NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand: "Ik had 20 keer seks per week, nu ben ik verdorie tuinier"

Russell Brand: "Ik had 20 keer seks per week, nu ben ik verdorie tuinier"


http://img62.imageshack.us/img62/4968/russellbrandu.jpg


Ze zijn ocharme vijf maanden getrouwd en er zit al sleet op. De notoire vrouwenverslinder Russell Brand (35) vindt het huwelijk knap moeilijk: "Vroeger had ik twintig keer per week seks, nu ben ik een goede tuinier", verzucht de Britse komiek.


Brand houdt zich de laatste tijd vaker in bloemenbedden op dan in echte bedden.


"Ik kan het zelf haast niet geloven dat ik vroeger twintig keer per week van bil ging. Het is niet makkelijk aan één vrouw gewend te raken en elke dag in hetzelfde huis te verblijven. Als zij spullen laat slingeren, moet ik ze opruimen. En als ik zelf mijn sokken op de vloer gooi, moet ik ze ook zelf oprapen. Dat is verwarrend. Ik heb dat nooit gekend, zo'n vaste relatie".


Op de 'piek' van zijn seksverslaving draaide Brand naar eigen zeggen tot vijf vrouwen per dag binnen. Net als zijn vroegere verslavingen aan drugs, seks en alcohol, pakt hij zijn huwelijk met de 26-jarige Katy Perry "stap voor stap" aan.


In de Britse tv-serie 'Life Stories' verklaart Brand: "Beetje bij beetje raak ik het gewend, zoals ik ook van drugs en drank afraakte. Je moet je niet voortdurend afvragen wat je met de rest van je leven gaat doen. Natuurlijk is het huwelijk voor het leven en dat is ook wat ik wilde, maar iets waar je voor de rest van je leven mee zit, kan ook heel beklemmend zijn".


"Katy en ik brengen veel tijd samen door. Daar draait het huwelijk ook rond. Voor ik Katy ontmoette, was ik nooit verliefd geweest. Nu beoordeel ik liefde op de mate waarin iemand bereid is voor zijn liefde te veranderen".


En kinderen? "Yeah, dat zou goed zijn, toch? We zijn nog niet heel lang getrouwd, we werken allebei heel hard en ik ben nog altijd stapelzot op haar maar als we aan kinderen beginnen, zal ik me daar op focussen".


23-03-2011 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Nick Mason hoopt op eenmalige reünie Pink Floyd

Drummer Nick Mason hoopt op eenmalige reünie Pink Floyd

Klik op de foto om ' Wish you were here ' te beluisterenDavid Gilmour, Roger Waters, Nick Mason en Rick Wright in 2005 na hun reünieconcert op Live 8.


Nick Mason is "hoopvol" dat de band terug samenkomt. Een tournee noemt hij "hoogst onwaarschijnlijk", maar een eenmalige reünie ziet hij wel gebeuren.

Mason verklaarde op de radio BBC6: "Niemand heeft ooit gezegd dat we nooit meer zullen samenwerken. Een tournee zie ik niet gebeuren, maar iets als Live 8 of een ander initiatief dat ons genegen is, dat moet zeker kunnen".

Bassist Roger Waters verliet in 1985 de band, het duurde tot 2005 voor Waters, gitarist David Gilmour, drummer Nick Mason en de inmiddels overleden keyboardspeler Rick Wright nog eens samenkwamen voor het goeddoelevenement Live 8 in Londen. 

Pink Floyd zou vorig jaar een kleine goeddoelshow doen, maar de leden stapten uit het project omdat ze zich misbegrepen voelden. Ze vonden het geen goed idee een "relatief klein optreden" te geven waarmee het goed doel weinig zou gebaat zijn.

