Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muddy Waters
Mudy Waters
Om Rolin Stone Aka Catfisch Blues te bekijken druk op de foto.

.

Muddy Waters, pseudoniem van McKinley Morganfield (Rolling Fork (Mississippi), 4 april 1915 - Westmont (Illinois), 30 april 1983) was een Amerikaanse blueszanger, een waardig opvolger in de blues-muziek van zijn voorgangers Son House, Willie Brown, en Robert Johnson.

Geboren in Rolling Fork, Mississippi groeide Muddy op als neger tussen de blanken. Op zijn zevende begon Muddy met een mondharmonica (bluesharp) en trok daarmee veel bekijks als hij midden op het plein een deuntje speelde. Later, op 17-jarige leeftijd verruilde hij zijn mondharmonica voor een gitaar en speelde op lokale feesten.

In 1943 verhuisde hij naar Chicago waar hij de akoestische gitaar aan de wilgen hing en zich richtte op de elektrische gitaar. Samen met Little Walter, Jimmy Rogers en Otis Spann begon hij een band waarin hij zijn elektrische gitaar liet zingen. De eerste single 'Louisiana Blues' kwam in 1950 uit en werd na lange tijd toch een hit die terug te vinden is in de Top 10 van de Rhythm en Blues. Mick Jagger en Keith Richards vernoemden hun band naar het nummer Rollin' Stone Blues van Muddy Waters.

Latere singles I'm your hoochie Coochie Man (1953), I'm ready (1954) werden net als de voorganger een succes. In 1983 overleed deze blueslegende op 68-jarige leeftijd aan een hartaanval in zijn slaap.


21-06-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Ray Vaughan
Stevie Ray Vaughan
Om Voodoo Chile te bekijken druk op de foto.

.
Stevie Ray Vaughan (Dallas (Texas), 3 oktober 1954 – Chicago (Illinois), 27 augustus 1990) was een Amerikaans blanke blueszanger en gitarist.

Geīnspireerd door zijn oudere broer Jimmie begon Stevie Ray reeds op jonge leeftijd gitaar te spelen. Hij bleek erg getalenteerd te zijn en speelde al snel in een aantal lokale bandjes. In 1972 stopte Vaughan met studeren om zich volledig te kunnen concentreren op muziek. Stevie wist niet duidelijk wat hij voor carrière wilde, naar eigen zeggen was muziek zijn enige uitweg. Daarom verhuisde hij naar Austin, Texas en werd daar professioneel artiest.

In het begin van de jaren '70 speelde Vaughan samen met Doyle Bramhall in de band The Nightcrawlers. Hierna speelde hij een aantal jaren in The Cobras. Deze band was vrij populair in Austin. In 1976 vormde hij een bandje genaamd "Triple Threat Revue". In 1979-1980 veranderde de band van naam en noemde zich Double Trouble.

In 1982 werd Stevie Ray tijdens het Montreux Blues Festival opgemerkt door David Bowie. Deze was zo onder de indruk van Vaughan dat hij hem vroeg mee te werken aan zijn nieuwe cd 'Let's Dance'. Naar aanleiding van datzelfde optreden bood Jackson Browne zijn opnamestudio aan waar het eerste album van Double Trouble (Texas Flood) werd opgenomen. Hierop volgde een contract voor Stevie en zijn band met Epic Records.

Voor de band was dit het begin van een internationale carrière. Hun album Texas Flood werd uitgegeven in 1983 en ze mochten dat jaar ook voor het eerst in de bekende televisieshow "Austin City Limits" optreden. Hierna ging het steeds voorspoediger met Double Trouble. De band nam ongeveer elk jaar een nieuw album op (o.a. Couldn't Stand The Weather, Live Alive en Soul to Soul).

In de loop der jaren raakte Stevie Ray verslaafd aan drank en drugs. In 1986 stortte hij als gevolg hiervan in tijdens een tournee. Hij werd later dat jaar opgenomen in een ontwenningskliniek waar hij zijn beide verslavingen wist te overwinnen.

In 1989 werd het album In Step opgenomen. Met dit album won Stevie datzelfde jaar een prestigieuze Grammy_Award. Hij werd nogmaals uitgenodigd om op te treden in het tv-programma "Austin City Limits". De twee optredens voor dit programma werden later op video uitgegeven onder de naam Live From Austin Texas. In 1990 nam hij samen met zijn broer Jimmie een cd op genaamd Family Style.

