Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de ban van dodelijk virus

In de ban van dodelijk virus

http://oi58.tinypic.com/1z4howy.jpg

Een dozijn containers. Meer is er niet nodig om een complete wijk van de buitenwereld af te sluiten en de getroffen bewoners met zichzelf én met een dodelijk virus te confronteren. Precies wat er in 'Cordon', de nieuwe VTM-reeks, gebeurt. Voor alle duidelijkheid: 'Cordon' is geen rampenreeks, al sneuvelen er flink wat Antwerpenaren, maar focust des te meer op de reactie van gewone mensen die plots in een levensbedreigende situatie belanden.

Goed gezien van VTM om in de slipstream van 'Wauters vs. Waes' de nieuwe dramareeks 'Cordon' te lanceren. Succes verzekerd. En terecht, want het wordt één van de beste series die dit voorjaar op tv te zien zal zijn.

Het verhaal van 'Cordon': een besmettelijk en dodelijk virus breekt uit in Antwerpen en om een epidemie te voorkomen, sluit de politie een hele wijk af van de buitenwereld. Vanavond is dat nog met Friese ruiters en wat dreigende politie-agenten, maar al snel zullen een paar containermuren het verschil maken tussen het vrije leven en een mogelijke dood.

Tientallen bewoners worden plots op zichzelf aangewezen. Juf Katja met haar klasje, politieman Jokke, de zwangere Ineke, laborante Jana, de gepeste puber Tyl, Afghaan Anwar die net het land is binnengesmokkeld, de ambitieuze arts Cannaerts. Bij sommige personages zal het allerbeste in hen naar boven komen, bij anderen het allerslechtste.

10-03-2014 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd van alles of niks in 'Wauters vs. Waes'

Strijd van alles of niks in 'Wauters vs. Waes'

http://oi58.tinypic.com/2isghfk.jpg

Voorlaatste aflevering vanavond van 'Wauters vs. Waes', nu al met voorsprong hét tv-programma van 2014. Na acht van de tien afleveringen staat Koen Wauters met 4 overwinningen nipt aan de leiding. Tom Waes heeft drie zeges beet. Hij moet vanavond winnen om nog kans te maken op de eindzege.

Indien Koen de nieuwe uitdaging tot een goed einde brengt, dan wordt de Grote Finale volgende week een maat voor niets. Vanavond wordt het dus een strijd van alles of niks. Tenzij de programmamakers, die de voorbije weken met verrassingen uitpakten, ook nu weer een wit konijn tevoorschijn toveren.

De vraag is overigens hoe ongeschonden beide kemphanen uit deze aflevering zullen komen. Uit de medische bulletins van maanden geleden al, bleek dat Waes lang sukkelde met gekneusde ribben na een val van een paard. Koen liep dan weer bij de voorbereiding voor de duikuitdaging een nekletsel op én kampte met een kwetsuur aan de schouder na een val. Tot op vandaag zijn de beelden van dat 'ongeval' nog niet opgedoken.

10-03-2014 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden Gerard Mortier is wereldnieuws

Overlijden Gerard Mortier is wereldnieuws

http://oi60.tinypic.com/27y5tdy.jpg

Van Colombia tot Oostenrijk verschijnen nieuwsberichten over het overlijden van Gerard Mortier. Als directeur in 's werelds grootste operahuizen heeft hij duidelijk een indruk nagelaten. Een beperkte bloemlezing.

De New York Times schrijft dat zijn recente strijd met het Teatro Real in Madrid - te midden van het gevecht dat hij moest voeren tegen kanker - een "karakteristiek lastige situatie was voor een man die kon genieten van een veldslag, tijdens zijn vier decennia overspannende carrière aan sommige van 's wereld belangrijkste operabedrijven. (...) Soms was het slagveld artistiek, zoals bij zijn afscheidsproductie na 10 jaar in Salzburg, een 'Die Fledermaus' gespekt met drugs en naziboeven. Soms was het financieel, zoals toen het Munttheater in Brussel, dat hij leidde van 1981 tot 1991, in het rood ging na zijn kwistige renovatie van het operahuis. (...) En soms was het gerelateerd aan Mortier zelf, zoals toen de wegen van hem en de New York Opera scheidden in 2008, nauwelijks anderhalf jaar nadat hij was aangenomen. Maar die conflicten waren altijd uitdrukking van Mortiers verfrissende en intellectueel geladen visie op opera, en zijn minachting voor de irrelevantie van het fatsoen dat er vaak mee geassocieerd wordt."