Momenteel toert Waters met een eigen begeleidingsband door Europa met de integrale opvoering van 'The Wall'. "Ik denk dat Roger gelukkig is op zijn eentje, ik denk niet dat hij staat te springen om terug te keren. Dave zie ik nog minder opnieuw voltijds met Roger samenwerken", voegde Mason er nog aan toe.(br.hln)


23-03-2011 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Simon en Bootsy Collins op North Sea Jazz

Paul Simon en Bootsy Collins op North Sea Jazz

Klik op de foto om ' Graceland' te beluisteren

De eerste namen voor het North Sea Jazz Festival 2011 in Rotterdam zijn bekend. Onder anderen Paul Simon, en de Britse sensatie Rumer hebben hun komst bevestigd.

Ook staan Raphael Saadiq, Bootsy Collins, Branford Marsalis , Rubén Blades en Esperanza Spalding op het programma tijdens de 36e editie. Het festival is op 8, 9 en 10 juli in Rotterdam. De volledige artiestenlijst en het tijdschema worden eind april bekendgemaakt.

Selah Sue
Verder maken ook Selah Sue, Janelle Monae, Tedeschi/Trucks Band, Richard Bona, Raul Midón en Mavis Staples hun opwachting. Toetsenist Chick Corea komt met onder anderen bassist Stanley Clarke en drummer Lenny White.
22-03-2011 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beady Eye, Primal Scream en Paul Weller spelen benefiet voor slachtoffers Japan

Beady Eye, Primal Scream en Paul Weller spelen benefiet voor slachtoffers Japan


http://img146.imageshack.us/img146/5158/beadyeye.jpgOp 3 april wordt in de Londense Brixton 02 Academy een benefietavond gehouden voor de slachtoffers van de aardbeving en de tsunami in Japan. Naast Beady Eye, Primal Scream en Paul Weller staan Richard Ashcroft, The Coral en Graham Coxon (Blur) op de affiche.

De Britse pers speculeert nu al dat dit wel eens het einde zou kunnen betekenen van de aanslepende vete tussen Blur en Oasis. Liam Gallagher treedt er immers op met zijn nieuwe band Beady Eye, en het gerucht doet de ronde dat Blurs Damon Albarn bij Graham Coxon op het podium zal springen.

Tickets voor het benefiet gaan vrijdag in voorverkoop. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis.


22-03-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2manydjs stelt shows in Japan uit


2manydjs stelt shows in Japan uit


http://img46.imageshack.us/img46/19/2manydjs.jpg2manydjs, het wereldwijd succesvolle project van de Gentse broers Stephen en David Dewaele, stelt hun geplande optredens in Japan uit "wegens de tragische gebeurtenissen".

Dat melden de Japanofielen op hun Facebookpagina. Het dj-duo hoopt zo snel mogelijk nieuwe data voor de uitgestelde shows te kunnen bekendmaken.


22-03-2011 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams voortaan te bewonderen op Walk of Fame

Bryan Adams voortaan te bewonderen op Walk of Fame


http://img684.imageshack.us/img684/5889/bryanadams.jpgBryan Adams is geëerd met een ster op de Hollywood 'Walk of Fame'. Hij was daarmee de 2,435ste die vereeuwigd werd op de bekende straat in Los Angeles. In een korte reactie liet de Canadese zanger weten dat hij er altijd van gedroomd heeft om zulk een ster te hebben. "Die droom is nu uitgekomen."

Vorige week werd bekend dat de 51-jarige Adams binnenkort zijn eerste kindje verwacht, samen met zijn assistente Alicia Grimaldi. Of de twee ook een stel zijn en het kindje samen zullen opvoeden laat de zanger in het midden. In een verklaring vertelt Adams alleen dat het er op lijkt dat zijn assistente nu ook "zijn familie gaat runnen".


22-03-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Hans Boskamp (78) overleden

Acteur Hans Boskamp (78) overleden


http://img849.imageshack.us/img849/3104/hansboskamp.jpgDe acteur, zanger en voetballer Hans Boskamp is dinsdag in een ziekenhuis in zijn woonplaats Dordrecht aan de gevolgen van een herseninfarct overleden. Hij was 78 jaar. Dat meldt zijn familie.
 
