Nagerecht is altijd welkom.
Witte chocolade-geitenbavarois met honingsaus lekker ==================================================== 160 gram witte chocolade
200 mililiter slagroom
150 gram zachte geitenkaas
4 eetlepel honing
250 gram mascarpone
4 blaadjes gelatine
VOOR DE SAUS
100 gram rozijnen
400 mililiter witte port
3 eetlepel honing
. Laat de rozijnen enkele uren weken in de pan.
Smelt de witte chocolade samen met 2 eetlepel slagroom
Laat de gelatine weken in koud water(5 min)Wring hem uit en voeg bij het chocolademengsel.
Roer de geitenkaas en de honing erdoor Klop de rest van de slagroom lobbig.
Meng de mascarpone door het chocolademengsel.
Spatel de slagroom er doorheen.
Laat 2-3 uur opstijven in de koelkast. Kook de port met rozijnen en al tot de helft in en voeg 3 eetlepel honing toe.
Verdeel de bavarois over 4 borden of schaaltjes.
Schep er wat saus op.
|