Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officiële foto markeert record Queen Elizabeth

Officiële foto markeert record Queen Elizabeth

http://oi60.tinypic.com/2nu0utz.jpg

Het Britse koningshuis heeft een officiële foto van koningin Elizabeth II vrijgegeven ter ere van haar record als langst zittende Britse monarch. De foto werd in juli al genomen op Buckingham Palace en toont Elizabeth (89) zittend aan een bureau met een rood kistje voor zich.

De vorstin krijgt, behalve met kerst, elke dag van het jaar brieven van ministers en vertegenwoordigers van het rijk in het buitenland, beleidsinformatie en documenten, een dagelijkse samenvatting van gebeurtenissen in het parlement en brieven over andere staatszaken.

Deze stukken krijgt zij aangereikt in het rode kistje, dat door ministers ook wordt gebruikt om vertrouwelijke documenten in te vervoeren. Al dit papierwerk dient zij te lezen en waar nodig te tekenen. De kistjes zijn gemaakt door het bedrijf Barrow and Gale en Elizabeth gebruikt nog steeds dezelfde kistjes die voor haar kroning gemaakt zijn. Op deze staat dan ook 'The Queen'.

De foto is genomen door Mary McCartney, dochter van voormalig Beatles-lid Paul McCartney. Zij heeft laten weten het een enorme eer te vinden dat zij de foto mocht maken die deze historische gebeurtenis markeert. "Ze is echt een inspirerend persoon, een pionier en een baken voor vrouwen", aldus McCartney over Elizabeth.

Koningin Elizabeth bereikt deze vooravond de historische mijlpaal. Rond half zeven Belgische tijd heeft ze langer geregeerd dan welke Britse, Engelse en Schotse monarch voor haar. Ze heeft dan het record van haar betovergrootmoeder koningin Victoria verbroken.

Het precieze tijdstip is niet bekend. Dat komt omdat Elizabeths vader koning George VI op 6 februari 1952 in zijn slaap overleed. Op het moment dat hij zijn laatste adem uitblies was Elizabeth automatisch koningin, maar niemand weet exact wanneer George stierf. Er wordt daarom maar een globale tijd aangenomen.

Verder is Buckingham Palace bij de berekening van de datum niet over één nacht ijs gegaan. De regeertijd van koningin Victoria is tot op de minuut nauwkeurig uitgerekend. Victoria overleed op 22 januari 1901 na 23.226 dagen, 16 uur en 23 minuten op de troon. Samengevat is dat 63 jaar, 7 maanden en 2 dagen. Elizabeth gaat daar woensdag overheen, in minuten.

Langst dienende prins-gemaal
De regeertijd van Elizabeth heeft in haar naaste familie al records opgeleverd. Zo is echtgenoot prins Philip (94) de langst dienende prins-gemaal - net zo lang als Elizabeths tijd op de troon zit. Oudste zoon prins Charles (66) is tegelijkertijd de langst wachtende troonopvolger.

Elizabeth en Philip zijn beiden trouwens ook respectievelijke de oudste monarch en prins-gemaal uit de Britse geschiedenis, en het langst (67 jaar) gehuwd.

09-09-2015 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebodypainte Lesley-Ann protesteert als krokodil tegen dierenleed

Gebodypainte Lesley-Ann protesteert als krokodil tegen dierenleed

http://oi58.tinypic.com/2mrtbba.jpg

Lesley-Ann Poppe is een dierenliefhebster. De blondine heeft via een opmerkelijk statement geprotesteerd tegen dierenleed. Ze deed dat als een gebodypainte krokodil.

Dierenrechtenorganisatie GAIA protesteerde samen met de collega's van PETA tegen Hermès. Het Franse luxelabel produceert en verkoopt immers handtassen, riemen en horlogebandjes die gemaakt worden van de huid van krokodillen en alligators uit kweekboerderijen.

"Om één zo'n handtas te maken, zijn tot vier krokodillen nodig", verklaart GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch. "De meeste mensen die een handtas van Hermès kopen, beseffen niet dat de productiemethodes gepaard gaan met erg wrede praktijken jegens dieren."

Pijnlijke dood
PETA voerde onlangs onderzoek uit naar die boerderijen en daaruit blijkt dat de dieren zwaar worden mishandeld. PETA-directeur Mimi Bekhechi kwam met meer info over het onderzoek.

