Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Brouwers: "Ik had dit huis nooit mogen kopen"

Jeroen Brouwers: "Ik had dit huis nooit mogen kopen"

http://oi60.tinypic.com/8xvcm0.jpg

In een eerste reactie op de uitspraak van het Antwerpse hof van beroep zegt de Nederlandse schrijver Jeroen Brouwers (74) dat hij het huis, waarvan de rechtbank eerder deze week de afbraak bevolen heeft, nooit had mogen kopen. Dat schrijft De Morgen.

Brouwers kocht de zonevreemde woning in 1993, naar eigen zeggen zonder te weten dat het huis zonder bouwvergunning werd neergepoot. Afgelopen woensdag besliste de rechtbank dat de woning binnen het jaar moet worden afgebroken, op straffe van een dwangsom van 125 euro per dag vertraging. De schrijver van bekroonde romans als 'Geheime kamers' en 'Datumloze dagen' is er nog niet uit of hij naar Cassatie stapt.

Gelukkig in overstoorde stilte
"Het is godverdomme erg treurig allemaal, maar ik probeer er laconiek onder te blijven", zegt hij. "Natuurlijk ben ik in overtreding. Mijn huis is zonder bouwvergunning neergezet in een natuurgebied en ik had het niet moeten kopen. Anderzijds heb ik hier 21 jaar gelukkig gewoond in onverstoorde stilte. Ik kon hier tussen het groen mijn prachtboeken schrijven. (...) Waar moet ik, oude boom, een andere plek vinden om nog te wortelen?".

Het hof van beroep bevestigde met zijn uitspraak een uitspraak van de rechtbank van Tongeren uit 2011, maar kortte wel de termijn in van vier jaar naar een jaar.

Het volledige interview met Brouwers verschijnt woensdag in de boekenbijlage van De Morgen.

27-09-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Brook niet langer verloofd

Kelly Brook niet langer verloofd

http://oi62.tinypic.com/2na6x38.jpg

Kelly Brook is niet langer verloofd met fitnessmodel en 'Big Brother'-celebrity David McIntosh. Dat maakte de Britse actrice zelf bekend op Twitter.

27-09-2014 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts schrijft emotionele brief over vader

Matthias Schoenaerts schrijft emotionele brief over vader

http://oi58.tinypic.com/2q8x0ch.jpg

Veel gedoe, afgelopen week, rond het boek van Stan Lauryssens over Julien Schoenaerts (1925-2006) en diens bipolaire stoornis. Zijn zoon Matthias (36) zag het met lede ogen aan en wilde een ander geluid laten horen, "de blik die mijn vader echt verdient". De Morgen publiceert vandaag het lange emotionele weerwoord van Matthias Schoenaerts, waaruit we hier slechts een deel brengen.

"Als er geen liefde is, is er alleen maar bitterheid. Zonder liefde is er niets", zo steekt Matthias met een citaat van zijn vader uit 'Oude Meesters' van wal.

Onverzettelijk
"Eigenlijk had de première van 'De kleine prins' nooit mogen doorgaan. Mijn vader was ziek. Hij had veel medicatie genomen. Maar hij was onverzettelijk; dan kon je beter geen weerwerk bieden", vervolgt hij.

"Die eerste voorstelling in de Arenbergschouwburg is helemaal de mist ingegaan. Hij raakte de draad kwijt. Toen heb ik hem gesouffleerd. Ik was een jaar of acht, maar dat lukte wel. We hadden het stuk zo lang thuis voorbereid: hij, mijn moeder en ik. Dat was heel heftig. Hij was voor anderen even onverbiddelijk als voor zichzelf".

"Jammer genoeg stortte het vliegtuigje van Antoine de Saint-Exupéry die avond écht neer. We werden neergemaaid door publiek en pers. Het leek het einde, de productie werd noodgedwongen een maand stilgelegd".

Pure magie, onvergetelijke liefdesverklaringen
"Nadien hebben we die mislukte première ruimschoots kunnen goedmaken. We hebben erna pure magie gekend, voorstellingen waar een onuitputtelijke synergie ontstond tussen de spelers en het publiek. Onvergetelijke liefdesverklaringen stroomden achteraf in overvloed".

