Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna durft niet voor Playboy poseren

Rihanna durft niet voor Playboy poseren

Om SOS Te Beluisteren druk op de foto.

.
Rihanna mag van haar moeder niet voor Playboy poseren. "Als ik da doe, dan slaat mijn moeder me dood", beweert het zangeresje. Het is nog maar de vraag of ze het zelf wil. Rihanna is immers geobsedeerd door haar achterste en haar benen. Ook met de zegen van haar moeder zou ze nog twijfelen.

12-07-2008 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise schenkt Kidman babyspullen

Tom Cruise schenkt Kidman babyspullen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tom Cruise en zijn huidige vrouw Katie Holmes.

Tussen Nicole Kidman en haar ex-man Tom Cruise lijkt alles koek en ei. Cruise heeft een luxueuze geschenkmand verzonden aan de Australische actrice, die maandag beviel van dochtertje Sunday Rose. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People op basis van een anonieme bron. In de mand zaten onder meer verschillende spulletjes uit de babylijn van het Franse topmerk Hermes.

De 41-jarige Kidman verwelkomde Sunday Rose maandag in een ziekenhuis in Nashville. Haar echtgenoot, zanger Keith Urban, week tijdens de bevalling niet van haar zijde. Het meisje is het eerste biologische kind van Kidman. Samen met Cruise adopteerde ze eerder Bella (15) en Connor (13).

12-07-2008 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Buble en Emily Blunt niet langer samen

Michael Buble en Emily Blunt niet langer samen

Om Everything te bekijken druk op de foto.

.
Michael Buble en actrice Emily Blunt zijn niet langer een koppel. Dat heeft een woordvoerder van de Canadese zanger bevestigd aan showbizzexpert Perez Hilton. "Jammer genoeg gaan ze na drie jaar hun eigen weg", stelt Liz Rosenberg, die ook Madonna vertegenwoordigt.

De 32-jarige Buble scoorde vorig jaar in ons land een hit met 'Everything'. De Britse Emily Blunt is bij het grote publiek bekend als kribbige assistent in de film 'The devil wears Prada'.

12-07-2008 om 09:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buddy Holly
Buddy Holly
Om Everyday te beluisteren druk op de foto.

.

Buddy Holly (Lubbock (Texas), 7 september 1936 – Mason City (Iowa), 3 februari 1959), werkelijke naam Charles Hardin Holley, was een rock-'n-roll-zanger, gitarist en componist.

Zijn meest bekende nummers zijn That'll Be The Day, Oh Boy (mei 1958 samen met The Crickets), Peggy Sue en Maybe Baby.

Vandaag de dag is Buddy Holly nog steeds een cultfiguur van de rock-'n-roll door zijn talent en ook omwille van het stormachtig verloop van zijn carrière: hij was al een semiprofessioneel muzikant toen hij zestien jaar oud was en overleed bij een vliegtuigongeval, amper 22 jaar oud en al zeer succesvol.

Buddy Holly begon met onvervalste countrymuziek. In september 1953 krijgt Buddy samen met Jack Neal een eigen wekelijks radioprogramma bij een lokaal radiostation. Als Jack trouwt, neemt Bob Montgomery zijn plaats in. Samen met Bob neemt hij in de jaren 1954-55 een tiental countrynummers op, die na zijn dood worden uitgebracht. Nadat Buddy op 2 januari 1955 Elvis Presley had zien optreden in Lubbock, zegt hij de country gedag en speelt hij rock 'n roll. In januari 1956 krijgt Buddy een platencontract bij Decca, Bob is niet in het contract inbegrepen, hij houdt het liever bij country. Zijn Deccaperiode wordt geen echt succes, weliswaar worden er enkele singles uitgebracht maar na een jaar wordt zijn contract niet verlengd. In februari 1957 neemt hij in de studio van Norman Petty in Clovis, New Mexico een tweede versie op van het nummer That'll be the day dat hij eerder al opnam voor Decca. Dit is het begin van Buddy's succes. Samen met drummer Jerry Allison, bassist Joe Mauldin en rhythmgitarist Niki Sullivan formeert hij The Crickets. That'll be the day wordt een succes, een derde plaats in de VS en nummer 1 in Groot-Brittannië. Verdere haalt hij successen met Oh Boy en Peggy Sue. In augustus 1958 trouwde hij met Maria Elena Santiago uit Puerto Rico. De jaren 1957 en '58 zijn een aaneenschakeling van optredens in de VS, Australië en Groot-Brittannië. In oktober '58 valt de band The Crickets uit elkaar. In 1959 gaat Buddy op tournee in het noorden van Amerika. Hij laat zich op deze Winter Dance Party begeleiden door Waylon Jennings, Tommy Allsup en Carl Bunch, die later wegens bevriezingsverschijnselen in het ziekenhuis terecht komt. Verder toerde hij samen met andere bekende solozangers waaronder de 17-jarige Ritchie Valens (bekend van La Bamba) en J.P. Richardson The Big Bopper (die we kennen van Chantilly Lace).

