NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marianne Faithfull ontvangt Franse onderscheiding

Marianne Faithfull ontvangt Franse onderscheiding

Klik op de foto om ' Ballad of Lucy Jordan ' te beluisteren


Zangeres Marianne Faithfull mag zich voortaan Commandeur in de Kunsten en Letteren noemen. De 64-jarige Britse kreeg de Franse onderscheiding in de stad waar ze deels woont, Parijs.

Het was minister van Cultuur Frédéric Mitterrand die het lintje overhandigde aan Faithfull. Het gaat om één van de hoogste culturele onderscheidingen van ons buurland.

De zangeres was uiteraard een tevreden vrouw na afloop. "De Fransen hebben me altijd verwelkomd sinds ik in 1964 naar Parijs begon te komen", klonk het.

Faithfull brak al in de jaren 60 door. In 2010 presenteerde ze haar 23e album. (br.gva)


24-03-2011 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin plant grootse viering 69ste verjaardag

Aretha Franklin plant grootse viering 69ste verjaardag

Klik op de foto om ' Willing To Forgive ' te beluisteren


Aretha Franklin viert morgen haar 69ste verjaardag met een voorstelling van James Earl Jones in 'Driving Miss Daisy' op Broadway, gevolgd door een groots feest in het Helmsley Park Lane Hotel. De Queen of Soul werd in december geopereerd, het gerucht wil dat ze pancreaskanker heeft.

Volgens vrienden hebben haar gezondheidsproblemen ervoor gezorgd dat Aretha nu nog vastberadener is van het leven te genieten. Ze organiseert haar feest zelf, met een honderdtal vrienden.

Een bron in de National Enquirer: "Ze zegt het niet met zoveel woorden, maar Aretha weet dat dit wel eens haar laatste verjaardag zou kunnen zijn. Dus wil ze dat alles tiptop in orde is en regelt ze alles zelf, tot de tafelservetten toe. Ze wil dat iedereen zich haar feestje herinnert".

Onder de gasten worden onder meer Oprah Winfrey verwacht, Dionne Warwick, Gladys Knight, Natalie Cole, Patti Labelle, Smokey Robinson, Berry Gordy en Jesse Jackson.


24-03-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Townshend:

Pete Townshend: "Had ik maar nooit bij The Who gezeten"

Klik op de foto om ' Wont Get Fooled Again ' te beluisterenPete Townshend (rechts naast zanger Roger Daltrey), tijdens een concert met The Who in 1974.


De Britse mod- en rockband The Who mag dan wel tot de succesvolste groepen van de jaren '60 behoren en tot diep in de eighties invloedrijk zijn geweest, gitarist Pete Townshend wenst nu dat hij nooit deel had uitgemaakt van de band. Dat meldt NME op zijn website.

Het Britse muziekmagazine citeert de opvallende uitspraken van Townshend uit het pas verschenen 'The Who: The Ultimate Music Guide', een speciale editie van Uncut.

Daarin zegt Townshend dat hij - ondanks de belangrijke erfenis van The Who - waarschijnlijk nog hogere ogen zou hebben gegooid als soloartiest, en dat hij in zo'n geval in betere gezondheid zou verkeren nu. "Wat ik anders zou hebben aangepakt?", vraagt hij. "Ik zou nooit in een groep zijn gestapt. Ik zie mezelf als een goed lid van een team en een trouwe soldaat, maar op het vlak van creatieve samenwerking ben ik geen uitblinker. Solo en als producer zou ik veel efficiënter zijn geweest. En ik zou fysiek minder schade hebben opgelopen."

"Mijn oren, schouder en rechterpols zouden minder zijn beschadigd, al ben ik voorts nog in zeer goede gezondheid", besluit Townshend. (br.hln)


24-03-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan kiest voor rechtszaak

Lindsay Lohan kiest voor rechtszaak


http://img189.imageshack.us/img189/3133/lindsaylohani.jpgLindsay Lohan moet terechtstaan op beschuldiging van de diefstal van een gouden halsketting in een juwelierszaak. Gisteren weigerde ze schuld te bekennen in ruil voor een milde straf. Er werd haar een celstraf van drie maanden voorgesteld.