Verboden liefde
"Tot mijn vijfde woonde ik bij mijn grootouders in Brussel, aan de Nord. Als mijn vader in de buurt optrad, sprong hij binnen. Stiekem. De drievuldigheid tussen mijn vader, mijn moeder en ik is altijd gevoed geweest door liefde. Dat was liefde in al zijn verschijningsvormen: zotte liefde, verterende liefde, onuitstaanbare liefde, verwoestende liefde. We hebben het allemaal meegemaakt. En dit was dus de verboden liefde".

"Ik was 6, toen hij op een dag, in volle manische 'glorie', bij ons werd gedropt door zijn familie, die de vele ongemakken van de manie beu waren en Julien onder geen beding nog in huis wilden en slechts dáárom plots vonden dat het verboden en uitgespuugde kind nu eigenlijk toch misschien wel een vader nodig had".

"Ik heb lang een moeizame relatie met mijn vader gehad. Hij stond zeer intens in het leven, zowel in de schoonheid als in het donkere. Steeds was er dat duale, hij was engelachtig en tegelijk demonisch. Meestal won de engel omdat hij toch steeds vanuit de liefde handelde".

"Ik kan het nog steeds allemaal niet benoemen, ik heb er voor mezelf nog veel orde in te scheppen. Daarom heb ik besloten alles uit het verleden te koesteren. Het heeft geen zin meer daarin te wroeten, er is zoveel gebeurd. We waren allebei moeilijk en koppig. We waren elkaar waard. De vier jaar die we op het eind van zijn leven hebben samengewoond, hebben veel vreugde en schoonheid gebracht. Eigenlijk is alleen dat de moeite om over te praten".

27-09-2014 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tweeling voor William en Kate?

Een tweeling voor William en Kate?

http://oi61.tinypic.com/23m1ybk.jpg

Begin deze maand maakte Buckingham Palace bekend dat Kate Middleton opnieuw zwanger is. Volgens Entertainment Wise zou de Hertogin van Cambridge niet één, maar twee baby's verwachten.

Ook al is de zwangerschap van Kate nog maar pril, door acute ochtendmisselijkheid van de prinses was het Britse hof genoodzaakt om de gezinsuitbreiding erg vroeg wereldkundig te maken. Kate zou op dat moment nog geen twaalf weken zwanger zijn geweest. Maar het goede nieuws kon niet langer stilgehouden worden omdat de prinses stante pede alle afspraken moest afzeggen.

Nu circuleren geruchten als zou Kate in verwachting zijn van een tweeling. Een bron dichtbij het koppel beweert dat de prinses in verwachting is van twee meisjes. De Queen zou het koppel bovendien hebben verzocht om hen Elizabeth en Margaret te noemen.

27-09-2014 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DDT doet mee:

DDT doet mee: "Lot tweede F.C. De Kampioenen-film ligt nu in handen van VRT"

http://oi59.tinypic.com/2d8hmki.jpg

"Of de tweede F.C. De Kampioenen-film er komt, hangt af van de VRT." Dat zei Jacques Vermeire gisteravond in De Ideale Wereld op VIER. Dat betekent meteen ook dat de komiek, die in eerste acht jaren van de populaire tv-reeks garagist Dimitri De Tremmerie gestalte gaf, bevestigt dat hij zelf wel degelijk bereid is in het project te stappen.

Het was al bekend dat Carry 'Oscar' Goossens en Jacques 'DDT' Vermeire gevraagd werden om mee te spelen in de sequel van De Kampioenen-film. Goossens zei in een reactie dat hij eerst het script wou lezen.

Vermeire had nog niet gereageerd. Tot gisteravond dus. DDT liet in het midden of de film er nu wel of niet komt omdat die beslissing volgens hem nu bij de VRT ligt. "En met al die besparingen...", zei hij enigszins bevreesd.

