Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga Leyers: piepjong, maar gemáákt voor tv

Olga Leyers: piepjong, maar gemáákt voor tv

http://oi68.tinypic.com/2d7bxbl.jpg

Ze is ontwapenend jong, rad van tong, intelligent en heeft een pure winnaarsmentaliteit. Maar arrogant? Niks van. Olga Leyers - net 19 - is nu al dé verrassing van het veertiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Als allerjongste deelnemer ooit vliegt ze al fluitend door de VIER-quiz - en dat al zes afleveringen. "Ze is gemaakt voor tv", zegt Sam De Graeve van Woestijnvis.

De jongste Leyers weet erg goed waar ze mee bezig is. Ze dook vorig jaar op als presentatrice bij VTMKZOOM, was gelegenheidspresentatrice bij '2 Meisjes op het Strand', praatte 'Festivalitis' aan elkaar op 2BE en was de voorbije weken het jonge VTM-veulen in 'Het Grootste Licht'. En bij de Slimste Mens is ze intussen aan haar zesde deelname toe.

"Mogelijk hebben we met Olga Leyers inderdaad al na exact twee weken 'Slimste Mens' hét fenomeen van dit veertiende seizoen te pakken", geeft Sam De Graeve (45) toe. Hij is de man die jarenlang als hoofdredacteur aan het roer stond bij 'De Slimste Mens ter Wereld', en nu creatief directeur bij Woestijnvis is. "Olga is aan een verbluffend en verpletterend parcours bezig. Ze doet dat bovendien met zo'n gemak dat het lijkt alsof iedereen deze quiz zou kunnen winnen. Maar niets is minder waar. Olga is een zeer sterke quizzer en ze 'pakt' perfect op tv - ook al door die gulle, ontwapenende lach van haar. Niet onbelangrijk voor een entertainend programma als 'De Slimste Mens'. Ze komt nog maar pas kijken, maar ze is gemaakt voor de tv-wereld."

"Haar succestraject is fascinerend. Uiteindelijk is ze een kind uit een BV-gezin. Ze is écht nog maar 19 en wordt door de hele familie gekoesterd. Papa Jan Leyers komt telkens samen met mama kijken en de zussen zitten ook in het publiek. Maar het gaat verder. Ook Danira kwam al supporteren. Het is een generatie van jonge, sterke madammen. Prachtig, toch?"

27-10-2016 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw claimt voor rechtbank dat Michael Jackson haar als kind seksueel heeft misbruikt

Vrouw claimt voor rechtbank dat Michael Jackson haar als kind seksueel heeft misbruikt

http://oi68.tinypic.com/qqd44n.jpg

Een vrouw heeft bij een Californische rechtbank een klacht ingediend omdat popzanger Michael Jacskon haar als kind bijna drie jaar seksueel zou hebben misbruikt. Als compensatie daarvoor zou hij haar meer dan 900.000 dollar  hebben betaald. Dit schrijft de krant Los Angeles Times (LAT) op gezag van gerechtsdocumenten.

De vrouw, wier naam niet is vrijgeven, zegt dat zij in 1986 voor het eerst in contact kwam met Jackson en dat ze toen twaalf was. Jackson heeft haar daarop herhaaldelijk seksueel misbruikt, onder meer in de ranch Neverland en op de set van de film 'Moonwalker'. Net voor ze vijftien werd, hield het op, zegt ze.

Cheques
Michael Jackson of zijn entertainmentfirma compenseerden een en ander door haar tussen 1990 en 1993 geregeld cheques toe te schuiven, voor een totaal bedrag van meer dan 900.000 dollar. De laatste en tevens grootste som was 600.000 dollar, drie maanden nadat de zanger ervan was beschuldigd een dertienjarige jongen te hebben gemolesteerd. Hij zou toen een vertrouwelijk gebleven regeling hebben getroffen en een jaar later 23 miljoen dollar hebben betaald.

In 2005 sprak een jury Michael Jackson vrij van seksueel misbruik in het jaar 2000 van een jongen die toen dertien jaar was.

Klacht tegen entertainmentfirma's
De klacht van de vrouw richt zich niet tot Michael Jackson en zijn erven. De popster is in 2009 aan een overdosis van een verdovingsmiddel overleden.

Wel staat in de klacht dat twee entertainmentfirma's de zaak hadden moeten superviseren en het misbruik hadden moeten doen ophouden.

