Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Stone Temple Pilots komt uit op 25 mei

Nieuwe Stone Temple Pilots komt uit op 25 mei

Klik op de foto om 'Plush' te beluisteren






Op 25 mei komt het zesde studioalbum van Stone Temple Pilots uit. Het is het eerste album van de band in bijna tien jaar tijd en hoewel ze tijd genoeg hadden om over een naam na te denken, krijgt het kleinood de naam 'Stone Temple Pilots' mee. Veel veranderingen hoeven de fans niet te verwachten. "We weten waar Stone Temple Pilots voor staan", zegt bassist Robert DeLeo. "We hebben als het ware een sonische blauwdruk."

Op de website van Spin kan je 'Take A Load Off' beluisteren, het tweede nummer op het album. Stone Temple Pilots staan deze zomer ook op Graspop.



20-05-2010 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arbeid Adelt! op Sinner's Day en in AB

Arbeid Adelt! op Sinner's Day en in AB

Klik op de foto om 'Pro Vita' te beluisteren



Arbeid Adelt!: Marcel Vanthilt alias Max Alexander.


Arbeid Adelt! is toegevoegd aan de affiche van Sinner's Day, het punk en new wave festival op 31 oktober in de Hasseltse Ethias Arena. De groep rond Marcel Vanthilt speelt ook integraal hun album 'Jonge Helden' in de Rewind-reeks van de Ancienne Belgique.

Arbeid Adelt! is de negende band die aan de line-up wordt toegevoegd van de zestien groepen die op twee podia zullen spelen op Sinner's Day. De organisatoren maakten eerder al bekend dat o.a. Nina Hagen Band, Marc Almond (Soft Cell), Peter Murphy (Bauhaus) en Marky Ramones Blitzkrieg op de affiche staan. Tickets voor Sinner's Day 2011 zijn te koop via de website www.sinnersday.com of via www.sherpa.be.


In de jaren '80 en begin jaren '90 was Arbeid Adelt! verantwoordelijk voor Nederlandstalige absurde elektronische muziek. De groep werd in 1981 opgericht door Marcel Vanthilt (Max Alexander) en Jan Van Roelen (David Salamon). Marcel zong, Jan ging tekeer op sax en ritmebox en daar kwam gitarist Luc Van Acker. 'Ik Sta Scherp', 'De Dag dat het Zonlicht niet meer Scheen' en 'Lekker Westers' werden hun grootste hits. De groep was een springplank voor Luc Van Acker en werd de officieuze geboorteplek van Vaya Con Dios.


Arbeid Adelt! moet ook de enige Nederlandstalige groep zijn die wereldwijd in platenkasten zit. Op 'As Heard On Radio Soulwax Pt. 2' koppelen 2 many dj's Beyonce aan 'Death Disco' van Marcel & Co. Dat is een cover van PiL waarvan de live-uitvoering op de B-kant staat van de single 'De Man Die Alles Noteert'.


Arbeid Adelt! mag het album 'Jonge Helden', uit 1983 en in een productie van TC Matic-gitarist Jean-Marie Aerts  nog eens integraal brengen in de AB, op 4 februari 2011. In diezelfde AB stonden Vanthilt, Van Roelen en Van Acker destijds in het voorprogramma van The Sound, The Selecter en TC Matic.



19-05-2010 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS topact op Dranouter

dEUS topact op Dranouter

Klik op de foto om 'The Architect' te beluisteren






dEUS sluit op zaterdag 7 augustus de derde dag van Dranouter af. Tom Barman en co zitten momenteel in de studio voor een opvolger van 'Vantage Point', maar blijkbaar hebben de heren plots zin gekregen om tijdens de zomer eventjes te toeren. Dranouter wordt wel de enige Belgische stop.

Het nieuwe dEUS-album wordt pas volgend jaar uitgebracht.
(br.hln)


19-05-2010 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concerten Michael Bublé afgelast

Concerten Michael Bublé afgelast

Klik op de foto om 'Haven't Met You Yet' te beluisteren






De Canadese crooner Michael Bublé heeft twee concerten afgelast wegens ziekte van zijn drummer. Bublé zou vanavond optreden in het Gelredome in Arnhem.

De drummer is gisteren onwel geworden en met hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Hierdoor kon het concert dinsdagavond in Parijs ook niet doorgaan. Inmiddels gaat het beter met de drummer, maar hij moet hij nog wel enkele dagen rust houden, aldus Mojo Concerts.



19-05-2010 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga en Black Eyed Peas grote winnaars World Music Awards

Lady Gaga en Black Eyed Peas grote winnaars World Music Awards


http://img189.imageshack.us/img189/1516/blackeyedpeasl.jpg
David Guetta en Will.i.am van Black Eyed Peas.


Lady Gaga mocht vijf awards in ontvangst nemen op de World Music Awards, die gisteren in Monte Carlo werden uitgereikt. Zowel Black Eyed Peas als David Guetta gingen met drie prijzen naar huis.

Gaga mocht de awards voor beste single ('Poker Face'), beste album ('The Fame') en beste rock/pop artiest, beste nieuwe artiest en best verkopende artiest in de VS.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/gaga.jpg


Black Eyed Peas kregen awards voor beste popartiesten, beste R&B-artiesten, en beste hiphopartiesten. Guetta bleek de beste dj en kreeg ook lof voor zijn werk als producer en als bestverkopende Franse artiest.