26-09-2014 om 08:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Orange verlaat Britse boyband Take That

Jason Orange verlaat Britse boyband Take That

http://oi60.tinypic.com/23h6aeu.jpg

Jason Orange heeft de Britse boyband Take That de rug toegekeerd. De 44-jarige zanger bracht de andere bandleden vorige week op de hoogte van zijn vertrek, zo meldt de Britse krant Mirror.

Orange liet gisteren in een verklaring weten dat hij trots is op wat de band door de jaren heen heeft bereikt, maar dat hij niet wil meedoen aan het opnemen en promoten van een nieuw album. Hij bedankt de andere leden, "die voor mij als broers zijn".

Volgens Orange kreeg hij twijfels over het doorgaan met de band aan het eind van de tournee die volgde op het succesvolle album Progress (2010). "Er is geen ruzie geweest, alleen een beslissing van mijn kant dat ik dit niet langer wil doen. Ik weet hoezeer Mark, Gary en Howard genieten van het schrijven en maken van muziek, en ze weten dat ze mijn volledige steun hebben als ze verder gaan."

"Dit is een trieste dag voor ons", lieten de drie overgebleven leden (Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald) weten. "Het vertrek van Jason is voor ons zowel professioneel als persoonlijk gezien een groot verlies." Ze voegen eraan toe dat ze beseffen dat het geen gemakkelijke beslissing was van de zanger.

25-09-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian aangevallen in Parijs

Kim Kardashian aangevallen in Parijs

http://oi59.tinypic.com/2aj7yc3.jpg

Socialite Kim Kardashian is vandaag tijdens haar aankomst bij de Paris Fashion Week belaagd door een man. Dat meldt TMZ.

De televisiepersoonlijkheid stapte uit de auto, waarna een man haar tackelde en probeerde tegen de grond te werken. De bewakers die rond de auto stonden grepen snel in, zodat Kim zonder kleerscheuren het gebouw kon betreden.

Volgens nog onbevestigde geruchten zou de man Vitalii Seduk zijn, de Oekraïense stalker die de afgelopen maanden meerdere sterren heeft belaagd. Zo treiterde hij eerder Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Will Smith bij publieke evenementen. Ook kroop de Oekraïener tijdens het filmfestival van Cannes onder de jurk van actrice America Ferrera.

25-09-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton ontdekt de SM-meesteres in zich

Paris Hilton ontdekt de SM-meesteres in zich

http://oi58.tinypic.com/2ugl5ea.jpg

De blonde schoonheid heeft haar Instagramvolgers op wel erg sexy beelden getrakteerd. Paris poseerde voor de lens van modefotograaf Renie Saliba in een erg pikant outfitje gecombineerd met dijenhoge laarzen.

Op haar 33ste lijkt Paris strakker dan ooit met haar gespierde taille en benen. Een zweep was het enige wat ontbrak bij haar SM-outfit.  Tijdens de fotoshoot kon Paris het niet laten om foto's van zichzelf te nemen met haar opvallende oogmake-up en felle lippen.

De succesvolle shoot was pas compleet met een spiegelselfie die de volledige, onthullende outfit toonde.

25-09-2014 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhamkids dachten dat moeder geen job had

Beckhamkids dachten dat moeder geen job had

http://oi58.tinypic.com/2w7pv6b.jpg

De kinderen van Victoria Beckham dachten lang dat hun moeder geen echte baan had. De ex-Spice Girl opent vandaag haar eerste winkel in Londen, maar haar kinderen kwamen er een tijdje geleden pas achter dat hun moeder werkt.

"Toen ze een show van mijn merk bijwoonden, kwamen ze erachter dat ik een baan had. Ze zien mijn man - David Beckham - voetballen, maar als ik naar mijn werk ga, zien ze dat natuurlijk niet overal terug", zegt ze in een interview met de Londense krant Evening Standard.

Victoria richtte zes jaar geleden haar eigen modemerk op, de shop in de Londense winkelstraat Dover Street is haar eerste winkel. "Londen is een fantastische stad om een winkel te openen. Mijn familie en vrienden zijn hier en mijn kinderen gaan naar fantastische scholen."