LiLo wil echter tijdens een rechtszaak haar onschuld bewijzen. De 24-jarige actrice, die op borgtocht vrij is na het rijden onder invloed, beweert dat ze het juweel had geleend. Indien ze schuldig bevonden wordt, riskeert ze een langere celstraf. De volgende zitting is op 22 april


24-03-2011 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa: Voor papa laat ik enkel mijn linkerkant tatoeëren


Lady GaGa: "Voor papa laat ik enkel mijn linkerkant tatoeëren"


http://img269.imageshack.us/img269/7429/ladygagawithtattoo.jpg


Om haar vader te plezieren, heeft Lady GaGa enkel op de linkerkant van haar lichaam tatoeages. Op die manier kan ze er uit bepaalde hoeken nog "lichtjes normaal" uitzien.

In een interview met fans op Google openbaarde ze dat. "Al mijn tatoeages staan aan één kant, op verzoek van mijn vader. Hij vroeg me om aan één kant redelijk normaal te blijven. Mijn rechterkant ziet hij als mijn Marilyn Monroe-kant, de linker als mijn Iggy Pop-kant"


http://img641.imageshack.us/img641/3411/ladygagatattoo.jpg


GaGa heeft het vredesteken op haar linkerpols, een eenhoorn met het opschrift 'Born This Way' op haar dij, een bloemenpartij op haar onderrug en schouder en een citaat van dichter Rainer Maria Rilke op haar linkerbovenarm.

GaGa koos ervoor haar linkerkant te decoreren omdat ze linkshandig is en "creatief aangestuurd" wordt door haar linkerkant.


"Als kind wilde mijn vader dat ik rechtshandig werd, maar de dokter zei 'ze is zo geboren, dat kan je niet veranderen'. Dus vanuit neurologisch standpunt word ik creatief gedreven door mijn linkerkant".


24-03-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-homokerk wil begrafenis Elizabeth Taylor verstoren


Anti-homokerk wil begrafenis Elizabeth Taylor verstoren


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Elizabeth-Taylor-2.jpg?t=1300971916De homohaters van de Westboro Baptist Church plannen de begrafenis van Elizabeth Taylor te verstoren. Taylor, een icoon van de homogemeenschap en geëngageerd fondsenwerfster voor het aidsonderzoek, was volgens de leden van de kerkgemeenschap een pleitbezorgster van homofilie en - god verhoede - een aidsactiviste.

Homoseksualiteit belediging van god
Leden van de WBC vinden homoseksualiteit de uiterste belediging van god. De sekte is ook in de Verenigde Staten zeer omstreden, zelfs bij streng christelijke organisaties. Hun bijnaam is "the most hated family of America".

Margie Phelps, de dochter van de oprichter en pastor van de Westboro Baptist Church Fred Phelps, meldde op haar twitterpagina dat de kerkleden een demonstratie zullen organiseren tijdens de begrafenis van de Hollywoodlegende.

Schrijn in favoriete homobar
Vlak nadat bekendraakte dat Taylor was overleden, bouwden de medewerkers van haar favoriete homobar in West Hollywood, The Abbey, een schrijn voor haar met kaarsen en foto's van Taylor in de VIP-ruimte waar ze vaak kwam. Het komende weekend wordt in de bar een nieuwe cocktail aangeboden, de 'Blue Velvet Martini', waarvan de opbrengst naar Taylors aidsfonds gaat.

Begraven naast ouders
Inmiddels raakte ook bekend dat Taylor haar laatste rustplaats krijgt naast haar moeder en vader Francis en Sara op het Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park Cemetery in Los Angeles.

De crypte staat vlak bij die van Marilyn Monroe. Op dezelfde begraafplaats liggen onder meer Natalie Wood, Roy Orbison, Farrah Fawcett, Dean Martin en Truman Capote. Wanneer Taylor begraven wordt, is nog niet bekend.

"Ze had veel pijn"
Haar voormalige liefdesrivale Debbie Reynolds onthulde gisteren dat Taylor de jongste tijd veel pijn had. Twee weken geleden sprak Reynolds nog met de vrouw die eind jaren vijftig haar man Eddie Fisher inpikte.