De Oostenrijkse krant Kurier weet: "Oostenrijk heeft Mortier nooit helemaal losgelaten. Hij hield een scherpe blik op de lokale gebeurtenissen en liet Wenen en Salzburg graag en vaak weten wat hij niet goed vond. Maar overal was zijn uitspraak van toepassing: 'Ik heb veel vijanden en veel aanhangers', zoals hij ooit in Madrid zei. Die zin schetst de hele carrière van een grote innovator van het muziektheater."

De Franse krant Le Monde stelt: "Met zijn visionaire en gedurfde stijl markeerde Gerard Mortier de komst van de operadirecteur-'sterren': sommige waren misschien geschokt dat de dappere Gentenaar zijn naam linjte met het logo van de Nationale Opera van Parijs, dat hij tussen 2004 en 2009 leidde. Zeker, Gerard Mortier heeft alle operahuizen die hij leidde, in dienst gesteld van een artistiek project dat voor hem de waarde had van een manifest." De krant noemt hem een 'provocateur', een 'briljante intellectueel en een 'virulente debater', die "kunst wilde doen triomferen over geld".

Mortier was volgens de Spaanse krant El Mundo "een man met een brede achtergrond en een diepe filofische en sociale visie op opera, waardoor hij geïnteresseerd was in veel aspecten van de Spaanse geschiedenis." "Mortier ging nooit de confrontatie uit de weg. 'Ik zie controverse niet als iets slechts. Ik ben opgevoed door de jezuïeten, die zeer dialectisch zijn. Jij hebt een opinie en ik heb een andere: we beginnen te discussiëren tot we een gemeenschappelijk punt bereiken. Maar ik vind wel dat het debat over de juiste kwesties moet gaan. Ik vind bijvoorbeeld de controverse over het feit of ik al dan niet Puccini programmeer niet bijster interessant. Je moet opera tegen de grote operaliefhebbers beschermen', stelde hij in deze krant in 2008."

"Hij had iets speels", schrijft de Franse krant Le Figaro. "Hij was brutaal, nooit tevreden met verworven waarheden en respecteerde gevestigde machten niet. Naast zijn gevoeligheid en immense achtergrond in muziek, literatuur en schilderheid is dat de reden waarom hij zelf een kunstenaar mag genoemd worden."

09-03-2014 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex George Clooney getrouwd

Ex George Clooney getrouwd

http://oi60.tinypic.com/2s67fhh.jpg

Stacey Keibler is getrouwd. De ex van George Clooney en haar vriend Jared Pobre zijn dit weekend in het huwelijksbootje gestapt in Mexico, zo heeft Stacey laten weten aan People.

Keibler vertelt aan de website dat ze heel erg gelukkig is. De bruiloft was voor de gasten een verrassing. Het koppel had het huwelijk namelijk in het geheim gepland. "We wilden allebei heel graag dat onze bruiloft intiem en speciaal zou zijn en dat is goed gelukt", aldus een verliefde Stacey. "Het was romantisch, rustig, ontspannen en heel mooi."

Keibler had hiervoor een relatie met George Clooney. Zij gingen vorig jaar uit elkaar. Jared en Stacey waren al lang bevriend, maar in de herfst zouden ze begonnen zijn met daten.

09-03-2014 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton dreigt met rechtszaak tegen 'naaktfoto'

Kate Upton dreigt met rechtszaak tegen 'naaktfoto'

http://oi62.tinypic.com/6zlafn.jpg

Kate Upton laat niet met zich sollen. Het model is van plan om stappen te ondernemen tegen een website die een foto van haar bewerkte en online zette, zo weet TMZ.