25-09-2014 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts "niet opgezet" met onthullingen over zijn vader

Matthias Schoenaerts "niet opgezet" met onthullingen over zijn vader

http://oi62.tinypic.com/1fz77q.jpg

Geliefd acteur Julien Schoenaerts, vader van Matthias en Bruno, zou "manisch-depressief en zwaar geestesziek zijn geweest", zo blijkt uit het nieuwe boek 'Schoenaerts' dat vandaag wordt voorgesteld. Het is schrijver Stan Lauryssens die de verhalen neerpende en zo de figuur Julien Schoenaerts in een nieuw daglicht plaatst.

In het boek staat te lezen hoe de theateracteur worstelde met een depressie. Zijn ziekte was zo zwaar dat hij uiteindelijk opgenomen moest worden in het Stuyvenbergziekenhuis in Antwerpen. Auteur Stan Lauryssens zou het zelfs niet uitsluiten dat Schoenaearts zelf vuur stichtte in zijn eigen Ringtheater.

Reactie
De familie Schoenaerts, met op kop Matthias en de laatste vrouw van Julien, heeft al laten weten dat ze niet opgezet zijn met deze onthullingen en insinuaties. Beiden zijn ze boos over wat er neergeschreven staat in het boek. Bruno Schoenaerts, die al enkele bladzijden heeft kunnen lezen en aanwezig was op de voorstelling van het boek, begrijpt de reactie van zijn familieleden maar wijst erop dat Matthias zich niets kan herinneren van die periode aangezien hij nog niet geboren was. Wel had de auteur meer rekening moeten houden met de context van de gebeurtenissen.

25-09-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik voelde steun van hele Sportpaleis"

"Ik voelde steun van hele Sportpaleis"

http://oi60.tinypic.com/2dtuhk4.jpg

"Ik ben mager en homo en word daarom gepest." Lady Gaga las tijdens haar concert dinsdagavond een briefje voor dat superfan Jari Vereecken op het podium had gegooid. "Zorg ervoor dat niemand je slecht laat voelen", riep ze hem daarna toe. "Het gaf me een waanzinnig gevoel."

Superfan Jari (18) beleeft een Gaga-week. Maandag zag hij haar in Brussel, een dag later in Antwerpen. En gisteren stond haar concert in Amsterdam op de agenda. Maar wat er dinsdag in het Sportpaleis gebeurde, maakt hij maar één keer in zijn leven mee. Jari Vereecken had een brief geschreven aan zijn idool en hoopte haar die te kunnen afgeven. Jari kreeg haar niet te pakken en gooide zijn krabbels dan maar op het podium. En zie: Gaga raapte het briefje op, en was blijkbaar zo ontroerd dat ze het voor een volle zaal voorlas.

"Ik heb geen bijzonder of uitzonderlijk verhaal, maar ik ben mager en homo en word daarom ook gepest. Dan begin ik depressief te worden en word ik enkel nog meer gepest. Jouw muziek helpt me door de moeilijke momenten en zorgt ervoor dat ik kan doorgaan." Lady Gaga heeft heel veel homo's onder haar fans, en komt samen met hen op voor hun rechten. "Niemand heeft het recht om jou een slecht gevoel te geven", riep ze achteraf. "Je bent fantastisch zoals je bent."

16.000 fans

Jari schreef de brief aan zijn idool niet zomaar. "Ik wilde dat zij wist hoeveel ze voor mij betekent. Ze weet perfect haar eigen gevoelens van eenzaamheid in haar muziek te leggen en zij helpt me door de moeilijke momenten", zegt hij. "Het is niet zo dat ik dagelijks pesterijen moet doorstaan. Ik heb gelukkig veel mensen rond mij die me wel steunen. Maar die belachelijke en bekrompen commentaren van de stoere jongens blijven wel hangen en ik hoop dat het ooit stopt. Ik heb veel vriendinnen en daar kunnen mannen precies moeilijk mee om. Lady Gaga is echt een beroemdheid die mee opkomt voor de homorechten. Het is fantastisch dat ze zich keer op keer zo inzet en vecht voor ons. Ik kijk dan naar haar speeches op internet en dan kan ik mij daar echt goed bij voelen."

