Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nick Gordon las online dat zijn vriendin Bobbi Kristina overleden was"

"Nick Gordon las online dat zijn vriendin Bobbi Kristina overleden was"

http://oi57.tinypic.com/2v34lyq.jpg

Nick Gordon is niet persoonlijk op de hoogte gesteld van het overlijden van zijn vriendin Bobbi Kristina Brown. Een bron vertelt Us Weekly dat Nick erachter kwam door een nieuwsbericht dat hij online las.

De ingewijde verklapt het blad dat Nick nog bij zijn moeder in Florida zat toen hij het nieuws hoorde. De insider weet ook dat Nick Gordon niet welkom is bij de afscheidsdienst. "Nick is er helemaal kapot van dat Bobbi is overleden", aldus de bron. Eerder meldden andere media al dat vrienden van Nick (25) vrezen dat hij zichzelf niet in de hand heeft. Ze zouden zelfs bang zijn dat hij een eind aan zijn leven maakt nu Bobbi er niet meer is.

Bobbi, de 22-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown, overleed gisteren. Nick, die een relatie met Bobbi had, mocht zijn vriendin van haar familie niet bezoeken in het ziekenhuis. Zij vermoeden dat Nick haar had mishandeld op de dag dat ze bewusteloos werd gevonden en dat hij schuldig is aan haar dood. Ze had meerdere verwondingen, maar volgens Gorden had ze die een paar dagen daarvoor al opgelopen bij een ongeluk.

28-07-2015 om 00:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delphine Boël vraagt te veel voor villa

Delphine Boël vraagt te veel voor villa

http://oi61.tinypic.com/6e3huo.jpg

Delphine Boël, van wie algemeen wordt aangenomen dat ze de buitenechtelijke dochter is van koning Albert II, krijgt haar villa maar niet verkocht. Dat meldt Het Nieuwsblad. Volgens makelaars vraagt ze te veel.

Delphine heeft vorig jaar september haar villa in Ukkel te koop gezet. Vraagprijs was 2,9 miljoen euro, maar daarvoor krijgt de koper naar verluidt ook negen kamers en zes badkamers, een stuk grond van 1.600 vierkante meter en twee garages. Daarbij gaat het in feite om twee woningen uit 1927 die samen gevoegd kunnen worden. In de ene woont Delphine met haar gezin, in de andere haar moeder.

Volgens Het Nieuwsblad heeft de kersverse Belgische onroerend goedsite Realo becijferd dat de villa slechts een miljoen waard zou zijn. Dan is Delphine, die naar Londen zou willen verhuizen om daar een nieuw leven op te bouwen, met een gemelde prijsverlaging van de vraagprijs met 35.000 euro niet geholpen.

27-07-2015 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobbi Kristina Brown op 22-jarige leeftijd overleden

Bobbi Kristina Brown op 22-jarige leeftijd overleden

http://oi59.tinypic.com/1z3pez8.jpg

Bobbi Kristina Brown, de dochter van zangeres Whitney Houston en Bobby Brown, is op 22-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigde haar familie zondag (lokale tijd) tegenover Amerikaanse media.

Bobbi Kristina werd eerder dit jaar bewusteloos gevonden in het bad in haar huis. Ze lag sindsdien in coma en overleed zondag omringd door haar familie. "Ze heeft eindelijk vrede in de armen van god'', aldus een verklaring van de familie.

Haar familie liet vorige maand weten dat Bobbi Kristina was overgebracht naar een hospice. Haar toestand zou in de periode daarvoor gestaag zijn verslechterd. De grootmoeder van Bobbi Kristina verklaarde in april dat haar kleinkind "onherstelbare hersenschade'' had.

De omstandigheden waaronder Bobbi Kristina bewusteloos raakte in bad zijn nog onduidelijk. De politie onderzoekt de zaak. Eerder wees de voogd van Bobbi Kristina met een beschuldigende vinger naar haar vriend Nick Gordon. Hij zou zijn vriendin hebben mishandeld op de dag dat ze in bad werd aangetroffen.

"Troost dat Bobbi bij moeder is"
Bobby Brown haalt troost uit de gedachte dat Bobbi Kristina nu bij haar moeder is. Dat vertelt een familielid van de zanger aan People. "Ze heeft nu vrede. Dat weet hij en daar haalt hij troost uit", zegt de bron. "Hij wist dat dit eraan zat te komen. Natuurlijk is hij erg emotioneel, maar tegelijkertijd weet hij dat Krissy nu op een betere plek is."

