NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste optreden Faithless live in Europese bioscopen

Laatste optreden Faithless live in Europese bioscopen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Faithless-1.jpgFaithless geeft op 8 april in de Londense 02 Brixton Academy hun allerlaatste concert en dat kunnen fans over heel Europa live meemaken in de cinema.

Het uitverkochte concert zal via satelliet live en in HD uitgezonden worden in cinema's in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Estland en Letland. Voor meer info kan je hier terecht.


23-03-2011 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Discozangeres Loleatta Holloway (64) overleden

Discozangeres Loleatta Holloway (64) overleden

Klik op de foto om ' Cry To Me ' te beluisteren


De Amerikaanse discozangeres Loleatta Holloway, vooral bekend van de hit 'Love Sensation', is overleden. Ze bezweek maandag in een voorstad van Chicago op 64-jarige leeftijd aan een hartaanval. Dat heeft nieuwszender CNN gemeld.
 
Naast 'Love Sensation' werd ook het disconummer 'Hit And Run' een hit. In 1989 gebruikte de groep Black Box een sample uit "Love Sensation" in hun hit 'Ride on time'. Twee jaar later zong ze mee op 'Good Vibrations' van Marky Mark, ondertussen bekend als acteur Mark Wahlberg. Holloway was moeder van vier kinderen.


23-03-2011 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Phara de Aguirre bedelt om werk bij één

Phara de Aguirre bedelt om werk bij één


http://img64.imageshack.us/img64/6715/pharadeaguirre.jpg


Na haar loopbaanonderbreking zou Phara de Aguirre (49) terug aan de slag kunnen als presentatrice van 'Phara', maar die talkshow werd door Canvas afgevoerd. Volgende maand gaat ze opnieuw aan de slag, maar ze weet nog niet wat ze zal moeten doen. Dat meldt Dag Allemaal.

Phara bleef zes maanden thuis bij haar kinderen. Na die loopbaanonderbreking, zo was haar beloofd, zou 'Phara' terugkeren. Niet dus.

Verjaardagscadeau
"Ik heb die belofte zelfs op mail gekregen, ze hebben het decor zelfs bewaard. Ja, ik heb er al wakker van gelegen. Ik word eind deze maand 50 en ik had me van de VRT wel een mooier verjaardagscadeau gedroomd. Maar die knop is omgedraaid, ik heb me er mee verzoend".

Niet op de bank zitten
De VRT stelde De Aguirre nog voor de vrijdagaflevering van 'Reyers Laat' te leiden. Lieven Van Gils, haar co-presentator in 'Phara', zou op de andere dagen het programma leiden. Daar paste De Aguirre voor. "Toen ik de hoofdredacteur zei dat ik dat niet wilde doen, kreeg ik vanalles over mij heen. Het was lang geleden dat ik het woord 'hovaardig' had gehoord. Maar ik wil niet drie dagen in de week op de bank zitten en één dag spelen".

Getalenteerd en veelzijdig
De Aguirre denkt nu na over reportages of een nieuw programma. "Als daar geld voor is, natuurlijk. En ik ga dan maar bij Eén bedelen om werk".

Marc Coenen, netmanager van Canvas, zegt in Dag Allemaal dat de zender nog gesprekken voert met De Aguirre. "Phara is een buitengewoon getalenteerde journaliste en veelzijdige televisiemaker. We willen heel graag met haar blijven samenwerken". Voor mij blijft ze heel belangrijk voor Canvas. Maar onze middelen zijn beperkt".23-03-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Many DJ's op Tomorrowland

2 Many DJ's op Tomorrowland


http://img853.imageshack.us/img853/612/stephenendaviddewaele.jpg


Een maand geleden kondigde Tomorrowland-organisator ID&T aan dat dj Tiesto en Faithless (Sound System) voor de eerste keer naar Boom zullen kom, nu komt daar opnieuw een bekende naam bij. De Belgische broers Stephen en David Dewaele komen naar het zomerfestival als het dj duo 2 Many DJ's en hebben alles in huis om de Schorre te doen daveren. Op zaterdag 2 april om 10u stipt start de voorverkoop via de website van Tomorrowland en Free Record Shop België. (odbs)