"'Oud worden is shit', zei ik tegen haar. 'Dat is helemaal waar Debbie, het is echt zwaar', vertelde Liz me. Toen heb ik haar gezegd dat ze moest volhouden, waarop zij zei dat ze haar best deed. Ze is nu op een betere plek. En ik ben blij dat ze geen pijn meer heeft. Ze had heel veel pijn", aldus Reynolds.

"Liz was de meest glamoureuze ster van onze generatie. Niemand kon aan haar tippen wat schoonheid en seksualiteit betreft", verklaarde Reynolds in Access Hollywood.24-03-2011 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabine Appelmans krijgt sportrubriek in vtm's De Dagshow

Sabine Appelmans krijgt sportrubriek in vtm's 'De Dagshow'


http://img15.imageshack.us/img15/2852/sabineappelmans.jpgWat Jan Verheyen doet met de sterren van de filmwereld en stijlgoeroe Jani Kazaltzis betekent de fashionista's, wordt Sabine Appelmans voor de sportvedetten.

Omdat sportfiguren de nieuwe celebs zijn wier privéleven even breed wordt uitgesmeerd als hun sportprestaties, zal Sabine Appelmans in een vaste rubriek een blik werpen op de sportlui die in de actualiteit staan.

Voormalige tenniskampioene Sabine Appelmans is momenteel coach van het Fed Cup-team en commentator bij tenniswedstrijden. Ze geeft ook gezondheidstips en organiseert sportieve reizen.

Vandaag richt Sabine zich op het fenomeen Romelu Lukaku.


24-03-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gone with the wind': beste film, quote en kus

'Gone with the wind': beste film, quote en kus

http://img641.imageshack.us/img641/1954/gonewiththewindi.jpg


"Frankly, my dear, I don't give a damn", is door 500.000 mensen uitgeroepen tot de beste filmquote allertijden. De zin komt uit het epos dat werd uitgeroepen tot beste film: 'Gone with the wind', uit 1939. Dat bleek uit een online peiling in opdracht van de Amerikaanse televisiezender ABC en People Magazine.

'The Excorcist' werd verkozen tot beste horrorfilm, de beste thriller werd 'Silence of the lambs' en Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in 'Titanic' prijken bovenaan de lijst als het meest romantische stel.

'Gone with the wind' won ook in de categorie beste filmkus. Het karakter Scarlett O'Hara uit dezelfde film moest in de categorie beste filmkarakter genoegen nemen met de derde plaats. 'Forrest Gump' in de gelijknamige film werd eerste. Tom Hanks kreeg in 1994 een Oscar voor die rol. Er kon alleen op Amerikaanse films worden gestemd.


24-03-2011 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whoopi Goldberg: "Ik was stoned tijdens oscarspeech"

Whoopi Goldberg: "Ik was stoned tijdens oscarspeech"

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Net voordat ze in 1991 een Oscar in ontvangst nam, rookte Whoopi Goldberg een dikke joint. Tijdens haar ontvangstspeech was ze naar eigen zeggen zo stoned als een garnaal.

Dat vertelde Goldberg tijdens de opnames van 'The Pagemaster' in 1992, onthult TMZ.com. Goldberg verklaarde toen dat ze "een schitterende joint" rookte om haar zenuwen tot bedaren te brengen vlak voordat ze de Oscar voor beste bijrol won voor haar rol in 'Ghost'.

Ze was naar eigen zeggen zo stoned dat ze zichzelf "mentaal moest coachen".
 
Ma had het gezien
Na de oscaruitreiking kreeg Goldberg een telefoontje van haar moeder, die aan haar glimmende ogen had gezien dat haar dochter had geblowd. Bekijk hier Goldbergs ontvangstspeech.

Heroïneverslaafd
Goldberg groeide met haar alleenstaande moeder op in New York, in haar tienerjaren liet ze de middelbare school links liggen en raakte ze verslaafd aan heroïne.

"Junkies weten nooit dat ze moeten stoppen en ik weet niet hoe ik het gedaan heb. Alle mensen die me hebben helpen afkicken, zijn nu dood. Ik ben de enige nagedachtenis van die groep van getalenteerde, schitterende dopegebruikers die me clean hebben gekregen en een blijvende indruk op me hebben gemaakt", zei ze daar later over.

