Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters en Eva De Roovere op Dranouter aan Zee

Bart Peeters en Eva De Roovere op Dranouter aan Zee

Om Liefde is alles te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De organisatoren van het muziekfestival Dranouter aan Zee hebben enkele nieuwe namen bekendgemaakt. Het zijn Bart Peeters, Buscemi & The Michel Bisceglia Ensemble, Eva De Roovere, Orchestre International du Vetex, No Crows, Transpiradansa en DJ Buscemi. Eerder waren al Buena Vista Social Club en Arsenal aangekondigd.

De voorverkoop voor het tweedaagse festival op het strand van De Panne op 25 en 26 april startte vanmorgen. Tickets in voorverkoop kosten 25 euro voor één dag of 40 euro voor het hele weekend.

Dranouter aan Zee is in 2009 aan zijn vijfde editie toe. De organisatie wil er een feesteditie van maken voor jong en oud. Westtoer gaat het festival bijzonder promoten omdat het de jeugd via de muziek opnieuw warm wil maken voor de kust als vakantiebestemming.

17-02-2009 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dicaprio moet zich tot judaïsme bekeren als hij wil trouwen

Dicaprio moet zich tot judaïsme bekeren als hij wil trouwen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/leonardo-dicaprio.jpg
Leonardo DiCaprio moet zich tot het judaïsme bekeren als hij met Bar Rafaeli wil trouwen. Doet hij dat niet zal haar vader hoogstpersoonlijk een stokje voor het huwelijk steken. Dat vertelt een bron in de 'New York Daily News'.

DiCaprio maakte onlangs bekend dat hij zijn ja-woord wil geven aan zijn 23-jarig Israëlisch model. "Ik geloof absoluut in het huwelijk. Ik weet dat ik drie of vier jaar geleden nog heel andere dingen verkondigd heb, maar een mens mag toch van mening veranderen? Blijkbaar ben ik toch nog volwassen geworden."

Wanneer hij juist op de knieën zal gaan, laat de Titanic-acteur in het midden. "Een beetje mysterie behouden is beter voor je carrière. Hoe meer je prijsgeeft van je privé-leven, hoe minder het publiek je zal geloven als je een rol speelt. Uiteindelijk betekent dat de doodsteek voor een artiest."

17-02-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay en Samantha kibbelen zelfs op Valentijn

Lindsay en Samantha kibbelen zelfs op Valentijn

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-en-samantha.jpg
Lindsay Lohan en Samantha Ronson zijn elkaar -voor de verandering- in de haren gevlogen. Plaats van spektakel: nachtclub 'The Eldridge' in New York.

"Ene cocktail na de andere"
Samantha speelde er vrijdagavond een dj-set ter gelengenheid van de modeshow van haar zuster Charlotte. Dat ze daarbij amper aandacht had voor haar bijslaapje viel bij Lohan in het verkeerde keelgat. "Lindsay kapte de ene cocktail na de andere naar binnen", aldus een getuige. "Omdat Samantha haar bleef negeren, schoot ze vervolgens uit haar krammen. Vuurrood werd haar kop, ze leek wel elk moment te kunnen ontploffen."

Het stel kwam de dag nadien -op Valentijn- niet opdagen in een andere nachtclub. "Samantha is geveld door een oorontsteking", luidde het officiële excuus. Buren hoorden beide kemphanen op dat moment echter opnieuw een ruzie uitvechten.

"Alles gaat goed"
Bij de opening van een nieuwe Mathew Williamson-winkel op zondagavond kwam Lohan tenslotte alleen opdagen. "Alles gaat goed tussen ons", probeerde ze de aanwezige journalisten wijs te maken.

De actrice had het ook even over haar opvallend gewichtsverlies. "Het was niet mijn bedoeling om af te vallen", stelde ze. "Ik eet nog net zoveel als anders. Volgens mij moet de reden gezocht worden bij stress en een tekort aan slaap."

17-02-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears krijgt nieuw beeld bij Madam Tussauds

Britney Spears krijgt nieuw beeld bij Madam Tussauds

Om Womanizer t bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Britney Spears heeft een nieuw wassen beeld gekregen bij Madam Tussauds in Londen. De zangeres krijgt het beeld omdat ze opnieuw veel succes oogst. De periode van schandalen lijkt voorbij en daarom is de nieuwe wassen Britney een deftig beeld van de zangeres met een MTV Music Award in haar handen. Dat meldt de Telegraph.

