Een borrelhapje kan altijd.
Vingers Van De Bruid ==================== look 3 teentjes
citroenen 2
koriander 1 bosje
zout
ei 1
komijn 1 eetlepel
grote garnalen 250 gram
brickdeeg 8 blaadjes
. Pel de garnalen en maak kleine inkepingen zodat ze recht blijven.
Schil de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Was de koriander en hak ruwweg.
Breek het ei, scheid de dooier van het eiwit en giet de dooier in een kopje.
Vermeng de koriander met een eetlepel komijn in poedervorm en een flink snuifje zout.
Snijd de brick in repen en schik de garnalen erop, samen met het koriandermengsel.
Rol ze op tot u ongeveer de vorm van een vinger bekomt en plak de randen dicht met de eierdooier.
Laat wat olie warm worden in een pan en laat de vingers er even in bakken.
Schik daarna op een vel absorberend papier. Warm opdienen met citroen.
|