Reeds aangekondigde namen:  David Guetta, Faithless (Sound System), DJ Tiësto, Carl Cox, Above & Beyond, Sasha, Avicii, Ferry Corsten, Afrojack, Fedde Le Grand, De Jeugd Van Tegenwoordig, DJ Rush, Adam Beyer, Sander Van Doorn, Ben Sims, Joachim Garraud, Dubfire, Astrix, Sound Of Stereo, Cosmic Gate, Dave Seaman, Matthias Tanzman, Frank Kvitta, Autoerotique, Satoshi Tomiie, Anthony Papa, Henrik Schwarz, Aly & Fila, Growling Mad Scientists, Pet Duo, Simon Patterson, Dixon vs Âme, Marcel Dettmann vs Marcel Fengler, Seth Troxler & Bill Patrick, Killa Productions, Frequency 7, Chuckie, Laidback Luke, Nic Fanciulli, Steve Lawler, Loco Dice, Brodinski, Don Rimini, Wolfgang Gartner, Sven Väth, Tensnake, ... to be continued... (br.hln)23-03-2011 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-ster scoort duet met Gwyneth Paltrow

Glee-ster scoort duet met Gwyneth Paltrow


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Matthew-Morrison-en-Gwyneth-Paltrow.jpg?t=1300882254


Matthew Morrison en Gwyneth Paltrow hebben een duet opgenomen. De Glee-acteurs brengen samen 'Over the Rainbow' dat binnenkort op Morrison's debuutalbum verschijnt.

De acteur speelde eerder in Glee al de akoestische versie van de 'Wizard of Oz'-klassieker in de laatste aflevering van het eerste seizoen.

Zenuwachtig
"Mijn bekendheid heb ik deels te danken aan dit nummer." zegt Morrison aan Entertainment Weekly. "Gwyneth en ik werkten al een paar keer samen op de set van Glee (Gwyneth verscheen al enkele keren met haar gastrol als Holly Holliday), maar toch was ik ontzettend zenuwachtig toen ik haar om een duet vroeg. Ik vind het moeilijk om mensen om gunsten te vragen. Zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar."

Morrison heeft nog geen datum voor de release van zijn debuutalbum geprikt.


23-03-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen mag kinderen pas zien na psychiatrisch onderzoek

Charlie Sheen mag kinderen pas zien na psychiatrisch onderzoek


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/charlie_sheen.jpg?t=1300881289


Charlie Sheen mag zijn twee jongste zonen pas zien nadat hij een psychiater heeft bezocht. Dat is één van de voorwaarden van de overeenkomst die Sheen anderhalve week geleden bereikte met zijn ex Brooke Mueller.

Volgens RadarOnline mag de 45-jarige acteur enkel onderzocht worden door een psychiater die hem nooit eerder heeft behandeld.

Contactverbod
Sheen verloor eerder deze maand de voogdij over zijn tweejarige tweeling Max en Bob. Bovendien kreeg de dolgedraaide acteur een tijdelijk contactverbod opgelegd. Zijn ex probeert hem uit de buurt van hun kinderen te houden omdat ze vreest dat hij de kinderen of haar iets zal aandoen.

"Charlie weet wat hem te doen staat. Als hij zijn tweeling weer wil zien, dan laat hij zich door een psychiater onderzoeken." zegt een bron aan RadarOnline.

Sheen heeft nog twee kinderen met zijn ex Denise Richards, maar ook zij wil niet dat Sheen in de buurt komt van Sam (6) en Lola (5).


