Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Jermaine Jackson wil familiegeheimen verkopen

Ex Jermaine Jackson wil familiegeheimen verkopen


http://img249.imageshack.us/img249/4388/alejandrajackson.jpg



Alejandra Jackson, de ex van Michael Jacksons broer Jermaine, leurt momenteel in Hollywood met haar 'idee' voor een realityshow waarin ze best wel wat familiegeheimpjes wil onthullen. Tenminste, als er genoeg geld op tafel komt.

Volgens TMZ onderhandelt de moeder van Jermaine's vier kinderen met verscheidene producenten om samen met de kindjes een realityshow te doen. Daarnaast werkt ze ook aan een boek, waarvoor ze naar een ghostwriter op zoek is.

Alejandra en haar kinderen Jaafar, Jermajesty, Genevieve, Done en Randy Jr. wonen nog altijd op het familielandgoed, hoewel de erven van Michael Jackson haar rechterlijk dwingen te vertrekken. Moeder Katherine Jackson wil het huis waarin Alejandra verbouwen en bood haar ex-schoondochter een appartement aan op voorwaarde dat ze een vertrouwelijkheidsakkoord zou tekenen. Maar vertrouwelijkheid en geheimen blootleggen, dat gaat niet samen.

Midden maart beslist de rechter of Alejandra het huis moet verlaten. Alejandra heeft geld vandoen, naar eigen zeggen omdat de vaders van haar kinderen achterstaan met de betaling van alimentatie. Zo zou Jermaine al 100.000 dollar achterstaan.



20-02-2011 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels sluit contract met Woestijnvis

Philippe Geubels sluit contract met Woestijnvis


http://img337.imageshack.us/img337/472/philippegeubels.jpg


Philippe Geubels gaat een contract sluiten met Woestijnvis. De populaire komiek kiest uiteindelijk voor het productiehuis nadat ook vtm lange tijd had geprobeerd hem aan zich te binden. Woestijnvis wil nog niet zeggen welke programma's Geubels zal maken, schrijft De Morgen.

Het contract van Geubels is nog niet getekend, maar Woestijnvis bevestigt dat het heel snel zal gebeuren. De gesprekken zijn nog niet helemaal afgerond, maar het productiehuis gaat er niet vanuit dat er nog een kink in de kabel komt.
 
Geubels was volgens De Morgen al enkele maanden een begeerd man op de Vlaamse televisiemarkt. De populaire comedian werd het hof gemaakt door verschillende productiehuizen en de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa, moederbedrijf van onder meer vtm en 2BE).
De strijd ging lange tijd tussen Woestijnvis en vtm, dat hem onder meer had voorgesteld samen een sitcom te maken. Uiteindelijk legde Woestijnvis de beste papieren voor en koos Geubels voor het productiehuis. Bij vtm bevestigt men dat er de laatste tijd geen gesprekken meer waren.
 
Wat het productiehuis van plan is met de populaire comedian, wil men nog niet zeggen. "Meer communicatie volgt als het contract daadwerkelijk getekend is." Nu Geubels een contract heeft met Woestijnvis, betekent dat hij alvast tot midden 2012 programma's voor de VRT zal maken. Woestijnvis wou niet zeggen of hij volledig exclusief met hen zal samenwerken en dus niet meer op andere zenders mag verschijnen.



19-02-2011 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glenn Close speelt Susan Boyle in biopic

Glenn Close speelt Susan Boyle in biopic


http://img513.imageshack.us/img513/1158/glennclose.jpg



Glenn Close, voornamelijk bekend van 'Fatal Attraction', gaat de Schotse zangsensatie Susan Boyle vertolken in een biopic over Boyle's onwaarschijnlijk succesverhaal: van haar deelname aan 'Britain's Got Talent' tot haar interview met Oprah Winfrey en haar optreden voor de paus. Dat meldt The Sun.


Boyle wilde dat de onbekende Schotse tv-actrice Elaine C Smith haar zou gaan spelen, maar de studiobazen opteerden voor een grote naam en lieten hun oog al snel vallen op de 63-jarige Close. De opnames zouden nog dit jaar van start gaan.