Jennifer Lopez kreeg de awards voor Uitmuntende Bijdrage aan de Kunsten, The Scorpions werden tot Rocklegende uitgeroepen.



19-05-2010 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingerie van Anna Nicole Smith te koop op eBay

Lingerie van Anna Nicole Smith te koop op eBay


http://img265.imageshack.us/img265/4474/annanicolesmith.jpg


Op de veilingssite eBay zal het ondergoed van wijlen Anna Nicole Smith worden verkocht, zo meldt showbizzportal TMZ.

Met de verkoop van de lingerie probeert Jackie Hatten, de zus van een ex-vriendje van Smith, munt te slaan uit de overleden beroemdheid. Het blijft overigens niet bij slips, bh's en panty's, ook allerlei make-up-spullen van het vroegere Playboymodel gaan onder de hamer.

Het online veilen van de intieme bezittingen van een overledene is misschien niet de meest ethische bezigheid ter wereld, maar Hatten ziet er geen graten in. De veiling is volledig legaal, zegt ze, en ze beschikt over certificaten die de echtheid van de koopwaar bewijzen.

Anna Nicole Smith overleed in februari 2007 aan een overdosis drugs. Ze werd 39 jaar.



19-05-2010 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian huilde om haar prille borsten


Kim Kardashian huilde om haar prille borsten


http://img709.imageshack.us/img709/8043/kimkardashiann.jpg



Toen ze in de puberteit kwam, was Kim Kardashian allerminst opgezet met haar ontluikende borsten. Ze vond het zo erg, dat ze dagenlang liep te huilen.


"Ik was het eerste meisje in mijn klas dat een beha droeg. Ik huilde in bad, dat weet ik nog goed. Al mijn vriendinnetjes waren super mager. Ik had zelfs een ritueeltje waarmee ik dacht dat ik de groei van mijn borsten kon stoppen. Dan nam ik een washandje, deed er heet water op en hield dat tegen mijn bors en bad 'asjeblief, laat ze niet nog groter worden, ze brengen me in verlegenheid'".

Een gesprekje met haar moeder deed het tij keren. "Zij hielp me mijn figuur te aanvaarden. Ik heb nu eenmaal rondingen, ik kan die maar beter aanvaarden en er het beste van maken".



19-05-2010 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opkikker voor Travolta's: baby op komst

Opkikker voor Travolta's: baby op komst


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/preston-en-travolta.jpg?t=1274273589

Preston en Travolta innig met hun dochter Ella Bleu.


Hollywoodacteur John Travolta en zijn echtgenote Kelly Preston zijn in blijde verwachting van een kindje. De 47-jarige actrice is drie maanden zanger, meldt het Amerikaanse magazine People.

De nieuwe zwangerschap is een enorme opkikker voor de Travolta's, die begin vorig jaar hun tienerzoon Jett verloren en vorige week werden geconfronteerd met de dood van hun twee honden. De trouwe viervoeters werden doodgereden op een vliegveld in Maine.
 
"Het is onmogelijk om een geheim te bewaren... zeker eentje als deze", lieten John Travolta en Kelly Preston weten aan People. "We wilden dit heuglijke nieuws zelf wereldkundig maken. Liefs, John, Kelly en Ella."
 
Het Hollywoodstel heeft al een tienjarige dochter, Ella Bleu. Hun 16-jarige zoon Jett overleed in januari vorig jaar aan een hartstilstand tijdens een familievakantie op de Bahamas.



19-05-2010 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl beschuldigt ex-manager Guns n' Roses van sabotage

Axl beschuldigt ex-manager Guns n' Roses van sabotage


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Axl-Rose.jpg?t=1274264632


Axl Rose is boos op de voormalige manager van zijn groep Guns n' Roses, en eist minimum 5 miljoen dollar van de man. Hij beweert dat Irving Azoff hem probeerde te dwingen op tournee te gaan met de oorspronkelijke bandleden, en dat de ex-manager hem het leven zuur maakte nadat Rose dat weigerde.

Rose beschuldigt hem nu van de beraming van een "geheim plan" om Guns n' Roses te saboteren. Op die manier zou Axl dan geen andere keuze hebben dan opnieuw op te treden met gehate ex-bandleden als Slash, Duff McKagan en Matt Sorum.


Als klap op de vuurpijl gebruikte Azoff in een eis tot de betaling van achterstallige commissies zelfs de oorspronkelijke naam van Rose, William Bailey. Die naam is volgens Rose beladen met "hevige emotionele bagage uit mijn kindertijd", iets wat Azoff goed wist uit een resem persoonlijke en vertrouwelijke gesprekken.


Het lijkt dat de lijdensweg van Axl nog niet ten einde is, schrijft TMZ. In een reactie laat Azoff namelijk weten alles haarfijn uit de doeken te doen in zijn boek 'My Life with William Bill Bailey'.



19-05-2010 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willie Nelson op 24 juni in de AB

Willie Nelson op 24 juni in de AB

Klik op de foto om 'Blue Eyes Crying In The Rain' te beluisteren






Vlaanderen houdt niet van country, ook al drukken we nu collectief Bobbejaan Schoepen tegen de borst. Laat ons dat met Willie Nelson wat eerder doen. Daar zijn goede redenen voor.


