Ik ben Jennis Jeannine, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Omaatje.
Ik ben een vrouw en woon in Herentals (België) en mijn beroep is pensioen.
Ik ben geboren op 03/07/1938 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Koken,reizen,Computeren,kinderen en kleinkinderen.
Ik hou van koken.Mijn kinderen en kleinkinderen komen iedere zondag eten,steeds een drie gangenmenu,dat is veel werk,maar heel gezellig.Maximum zijn we met 16 personen.
Ik heb 4 kinderen,twee meisjes en 2 jongens.Ik heb 4 kleinkinderen,allemaal jongens.
Als je niet weet wat je straks gaat eten! Soms is het moeilijk om te kiezen wat je gaat eten.Ik wil je daarbij helpen!Ik zet elke dag een nieuw recept op mijn blog.
24-10-2009
Vanillewafels
vandaag eens iets anders:Wafels
Fijne vanillewafels =================== 1/2 kg bloem
300g kristalisé suiker
200 g boter
1/2 kop melk
4 eieren
3 pakjes vanillesuiker
1/2 kl bicarbonate de soda(maagzout)
. De boter laten smelten(niet bruin worden)en met de suiker bewerken,dan de bloem eronder roeren,het maagzout,de vanillesuiker.
Dan het melk en de eieren.
worstjes maken,zo groot als een kroket,en op de pakplaten leggen.
Geitje ====== 1 geitenboutje 6 à 700 gr zonder bot,maar bak het bot mee
1 grote vleestomaat, ontveld en van zaadjes ontdaan
1 rode paprika, in repen gesneden
1 grote ui in ringen gesneden
3 teentjes knoflook, uitgeperst
5 eetlepel olie
3 eetlepel ketjup
1 theelepel curry
1 blokje rundsvleesbouillon
3 dl droge witte wijn . Braad het vlees aan in een grote pan, doe er dan alle ingredienten bij, blijf roeren tot alles goed vermengd is, geef er zoveel water bij dat het vlees er goed onderstaat en laat het circa 1 uur sudderen.