19-02-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kidnappers en tienertravestiet viseren Jordan

Kidnappers en tienertravestiet viseren Jordan

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/katie-price.jpg?t=1298120156


Nu ze haar kooivechter het gat van de timmerman heeft gewezen, lijkt Jordan - aka glamourmodel Katie Price - nergens meer veilig. Een zeventienjarige travestiet is op haar landgoed binnengedrongen en de politie waarschuwde haar dat een bende kidnappers op de loer ligt.

Jordan verwittigde de politie nadat een zeventienjarige in vrouwenkleren, met een pruik en make-up op, haar landgoed in Surrey was binnengedrongen. Hij belde aan en toen een medewerkster van Jordan hem binnenliet "bevroor ze van angst", zo meldt The Sun.

Jordan was op dat moment niet thuis maar verscherpte de security naar aanleiding van de bizarre bezoeker. De jongeman werd ondervraagd door de politie, die hem echter niets ten laste kon leggen. "Dat individu reisde honderden kilometers om Jordan te spreken. Hij lijkt geobsedeerd door haar. Hoewel hij geen dreigementen uitte, was de staf van Jordan bijzonder bang".

Gisteren kreeg Jordan de politie over de vloer. De agenten kwamen haar vertellen dat een bende die celebs ontvoert het op haar fortuin gemunt hebben.



19-02-2011 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hasselt koopt Pukkelpopwei voor 2,6 miljoen euro

Hasselt koopt Pukkelpopwei voor 2,6 miljoen euro

http://img163.imageshack.us/img163/2387/pukkelpopz.jpg


De stad Hasselt gaat de Pukkelpopwei in Kiewit kopen van de jezuïeten voor de serieuze som van 2,6 miljoen euro. Het gaat om 16,6 hectare. Group Machiels - actief in afvalverwerking en vastgoed - had eerder een koopcompromis afgesloten, maar staat de verkoop nu af aan de stad. Dat staat vandaag in de Concentrakranten.

De gemeenteraad van Hasselt moet dinsdag haar fiat geven aan de aankoop. In totaal gaat het om 19 percelen, die samen goed zijn voor 16,6 hectare. Of in Pukkelpoptermen: de wei met Marquee, Chateau, Dance Hall, Boiler Room en The Shelter en Wablief? ! . Alleen het hoofdpodium blijft in privéhanden, dat deel van de wei is eigendom van een Waalse familie.
 
Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine laat weten dat er voor hem iets zal veranderen: "Wel ben ik met de stad overeengekomen dat ik nog minstens 10 jaar in Kiewit blijf. Dat hebben we zelfs schriftelijk vastgelegd. Uiteraard wordt het iets makkelijker om afspraken te maken. Als we iets willen bespreken, kan dat nu met de stad. Maar altijd in overleg met de pachtboer die er zijn koeien op mag laten grazen", luidt het.
 
Maar het laatste woord is aan boer Jules Vandickelen. Als pachter heeft hij het voorkooprecht: dat betekent dat hij voorrang - op de stad - krijgt als hij geïnteresseerd is om te kopen. "Voor hoeveel geld wordt de wei verkocht? 2,6 miljoen euro, echt waar? Wat ik ga doen? Gewoon wachten tot de notaris me contacteert", zegt Vandickelen.


19-02-2011 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie stal de taart van Paris?


Wie stal de taart van Paris?


http://img222.imageshack.us/img222/6762/parishiltony.jpg


Wie denkt dat het onmogelijk is om binnen te geraken op een sterrenfeestje, heeft het mis. Volgens een zekere Paz is het zelfs kinderspel. Hij zette de bloemetjes buiten op Paris Hilton's birthdaybash. Als kers op de taart stal hij de verjaardagscake.

"Ze is groot. Ze is rood. Er staat 'Paris' op geschreven. En ze smaakt overheerlijk." opent Paz op zijn Facebookpagina. Hij stal de verjaardagstaart van de jetsetslet.

Daags daarvoor kreeg de partycrasher een telefoontje van zijn drinkmakker Kevin. Die kwam op het knotsgekke idee om Paris Hilton's verjaardagsfeestje te crashen. Zo gezegd, zo gedaan. Anderhalf uur liep het duo over de rode loper.