Van de doden niets dan goeds, kijk maar naar Johnny Cash, maar de Vlaamse muziekliefhebber haalt doorgaans de neus op voor al wat naar country ruikt. Tenzij de smaakpolitie groen licht geeft, zoals bij de reeks 'American Recordings' die Cash in zijn laatste jaren zo populair maakten.


Zo was het ook in 1992, toen Willie Nelson met zijn maten Waylon Jennings, Kris Kristofferson en Johnny Cash als de country-supergroep The Highwaymen in Vorst Nationaal zouden spelen. Het concert werd afgelast omdat er ocharme vierhonderd kaartjes werden verkocht. Enkele weken eerder was ik er getuige van hoe Britse fans het kot, in casu Wembley Arena, afbraken tijdens het concert van deze levende legendes. Mis deze keer de kans niet om de 77-jarige sympathieke outlaw aan het werk te zien.


Wat heeft Willie Nelson gemeen met Bobbejaan Schoepen, behalve dat de jongere generatie hem wellicht pas na zijn dood écht zal beginnen waarderen? Willie maakt net als Bobbejaan, muziek voor en over de kleine man. Ze hebben beiden ook wat grootheidswaan. Willie kocht een stad, al heette die niet Lichtaart en bleek hij een minder geslaagde zakenman dan Bobbejaan. Hij moest zijn stad verkopen om de belastingsgieren van zijn dorpel te houden. Willie kocht ook een pretpark. Hoewel, dat was eigenlijk een golfterrein, maar dankzij Tiger Woods weten we dat ook dat pretparken zijn.


Willie mag ook graag een frietzak opsteken en zetelt in de adviescommissie die het gebruik van wiet wil legaliseren. Ten tijde van Jimmy Carter blowde hij op het dak van het Witte Huis, in 2006 werd op zijn tourbus een voorraadje van honderd gram magic mushrooms en 700 gram wiet aangetroffen. Ook groen: Willie richtte een bedrijf op dat biodiesel verkoopt, BioWillie, gemaakt van soja-olie. En als er ergens in de VS boeren in nood verkeren, richt hij nog eens Farm Aid in, waar hij dan op zijn tractor tot voor het podium rijdt.


Nu we de aandacht van de jonkies hebben: de muziek! Vergeet 'To All The Girls I Loved Before', de stinker die hij met Julio Iglesias opnam. 'They All Went To Mexico' belandde in onze contreien ook in de hitlijsten, maar kan evenmin als zijn beste werk omschreven worden.

Zijn eerste successen schreef Willie voor anderen: Billy Walker kon een eigen dorp kopen met de opbrengsten van 'Funny How Time Slips Away', Faron Young zong 'Hello Walls' in de hitlijsten, Roy Orbison moest "merci, Willie" zeggen voor 'Pretty Paper' en Patsy Cline had haar grootste hit 'Crazy' ook aan Willie te danken.


Zijn nummer 'Night Life', best bekend in de versie van Ray Price, is de meest gecoverde countrysong ooit. Begeleid door Calexico leverde hij met 'Señor (Tales of Yankee Power)' een van de beste bijdragen aan de Dylan-biopic 'I'm Not There'. Maar we houden toch het meest van zijn oudere werk, zoals 'Touch Me' en 'Hello Walls'.


Onlangs bracht hij op het Blue Note-label het album 'American Classic' uit, met Norah Jones en Diana Krall. Maar laat dat laatste u niet afschrikken. Kom vooral luisteren op 24 juni in de Ancienne Belgique. (br.hln)



19-05-2010 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenmeisje:

Sterrenmeisje: "Pedofiel mishandelde me toen ik 6 was"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sterrenmeisje.jpg?t=1274209284


Kimberley Vlaeminck, het meisje uit Kortrijk dat vorig jaar het wereldnieuws haalde met de 56 sterren op haar gezicht, heeft net haar boek uitgebracht. Met 'Van Sterrenmeisje tot Kimberley' hoopt de 19-jarige genoeg te verdienen om de laserbehandeling te betalen. Weekblad Dag Allemaal brengt een voorpublicatie uit het boek, dat leest als een Cyriel Buysse van de 21ste eeuw.

Kimberley werd als zesjarig meisje misbruikt door de sadistische buurman van een tante. Heel haar jeugd is getekend door drankzuchtige ouders, verwaarlozing en schrijnende emotionele ontbering. Duidelijk geen boek om bij in slaap te vallen.

Zwartwerk van ma overnemen
Kimberley zat in het buitengewoon onderwijs toen ze op haar vijftiende overstapte naar deeltijds onderwijs: twee dagen naar school, drie dagen werken in een kapsalon. Maar de school regelde niet altijd werk, en dan werd Kimberley thuis aan het werk gezet: schoonmaken, voor de kinderen zorgen en zelfs het zwartwerk van haar moeder overnemen.

Papa aan de fles
"Nadat haar café over de kop was gegaan, had mijn moeder geen recht op een uitkering. Dus ging ze poetsen in een horecazaak. De zondagochtend had ze daar zelden zin in en dan vroeg ze mijn vader (niet haar biologische vader, maar 'papa Diego', die momenteel in de gevangenis zit, nvdr.) in haar plaats te gaan. Hij kwam mij dan wekken. Terwijl ik poetste, kuiste hij de flessen leeg 'langs binnen', bij voorkeur de whiskyfles. De uitbater begon streepjes op de fles whisky te zetten en ontdekte zo dat er op zondag minder in de fles zat dan bij het sluiten zaterdagnacht. (...) Mijn moeder mocht haar poetsjob houden, maar alle whisky die mijn vader had opgedronken werd van haar loon afgetrokken".