Dat nu zo'n 16.000 andere fans zijn brief hebben meegelezen, en misschien meer nu het op YouTube staat, vindt Jari niet zo'n probleem. "Het was wel raar om mijn woorden door de luidsprekers van het Sportpaleis te horen, maar de beloning was des te groter. Niet alleen Gaga steunde me, ik voelde ook dat het hele Sportpaleis me steunde. Dat is een waanzinnig gevoel." Lady Gaga vroeg Jari of hij haar na het concert wilde ontmoeten. "Natuurlijk wilde ik dat. Ze heeft me verteld dat ze mijn brief ontzettend lief vond. Daarna heeft ze hem gekust en teruggegeven."

25-09-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell verbijt zijn tranen tijdens ontmoeting met rouwende ouders

Pharrell verbijt zijn tranen tijdens ontmoeting met rouwende ouders

http://oi62.tinypic.com/119c8x2.jpg

Terwijl superster Pharrell Williams gisteren het Antwerpse Sportpaleis nog op zijn kop zette, was hij een dag eerder te gast in de Nederlandse talkshow 'RTL Late Night'. Daar wachtte hem een ontroerende ontmoeting met het rouwende echtpaar Fred en Caroline van Metelen. Zij verloren hun zoon Dennis en kozen 'Happy' als lied voor op de begrafenis. Via via was dat ook Pharrell ter oren gekomen en hij stak de ouders prompt een hart onder de riem in een videoboodschap. De ouders van hun kant stonden er dan weer op om de superster persoonlijk te bedanken. Het bewuste fragment wordt niet voor niets getipt als hét ultieme Nederlandse tv-fragment van 2014.

Happy-zanger Pharrell Williams hield het bijna niet droog na het ontroerende betoog van het echtpaar Fred en Caroline van Metelen. Het stel verloor begin november vorig jaar hun zoon Dennis die was verongelukt. Tijdens zijn uitvaart werd het nummer Happy gedraaid, zo vertelde Caroline van Metelen.

"Dennis was blij, positief, vol humor en altijd een gangmaker. Hij trok iedereen mee uit een dip. Pharrells lied Happy past bij hoe hij in het leven stond. Bij andere nummers die tijdens de uitvaart van Dennis werden gedraaid word ik verdrietig, maar van Happy juist weer even vrolijk."

Het echtpaar ontving recent en ongevraagd een videoboodschap van de wereldberoemde ster waarin hij zijn medeleven toont. Caroline, in de uitzending van Humberto Tan: "Je filmpje heeft ons diep geraakt. Lief dat je de tijd voor ons nam, terwijl je het zo druk hebt. Je reactie is respectvol en zó mooi. Daar hebben we geen woorden voor."

Pharrell hoorde het stilletjes aan en vocht zichtbaar tegen de tranen. Daarop volgde een korte, ontroerende omhelzing. De zanger-producer: "Wooooo, ik ben sprakeloos en voel me nederig. Ik vind het een eer dat iets van mij heeft geholpen om jullie verdriet draaglijker te maken." De ster maakte een diepe buiging voor het echtpaar en klopte met zijn hand op zijn hart. "Thank you guys", kon hij nog net uitbrengen.

25-09-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Best betaalde hiphopper Dr. Dre verdient meer dan rest van top 20 samen

Best betaalde hiphopper Dr. Dre verdient meer dan rest van top 20 samen

http://oi60.tinypic.com/2difvgg.jpg

Rapper en producer Dr. Dre is de best verdienende hiphopper van het jaar. Meer zelfs: hij verdient meer dan de overige negentien hiphopartiesten in de top 20 samen. Dat schrijft muziekblad NME op basis van de lijst Forbes Cash Kings 2014.

Dr. Dre verdiende een dikke kluif toen hij eerder dit jaar zijn bedrijf Beats Electronics voor 3 miljard dollar aan Apple verkocht. Zakenblad Forbes schat het inkomen van Dr. Dre dit jaar op zo'n 480 miljoen euro.

Daardoor verdient hij in totaal meer dan de rest van de top 20 samen. In het lijstje staan nog hiphoppers als Jay Z, Diddy, Drake en Macklemore & Ryan Lewis.