Rood polsbandje
De waaghals was op zijn minst verrast door het gebrek aan veiligheid: "Ik begrijp dat Hollywoodwereldje niet. Als ik aan VIP-feestjes denk, dan zie ik overal bodyguards die de meest strikte veiligheidsmaatregelen in acht nemen, zelfs het Witte Huis is er niets tegen. Dat is dus helemaal niet zo. Ik had enkel een rood polsbandje met de letter 'P' nodig en in no time werd ik door een legertje security guards naar binnen geloodst."

Het gaat om zien en gezien worden. Camera's flitsen onafgebroken. Fotografen maken van iedere gast een kiekje, voor het geval er een bekend persoon op het feestje verschijnt. Dat Paz en Kevin geen bekende kop hebben, maakt niet zo veel uit: "We pasten perfect in het plaatje. Er werdstevig gedronken, en met drinken bedoelen we echt zuipen."

Saaie boel
De entree was dan misschien wel eentje om u tegen te zeggen, volgens Paz was er op de dansvloer geen hol te beleven: "Er was geen bal aan. Zo saai. Al moet je saai dan wel met een korreltje zout nemen: het is tenslotte Hollywood." Om u een idee te geven: In Hollywood behoren naakte serveersters tot deze categorie.

Wanneer Paris haar 30 kaarsjes uitblaast, zijn de gasten al ladderzat. Paz lalt 'Happy Birthday' terwijl hij tegelijkertijd een poging doet om niet met zijn gezicht in de taart te vallen.

Vuilnisbak
Wanneer de meeste gasten ondertussen al terug naar huis zijn gestrompeld, merkt Paz op dat er van de verjaardagstaart niet eens gegeten is: "Een ober vertelde me dat ze het goedje waarschijnlijk in de vuilnisbak zouden kieperen, maar dat kon ik niet zomaar laten gebeuren. Doodzonde. Ik besloot dan maar om de taart (ter waarde van 500 euro) mee naar huis te nemen."

Zo gezegd zo gedaan. Hoewel de durfal behoorlijk boven zijn theewater zit, beseft hij dat de pakkans erg groot is. Op het moment dat er nog zo'n 100 mensen aanwezig zijn, parkeert Kevin de wagen op de oprit. Paz lacht ondertussen in zijn vuistje: hij slaagt er in om de veiligheidsagenten om de tuin te leiden. Rest hem nog de hoofdprijs: "Met de taart in mijn handen ben ik voorbij de security geraakt. Een minuut later zat ik met een taart van maar liefst 30 kilogram op mijn schoot. Onze missie was geslaagd."

Hoofdvogel
Paz beseft de volgende dag pas wat er zich de avond voordien allemaal heeft afgespeeld. Hij heeft zowaar de hoofdvogel op het feestje van de hotelerfgename geschoten: ze is groot, ze is rood, en ze smaakt overheerlijk.


19-02-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Oscargenomineerden maakten slechte filmkeuzes

Ook Oscargenomineerden maakten slechte filmkeuzes


http://img87.imageshack.us/img87/1802/natalieportmanq.jpg
Natalie Portman


Deze tien Oscargenomineerden verschenen alvast in de beste films van 2010, maar toch hebben ze elk op hun beurt minstens één opmerkelijke filmflop op hun palmares staan. Maar geen enkele acteur legt een foutloos parcours af op weg naar de top en daarom is het hen bij deze dan ook vergeven. Een overzicht van hoe elke genomineerde zich van flop naar top heeft gewerkt.

Natalie Portman, 'Where The Heart Is' (2001)
Ook al is Natalie Portman nog maar pas in blijde verwachting van haar eerste kindje, in 'Where The Heart Is' (2001) deed ze alvast ervaring op als tienermoeder. Daar kruipt ze in de huid van de 17-jarige zwangere Novalee Nation, die op de parking van supermarktketen Wal-Mart bevalt. En het wordt er niet beter op: het arme kind draagt de naam 'Americus'. Wij zien haar veel liever als het talentvolle danseresje in 'The Black Swan'.