De omstandigheden waaronder Bobbi Kristina werd gevonden, doen sterk denken aan het overlijden van haar moeder. Whitney Houston werd in februari 2012 dood gevonden in het bad in haar hotelkamer in Beverly Hills. Haar dood zou te maken hebben gehad met een hartkwaal in combinatie met drugsgebruik.

27-07-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermeende slachtoffers Cosby samen op cover

Vermeende slachtoffers Cosby samen op cover

http://oi59.tinypic.com/30ll1sz.jpg

Vijfendertig van de ruim veertig vrouwen die Bill Cosby van seksueel misbruik hebben beschuldigd staan samen op de cover van New York Magazine. Onder hen zijn de voormalig modellen Janice Dickinson en Beverly Johnson.

De vrouwen zijn in het zwart-wit afgebeeld. Ze zitten in vier rijen boven elkaar op stoelen, elk met de datum van het vermeende misbruik onder hun voeten geschreven. Aan het einde van de laatste rij staat een lege stoel. Veel van de vrouwen zeggen andere slachtoffers te kennen die nog niet naar buiten zijn getreden. Ze werden allemaal onafhankelijk van elkaar geïnterviewd door het blad. Elf vrouwen wilden niet meewerken aan het artikel.

Naast een artikel, portretten en geschreven getuigenissen hebben zes vrouwen hun verhaal voor de website van het blad op video verteld.

27-07-2015 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers boos nadat wielertoerist dochtertje bijna van de weg maait: "Een jaagpad is geen koerscircuit!"

Kürt Rogiers boos nadat wielertoerist dochtertje bijna van de weg maait: "Een jaagpad is geen koerscircuit!"

http://oi59.tinypic.com/14nfdia.jpg

Kürt Rogiers, presentator van VTM en Q-Music, uit op Twitter zijn ongenoegen over wielertoeristen die onstuimig over de weg koersen. Zijn jongste dochter werd gisteren door een wielertoerist net niet van de weg gereden. "Ik hoorde zijn pedaal tikken tegen dat van Merlijn. Gelukkig had ze de reflex om het gras in te rijden."

"Effe aan alle wielertoeristen: geniet van jullie prachtige hobby: maar een jaagpad is geen koerscircuit! #samendelenwedeweg", klonk het in een tweet.

De familie Rogiers - Kürt, zijn vrouw Els en hun dochtertjes Merlijn en Lola - wachtte gisteren nochtans speciaal tot na de middag om een fietstocht te maken op het jaagpad langs de Schelde in Dendermonde. "Omdat ik weet dat er in de voormiddag veel wielertoeristen rijden, en dat het er dan niet echt veilig is voor gezinsfietstochtjes."

Ontzettend hard
"We reden zoals het hoort: met vier achter elkaar. Mijn vrouw op kop, ik achteraan en de kinderen tussen ons in met een fluohesje en hun helm." In een Scheldebocht op het anderhalf meter brede pad was er plots een tegenligger die de vier niet zagen aankomen. "Hij reed ontzettend hard en nam de bocht heel breed. Hij scheerde langs mijn vrouw en de oudste dochter Lola. En dan fietste Merlijn. Ik hoorde zijn pedaal tegen dat van haar tikken. Ons meisje had gelukkig de reflex om de graskant in te rijden. Maar ook dat was niet zonder gevaar. Een halve meter verder en ze reed de Schelde in. Hadden we naast elkaar gereden, dan was het helemaal een ramp geworden. Dan had die man ons niet meer kunnen ontwijken."

De wielertoerist gebaarde van krommenaas en reed gewoon verder. "Misschien best, want hij zou anders een hele boze papa gezien hebben."

27-07-2015 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff: "Ik voel de burn-out weer aankomen"

Christoff: "Ik voel de burn-out weer aankomen"

http://oi58.tinypic.com/6sgba8.jpg

Zanger Christoff werkt hard. Té hard, zo blijkt. De sympathieke charmezanger gaat het wat rustiger aandoen. "Ik zie de signalen van een burn-out weer opduiken", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Christoff sukkelde in het verleden al een paar keer met een burn-out. "En toen ging het licht echt wel uit", vertelt hij. Nu ziet hij de signalen weer opduiken. "De keelontsteking van de voorbije week, koorts die ik soms niet onder controle krijg... En de vorige keren sloeg ik echt wel telkens tegen de grond."