Transformatie
De nieuwe Britney draagt een zilveren jurk en straalt klasse en succes uit. Het beeld werd vanmorgen officieel ingehuldigd. Het vorige beeld was nochtans heel populair bij toeristen. Het toonde Britney in één van haar provocerende standjes. Het museum wilde de zangeres echter weergeven zoals ze nu is. Britney heeft een enorme transformatie ondergaan sinds ze halfnaakt op het podium danste.

Dansen met Britney
Amper twee jaar geleden maakten paparazzi nog foto's van een kale en huilende Britney Spears. Het huidige beeld toont de zangeres met lang blond haar en een stralende glimlach. Speciaal voor de inhuldiging van het nieuwe beeld kunnen toeristen bij Madam Tussauds er enkele van de danspassen van Britney leren. Zo kunnen ze door een heuse danstunnel lopen. Uiteraard kan je ook gewoon poseren voor een exclusieve foto met de popster.

17-02-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio neemt café Cambrinus over in Lommel

Sergio neemt café Cambrinus over in Lommel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sergio.jpg
Fans van Sergio moeten binnenkort naar Lommel trekken om hun idool in levende lijve te ontmoeten. De zanger heeft namelijk café Cambrinus overgenomen in de Limburgse gemeente.

Eind maart wil Sergio aan de slag achter de toog. De bekende Vlaming zegt de showbizzwereld echter niet helemaal vaarwel. "Ik neem enkel nog een programma op als het écht bij me past", aldus Sergio.

17-02-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heroes-acteurs zetten punt achter relatie

Heroes-acteurs zetten punt achter relatie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/hayden-panettiere.jpg
Hayden Panettiere en Milo Ventimiglia zijn uit elkaar. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Het leeftijdsverschil tussen de 19-jarige actrice en haar 31-jarige collega zou de reden zijn voor de breuk. "Ze is nog jong. Ze wil zich onderdompelen in Hollywood, en hij heeft dat wereldje al wel gezien", zegt een bron.

De acteurs leerden elkaar kennen op de set van de serie Heroes, waarin Panettiere cheerleader Claire Bennet speelt en Ventimiglia te zien is als verpleegkundige Peter Petrelli. Ze hadden sinds september 2007 een relatie, maar hielden dit de eerste maanden verborgen vanwege het grote leeftijdsverschil.

17-02-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Album Coldplay best verkocht in 2008

Album Coldplay best verkocht in 2008

Om Viva La Vida te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Het album 'Viva La Vida or Death and All His Friends' is het best verkochte album van 2008. Wereldwijd ging de plaat van Coldplay 6,8 miljoen keer over de toonbank. De rockers van AC/DC staan op nummer twee met hun vijftiende album 'Black Ice'. De top drie wordt afgesloten door de soundtrack 'Mamma Mia! The Movie'.

Coldplay won onlangs nog drie Grammy awards, onder meer voor de single 'Viva La Vida', die werd bekroond tot nummer van het jaar. De band is tevens vier keer genomineerd voor de Brit Awards van morgen.

Ook in 2005 was Coldplay al eens verantwoordelijk voor het wereldwijd best verkochte album, met 'X&Y'.

17-02-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss: "Ik ben gewoon aangekomen"

Kate Moss: "Ik ben gewoon aangekomen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kate-moss-1.jpg
Kate Moss is "gewoon een paar kilo aangekomen". Dat zegt het Britse topmodel in een interview met het Amerikaanse tijdschrift New York. Ze tracht daarmee de geruchten dat ze zwanger is van een tweede kind de kop in te drukken.

De geruchten dat de 34-jarige schone in verwachting is, doen al enkele maanden de ronde. De laatste tijd worden de verhalen luider omdat Moss op recent gemaakt foto's duidelijk iets voller is.

Eindelijk een bh
Het model vertelt dat ze zelf ook verbaasd is over de nieuwe vormen van haar lichaam. "Ik ben net begonnen met het dragen van bh's", onthult ze. "Ik ben een vrouw geworden. Echt waar. Ik had nog nooit in mijn leven een bh gedragen. Het is vreselijk, zelfs mijn vrienden bellen me op om te vragen of ik zwanger ben. En ik heb zoiets van: nee, ik ben gewoon een paar kilo aangekomen."

Moss heeft al een dochter, de 6-jarige Lila Grace, met ex-vriend Jefferson Hack, oprichter van het modeblad Dazed & Confused. Ze heeft momenteel een relatie met The Kills-gitarist Jamie Hince.