Het gaat om de website Celeb Jihad. Ze zouden een foto van Kate zo hebben bewerkt dat het lijkt alsof ze naakt is. Volgens TMZ is het heel duidelijk dat het kiekje gephotoshopt is, maar dat maakt Kate niet uit.

Ze stelt de actie niet op prijs en als de website de foto niet snel verwijdert, dan spant ze een zaak tegen ze aan. Dat zouden haar advocaten de website hebben laten weten in een brief.

Op de website staan meer bewerkte foto's van celebrities.

09-03-2014 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen komt niet opdagen voor opnames

Charlie Sheen komt niet opdagen voor opnames

http://oi59.tinypic.com/hv2r00.jpg

Charlie Sheen is de afgelopen weken een paar dagen niet verschenen bij de opnames van zijn serie 'Anger Management'. Hierdoor heeft de studio moeten schuiven in de planning en in sommige scènes acteurs gebruikt die lijken op Sheen, zo weet The Hollywood Reporter.

Volgens de website zijn er aardig wat collega's razend over de acties van Charlie. Een bron laat weten dat een aantal werknemers zegt te stoppen met de serie als hij deze fratsen blijft uithalen.

Een woordvoerder van de filmstudio Lionsgate wilde niet reageren op de berichten. En het management van Sheen zegt dat er geen andere acteurs zijn gebruikt om voor Charlie in te vallen. "We hebben afgelopen week niet kunnen draaien omdat een van de castleden ziek is. Charlie is er juist altijd klaar voor. Hij kijkt er naar uit om morgen weer te gaan draaien."

09-03-2014 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Green droeg vest van mensenhaar

Eva Green droeg vest van mensenhaar

http://oi57.tinypic.com/35bfo1u.jpg

Eva Green droeg voor haar rol in de film '300: Rise of an Empire' een vest van mensenhaar. "Ja, het was echt mensenhaar", vertelt de actrice aan USA Today. "Het was speciaal voor de film gemaakt in Londen."

Ook had ze een paar bijpassende armbanden van mensenhaar. Green vond het niet vies om de rare creatie te dragen. "Het voelde als een tweede huid. En het was een stuk lichter dan veel van de andere outfits die ik moest dragen. Die waren echt warm."

De actrice moest wel wat doen voor haar rol in het gewelddadige historische epos. Zo trainde ze twee uur per dag om fit te blijven. "In het begin was het zwaar, maar ik ben een beetje masochistisch." Ook trainde ze twee uur per dag met zwaardvechten, waardoor ze zich vooral in het begin een idioot voelde. "Ik heb niet echt een goede coördinatie", bekent de Franse actrice. Het enige wat ze niet deed was een speciaal dieet volgen. "Het leven is te kort om mijn kaasjes en wijn te laten staan."

09-03-2014 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Neeson (61) bekent: "Ik mocht James Bond niet spelen van mijn verloofde"

Liam Neeson (61) bekent: "Ik mocht James Bond niet spelen van mijn verloofde"

http://oi57.tinypic.com/2dion7o.jpg

Liam Neeson komt met een straffe bekentenis voor de dag. De 61-jarige acteur had de opvolger kunnen zijn van Roger Moore als James Bond, maar hij mocht niet van zijn vriendin. "Mijn vriendin zei neen." Neeson stapte met de vrouw in het huwelijksbootje, maar ze overleed later bij een ski-ongeval, schrijft Hull Daily Mail.

De Noord-Ierse acteur biecht jaren later op dat hij de favoriet was om Roger Moore op te volgen als geheim agent 007. "Ik werd langs alle kanten belaagd om de rol aan te nemen. Het was ongeveer 18 of 19 jaar geleden, maar mijn verloofde zei: 'Als je James Bond speelt, trouwen we niet'. Ik moest er wel rekening mee houden, want ik wou echt trouwen met haar", aldus de acteur. Neeson stapte inderdaad in het huwelijksbootje met Natasha Richardson, maar vijf jaar later kwam ze om bij een tragisch ski-ongeval.