Namens de erven Jackson noemde meester Howard Weitzman de zaak ongegrond.

Het is volgens de LAT de eerste keer dat een vrouw publiekelijk zegt slachtoffer van Michael Jackson te zijn geweest. Haar advocaat Vince Finaldi zegt dat het ook een eerste bewijs is dat Jackson en zijn entertainmentfirma's een slachtoffer van misbruik rechtstreeks hebben betaald.

27-10-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Axel Daeseleire voor de derde avond op rij 'vergeet' overwinning binnen te halen

Hoe Axel Daeseleire voor de derde avond op rij 'vergeet' overwinning binnen te halen

http://oi66.tinypic.com/2efpdnd.jpg

Elk jaar opnieuw duikt hetzelfde fenomeen op in 'De Slimste Mens ter Wereld': spontaan vormen zich quizzende koppels die elke avond opnieuw de nieuwkomer fijnmalen en na één deelname weer richting thuisfront sturen. En het is weer van dat: Olga Leyers en Axel Daeseleire gunnen de concurrentie niets. Axel stuurde eerst Tomas De Soete naar huis. Gisteren werd kipkap gemaakt van Leen Dendievel en vanavond ging Philippe Muyters voor de bijl. Nieuwkomer Dirk Van Tichelt, die maandag de arena instapt, is bij deze gewaarschuwd.

Los van het duo dat tegen de rest vecht, blijft vooral Olga Leyers scoren. En is het, wat de overwinning betreft, keer op keer net niet voor Axel. Dinsdag vergat hij het woord aartsbisschop te zeggen, gisteren verzuimde hij in de finale als Antwerpenaar het woord 'Oosterweel' eruit te flappen. En ook in de achtste aflevering grijpt Axel naast de unieke de kans om te winnen met het fragment van Ozzy Osbourne.

In de finale maakte minister Muyters, die in het spel verbaasde door niet te weten dat Seoel de hoofdstad is van Zuid-Korea, maar wel wist dat Seoel hoofdstad betekende, wegens te veel achterstand dan weer geen schijn van kans tegen Daeseleire in een aflevering met te weinig spankracht. Enkel de cassante oneliners van Jeroom zorgden voor wat vuurwerk.

Tom Waes was dan weer het bewijs dat een uitstekende quizzer, een échte Slimste Mens-winnaar niet noodzakelijk ook een supergeestig jurylid kan of moet zijn. Dat was Tom namelijk niet. Jeroom is dat wel. Die is dit seizoen nog scherper, nog gevatter, nog meer zichzelf, dan ooit voorheen. Soms gênant, maar dat hoort bij Jeroom.

27-10-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
26-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Schepper komt op Franse tv met paaldansact en gaat grandioos de mist in

Els De Schepper komt op Franse tv met paaldansact en gaat grandioos de mist in

http://oi66.tinypic.com/258qzpd.jpg

De Vlaamse comédienne Els De Schepper (50) maakte een wel heel opvallende verschijning in 'La France a un encroyable talent'. Gisterenavond konden de Franse kijkers zien hoe ze een smak op het podium van de talentenjacht maakte.

De Schepper begon heel braaf aan het nummer Milord van Edith Piaf. Maar dan combineerde ze haar zangkunsten met een paaldansact. De comédienne had echter beter nog wat meer geoefend, want een move waarbij ze ondersteboven hing, liep fout af. Het resultaat: Els belandde met haar achterwerk op de grond. Aan de gezichten van de jury was ook duidelijk te zien wat ze er van vonden. Met Edith Piaf wordt in Frankrijk niet gesold, dat is duidelijk. 

Het is niet de eerste keer dat Els haar korte krulpruik opzet: van oktober 2015 tot mei 2016 speelde de comédienne de hoofdrol in PIAF, de musical. Of dat haar deelname aan 'La France a un incroyable talent' daar iets mee te maken heeft, is niet duidelijk.

26-10-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danira steekt Olga een hart onder de riem na kritiek in de 'Slimste Mens'

Danira steekt Olga een hart onder de riem na kritiek in de 'Slimste Mens'

http://oi68.tinypic.com/1zwz2ti.jpg

Jong, welbespraakt, slim. De passage van Olga Leyers in de 'Slimste Mens ter Wereld' maakt de tongen los. De 19-jarige krijgt veel lovende reacties voor haar prestaties in de populaire quiz, maar ze moet ook veel haatreacties slikken. Laat dat nu net iets zijn dat VRT-presentatrice Danira Boukhriss, die vorig jaar deelnam, maar al te goed kent. Danira steekt nu Olga en de andere kandidaten een hart onder de riem. "Liefste haters: Hier wat liefde. Hopelijk voel je je nu beter en ben je genezen van die jaloezie en azijnpisserij #dsmtw", tweet ze.