23-03-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Grant in ziekenhuis opgenomen


Hugh Grant in ziekenhuis opgenomen


http://img148.imageshack.us/img148/2625/hughgrant.jpgHugh Grant (50) is gisteravond met spoed naar een Londens ziekenhuis gebracht. De acteur voelde zich zwak, duizelig en was kortademig. Grant nam een taxi naar het ziekenhuis omdat hij niet wilde "dat ambulanciers hun tijd aan mij verspillen". Hij wachtte zonder morren zijn beurt af op de spoeddienst van het Chelsea and Westminster Hospital. Dat meldt The Sun.

Bescheiden
"Niets liet vermoeden dat hij zo'n grote ster is", aldus een bron in de krant. Grant mocht na een controle naar huis, waar hij nu herstelt. Wat hem precies scheelt, is niet duidelijk.

Recent nog lauwerde Grant de Britse medische wereld - die vaak onder vuur ligt - als ambassadeur van de kankerorganisatie Marie Curie. In 2001 overleed Grants moeder aan pancreaskanker.

Respect voor verpleegsters
"De verpleegsters waren fantastisch voor mijn moeder, of het nu verpleegsters van de NHS (National Health Service, nvdr) waren of van Marie Curie. Die laatsten wijden hun leven aan het begeleiden van mensen die stervende zijn. Ze verdienen haast niks maar in vergelijking met mijn rijke vrienden zijn die verpleegsters gelukkiger", stelde Grant.

Onlangs schonk Grant 120.000 euro aan de website healthtalkonline.org. Daar wisselen bezoekers ervaringen met medische zaken uit. Hij stelde dat zijn moeder baat zou hebben gehad bij de diensten die deze website aanbiedt.23-03-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart ontdekt erogene zone door kort haar

Sylvie van der Vaart ontdekt erogene zone door kort haar


http://img62.imageshack.us/img62/7717/sylvievandervaart.jpg


Sylvie van der Vaart heeft op haar 32ste nog een nieuwe erogene zone ontdekt. De voetbalvrouw vindt haar kale nek naar eigen zeggen heerlijk sensueel. Ook echtgenoot Rafael zou volop van het korte kapsel genieten, schrijft AD.nl.

"Ik heb ontdekt dat het een erogene zone is", aldus Sylvie in haar column in Grazia. "Raf is het helemaal met me eens: wat hem betreft mag het weer lekker kort. Dat vindt hij op dit moment leuker en aparter."

De blondine verloor vorig jaar haar lange haren door een chemokuur en wilde daarna in eerste instantie zo snel mogelijk weer haar oude kapsel terug. "Een deel van mij wilde dolgraag teruggrijpen naar vroeger. Toch werd ik niet gelukkig van die gedachte. Met elke centimeter erbij begon ik me duffer te voelen. Ik ben gehecht geraakt aan mijn korte haar."(br.hln)


23-03-2011 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand: "Ik had 20 keer seks per week, nu ben ik verdorie tuinier"

Russell Brand: "Ik had 20 keer seks per week, nu ben ik verdorie tuinier"


http://img62.imageshack.us/img62/4968/russellbrandu.jpg


Ze zijn ocharme vijf maanden getrouwd en er zit al sleet op. De notoire vrouwenverslinder Russell Brand (35) vindt het huwelijk knap moeilijk: "Vroeger had ik twintig keer per week seks, nu ben ik een goede tuinier", verzucht de Britse komiek.


Brand houdt zich de laatste tijd vaker in bloemenbedden op dan in echte bedden.


"Ik kan het zelf haast niet geloven dat ik vroeger twintig keer per week van bil ging. Het is niet makkelijk aan één vrouw gewend te raken en elke dag in hetzelfde huis te verblijven. Als zij spullen laat slingeren, moet ik ze opruimen. En als ik zelf mijn sokken op de vloer gooi, moet ik ze ook zelf oprapen. Dat is verwarrend. Ik heb dat nooit gekend, zo'n vaste relatie".