Het weigeren van de rol van James Bond heeft zijn carrière uiteindelijk geen schade toegebracht. Zijn grote doorbraak kwam er in 1993 met 'Schindler's List'. Neeson was ook te zien in onder meer 'Love Actually' en 'Gangs of New York' en is op zijn 61ste nog steeds een veelgevraagde acteur.

Als hij terugkijkt op zijn carrière heeft hij geen spijt van de rollen die hij geweigerd heeft. Alhoewel hij toch een tikje jaloers was dat Robert Redford mocht schitteren in 'All is Lost'. "Dat is de enige rol waarbij ik eens gedacht heb: 'Verdorie dat had ik ook wel willen spelen'. Meneer Redford deed dat uitstekend, het is een geweldige film, maar daar voelde ik toch een beetje jaloezie."

09-03-2014 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber moet normaal behandeld worden"

"Bieber moet normaal behandeld worden"

http://oi57.tinypic.com/v8lb8w.jpg

Justin Bieber moet als een normale burger worden behandeld, zo vindt de rechtbank in Los Angeles. De zanger is nog niet officieel aangeklaagd voor het eiergooi-incident in januari omdat de aanklagers nog niet weten of het een overtreding of een misdrijf is, zo weet de showbizzsite TMZ.

Om deze beslissing te nemen, wordt goed gekeken naar de exacte schade die Bieber heeft aangericht. De buurman van Bieber liet eerder al weten dat hij in totaal 20.000 dollar moest betalen om alles weer te herstellen.

Daarnaast kijken de aanklagers naar vergelijkbare zaken, om te bepalen of de 20-jarige Justin in overtreding was of een misdrijf heeft begaan. Ze willen niet dat het lijkt alsof hij als celebrity wordt voorgetrokken, daarom nemen ze er de tijd voor.

09-03-2014 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Suds & Soda' van dEUS is beste Belgische nummer aller tijden

'Suds & Soda' van dEUS is beste Belgische nummer aller tijden

http://oi60.tinypic.com/2v33695.jpg

'Suds & Soda' van dEUS bekleedt de eerste plaats in De 100 van Eigen Kweek van Studio Brussel en is volgens de luisteraars van de radiozender het beste Belgische nummer aller tijden. dEUS stoot daarmee 'My Heroics, Part One' van Absynthe Minded, dat dit jaar op de derde plaats eindigt, van de troon. 'Housewife' van Daan stijgt één plaats en eindigt op twee.

Voor het derde jaar op rij zond StuBru De 100 van Eigen Kweek uit, de door de luisteraars samengestelde lijst met de honderd beste Belgische nummers aller tijden. De lijst is het orgelpunt van De Week van Eigen Kweek, een week waarin de VRT-radiozender alleen maar Belgische muziek draaide.

Met zes noteringen blijft dEUS de populairste groep in België. Als enige Belgische band staan Tom Barman en co twee keer in de top tien: met 'Suds & Soda' op de eerste plaats en 'Instant Street' op de vijfde plaats.

09-03-2014 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Country Roads' nieuwe staatshymne West Virginia

'Country Roads' nieuwe staatshymne West Virginia

http://oi61.tinypic.com/2ni0bp3.jpg

De nochtans als conservatief bestempelde Amerikaanse deelstaat West Virginia heeft zich vandaag van zijn revolutionaire kant getoond. De deelstaat koos immers als 'nationale' hymne niet het gebruikelijke, plechtstatige en ernstige stuk geblaas, maar een heuse wereldhit, weliswaar uit lang vervlogen tijden: (Take me home) 'Country Roads', uit 1971, van John Denver. Het parlement in de sowieso al swingend klinkende hoofdstad Charleston keurde metoverweldigende meerderheid de hit als hymne goed.

