordt het niet. "Er volgt niet meteen een vijfde reeks, maar over twee jaar zou ik nog één keer hun levens willen binnenstappen", aldus tv-maker Peter Boeckx.

Goed en slecht nieuws voor de fans van 'The Sky is the Limit'. Straks mogen de gesmaakte figuren uit de populaire reeks nog één keer alles uit de kast halen in de slotaflevering van seizoen 4. Daarna verdwijnen Peter Boeckx en zijn team uit hun leven. De nieuwe reeks die volgend voorjaar gepland stond, komt er niet. "Dat is een weloverwogen beslissing", aldus bedenker Peter Boeckx. "We hebben de voorbije jaren mooie en vaak spraakmakende televisie gemaakt, maar het voelt juist aan om er nu even mee te stoppen. Dit is het goede moment. Bovendien heb ik zin om me terug in enkele andere projecten vast te bijten. Dingen die meer in de lijn van 'Haemers' liggen. Ik werk momenteel aan twee onderwerpen en het is de bedoeling dat één daarvan volgend voorjaar in de plaats van 'The Sky is the Limit' op televisie komt."

Risico's van het vak
Al houdt de reportagemaker de deur wel op een kier voor zijn vrienden bij de 'rich and famous'. "Ik denk dat het heel leuk zou zijn om over pakweg twee of drie jaar nog eens langs te gaan bij de belangrijkste personages uit de eerste vier seizoenen. Hoe zou het nog zijn met Harry en Olga? Welk parcours heeft Michel Van den Brande intussen afgewerkt? Dat zou nog verrassende en interessante televisie kunnen opleveren, denk ik." Interessant en spraakmakend was de vierde reeks ook al. Al had dat ook wat te maken met de strapatsen van zijn protagonisten.

Zo werd Dave Wauwermans ontmaskerd als oplichter en fraudeur. "Daar was ik op z'n zachtst gezegd not amused over", aldus Boeckx. "Voor we beginnen filmen, heb ik altijd een lang gesprek met die mensen. Ik vraag hen dan om alles te vertellen. Die informatie wordt niet altijd gebruikt, maar er moet wederzijds vertrouwen zijn. Wanneer ik dan in de krant dingen moet lezen die me niet verteld zijn, vind ik dat allesbehalve prettig. Ik was dan ook ontgoocheld. Anderzijds weet je dat je bij een dergelijke levensstijl altijd voor verrassingen kan komen te staan. Dat zijn de risico's van het vak."µ

Geen BV's
Met BV's neemt Boeckx voortaan geen risico's meer. 'The Show Must Go On', zijn andere programma, is definitief ten grave gedragen. "Bij die reeks heb ik gezondigd tegen één van mijn grootste pricipes: 'werk nooit met bekenden'. BV's zijn mijn ding niet en hun leven is mijn wereld niet. Ik kijk zelf ook niet graag naar programma's met bekende mensen. Dus moet ik zo'n dingen niet meer maken. Al kennen we door die reeks wel De Parasol. En dat was dan weer helemaal mijn ding."

11-04-2017 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jefferson: "Mijn mama vond mij een watje op Temptation"

Jefferson: "Mijn mama vond mij een watje op Temptation"

http://oi66.tinypic.com/so46fl.jpg

Welke koppels Temptation overleefd hebben, dat moet nog blijken uit de aflevering van morgen. Maar dat Jefferson en Lize nog samen zijn, dat betwijfelen wij sterk. Het laatste kampvuur draaide immers allerminst goed uit voor de twee. "We hebben allebei fouten gemaakt. Zij niet meer dan ik", vertelt Jefferson in Dag Allemaal.

"Lize heeft mij diep gekwetst", vertelt Jefferson. "Maar ik haat haar niet. Dat kan ik niet, zo werd ik niet opgevoed. Meer nog: ik wens haar alle geluk toe. En ik hoop dat ze na dit avontuur ook wat heeft geleerd over zichzelf, haar kleine kantjes ontdekt en daaraan werkt."

Erg grootmoedig van hem, maar zo is hij nu eenmaal opgevoed, klinkt het. "Bij ons thuis hechten we veel belang aan familie en eerlijkheid." En zijn mama liet zo eerlijk blijken dat ze niet helemaal blij was met zijn deelname aan Temptation. "Ze vroeg zich af of dat écht nodig was. Toen ik thuiskwam, zei ze: 'Wel, nu heb je de antwoorden wat Lize betreft.' In 't begin keek m'n moeder zelfs mee naar 'Temptation'."