17-02-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi te dik? Dan kunnen andere vrouwen zich meteen voor trein gooien

Heidi te dik? Dan kunnen andere vrouwen zich meteen voor trein gooien

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/heidi.jpg
De controverse tussen ontwerper Wolfgang Joop en Heidi Klum loopt verder op. Joop vond naar aanleiding van een naaktfoto dat Heidi Klum veel te dik is voor zijn catwalk. Het Duitse supermodel slaat fors terug via haar team. De opvallendste uitspraak komt daarbij van Tim Gunn, die met haar samenwerkt in Project Catwalk. "Als zij dik is, kunnen andere vrouwen zich wel meteen voor de trein gooien."

"Zijn opmerkingen zijn bespottelijk! Heidi is heel gevoelig en zijn woorden zitten haar dwars", verdedigt Tim Gunn het model.
Klums woordvoerder doet ook zijn duit in het zakje: "Wolfgang Joop probeert zijn falende carriére te redden door haar naam te gebruiken. Heel sneu."

17-02-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: "Mannen zijn dikke egoïsten in bed"

Lily Allen: "Mannen zijn dikke egoïsten in bed"

Om The Fear te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Nu weten we waarom Lily Allen geen relatie meer wil. "Mannen zijn dikke egoïsten in bed", jammert de celebrity. Over haar ervaringen met seksegenoten tussen de lakens is ze wel te spreken. De zangeres had ooit stomende seks met een lesbische tweeling en dat vond ze het einde.

Toch wil de vrouw met drie tepels ooit een rijke vent trouwen, maar nu even niet. De 'grote muil' moet de volgende twee jaar niks meer hebben van mannen. "Omdat ze egoïsten zijn!', schreeuwt Allen. "En dan vooral in bed. Tussen de lakens denken ze alleen aan zichzelf. Wij vrouwen doen het beter, wij denken in de eerste plaats aan onze mannen. Een beetje meer begrip en aandacht zou ons al veel vrolijker stemmen", weet Allen.

En dat ze zelf onbaatzuchtig is weten we al langer. Ze bekende dat ze ooit een klasgenootje met plezier een blowjob gaf in de klas.

17-02-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen kwaad op NOTW wegens slechte vertaling uit Nederlands

Lily Allen kwaad op NOTW wegens slechte vertaling uit Nederlands

Om Littlest Things te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De Britse zangeres Lily Allen vindt dat de boulevardkrant News of The World een betere Nederlands-Engelse vertaler nodig heeft. Ze heeft haar advocaten gevraagd of ze actie kunnen ondernemen tegen de Britse tabloid, schrijft ze vandaag op haar Twitter-pagina.

News of the World berichtte gisteren dat Allen ouders aanmoedigt om hun kinderen drugs te laten proberen. De krant baseerde zich op een interview dat de 23-jarige zangeres vorige maand had met het Nederlandse tijdschrift Revu. Ze hekelt nu op haar Twitter-pagina de vertaling uit het Nederlands. "En dat weten ze best", aldus de zangeres.

Tegen Revu vertelde Allen dat ze zich ergert aan de belerende manier waarop in haar eigen land met drugspreventie wordt omgegaan. "Kijk, hoe vaker je tegen kinderen zegt dat ze geen drugs moeten nemen, hoe leuker het lijkt", zei ze tegen het Nederlandse tijdschrift. "Je zou moeten zeggen: Drugs doen gekke dingen met je brein. Sommige mensen reageren er goed op, sommigen niet. Probeer het eens en kijk wat je ervan vindt."

16-02-2009 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion verlost van stalker

Céline Dion verlost van stalker

Om My Heart Will Go On te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Céline Dion met haar 26 jaar oudere echtgenoot.

Céline Dion is (voor even) verlost van een hardnekkige stalker. De 41-jarige zonderling belde vrijdagavond aan ten huize Dion en vroeg via de intercom of hij de zangeres of haar echtgenoot Rene Angelil te spreken kon krijgen. Toen hij weigerde op te hoepelen, werd de politie erbij gehaald. De man rende weg, maar kon even later toch opgepakt worden toen hij weer langs het huis van Dion passeerde. Hij werd meteen afgevoerd naar een psychiatrische kliniek. Vandaag moet hij zich bij de rechter verantwoorden voor zijn stalkersgedrag.

Dion en haar 66-jarige echtgenoot gaven onlangs toe dat ze er nog een baby bij willen. "Na mijn tournee gaan we er nog eens voor. Hopelijk raak ik opnieuw zwanger, maar we mogen niet klagen. Met Rene-Charles kregen we zeven jaar geleden al onze mirakelbaby", aldus Dion. Het koppel kreegaf te rekenen met de nodige vruchtbaarheidsproblemen, dus enige voorzichtigheid op dat vlak is zeker geboden.