Het nummer begint met de woorden 'Almost Heaven, West Virginia' en beschrijft de schoonheid van de natuur van de deelstaat, die qua werkgelegenheid niet al te veel te bieden heeft. Het nummer is er zo populair dat de West Virginians hun oostelijke deelstaat 'Almost Heaven' (Bijna de Hemel) noemen, hoewel de officiële bijnaam Mountain State is, wegens de aanwezigheid van het Appalachengebergte.

West Virginia heeft inmiddels meer 'state songs' dan jobadvertenties: de song van Denver, geschreven in samenwerking met Bill Danoff, is als hymne nummer drie. Denver noch Danoff is afkomstig uit Virgina. Danoff was voor de song zelfs nooit in de deelstaat geweest, terwijl Denver -getuige zijn artiestennaam- een zwak had voor Colorado. Denvers echte naam was trouwens Henry John Deutschendorf.

Het parlement had nog een ruime keuze andere songs over hun geliefde staat, maar die zijn niet altijd even vleiend. Reden waarom bijvoorbeeld 'Muswell Hilbilly' van The Kinks of 'Sweet Virginia' van de Rolling Stones niet uit volle hymneborst kunnen worden gezongen.

08-03-2014 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Drake en Rihanna zoenden erop los in Amsterdam'

'Drake en Rihanna zoenden erop los in Amsterdam'

http://oi61.tinypic.com/2q2putj.jpg

Drake en Rihanna hebben het erg gezellig gehad in Amsterdam. Het duo, dat nog niet bevestigd heeft een relatie te hebben, kon donderdag in een restaurant in de Albert Cuypstraat niet van elkaar afblijven. 'Ze zoenden erop los', vertelt een ooggetuige aan De Telegraaf. De zangeres werd woensdag al gespot tussen het publiek in de Ziggo Dome bij het concert van de rapper.

Na de maaltijd huurden de twee de exclusieve nachtclub in The Butcher af, vertelt een ingewijde. 'Riri en Drake zijn er tot half zes gebleven. Ze hingen voortdurend om elkaar heen en kwamen er toen stoned als een garnaal weer uitgerold.'

Het stel heeft Amsterdam inmiddels weer verlaten. Vrijdag had Drake een concert in het Duitse Oberhausen.

08-03-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Scott Kalvert dood aangetroffen in zijn woning

Regisseur Scott Kalvert dood aangetroffen in zijn woning

http://oi60.tinypic.com/oridqf.jpg

In zijn huis in Los Angeles is afgelopen woensdag de Amerikaanse regisseur Scott Kalvert dood gevonden. Dat melden Amerikaanse media. De autoriteiten gaan uit van zelfmoord.

Kalvert was 49. Kalvert was de regisseur van de film 'The Basketball Diaries' uit 1995, waarin Leonardo DiCaprio en Mark Wahlberg speelden. Ook regisseerde hij videoclips, onder meer van New Kids on the Block, Salt-N-Pepa en DJ Jazzy Jeff en Will Smith.

08-03-2014 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mevrouw Cristiano jaloers op rondingen Doutzen Kroes?

Mevrouw Cristiano jaloers op rondingen Doutzen Kroes?

http://oi57.tinypic.com/5usy0.jpg

Deze foto werd al enkele dagen geleden op Instagram gegooid, maar toch wilden wij u hem allerminst onthouden. De hoofdrolspeelsters op het beeld zijn Irina Shayk (ofte mevrouw Cristiano Ronaldo) en Doutzen Kroes - of zijn toch vooral diens rondingen hier niet de protagonisten?

Shayk was net als Kroes uitgenodigd voor het Vanity Fair Oscar-feest. Toen het Russische supermodel de zwangerschapsrondingen van haar Nederlandse vriendin zag, viel haar mond letterlijk en figuurlijk open. "Zwangerschap, ik hou ervan en Irina Shayk is geshockeerd", voegde Kroes er als bijschrift aan toe. Het zou best wel eens kunnen dat er ten huize Ronaldo een hartig woordje gebabbeld zal worden (of al zal geweest zijn)...