Daarom gaat de zanger nu wat gas terugnemen, al vindt hij dat erg moeilijk. "Christoff is meer dan de zanger: er zitten nog elf à twaalf andere mensen achter mijn naam. Muzikanten, geluidsmensen, de boekingen ... Als ik een maand stop, zijn die werkloos. Dat kan ik toch niet maken?"

Maar luisteren naar zijn lichaam vindt hij ook belangrijk, en daarom zegt hij enkele afspraken af. "Niet de optredens, dat zal ik nooit doen, maar de bijkomstigheden laat ik wat meer vallen. Ik moet tenslotte ook aan mezelf denken. Ik ben al 39, als ik wil dat mijn carrière nog lang duurt, moet ik bewuster omgaan met mijn tijd."

27-07-2015 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian heeft een verzoekje voor Twitter

Kim Kardashian heeft een verzoekje voor Twitter

http://oi62.tinypic.com/2q2g4dg.jpg

Kim Kardashian West zou het fijn vinden als ze haar tweets achteraf kan aanpassen. De realityster heeft Twitter gevraagd dat mogelijk te maken.

"Ik heb Twitter een e-mail gestuurd om te kijken of ze een feature kunnen toevoegen waarmee je tweets kunt bewerken, zodat je een bericht met een spelfout niet hoeft te verwijderen en opnieuw hoeft te plaatsen", twitterde Kim gisteren.

Haar verzoek werd vliegensvlug opgemerkt door Jack Dorsey, de mede-oprichter van Twitter. "Geweldig idee!", reageerde hij op Kims tweet. "We zijn altijd op zoek naar manieren om Twitter sneller en makkelijker te maken."

'Georgio' Armani
De 34-jarige vrouw van Kanye West weet uit ervaring dat een spelfoutje in een tweet snel gemaakt is. Een paar maanden geleden schreef ze de naam van modekoning Giorgio Armani verkeerd. Kim noemde hem in een tweet 'Georgio'.

Later verontschuldigde ze zich voor de misser. "Mijn excuses voor de spelfout, deze zwangere moeder komt wat slaap tekort", twitterde Kardashian West, die op Twitter ruim 33,8 miljoen volgers heeft.

27-07-2015 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Brown "verdoofd" na dood dochter: "Krissy was en is een engel"

Bobby Brown "verdoofd" na dood dochter: "Krissy was en is een engel"

http://oi57.tinypic.com/2eur7n4.jpg

Bobby Brown kan nog niet geloven dat zijn dochter Bobbi Kristina is overleden. "Krissy was en is een engel", laat hij in een verklaring aan E! News weten.

"Ik voel bijna niks op dit moment. Mijn familie en ik zullen een manier moeten vinden om met dit verlies te leven", aldus Brown. "We willen iedereen bedanken voor hun gebeden en hun gedachten."

E! News meldt dat er nog geen concrete plannen voor een afscheidsdienst bekend zijn gemaakt. De advocaat van Bobby liet eerder op de dag weten dat de 22-jarige dochter van Whitney Houston is overleden. "Krissy heeft maanden voor haar leven gevochten. Uiteindelijk is ze toch bezweken aan haar verwondingen."

Bobbi Kristina werd op 31 januari bewusteloos in haar badkuip gevonden, bijna drie jaar nadat haar moeder op dezelfde wijze in een hotelkamer werd aangetroffen. Bobbi lag in coma en werd in juni overgeplaatst naar een hospice.

27-07-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avril Lavigne voor het eerst terug op podium

Avril Lavigne voor het eerst terug op podium

http://oi62.tinypic.com/qwwsua.jpg

Na een jaar afwezigheid heeft Avril Lavigne weer opgetreden. De Canadese zangeres zong haar nieuwe nummer Fly tijdens de opening van de Special Olympics in Los Angeles.

Lavigne was een tijd uit de running omdat ze de ziekte van Lyme had. Die lopen mensen op als ze door een besmette teek worden gebeten. Op Instagram plaatste ze een paar foto's rondom het optreden. Ze schreef bij één van de plaatjes: "Ik ben vereerd om vanavond mijn nummer Fly te hebben mogen spelen bij de openingsceremonie van de Special Olympics. Alle opbrengsten van het nummer gaan naar het evenement. Mijn dank gaat uit naar iedereen die de Avril Lavigne Foundation steunt."