Turks Fruit
Boskamp acteerde in tv-series als 'Oppassen!!!', 'Sil de Strandjutter', 'Ja zuster, nee zuster' en 'Floris' (in de rol van Lange Pier). Hij speelde ook in de succesfilm 'Turks Fruit'. Als musical- en toneelacteur was hij te zien in 'Potasch en Perlemoer' en 'My Fair Lady' (in de rol van Alfred Doolittle).
 
De geboren Rotterdammer was verder voetballer voor Ajax en DWS. Hij kwam uit voor het Nederlands elftal.
 
Bed-in John en Yoko

Hans Boskamp, zoon van acteur Johan Boskamp, werkte ook als beurshandelaar, spreekstalmeester in het circus en manager van artiesten. Via die laatste functie leerde hij John Lennon kennen. Hij begeleidde in 1969 Lennon en Yoko Ono tijdens hun beroemde bed-in voor de wereldvrede in het Amsterdamse Hiltonhotel.22-03-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Record Shop maakt zich op voor Biebermania


Free Record Shop maakt zich op voor Biebermania


http://img192.imageshack.us/img192/4232/biebermania.jpg
Benieuwd of we dit soort van toestanden ook in Antwerpen zullen zien.


Antwerpen telt af naar de komst van Justin Bieber. De razendpopulaire Canadees staat op 30 april op het podium van het Sportpaleis. Voor twee fans zou het wel eens een heel speciale dag kunnen worden. Free Record Shop geeft namelijk twee kaarten weg voor een exclusieve meet & greet met hun tieneridool. De platenzaak verwacht dan ook een stormloop van Bieber-fans, schrijft Het Laatste Nieuws.
 
Wie kans wil maken op die felbegeerde meet & greet moet op de concertdag tussen 13 en 15 uur naar de Free Record Shop op de Wapper komen. Daar maken ze zich op voor een heuse Biebermania. De winkel biedt op 30 april Biebers album 'Never Say Never' te koop aan voor net geen zes euro. In één doosje zit een 'golden duoticket' verstopt. De gelukkige koper wordt nadien, samen met een vriend of vriendin naar een geheime locatie in Antwerpen gebracht, waar Bieber hen zal opwachten. (br.hln)


22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueslegende 'Pinetop' Perkins (97) overleden

Blueslegende 'Pinetop' Perkins (97) overleden

Klik op de foto om hem te beluisteren op 95 jarige leeftijd

De Amerikaanse bluespianist Joe Willie 'Pinetop' Perkins, die dit jaar als oudste persoon ooit een Grammy Award won voor het beste traditionele bluesalbum, is op 97-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Austin, Texas. ,,Hij deed een dutje en werd niet meer wakker'', zei zijn manager. Dat meldden Amerikaanse media.

Perkins speelde meer dan zestig jaar met legendes als Earl Hooker, BB King en Eric Clapton. Ook leerde hij in de jaren vijftig een toen jonge Ike Turner de boogie-woogie spelen. In 1969 verving Perkins Otis Spann in de Muddy Waters band. Na ruim tien jaar ging hij met enkele leden van die band verder als de Legendary Blues Band.

Perkins werd in 1913 geboren op een katoenplantage in Mississippi. Hij leerde tussen het katoen plukken door eigenhandig piano- en gitaar spelen, maar hij leerde nooit lezen. Naar eigen zeggen begon hij op zijn negende met roken en dronk hij tot hij 82 was.


22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kiest ei in plaats van matras

Lady Gaga kiest ei in plaats van matras

Klik op de foto om ' LoveGame ' te beluisteren

Er zijn volop verbouwingswerken aan de gang ten huize Gaga. De popster investeert maar liefst 1,4 miljoen euro om haar appartement in New York in een nieuw extravagant kleedje te stoppen. Het ei waarin ze haar intrede deed op de Grammy's krijgt bovendien een erg speciaal plaatsje...