"Vreemd genoeg kon ik altijd beter opschieten met mijn vader, met wie ik geen biologische band heb, dan met mijn moeder. Zo is het vandaag en zo was het dertien jaar geleden toen ik voor het eerst in mijn leven echt hulp nodig had".

Afgetroefd met ijzeren staaf
Kimberley vertelt vervolgens over het bezoek aan een familielid toen ze zes was. Ze omschrijft zichzelf in die periode als "een avontuurlijk kind, een durver die altijd klaarstond om op ontdekkingstocht te vertrekken".

"Daar was ook mijn nichtje Penelope, maar het werd me daar te saai. Geen nood, bij de onthaalmoeder naast de deur zat nog een nichtje van ons en we besloten haar een bezoekje te brengen. Rond de tafel daar zaten nog enkele kleinere kinderen voor wie de buurvrouw macaroni aan het opscheppen was. Haar man, die in een hoek van het keukentje stond, zei dat ik moest komen kijken naar een beest dat daar liep. Ondertussen schudde hij met zijn hand aan zijn onderlichaam waar hij makkelijk aankon omdat zijn broek open stond. Ik schrok, al wist ik niet goed wat ik moest denken. Vlakbij werd er macaroni opgeschept door een vrouw die alles wat er in de hoek van de keuken gebeurde normaal leek te vinden. Rond de tafel zaten kleine kinderen die niks leken op te merken. Toen de man zei dat ik mee moest gaan, volgde ik hem de trap op".

"Hij duwde me een donkere kamer in en deed de deur op slot. Ik riep, trok aan de klink, schoof een gordijn open, sloeg op de ruit. Ik wilde het raam opendoen, maar er zat geen grendel aan. Plots stond de man terug in de kamer, met een lange ijzeren staaf in zijn hand. Daar begon hij me mee te slaan, hard, heel hard. Tegen mijn onderbuik. Zo hard dat ik er dertien jaar later nog steeds de littekens van draag. Ik huilde, schreeuwde, niemand kwam me helpen, niemand leek me te horen".
(...)

Zware trauma's
"Ik ben in tranen bij mijn tante binnengestormd en heb er alles wat ik kon zeggen aan mijn vader verteld, terwijl mijn moeder probeerde me te troosten. Mijn ouders zijn meteen bij de buren gelopen, mijn tante heeft de politie gebeld, mijn nichtjes en ik werden opgevangen door een psychologe die ons wou laten vertellen wat er precies gebeurd was. (...) Tijdens het onderzoek nadien is van alles aan het licht gekomen. Er waren heel wat meer kinderen bij betrokken, het ging om zware feiten. Het zoontje van die man kon niet spreken; lange tijd werd gedacht dat hij een aangeboren handicap had. Tot uitkwam dat hij ook zijn eigen zoontje had misbruikt, bijzonder ernstig misbruikt, en het kind daar zo door getraumatiseerd was dat het niet sprak".

Weerbaarheid kwijt
"Na die dag ben ik nooit meer dezelfde geweest. Van een opgewekt, speels en zelfs wat stout kind zonder enige schrik, werd ik een zwijgzaam, angstig meisje dat amper haar mond durfde open te doen, dat geen 'neen' meer durfde te zeggen. Een braaf kind misschien, maar absoluut niet weerbaar, absoluut niet klaar voor alles wat nog komen moest".

Het gezin van Kimberley werd gekenmerkt door drank en geweld.

Liegen
"Bij ons thuis werd een meningsverschil nooit uitgepraat, maar na het nuttigen van alcoholische dranken uitgevochten. Soms tot bloedens toe. Mijn ouders hebben met messen achter elkaar aan gezeten. Ze dragen allebei littekens van hun onenigheid. Mijn vader heeft mijn moeder ooit uit een rijdende auto gegooid, waardoor ze haar reukzin kwijt is. (...) Enkel op televisie heb ik twee mensen liefdevol met elkaar weten omgaan. Nooit in het echt. Dat maakt het bijzonder moeilijk om het nu zelf anders te doen. Van thuis uit heb ik ook een bizarre verhouding met de waarheid meegekregen. Mijn broers en ik kregen voortdurend de opdracht van onze beide ouders om zaken te verzwijgen of ronduit te liegen. 'Vertel dit niet aan je vader' of 'zeg dat zo aan je moeder' waren dagelijkse opdrachten".

Ma trekt in bij broer van pa
"Mijn vader en mijn moeder zijn geen van beiden slechte mensen, maar halen wel het slechtste in elkaar naar boven. Toch ben ik zeker dat ze elkaar graag zagen en misschien zelfs nog steeds graag zien. Maar opeens, zes maanden nadat ik het huis uit was, liet mijn moeder papa Diego zitten en trok ze in bij zijn jongste broer. Had het er iets mee te maken dat ik er niet meer was om die twee uit elkaar en zo ook bij elkaar te houden?".