Ze gaat verder: "Het is een moeilijk jaar geweest voor me omdat ik aan het vechten was tegen de ziekte van Lyme. Ik ben heel blij vanavond voor het eerst in een jaar te hebben opgetreden. Bedankt dat jullie me wilden hebben en geniet van het nummer Fly! Ik heb het geschreven om mensen die het moeilijk hebben te steunen en ze kracht te geven. Xoxo"

26-07-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg even opgepakt in Zweden

Snoop Dogg even opgepakt in Zweden

http://oi62.tinypic.com/2r3gt95.jpg

Rapper Snoop Dogg is weer eens in aanraking gekomen met de politie. Deze keer was het in Zweden, waar hij gisteravond een optreden gaf. Dat meldt de Zweedse krant Expressen.

Tijdens een politiecontrole langs de weg werd de wagen van de Amerikaan eruit gepikt. De agenten vonden dat hij eruitzag alsof hij stoned was. Blowen is verboden in Zweden. Snoop werd opgepakt en voor een urinetest naar een politiebureau gebracht. Na afloop van de test kon de 43-jarige muzikant gaan.

"Het heeft enkele minuten geduurd en eenmaal de test voorbij was, is hij weer vertrokken. Dat gaat altijd zo als we een klein drugsfeit vermoeden", aldus nog de politiewoordvoerder. Het resultaat van de test werd niet publiek gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat de superster - meer dan 30 miljoen verkochte albums - met de politie in aanraking komt. In 2007 bracht hij bijvoorbeeld na een optreden in Stockholm al eens een nacht in de cel door in verband met drugs.

De rapper heeft intussen laten verstaan dat hij niet meer naar Zweden wil komen. "Aan al mijn fans in Zweden, het is door jullie politie dat ik jullie mij niet meer zullen terugzien in jullie mooi land (...) en ik rook nog altijd", zegt de 43-jarige hiphopper in verschillende berichten op de socialenetwerksite Instagram.

26-07-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulk Hogan bedankt fans voor steun na heftige racisme-rel

Hulk Hogan bedankt fans voor steun na heftige racisme-rel

http://oi59.tinypic.com/2u5cs4i.jpg

Hulk Hogan heeft op Twitter zijn fans en geliefden bedankt voor hun steun, nadat de worstelaar eerder deze week zwaar onder vuur kwam te liggen toen audio-opnames opdoken waarop hij racistische uitspraken deed.

De website RadarOnline/The National Enquirer publiceerde eerder deze week citaten van Hogan uit een gelekte sekstape vol racistische opmerkingen en scheldpartijen. Hogan zou zich onder meer druk hebben gemaakt over het liefdesleven van zijn dochter. "I mean, I don't have double standards. I mean, I am a racist, to a point, f*cking n*ggers. (....) I guess we're all a little racist. Fucking n*gger."

Na het nieuws nam of kreeg Hogan ontslag bij het showworstelbedrijf World Wrestling Entertainment (WWE), die zijn bekendste vechter vervolgens ook uit alle archieven op de website wistte. Hogan (61) zegt spijt te hebben van zijn uitlatingen. "Het is onacceptabel dat ik deze agressieve taal heb gebruikt, daar is geen excuus voor." Dit weekend bedankte hij zijn fans die hem zijn blijven steunen op Twitter.

Rechtszaak
De opnames komen uit een sekstape die onderdeel is van een omvangrijke rechtszaak van Hogan tegen roddelsite Gawker. Die website plaatste eerder beelden online waarop Hogan seks heeft met de vrouw van zijn beste vriend. Hogan eist 100 miljoen dollar van Gawker, een bedrag dat de roddelsite wellicht niet kan betalen. Gawker ontkent overigens dat het achter het lekken van de racistische opnames zit.

"Ik weet niet of Gawker de uitspraken heeft gelekt of er een rol in heeft gespeeld," zei Hogan's advocaat. "Ik weet wel dat ik het buitengewoon verdacht vind dat dit drie jaar oude nieuwsbericht wordt gelekt naar de National Enquirer aan de vooravond van onze zitting."