Op de 'piek' van zijn seksverslaving draaide Brand naar eigen zeggen tot vijf vrouwen per dag binnen. Net als zijn vroegere verslavingen aan drugs, seks en alcohol, pakt hij zijn huwelijk met de 26-jarige Katy Perry "stap voor stap" aan.


In de Britse tv-serie 'Life Stories' verklaart Brand: "Beetje bij beetje raak ik het gewend, zoals ik ook van drugs en drank afraakte. Je moet je niet voortdurend afvragen wat je met de rest van je leven gaat doen. Natuurlijk is het huwelijk voor het leven en dat is ook wat ik wilde, maar iets waar je voor de rest van je leven mee zit, kan ook heel beklemmend zijn".


"Katy en ik brengen veel tijd samen door. Daar draait het huwelijk ook rond. Voor ik Katy ontmoette, was ik nooit verliefd geweest. Nu beoordeel ik liefde op de mate waarin iemand bereid is voor zijn liefde te veranderen".


En kinderen? "Yeah, dat zou goed zijn, toch? We zijn nog niet heel lang getrouwd, we werken allebei heel hard en ik ben nog altijd stapelzot op haar maar als we aan kinderen beginnen, zal ik me daar op focussen".


23-03-2011 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Nick Mason hoopt op eenmalige reünie Pink Floyd

Drummer Nick Mason hoopt op eenmalige reünie Pink Floyd

Klik op de foto om ' Wish you were here ' te beluisterenDavid Gilmour, Roger Waters, Nick Mason en Rick Wright in 2005 na hun reünieconcert op Live 8.


Nick Mason is "hoopvol" dat de band terug samenkomt. Een tournee noemt hij "hoogst onwaarschijnlijk", maar een eenmalige reünie ziet hij wel gebeuren.

Mason verklaarde op de radio BBC6: "Niemand heeft ooit gezegd dat we nooit meer zullen samenwerken. Een tournee zie ik niet gebeuren, maar iets als Live 8 of een ander initiatief dat ons genegen is, dat moet zeker kunnen".

Bassist Roger Waters verliet in 1985 de band, het duurde tot 2005 voor Waters, gitarist David Gilmour, drummer Nick Mason en de inmiddels overleden keyboardspeler Rick Wright nog eens samenkwamen voor het goeddoelevenement Live 8 in Londen. 

Pink Floyd zou vorig jaar een kleine goeddoelshow doen, maar de leden stapten uit het project omdat ze zich misbegrepen voelden. Ze vonden het geen goed idee een "relatief klein optreden" te geven waarmee het goed doel weinig zou gebaat zijn.

Momenteel toert Waters met een eigen begeleidingsband door Europa met de integrale opvoering van 'The Wall'. "Ik denk dat Roger gelukkig is op zijn eentje, ik denk niet dat hij staat te springen om terug te keren. Dave zie ik nog minder opnieuw voltijds met Roger samenwerken", voegde Mason er nog aan toe.(br.hln)


23-03-2011 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Simon en Bootsy Collins op North Sea Jazz

Paul Simon en Bootsy Collins op North Sea Jazz

Klik op de foto om ' Graceland' te beluisteren

De eerste namen voor het North Sea Jazz Festival 2011 in Rotterdam zijn bekend. Onder anderen Paul Simon, en de Britse sensatie Rumer hebben hun komst bevestigd.

Ook staan Raphael Saadiq, Bootsy Collins, Branford Marsalis , Rubén Blades en Esperanza Spalding op het programma tijdens de 36e editie. Het festival is op 8, 9 en 10 juli in Rotterdam. De volledige artiestenlijst en het tijdschema worden eind april bekendgemaakt.