Het transport op deze laatste tournee is slecht georganiseerd. Oude en vaak kapotte bussen. En het is hartje winter. Na een optreden in Clear Lake, Iowa op 2 februari 1959, had Buddy Holly een 4-persoonsvliegtuigje gecharterd om zo wat sneller in de volgende plaats Fargo, North Dakota te komen. Oorspronkelijk was het plan dat Waylon Jennings en Tommy Allsup mee zouden vliegen. Waylon staat zijn plaats af aan een zieke J.P. Richardson. Ritchie Valens probeert Tommy Allsup om te praten om zijn plaats in het vliegtuig af te staan. Omdat Ritchie maar bleef vragen, besluiten ze een munt op te gooien. "Heads" roept Ritchie en kop was het. Vele jaren later had Allsup een bar "Heads up".

In de vroege uren van 3 februari 1959 stijgt de Beechcraft Bonanza op van het vliegveldje van Mason City, Iowa met aan de knuppel de 21-jarige piloot Roger Peterson. Na enkele kilometers vliegt het vliegtuigje om onbekende redenen tegen de grond. Pas de volgende morgen, als het licht is, wordt het wrak ontdekt, niemand heeft het ongeluk overleefd. In het nadien uitgebrachte onderzoek naar het ongeluk wordt de schuld gelegd bij de jonge piloot, die niet competent was om op instrumenten te vliegen, en die mogelijk de gyroscoop precies verkeerd interpreteerde zodat hij dacht dat hij steeg, terwijl hij in feite aan het dalen was.

In 1971 schreef Don McLean het nummer American Pie dat een beschrijving is van de dood van Buddy Holly en de evolutie van de muziek in de jaren na zijn dood. Een bekende zin uit dit nummer zorgde ervoor dat 3 februari 1959 voortaan bekend staat als "The day the music died". In tegenstelling tot populaire mythes is "American Pie" niet de naam van het vliegtuigje.

Holly was een pionier van de Rock and Roll, maar door zijn jeugdig overlijden kon hij zijn muziek niet verderzetten. Hij experimenteerde volop met alternatieve instrumenten zoals de viool in zijn laatste opname's. Hij legde de basis voor vele groepen na hem: The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan, ...

The Beatles hebben ook nooit ontkend dat Holly (evenals Chuck Berry) een grote invloed hadden op hun ontwikkeling. Paul McCartney kocht in 1976 de rechten op van alle Holly-composities. Hank B. Marvin, lid van The Shadows, bracht de cd Hank plays Holly op de markt als hommage aan Buddy Holly. Het was trouwens door het horen van Buddy's muziek dat Hank B. Marvin vroeg om een Fender Stratocaster gitaar mee te brengen uit de States. (Naar verluidt de eerste gitaar van dat type die ooit in Engeland werd ingevoerd). Naast de typische Buddy Holly sound zou deze gitaar dan ook determinerend worden voor de sound van The Shadows. In 1978 verscheen de film The Buddy Holly Story, met acteur Gary Busey als Buddy.