De zangeres voelde zich kiplekker in het ei en wil nu haar matras ruilen voor een replica van het Grammy-exemplaar.

Replica
"Na de Grammy Awards mediteerde Lady Gaga uren in het ei. Ze voelde zich er zo in thuis dat er nu een replica wordt gemaakt waarin ze ook kan slapen." zegt een bron aan de Britse Mirror.

Lady Gaga zal souvenirs zoals maskers en botten tentoonstellen die ze uit alle hoeken van de wereld verzamelde. Ook haar excentrieke podiumoutfits krijgen een speciaal plaatsje, maar haar ei-bed blijft hét pronkstuk in het appartement.22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Madison en Twittervriendje uit elkaar

Holly Madison en Twittervriendje uit elkaar


http://img192.imageshack.us/img192/2231/hollymadisonv.jpg


Voormalige Playmate Holly Madison gaat opnieuw als vrijgezel door het leven. De blonde seksbom en gitarist Jack Barakat besloten om er samen een punt achter te zetten en willen nu als vrienden door het leven gaan. Dat vertelt haar woordvoerder aan E ! Online.


De twee werden vorige zomer een koppel nadat ze er maandenlang virtueel op los flirtten via Twitter: "We leerden elkaar via een gemeenschappelijke vriend kennen en van het één kwam het ander. We stuurden maandenlang berichtjes naar elkaar, tot ik hem op een gegeven moment uitnodigde voor een date. Diezelfde avond was het meteen raak." aldus Madison.

Holly bleef echter niet lang bij de pakken zitten. Zo werd ze vorig weekend met Brody Jenner in Las Vegas gezien waar ze samen een gastoptreden maakten in nachtclub Chateau.


22-03-2011 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Big Momma is back (en hoe)

Big Momma is back (en hoe)


http://img202.imageshack.us/img202/2262/bigmomma.jpg


Het zou te gemakkelijk zijn om te vragen of iemand wel zat te wachten op een derde Big Momma-film en het hele geval af te kraken. Maar miljoenen kijkers wereldwijd brachten al 300 miljoen dollar op, dus heeft de film wel degelijk een doel.

Dit gezegd zijnde is 'Big Momma's House 3: Like father, like son' niet de meest originele of grappige komedie van het jaar. De film probeert dat zelfs niet te zijn: het richt zich ongegeneerd op een publiek van tweeners en tieners, die de onderbroekenhumor en de hippe muziek zullen smaken.

Tienerthema
Ook het thema is op jongeren geënt: Trent (Brendan T. Jackson), de stiefzoon van FBI-agent Malcolm Turner (Martin Lawrence), wil zijn eigen pas volgen en rapper worden. Muziek, meisjes en een vader-zoon-strijd zijn dan ook de logische kernwoorden.

Malcolm is het niet eens met het pad van zijn stiefzoon, en wil dat hij naar de universiteit gaat. Op het verkeerde moment stoort Trent zijn stiefvader tijdens zijn werk, en hij is getuige van een criminele daad. Trent is niet meer veilig, en Malcolm zoekt zijn toevlucht op de laatste plaats waar criminelen een tienerjongen zouden gaan zoeken: op een kunstschool voor... tienermeisjes.

Trent wordt Charmaine... en valt dan halsoverkop voor Haley (Jessica Lucas) en kan dit maar moeilijk verborgen houden. Ondertussen heeft Big Momma haar eigen bewonderaar Kurtis Kool (Faizon Love).

De kracht van Big Momma
De verhaallijn stelt echt niet veel voor, maar regisseur John Whitesell haalt het onderste uit de kast om dit te verdoezelen. In de tweede helft van de film (in de school) leidt dit zelfs tot enkele entertainende en hartverwarmende scènes.

De echte kracht van Big Momma schuilt in deze derde film niet zozeer in de humor of de 'man-speelt-vrouw'-factor, maar wel in haar wijsheid. Zet een bende tienermeisjes in een competitieve omgeving en je krijgt, jawel, huilbuien en onzekerheden. Big Momma staat altijd voor hen klaar, wat al bij al nog redelijk bevredigend om zien is.