Selah Sue
Verder maken ook Selah Sue, Janelle Monae, Tedeschi/Trucks Band, Richard Bona, Raul Midón en Mavis Staples hun opwachting. Toetsenist Chick Corea komt met onder anderen bassist Stanley Clarke en drummer Lenny White.
22-03-2011 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beady Eye, Primal Scream en Paul Weller spelen benefiet voor slachtoffers Japan

Beady Eye, Primal Scream en Paul Weller spelen benefiet voor slachtoffers Japan


http://img146.imageshack.us/img146/5158/beadyeye.jpgOp 3 april wordt in de Londense Brixton 02 Academy een benefietavond gehouden voor de slachtoffers van de aardbeving en de tsunami in Japan. Naast Beady Eye, Primal Scream en Paul Weller staan Richard Ashcroft, The Coral en Graham Coxon (Blur) op de affiche.

De Britse pers speculeert nu al dat dit wel eens het einde zou kunnen betekenen van de aanslepende vete tussen Blur en Oasis. Liam Gallagher treedt er immers op met zijn nieuwe band Beady Eye, en het gerucht doet de ronde dat Blurs Damon Albarn bij Graham Coxon op het podium zal springen.

Tickets voor het benefiet gaan vrijdag in voorverkoop. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis.


22-03-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2manydjs stelt shows in Japan uit


2manydjs stelt shows in Japan uit


http://img46.imageshack.us/img46/19/2manydjs.jpg2manydjs, het wereldwijd succesvolle project van de Gentse broers Stephen en David Dewaele, stelt hun geplande optredens in Japan uit "wegens de tragische gebeurtenissen".

Dat melden de Japanofielen op hun Facebookpagina. Het dj-duo hoopt zo snel mogelijk nieuwe data voor de uitgestelde shows te kunnen bekendmaken.


22-03-2011 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams voortaan te bewonderen op Walk of Fame

Bryan Adams voortaan te bewonderen op Walk of Fame


http://img684.imageshack.us/img684/5889/bryanadams.jpgBryan Adams is geëerd met een ster op de Hollywood 'Walk of Fame'. Hij was daarmee de 2,435ste die vereeuwigd werd op de bekende straat in Los Angeles. In een korte reactie liet de Canadese zanger weten dat hij er altijd van gedroomd heeft om zulk een ster te hebben. "Die droom is nu uitgekomen."

Vorige week werd bekend dat de 51-jarige Adams binnenkort zijn eerste kindje verwacht, samen met zijn assistente Alicia Grimaldi. Of de twee ook een stel zijn en het kindje samen zullen opvoeden laat de zanger in het midden. In een verklaring vertelt Adams alleen dat het er op lijkt dat zijn assistente nu ook "zijn familie gaat runnen".


22-03-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Hans Boskamp (78) overleden

Acteur Hans Boskamp (78) overleden


http://img849.imageshack.us/img849/3104/hansboskamp.jpgDe acteur, zanger en voetballer Hans Boskamp is dinsdag in een ziekenhuis in zijn woonplaats Dordrecht aan de gevolgen van een herseninfarct overleden. Hij was 78 jaar. Dat meldt zijn familie.
 
Turks Fruit
Boskamp acteerde in tv-series als 'Oppassen!!!', 'Sil de Strandjutter', 'Ja zuster, nee zuster' en 'Floris' (in de rol van Lange Pier). Hij speelde ook in de succesfilm 'Turks Fruit'. Als musical- en toneelacteur was hij te zien in 'Potasch en Perlemoer' en 'My Fair Lady' (in de rol van Alfred Doolittle).
 
De geboren Rotterdammer was verder voetballer voor Ajax en DWS. Hij kwam uit voor het Nederlands elftal.
 
Bed-in John en Yoko

Hans Boskamp, zoon van acteur Johan Boskamp, werkte ook als beurshandelaar, spreekstalmeester in het circus en manager van artiesten. Via die laatste functie leerde hij John Lennon kennen. Hij begeleidde in 1969 Lennon en Yoko Ono tijdens hun beroemde bed-in voor de wereldvrede in het Amsterdamse Hiltonhotel.22-03-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Record Shop maakt zich op voor Biebermania


Free Record Shop maakt zich op voor Biebermania


http://img192.imageshack.us/img192/4232/biebermania.jpg
Benieuwd of we dit soort van toestanden ook in Antwerpen zullen zien.