Meisjes die niet op hun mondje gevallen zijn, mogen gegarandeerd kritiek verwachten. Zo ook Olga Leyers, die in de 'Slimste Mens' momenteel iedereen met klaarblijkelijk veel gemak naar huis speelt. "Ze krijgt de gemakkelijkste vragen", "doorgestoken kaart, die Olga", "wat een irritante lach", "ik kan dat mens niet uitstaan", het zijn maar enkele van de reacties op Facebook, Twitter en aanverwanten.

Hoog tijd voor een portie positiviteit, moet Danira gedacht hebben, want ze besloot te reageren met een welgemeend 'hartje' om de criticasters te "genezen van die jaloezie en azijnpisserij".

Olga heeft echter ook een grote schare fans. "Ik begrijp de haat voor Olga Leyers niet. 19 jaar en super slim. Leuk toch?!", tweet iemand. "Aan de haters: jaloezie of seksisme?", vraagt iemand anders zich hardop af.

26-10-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vader gaf me een ongelukkige jeugd, maar toch werd ik dankzij hem acteur"

"Vader gaf me een ongelukkige jeugd, maar toch werd ik dankzij hem acteur"

http://oi67.tinypic.com/2hdmlht.jpg

Carry Goossens speelt decaan in 'Professor T.', gevangene in 'Cordon' en vanaf volgende maand grootmoeder in 'A Bomma!', een theaterproductie met Johny Voners. Als hij niét acteert, is Goossens bij zijn beesten en voelt hij zich een beetje een cowboy. De liefde voor dieren begon in zijn kindertijd, en die was niet gelukkig. Voor zijn acteerwerk graaft hij nog altijd in dat verleden. "Het is mijn archief."

Carry Goossens woont in het Oost-Vlaamse Wachtebeke, in een omgebouwde boerderij vlak naast de expresweg tussen Knokke en Antwerpen, dicht bij de Nederlandse grens. Hij kocht het in zijn glorietijd bij 'F.C. De Kampioenen', bijna twintig jaar geleden. De eigenaar kon het niet geloven - "Oscar van den teevee op mijn erf!" - en deed van pure alteratie meteen een stuk van de prijs. Op het erf van de brave boer wordt nu aan yoga gedaan - de vrouw van Goossens (Chris Bus, red.) geeft er les in haar eigen centrum - maar ook nog mest geruimd. Dat doet Goossens.

"Voor en na elke werkdag ben ik boer. Elke ochtend begint met het verzorgen van mijn paard, pony en drie geiten. Een uur en een kwart ben ik daarmee bezig: eten geven, stallen kuisen, knuffelen. Als ik vroeg weg moet, sta ik om halfzes op. En als ik thuiskom, is dat ook het eerste wat ik doe. Dan trek ik één van mijn overalls aan die ik in Amerika heb gekocht, draai ik een sigaretje, pak ik een pintje of een glas wijn en ga ik naar mijn beesten. Elke dag hetzelfde, altijd dezelfde handelingen - en toch verveelt het me nooit. Het is zelfs dat repetitieve dat me rustig maakt, denk ik. Zoals een mantra in yoga."

26-10-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren van Eva Pauwels maken zich zorgen: "Laatst liep ze naakt over straat"

Buren van Eva Pauwels maken zich zorgen: "Laatst liep ze naakt over straat"

http://oi68.tinypic.com/jq29tv.jpg

Het gaat niet goed met Eva Pauwels. Nadat ze laatst in de media kwam met haar relatieperikelen, slaan haar buren nu alarm. "Iemand moet ingrijpen, ze moet opnieuw naar een ontwenningskliniek", klinkt het in TV Familie.

Eva woont nu al zo'n 6 maanden in Aalst. Zelf houdt ze vol dat het goed gaat met haar en haar vriend, en dat ze van de drank af is. Haar buren hebben echter een heel andere mening. "Het gaat helemáál niet goed met Eva Pauwels", klinkt het in TV Familie. "Eva heeft de fles níet afgezworen, zoals ze een tijd geleden in de media vertelde. Ze loopt nog geregeld dronken over straat. Een keer met een fles drank in haar hand, een andere keer zelfs náákt. Ze houdt van aandacht, je hoort haar dikwijls van ver aankomen."