Mark Ruffalo, 'Rumor Has It' (2005)
Dat Ruffalo met zijn rol in 'The Kids Are Alright' zijn eerste Oscarnominatie voor Beste Bijrol op zak heeft is meer dan verdiend. Al kan er niet meteen vol lof gesproken worden over zijn acteerprestaties in de romantische komedie 'Rumor Has It'. Hij ziet er misschien dan wel leuk uit aan de zijde van de bevallige Jennifer Aniston, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Annette Bening, 'The Women' (2008)
Complexe rollen zijn ongetwijfeld het paradepaardje van Annette Bening.  Dat zie je onder andere aan haar personage Nic in 'The Kids Are All Right'. Toch sloeg ze in de komedie 'The Women' de bal helemaal mis, waar ze maar een erg zwakke acteerprestatie neerzette. Nu, een kaskraker is de film nooit geweest dus knijpen we voor één keer een oogje dicht.

Nicole Kidman, 'Bewitched' (2005)
Nicole Kidman's carrière is er eentje met ups en downs. In 2003 won ze haar eerste Oscar, en ook nu is ze op weg om een beeldje in de wacht te slepen met haar rol in 'Rabbit Hole'. Toch heeft ze in tussentijd nog wel een paar acteerflaters bijeengesprokkeld, waaronder 'Bewitched'. Volgens menig filmcritici zelfs het absolute dieptepunt van haar loopbaan.

Colin Firth, 'Mamma Mia' (2008)
Hij werd vorig jaar genomineerd voor Beste Acteur en ook dit jaar heeft hij weer prijs dankzij zijn hoofdrol in 'The King's Speech'. De acteur nam tot nu toe alleen maar indrukwekkende rollen voor zijn rekening, zijn rol in de musical Mamma Mia buiten beschouwing gelaten.

Geoffrey Rush, 'The Banger Sisters' (2002)
Rush kwam in The Banger Sisters niet eens tot aan de knieën van zijn tegenspeelsters Goldie Hawn en Susan Sarandon. Wij veronderstellen dat hij liever herinnerd wordt aan de zijde van Helena Bonhan Carter en Colin Firth in 'The King's Speech'.

Amy Adams, 'The Wedding Date' (2005)
Er is niets mis met een melige romantische komedie, maar dan moeten de acteurs er wel stáán. Debra Messing en Dermot konden maar weinig potten breken in 'The Wedding Date', al moeten we wel eerlijk toegeven dat Amy alsnog de scherven weet te lijmen. Een heel klein beetje dan. Enkele jaren later en drie Oscarnominaties verder, zijn we blij om haar nog eens terug te zien in 'The Fighter'.

Michelle Williams, 'But I'm a Cheerleader' (1999)
Michelle Williams maakte in 1999 als groentje weinig indruk met haar rol in 'But I'm a Cheerleader'. In de film wordt een meisje naar een rehab camp gestuurd omdat haar vrienden en familie vermoeden dat ze lesbisch is. Wij kijken liever naar een film waarin een relatie op de klippen loopt, dan naar een saaie chickflick waar de humor compleet zoek is.

Jeff Bridges, 'K-PAX' (2001)
Jeff Bridges's carrière is op zijn minst indrukwekkend. Die leverde hem in totaal al vijf Oscarnominaties op. Vorig jaar won hij zijn eerste Oscar en ook dit jaar maakt hij kans om door zijn rol in 'True Grit' een tweede beeldje in de wacht te slepen. Maar het ging de acteur in het verleden niet altijd voor de wind. Zoals onder andere in K-PAX. Een schoolvoorbeeld van slechte Science Fiction. De film gaat over een psychiatrische patiënt die denkt dat hij van een verre planeet komt. Misschien hadden ze meteen ook de film daar kunnen laten?



19-02-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga achtervolgt ons tot in de bioscoop

Lady Gaga achtervolgt ons tot in de bioscoop

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/lady-gaga-24.jpg?t=1298115517


Aan Lady Gaga ontsnappen is onmogelijk voor wie kranten leest, surft op het internet, tv kijkt en/of radio luistert. De zangeres is overal en staat altijd in de belangstelling. De enige plek die ze nog niet heeft veroverd, is de cinema. Maar als het aan de excentrieke zangeres ligt, komt daar verandering in. Het enige geluk? De overstap naar de filmindustrie is gepland voor een onbepaald moment in de toekomst.

"Op een bepaald moment zal ik zeker de overstap maken naar de filmwereld. Ik ben daar eigenlijk zowat voor gemaakt", zegt ze in een radio-interview.