Tot bloedens toe
"Als één van hen te veel op had, begon de ander ook te drinken. (...) Zo kwam mijn moeder eens de trap af in een bijzonder sexy topje dat enkel door twee smalle lintjes min of meer op zijn plaats werd gehouden. Haar rug was bloot, haar buik was niet veel beter bedekt, haar decolleté liep bijna tot aan de navel. De zeldzame momenten dat mijn vader bloednuchter is, heeft hij het daar al moeilijk mee. Nu had hij al enkele glazen op en begon hij aan dat topje te sleuren om mijn moeders buik toch enigszins aan het zicht te onttrekken. Natuurlijk floepten haar borsten eruit en werd hij pas echt boos. Hij sprong op mijn moeder en bleef in zijn woede aan dat bloesje rukken tot het helemaal stuk was. Ik kon hem nog net tegenhouden, anders had hij mijn moeder tot bloedens toe afgeranseld. 'Jij gaat in die hoek staan', zei ik tegen mijn vader, terwijl ik zelf stond te beven, van woede én van schrik. Want hoe graag ik hem ook zie, ik ben ook altijd een beetje bang van papa Diego. (br.hln)



19-05-2010 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen laat Carla Bruni opdraven in nieuwe film

Woody Allen laat Carla Bruni opdraven in nieuwe film

Om Quelqu'un m'a dit te beluisteren druk op de foto.


.
Woody Allen en zijn vrouw Soon-Yi.

De knoop in de filmische knipperlichtrelatie tussen regisseur Woody Allen en zangeres-presidentsvrouw Carla Bruni-Sarkozy (42) is doorgehakt: in de nieuwste film van de misantroop uit Manhattan, 'Midnight in Paris', zal de Franse First Lady dan toch meespelen, zij het met mate: ex-model Carla mag haar acteurstalenten in welgeteld één scène ontplooien.
 
Voor de film, waarvan de opnames deze zomer in de Franse hoofdstad beginnen, wist Allen een heuse sterrencast te strikken, te beginnen met Oscarwinnaar Adrien Brody ('The pianist'). Hebben eveneens al toegehapt: Oscar-winnares Marion Cotillard ('La Vie en Rose'), Rachel McAdams ('Sherlock Holmes') en Owen Wilson ('The Wedding Crasher'). Wilson en Brody stonden al eens samen voor de camera, en dat in Wes Andersons maffe komedie 'The Darjeeling Limited'.
 
'Midnight in Paris' wordt, als alles goed gaat, een romantische komedie. Allen is momenteel in Cannes, waar zijn jongste telg ('You Will Meet A Tall Dark Stranger'), zaterdag in wereldpremière is gegaan.

18-05-2010 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga komt terug in november

Lady Gaga komt terug in november

Om Bad Romance te bekijken druk op de foto.


.

Vanavond en morgenavond staat Lady Gaga in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis, maar voor wie er niet bij kan zijn volgt er een herkansing in november. Op maandag 22 november komt de popdiva met haar Monster Ball Tour immers terug naar ons land, opnieuw naar het Sportpaleis. De ticketverkoop start vrijdag.

18-05-2010 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Church drinkt zich lazarus

Charlotte Church drinkt zich lazarus

Om haar te beluisteren druk op de foto.
.

Sinds ze voor de tweede maal moeder geworden is, leek het drankduiveltje in Charlotte Church definitief het zwijgen opgelegd. Deze foto bewijst echter dat de strijd nog niet helemaal gestreden is. De Britse zangeres hing kotsmisselijk over haar tafeltje en zou uiteindelijk haar roes uitslapen op de zetel van een bar.

Het drankfestijn vond plaats in de 333 Mother, een zuipplek waar ook Amy Winehouse geregeld over de vloer komt. De opnames van de talentenshow 'Over the Rainbow', waar Church zetelt als jurylid, zaten er net op. De crew was dus toe aan ontspanning en sloeg het ene glas champagne na de andere cocktail naar binnen. Na amper een uurtje moest Church al naar buiten gedragen worden. Een taxi voerde haar uiteindelijk naar huis.

Charlotte Church werd wereldberoemd toen ze op amper twaalfjarige leeftijd al haar debuutalbum 'Voice of an Angel' uitbracht. In haar wilde tienerjaren zou ze echter vaak cafés buiten strompelen. "Op een avondje uit kan ik wel tien dubbele wodka's naar binnen werken", klonk het zelfs snoeverig. In 2007 kreeg ze haar eerste kind met rugbyspeler Gavin Henson. Vorig jaar kwam daar met Dexter nog een zoontje bij.

18-05-2010 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief van Debby Pfaff komt voor minder dan 10.000 euro per maand zijn nest niet uit

Lief van Debby Pfaff komt voor minder dan 10.000 euro per maand zijn nest niet uit

http://img707.imageshack.us/img707/4218/nicolasliebart.jpg
Nicolas Liébart, de aanstaande echtgenoot van Debby Pfaff, krijgt zondag de wind van voren van de oudste dochter van Jean-Marie. Zij wil dat Nicolas eindelijk eens de handen uit de mouwen steekt en geld in het laatje brengt. "Ga werken voor 1.000 euro per maand, zegt Debby mij. Maar ik ben zelfstandige. Volgens mijn kameraad moet je dan 10.000 euro bruto per maand verdienen", reageert Nicolas in Het Laatste Nieuws.

"Ik wil iets doen wat mij ligt, maar ik weet niet wát", verdedigt Nicolas zich tegenover zijn toekomstige bruid. "Ik doe vanalles graag, maar in de horeca mag ik bijvoorbeeld niet werken van Debby omdat ik dan nooit thuis ben. Tja..." Net om meer thuis te zijn en beter voor hun kinderen, Liam en Keano, te kunnen zorgen is Nicolas ook gestopt met zijn modellenwerk. Het feit dat Debby de kostwinner is, komt overigens door de zaak die ze opstartte, beweert Nicolas nog. "Anders was ík het die ging werken."