Enige vrouw in die top 20 is Nicki Minaj, die dit jaar wellicht ongeveer 11 miljoen euro binnenrijft.

24-09-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Rose vraagt scheiding van Wiz Khalifa aan

Amber Rose vraagt scheiding van Wiz Khalifa aan

http://oi62.tinypic.com/sq6z5z.jpg

Amber Rose wil scheiden van Wiz Khalifa. Ze heeft de scheidingspapieren ingediend, meldt TMZ. Het fotomodel en de rapper zijn ruim een jaar geleden getrouwd.

De twee zouden nog maar net uit elkaar zijn gegaan. Volgens ingewijden zou de breuk bepaald niet vriendschappelijk zijn.

Amber wil volledige voogdij over het 1-jarige zoontje van de twee, Sebastian. Amber had eerder een relatie met rapper Kanye West.

24-09-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Naaktfoto's Jenny McCarthy nep"

"Naaktfoto's Jenny McCarthy nep"

http://oi57.tinypic.com/vkrhl.jpg

Veel van de naaktfoto's van Jenny McCarthy die onlangs zijn gelekt zijn nep. Dat meldt de manager van het model aan E! News.

"Op bepaalde foto's is niet McCarthy te zien, maar iemand anders", zo meldt de manager van actrice en Playboymodel Jenny. "Het gaat vooral om de meest expliciete naaktfoto's die zijn gepubliceerd." McCarthy was één van de slachtoffers van de hackers die onlangs inbraken op de Apple iCloud-accounts van beroemdheden en hun privékiekjes downloadden.

In de vermeende collectie gelekte foto's zitten dan ook wel degelijk authentieke plaatjes, bevestigt de manager, maar erg uniek zijn die niet: "Andere foto's zijn screenshots van een sketch uit haar tv-special Dirty, Sexy, Funny."

Het is niet voor het eerst dat slachtoffers van het fotolek melden dat er nepfoto's in omloop zijn. Onder anderen Hilary Duff, Ariana Grande en Bar Refaeli benadrukten eerder deze maand al dat de vermeende naaktfoto's gemanipuleerd zijn.

24-09-2014 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart aangeklaagd voor breken neus

Rod Stewart aangeklaagd voor breken neus

http://oi59.tinypic.com/28uib11.jpg

Een concertbezoeker sleept Rod Stewart voor de rechter omdat hij zijn neus gebroken zou hebben door toedoen van de zanger. Dat meldt New York Post.

De zanger schopt regelmatig voetballen in het publiek - volgens Mostafa Kashe deed hij dat in 2012 een keer zo hard dat hij zijn neus brak. Hij houdt de Britse rocker verantwoordelijk voor het leed en eist 10.000 dollar (7.800 euro) schadevergoeding. "Hij schopte de bal hard genoeg om een letsel te veroorzaken", meldt Kashe.

De rechtszaak is maar klein vergeleken met een andere lopende zaak waarin Stewart wordt beschuldigd van het ongeoorloofd gebruik van een foto. Hij gebruikte de foto voor de cover van zijn greatest hits album Storyteller uit 1989. De fotograaf wil tweeënhalf miljoen dollar (twee miljoen euro) vergoed krijgen voor de geleden schade.

24-09-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes profiteert van borstvoeding

Doutzen Kroes profiteert van borstvoeding

http://oi62.tinypic.com/svtlz7.jpg

De zwangerschapskilo's vliegen eraf bij Doutzen Kroes. ''Ik hoor heel vaak: hoe kan dat nou! Maar goed, ik sport natuurlijk altijd veel, eet altijd gezond. En borstvoeding werkt bij mij gewoon heel goed'', verklaart het topmodel in Grazia.

Doutzen beviel eind juli van haar tweede kindje, dochtertje Myllena Mae. ''Myllena heeft nog niet echt een ritme. Maar het gaat ontzettend goed met ons.'' De baby slaapt al aardig door. ''Laatst een keer van twaalf tot zes, maar dat was wel een uitzondering. Het is een heel rustig en kalm meisje'', vertelt Doutzen.