Ervaring heeft ze nochtans bijna niet: ze verschijnt alleen op het scherm door haar videoclips en opgemerkte verschijningen op de rode loper. De videoclip bij haar single 'Telephone' komt wel in aanmerking als filmervaring: het was een kortfilm van ongeveer 9 minuten.

De weg naar overdosis?
Een overstap naar het grote, witte scherm ligt voor de hand, maar voor de Gaga-vermoeiden onder ons (en hun aantal groeit) zou het net de druppel tot overdosis kunnen zijn. Maar daar laat Gaga zich natuurlijk niet door tegenhouden.

Marketingmachine
Naast zangeres, is Gaga ook een voorbeeld van de meest geoliede én succesvolle marketingmachine in de wereld. Dat legt haar geen windeieren: ze heeft net een miljoenencontract afgesloten met Giorgio Armani, een van 's werelds meest gerespecteerde mode-ontwerpers. Als ze een single uitbrengt, is die binnen de paar uur de beste verkopende; als ze een tournee plant, is het al uitverkocht voor je de concerten kan aankondigen.

Rosario of Marisa?
Gevraagd naar wie haar zou mogen spelen, antwoordde Lady G.  'Rosario Dawson, ik ben altijd een grote fan van haar geweest. Of doe maar Marisa Tomei, ik ben een geweldigde fan van haar. Al mijn vrienden noemen me Marisa als ik boos word, omdat ik erg New Yorks ga praten en smakkend op kauwgom begin te kauwen."


19-02-2011 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekijk de nieuwe clip van Britney Spears

Bekijk de nieuwe clip van Britney Spears

Klik op de foto om ' Hold It Against Me ' te beluisteren





Ellenlang duurde het wachten, maar nu is de nieuwe videoclip van Britney Spears eindelijk op de markt. Verschillende weken hield de popster haar fans in spanning door steeds maar fragmentjes te lekken.

De clip van 'Hold it against me' is van de hand van Jonas Akerlund, de man die voor Lady Gaga ook al 'Paparazzi' en 'Telephone' in elkaar bokste. Daarnaast zijn ook Pink, James Blunt, The Rolling Stones en Madonna trouwe klanten van hem.

Volgens insiders zou 'Bitbit' een stand-in gebruikt hebben omdat ze de pasjes niet onder de knie kreeg. De woordvoerder van de zangeres ontkende de geruchten echter en ook in het eindresultaat valt daar weinig van te merken.



19-02-2011 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
18-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart voor de achtste keer vader

Rod Stewart voor de achtste keer vader

Klik op de foto om ' Rhythm of my heart ' te beluisteren






Eergisteren is Penny Lancaster in Londen bevallen van een zoon, Aiden. Het is haar tweede zoon met Rod Stewart, die hiermee zijn achtste kind krijgt. Moeder en kind stellen het wel.

Model Lancaster, die volgende maand veertig wordt, onderging drie keer in vitro fertilisatie voor ze zwanger werd.



18-02-2011 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jess Donckers dan toch voor lens Madonna's fotograaf

Jess Donckers dan toch voor lens Madonna's fotograaf


http://img191.imageshack.us/img191/4921/jessdonckers.jpg


Het verhaal dat ze 'het gezicht' zou worden van Madonna's modelijn was uit de lucht gegrepen, maar Jess Donckers heeft dan toch mogen poseren voor de fotograaf van. 

Zaterdag was Martin Schreiber, die Madonna in 1979 naakt voor z'n lens kreeg, in ons land om een glamoureuze fotoshoot te doen met het model en tv-presentatrice. Dat meldt Showbizzsite.be

"Positief naar elkaar gegroeid"
"Vorig jaar met het lingerieverhaal zijn er sommige zaken negatief gekaderd en ik vond dat niet echt fijn. Ik heb begin dit jaar mijn stoute schoenen aangetrokken, heb hem gecontacteerd en we hebben gepraat over de Madonna-story. We zijn op die manier positief naar elkaar gegroeid en op minder dan een maand tijd hebben we een fotoshoot georganiseerd en de beelden die ik ondertussen te zien kreeg bevallen me enorm. Ik ben altijd een enorme fan van Madonna geweest en de foto's die vorig jaar van mij genomen zijn bewaar ik heel goed want het is en blijft toch iets speciaals", verklaart Donckers.