Dat hij lui zou zijn, wil Nicolas dus zeker niet geweten hebben. "De kijkers kregen nooit te zien dat ik maandenlang bij Carmen en Jean-Marie heb gewerkt toen ze nog in hun vorige huis woonden. Ik kookte er voor alle kleinkinderen, élke dag. Ik bracht ze ook vaak naar school en ging ze halen."

"Doppen? Dat is voor het uitschot"
Geen inkomen, dan maar doppen? Daar wil Nicolas helemáál niet van weten. Hij spreekt over "rottigheid" en "het uitschot van de maatschappij" in Het Laatste Nieuws. "Ik haat doppen. Iemand die van school gaat, krijgt 1.000 tot 1.200 euro dopgeld. Waarom moeten die nog gaan werken? Schandalig is het! Kijk godverdomme naar al die vreemdelingen: dat woont hier in België, hun tweede vrouw in Turkije en hun derde in Marokko en die krijgen allemaal dop! Daarom wil ik niet van dat systeem profiteren! Ik wil dat idee niet steunen."

De man die zelf niet werkt en naar eigen zeggen ook niet "profiteert", wíl nochtans zeker aan de slag. "Ik wil vooruit in het leven. Ik wil gerust veel uren kloppen, maar dan wel aan minimum 35 à 40 euro per uur. Een zelfstandige heeft veel kosten."

18-05-2010 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Crucke zingt als castraat tegen biggencastratie

Koen Crucke zingt als castraat tegen biggencastratie

http://img41.imageshack.us/img41/6204/koencrucke.jpg

Een delegatie van GAIA onder leiding van voorzitter Michel Vandenbosch bracht vanmorgen een bezoek aan Vlaams minister-president Kris Peeters om hem een gelukkige verjaardag te wensen. GAIA zette de verjaardagswensen aan Peeters, die tevens minister van landbouw is, in het teken van het biggenwelzijn.

Tegen berengeur
Met een ludieke actie wou GAIA het onverdoofd castreren van biggen in ons land nog maar eens aankaarten. Elk jaar worden er miljoenen biggen onverdoofd gecastreerd tegen berengeur, wat slechts in 5 procent van de gevallen voorkomt.

Pijnloos vaccin
"Biggen onverdoofd castreren tegen berengeur is overbodig", lichtte Vandenbosch toe. "Er is een volwaardig alternatief beschikbaar: een vaccin tegen berengeur dat pijnloos en efficiënt is en bovendien voordelig voor de varkenshouder", gaat hij verder.
 
Castraatstem
Om hun vraag voor een beter biggenwelzijn extra in de verf te zetten, had GAIA een origineel cadeau mee voor de jarige Peeters. Uit een reuzentaart sprong Koen Crucke. Onder het motto 'Snel een toontje lager voor de biggen' zong Crucke met zijn beste castraatstem enkele toontjes hoger tegen het onverdoofd castreren.
 
Kris Peeters had alvast oor voor het verjaardagslied en de vraag van GAIA. De minister-president liet weten dat er naar alternatieven wordt gezocht en dat men in het najaar mogelijke conclusies zal kunnen trekken.

18-05-2010 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aalst neemt het op tegen Halle in tweede nominatie

Aalst neemt het op tegen Halle in tweede nominatie

http://img710.imageshack.us/img710/1484/aalst.jpg

Aalst is voor de tweede keer op rij genomineerd in 'Mijn Restaurant'. Karnivale moet het deze keer opnemen tegen het restaurant uit Halle. Ludovic en Jurgen kregen zonder twijfel de meeste kritiek van de recensenten. Genk en Nieuwpoort zijn nu zeker van de halve finale.

Na Genk en Halle op dinsdag kregen de restaurants in Nieuwpoort en Aalst vandaag recensenten André Poës - voormalig recensent van Michelin - en tweesterrenchef Wout Bru over de vloer. Vooral Wout Bru liet dinsdag al blijken dat hij de kandidaten zwaar op de proef wou stellen door van de kaart af te wijken.

Verliefde chef?
In Aalst vroeg hij om een choronsaus en die bleek van uitstekende kwaliteit. Voor Wout Bru was dat een bewijs dat de chef van Karnivale over de nodige kennis beschikt, maar helaas liep de service in Aalst opnieuw in het honderd. Zo was de keuken vergeten om garnalen te voorzien bij het voorgerecht van André Poës. Het was dan ook een beetje beschamend dat het zaalpersoneel die garnalen ter plekke nog moest komen brengen.

"Is de chef verliefd", vroeg Poës zich af toen hij de garnalen met enig uitstel gekregen had. De organisatie is in Aalst nog steeds niet verbeterd. Na de komst van de recensenten besloten Ken en Karel daarom een chef aan te nemen die de keuken moet leiden. Zo kunnen ze zich meer op de zaal en de desserten toespitsen. Toch een verrassende beslissing van de eigenaars van Karnivale. Maar met een nominatie op zak is het geen slechte zaak als ze zich wat vaker in de zaal zouden tonen.