16-02-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frontman The Killers gestopt met drinken

Frontman The Killers gestopt met drinken

Om Human te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.



.
Brandon Flowers, de zanger van de Amerikaanse rockband 'The Killers', is gestopt met drinken na de geboorte van zijn zoon Ammon anderhalf jaar geleden. Dat onthulde de rocker in een interview met de Britse krant 'Daily Mirror'.

De 27-jarige Flowers is al zijn hele leven lid van de Mormoonse kerk, die het gebruik van alcohol verbiedt. "Het was zeker in strijd met het geloof waarmee ik ben opgevoed en dat ik ook aan mijn kinderen wil meegeven. Ik mis het ook geen moment, vooral niet als ik denk aan de pijn die het me opleverde." Ook zijn gezondheid was een reden om met drinken te stoppen, zegt Flowers. "Ik ben hartstikke gezond nu."

Flowers richtte in 2002 The Killers op met Ronnie Vannucci Jr., Dave Keuning en Mark Stoermer. De band uit Las Vegas, wiens vierde studioalbum 'Day and age' in november uitkwam, is bekend van nummers als 'Somebody told me' en 'Human'.

16-02-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek in het geheim getrouwd met miljardair

Salma Hayek in het geheim getrouwd met miljardair

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/salma-hayek-1.jpg
De Mexicaanse actrice Salma Hayek en de Franse zakenman François-Henri Pinault zijn zaterdag in alle geheim in het huwelijksbootje gestapt in het stadhuis van Parijs. "Ze zijn om 11 uur getrouwd", verklaarde burgemeester Jean-Pierre Lecoq. "Mijn assistent heeft het stel in alle intimiteit in het echt verbonden. Dat was hun wens."

Dochtertje
Het stel had de verloving in juli 2008 nog afgebroken, maar enkele maanden later bloeide hun liefde opnieuw op. De actrice en de zakenman hadden elkaar twee jaar eerder in Venetië ontmoet. In maart vorig jaar volgde de geboorte van hun dochtertje Valentina Palom.

Oscarnominatie
De 42-jarige Salma Hayek heeft onder meer de titelrol gespeeld in 'Frida', de biografische prent over de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo. De vertolking leverde Hayek een Oscarnominatie op in 2003.

Vorige week verklapte Hayek nog dat ze aan Pinault dacht terwijl ze Alec Baldwin moest kussen tijdens haar gastoptreden in '30 Rock'. Het fortuin van de Fransman wordt op 13,2 miljard euro geschat.

16-02-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss drie maanden zwanger

Kate Moss drie maanden zwanger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kate-moss.jpg
De geruchten over een nieuwe zwangerschap van Kate Moss krijgen almaar meer vorm. Volgens News of the World is het 35-jarige topmodel al drie maanden in verwachting van haar tweede kind. Kate zou het blijde nieuws inmiddels hebben gedeeld met haar familie en goede vrienden. Vader van de baby is Moss' vriend Jamie Hince.

12 weken
"Het is waar. Kate is zwanger", vertelt een goede vriendin. "Ze is ontzettend blij met het nieuws. Ze is meer dan 12 weken zwanger en vertelt het aan meer en meer mensen. Haar vrienden vinden het allemaal fantastisch voor haar."

Jamie
Ook Jamie (39)is in de wolken: "Ze zijn dichter bij elkaar dan ooit. Jamie is erg opgewonden over het feit dat hij voor het eerst vader wordt." Kate heeft al een dochtertje, Lila Grace (6), uit haar relatie met uitgever Jefferson Hack.

16-02-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches showt topless haar bloementatoeage op strand

Peaches showt topless haar bloementatoeage op strand

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/PeachesCabSPL_468x685.jpg
Peaches lijkt niet zwaar af te zien van haar breuk met haar man Max Drummey, die ze al na zes maanden huwelijk heeft gedumpt. De negentienjargie dochter van Sir Bob Geldof geniet met volle teugen van een vakantie met vrienden in een vijfsterrenresort in Zuid-Amerika. Ze laat het niet na om haar indrukwekkende collectie aan tatoeages topless op het strand te showen.

De meest opvallende van haar twintig (!) tatoeages is ongetwijfeld een lange bloementatoeage die van net onder haar linkerborst tot aan haar linkerknie reikt. Pittig detail: een eenhoorn knabbelt aan één van de bloemetjes. Op haar pols prijkt ook nog altijd de naam van rokker Drummey, die ondanks de scheiding niet verwijderd is.

16-02-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown is vastbesloten betere persoon te worden

Chris Brown is vastbesloten betere persoon te worden

Om With You te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Chris Brown en Rihanna in betere tijden.