12-07-2008 om 02:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zag je in mijn dromen
Ik zag je in mijn dromen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rihanna911024x768-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

ik zag je in mijn dromen
het was een zwoele nacht
als nooit tevoren
jij had zo'n betoverende lach
 
wij liepen naar elkaar toe
bleven even staan
geluk is iets mooi's
als je naar elkaar verlangt
 
hoe deze zwoele nacht eindigde
weet ik niet
toch heb ik in deze nacht
gekozen voor jou lieve ogen
en charmante lach

11-07-2008 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Leyers
Jan Leyers
Om Only Your Love Will Do te bekijken druk op de foto.

.

Jan Leyers (Wilrijk, 1958) is een Belgisch muzikant, filosoof en televisiemaker.

In 1978 richtte Leyers samen met Hugo Matthysen, Bart Peeters en Marc Kruithof de coverband Beri-Beri op; de groep probeerde ook met eigen nummers succes te bereiken maar zonder resultaat. Begin jaren 80 maakte Leyers muziek voor enkele theaterproducties (voornamelijk te Antwerpen) en musicals.

In 1986 ontmoette hij Paul Michiels; het duo besloot te gaan samenwerken en werd later bekend onder de naam Soulsister. In 1988 haalde de groep een grote hit met het nummer "The way to your heart". In 1994 kwam het laatste album van Soulsister uit. Naast verschillende muzikale projecten legde Leyers zich daarna ook meer toe op het maken van televisieprogramma's. Op 1 maart 2008 gaf Soulsister een groots reünie-concert  in het Antwerps Sportpaleis.


11-07-2008 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eagle Eye Cherry
Eagle Eye Cherry
Om Falling In love Again te bekijken druk op de foto.


Eagle Eye Cherry (Stockholm, 7 mei 1971) is een Zweeds artiest. Het is de artiestennaam van Eagle Eye, hij wordt ook wel Cherry genoemd. Zijn eerste album bracht hij uit onder de naam Eagle Eye, maar hij veranderde dat snel weer in Eagle Eye Cherry

Cherry is de zoon van de legendarische jazztrompettist Don Cherry en broer van hiphopzangeres Neneh Cherry. Hij groeide op in Zweden, maar verhuisde naar New York in de puberteit en ging regelmatig met zijn vader mee op tournee. Hij leerde drummen en ging naar The School of Performing Arts in Manhattan, waar hij opviel door zijn goede drumkwaliteiten. Naast het maken van muziek en het schrijven van nummers heeft hij ook geacteerd. Ondanks een groeiende interesse in het theater ging hij in 1994 toch verder met nummers schrijven en maakte korte tijd deel uit van een band.

Begin 1996 kreeg hij van het Sony-label Work Records een contract aangeboden, en twee jaar lang werkte hij aan zijn debuutalbum 'Desireless'. Van dat album werd 'Save Tonight' terecht op single uitgebracht, want het werd in 1998 een grote internationale hit, in Engeland heeft het lange tijd in de Top 40 gestaan, en ook in de VS en in Nederland kwam het in de top 100.

Hij kreeg onder meer een Grammy-nominatie voor dit succes. Dankzij zijn succes komt hij in aanraking met Carlos Santana, met wie hij de studio induikt en gaat touren. Producer Rick Rubin toont ook interesse en helpt Cherry met het maken van zijn volgende album. Present/Future kwam eind 2001 uit, maar leverde geen grote successen op. Hij maakte nog een single in die tijd erna, zoals 'Long way around', deze kwam in het Verenigd Koninkrijk op de nummer 4 plaats en in Nederland kwam het net in de Top 100.


11-07-2008 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen zwanger

Evi Hanssen zwanger

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/evi-hanssen.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Expeditie Robinson-presentatrice Evi Hanssen en haar echtgenoot, zanger Fred Di Bono, verwachten hun eerste kindje. Het kindje wordt verwacht in januari 2009. Het koppel trouwde in september 2005 en richtte samen ook het productiehuis Bonhanssa op.

In het najaar is Evi weer op het Vlaamse scherm te zien met Expeditie Robinson. Deze herfst ligt ook de nieuwe cd van Silverene, de groep van Fred Di Bono, in de winkels.

"Met al die plannen in het vooruitzicht is de zwangerschap een onverwachte, maar zeer aangename verrassing", aldus Evi en Fred.