Michael Phelps
In 2009 nam ze de verdediging op van Olympisch zwemkampioen nadat die was betrapt op het roken van weed op een feestje. "Ik heb ook weed gerookt", verklaarde ze toen.24-03-2011 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth Taylor (79) overleden

Elizabeth Taylor (79) overleden

Klik op de foto om ' Thing of Beauty ' te bekijken
De Brits-Amerikaanse actrice Elizabeth Taylor is vanmorgen op 79-jarige leeftijd overleden. Ze kreeg een hartstilstand in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles, waar ze twee maand geleden werd opgenomen. Ze overleed in het bijzijn van haar kinderen Michael Wilding, Christopher Wilding, Liza Todd en Maria Burton. De Hollywoodlegende bij uitstek schitterde in zowel komische als dramatische rollen.

Haar zoon Michael Wilding deelde mee: "Mijn moeder was een buitengewone vrouw die met volle teugen van het leven genoot. Met enorm veel passie, humor en liefde. Hoewel het verlies verwoestend is voor zij die haar dierbaar waren, zullen we voor altijd inspiratie putten uit haar bijdrage aan deze wereld".

"Haar filmwerk, haar succes als zakenvrouw en haar moedige bijdragen aan de strijd tegen aids maken ons enorm trots op haar. De wereld is een betere plek geworden dankzij haar leven. Haar geest zal altijd bij ons zijn en haar liefde blijft eeuwig in onze harten".

Taaie tante
Taylor leed al jaren aan hartfalen, een aandoening waarbij het hart  onvoldoende bloed door het lichaam pompt. Daarnaast had ze vijfmaal haar rug gebroken, een hersentumor overleefd en tweemaal een levensbedreigende longontsteking gehad. De jongste jaren was ze aan een rolstoel gekluisterd.http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Elizabeth-Taylor-1-1.jpg?t=1300892693
Taylor op haar 75ste verjaardag.


Taylor was niet alleen een grote actrice, ze hield ook enorm van film. Haar 79ste verjaardag, op 27 februari, keek ze vanop haar ziekbed nog naar de oscaruitreiking.

Taylor, de ultieme Hollywoodlegende, won Oscars voor haar rollen in de films 'Butterfield 8' (1961) en 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' (1967). Ze was ook vermaard om haar acht huwelijken. Ze was twee keer getrouwd met de inmiddels overleden acteur Richard Burton. De jongste jaren was ze aan een rolstoel gekluisterd.

Publiekslieveling
Haar acteertalent, haar schoonheid en haar tumultueuze liefdesleven maakten van Taylor al in de jaren vijftig dé publiekslieveling, zowel op het scherm als in de roddelrubrieken.

Geboren in Londen, gevlucht voor oorlog
Elizabeth Rosemond Taylor werd in 1932 geboren in Londen. Ze was een kind van Amerikaanse ouders die naar Engeland waren verhuisd. De groeiende angst voor een wereldoorlog deed haar ouders besluiten terug te keren naar de VS. In haar nieuwe woonplaats Los Angeles vielen haar donkere schoonheid en doordringend blauwe ogen al snel op.

Van kindster tot gevierde actrice
Taylor werd een gevierd kindsterretje dankzij films als 'Lassie Come Home' (1943) en 'National Velvet' (1944). Later stapte ze vlot over naar ernstiger rollen met films als 'A Place in the Sun' en 'Giant', met de rijzende ster James Dean.

Vanaf 1957 werd ze in vier opeenvolgende jaren genomineerd voor een Oscar, onder meer voor 'Cat on a Hot Tin Roof' en 'Butterfield 8', waarvoor ze haar eerste Academy Award kreeg.

'Cleopatra'
In 1963 kon ze zo als eerste actrice ooit het toen waanzinnig hoge bedrag van een miljoen dollar vragen voor 'Cleopatra'. Dat kostuumdrama won vier Oscars en was de bestbezochte film van het jaar, maar zorgde met een prijskaartje van 44 miljoen dollar ei zo na voor het bankroet van studio 20th Century Fox. Aangepast aan de inflatie werd de film recentelijk uitgeroepen tot duurste film aller tijden.

Ultiem showbizzkoppel
Aan de film hield Taylor haar haar vijfde echtgenoot, Richard Burton. Hoewel ze nog getrouwd was met acteur-zanger Eddie Fisher, viel ze voor Richard Burton, die haar geliefde Marcus Antonius speelde.