Peperkok
Als laatste kwam Nieuwpoort aan de beurt en daar konden de recensenten proeven van de moleculaire keuken die Kristof tegenwoordig serveert. Die viel niet altijd in de smaak. Zo vond Wout Bru dat stikstof in de keuken geen toegevoegde waarde heeft. Het is gewoon eens leuk als "spielerei".

Alle gerechten van Kristof bleken ook te veel gekruid en gepeperd. "Hij heeft veel talent, maar hij proeft te weinig", zei Wout Bru. "Hij proeft niet", voegde André Poës eraan toe. Toch waren de recensenten ook af en toe onder de indruk. Het dessert verraste André Poës. Hij kreeg naar eigen zeggen iets voorgeschoteld dat hij niet verwacht had.

De conclusie over Kristof en over 'La Muse' was dezelfde van de voorbije weken. De chef uit Nieuwpoort wil er echt voor gaan, maar hij gaat soms een stapje te ver. Even leek er nog twijfel te bestaan, want echt ver lagen Aalst en Nieuwpoort niet uit elkaar. Maar uiteindelijk mogen Nieuwpoort en Genk zich met een proper rapport zonder nominaties naar de strijd om de finaleplaatsen begeven.

Troostprijs voor Halle
Halle stond vorige keer ook al eens dicht bij een nominatie en vandaag was het dan zover. Ludovic en Jurgen zagen er heel teleurgesteld uit, maar ze beseffen dat ze nu volop campagne zullen moeten voeren. En daar zou het populaire duo toch goed in moeten zijn. Of hebben ze de voorbije weken veel van die populariteit moeten inboeten? De verhuis van showbeest Ludovic naar de keuken lijkt niet echt in de smaak te vallen bij de gasten.

Toch kreeg Halle nog een troostprijs. Van de vier restaurants slaagden ze het beste in de opdracht om het energieverbruik terug te schroeven. Ze deden dan ook letterlijk de lichten in de zaal uit. Maar de prijs zal uiteraard pas echt nuttig blijken als Halletwee de wedstrijd wint. Dan krijgen ze tot het einde van het jaar gratis groene energie. Eerst zullen ze dus al de komende week moeten proberen te overleven.

Stress
Bij alle kandidaten is de stress stilaan ondraaglijk geworden. Maar niemand heeft er meer last van dan Jimmy. In Genk zit het personeel aan het eind van zijn krachten en bij Jimmy vloeiden de eerste tranen uit vrees voor de nominatie. Hij liet zelfs een dokter komen omdat hij pijn had aan het hart. Volgens de dokter is het hart van Jimmy gezond, maar de voorbije maanden zou hij al negen kilo afgevallen zijn.

'Mijn Restaurant' is dus niet goed voor de gezondheid (en voor relaties, zoals eerder al gebleken is). Voor Ludovic & Jurgen (Halle) en voor Ken & Karel (Aalst) zal de stress de komende dagen echter nog toenemen. Eén van beide zaken moet volgende week in navolging van Kom'Af (Mechelen) de deuren sluiten.

18-05-2010 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maîtresse Tiger Woods uit de kleren voor Playboy

Maîtresse Tiger Woods uit de kleren voor Playboy

http://img199.imageshack.us/img199/9884/uchitel.jpg
Uchitel had ook een affaire met acteur David Boreanaz.

Rachel Uchitel, de maîtresse waardoor het hele Tiger Woods-schandaal losgebarsten is, gaat in Playboy staan. Niet met de benen open, maar gewoon netjes topless. Zeg nu nog dat die 'carrièredames' geen goede smaak hebben.

Het waren Rachels sms'jes die in november vorig jaar de vrouw van Woods door het lint deden gaan. Er volgde een ellenlang welles-nietes-spelletje, maar uiteindelijk zou de potente golfer zijn huwelijk niet kunnen redden. Elin Nordegren en hij leven nu apart in Florida en hebben allebei een leger topadvocaten onder de arm genomen.

Zijn comeback in het golfcircuit zou de druppel geweest zijn om een eind te maken aan hun relatie. "Daardoor kreeg Elin het idee dat hij niet serieus aan hun huwelijk werkte", aldus een bron.

18-05-2010 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobbejaan Schoepen ( 85 ) overleden

Bobbejaan Schoepen ( 85 ) overleden

Klik op de foto om 'De lichtjes van de Schelde' te beluisteren






De Vlaamse Bobbejaan Schoepen is maandag overleden aan een hartstilstand in een ziekenhuis in Turnhout. Dat heeft zijn jongste zoon maandag bevestigd.


Bobbejaan Schoepen is de artiestennaam van Modest Hyppoliet Joanna Schoepen. Schoepen was zondag jarig en werd toen 85 jaar. De hoogbejaarde zanger-gitarist was bezig aan een revival en zou dit najaar een nieuwe live-cd uitbrengen.

Bobbejaan Schoepen is bij de jeugd vooral bekend als oprichter van het pretpark Bobbejaanland. Maar eigenlijk was de Kempenzoon in de eerste plaats muzikant en entertainer. Hij geldt als de baanbreker van de country- en westernmuziek in België. Hits als 'Café zonder bier', 'De lichtjes van de Schelde' en 'Ik heb eerbied voor jouw grijze haren' staan in het collectieve geheugen gegrift.