Racisme bij WWE
Voor de WWE lagen de racistische opnames gevoelig omdat het bedrijf in het verleden meerdere malen van racisme is beticht. Zo gebruikte de huidige CEO Vince McMahon het N-woord in een sketch, was er een rel rond een racistische schrijver en is er in de zestig jaar dat entertainmentbedrijf bestaat slechts één keer een zwarte vechter uitgeroepen tot worstelkampioen.

Hulk Hogan brak in 1982 door met een rol in de film Rocky III. Daarna begon hij zijn loopbaan bij de WWE. In 2005 kreeg de worstelaar een eigen realityshow, Hogan Knows Best, die vier seizoenen lang te zien was.

26-07-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi: "Het is goed dat Dyab Abou Jahjah soms harde shit zegt"

Adil El Arbi: "Het is goed dat Dyab Abou Jahjah soms harde shit zegt"

http://oi58.tinypic.com/afj9xc.jpg

In gesprek met De Zondag praat filmregisseur Adil El Arbi over racisme. "Als er een misdrijf gepleegd wordt, gaan mensen ervanuit dat het wel weer een Marokkaan zal zijn. Het is goed dat Dyab (Abou Jahjah, nvdr) soms harde shit zegt", klinkt het.

"Racisme bestaat en zal altijd blijven bestaan. Maar ik denk dat het automatisme het grootste probleem is: als er een misdrijf gepleegd wordt, gaan mensen ervanuit dat het wel weer een Marokkaan zal zijn", oordeelt de 27-jarige regisseur met Marokkaanse roots.

El Arbi: "Dat is niet noodzakelijk hardcore racisme in de zin dat mensen denken dat hun ras superieur is aan een ander ras. Dyab, die een maat van mij is, zegt de dingen wat radicaler dan ik, maar dat is ook zijn taak als activist. Het is goed dat hij soms harde shit zegt, dat schudt de mensen wakker. Je hebt zo iemand nodig."

De eerste keer dat racisme naar eigen zeggen echt doordrong tot El Arbi was toen hij 17 was en een discotheek niet binnen mocht. "Je wordt plots gescheiden van je blanke vrienden. Dan sta je daar. Je hebt goesting om te blèten. Dat voelde zo onrechtvaardig aan."

Tweede film 'Black' verschijnt in november 2015

Adil El Arbi's eerste film 'Image' was een succes in de cinema. Het wil negatieve beeldvorming rond migranten aankaarten. In november verschijnt El Arbi's tweede: 'Black', opnieuw een samenwerking met co-regisseur Bilall Fallah.

26-07-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum zonnebaadt met opblaashaai tussen de benen

Heidi Klum zonnebaadt met opblaashaai tussen de benen

http://oi57.tinypic.com/23muanb.jpg

Het van oorsprong Duitse supermodel Heidi Klum (42) en haar nieuwe vriend, de schatrijke New Yorkse kunsthandelaar Vito Schnabel (28), zetten momenteel flink de bloemetjes buiten in de havenplaats Saint-Tropez aan de Franse Côte d'Azur. De tortelduifjes zijn al gespot op een superdeluxe jacht en in een kano. Maar nu is Heidi ook in haar eentje op de gevoelige plaat vastgelegd: zonnebadend op het strand met een biertje en een opblaashaai tussen haar wereldberoemde benen.

De opmerkelijke 'haai-foto's' van Heidi Klum en romantische kiekjes van het stel samen zijn vandaag gepubliceerd door de DailyMail. Kennelijk is het opblaasmonster een leuke nieuwe aanwinst. Het model zette er namelijk een komisch fotootje van op Instagram. Daarop is ze overigens zelf niet te zien. Wel een vriend die op de rug van de haai van een jacht af springt. Het gaat om de Amerikaanse kunstenaar Jeff Elrod die een goede vriend is van Schnabel.

Heidi Klum heeft na haar scheiding van zanger Seal (51) in 2014 al weer een jaar een stabiele liefdesrelatie met Vito. In een interview met het blad People zei de blondine onlangs haar nieuwe liefde te beschouwen als grote 'inspiratiebron' voor haar werk. "Als ik voor de camera's sta, denk ik altijd aan hem. Daardoor ontstaat eigenlijk vanzelf mijn gelukkige uitstraling''.