Over haar gezonde levensstijl zegt de moeder van Myllena en de 3-jarige Phyllon: ''Ik kook gewoon elke dag, als Myllena slaapt. Ik vind dat ook belangrijk, omdat ik borstvoeding geef, en natuurlijk voor Phyllon. Dus we eten een goede maaltijd, al is het nu soms wel een stukje vroeger dan normaal.''

24-09-2014 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dus zo behoudt J.Lo haar beroemde derrière

Dus zo behoudt J.Lo haar beroemde derrière

http://oi59.tinypic.com/4gosua.jpg

Wie aan Jeniffer Lopez denkt, denkt waarschijnlijk ook meteen aan haar beroemde billen. Het welgevormde achterste wordt in haar nieuwe videoclip voor 'Booty' nog eens extra in de verf gezet. Maar hoe krijgt J.Lo eigenlijk die strakke kont zonder ook maar een spoortje van cellulitis?

Hét geheim van de zangeres heet Tracy Anderson. Deze beroemde fitnesscoach helpt heel wat sterren aan een strak lichaam, en heeft ook de derrière van J.Lo onder handen mogen nemen. Jennifer liet haar zelfs speciaal naar LA overvliegen om extra strak te staan tijdens de opnames van Booty. Mét resultaat: de billen in de clip zijn duidelijk in vorm, en de nogal riqué video werd intussen al meer dan 33 miljoen keer bekeken.

Tracy Anderson heeft intussen al vier fitness-dvd's opgenomen, en bracht ook een boek uit met een sportmethode van 30 dagen. Sterren als Gwyneth Paltrow, Madonna, Nicole Richie, Shakira en Cheryl Cole zijn alvast fan.

Speciaal voor J.Lo ontwierp de sportgoeroe een workout die haar kont in vorm houdt. "Ze hoeft niet af te vallen, maar moet wel fit blijven voor de lange shows en haar sexy kont moet stevig zijn." Daarvoor moet de ster elke dag een uur sporten, een half uur cardio en een half uur spierversteviging.

Maar het echte geheim? "Om de tien dagen veranderen we de hele workout. Als je een oefening meer dan tien dagen doet, verliest die zijn effect. Verandering is de boodschap!"

24-09-2014 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo laat Slongs Dievanongs weten dat ze meedoet aan 'De Slimste Mens'

Zo laat Slongs Dievanongs weten dat ze meedoet aan 'De Slimste Mens'

http://oi62.tinypic.com/wi4rvb.jpg

De Antwerpse hip hop-artieste Slongs Dievanongs heeft aangekondigd deel te nemen aan het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. En Slongs zou Slongs niet zijn, mocht ze het niet op haar eigen manier doen. Met een korte rap maakt ze de fans warm voor haar deelname.

Op de Facebookpagina van 'De Slimste Mens ter Wereld' staat een korte video waarin Slongs al rappend aankondigd dat ze mee zal dingen naar de titel van 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Op 14 oktober begint het twaalfde seizoen van de populaire quiz met quizmaster Eric Van Looy. Aan zijn zijde staat een vijfkoppige jury met Philippe Geubels, Herman Brusselmans, Bart Cannaerts, Bruno Vanden Broecke en Lieven Scheire.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder anderen Bart De Pauw, Jeroen Meus, Luc De Vos, Wendy Van Wanten, Pat Krimson, Gert Verhulst en Jan 'The Sky is the Limit' Kriekels deelnemen dit jaar.

Wie schiet deze keer de hoofdvogel af en wordt de opvolger van Gilles De Coster? Volg het vanaf 14 oktober op VIER.

24-09-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole en Hugo stelen de show op Student Kick Off

Nicole en Hugo stelen de show op Student Kick Off

http://oi57.tinypic.com/2uijfrc.jpg

Nicole en Hugo traden vanmiddag op tijdens de Student Kick Off in Gent, de officiële opening van het academiejaar.

In het publiek stonden alleen maar mensen die nog niet geboren waren toen zij al lang aan het optreden waren. Maar ook bij de studenten zijn ze heel populair. "Cultureel erfgoed" noemen sommigen het zelfs.

24-09-2014 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!