"Het onderzoek van PETA toont de choquerende waarheid achter de luxeaccessoires van Hermès. Het gaat om levende dieren met gevoel die verminkt worden en een langzame, pijnlijke dood sterven in smerige kweekboerderijen. We willen dat Hermès niet langer winst maakt op de kap van deze dieren, door geen huiden van exotische dieren meer te gebruiken voor zijn accessoires."

Stoppen
Lesley-Ann Poppe is het gezicht van de actie. Zij werd gebodypaint als krokodil. Ze hopen zo de aandacht te trekken en willen dat deze praktijken stoppen.

09-09-2015 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intens verdrietige Gordon: "Ik was er bijna niet meer geweest"

Intens verdrietige Gordon: "Ik was er bijna niet meer geweest"

http://oi61.tinypic.com/1ylvcz.jpg

De Nederlandse zanger-presentator Gordon Heuckeroth (47) herinnert zich steeds meer van de akelige donderdagnacht die hij beleefde op het Griekse eiland Mykonos. Naast dat hij kampt met pijn door de diverse botbreuken die hij opliep nadat een auto hem van achteren had aangereden, komt de mentale klap woensdag hard aan.

In een zeer uitgebreid bericht op Facebook schrijft de zanger-presentator vanuit een ziekenhuis in Athene dat hij een engel op zijn schouder heeft gehad. Gordon, ook bij onze noorderburen gekend als 'Goor', voegt aan de bizarre details van het voorval een vleugje humor toe. "Wel op die andere schouder dan, want de linker is gebroken."

Gordon wandelde donderdag op vrijdagnacht van een restaurant naar zijn hotel, toen een auto hem aanreed. Hij raakte bewusteloos en werd in de traumakamer van het ziekenhuis wakker. In de 'afschuwelijke nacht' werd hij naar eigen zeggen niet goed behandeld.

"Stuk oud vuil"

"Ze hebben mij als een stuk oud vuil in een gang op een keiharde brancard laten liggen, voor zeker een uur. Ik schijn 'gevonden' te zijn langs de kant van de weg en terwijl ik dit schrijf rollen de tranen over m'n wangen.''

De bekende Nederlander was bewust alleen naar Griekenland afgereisd omdat hij tijd voor zichzelf nodig had. "Zo dus ook nu." Het  liep uit op een nachtmerrie, die nog erger had kunnen eindigden. Gordon spreekt van intens zware en verdrietige dagen. "Mijn verwondingen waren dusdanig dat bij verkeerd transport mijn longen geperforeerd hadden kunnen worden en dan had deze jongen er gewoonweg niet meer geweest. Ik heb dus enorm geluk gehad.''

Traumatisch
Gordon valt regelmatig flauw van de pijn. Hij heeft mogelijk een hersenschudding opgelopen en zijn kaak doet zeer. Het feit dat de automobilist doorreed na zijn daad, maakt het verhaal niet veel beter. "Als voetganger geschept worden is volgens mij het meest traumatische wat je kan overkomen. Dat je als bestuurder vervolgens gewoon doorrijdt, is natuurlijk te triest voor woorden en dat raakt me nog het meest."

Na zijn kritiek op de medische zorg, laat Gordon ook weten dat hij over een ziekenhuiskamer met zeezicht beschikt. Hij prijst de medewerkers van de alarmcentrale in Nederland en raadt zijn fans aan een goede verzekering af te sluiten voordat zij op reis gaan. "Dit kan iedereen overkomen. Vorig jaar die toestand met mijn knie en nu weer dit. Wat een pech.''

De beterschapswensen die Goor ontvangt uit Nederland sterken hem. Hij sluit zijn bericht af met het goede nieuws dat hij donderdag naar huis mag. Daar gaat hij een revalidatieperiode tegemoet, mogelijk in zijn villa in de gemeente Blaricum (Noord-Holland)."Lieve mensen, uit de grond van mijn hart bedank ik jullie allemaal voor jullie lieve woorden en weet dat jullie berichten mij enorm hebben gesteund. Stuur me geen bloemen of kaartjes met dure postzegels maar maak dat geld over naar giro 555. Voor die mensen die het veel harder nodig hebben dan ik.''

09-09-2015 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck wast zich 30 dagen niet

Eline De Munck wast zich 30 dagen niet

http://oi59.tinypic.com/mvp0kh.jpg

Eline De Munck heeft verteld waarom ze er de laatste tijd minder glamoureus uitziet dan voordien. De presentatrice wast zich al twee weken niet meer en ze gaat nog twee weken verder!