Volgens de buren is ze in de cafés in de buurt ook niet meer welkom, omdat ze haar rekeningen niet betaalt of niet kan betalen. "Ze koopt nu dagelijks sterke drank in de Lidl. En je zou ervan opkijken hoeveel alcohol zij en haar vriend verzetten", weet een Aalstenaar die eveneens in de Lidl zijn aankopen doet. "Geregeld zie je haar met lege flessen zeulen."

Nachtlawaai
Volgens sommigen veroorzaakt Eva zelfs overlast. "Er zijn nachten dat Eva iedereen wakker houdt. De politie staat om de haverklap aan haar deur. Vanwege nachtlawaai en zatte toestanden. Een tijdje terug heeft Eva zélf haar appartement kort en klein geslagen."

Eva leeft voornamelijk 's nachts, zo blijkt. Maar aanbellen omdat ze zoveel lawaai maakt, dat durven de buren niet. "Want als Eva dronken is, scheldt ze iedereen de huid vol', klinkt het. 'En dus wordt er meteen naar de politie gebeld. Ach, 't is triest, het gaat van kwaad naar erger."

26-10-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Reünie Abba op til"

"Reünie Abba op til"

http://oi68.tinypic.com/262848i.jpg

Meer dan dertig jaar na de split van de groep staat een "reünie" van de Zweedse popgroep Abba op til. Dat meldt de Britse commerciële zender ITV.

Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, en Anni-Frid Lyngstad zullen elkaar terugvinden om met Simon Fuller aan een project te werken. Het gaat om een "baanbrekende onderneming waarbij het allerlaatste in digitale en virtuele realiteit technologie wordt aangewend", zei de man die één van de managers van meidengroep Spice Girls is geweest.

Toekomst

Veel details zijn nog niet bekend, zij het dat de groep zou proberen "de authenticiteit en integriteit van de originele visie van de band te behouden".

"Wij zijn geïnspireerd door de grenzeloze mogelijkheden van wat de toekomst inhoudt en wij stellen het op prijs deel uit te maken van de schepping van iets nieuws en dramatisch. Een tijdmachine die de essentie van wat wij waren en wat we zijn omspant", zegt Benny Andersen.

Hitmachine

In de jaren zeventig en tachtig was Abba een heuse hitmachine, met liedjes als 'Waterloo' (waarmee het kwartet een editie van het Eurovisieongfestival won), 'Mamma Mia', 'Dancing Queen', 'The Winner Takes it All', 'Knowing Me, Knowing You', 'Super Trouper', 'Money Money Money', 'Fernando', 'SOS', 'Gimme! Gimme! Gimme!', 'Ring Ring', 'I Do I Do, I Do I Do', 'The Name of the Game', 'Chiquitita', 'Voulez-Vous', en 'I Have a Dream'.

In juni speelde de groep voor het eerst sinds 1982 weer samen. Bovenaan dit artikel zie je daar een video van.

26-10-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue heeft groot nieuws:

Selah Sue heeft groot nieuws: "Ik word mama"

http://oi68.tinypic.com/2cs6fzb.jpg

Zangeres Selah Sue, Sanne Putseys (27), is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte de zangeres zelf bekend op Facebook. "Omdat ik hem een paar nachten geleden voor het eerst voelde bewegen, dacht ik dat dit een goed moment zou zijn om aan te kondigen... dat ik binnen een paar maanden mama word", schrijft Selah Sue bij een heerlijke video waarin ze tijdens een optreden haar publiek het heuglijke nieuws vertelt. "Ik kon niet gelukkiger en trotser zijn", klinkt het nog.

Selah Sue is al stiefmama van de twee kinderen van haar vriend Joachim, maar wilde altijd graag ook nog zelf een kindje met hem. De inspiratiebron voor haar nummer 'Reason' is trouwens haar rol als stiefmama. Benieuwd welke nummers gepaard gaan met haar eerste eigen spruit. Dikke proficiat!

26-10-2016 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande doet boekje open over concurrentie

Michel Van den Brande doet boekje open over concurrentie

http://oi65.tinypic.com/2mzd27k.jpg

Als Michel Van den Brande, ons allen welbekend uit The Sky Is The Limit, boos is, mag iedereen dat weten. De stellingbouwer vaarde gisteren en vanmorgen op Facebook uit over de slechte veiligheid in zijn sector.