Heidi is moeder van vier kinderen. Samen met Seal heeft ze Henry (9), Johan (7) en Lou (5). Uit een eerdere realtie heeft ze nog dochter Leni (10).

26-07-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe geniet van de zon in New York

Lesley-Ann Poppe geniet van de zon in New York

http://oi62.tinypic.com/2e68zs7.jpg

Lesley-Ann Poppe geniet van een korte vakantie in New York. Om ook haar fans te laten meegenieten, deelde ze gisteren deze foto op Instagram. "Zonnen met de New Yorkse Skyline op de achtergrond", klinkt het bij de blondine. Uit de reacties van haar fans blijkt echter dat zij meer oog hebben voor de voorgrond.

26-07-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers boos nadat dochter van de weg gereden wordt door wielertoerist: "Een jaagpad is geen koerscircuit!"

Kürt Rogiers boos nadat dochter van de weg gereden wordt door wielertoerist: "Een jaagpad is geen koerscircuit!"

http://oi60.tinypic.com/sq2j2v.jpg

Kürt Rogiers, presentator van VTM en Q-Music, uit op Twitter zijn ongenoegen over wielertoeristen die onstuimig over de weg koersen. Zijn jongste dochter werd vandaag door een wielertoerist aangereden.

"Effe aan alle wielertoeristen: geniet van jullie prachtige hobby: maar een jaagpad is geen koerscircuit! #samendelenwedeweg", klinkt het in een tweet.

26-07-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent moet extra 2 miljoen dollar betalen om sekstape

50 Cent moet extra 2 miljoen dollar betalen om sekstape

http://oi57.tinypic.com/2w4b2ph.jpg

50 Cent moet nog eens twee miljoen dollar (ruim 1,8 miljoen euro) betalen aan de vrouw wier sekstape hij online zette. Een rechtbank in New York bepaalde gisteren dat de rapper een nog hogere schadevergoeding op moet hoesten, schrijft TMZ. Eerder deze maand bepaalde de rechter al dat 50 Cent het slachtoffer vijf miljoen dollar (4,5 miljoen euro) moet betalen.

Daarop vroeg de rapper, die werd geboren als Curtis Jackson, een persoonlijk faillissement aan. 50 Cent, die graag pronkt met sportwagens en dure sieraden, is naar eigen zeggen nog geen vijf miljoen waard. De bolides en juwelen waarmee hij op social media paradeert, zijn volgens de rapper bijna allemaal geleend. "Het is slechts entertainment", verklaarde hij eerder deze week.

Lastonia Leviston, die in de sekstape te zien is, eiste een schadevergoeding van vijftien miljoen dollar (13,6 miljoen euro). Leviston, die een kind heeft met 50 Cents rivaal Rick Ross, zei eerder dat ze zich vernederd voelt door de actie van 50 Cent. Die zou de sekstape in 2009 online hebben gezet om Rick Ross belachelijk te maken.

25-07-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Froome niet aan tafel bij Karl Vannieuwkerke

Chris Froome niet aan tafel bij Karl Vannieuwkerke

http://oi57.tinypic.com/2mzxyr6.jpg

Anders dan de voorgaande jaren zal het Eén-programma 'Vive le Vélo' dit jaar geen tourwinnaar kunnen verwelkomen. Chris Froome schuift niet aan tafel bij Karl Vannieuwkerke, iets waar de presentator niet blij mee is.

"Lieven (Van Gils, red.) vanavond bij Nairo Quintana. Bij @TeamSky wil de perswoordvoerder blijkbaar niet meewerken voor @KOTKanker. Jammer", tweette Vannieuwkerke vanmiddag.

De voorbije jaren verleenden de Tourwinnaars wél telkens hun medewerking aan het sportprogramma. Dit jaar werden onder andere al Mark Cavendish, Vincenzo Nibali en Peter Sagan uitgenodigd. Allen zetten ze hun handtekening op de tafel van 'Vive le Vélo', die na de Tour geveild wordt voor Kom op tegen Kanker.

"Drie minuten aan een tafel die duizenden euro's genereren voor Kom op tegen Kanker. Als je die kans om te helpen laat liggen, weet je niet wat kanker is en betekent", aldus nog Vannieuwkerke, die Chris Froome overigens niets kwalijk neemt. "Ik vermoed dat de perswoordvoerder van Team Sky de vraag nooit heeft voorgelegd aan Froome."