Chris Brown heeft in een officiële verklaring spijt betuigd over de mishandeling van zijn vriendin Rihanna. "Ik heb hulp gezocht bij mijn pastoor, mijn moeder en andere geliefden en ik ben vastbesloten om, met Gods hulp, een betere persoon te worden", stelt de 19-jarige R&B-zanger.

Brown gaf zichzelf ruim een week geleden aan bij de politie toen bleek dat hij werd gezocht in verband met een incident op straat in Los Angeles waarbij een vrouw was mishandeld. Politiebronnen bevestigden enkele dagen later de geruchten dat het om Rihanna zou gaan, met wie Brown ongeveer een jaar een relatie had.

Inmiddels is het stel volgens de vader van Rihanna uit elkaar. Volgens Brown klopt er weinig van de verhalen die in de pers zijn verschenen. Hij lichtte echter niet welke informatie onjuist is. De artiest werd vrijgelaten na betaling van een borgsom van bijna 39.000 euro. Hij moet zich op 5 maart voor de rechter verantwoorden.

16-02-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney staat op knappen

Britney staat op knappen

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Vrienden van Britney Spears slaan een alarmkreet: de popster zou véél te gestresseerd zijn om haar op til zijnde wereldtournee tot een goed eind te brengen.

De 27-jarige zangeres moet normaal gezien vanaf 3 maart 44 dagen lang het beste van zichzelf geven. "Maar Britney is op dit moment een wandelende tijdbom", aldus een bron in het Britse tijdschrift 'Now'. "Ze neemt nog steeds medicatie om de dag door te komen. De stress om haar kinderen en de optredens die eraan komen maken haar echt ziek. Om stoom af te laten, schreeuwt ze het uit of gaat ze een potje uithuilen in de badkamer."

16-02-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffer Rourke met 36 kilo schoenen geeft problemen

Koffer Rourke met 36 kilo schoenen geeft problemen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mickey-rourke.jpg
Mickey Rourke moest zijn bagage op Heathrow herverdelen door een met schoenen volgepropte koffer.

Nu de ster van 'The Wrestler' weer hot is in filmland, valt Mickey Rourke ook op andere manieren weer op. Zijn schoenenfetisj bijvoorbeeld. Het personeel op de Londense luchthaven Heathrow keek raar op toen Rourke 36 kilo aan schoenen bij zich bleek te hebben. De koffer was zo volgestouwd, dat de acteur werd verzocht zijn bagage opnieuw te verdelen. "Het was een heel raar gezicht", zegt een ooggetuige in de Sunday Mirror.

"Mickey had wel iets van veertig paar schoenen bij zich. En die zagen er praktisch hetzelfde uit als het paar dat hij al droeg. Zoiets verwacht je van Victoria Beckham, niet van een stoere man als hij."

16-02-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Madonna met toyboy is nep

Relatie Madonna met toyboy is nep

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/madonna-5.jpg
De relatie van Madonna en het model Jesus Luz is een goedkope publiciteitsstunt. De zangeres zou de relatie met de 22-jarige Braziliaan hebben aangeknoopt om publiciteit uit te lokken voor haar aanstaande tournee. Dat zeggen ingewijden in de Britse krant 'Daily Mirror'.

Win-winsituatie
Volgens de bronnen is de stunt typerend voor Madonna. Toch spreken ze van een win-winsituatie. "Naast de publiciteit die Madonna genereert, krijgt ook Jesus' bekendheid een flinke boost." De carrière van Luz zou dankzij de geruchten over een romance met de wereldster in een stroomversnelling terecht zijn gekomen. Naar verluidt paradeert de toyboy niet voor minder dan 100.000 euro over de catwalk.

Erotische foto's
Madonna en Luz onmoetten elkaar tijdens een fotoshoot voor het Amerikaanse magazine 'W'. Op de licht erotische getinte foto's zijn de twee onder meer zoenend te zien. Na de shoot hield het duo contact en vroeg Madonna de piepjonge adonis haar te vergezellen tijdens haar 'Sticky & sweet'-tournee door Zuid-Amerika.

"Weldoordachte meesterzet"
Onlangs nam de 'Like a virgin'-zangeres het model nog mee naar een kabbalah-centrum in New York. Volgens één van de bronnen is ook dit een weldoordachte 'meesterzet', aangezien Madonna al haar geliefden aan het geloof introduceert. "Ze houdt er nou eenmaal van om in het middelpunt van de belangstelling te staan", vervolgt de bron. "Zelfs na al die jaren kan ze daar geen genoeg van krijgen."

16-02-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!