08-03-2014 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kuist Madonna badkamer

Zo kuist Madonna badkamer

http://oi61.tinypic.com/ta1ted.jpg

Het is zeer twijfelachtig dat Madonna de zwabber nog maar weet staan maar de Queen of Pop deed op Instagram alvast flink haar best om de indruk te wekken dat ze de badkamer een beurt aan het geven was.

"Een beetje huishoudelijk werk aan het doen voor ik de studio in duik met Avicci", luidde het. Maar zoals het een ster betaamt, maakte Madonna haar handen niet vuil. Visnetkousen en een hele berg juwelen lijken ons dan ook niet de meest geschikte accesoires om de zwabber te hanteren.

08-03-2014 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi grijpt naast Demi: "Moet ik mijn broek afsteken?"

Regi grijpt naast Demi: "Moet ik mijn broek afsteken?"

http://oi58.tinypic.com/i44poh.jpg

"Een topdag", zo beoordeelde Bent de voorlaatste Blind Audition van 'The Voice', en die Van Looy zit er zelden naast. Dat lijken de kandidaten ook stilaan in de smiezen te hebben, want Bent wist uitschieter Demi voor zijn kar te spannen. Alle coaches drukten af voor het Dove-meisje van negentien dat vorig jaar al had deelgenomen zonder dat ook maar één coach zich omdraaide. Regi zag haar niet graag naar het team van Bent vertrekken: "Moet ik de volgende keer mijn broek afsteken misschien?". Ja, het niveau lag best hoog. Bij de kandidaten.

Koen had al negen van de twaalf artiesten waar hij recht op heeft binnengehaald. "Nog één of twee goeikes voor mij, en dan sta ik waar ik wil staan", zei hij bij het begin. Bent had al acht mensen in zijn team, hij maakte zich sterk dat er "niet één, niet twee, maar toch een paar (sic) finalisten bij zitten". Regi stond naast Koen op kop met negen artiesten. "Nu zit ik helemaal in het spel, ik maak me totaal geen zorgen meer", grijnsde hij. Axelle had nog plaats voor vier teamleden. "Ineens wil ik winnen, ik heb dat nooit gehad".

Kieskeuriger
De coaches moesten nu dus nog kieskeuriger zijn dan ze voordien al waren, en dat straalde ook af op de kandidaten. De zenuwen gierden, een mens zou voor minder zijn koelbloedigheid en stemvastheid verliezen.

Muziekapathie
By the way: indien u huisgenoten hebt die niet naar 'The Voice' kijken, hoeft u hen niet meteen voor harteloze stomkoppen met verstopte oren uit te schelden. Misschien heeft uw partner wel het muziekapathie-gen. Canadese wetenschappers hebben onlangs immers een gen ontdekt dat mensen apathisch maakt voor muziek. Een hartverscheurende ballad, een floorfiller, een stampende rocker: die mensen voelen daar nothing, nada, niente, niks bij. Een beetje begrip dus voor die mens die in de keuken over het kruiswoordraadsel in de krant gebogen zit: je zal maar zo'n gen in je lijf hebben.

De kandidaten van vanavond hadden er alvast geen last van. Muziek is hun lang leven, hun manier om hun verlegenheid te compenseren, hun passie, hun bestaansreden. On with the show!

08-03-2014 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ke$ha verlaat kliniek

Ke$ha verlaat kliniek

http://oi57.tinypic.com/2djo212.jpg

Ke$ha heeft de kliniek verlaten waar ze werd behandeld voor haar eetstoornis. De zangeres voelt zich naar eigen zeggen weer helemaal goed en is volop bezig met haar muziek.

''Blij om terug te zijn! Ik voel me gezond en ik werk aan een heleboel nieuwe muziek. Ik kan mijn fans niet genoeg bedanken voor alle liefde en steun die ik heb gekregen'', twitterde Ke$ha. ''Het leven is mooi. Ik ben gezegend dat ik jullie heb.'' De 27-jarige blondine stuurde ook een foto waarop te zien is dat ze in het vliegtuig zit.