En toch... en toch...
De grappen en grollen daarentegen doen de ogen rollen. Voorspelbaar, flauw, en - laat Martin Lawrence het niet horen - een tikje afgezaagd of ronduit pijnlijk... en toch. En toch toveren ze tegen wil en dank al eens een glimlach op het gezicht.

Lang niet iedereen zal het waarderen, en zelfs wie alleen maar op zoek is naar hersenloos vertier zou wel eens teleurgesteld kunnen zijn. Maar wie de vorige Big Momma's kon appreciëren of enkele tieners heeft rondlopen die zich vervelen op een druilerige namiddag, weet alvast waar ze anderhalf uur lang terecht kunnen.

Zoals Martin Lawrence (Malcolm Turner/Big Momma) zelf zegt: "Wie ben ik om iemand te veroordelen? Ieder zijn smaak."


22-03-2011 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Speel jij Rocco granata ?


Speel jij Rocco granata ?


http://img811.imageshack.us/img811/9785/roccogranata.jpgDe opnames van een film rond de jeugdjaren van charmezanger Rocco Granata lopen vertraging op. Regisseur Stijn Coninx vindt geen hoofdrolspeler.

Regisseur Stijn Coninx loopt al een tijd rond met het idee om het leven van Rocco Granata te verfilmen. Coninx leerde de zanger kennen op de set van Zware jongens.

Coninx was toen de assistent van regisseur Robbe De Hert, Rocco Granata speelde een bijrol.

Begin 2007 belde de zanger naar Coninx omdat hij zijn levensverhaal  wilde vertellen. Coninx was meteen enthousiast, zo vertelde hij een paar jaar geleden aan De Standaard.

 'Ik zag meteen het geweldige verhaal van een kind dat wordt weggezogen uit zijn warme omgeving vanwege de dromen van zijn vader, die erg verschillend zijn van de zijne. Je hebt alles: het vader-zoonthema, een interessante sociale context met de koolmijnen en de emigratie, en dan heb ik het nog niet over 'Marina' en zijn succesvolle carrière, of over de periode dat Rocco zich volledig aan zijn dochter wijdde, die zwaar gewond raakte in de Switelbrand.'
 

Met de opnames van de film Marina (werktitel) wil het evenwel niet lukken. Normaal zou het filmen beginnen na de zomer, nu wordt het wellicht op het einde van het jaar. Er is namelijk een belangrijk probleem opgedoken. Stijn Coninx vindt geen hoofdrolspeler.

Een eerste casting leverde niets op. In april probeert het castingsbureau opnieuw.

Het opsporingsbericht luidt als volgt: Italiaanse (lijkende) acteur gezocht tussen 16 en 21 jaar, tweetalig Italiaans/Nederlands, muzikaliteit is een pluspunt. Ervaring is een voordeel  maar niet nodig, enthousiasme wel. (br.het Nieuwsblad)


 Meer info? Mail naar: roccocasting@gmail.com


www.devriesvinck.com
www.eyeworks.tv
www.imdb.com/name/nm0174659/22-03-2011 om 09:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys is weer single

Cilou Annys is weer single


http://img862.imageshack.us/img862/1531/cilouannys.jpgEx-Miss België Cilou Annys heeft voor de tweede keer haar relatie met Koen beeindigd. Vier jaar geleden hadden ze al eens hun relatie stopgezet, maar negen maanden geleden pakten ze de draad weer op. Dat melden de Coreliokranten.

Hun tweede breuk is volgens Cilou te wijten aan 'zijn erg bezitterige gedrag'. Op de nacht van exclusief verscheen ze dan ook samen met haar neef.21-03-2011 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris wil koste wat het kost trouw prins William bijwonen


Paris wil koste wat het kost trouw prins William bijwonen


http://img825.imageshack.us/img825/417/williamenkatemiddleton.jpg


Paris Hilton beweegt momenteel hemel en aarde in een poging een invitatie voor het huwelijk van prins William en Kate Middleton te versieren.