Burton en Taylor vormden in die tijd het ultieme showbizzkoppel, van dezelfde orde als Brad Pitt en Angelina Jolie vandaag. Samen speelden ze in tien films, waarvan 'Who's Afraid of Virginia Woolf' de beste was. Taylor kreeg voor haar rol van Martha een tweede Oscar.

In 1974 scheidden Taylor en Burton. Een jaar later probeerden ze het nog eens, maar dat huwelijk strandde na tien maanden. Taylor zou nog twee keer trouwen, onder meer met senator John Warner, maar geen van die huwelijken hield zo lang stand als dat met Burton.

'Flintstones'
Taylors carrière duurde nog drie decennia, maar zou nooit meer de hoogtepunten van de jaren zestig halen. Haar laatste rol in een bioscoopfilm was die van de schoonmoeder van Fred Flintstone in 1994.

Aids en Michael Jackson
Ook zonder kaskrakers bleef Taylor in de spotlights. Ze zette zich in voor de strijd tegen aids nadat haar tegenspeler Rock Hudson aan de ziekte overleed. Ze hielp met het oprichten van de American Foundation for AIDS Research (amfAR). Naar schatting verzamelde ze in 1999 50 miljoen dollar voor de bestrijding van aids.

Ook verdedigde ze vol overtuiging haar vriend Michael Jackson toen die werd beschuldigd van kindermisbruik. Twee jaar geleden woonde ze nog zijn begrafenis bij.

Bij zijn overlijden verklaarde ze: "Ik hield met mijn hele ziel van Michael, ik kan me geen leven voorstellen zonder hem. We hadden veel gemeen en we hadden enorm veel plezier samen. Niemand wist hoeveel we van elkaar hielden. Het was de meest pure liefde die ik ooit heb gekend".

Door haar slechte gezondheid verscheen ze de voorbije tien jaar nog maar zelden in het openbaar en waren er al jaren geruchten dat ze stervende was. Taylor heeft tien kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

Ze wordt later deze week in intieme kring begraven. De familie vraagt geen bloemen te schenken maar bijdragen aan haar aidsstichting.24-03-2011 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste optreden Faithless live in Europese bioscopen

Laatste optreden Faithless live in Europese bioscopen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Faithless-1.jpgFaithless geeft op 8 april in de Londense 02 Brixton Academy hun allerlaatste concert en dat kunnen fans over heel Europa live meemaken in de cinema.

Het uitverkochte concert zal via satelliet live en in HD uitgezonden worden in cinema's in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Estland en Letland. Voor meer info kan je hier terecht.


23-03-2011 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Discozangeres Loleatta Holloway (64) overleden

Discozangeres Loleatta Holloway (64) overleden

Klik op de foto om ' Cry To Me ' te beluisteren


De Amerikaanse discozangeres Loleatta Holloway, vooral bekend van de hit 'Love Sensation', is overleden. Ze bezweek maandag in een voorstad van Chicago op 64-jarige leeftijd aan een hartaanval. Dat heeft nieuwszender CNN gemeld.
 
Naast 'Love Sensation' werd ook het disconummer 'Hit And Run' een hit. In 1989 gebruikte de groep Black Box een sample uit "Love Sensation" in hun hit 'Ride on time'. Twee jaar later zong ze mee op 'Good Vibrations' van Marky Mark, ondertussen bekend als acteur Mark Wahlberg. Holloway was moeder van vier kinderen.


23-03-2011 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Phara de Aguirre bedelt om werk bij één

Phara de Aguirre bedelt om werk bij één


http://img64.imageshack.us/img64/6715/pharadeaguirre.jpg


Na haar loopbaanonderbreking zou Phara de Aguirre (49) terug aan de slag kunnen als presentatrice van 'Phara', maar die talkshow werd door Canvas afgevoerd. Volgende maand gaat ze opnieuw aan de slag, maar ze weet nog niet wat ze zal moeten doen. Dat meldt Dag Allemaal.

Phara bleef zes maanden thuis bij haar kinderen. Na die loopbaanonderbreking, zo was haar beloofd, zou 'Phara' terugkeren. Niet dus.