Tranen en tattoo's
Daar is ze echter snel mee gestopt, en niet om de reden dat je zou denken. "Vanwege het kampvuur, waar ik tranen in m'n ogen kreeg. Dat ik publiekelijk een traan liet om Lize, maakte haar kwaad. Ze vond dat ik me als een watje had gedragen. In onze familie zeggen ze altijd dat je je verdriet nooit mag tonen. En normaal hou ik mijn tranen ook enkel voor m'n familie."

Hij heeft wel goede vrienden overgehouden aan Temptation. "Met Herbert en Merijn heb ik een band voor het leven, denk ik. Pommeline zette bij ons alle drie dezelfde tattoo: een doodskop met 'n kroontje op en het onderschrift 'Tempa Brothers'. De doodskop staat voor 'afzien', het kroontje voor onze sterkte. Herbert kwam met die symboliek af. (lachje) Ik heb er lang over nagedacht, toch een dag of drie. En dan hebben we hem laten zetten."

11-04-2017 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens zingt I Love The '90's plat

Nathalie Meskens zingt I Love The '90's plat

http://oi66.tinypic.com/k1t89c.jpgZaterdagavond vonden opnieuw 20.000 'children of the nineties' vlotjes de weg naar de Ethias Arena in Hasselt, voor de 10de editie van I love the 90's. Voor dit jubileum waren de grote kanonnen bovengehaald.

Naast Steps en Vengaboys werd Pat Krimson herenigd met Leopold 3-collega Erik Goossens én z'n eerste platenbaas Maurice Engelen. De grootste verrassing van de avond was Nathalie Meskens - zelf een tiener in de jaren 90. Met een hitmedley kreeg ze de hele zaal moeiteloos op haar hand. Achteraf werd Meskens nog feestend gespot in het publiek met haar nieuwe vriend Nadim.

"This was crazy", kirde de Britse popband Steps na afloop van hun allereerste comeback optreden op het Europese vasteland.

Een datum is er nog niet, maar dat er een 11de editie komt, staat zo goed als vast.

10-04-2017 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje: "Geef mij maar een hond in plaats van een kind"

Josje: "Geef mij maar een hond in plaats van een kind"

http://oi63.tinypic.com/35aj32r.jpg

Dat vanavond het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek van start gaat, wist u waarschijnlijk al. Daarin zal onder meer Josje het beste van zichzelf geven; vanavond covert ze bijvoorbeeld Glamorous van Natalia, en vertelt ze waarom ze liever een hond zou hebben dan een kind.

"Ik zou écht heel graag een hond willen, al heel lang", ­verduidelijkt ze in Het Nieuwsblad. "Onlangs stond ik op het punt om er een in huis te halen, maar het moet voor zo'n hond even leuk zijn als voor mij. Ik ben nog veel te vaak weg en leid een veel te onregelmatig leven, dat kan ik die hond niet aandoen. Tenzij ik een schoothondje zou nemen, maar daar ben ik ook het type niet voor. Ik zoek een hond met karakter, eentje waarmee ik het bos kan intrekken. En een kind? Dat is op dit moment niet aan de orde."

Verder is ze vol lof over de andere deelnemers. "Clouseau kende ik als tiener al", klinkt het. Met Natalia klikte het ook meteen. "Ze heeft een ­gigantische présence, en het is ­allemaal helder bij haar. What you see is what you get, dat pittige ligt me wel."

10-04-2017 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zelfmoord? Niets van. Vogue-model moest dood omdat ze verkeerde kleren droeg"

"Zelfmoord? Niets van. Vogue-model moest dood omdat ze verkeerde kleren droeg"

http://oi67.tinypic.com/16hubsi.jpg

Zelfmoord luidt de officiële versie, maar daar kan de familie van Raudha Athif zich niet mee verzoenen. Volgens hen werd het 20-jarige Vogue-model in Bangladesh vermoord door extremisten omdat ze "de verkeerde kleren droeg".

Enkele medestudentes deden de vreselijke ontdekking op 29 maart. Op het eerste zicht leek Athif zich opgehangen te hebben, maar al snel ontstonden twijfels. "Ze zag er altijd zo opgewekt uit. Ik kan moeilijk geloven dat ze er zelf een einde aan gemaakt heeft", aldus haar kotbaas.