De zangeres liet zichzelf begin januari opnemen in een kliniek in de buurt van Chicago. Ze werd daar behandeld aan de eetstoornissen anorexia en boulimia.

08-03-2014 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
07-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jared Leto twijfelt over Jennifer Lawrence's charmes

Jared Leto twijfelt over Jennifer Lawrence's charmes

http://oi62.tinypic.com/2m4aiib.jpg

Jennifer Lawrence mag dan het paradepaardje zijn in Hollywood, maar toch denkt niet iedereen daar zo over. Jared Leto twijfelt zelfs aan haar charmes en haar ware aard.

Zondagavond viel actrice Jennifer Lawrence op de rode loper bij de uitreiking van de Academy Awards. Maar dit gebeurde al een jaar eerder op dezelfde beruchte avond. Jennifer struikelde toen over haar jurk nadat ze de trap op liep om haar Oscar in ontvangst te nemen.

Lawrence veroverde heel de wereld met haar charmes als het gewone meisje dat veel in beeld komt door haar gestuntel. Maar collega-acteur Jared Leto denkt dat ze een typetje speelt. Jared Leto won die avond de Oscar voor beste acteur in bijrol in de film 'Dallas Buyers Club'.

Jennifer had het genoegen om die avond een Oscar uit te reiken. Jared bekent dat hij op datzelfde moment samen met presentatrice Ellen DeGeneres Jennifer uitlachte. "Wat Jennifer niet wist, was dat Ellen langs de kant gebaren maakte en zei: 'Niet vallen, niet vallen'. Mijn moeder en broer lagen beiden in een deuk van het lachen. Ik denk niet dat onze familie manieren heeft", legt Leto uit.

Beide sterren waren samen te zien in de beroemde foto van Ellen, die het meest werd geretweet in de geschiedenis van Twitter.

07-03-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston geeft honden peperduur water

Jennifer Aniston geeft honden peperduur water

http://oi59.tinypic.com/fcqqec.jpg

Jennifer Aniston is zo gehecht aan haar twee honden, dat ze de dieren zo lang mogelijk in leven probeert te houden. De actrice geeft haar trouwe viervoeters dan ook uitsluitend speciaal anti-agingwater.

Kangenwater is de nieuwste trend in Hollywood. Het alkalische water, oftewel water met een basische ph-waarde, kost 2 dollar per flesje en de sterren zijn er dol op. Zo ook Jennifer Aniston, alleen zij drinkt het niet zelf, maar geeft ze het aan haar honden. Het speciale water zou overgewicht tegengaan, net als artritis en hoge bloeddruk. Voorstanders beweren zelfs dat het kanker zou kunnen genezen.

Na na het pijnlijke verlies van haar 15-jarige hondje Norman een paar jaar geleden, doet Aniston er alles aan om haar viervoeters zo gezond mogelijk te houden. ''Jen doet alles voor haar honden'', vertelt een insider aan de showbizzsite RadarOnline.

07-03-2014 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes krijgt een meisje

Doutzen Kroes krijgt een meisje

http://oi60.tinypic.com/2s9alo6.jpg

Doutzen Kroes is in verwachting van een meisje. Bij het programma De Avondploeg op de Nederlandse Radio 538 vertelde haar man Sunnery James dat hun tweede kindje een meisje wordt.

Het topmodel en de dj maakten vorige maand beide via Twitter bekend dat er weer een baby op komst is. Sindsdien houden ze hun fans regelmatig op de hoogte. Gisteren twitterde Doutzen nog een foto van zichzelf waarop ze haar handen om haar buik houdt. "Ik ben zo trots en voel me gezegend dat ik in mij een leven kan creëren", schreef ze erbij.

De 29-jarige Doutzen, die wereldwijd vooral bekend is als model bij lingeriemerk Victoria's Secret, heeft samen met Sunnery James al een zoon, de 2-jarige Phyllon. Het stel trouwde in 2010.

07-03-2014 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!