"De foto's worden gebruikt voor commerciele doeleinden en zullen in het hotel geëxposeerd worden. Maar voor mij is het vooral de ervaring met de fotograaf die belangrijk is. Het is dan ook een hele eer om met deze man samen te werken en wees maar zeker dat dit verhaal nog een positief vervolg zal krijgen".

Nieuwe uitdagingen
Enkele maanden geleden werd Jess bij Gunktv ontslagen maar ondertussen is ze alweer aan de slag als consultant voor Free Mobility, het bedrijf van de wagens waarmee zo'n 30 BV's rondrijden. "Dat is sales/marketing, iets wat ik eerder ook al deed".

Beugel weg
"Bovendien ben ik bezig met het modeplatform Thangfactory dat binnenkort online zijn eerste vorm krijgt. Sinds vrijdag ben ik ook van mijn beugel vanaf en ik wil weer meer modellenwerk doen en blijkbaar is die boodschap goed overgekomen want de komende weken is mijn agenda goed gevuld".

Ondertussen is Jess al negen maanden de vrouw van Frank Molnar. Die heeft een productiehuis en gaat onder andere reclamespots maken voor televisie. Ook in Vlaanderen sluit hij een terugkeer naar televisie niet uit maar een eigen zender oprichten, dat zit er niet meer in.



18-02-2011 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Radiohead dag vroeger uitgebracht

Nieuw album Radiohead dag vroeger uitgebracht

Klik op de foto om ' Lotus Flower ' te beluisteren






De langverwachte release van het nieuwe album van Radiohead is met een dag vervroegd. Normaal zou 'The King Of Limbs' morgen pas gedownload kunnen worden, maar zij die het album al besteld hadden, kregen het vandaag al toegestuurd. Volgens de band was de website er klaar voor en dus wilde men niet talmen met het leveren van de nieuwe plaat.

Vandaag stuurde Radiohead ook de clip van de nieuwe single 'Lotus Flower' de wereld in. Helemaal nieuw is dat nummer niet, want het werd al live gespeeld maar nooit op plaat uitgebracht.

'The King Of Limbs' kan nog steeds gedownload worden. Het album zal later ook gewoon in de winkel gekocht kunnen worden.



18-02-2011 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozzy Osbourne voelt nog altijd effecten van lsd

Ozzy Osbourne voelt nog altijd effecten van lsd

http://img441.imageshack.us/img441/736/ozzyosbournes.jpg



Tot vandaag wordt Ozzy Osbourne soms overvallen door de effecten van de lsd die hij destijds slikte. 'Wobblers' noemt Ozzy die wankelmomenten in zijn jongste column in Rolling Stone.

"Lsd is schitterend zolang het goed gaat. De ene minuut loop je op het strand in Miami met een brede lach op je gezicht, de volgende minuut richt je een pistool op het gezicht van je beste vriend. Tot vandaag heb ik na-effecten van lsd, ik noem ze 'wobblers'. In een flits wordt het kleinste probleempje het einde van de wereld en weet ik niet waar mijn kop staat". In de psychiatrie zijn gevallen bekend van mensen die op gezette tijden opnieuw in hun lsd-trip van jaren geleden gaan.

Ozzy (62) bekende onlangs dat hij bijna de pijp uitging door zijn druggebruik. "Ik heb heel lang heel veel zware drugs genomen en dankzij de gratie van god heb ik dat overleefd. Reken er maar niet op dat je zoveel geluk zal hebben als ik. Ik leef op geleende tijd".



18-02-2011 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erven Michael Jackson verdienden al 229 miljoen euro sinds zijn dood


Erven Michael Jackson verdienden al 229 miljoen euro sinds zijn dood


http://img89.imageshack.us/img89/2514/michaeljacksonkc.jpg



Sinds hij in juni 2009 overleed, hebben de erven van Michael Jackson al 229 miljoen euro vergaard, zo meldt TMZ.com op grond van gerechtsdocumenten. Dat is niet meteen reden tot feestvieren, want de zanger had niet minder dan 294 miljoen euro schulden.

De beheerders van Jacksons nalatenschap hebben inmiddels al een goed deel van zijn schulden vereffend. Geld ging ook naar Jacksons moeder Katherine, die voor zijn drie kinderen zorgt. Er staan de beheerders nog verscheidene rechtszaken in verschillende landen te wachten.