Antwerpen telt af naar de komst van Justin Bieber. De razendpopulaire Canadees staat op 30 april op het podium van het Sportpaleis. Voor twee fans zou het wel eens een heel speciale dag kunnen worden. Free Record Shop geeft namelijk twee kaarten weg voor een exclusieve meet & greet met hun tieneridool. De platenzaak verwacht dan ook een stormloop van Bieber-fans, schrijft Het Laatste Nieuws.
 
Wie kans wil maken op die felbegeerde meet & greet moet op de concertdag tussen 13 en 15 uur naar de Free Record Shop op de Wapper komen. Daar maken ze zich op voor een heuse Biebermania. De winkel biedt op 30 april Biebers album 'Never Say Never' te koop aan voor net geen zes euro. In één doosje zit een 'golden duoticket' verstopt. De gelukkige koper wordt nadien, samen met een vriend of vriendin naar een geheime locatie in Antwerpen gebracht, waar Bieber hen zal opwachten. (br.hln)


22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueslegende 'Pinetop' Perkins (97) overleden

Blueslegende 'Pinetop' Perkins (97) overleden

Klik op de foto om hem te beluisteren op 95 jarige leeftijd

De Amerikaanse bluespianist Joe Willie 'Pinetop' Perkins, die dit jaar als oudste persoon ooit een Grammy Award won voor het beste traditionele bluesalbum, is op 97-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Austin, Texas. ,,Hij deed een dutje en werd niet meer wakker'', zei zijn manager. Dat meldden Amerikaanse media.

Perkins speelde meer dan zestig jaar met legendes als Earl Hooker, BB King en Eric Clapton. Ook leerde hij in de jaren vijftig een toen jonge Ike Turner de boogie-woogie spelen. In 1969 verving Perkins Otis Spann in de Muddy Waters band. Na ruim tien jaar ging hij met enkele leden van die band verder als de Legendary Blues Band.

Perkins werd in 1913 geboren op een katoenplantage in Mississippi. Hij leerde tussen het katoen plukken door eigenhandig piano- en gitaar spelen, maar hij leerde nooit lezen. Naar eigen zeggen begon hij op zijn negende met roken en dronk hij tot hij 82 was.


22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kiest ei in plaats van matras

Lady Gaga kiest ei in plaats van matras

Klik op de foto om ' LoveGame ' te beluisteren

Er zijn volop verbouwingswerken aan de gang ten huize Gaga. De popster investeert maar liefst 1,4 miljoen euro om haar appartement in New York in een nieuw extravagant kleedje te stoppen. Het ei waarin ze haar intrede deed op de Grammy's krijgt bovendien een erg speciaal plaatsje...

De zangeres voelde zich kiplekker in het ei en wil nu haar matras ruilen voor een replica van het Grammy-exemplaar.

Replica
"Na de Grammy Awards mediteerde Lady Gaga uren in het ei. Ze voelde zich er zo in thuis dat er nu een replica wordt gemaakt waarin ze ook kan slapen." zegt een bron aan de Britse Mirror.

Lady Gaga zal souvenirs zoals maskers en botten tentoonstellen die ze uit alle hoeken van de wereld verzamelde. Ook haar excentrieke podiumoutfits krijgen een speciaal plaatsje, maar haar ei-bed blijft hét pronkstuk in het appartement.22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Madison en Twittervriendje uit elkaar

Holly Madison en Twittervriendje uit elkaar


http://img192.imageshack.us/img192/2231/hollymadisonv.jpg


Voormalige Playmate Holly Madison gaat opnieuw als vrijgezel door het leven. De blonde seksbom en gitarist Jack Barakat besloten om er samen een punt achter te zetten en willen nu als vrienden door het leven gaan. Dat vertelt haar woordvoerder aan E ! Online.