Dit was één van de laatste hoogtepunten in zijn leven. Hij stierf in de vroege ochtend (12u50) van 27 augustus 1990 tijdens een tragisch helikopterongeluk. Hij had die avond opgetreden op het "Alpine Valley Festival" samen met sterren als Robert Cray, Buddy Guy, en Eric Clapton. Stevie Ray Vaughan werd 35 jaar oud.

In 1991 verklaarde Ann Richards, de toenmalige gouverneur van Texas, 3 oktober tot "Stevie Ray Vaughan Day". Een jaar later in 1992 bracht gitaarfabrikant Fender de Stevie Ray Vaughan Signature Stratocaster op de markt. Voor zijn overlijden had Vaughan samen met Fender deze gitaar ontworpen. In 1994 werd een standbeeld ter nagedachtenis van Stevie onthuld aan de oever van het meer van Austin.


21-06-2008 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bo Diddley
Bo Diddley
Om Bo Diddley te bekijken druk op de foto.

.
Bo Diddley, geboren als Otha Ellas Bates, later veranderd in Ellas McDaniel (McComb (Mississippi), 30 december 1928 - Archer (Florida), 2 juni 2008), was een invloedrijke Amerikaanse rock-'n-roll-zanger en -gitarist. Zijn stijl, kenmerkend door de metaalachtige gitaarriffs en de voortstuwende ritmes, is van invloed geweest op talloze muzikanten, hoewel zijn werk zelden de hitlijsten heeft weten te bereiken.

In zijn jeugd kreeg hij vioolles. Na het horen van John Lee Hooker besloot hij bluesgitarist te worden. In de jaren vijftig begon hij te spelen met zijn vaste partner, de maracas-speler Jerome Green. In het midden van de jaren vijftig kreeg hij een contract bij de in Chicago gevestigde platenmaatschappij Chess Records. Diddley bespeelde oorspronkelijk een zelfgebouwde, vierkante gitaar - op zijn platenhoezen altijd keurig gekleed met vlinderstrik en Schotse geruite jasjes. Zijn handelsmerk tijdens echte optredens werden een zonnebril en de even onafscheidelijke (bol)hoed.

Zijn eerste single, het op een slaapliedje gebaseerde "Bo Diddley", introduceerde de voor hem kenmerkende beat, die later vele malen zou worden gekopieerd. Invloedrijk is ook de nadruk op het door de gitaar gestuurde ritme in het nummer. Later werden nog meer singles uitgebracht, waaronder "I'm a Man", "Who Do You Love?", "Mona" en "Road Runner". Alhoewel het destijds geen grote successen waren, zeker niet in vergelijking met de hits van zijn Chess-collega Chuck Berry, zijn deze en andere nummers regelmatig gecoverd en zijn ze van grote invloed gebleken op andere belangrijke muzikanten. Onder anderen The Rolling Stones, Buddy Holly, Muddy Waters, The Animals, The Pretty Things en The Yardbirds hebben covers en bewerkingen van nummers van Bo Diddley alias E. McDaniel gespeeld.

In de jaren zestig stopte Bo Diddley met het opnemen van platen. Hij zou nog wel af en toe optreden, waaronder in het voorprogramma van The Clash, eind jaren zeventig. In 1987 werd Bo Diddley opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Op 16 mei 2007 werd Bo Diddley na een optreden getroffen door een beroerte en opgenomen op de IC van een ziekenhuis in Omaha (Nebraska). Een jaar later, tijdens zijn revalidatie, overleed hij na een hartaanval in Florida, op 79-jarige leeftijd.

21-06-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk
Geluk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/keira1881024x7682.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

21-06-2008 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley toont graag haar borsten

Keira Knightley toont graag haar borsten

De afbeelding “http://img518.imageshack.us/img518/214/keiraiq0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Keira Knightley heeft er geen problemen mee haar kleren uit te trekken tijdens filmopnamen. "Ik toon altijd mijn blote borsten als erom wordt gevraagd", tekende People op uit haar mond tijdens de premiere van haar nieuwe film 'The Edge of Love'. "En niet alleen in deze film." Eerder haalde de 23-jarige actrice haar voorgevel tevoorschijn in 'Atonement'.

Seks liefst zonder bh
'The Edge of Love' ging gisteren in première tijdens het internationale filmfestival van Edinburgh. Tijdens een bedscène met haar filmpartner Cillian Murphy vroeg de regisseur of ze haar bh uit wilde doen. "Het was heel simpel. Het was een seksscène en ik vind het niet comfortabel om seks te hebben met mijn bh aan", grapte Knightley.