18-02-2011 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Noisettes, Fleet Foxes en Underworld op Werchter

Ook Noisettes, Fleet Foxes en Underworld op Werchter

Klik op de foto om ' Never Forget You ' van ' Noisettes ' te beluisteren



The Noisettes


De affiche van Rock Werchter is opnieuw aangevuld met negen namen: Underworld, Magnetic Man, Hurts, Triggerfinger, Fleet Foxes, Bright Eyes, Noisettes, Mona en Lissie. Dat meldt organisator Herman Schueremans vrijdag.
 
Rock Werchter 2011 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.
 
"De grote namen en de gevestigde waarden krijgen naar goede gewoonte de Main Stage. Voor aanstormend talent, intieme(re) acts en dance beats in de late uurtjes is er de Pyramid Marquee", luidt het.
De dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn intussen allemaal de deur uit. Ook voor zaterdag 2 juli zijn er geen dagtickets meer beschikbaar. De combitickets, dagtickets voor donderdag, dagtickets voor zondag en campingtickets zijn nog voorradig.



18-02-2011 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arcade Fire mag komen maar moet in het Frans zingen

"Arcade Fire mag komen maar moet in het Frans zingen"

Klik op de foto om ' Ready to Start ' te beluisteren




Wil Butler weet nu al wat hem te doen staat als hij in zijn thuisstad wil optreden: zijn nummers in het Frans inoefenen.


Ze mogen dan al een Grammy gewonnen hebben voor het beste album van het jaar en razendpopulair zijn in eigen land toch zullen ze -of beter, moeten ze- in Montréal in het Frans optreden. Montréal is dan ook een overwegend Franstalige stad in Canada.

De organisator van het Fête Nationale staat liever geen uitzondering toe.  Alle groepen moeten op de feestdag van de Franstalige provincie Québec in het Frans zingen en daarmee uit. "Arcade Fire is welkom op ons festival maar ze kennen de regel", zegt organisator Luc Savard. En die regel is vrij simpel: er wordt alleen gezongen in het Frans.

De kans dat Arcade Fire dit jaar het festival opfleurt met een optreden is vrij klein. De groep plant immers een tournee door Europa en Savard laat weten dat de affiche bijna volledig is. Toen Arcade Fire in de prijzen viel bij de uitreiking van Grammy's, de meest prestigieuze muziekprijzen, spraken ze hun dank in het Engels én het Frans uit.

Na de uitreiking brachten ze nog hulde aan 'hun' stad Montréal. De zanger van de band, Win Butler bracht zijn jeugd door in Texas maar  verhuisde later naar Montréal waar hij zijn vrouw en groepslid Regine Chassagne leerde kennen. Het koppel woont nu al een decennium lang in de stad waar de gevoeligheid voor het 'juiste' taalgebruik blijkbaar groot is.

Twee jaar terug werd het optreden van Engelstalige bands tijdens het festival niet door iedereen gesmaakt. Francofone toeschouwers joelden de groepen uit en lieten duidelijk hun afkeer blijken voor het feit dat ze in het Engels zongen. Ook vorig jaar zette een televisiester de puntje op de i. Guy A. Lepage zei toen voor de opgekomen massa dat de feestdag alleen in het Frans mag gevierd worden als een uiting van hun liefde voor de taal.

Toch overheerst ook bij de Franstalige Montrealers een gevoel van fierheid als het over Arcade Fire gaat. "We zijn allemaal gelukkig met het succes dat hun nu te beurt valt. Niemand kan hier wat hebben tegen het feit dat ze zo'n prestigieuze muziekprijs gewonnen hebben", besluit Savard.



18-02-2011 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche afgelaste Leuvense Sex Pistols-show haalt 520 euro


Affiche afgelaste Leuvense Sex Pistols-show haalt 520 euro





Een affiche van een concert van The Sex Pistols in Leuven uit 1978 is bij het Londense veilinghuis Christie's een poos geleden van de hand gegaan voor 438 pond (520 euro). Het concert moest normaal gezien op 31 januari 1978 plaatsvinden in het studentenrestaurant Alma II, maar werd op het laatste nippertje afgelast omdat de groep van Johnny Rotten een tiental dagen daarvoor splitte.