25-07-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trailer Steve Jobs-documentaire nu online

Trailer Steve Jobs-documentaire nu online

http://oi62.tinypic.com/2z3nkb9.jpg

Naast de speelfilm over Steve Jobs die binnenkort in de bioscoop te zien is, is er ook een nieuwe documentaire gemaakt over de oprichter van Apple. De trailer voor deze documentaire, Steve Jobs: The Man In The Machine, is nu te zien op YouTube.

Regisseur Alex Gibney, die eerder een documentaire over Scientology maakte, heeft zich naar eigen zeggen niet ingehouden bij het maken van de film. Hij zet Jobs neer als een man die niet alleen briljant was, maar ook genadeloos. "Zijn producten waren geliefd, maar hijzelf niet", zegt iemand in de trailer. Jobs was creatief, maar kon ook intimiderend zijn tegenover zijn werknemers, zo wordt duidelijk.

De documentaire is al op het SXSW-festival vertoond. Eddy Cue, een van de topmensen bij Apple, liet op Twitter weten 'erg teleurgesteld' te zijn in de film. "Een onjuiste en kleingeestige blik op mijn vriend", schreef hij. "Het lijkt niet op de Steve die ik kende."

Steve Jobs: The Man In The Machine is vanaf 4 september in een aantal Amerikaanse bioscopen te zien en online - ook op iTunes.

25-07-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naked dress 2.0: Paolo Sebastian geeft sexy trend een dromerige invulling

Naked dress 2.0: Paolo Sebastian geeft sexy trend een dromerige invulling

http://oi59.tinypic.com/33axt7o.jpg

Mocht het je nog niet zijn opgevallen: de naked dress - a.k.a doorkijkjurk - is hot onder celebrities. Waar het doorgaans draait om pronken met zoveel mogelijk naakt, geeft de Australische ontwerper Paolo Sebastian een geheel eigen invulling aan deze trend. Zijn ontwerpen zijn eerder sprookjesachtig dan uitdagend, en het internet smult nu al van zijn beelschone ontwerpen.

De weinig verhullende naked dress is niet meer weg te denken van de rode loper. Dat bleek enkele dagen geleden nog maar eens op het benefietgala dat Leonardo DiCaprio voor de tweede keer op rij organiseerde in Saint Tropez. Onder meer Kate Hudson, Michelle Rodriguez, Jessica Stam en DiCaprio's vriendin Kelly Rohrbach verschenen woensdagavond op het feestje met uitdagende doorkijkjurken.

25-07-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga voegt iconische Armadillo-boots toe aan haar schoenenkast

Lady Gaga voegt iconische Armadillo-boots toe aan haar schoenenkast

http://oi59.tinypic.com/rri0ds.jpg

De iconische Armadillo-schoenen van de overleden ontwerper Alexander McQueen gingen de afgelopen weken voor het goede doel onder de hamer via veilingssite Christie's. Niemand minder dan Lady Gaga - die de schoenen droeg in haar clip van Bad Romance - mag als hoogste bieder met de schoenen naar huis. De opbrengst van de aankoop gaat naar UNICEF.

Lady Gaga is een grote fan van de overleden ontwerper Alexander McQueen, en toen ze hoorde dat zijn Armadillo-boots onder de hamer gingen voor het goede doel, kon ze niet anders dan er voor gaan. Ze had al een persoonlijke band met de schoenen doordat ze deze droeg in de clip van de hit Bad Romance, dus Gaga had er wel een flinke som voor over om deze boots aan haar collectie toe te voegen. Bieden kon tot 23 juli, en nu blijkt dat de zangeres met het hoogste bod op de proppen kwam. Naar het juiste bedrag hebben wij het raden, maar dat het om veel geld gaat, staat buiten kijf. De opbrengst van de verkoop gaat naar UNICEF.

Lady Gaga vertelde aan V Magazine waarom ze zo graag de schoenen wilde: "Er is geen diamant of award die ik liever zou willen dan een herinnering aan mijn vriendschap met McQueen. Elke dag, wanneer ik mijn kleerkast open, ben ik verdrietig omdat hij er niet meer is, om de wereld te overdonderen met zijn mooie, donkere, eindeloos dappere geest. Deze schoenen zijn de enige tastbare herinnering aan onze samenwerking."

25-07-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!