Het begon gisteren met een foto waarop een gevelreiniger hoog boven de grond staat te balanceren op een kleine plank, zonder beveiliging. Een doorn in het oog van Michel, die onlangs voor de rechter moest verschijnen wegens een dodelijk werkongeval in zijn bedrijf. De rechter had hem in gebreke gesteld, maar volgens hem doet hij alle moeite om zijn werknemers veilig te laten werken. "Wij geven duizenden euro's uit aan persoonlijk beschermingsmateriaal, steeds het beste van het beste, er zijn weer de allernieuwste helmen besteld en zijn bezig met nog betere en gemakkelijker zittende veiligheidsharnassen, wij geven nu ook geldboetes voor wie het 3 x verzuimt om zijn beschermingsmiddelen te dragen", klinkt het razend op Facebook. Dat de gevelreiniger onveilig werkt, kan blijkbaar wel door de beugel bij de overheid, aldus Michel. "Dat is pas de mensen blootstellen aan ernstige verwondingen."

Vanmorgen ging de baas van Kontrimo dan nog een stapje verder. Hij postte een aantal foto's van stellingen online, waarin logo's van concurrenten duidelijk te zien zijn. "Het bedrijf van gisteren is niet het enige dat de veiligheidsvoorschriften aan zijn laars lapt", doet Michel een boekje open.

25-10-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Gooris: "Studeren voor tv-spelleke? Ik heb mijn middelbaar niet eens afgemaakt"

Sam Gooris: "Studeren voor tv-spelleke? Ik heb mijn middelbaar niet eens afgemaakt"

http://oi68.tinypic.com/f2j6sl.jpg

Kort maar krachtig, zo kan je de doortocht van Sam Gooris in de Slimste Mens beschrijven. De zanger lag er na een aflevering al uit, maar zelf is hij best tevreden. "Ik heb bewezen dat ik geen stommerik ben", klinkt het in Dag Allemaal.

Echt voorbereid had Sam Gooris zich niet. "Ik weet wel wat van film, muziek en sport. Ik lees iedere dag de krant, en er gaat geen week voorbij zonder dat ik door de Dag Allemaal blader. Maar om nu speciaal voor 'De Slimste Mens' te gaan blokken... Pff, daar had ik geen zin in. Ik heb mijn middelbaar niet afgemaakt. En dan zou ik gaan studeren voor een televisiespelleke, zeker? Ik heb de app van 'De Slimste Mens' gedownload, maar die marcheerde niet op mijn gsm. Tja, eigenlijk heb ik mij dus niet echt voorbereid."

Dat sommige mensen vooroordelen bevestigd zagen worden gisteren, deert hem niet.  "Ik ben content met mijn prestatie, en ik ben er zeker van dat veel mensen ervan verschoten zijn hoeveel ik wist. In feite schortte er gewoon iets aan mijn tactiek." Het kan hem weinig schelen dat er met hem gelachen wordt. "Zolang ze Shania en Kenji maar niet uitlachen. Da's ook de reden waarom wij vijf jaar geleden met 'De Pfaffs' zijn gestopt."

Minder optreden
Sindsdien is er weinig veranderd, meent hij. "Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken, en daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Optreden, een interviewke doen, een fotoshoot, een gastoptreden op radio of televisie... Ik geniet daar nog steeds van. Ja, ik sta graag in de belangstelling. Daar is toch niks mis mee?" Hij treedt wel minder op dan vroeger. "Geld is nooit mijn drijfveer geweest. Ik weet zelfs niet wat een optreden van Sam Gooris kost. Dat méén ik. En vraag me alsjeblieft niet hoeveel er op mijn rekening staat, want ik moet je het antwoord schuldig blijven. Mijn vrouw, mijn moeder, mijn boekhouder: zíj regelen mijn geldzaken. Ze verwittigen mij wel op tijd als ik deze of gene bankkaart niet meer mag gebruiken."

25-10-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marjan, vrouw van Wouter Deprez: "Ik ben niet bang meer voor de dood"

Marjan, vrouw van Wouter Deprez: "Ik ben niet bang meer voor de dood"

http://oi63.tinypic.com/2v01ngm.jpg

Wouter Deprez tourt momenteel door Vlaanderen met zijn nieuwe theatershow 'Bloemen, bijen en borstbollen', waarin hij ook vertelt over de borstkanker van zijn vrouw Marjan. "Ik vertrok al lachend naar het ziekenhuis: 'wie weet kom ik terug met kanker'", vertelt ze zelf in HUMO.