11-07-2008 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie eist keizersnede

Angelina Jolie eist keizersnede

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De tweeling van Angelina Jolie en Brad Pitt is gepland voor dinsdag. Volgens In Touch Weekly is de actrice haar zwangerschap beu en eist ze een keizersnede.

"Zenuwinzinking nabij"
Ze is ook haar verblijf in het ziekenhuis van Nice moe. "Ze was ontzettend beleefd toen ze net arriveerde, maar ze wordt steeds ambetanter", vertelt een bron. "Ik denk dat ze een zenuwinzinking nabij is. Ze is al van slag als er niet genoeg ijs in haar glas zit." Gelukkig voor Jolie krijgt ze regelmatig bezoek van Brad en de kinderen. "Brad komt iedere dag op bezoek en dan blijft hij een paar uur. Vaak neemt hij de kinderen mee en dan zie je Angelina herleven. Ze lacht en je merkt dat ze veel voor haar betekenen."

11-07-2008 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig vaker naakt in nieuwe Bondfilm

Daniel Craig vaker naakt in nieuwe Bondfilm

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/daniel-craig.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De makers van de nieuwe Bondfilm, 'Quantum of Solace' willen Daniel Craig vaker naakt zien. De scène uit de vorige Bondfilm waarbij Craig in zwembroekje en blote bast uit de zee stapte viel bij het publiek zo in de smaak dat beslist werd om een aantal scènes te hernemen.

Er werd ook een nieuwe scène aan toegevoegd, vertelt een crewlid. "De scène uit Casino Royale met Bond in zijn zwembroekje kon op bijval rekenen van het grote publiek en daarom werd beslist om een aantal scènes opnieuw in te blikken. We willen de kijkers nog meer genot verschaffen." Geen vrouw die daarover zal klagen!

11-07-2008 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton ontkent incident in nachtclub

Paris Hilton ontkent incident in nachtclub

Om Nothing In This World te bekijken druk op de foto.

.
Paris Hilton ontkent met klem een relletje in een nachtclub. Volgens Hilton was het bericht gewoon een promostunt voor de club in LA.

"Kwakkel"
Hilton zou in de club een klap gekregen hebben. Ze verliet de Coco de Ville met een grote vlek op haar kaak maar de blondine ontkent met klem het verhaal over het incident. "Ik heb me er geamuseerd en had er met niemand ruzie. Ik vraag me echt af waar het verhaal vandaan komt. Het is een echte kwakkel", aldus Hilton. "Het verhaal werd waarschijnlijk gelanceerd om aandacht te trekken voor de club."

11-07-2008 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Eagles
The Eagles
Om Take It Easy te bekijken druk op de foto.

.
The Eagles is een Amerikaanse rockband, een van de succesvolste bands aller tijden. De band werd in 1971 opgericht en is anno 2008 nog steeds actief, hoewel met enkele jaren onderbreking. De naam verwijst naar de Amerikaanse adelaar, tevens het beeldmerk van de Verenigde Staten.
De groep ontstond in het begin van de jaren zeventig in Los Angeles, eerst als begeleidingsband van Linda Ronstadt, maar al snel sloegen ze hun eigen vleugels uit. Hun vroegste muziek was een mengeling van country en bluegrass, vermengd met de harmonieën van de Californische surfmuziek. Hierdoor ontstonden gevoelige nummers over relaties, auto's en een zwervend leven. De pioniers van dit nieuwe genre waren begenadigde singer-songwriters als Jackson Browne, J.D. Souther en Warren Zevon en bands als Buffalo Springfield en Poco. Uit de subcultuur in en om Sunset Boulevard en The Valley in Los Angeles die rond deze componisten ontstond, distilleerden de Eagles een eigen geluid dat synoniem werd met de term Californische countryrock. Op latere albums van de groep werd de bluegrassmuziek meer en meer afgezworen en ging men over naar een meer recht-toe-recht-aan rock-geluid.