Verjaardagscadeau
"Ik heb die belofte zelfs op mail gekregen, ze hebben het decor zelfs bewaard. Ja, ik heb er al wakker van gelegen. Ik word eind deze maand 50 en ik had me van de VRT wel een mooier verjaardagscadeau gedroomd. Maar die knop is omgedraaid, ik heb me er mee verzoend".

Niet op de bank zitten
De VRT stelde De Aguirre nog voor de vrijdagaflevering van 'Reyers Laat' te leiden. Lieven Van Gils, haar co-presentator in 'Phara', zou op de andere dagen het programma leiden. Daar paste De Aguirre voor. "Toen ik de hoofdredacteur zei dat ik dat niet wilde doen, kreeg ik vanalles over mij heen. Het was lang geleden dat ik het woord 'hovaardig' had gehoord. Maar ik wil niet drie dagen in de week op de bank zitten en één dag spelen".

Getalenteerd en veelzijdig
De Aguirre denkt nu na over reportages of een nieuw programma. "Als daar geld voor is, natuurlijk. En ik ga dan maar bij Eén bedelen om werk".

Marc Coenen, netmanager van Canvas, zegt in Dag Allemaal dat de zender nog gesprekken voert met De Aguirre. "Phara is een buitengewoon getalenteerde journaliste en veelzijdige televisiemaker. We willen heel graag met haar blijven samenwerken". Voor mij blijft ze heel belangrijk voor Canvas. Maar onze middelen zijn beperkt".23-03-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Many DJ's op Tomorrowland

2 Many DJ's op Tomorrowland


http://img853.imageshack.us/img853/612/stephenendaviddewaele.jpg


Een maand geleden kondigde Tomorrowland-organisator ID&T aan dat dj Tiesto en Faithless (Sound System) voor de eerste keer naar Boom zullen kom, nu komt daar opnieuw een bekende naam bij. De Belgische broers Stephen en David Dewaele komen naar het zomerfestival als het dj duo 2 Many DJ's en hebben alles in huis om de Schorre te doen daveren. Op zaterdag 2 april om 10u stipt start de voorverkoop via de website van Tomorrowland en Free Record Shop België. (odbs)

Reeds aangekondigde namen:  David Guetta, Faithless (Sound System), DJ Tiësto, Carl Cox, Above & Beyond, Sasha, Avicii, Ferry Corsten, Afrojack, Fedde Le Grand, De Jeugd Van Tegenwoordig, DJ Rush, Adam Beyer, Sander Van Doorn, Ben Sims, Joachim Garraud, Dubfire, Astrix, Sound Of Stereo, Cosmic Gate, Dave Seaman, Matthias Tanzman, Frank Kvitta, Autoerotique, Satoshi Tomiie, Anthony Papa, Henrik Schwarz, Aly & Fila, Growling Mad Scientists, Pet Duo, Simon Patterson, Dixon vs Âme, Marcel Dettmann vs Marcel Fengler, Seth Troxler & Bill Patrick, Killa Productions, Frequency 7, Chuckie, Laidback Luke, Nic Fanciulli, Steve Lawler, Loco Dice, Brodinski, Don Rimini, Wolfgang Gartner, Sven Väth, Tensnake, ... to be continued... (br.hln)23-03-2011 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-ster scoort duet met Gwyneth Paltrow

Glee-ster scoort duet met Gwyneth Paltrow


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Matthew-Morrison-en-Gwyneth-Paltrow.jpg?t=1300882254


Matthew Morrison en Gwyneth Paltrow hebben een duet opgenomen. De Glee-acteurs brengen samen 'Over the Rainbow' dat binnenkort op Morrison's debuutalbum verschijnt.

De acteur speelde eerder in Glee al de akoestische versie van de 'Wizard of Oz'-klassieker in de laatste aflevering van het eerste seizoen.

Zenuwachtig
"Mijn bekendheid heb ik deels te danken aan dit nummer." zegt Morrison aan Entertainment Weekly. "Gwyneth en ik werkten al een paar keer samen op de set van Glee (Gwyneth verscheen al enkele keren met haar gastrol als Holly Holliday), maar toch was ik ontzettend zenuwachtig toen ik haar om een duet vroeg. Ik vind het moeilijk om mensen om gunsten te vragen. Zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar."

