Home Cookin Chapter: Kwartels
Kwartelborstjes En Pootjes Met Een Lauw Slaatje Voorgerecht ===========================================
voor 7 personen:
Verschillende soorten sla
2-1/2 centiliter notenolie
1-1/2 doosjes spekreepjes
Boter
125 gram. pijnappelpitten
7 kwartelborstjes
14 kwartelpootjes
3 eetlepel.sherryazijn
1 deciliter. kippenbouillon
peper en zout
. Alle sla schoonmaken en mengen met de notenolie.
Het spek in de de boter bakken.
Rooster de pijnappelpitten in een pan met antikleefbodem .
Smelt een klontje boter in dezelfde pan en bak er het kwartelvlees in circa. 3 minuten..
Kruid met peper en zout.
Neem ze uit de pan en blus met de azijn en bouillon en laat inkoken.
Kruid met peper en zout.
Verdeel de sla over de borden,leg er het vlees op,doe er wat spekreepjes op en de pijnappelpitten.
Giet tot slot de warme vinaigrette over het bord en dien dadelijk o
|