Meer moeite had de actrice met de zangscènes, die ze moest opvoeren voor honderd castleden en figuranten. "Ik dacht dat ik dood ging, mijn knieën begonnen zelfs te knikken", zei Knightley.

Sienna Miller
Tijdens de première van de oorlogsfilm liep de ster hand in hand met Sienna Miller over de rode loper. "Ze zijn ongelooflijk close in de film, net als in het echte leven", zei Knightleys moeder Sharman Macdonald, die het script van de film schreef. "Ze kenden elkaar al een beetje voordat de film in productie ging, maar hebben elkaar helemaal gevonden op de set. Ik hoop dat ze vrienden voor het leven zijn."

21-06-2008 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones en Felix Da Housecat op Lokerse Feesten

Grace Jones en Felix Da Housecat op Lokerse Feesten

Om La Vie En Rose te bekijken druk op de foto.

.
Met onder meer Grace Jones, Daniel Lanois, Felix Da Housecat en Tim Vanhamel als bijkomende namen op de affiche van de Lokerse Feesten, is de programmatie zo goed als compleet.


Grace Jones sluit op vrijdag 8 augustus af. De in Jamaica geboren Amerikaanse maakte vooral eind jaren '70 furore in de muziekwereld en verwierf met onder meer 'La Vie En Rose' en 'Pull up to the Bumper' bekendheid. Jones, inmiddels zestig geworden, werd met haar kort geknipte kopje en extravagante outfits ook een stijlicoon voor haar tijd.

Een dag later mag Felix Da Housecat, bekend van onder meer 'Silver Screen' en 'Madame Hollywood', Lokeren aan het dansen brengen. Het bekendste nummer van de Amerikaan is misschien wel 'My life muzik', dat hij uitbracht onder zijn alter ego Thee Maddkatt Courtship.

Op zondag 3 augustus mag de Canadese singer-songwriter Daniel Lanois het publiek opwarmen voor Sinead O'Connor. Naast die buitenlandse namen werden ook onder meer Arsenal, Tim Vanhamel, Isabelle A, Shameboy, Headphone en The Glimmers aan de affiche toegevoegd.

20-06-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson gaat op zoek naar nieuwe Janet Jackson

Janet Jackson gaat op zoek naar nieuwe Janet Jackson

Om All For You te bekijken druk op de foto.

.
Janet Jackson krijgt een realityshow op MTV. In de soap begeleidt de zangeres een groepje aspirant-zangers en -dansers. De casting voor het programma is al begonnen, zo meldt vakblad Variety.

Wereldtournee
"Het is een zoektocht naar de nieuwe Janet Jackson, Justin Timberlake of Usher", vertelt producent Dave Broome. Het productieteam zoekt op plekken als kerkgenootschappen, jongerencentra naar jong talent. De opnamen vinden de komende maanden plaats, terwijl Jackson zich voorbereidt op haar wereldtournee, die op 10 september van start gaat. Wanneer de show op de buis komt, is nog onbekend.

20-06-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Mavericks
The Mavericks
Om Here Comes The Rain te bekijken druk op de foto.

.

20-06-2008 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Kingston
Sean Kingston
Om Beautiful Girls te bekijken druk op de foto.

.

Kisean Anderson (Miami, 3 februari 1990), beter bekend onder zijn artiestennaam Sean Kingston, is een Jamaicaans-Amerikaanse zanger. Zijn Jamaicaanse wortels leven voort in zijn artiestennaam, want Kingston is de hoofdstad van Jamaica.

Sean Kingston beleefde in 2007 zijn doorbraak door met zijn eerste single Beautiful girls direct op de eerste plaats van de Billboard Hot 100 te komen. Beautiful girls bevat de muziek en een deel van de tekst van Stand by me van Ben E. King uit 1961. De single stond vijf weken op nummer 1, en bereikte later ook de eerste plek in het Verenigd Koninkrijk.

In september 2007 kwam de single uit in Nederland en bereikte het de Nederlandse Top 40. Het werd een alarmschijf en zeer populair. Ook zijn tweede single Me Love was populair, maar kwam maar tot de tipparade.

Kingston was op 5 oktober 2007 te gast in JENSEN!.


20-06-2008 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Berry
Dave Berry
Om mama te beluisteren druk op de foto.

.

20-06-2008 om 10:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een leven vol passie
Een leven Vol Passie
De afbeelding “http://img403.imageshack.us/img403/37/levenvolpassieet8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

19-06-2008 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van Sylver gaat scheiden na twee jaar huwelijk

Sylvie van Sylver gaat scheiden na twee jaar huwelijk

Om Turn The Tide te bekijken druk op de foto.