Op 21 maart, de eerste dag van de lente, kreeg Marjan te horen dat ze borstkanker had. "Een jaar geleden zei de gynaecologe dat ze een bolletje voelde in mijn borst", vertelt ze in HUMO. "Ik schonk er geen aandacht aan, ook omdat zij zei: 'Het zal wel niks zijn'. Dit jaar zei ze precies hetzelfde, maar achter haar bureau bedacht ze zich plotseling: 'Ik zou voor alle zekerheid toch een echografie laten nemen'. Ik heb er nog weken overheen latengaan, was er totaal niet mee bezig. De ochtend toen ik voor de echo naar het ziekenhuis vertrok, zei ik al lachend tegen Wouter: 'Wie weet kom ik met kanker terug'."

In het ziekenhuis merkte ze meteen dat het niet goed zat. "Ik zag aan de radioloog dat er wat scheelde: hij fronste wel erg diep. Hij stelde voor ook een mammografie te laten maken en een biopsie te laten nemen. Het resultaat kwam later via mijn gynaecoloog. Ik ben rustig gebleven, heb Wouter gebeld en ben in de bibliotheek informatie over borstkanker gaan opzoeken."

Kalm blijven
Later werd het haar wel even te veel. "Ik dacht dat een operatie en bestraling zouden volstaan. Maar toen bleek ik ook chemo te moeten ondergaan. Dat was een klap, maar ik heb geprobeerd me er niet in te verliezen." Marjan blijft er allemaal vrij kalm onder. "Ik kan flippen over kleine dingen, maar hoe groter de gebeurtenis, hoe rustiger ik word. Omdat ik weet: je hebt er geen grip op. Dus ik blijf kalm en ik geloof dat het goedkomt."

Goede cijfers
Marjan heeft 95 procent kans dat de kanker niet terugkeert. Optimistische cijfers, maar ze benadrukt dat alles nooit meer hetzelfde zal zijn. "Ik kan de draad niet meer oppakken omdat ik zoveel heb meegemaakt. Ik ben vaker bezig met een eindig leven dan vroeger. De dood was tot voor kort iets vies, ik durfde daar niet naar kijken. Nu heb ik dat wel moeten doen."

Ze heeft haar lot ook aanvaard. "Door de dood in de ogen te kijken, gaat de angst weg. Ik ben er niet meer bang voor, ik heb het aanvaard. Het moeilijkste is, dat ik kinderen heb." Die begrijpen niet altijd even goed wat kanker betekent. "Joshua (8) weet nu wat kanker en chemo is, maar Otis (5) nog niet. Ik moet hem telkens opnieuw uitleggen dat ik ziek ben. 'Ze is helemaal niet ziek, ze moet toch niet hoesten', zei hij laatst. Voor hem is kanker iets dat ons leven bepaalt, niet zozeer een dodelijke ziekte. En ik moet zeggen: ik zie het inmiddels ook zo."

25-10-2016 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert moet op 21 februari voor de rechter komen in zaak-Boël

Koning Albert moet op 21 februari voor de rechter komen in zaak-Boël

http://oi63.tinypic.com/27yn6sl.jpg

Koning Albert II moet op 21 februari volgend jaar voor de rechter verschijnen in de zaak-Boël. "Ik kijk uit naar deze familiereünie", laat Delphine Boël aan onze redactie weten.

Delphine Boël wil erkend worden als dochter van de inmiddels 82-jarige koning Albert. Zowel de voormalige koning, haar wettelijke vader Jacques Boël als zijzelf moeten op 21 februari 2017 voor de rechtbank van eerste aanleg in Brussel verschijnen.

Voor zo'n hoorzitting kan elke partij nog een "legitiem excuus" inroepen om niet aanwezig te zijn. Het is dan aan de rechter om te beslissen of de zaak voortgezet kan worden of niet. Koning Albert heeft altijd ontkend dat hij de biologische vader van Delphine Boël is. De advocaat van de koning wijst er op dat die niet in persoon voor de rechter verschijnt, maar gewoonlijk zijn raadsheer naar de rechtbank laat komen.