Morrison heeft nog geen datum voor de release van zijn debuutalbum geprikt.


23-03-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen mag kinderen pas zien na psychiatrisch onderzoek

Charlie Sheen mag kinderen pas zien na psychiatrisch onderzoek


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/charlie_sheen.jpg?t=1300881289


Charlie Sheen mag zijn twee jongste zonen pas zien nadat hij een psychiater heeft bezocht. Dat is één van de voorwaarden van de overeenkomst die Sheen anderhalve week geleden bereikte met zijn ex Brooke Mueller.

Volgens RadarOnline mag de 45-jarige acteur enkel onderzocht worden door een psychiater die hem nooit eerder heeft behandeld.

Contactverbod
Sheen verloor eerder deze maand de voogdij over zijn tweejarige tweeling Max en Bob. Bovendien kreeg de dolgedraaide acteur een tijdelijk contactverbod opgelegd. Zijn ex probeert hem uit de buurt van hun kinderen te houden omdat ze vreest dat hij de kinderen of haar iets zal aandoen.

"Charlie weet wat hem te doen staat. Als hij zijn tweeling weer wil zien, dan laat hij zich door een psychiater onderzoeken." zegt een bron aan RadarOnline.

Sheen heeft nog twee kinderen met zijn ex Denise Richards, maar ook zij wil niet dat Sheen in de buurt komt van Sam (6) en Lola (5).


23-03-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Grant in ziekenhuis opgenomen


Hugh Grant in ziekenhuis opgenomen


http://img148.imageshack.us/img148/2625/hughgrant.jpgHugh Grant (50) is gisteravond met spoed naar een Londens ziekenhuis gebracht. De acteur voelde zich zwak, duizelig en was kortademig. Grant nam een taxi naar het ziekenhuis omdat hij niet wilde "dat ambulanciers hun tijd aan mij verspillen". Hij wachtte zonder morren zijn beurt af op de spoeddienst van het Chelsea and Westminster Hospital. Dat meldt The Sun.

Bescheiden
"Niets liet vermoeden dat hij zo'n grote ster is", aldus een bron in de krant. Grant mocht na een controle naar huis, waar hij nu herstelt. Wat hem precies scheelt, is niet duidelijk.

Recent nog lauwerde Grant de Britse medische wereld - die vaak onder vuur ligt - als ambassadeur van de kankerorganisatie Marie Curie. In 2001 overleed Grants moeder aan pancreaskanker.

Respect voor verpleegsters
"De verpleegsters waren fantastisch voor mijn moeder, of het nu verpleegsters van de NHS (National Health Service, nvdr) waren of van Marie Curie. Die laatsten wijden hun leven aan het begeleiden van mensen die stervende zijn. Ze verdienen haast niks maar in vergelijking met mijn rijke vrienden zijn die verpleegsters gelukkiger", stelde Grant.

Onlangs schonk Grant 120.000 euro aan de website healthtalkonline.org. Daar wisselen bezoekers ervaringen met medische zaken uit. Hij stelde dat zijn moeder baat zou hebben gehad bij de diensten die deze website aanbiedt.23-03-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart ontdekt erogene zone door kort haar

Sylvie van der Vaart ontdekt erogene zone door kort haar


http://img62.imageshack.us/img62/7717/sylvievandervaart.jpg


Sylvie van der Vaart heeft op haar 32ste nog een nieuwe erogene zone ontdekt. De voetbalvrouw vindt haar kale nek naar eigen zeggen heerlijk sensueel. Ook echtgenoot Rafael zou volop van het korte kapsel genieten, schrijft AD.nl.

"Ik heb ontdekt dat het een erogene zone is", aldus Sylvie in haar column in Grazia. "Raf is het helemaal met me eens: wat hem betreft mag het weer lekker kort. Dat vindt hij op dit moment leuker en aparter."