Geen van de vier oprichters was geboren in Californië. Gitarist/toetsenist Glenn Frey ontvluchtte de koude winters en de beklemmende muziekscene van zijn geboortestad Detroit en introduceerde een Rhythm-and-blues-geluid. Drummer Don Henley was bijna afgestudeerd in Engelse literatuur. Gitarist/mandolinist/banjospeler Bernie Leadon had een passie voor country en bluegrass die een sterke invloed had op het vroege geluid van de band. Bassist Randy Meisner was een liefhebber van auto's en fietsen en verkeerde eigenlijk liever bij zijn familie dan dat hij zijn tijd besteedde aan het bespelen van een basgitaar in een rockband.

De band werd geformeerd in 1971 toen John Boylan - toen manager van Linda Ronstadt - Frey, Leadon, and Meisner losweekte van hun bezigheden. Ze misten nog een drummer totdat Frey Henley belde die hij had ontmoet in The Troubadour in Los Angeles. Twee maanden lang vormden Eagles de band achter Ronstadt maar na afloop van deze tournee besloten de mannen een eigen groep te vormen.

Het eerste album (Eagles) was gevuld met pure, soms onschuldig aandoende, countryrock; het tweede (Desperado) had als thema "bandieten van het Wilde Westen" en vormde het eerste bewijs van de voorliefde voor het maken van thema-albums. De eerste twee albums werden opgenomen in Londen en geproduceerd door Glyn Johns.

Voor het maken van het derde album (On the Border) werkte de groep wederom samen met producer Glyn Johns, die daarvoor had gewerkt met Led Zeppelin, The Rolling Stones, en The Who. De band wilde meer de rock-kant op maar Johns neigde meer naar de 'wollige' kant van de muziek van de Eagles. Na twee-derde van het album samen met Johns te hebben afgemaakt richtte de band zich op Bill Szymczyk die de rest van het album af maakte. Szymczyk introduceerde Don Felder die een slidegitaar gebruikte in het lied Good Day in Hell waarover de andere bandleden zeer enthousiast waren. Twee dagen later werd Felder de vijfde Eagle. Het album On the Border bracht de groep een Billboard nummer-één-hitsingle met het lied Best of My Love op 1 maart 1975.

Het volgende album, One of These Nights, had een agressieve rock-achtige basis. Tussen het maken van dit album en de daaropvolgende tournee verliet Bernie Leadon de groep omdat hij zichzelf wilde beschermen tegen het oneindige alcohol en drugsgebruik en zoals hij later zelf zegt "the endless partying". Hij werd vervangen door Joe Walsh (geboren 20 november 1947), een veteraan die had gespeeld in groepen als The James Gang en Barnstorm en al een eigen solocarrière had. Hiermee werd duidelijk welke richting de groep op wilde: ze wilden 'rocken'. De titelsong van One of These Nights haalde de nummer-één-positie op de Billboard-lijst op 2 augustus 1975. Rond deze tijd kregen de verschillende personen en persoonlijkheden binnen de band meningsverschillen en ontstonden verschillende interne ruzies.

Het volgende album, Hotel California (1976), heeft als onderwerp het nastreven van de 'Amerikaanse Droom'. Met Californië als metafoor voor de Verenigde Staten van Amerika schreven de Eagles liederen over onschuld (New Kid in Town, nummer één op de Billboard-lijst op 6 februari 1977), over verleiding (Life In The Fast Lane en het titelnummer Hotel California dat op 7 mei 1977 de nummer-één-positie behaalde). Gedurende het laatste deel van de erop volgende tournee besloot Randy Meisner plotseling dat hij genoeg had van het leven in hotelkamers en hij verliet de band om in de betrekkelijke rust van Nebraska te werken aan herstel en een solocarrière.

Meisner werd vervangen door de man die hem ook al had opgevolgd in de band Poco: Timothy B. Schmit (geboren 30 oktober 1947). In februari 1978 doken de Eagles de studio weer in om hun laatste studioalbum op te nemen: The Long Run. Het maken hiervan kostte maar liefst twee jaar maar leverde de groep wel hun vijfde en laatste nummer één hitsingle op met Heartache Tonight (10 november 1979). Tijdens de promotie-tour verhevigden de persoonlijke meningsverschillen zich, met een toppunt toen Henley in de nacht van 21 november 1980 werd gearresteerd toen in zijn hotelkamer cocaïne, Quaaludes en marihuana was gevonden nadat een 16-jarige prostituee in zijn hotelkamer door drugs was bevangen. Hiervoor werd Henley later veroordeeld.