In februari oordeelde het Grondwettelijk Hof dat Delphine Boël (48) haar strijd om erkenning door koning Albert mag verderzetten. Het hof oordeelde dat ze zich niet moet houden aan de lang verstreken wettelijke termijn om het vaderschap van haar wettelijke vader, Jacques Boël, te betwisten. Haar recht op klaarheid over haar afstamming is belangrijker dan de "rust der families", in deze de koninklijke familie.

25-10-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crowdfunding redt rode schoentjes uit 'The Wizard of Oz'

Crowdfunding redt rode schoentjes uit 'The Wizard of Oz'

http://oi63.tinypic.com/n3sz6c.jpg

De rode schoentjes die Judy Garland droeg in de filmklassieker 'The Wizard of Oz' (1939) moeten gerestaureerd worden. Het Amerikaanse Smithsonian-museum probeerde via crowdfunding 300.000 dollar (270.000 euro) op te halen om de schoenen te herstellen en lanceerde hiervoor een oproep. Nauwelijks een week later doneerden 5300 mensen een bijdrage en is het benodigde bedrag al bereikt.

De befaamde rode schoentjes zijn gerafeld en de pailletjes zijn hun kleur en glans verloren. Dankzij de crowfundingactie kunnen de schoentjes hersteld worden en kan een box met klimaatregeling aangeschaft worden waarin de schoenen bewaard zullen worden in ideale temperatuur en vochtigheidsgraad. De meeste donateurs schonken een klein bedrag, maar één enkeling bood 10.000 dollar. Het is niet bekend om wie het gaat. Mogelijk wordt het extra geld dat de actie zal opbrengen gebruikt om andere items uit de film te restaureren.

Het is de tweede crowdfundingsactie van het Smithsonian. In 2015 werd 720.000 dollar opgehaald om het ruimtepak van eerste man op de maan Neil Armstrong te restaureren. Omdat slechts een half miljoen dollar nodig was, konden ook andere ruimtepakken uit diezelfde periode worden hersteld en bewaard.

25-10-2016 om 08:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel ondervindt nadelen van een kort jurkje in de straten van New York

Topmodel ondervindt nadelen van een kort jurkje in de straten van New York

http://oi66.tinypic.com/2vv9m39.jpg

Korte jurkjes hebben de neiging om naar boven te kruipen of vliegen, en ook topmodellen worden daar niet van gespaard. Dat ondervond Suki Waterhouse in levenden lijve toen ze vrijdag op wandel was in het centrum van New York.

Het 24-jarige model droeg een kort gestreept jurkje met een grote sweater over en witte sneakers onder. Al bleek ze even vergeten te zijn dat een los jurkje en een grote rugzak niet de allerbeste combinatie is. Ze was namelijk nog maar net buiten en haar rugzak had door de wrijving haar jurkje al een paar centimeters omhoog doen schuiven. En toen liet ze plotsklaps meer aan omstaanders (en nu aan de wereld) zien dan ze van plan was...

24-10-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geheime romance Jamie Foxx en Katie Holmes voorbij"

"Geheime romance Jamie Foxx en Katie Holmes voorbij"

http://oi66.tinypic.com/2m67dww.jpg

De geheime knipperlichtrelatie tussen Jamie Foxx (48) en Katie Holmes (37) lijkt definitief voorbij. Dat beweren althans bronnen tegenover RadarOnline. De acteur zou er een einde aan hebben gemaakt omdat Katie hun relatie openbaar wilde maken.

"Jamie is het zat dat hij steeds door Katie onder druk wordt gezet", zegt een bron. "Hij gaat er nu een paar maanden tussenuit en wil geen beloftes doen dat hij daarna nog terugkomt.".

Er doen al jaren de geruchten de ronden over een romance tussen Jamie en Katie. Die ontstonden in 2013 nadat de twee samen dansend op een benefietgala werden gespot. Eerder dit jaar meldden de tabloids zelfs dat er een bruiloft en een kind op komst zijn. Een goede vriendin van Jamie, realityster Claudia Jordan, meldde in juni nog dat de twee echt een stel vormen. Jamie en Katie hebben echter altijd volgehouden alleen goede vrienden te zijn.