De blondine verloor vorig jaar haar lange haren door een chemokuur en wilde daarna in eerste instantie zo snel mogelijk weer haar oude kapsel terug. "Een deel van mij wilde dolgraag teruggrijpen naar vroeger. Toch werd ik niet gelukkig van die gedachte. Met elke centimeter erbij begon ik me duffer te voelen. Ik ben gehecht geraakt aan mijn korte haar."(br.hln)


23-03-2011 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand: "Ik had 20 keer seks per week, nu ben ik verdorie tuinier"

Russell Brand: "Ik had 20 keer seks per week, nu ben ik verdorie tuinier"


http://img62.imageshack.us/img62/4968/russellbrandu.jpg


Ze zijn ocharme vijf maanden getrouwd en er zit al sleet op. De notoire vrouwenverslinder Russell Brand (35) vindt het huwelijk knap moeilijk: "Vroeger had ik twintig keer per week seks, nu ben ik een goede tuinier", verzucht de Britse komiek.


Brand houdt zich de laatste tijd vaker in bloemenbedden op dan in echte bedden.


"Ik kan het zelf haast niet geloven dat ik vroeger twintig keer per week van bil ging. Het is niet makkelijk aan één vrouw gewend te raken en elke dag in hetzelfde huis te verblijven. Als zij spullen laat slingeren, moet ik ze opruimen. En als ik zelf mijn sokken op de vloer gooi, moet ik ze ook zelf oprapen. Dat is verwarrend. Ik heb dat nooit gekend, zo'n vaste relatie".


Op de 'piek' van zijn seksverslaving draaide Brand naar eigen zeggen tot vijf vrouwen per dag binnen. Net als zijn vroegere verslavingen aan drugs, seks en alcohol, pakt hij zijn huwelijk met de 26-jarige Katy Perry "stap voor stap" aan.


In de Britse tv-serie 'Life Stories' verklaart Brand: "Beetje bij beetje raak ik het gewend, zoals ik ook van drugs en drank afraakte. Je moet je niet voortdurend afvragen wat je met de rest van je leven gaat doen. Natuurlijk is het huwelijk voor het leven en dat is ook wat ik wilde, maar iets waar je voor de rest van je leven mee zit, kan ook heel beklemmend zijn".


"Katy en ik brengen veel tijd samen door. Daar draait het huwelijk ook rond. Voor ik Katy ontmoette, was ik nooit verliefd geweest. Nu beoordeel ik liefde op de mate waarin iemand bereid is voor zijn liefde te veranderen".


En kinderen? "Yeah, dat zou goed zijn, toch? We zijn nog niet heel lang getrouwd, we werken allebei heel hard en ik ben nog altijd stapelzot op haar maar als we aan kinderen beginnen, zal ik me daar op focussen".


23-03-2011 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Nick Mason hoopt op eenmalige reünie Pink Floyd

Drummer Nick Mason hoopt op eenmalige reünie Pink Floyd

Klik op de foto om ' Wish you were here ' te beluisterenDavid Gilmour, Roger Waters, Nick Mason en Rick Wright in 2005 na hun reünieconcert op Live 8.


Nick Mason is "hoopvol" dat de band terug samenkomt. Een tournee noemt hij "hoogst onwaarschijnlijk", maar een eenmalige reünie ziet hij wel gebeuren.

Mason verklaarde op de radio BBC6: "Niemand heeft ooit gezegd dat we nooit meer zullen samenwerken. Een tournee zie ik niet gebeuren, maar iets als Live 8 of een ander initiatief dat ons genegen is, dat moet zeker kunnen".

Bassist Roger Waters verliet in 1985 de band, het duurde tot 2005 voor Waters, gitarist David Gilmour, drummer Nick Mason en de inmiddels overleden keyboardspeler Rick Wright nog eens samenkwamen voor het goeddoelevenement Live 8 in Londen. 

Pink Floyd zou vorig jaar een kleine goeddoelshow doen, maar de leden stapten uit het project omdat ze zich misbegrepen voelden. Ze vonden het geen goed idee een "relatief klein optreden" te geven waarmee het goed doel weinig zou gebaat zijn.

Momenteel toert Waters met een eigen begeleidingsband door Europa met de integrale opvoering van 'The Wall'. "Ik denk dat Roger gelukkig is op zijn eentje, ik denk niet dat hij staat te springen om terug te keren. Dave zie ik nog minder opnieuw voltijds met Roger samenwerken", voegde Mason er nog aan toe.(br.hln)


23-03-2011 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!