Nadat de The Long Run-tour in 1980 was afgesloten werd een tijdlang niets van de band gehoord en hadden alle leden solocarrières met wisselend succes. In het begin van de jaren negentig werd het album Common Thread ter ere van de Eagles uitgebracht. Een van de makers, Travis Tritt, stond er op dat op de video voor Take It Easy alle leden van de Eagles zouden optreden. Toen de video af was besloten de leden (in 1994) om de band weer bijeen te brengen.

Don Felder werd in 2001 uit de band gezet vanwege contractbreuk. September 2005 kwam dit voor het gerecht.

Hieruit ontstond een live-album getiteld Hell Freezes Over (naar aanleiding van een uitspraak van Henley die zei dat de groep weer bijeen zou komen 'als de hel bevriest' - een populaire Amerikaanse uitdrukking) en een single Get Over It die over hetzelfde onderwerp gaat.

Een nieuwe controverse ontstond nadat de band op 12 september 1996 tijdens een optreden voor de Democratische Partij in Los Angeles het nummer Peaceful Easy Feeling opdroeg aan Saddam Hoessein.

In 1998 werd de band opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en gedurende de ceremonie traden alle zeven leden gezamenlijk op.

Hierop volgden een aantal reunion-tours die vooral opvielen door de hoge toegangsprijzen die alle records braken.

Een nieuw Eagles-album (het eerste studioalbum sinds 1979) krijgt de naam The Long Road Out Of Eden. Het album kwam uit in oktober 2007. Inmiddels is ook de eerste single uitgebracht. Het heeft de naam "How Long" gekregen. De single gaat een beetje terug naar het begin van the Eagles.

Er zijn twee bijzondere dingen te melden over het album. Het eerste is dat het album enkel nieuwe nummers bevat. Het tweede stond in een van de verstuurde nieuwsbrieven. Volgens deze nieuwsbrief zou het album enkel te verkrijgen zijn via walmart.com, Sam's Club, Wal-Mart, en eaglesband.com.

Ter promotie van het album trad de band op 1 april en 3 april 2008 op in Ahoy Rotterdam als onderdeel van hun 'Long Road Out Of Eden World Tour'.


11-07-2008 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
10-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen met jou zijn.
Samen met jou zijn.

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kristen781024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

10-07-2008 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yasmine
Yasmine
Om meisjes aan de macht te bekijken druk op de foto.

.

Yasmine (Kontich, 3 maart 1972) is een Vlaamse zangeres en presentatrice. Haar echte naam is Hilde Rens. Zij is sinds 30 augustus 2003 gehuwd met Marianne Dupon, bekend als winnares van het TV1-programma "De Mol".

Op 9 maart 2007 werd hun dochter Ella-Louise geboren.

In 1991 maakte ze haar platendebuut, toen de CD Mooi zo uit kwam. Ze trok langs theaters en festivals met vertaalde liedjes van Leonard Cohen.

Yasmine begon haar televisiecarrière bij VTM. Ze presenteerde in 1993 onder andere het muziekprogramma Tien om te zien. In 1998 stond ze als VJ mee aan de wieg van TMF Vlaanderen. Nadien kon Yasmine aan de slag bij één. Ze begon als presentatrice van het showbizzprogramma De rode loper. In 2004 presenteerde ze de quiz Memento. In 2006 was ze ook jurylid bij de preselecties van Eurosong. In 2006, 2007 en 2008 presenteerde ze het muziekprogramma Zo is er maar één. Bovendien is ze ook omroepster bij één.

Yasmine stond in 2004 tien jaar op de planken en heeft dit gevierd met de tour en cd Liefde en liedjes.

In 2005 werd ze genomineerd voor de titel van De Grootste Belg en eindigde op nr. 263 buiten de officiële nominatielijst.


10-07-2008 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher huwt Hell's Angel

Cher huwt Hell's Angel

Om The Shoop Shoop Song te bekijken druk op de foto.