.
De 27-jarige Sylvie De Bie, zangeres van de danceformatie Sylver, gaat na twee jaar huwelijk scheiden van haar man Khalid Boujida.

Het duo trouwde op 29 april 2006 in Heist-op-den-berg. Het koppeltje leerde elkaar kennen in 2001 in een discotheek. Samen hebben ze een dochtertje van zeven maanden, Noor. Hun nieuwe huis staat al te koop voor ruim 500.000 euro.

De twee gaan "als goede vrienden" uit elkaar, stellen hun advocaten. Toch doen over Khalid geruchten van overspel en drugs de ronde. Sylvie is daarvan op de hoogte maar heeft er "nooit bewijzen van gezien". "We zijn gewoon uit elkaar gegroeid"

19-06-2008 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leona Lewis is meest sexy vegetariër

Leona Lewis is meest sexy vegetariër

Om Bleeding Love te bekijken druk op de foto.

.
De Britse winnares van Idool Leona Lewis en zanger van Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis werden verkozen als meest sexy vegetariërs van 2008. De verkiezing werd georganiseerd door PETA, duizenden mensen brachten hun stem uit.

De twee werden verkozen uit een hoop bekende celebs: Alicia Silverstone, Alyssa Milano, Kim Basinger, Joss Stone, Natalie Imbruglia, Petra Nemcova en Naomi Watts dingden mee naar de prijs.

Missie
"Geweld tegen dieren kan ik gewoon niet verdragen", zegt Lewis. "Ik ben een vegetariër maar ik zal ook nooit kleren, schoenen of handtassen uit leder dragen. Ik trek niets aan waar dieren voor hebben afgezien. Ik ben een meisje met een missie."

Veganist
Anthony Kiedis gaat nog een beetje verder en is veganist. Hij eet dus ook geen zuivel of andere producten afkomstig van dieren. "Ik zag een documentaire over de toestanden op veeboerderijen. Dat heeft me overtuigd."

De afgelopen jaren vielen Prince, Kevin Eubanks, Natalie Portman, Shania Twain, Chris Martin, Andre 3000, Tobey Maguire, Josh Hartnett, Alicia Silverstone and Lauren Bush al in de prijzen

19-06-2008 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller speelt Marianne in Robin Hood-film

Sienna Miller speelt Marianne in Robin Hood-film

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna_miller1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sienna Miller neemt de rol van vrouwe Marianne op zich in een nieuwe verfilming van het verhaal van Robin Hood. Dat heeft ze bevestigd tegenover de BBC. De 26-jarige actrice gaat in de film spelen naast Russel Crowe, die de rol van de sheriff van Nottingham zou gaan vertolken. Als regisseur is Ridley Scott gestrikt.

Wie de hoofdrol van de Engelse volksheld Robin Hood gaat spelen, is nog niet bekend. Miller kijkt uit naar de filmopnamen. "Het gaat gebeuren", zei de blonde ex van Jude Law. "Ik heb het pas gehoord. Het is het leukste nieuws van de hele wereld."

De actrice is momenteel bezig aan een promotietournee voor de romantische dramafilm 'The Egde of Love', waarin ze samen met haar vriendin Keira Knightley de hoofdrol speelt

19-06-2008 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urban Trad in zwaar verkeersongeval

Urban Trad in zwaar verkeersongeval

Om Sanoma te bekijken druk op de foto.

.
De Belgische folkgroep Urban Trad is in de buurt van Saint-Avold, in het noordoosten van Frankrijk, slachtoffer geworden van een zwaar verkeersongeval. Als bij wonder raakte niemand van de zes muzikanten levensgevaarlijk gewond.

De groep was op weg naar een festival in het Franse Ostwald. De wagen, met zes mensen aan boord, knalde onderweg op een Oostenrijkse vrachtwagen, die in brand schoot. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en moesten zes mensen bevrijden. Twee raakten zwaargewond en liepen verschillende breuken op. Drie anderen raakte lichtgewond, één was ongedeerd maar in shock. De bestuurder verklaarde dat hij was ingedommeld achter het stuur.

De zwaargewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis van Metz, de anderen naar andere ziekenhuizen in de buurt. "Mirakels bestaan, want uiteindelijk bleek niemand levensgevaarlijk gewond", zo zegt de manager van de groep. Voor de optredens van dit weekend worden de drummer en accordeoniste wel vervangen.