Paris is naar eigen zeggen een enorme fan van het Britse koningshuis en bombardeert sinds enkele weken al haar contacten om toch maar de trouw op 29 april in Westminster Abbey te kunnen bijwonen. Lees: om daar gefilmd te worden en zo gratis en voor niets promotie voor haar persoontje te krijgen.

"Een spetter"
Paris sprak in het verleden niet enkel haar waardering voor wijlen prinses Diana uit, ze vindt William ook een spetter en gaf toe dat ze hem zou daten in het geval hij zijn Kate het gat van de koninklijke timmerman zou wijzen. Twee jaar geleden ontmoette Paris prins William in de Londense nachtclub Whisky Mist. "Ik zou maar wat graag met William gaan, maar dan moet hij eerst zijn muisachtig vriendinnetje dumpen", stelde ze toen (br.hln)


21-03-2011 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels vijf jaar exclusief bij Woestijnvis


Philippe Geubels vijf jaar exclusief bij Woestijnvis


http://img638.imageshack.us/img638/472/philippegeubels.jpg
Philippe Geubels. 


Stand-upcomedian Philippe Geubels heeft deze middag een exclusiviteitscontract van vijf jaar ondertekend bij het productiehuis Woestijnvis. Dat meldt zijn manager Johnny Quidé in een persbericht. Het productiehuis participeert daarnaast in PretPraters, een nieuw bureau voor Vlaams comedytalent, met het oog op een bredere samenwerking.

PretPraters zal Vlaamse comedians herbergen als Philippe Geubels, Bert Gabriëls, Lies Lefever, Vitalski en Steven Goegebeur. Gedelegeerd manager Quidé vertegenwoordigde die artiesten al onder het voormalige Heal Management en zal de carrières verder blijven uitbouwen via verschillende projecten.
 
In het kader van de samenwerking tussen PretPraters en Woestijnvis zal Philippe Geubels, zowel voor als achter de schermen, de volgende vijf jaar exclusief meewerken aan (nieuwe) tv-programma's van Woestijnvis.
 
Het nieuwe bureau is voor 51 procent in handen van het platenlabel To the Point, waaronder reeds verschillende dvd's op de markt gebracht werden. Productiehuis Woestijnvis stapt, via de holding Desert Fishes, mee in het project voor 49 procent van de aandelen.


21-03-2011 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters spelen in garages van fans

Foo Fighters spelen in garages van fans

Klik op de foto om ' The Pretender' te beluisteren


Foo Fighters geven volgende maand een reeks van acht concerten in garages van fans. De intieme shows worden verloot, er mogen telkens slechts 50 fans binnen. Hun jongste album, 'Wasting Light', namen Foo Fighters op in de garage van voorman Dave Grohl. De bans is op zoek naar garages in New York, Denver, Chicago, Washington DC, Seattle, Minneapolis en Toronto.

Fans die willen deelnemen aan de wedstrijd, moeten een foto van hun garage sturen en in 25 woorden uitleggen waarom zij een concert van Foo Fighters verdienen. 'Wasting Light' komt op 12 april uit.


21-03-2011 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil Oliver Twist spelen

Justin Bieber wil Oliver Twist spelen


http://img856.imageshack.us/img856/9582/justinbieberh.jpgJustin Bieber wil dolgraag de rol van de sympathieke zakkenroller spelen in een remake van de filmmusical 'Oliver' uit 1968. Bieber is ervan overtuigd dat zijn eigen moeilijke kinderjaren hem zullen helpen zich in de rol in te leven.

Opgegroeid in smerig hol
Bieber, wiens fortuin inmiddels op ruim 70 miljoen euro geraamd wordt, heeft zelf voldoende ellende meegemaakt om te weten hoe het straatboefje van Charles Dickens zich voelde. Bieber groeide op met zijn alleenstaande moeder, een voormalige drugsverslaafde, en woonde in een kelderappartement waar het krioelde van de muizen.