.
Zangeres Cher gaat binnenkort trouwen met haar 26 jaar jongere vriend. De 36-jarige aanstaande is niet beroemd, wel was hij vroeger een Hell's Angel. Multimiljonaire Cher is wel van plan om onder huwelijkse voorwaarden te trouwen. Haar droomlocatie is het superromantische Las Vegas, weet De Telegraaf.

10-07-2008 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Jan Smit pakt strijd tegen kindermisbruik weer op

Vriendin Jan Smit pakt strijd tegen kindermisbruik weer op

Om Stilte in de storm te bekijken druk op de foto.

.
Yolanthe Cabau van Kasbergen, de vriendin van de Nederlandse zanger Jan Smit, maakt met de nieuwe stichting 'Stop Kindermisbruik' een doorstart in haar strijd tegen kindermisbruik in ontwikkelingslanden. De stichting laat weten wereldwijd projecten te gaan ondersteunen, onder meer gericht op voorlichting op scholen. Hiervoor worden lokale partnerorganisaties ingezet.

Yolanthe vertrok eind mei bij 'People's Trust'. De actrice zei het vertrouwen te hebben verloren in de stichting, die zich inzet tegen kinderprostitutie in landen als India en Nepal. Berichten over de werkwijze van 'People's Trust' zou bij Yolanthe hebben geleid tot de beslissing te vertrekken.

10-07-2008 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson gespot in rolstraat
Michael Jackson gespot in rolstraat
Om Bad te bekijken druk op de foto.

.
De moonwalk zullen we Michael Jackson niet snel meer zien doen. De legendarische zanger is door ernstige rugproblemen aan een rolstoel gekluisterd.

Kinderen duwen rolstoel
De Billy Jean -ster werd onlangs in Las Vegas gespot in pyjama, pruik met baseballpet en een mondkapje terwijl hij door zijn kinderen werd voortgeduwd in zijn rolstoel. Wacko Jacko bezocht er een boekenwinkel. Jackson kampt al een tijdje met gezondheidsproblemen. In 1995 werd Jackson nog met spoed overgebracht naar een ziekenhuis, nadat hij was ingestort tijdens de repetities voor een tv-optreden. Het incident zou toen veroorzaakt zijn door een paniekaanval.

Geruchten comeback
"Er doen voortdurend geruchten de ronde dat Michael Jackson een comeback gaat maken. Het is daarom schokkend om te zien hoe erg het met hem gesteld is. Hij is een schaduw van zichzelf geworden", schrijft de Britse tabloid The Sun. "Hij leek zelfs te zwak om uit zijn rolstoel te komen en te voet verder te gaan. Hij bleef zo'n twee uur in de boekenwinkel en reed zichzelf de hele tijd rond. Het was zielig."

10-07-2008 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey wil mama worden

Mariah Carey wil mama worden

Om Hero te bekijken druk op de foto.

.
Mariah wil nu ze getrouwd is, zo snel mogelijk mama worden. "Ik ken niemand die een betere vader zal zijn dan Nick", aldus Carey.

Ze denkt nu al aan de toekomst van haar spruit en heeft veel over voor haar kind. "Ik denk niet dat opgroeien in Hollywood het beste is voor een kind. Zíj hebben er immers niet om gevraagd. Ik denk dat het belangrijk is om jezelf ook een beetje weg te cijferen. Dat is best lastig als je gewend bent om altijd in de belangstelling te staan."

10-07-2008 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's broer boos op Ritchie

Madonna's broer boos op Ritchie

Om Give It 2 Me te bekijken druk op de foto.

.
Het verschijnen van Guy Ritchie in het leven van Madonna luidde het einde in van de relatie tussen de zangeres en haar jongere broer, schrijft Christopher Ciccone, in zijn boek 'Life with my sister Madonna', waarin hij verschillende geheimen van de Queen of Pop verklapt. Volgens Ciccone houdt zijn zus echt van Guy Ritchie, maar niet zo veel als van zichzelf en haar eigen carriere.