19-06-2008 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Coninx verkoopt villa voor 1,5 miljoen

Stijn Coninx verkoopt villa voor 1,5 miljoen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/stijn-coninx.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Stijn Coninx (51) verkoopt zijn stulpje in Opwijk. Vraagprijs: 1.475.000 euro. De filmbaron, op het ogenblik druk bezig met de voorbereiding van zijn nieuwste film over het leven van Soeur Sourire, vindt zijn woonst te groot.

19-06-2008 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Church zwanger van tweede kind

Charlotte Church zwanger van tweede kind

Om Somewhere over the Rainbow te bekijken druk op de foto.

.
Charlotte Church is alweer zwanger. Dat heeft de 22-jarige Britse zangeres, die negen maanden geleden beviel van haar eerste kind, laten weten op haar website. "Daar gaan we weer", schrijft ze.

Church en haar 26-jarige vriend, rugbyer Gavin Henderson, verwelkomden eind september dochtertje Ruby Megan Henderson. Op haar weblog schrijft de zangeres, die op 12-jarige leeftijd doorbrak met haar album 'Voice of an angel', dat zowel het koppel als de directe familie 'dolgelukkig' is met het nieuws. Wanneer de nieuwe spruit wordt verwacht, is niet bekendgemaakt.

19-06-2008 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lori Spee
Lori Spee
Om How Many Times te bekijken druk op de foto.

.

Lori Spee (1 september 1946, Oklahoma) is een Amerikaans-Nederlandse zangeres.
Vanaf 1970 woont ze samen met haar Nederlandse echtgenoot in het Limburgse Geleen.

Met behulp van studio-eigenaar Jan Theelen pakt ze omstreeks 1974 haar zangcarrière weer op. Als ze in 1980 optreedt in het televisieprogramma Music Gallery, betekent dat het begin van een succesvolle loopbaan. Twee jaar later, in 1982, verschijnt haar debuutalbum Behind Those Eyes, waarvoor ze een Edison en een gouden plaat krijgt. Van dit album wordt "How Many Times" een grote hit. Later volgt "Good News, Bad News".

In oktober verschijnt meteen de tweede plaat, Dreamland. Het titelstuk van deze plaat wordt gebruikt in de film Ademloos, met Monique van de Ven in de hoofdrol. In 1983 krijgt Lori Spee voor haar hele oeuvre de Pall Mall Export Prijs. Ze geeft diverse optredens, tourt langs theaters in Nederland en België. Als presentatrice verschijnt ze in het Amerikaanse televisieprogramma Holland On Satellite. In België speelt ze de hoofdrol in de Engelse televisieserie/cursus Take It Easy van de BRTN. In 1983 verschijnt ook haar derde album, Intuition, waar ze opnieuw een Edison voor ontvangt. In 1986 nam ze samen met de leadzanger van Procol Harum, Gary Brooker het duet "Two fools in love" op.


19-06-2008 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Rawls
Lou Rawls
Om Lady Love te bekijken druk op de foto.


.

Louis Allen Rawls (Chicago, 1 december 1933 - Los Angeles, 6 januari 2006) was een Amerikaanse soulzanger.

In zijn schooltijd was hij al bevriend met de soulzanger Sam Cooke, met wie in de jaren '50 in een gospelkoor: Teenage Kings of Harmony zong. Na zijn militaire dienst ging Rawls zingen bij de groep Pilgrim Travelers. Tijdens zijn tournee kreeg hij in 1958 een ernstig auto-ongeluk. Hij lag hierna 5 1/2 dag in coma.

In 1962 kreeg hij een contract bij de platenmaatschappij Capitol Records. Zijn eerst R&B-nummer: Love Is a Hurtin' Thing verscheen in 1966 op zijn album Soulin'. Een jaar later kreeg hij zijn eerste Grammy voor zijn single Dead End Street. Hij zou in zijn muzikale carrière uiteindelijk drie Grammy's behalen.

In 1976 brak hij wereldwijd door met het album "All Things in Time" waarop het nummer You'll Never Find Another Love Like Mine staat. In 1977 had hij nog een grote hit met Lady Love uit zijn album "When You've Heard Lou, You've Heard It All".

Naast het zingen, verscheen hij ook als acteur in een aantal speelfilms, zoals Leaving Las Vegas, Blues Brothers 2000 en Baywatch Nights.

In december 2005 werd bekend, dat Rawls aan longkanker en aan een hersentumor leed. Hij overleed op 6 januari 2006 in het ziekenhuis van Los Angeles op 72-jarige leeftijd.


19-06-2008 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen voor jou
Alleen voor jou
De afbeelding “http://img174.imageshack.us/img174/8171/aniston301024x768ba5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

18-06-2008 om 23:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!