De Munck ging voor de 45-minuten durende documentaire 'Eline gets dirty' voor zender TLC de uitdaging aan om zich 30 dagen niet te wassen. "Ik heb me al twee weken lang niet gewassen, niet geschoren, geen deodorant gebruikt, mijn tanden niet gepoetst, mijn handen niet gewassen of zelfs maar een beetje water in mijn gezicht gekletst", vertelde ze dinsdagavond in 'Van Gils & Gasten'.

Eline en de zender willen nagaan wat een totaal gebrek aan hygiëne en opsmuk met een mens en diens omgeving doet. "Stinken doe ik voorlopig niet, ook al blijf ik veel optreden en sporten. Het zweet laat ik opdrogen, want water, ook al is het maar een druppel, is verboden. Ik dacht dat ik moeite met zelfzekerheid zou hebben, maar dat valt meer. Door er puurder uit te zien, ga je je ook puurder voelen. Het valt vooral op hoe afhankelijk je bent van je uiterlijk. Je denkt dat hoe je eruit ziet het belangrijkste is, maar dat is totaal niet zo", besluit ze.

'Eline gets dirty' wordt eind november op TLC verwacht.

09-09-2015 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Guido Van Den Bossche: "Ik verhuisde 120 km voor familie"

Nieuwe Guido Van Den Bossche: "Ik verhuisde 120 km voor familie"

http://oi57.tinypic.com/2iicz0i.jpg

Over exact een week duikt Guido Van den Bossche opnieuw op in 'Familie'. Voor de fans wordt het even aanpassen, want Guido wordt niet meer vertolkt door Jordi Rottier, maar door Jelle Florizoone (19), vooral bekend van de kidsreeks 'ROX'.

Geboren om te acteren. Zo kan je het leven van Florizoone, die op 22 september 20 jaar wordt, samenvatten. Als kind al was hij een enorme filmliefhebber en als puber studeerde hij musicaltheater aan de hogeschool in Brussel. In 2010 ging zijn grootste droom al in vervulling toen hij de hoofdrol kreeg in de Vlaamse film 'Noordzee, Texas'. Meteen daarop kreeg hij een stek in de Studio 100-fictiereeks 'ROX' en volgden rollen in 'Corps Perdu' en 'Marina'. En nu wordt hij Guido Van den Bossche in 'Familie'.

"Het is nog wachten tot volgende woensdag voor de kijkers mij zullen ontdekken. Ik woon dus in bij de vader van Emma, die inmiddels hoogzwanger is. In het allereerste beeld ben ik aan het werk in de garage van Mathias en Patrick. En neen, ik sta niet toevallig met mijn rug naar de camera. Ik ben gewoon aan het werk", zegt Jelle.

09-09-2015 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Astrid Coppens is geen goed idee"

"Astrid Coppens is geen goed idee"

http://oi58.tinypic.com/fx6zc0.jpg

Het is beslist: Astrid Bryan is niet meer. Weldra is het Astrid Coppens die de 'boekskes' zal sieren. Onze Vlaamse Hollywoodvrouw zal binnenkort de naam van manlief Bram overnemen. "Vreemde zet", zeggen specialisten.

Merkenspecialist Fons Van Dyck vindt de keuze van La Bryan alvast geen goed idee. "Ik zeg altijd: het laatste wat een merk moet doen, is z'n naam veranderen. Een merknaam is veel geld waard. Denk maar aan Hillary Clinton en Tina Turner, die de naam van hun (ex)-man echt uitspelen. Astrid Bryan heeft er jaren aan gewerkt om een merk te worden. Uit commercieel oogpunt gooi je dat niet weg. Als ze in de media voortaan wil aangesproken worden met 'Astrid Coppens', betekent dat dat het typetje 'Astrid Bryan' dood is. Want Astrid Bryan naar de boekenbeurs halen of Astrid Coppens, da's een wereld van verschil."

Nieuw begin
Van Dyck vraagt zich dan ook af of ze hier goed over heeft nagedacht. "Al kan de naamsverandering een manier zijn om een nieuw leven te beginnen. Het zou kunnen dat het typetje Astrid Bryan op haar weegt en ze nog wat privacy wil en zichzelf wil zijn door met een eigen naam naar buiten te komen. Mijn advies: maak een onderscheid tussen je privé en commercieel leven."