24-10-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België-finaliste en moslima: "Geen probleem met bikini, maar té sexy weiger ik"

Miss België-finaliste en moslima: "Geen probleem met bikini, maar té sexy weiger ik"

http://oi65.tinypic.com/2wri87r.jpg

"Myriam, u niet opblazen, hé." De fotograaf lacht. Zij lacht hard terug. Myriam Sahili (19) uit Molenbeek trok samen met de 29 andere finalistes van Miss België naar Kreta. Een streng religieuze moslima is ze, in bikini. Dat blijft wennen. "Ik heb geen probleem met een beetje bloot op foto's, en mijn familie evenmin. Maar té sexy beelden weiger ik."

Rond haar nek een hanger met de hand van Fatima. Om haar vinger een ring uit Marokko. Myriam Sahili verruilde de voorbije week haar quartier in Brussel voor een luxeleventje in Amirandes Grecotel op Kreta, samen met de 29 andere kandidates voor het kroontje. Perfect ingeblend tussen alle mooie vormen en huidskleuren. Alleen "geen varkensvlees", haar bemerking voor het hotelpersoneel, geeft iets weg.

Krijgen we voor het eerst een jonge moslima als nieuwe Miss? 'La nouvelle bombe de Molenbeek'. De krantenkop ligt klaar. "Er wordt hier inderdaad wel eens gelachen of smalend gedaan om Molenbeek", aldus de perfect tweetalige dochter uit een traditioneel Marokkaans gezin. "Maar daar kan ik wel mee om."

"Je pratique"

Om haar geloof wordt dan weer niet gelachen. "Mijn religie is erg belangrijk voor me. Ik zou in de war zijn zonder. Als ik verdrietig ben of een slechte dag heb, put ik er kracht uit. Thuis ga ik dan naar de moskee. Verder hou ik me aan de regels. Geen alcohol, geen varkensvlees. En ik volg strikt de ramadan. Je pratique."

24-10-2016 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te veel bloot of homofobie? Facebook haalt 'Wat Als?'-pagina offline

Te veel bloot of homofobie? Facebook haalt 'Wat Als?'-pagina offline

http://oi68.tinypic.com/dxn6tt.jpg

Facebook heeft de pagina van VTM-programma Wat Als? offline gehaald. Dat heeft te maken met de sketch Wat als homoseksualiteit niet bestond?, meldt de zender.

VTM vermoedt dat de video mogelijk te veel bloot bevatte volgens de sociaalnetwerksite. "De jaren dat Facebook supercool was, zijn duidelijk voorbij", reageert regisseur Tim Van Aelst.

"Vraag is of bloot hier het probleem is, dan wel de homofobie. De nieuwe preutsheid gaat toch echt wel ver als zulke dingen niet meer mogen."

Dit is de gewraakte sketch, waarin hoogstens een achterwerk te zien is. En dat hebben we allemaal.

24-10-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Sun' neemt Lineker zwaar onder vuur (en dat brengt de bal aan het rollen op Twitter)

'The Sun' neemt Lineker zwaar onder vuur (en dat brengt de bal aan het rollen op Twitter)

http://oi68.tinypic.com/2lthf0y.jpg

Gary Lineker is onder vuur genomen door de Britse boulevardkrant 'The Sun'. De voormalige voetballer, nu bekend als het gezicht van 'Match Of The Day', had de voorbije dagen uitspraken gedaan waarin hij het opnam voor vluchtelingen en dat konden ze bij The Sun blijkbaar maar matig appreciëren. Zo ging het op de voorpagina van de krant onder meer over een mogelijk ontslag van de gewezen aanvaller, maar zo'n vaart zal het dus niet lopen. Bovendien kon de aanval van het blad ook maar op weinig bijval rekenen op Twitter, zoals u hieronder kan zien. Lineker zelf sprak dan weer zijn dank uit voor de vele steun die hij kreeg op de sociaalnetwerksite.

24-10-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfwachten van jarige Kim K. zijn voortaan bewapend

Lijfwachten van jarige Kim K. zijn voortaan bewapend

http://oi68.tinypic.com/2ms3r54.jpg

De beveiliging rond Kim Kardashian is behoorlijk opgeschroefd sinds de realityster is beroofd in Parijs. TMZ publiceerde zaterdag foto's van een beveiliger die een vuurwapen draagt als hij bloemen voor Kim in ontvangst neemt bij haar woning in Bel Air.

Kim Kardashian kreeg de bloemen voor haar 36ste verjaardag. Alleen directe familie mocht op bezoek komen. Kim werd begin oktober overvallen in een appartement in Parijs en beroofd van haar juwelen. Sindsdien heeft de realityster zich opgesloten in haar huis.

23-10-2016 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!