Opluchting
De opluchting bij de Alma-directie over het niet-doorgaan van het Leuvense concert was indertijd bijzonder groot, net als de ontgoocheling bij de 2.000 concertgangers die een ticket hadden gekocht en waarvan er heel wat hun ticket nadien niet meer inruilden voor het betaalde toegangsgeld.

Door de split werd niet alleen het Leuvense concert afgelast: uiteraard werd de hele Europese tournee van The Sex Pistols, die op 19 januari had moeten beginnen in Stockholm, afgeblazen. (br.hln)


17-02-2011 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus Mariah Carey (weer) betrapt als prostituee


Zus Mariah Carey (weer) betrapt als prostituee


http://img843.imageshack.us/img843/1302/alisoncarey.jpg



Alison, de berooide zus van Mariah Carey, is nog eens betrapt op 'hand- en spandiensten'. Zes jaar geleden liep ze ook al tegen de lamp toen ze aan een undercover agent seks aanbood voor 250 dollar.

De 49-jarige Alison is volgens de Amerikaanse media een HIV-geïnfecteerde ex-drugsverslaafde. Ze viel door de mand toen 'The National Enquirer' zelf een afspraakje met haar regelde. Volgens de tabloid bood de brunette haar diensten op internet aan als de 36-jarige blonde Denise, met valse foto en al. Tarief: 250 dollar per uur.

"Geen seks voor geld"
In een emotioneel interview probeert ze het gecreëerde imago te weerleggen. "Ik heb geen seks voor geld", beweert Alison. "Ik verleen enkel gezelschap en geef erotisch getinte lichaamsmassages. Niemand kan beseffen hoezeer ik op dit moment geld nodig heb. Ik moet dit wel doen omdat mijn familie weigert me financieel bij te staan. Ik reed wekenlang rond in een voertuig met praktisch geen remmen. Ik had het ook graag anders gewild, maar soms voelt het aan alsof ik geen andere keuze heb. Dan moet ik wel contact zoeken met vreemden op het internet."

"Ook al lijkt het anders, ik doe hard mijn best om mijn leven weer op het goede spoor te zetten. Ik ben al veertien maanden alcohol- en drugsvrij", beweert Alison.



17-02-2011 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman verwacht zoon


"Natalie Portman verwacht zoon"


http://img341.imageshack.us/img341/5707/natalieportmand.jpg



Naar verluidt zijn Natalie Portman en haar verloofde Benjamin Millepied "in de wolken" sinds ze erachterkwamen dat ze een zoon verwachten.

Een bron in het magazine Life & Style: "Ze hebben het nog maar aan heel weinig mensen verteld, dat ze een zoontje verwachten. Benjamin staat te popelen om vader te worden".

De 29-jarige oscargenomineerde Portman moet deze zomer bevallen en laat weten dat de eerste drie maanden van haar zwangerschap "kalm en goed" zijn verlopen.


17-02-2011 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen varkenspoten meer voor Aretha Franklin

Geen varkenspoten meer voor Aretha Franklin

Klik op de foto om ' Respect' te beluisteren





De Queen of Soul, Aretha Franklin (68), laat weten dat ze in mei terug gaat optreden. Franklin onderging in december een erg zware operatie, officieel heeft ze nooit willen zeggen voor wat, hoewel een familielid destijds verklaarde dat het kanker aan de pancreas was.

In een telefonisch interview met The Associated Press heeft Franklin nu verklaard dat ze "uitstekend aan het herstellen is" en er op rekent eind mei weer op de planken te staan. "Het ergste is dat ze me op dieet gezet hebben", aldus de souldiva. "En het ergst van al: ik mag geen varkenspoten meer eten, mijn lievelingskost. Om eerlijk te zijn maak ik me wel een beetje zorgen, ik heb na optredens altijd enorme honger en ik zie niet goed in hoe ik dat met worteltjes en selderstokjes ga oplossen."

Franklins comeback staat gepland voor 28 mei in het Seneca Niagara Casino in Buffalo. De eerste week van mei komt er een nieuwe plaat van haar uit, "Aretha: A Woman Falling Out of Love", waarvoor ondermeer R. Kelly nummers schreef.



17-02-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!