Bobbejaan Schoepen werd op 16 mei 1925 in Boom geboren als Modest Hyppoliet Joanna Schoepen. Zijn vader, een hoefsmid, kreeg een nierkwaal toen hij nog een tiener was. Net als voor de vijf andere kinderen zat er voor hem niets anders op dan tijdens de schoolvakanties in de smidse te werken. Muziek zat echter in zijn genen. Zijn grootvader speelde bugel, zijn moeder zong graag en op zijn twaalfde schuimde Bobbejaan Schoepen met zijn zus de Boomse cafés af om op te treden.
 

Begin jaren vijftig reisde Schoepen door heel België met zijn muzikale shows. Hij was één van de eerste performers die gebruik maakte van een moderne uitrusting, een tourbus en sponsoring. Nog in de jaren vijftig trad hij geregeld op in de Brusselse Ancienne Belgique aan de zijde van de jonge Jacques Brel. Hij werkte ook samen met Josephine Baker en Toots Thielemans.
 

Schoepen concerteerde niet alleen in eigen land, maar ook in onder meer Denemarken, IJsland, Congo en Indonesië. Met vertalingen van Vlaamse nummers oogstte hij succes in Duitsland en Oostenrijk. Zo zong hij 'Marina' van Rocco Granata in het Duits. Een tijdlang was hij ook top of the bill in Nashville, het mekka van de country. In 1957 vertegenwoordigde Schoepen België op het Eurovisie Songfestival met 'Straatdeuntje'.
 

In 1961 stichtte Schoepen samen met zijn echtgenote Josée Bobbejaanland. Van een aanvankelijk moerassig domein maakte Schoepen één van de grootste pretparken van het land. Hij trad er dagelijks op in de shows van het park. In april 2004 werd Bobbejaanland verkocht aan een Spaans-Amerikaanse groep.
 

In 1962 speelde Bobbejaan Schoepen de hoofdrol in 'At a drop of a hat', een absurdistische film met onder meer An Petersen, Yvonne Lex en Denise Deweerdt. De Belgische rockgroep Dead Man Ray van frontman Daan toerde in 1999 met deze film door België en Nederland om de prent muzikaal te begeleiden.
 

Schoepen scoorde als artiest hits met nummers als 'Café zonder bier' (1959), een cover van 'Pub without beer' van Slim Dusty, 'De lichtjes van de Schelde' (1952) en 'Ik zien zo gere mijn duivenkot' (1950). Andere bekende liedjes van hem zijn 'Als mijn kanarievogel zingt' (1952), 'Ik heb eerbied voor jouw grijze haren' (1960) en 'Twee ogen zo blauw' (1965).
 
In mei 2005 werd Schoepen naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag en zijn vijf decennia op de planken in de bloemetjes gezet. Eerder dat jaar gaf Schoepen onverwachts enkele optredens op het literaire festival Saint-Amour. In het voorjaar van 2006 trad hij op in de AB, waar zijn kinderen een muzikale hommage aan hun vader organiseerden. In februari 2007 ontving Schoepen in de Brusselse AB een Lifetime Achievement Award voor zijn succesvolle carrière als zanger-muzikant, en voor zijn pionierschap in de Belgische muziekgeschiedenis.
 

Op 19 mei 2008 werd het nieuwe album 'Bobbejaan' in België uitgebracht, met als gastvocalisten Geike Arnaert (Hooverphonic), Axelle Red, Nathalie Delcroix (Laïs), en Daan Stuyven, die tevens de hoes ontwierp. In juli 2008 werd de fluitende cowboy door de Amerikaanse International Whistlers Convention als eerste Europeaan opgenomen in de 'Whistlers Hall of Fame', een internationale eregalerij voor kunstfluiters.
 

In zijn geboortestad Boom werd Schoepen op 2 oktober 2009 benoemd tot de eerste ereburger. Op voordracht van koning Albert II ontving Schoepen op 6 juli 2009 het ereteken van officier in de kroonorde, voorbehouden aan Belgen met grote artistieke, letterkundige of wetenschappelijke verdiensten.
 

In 1999 werd bij Bobbejaan Schoepen darmkanker vastgesteld. Enkele jaren later werd hij genezen verklaard. In een interview zei hij daarover: "Ik ben niet bang om dood te gaan. Nooit geweest. Volgens mij is doodgaan iets als geboren worden: je bent erbij aanwezig, maar je weet van niets." (br.hln)



18-05-2010 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dos Cervezas van Tom Waes is hit op internet

‘Dos Cervezas’ van Tom Waes is hit op internet

Klik op de foto om 'Dos Cervezas' te beluisteren






De single "Dos cervezas" van Tom 'Tomtesterom' Waes is een dikke hit op iTunes en op YouTube en enkele festivals zouden ook al interesse getoond hebben in een optreden van de zingende presentator.

De banaalste uitdaging van Tomtesteron Waes dreigt de strafste te worden. In de uitzending van gisteren probeerde hij op het podium te geraken van het ’Mega Piratenfeest’, een Nederlands schlagerfestival met meer dan 12.000 bezoekers. Geen gemakkelijke opgave voor de presentator, maar hij slaagde in zijn opzet en het publiek reageerde enthousiast op zijn optreden. De videoclip van "Dos cervezas" is intussen al 80.000 keer aangeklikt op YouTube en nog voor de uitzending stond de single al op 2 in de hitlijst van meest verkochte nummers in de Belgische iTunes. Elke zender draait ’Dos Cervezas’ grijs. Waes schreef het nummer samen met schlagercomponist David Vervoort.



17-05-2010 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!