Ook haar vader Mohammed en broer Athif zijn er quasi zeker van dat er meer aan de hand is. "Ze was levenslustig en had een prachtige toekomst voor zich", aldus die laatste. "Niemand kan dit geloven. In Bangladesh zijn de laatste tijd wel vaker moorden gepleegd die achteraf aangekleed werden als zelfmoord. Vermoed wordt dat islamitische extremisten achter die wreedheden zitten."

10-04-2017 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerbericht Eén krijgt make-over: "Kijker moet het weer veel meer beleven"

Weerbericht Eén krijgt make-over: "Kijker moet het weer veel meer beleven"

http://oi67.tinypic.com/2wojaxg.jpg

De kleuren van de studio aangepast aan het weer van de dag, een filmpje vooraf én zes in plaats van vier dagen voorspeld: er waait een nieuwe wind door Het Weer op Eén. "We willen dat de kijker het weer veel meer beleeft."

Wie zo meteen na het Journaal om 13 uur nog blijft hangen voor het weerbericht met Frank Deboosere, zal het meteen merken: Het Weer onderging een flinke facelift. Niet alleen het decor en de look, maar ook de inhoud. De grootste verandering is misschien wel het aantal dagen dat Frank en Sabine vooruitblikken. Voortaan kunnen zonnige fietstochtjes of winterse filmavonden voor het haardvuur zes in plaats van vier dagen op voorhand gepland worden.

Ook al wagen weermensen zich doorgaans niet graag aan verre voorspellingen, de kijker is koning. "We doen dit echt op vraag van hen", zegt weerman Frank Deboosere. "Al is het wel een groter risico, natuurlijk." Bovendien krijgt de kijker nu ook extra informatie over actuele weerfenomenen of extreme weersomstandigheden elders in de wereld." 

Belichting
Ook nieuw is de belichting. Buiten een staalblauwe hemel met een flinke portie zon? Dan presenteert Sabine in een heldere studio. Op een mistige dag worden de kleuren minder uitgesproken en stemmiger. Vrt heeft daarvoor acht kleurenpaletten voorhanden. "We willen dat de kijker het weer van de dag echt voelt. Dat ze ook meteen merken wat voor dag het is of geweest is", klinkt het.  

De kijker betrekken, daar draait het nieuwe weerpraatje om. De hashtag #vrtweer waarmee kijkers hun eigen foto's kunnen insturen, werd recent al ingevoerd. Nu komen er ook filmpjes bij het begin van het weerbericht. "Die zullen door onze cameraploegen, die sowieso overal in het land aan de slag zijn, aangeleverd worden. Was het een mooie dag zoals gisteren, dan zullen we bijvoorbeeld een shot laten zien van een drukke zeedijk met mensen die genieten van een ijsje."

Dynamischer
Het Weer is voortaan ook een heel pak dynamischer dan vroeger. Geen weerman of -vrouw meer die enkel in de rechter- of linkerhoek van uw televisiescherm naar de landkaart wijst, wél een volledig virtuele ruimte. De studio werd daarvoor volledig in een zogenaamde 'green key' gestopt. Tot nu werden beelden enkel geprojecteerd op één vlak achter de presentator, nu zal dat ook kunnen op de vloer en op de wanden waardoor in- en uitgezoomd kan worden, de weermensen veel meer bewegingsruimte hebben en het geheel een stuk moderner wordt.

"Het is wennen, maar zo krijgen we het weerbericht helemaal zelf in handen", zegt Deboosere. "Wij bedienen alle knopjes. Stappen we een beetje naar links, dan wordt onmiddellijk door de computer opnieuw berekend hoe het perspectief van het beeld achter mij moet zijn."

Wennen
De voorbije weken hebben Frank en Sabine al flink geoefend want ook voor hen verandert er veel. De studio is volledig geautomatiseerd, wat betekent dat ze zelf alles sturen en elke stap die ze zetten ook een impact heeft op het beeld achter hen. "Het is nog een beetje wennen maar het voelt zo goed aan. Het is zeker al tien jaar geleden dat Het weer nog eens een grondige facelift kreeg, dus heel fijn dat we nu voluit deze eeuw binnenstappen."

10-04-2017 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!