Huwelijk redden
Het 342 pagina's tellende boek verschijnt deze week, terwijl geruchten de ronde doen over een op handen zijnde scheiding tussen Madonna en Ritchie. Volgens Ciccone willen de echtelieden er echter alles aan doen om hun huwelijk niet te laten stranden.

Madonna niet opgezet met boek
De zangeres is niet blij met het boek. Volgens haar woordvoerder heeft de zangeres het niet gelezen maar is ze erg overstuur dat Ciccone besloten heeft een boek over haar te publiceren. "Ik zou denken dat Madonna inmiddels heeft geaccepteerd dat ze nooit een goede band met haar broer heeft gehad", zegt de woordvoerder. "Nu het boek verschijnt, denk ik dat de kansen daarop verkeken zijn."

Madonna's ontmaagding
Ciccone schrijft onder meer over de ontmaagding van zijn zus door 'een man die Russell heette'. Ook een anekdote over ex-geliefde Sean Penn, volgens de zangeres een 'paranoide perfectionist', passeert de revue. En Warren Beatty, een andere ex van Madonna, onderwierp Ciccone ooit op een feestje aan een vragenvuur over zijn homoseksualiteit en hoe het was om homo te zijn.

Intiem zoenen met Paltrow
Het boek gunt de lezer ook inkijkjes over Bruce Willis, die andere vrouwen zou hebben versierd terwijl hij nog met Demi Moore getrouwd was; over Ciccone en Moore in een travestietenbar; en over de intieme zoen die de zangeres en actrice Gwyneth Paltrow ooit zouden hebben gedeeld tijdens een nieuwjaarsfeest.

Egoïstische Madonna
Filmregisseur Ritchie, die nu ruim zeven jaar met Madonna is getrouwd, heeft volgens Ciccone geen problemen met grappen ten koste van homo's. Madonna zelf is volgens haar broer een overlever in de showbusiness, bazig, egoistisch en zich bewust van 'hoe weinig vertrouwen mensen ooit in haar hadden'

10-07-2008 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rene Froger
Rene Froger
Om Bloed, Zweet en Tranen te bekijken druk op de foto.

.
René Froger (Amsterdam, 5 november 1960) is een Nederlandse zanger.

René Froger werd geboren en groeide op in de Amsterdamse wijk de Jordaan. Zijn vader, Bolle Jan, had er een café. In dat café begon Froger al als kind te zingen. Als kind won hij een talentenjacht en als prijs mocht hij meedraaien met Ted de Braak en Mini en Maxi.

In 1987 kwam de debuutsingle van Froger uit, Love Leave Me. Dit nummer kwam niet verder dan de tipparade. Een jaar later scoorde hij zijn eerste Top 40-hit met Winter in America (een cover van Doug Ashdown). Zijn eerste en enige nummer één-hit in Nederland scoorde hij in 1989 met het nummer Alles kan een mens gelukkig maken, samen met Het Goede Doel.

Sinds 1989 scoorde Froger nog tientallen grote en kleinere hits in Nederland. In 2003 kwam Froger met een eigen realityshow op SBS 6 (Puur Froger).

Na zijn concerten in de Amsterdam Arena (2004/2005) ging Froger eind 2005 met zijn nieuwe tour "Pure & More" weer de theaters in. Sinds 2005 vormt hij ook met collega's Gerard Joling en Gordon de gelegenheidsformatie De Toppers waarmee jaarlijks wordt opgetreden. In september 2007 kwam hij weer met een Nederlandstalige plaat: Doe maar gewoon. Ook zal hier een album op volgen.

René Froger heeft als acteur enkele gastrollen gespeeld. Zo had hij een klein rolletje in de film Filmpje! (1995) van Paul de Leeuw en heeft hij een keer meegespeeld in de Nederlandse detectiveserie Baantjer, waarin hij een doodgeslagen duivenmelker speelt.

Op 6 juni 2005 werd door het management van Froger bekendgemaakt dat de zanger prostaatkanker heeft. De kanker was in een vroeg stadium ontdekt en kon goed behandeld worden.

In het najaar van 2006 kreeg René last van zijn luchtwegen, waardoor hij op 29 november van dat jaar bekend maakte dat hij de kerstoptredens in Ahoy af moest zeggen.



10-07-2008 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!