De twee werden vorige zomer een koppel nadat ze er maandenlang virtueel op los flirtten via Twitter: "We leerden elkaar via een gemeenschappelijke vriend kennen en van het één kwam het ander. We stuurden maandenlang berichtjes naar elkaar, tot ik hem op een gegeven moment uitnodigde voor een date. Diezelfde avond was het meteen raak." aldus Madison.

Holly bleef echter niet lang bij de pakken zitten. Zo werd ze vorig weekend met Brody Jenner in Las Vegas gezien waar ze samen een gastoptreden maakten in nachtclub Chateau.


22-03-2011 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Big Momma is back (en hoe)

Big Momma is back (en hoe)


http://img202.imageshack.us/img202/2262/bigmomma.jpg


Het zou te gemakkelijk zijn om te vragen of iemand wel zat te wachten op een derde Big Momma-film en het hele geval af te kraken. Maar miljoenen kijkers wereldwijd brachten al 300 miljoen dollar op, dus heeft de film wel degelijk een doel.

Dit gezegd zijnde is 'Big Momma's House 3: Like father, like son' niet de meest originele of grappige komedie van het jaar. De film probeert dat zelfs niet te zijn: het richt zich ongegeneerd op een publiek van tweeners en tieners, die de onderbroekenhumor en de hippe muziek zullen smaken.

Tienerthema
Ook het thema is op jongeren geënt: Trent (Brendan T. Jackson), de stiefzoon van FBI-agent Malcolm Turner (Martin Lawrence), wil zijn eigen pas volgen en rapper worden. Muziek, meisjes en een vader-zoon-strijd zijn dan ook de logische kernwoorden.

Malcolm is het niet eens met het pad van zijn stiefzoon, en wil dat hij naar de universiteit gaat. Op het verkeerde moment stoort Trent zijn stiefvader tijdens zijn werk, en hij is getuige van een criminele daad. Trent is niet meer veilig, en Malcolm zoekt zijn toevlucht op de laatste plaats waar criminelen een tienerjongen zouden gaan zoeken: op een kunstschool voor... tienermeisjes.

Trent wordt Charmaine... en valt dan halsoverkop voor Haley (Jessica Lucas) en kan dit maar moeilijk verborgen houden. Ondertussen heeft Big Momma haar eigen bewonderaar Kurtis Kool (Faizon Love).

De kracht van Big Momma
De verhaallijn stelt echt niet veel voor, maar regisseur John Whitesell haalt het onderste uit de kast om dit te verdoezelen. In de tweede helft van de film (in de school) leidt dit zelfs tot enkele entertainende en hartverwarmende scènes.

De echte kracht van Big Momma schuilt in deze derde film niet zozeer in de humor of de 'man-speelt-vrouw'-factor, maar wel in haar wijsheid. Zet een bende tienermeisjes in een competitieve omgeving en je krijgt, jawel, huilbuien en onzekerheden. Big Momma staat altijd voor hen klaar, wat al bij al nog redelijk bevredigend om zien is.

En toch... en toch...
De grappen en grollen daarentegen doen de ogen rollen. Voorspelbaar, flauw, en - laat Martin Lawrence het niet horen - een tikje afgezaagd of ronduit pijnlijk... en toch. En toch toveren ze tegen wil en dank al eens een glimlach op het gezicht.

Lang niet iedereen zal het waarderen, en zelfs wie alleen maar op zoek is naar hersenloos vertier zou wel eens teleurgesteld kunnen zijn. Maar wie de vorige Big Momma's kon appreciëren of enkele tieners heeft rondlopen die zich vervelen op een druilerige namiddag, weet alvast waar ze anderhalf uur lang terecht kunnen.

Zoals Martin Lawrence (Malcolm Turner/Big Momma) zelf zegt: "Wie ben ik om iemand te veroordelen? Ieder zijn smaak."


22-03-2011 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!