"Een smerig hol was het. Overal stonden muizenvallen. Ik had zelfs geen bed, ik sliep op een slaapbank. De koelkast was haast altijd leeg, op wat boterhamworst na en als het meezat macaroni met kaas".

Succes gegarandeerd
Met zijn zeventien jaar is Bieber zowat zeven jaar te oudd voor de rol van Oliver Twist. Maar hij heeft meer dan een voetje voor op andere gegadigden voor de rol. Zijn wereldwijd leger fans zouden de film een gegarandeerd succes opleveren. Zijn filmdebuut 'Never Say Never' is alvast een enorm succes en met zijn gastrol in de tv-reeks 'CSI' oogstte hij lovende kritieken. Hij geeft wel toe dat zijn Engels accent nog zal moeten bijgeschaafd worden. "Ik ben er niet echt sterk in. Als ik het probeer, klinkt ik meer als een Australiër".


21-03-2011 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wyclef Jean beschoten in Haïti op vooravond verkiezingen


Wyclef Jean beschoten in Haïti op vooravond verkiezingen


http://img848.imageshack.us/img848/5287/wyclefjean.jpg
De hiphopper Wyclef Jean. 


De Amerikaanse zanger met Haïtiaanse afkomst Wyclef Jean liep lichte verwondingen op nadat hij gisteren in het hand geschoten werd in Haïti.

De hiphopper, die de volgende president van Haïti wilde worden, werd gisterenavond rond 11 uur beschoten in de hoofdstad Port-au-Prince. "Hij stelt het wel. Jean werd behandeld in het ziekenhuis, maar is ondertussen opnieuw al weer ontslagen", aldus zijn vertegenwoordigster die geen verdere details gaf. De zanger was in zijn geboorteland om steun te bieden aan presidentskandidaat Michel Martelly, ook een muzikant, en de voormalige first lady van Haïti Mirlande Manigat. De resultaten van de verkiezingen zullen pas 16 april bekend gemaakt worden.

Vorig jaar maakte Jean bekend dat hij zich als kandidaat voor het presidentschap van het land stelde. Hij voldeed echter niet aan de vereisten om te mogen deelnemen, waardoor hij verstek moest laten.


21-03-2011 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B (35) is zwanger van haar derde

Mel B (35) is zwanger van haar derde


http://img88.imageshack.us/img88/565/melby.jpg


Voormalige Spice Girl Melanie Brown is zwanger van haar derde kind. Dat maakt dat er nu drie Spice Girls een kind verwachten.

Mel B heeft al een dochter van twaalf, Phoenix Chi, die ze kreeg met de Nederlandse dansen Jimmy Gulzar en de driejarige Angel Iris, waarvan Eddie Murphy een DNA-test wilde om er zeker van te zijn dat hij haar verwekker was. Sinds dik drie jaar is Scary Spice getrouwd met de Amerikaanse filmmaker Stephen Belafonte. Die heeft ook een dochter, Giselle (6), uit een vorige relatie.

Laatste glas champagne
Toen Mel het blijde nieuws aan Stephen vertelde, hebben ze samen nog een glas champagne gedronken. "Ik heb meteen een fles Cristal opengetrokken en gezegd 'schat, geniet van dit glas want voortaan drink je niet meer'. Ze heeft er enorm van genoten", aldus Belafonte.

Misselijk en moe
Mel B weet nog niet of ze het geslacht van de baby wil kennen. "Dat heb ik nog niet besloten. Ik ben voorbij de drie maanden. Ik ben veel misselijk geweest en moe, dat had ik bij mijn vorige zwangerschappen niet", verklaart ze in het magazine Hello!.

Momenteel hebben dus drie Spice Girls een broodje in de oven: Emma Bunton (Baby Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) en Mel B.


21-03-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!