09-09-2015 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks, drugs en techno: deze man beslist of je de beruchtste nachtclub van Berlijn binnenmag

Seks, drugs en techno: deze man beslist of je de beruchtste nachtclub van Berlijn binnenmag

http://oi60.tinypic.com/2ebu6nk.jpg

Een snelle, allesdoorgrondende blik van buitenwipper/fotograaf Sven Marquardt volstaat voor een resolute 'ja' of 'nein'. De zelf bijna mythische Berlijnse figuur kiest willekeurig - maar niet lichtvoetig - wie er wél en wie er níet 's werelds meest beruchte nachtclub, Berghain, binnenmag. Berghain, het mekka van pure technoliefhebbers en hedonistische vrijbuiters. De pers is er niet welkom en de eigenaars geven nooit interviews, maar een Australische blogster geraakte binnen én doet uitgebreid verslag van wat sommigen het symbool van de decadentie van het begin van de 21ste eeuw noemen.

Zelf hebben we ons nog niet gewaagd aan dit Berlijnse avontuur waarover de wildste verhalen de ronde doen, maar honderdduizenden anderen uit alle uithoeken van onze planeet wél. Zoals Julia D. aka 'The Roaming Flamingo' uit Perth. Haar relaas lees je op haar blog, via een link naar de Australische nieuwssite news.com.au. Ze geeft een unieke inkijk op de illustere donkere hallen van Berghain, waar de technobeats uit een van de krachtigste geluidsinstallaties ter wereld hard tegen de bezwete muren kaatsen. En niet alleen de beats knallen er...

Verscholen
Berghain dankt zijn naam aan de samentrekking van Kreuzberg (voormalig West-Berlijn) en Friedrichshain (voormalig Oost-Berlijn). De nachtclub ligt dan ook - verscholen, met enkel een supermarkt als gefrequenteerde buur - op de grens van deze twee wijken in Berlijn. Opgestart in 2004, als reïncarnatie van de legendarische, ter ziele gegane Ostgutclub, waarvan Berghain ook de Snax Club overnam, een fetisjistische dance-and-sex party voor mannen. Het kolossale gebouw herbergt zowel Berghain zelf, als de Panorama Bar en het Lab.Oratory, de muziek-/seksclub die enkel voor homo's bedoeld is en die met Pasen nog altijd de befaamde Snax Club tot leven brengt.

Op sociale media wordt naar de party's in het excentrieke Berghain verwezen als de "mis op zondag in de kerk". Uiteraard gaat het om een ander soort spiritualiteit dan die we doorgaans in een kerk beleven. In Berghain, dat het daglicht schuwt, vinden marathonfeestjes plaats van vrijdagavond tot maandagnamiddag. Met 'dark rooms' waar veel mogelijk is. Spiegels worden er geweerd, kwestie van niet van jezelf in 'Berghaintoestand' te schrikken.

Schizofrene contradictie
Maar wie wil proeven van de mega gehypte underground nachtclub - van een schizofrene contradictie gesproken! - moet wel eerst voorbij buitenwipper Sven Marquardt, minstens zo legendarisch als Berghain zelf. De opvallende verschijning van Marquardt, gekenmerkt door een meer dan gemiddeld aantal piercings en tattoos, zou eerder dit jaar zelfs Britney Spears de toegang tot de technotempel geweigerd hebben. Verkeerd schoeisel...

Blogster Julia wist dus waar ze aan begon, maar zij kon op voorhand niet weten dat ze drie pogingen zou nodig hebben om uiteindelijk toch binnen te geraken in het Berlijnse heiligdom. De juiste mix van feestvierders, daar is het 'bouncers' als Sven Marquardt om te doen. Zo kan het gebeuren dat je uren aanschuift om dan een kurkdroge 'nein' te krijgen. Ook als je de honderden tips op het internet volgt om de buitenwippers vlot te passeren. Er is zelfs een app die je op de hoogte houdt van de lengte van de wachtrijen.

Wat advies om de kans op succes te vergroten: niet te veel praten, niet te veel de toerist uithangen en niet te opzichtig je smartphone bezigen. Binnenin het gebouw foto's maken is overigens ten strengste verboden, op straffe van buitengewipt te worden. En oh ja, zwarte kledij geniet tegenwoordig de voorkeur.

Zwart op zwart, geen magenta
Niet zo slim dus van Julia om zich bij haar eerste poging met een Duitse vriend te hullen in een spannende magenta broek en om zich te laten verleiden tot iets te opzichtige make-up, tot alcoholconsumptie in de wachtrij, tot verbroedering met al bij voorbaat heftig feestende toeristen en tot een glitterdouche. "Nein", was het verdict van Marquardt na een blik van een milliseconde. Nog dommer was het om anderhalf uur later opnieuw te proberen. Nog wat meer tipsy, nog wat meer glittertjes, nog een duidelijkere afwijzing. Dan maar naar Watergate, een andere Berlijnse club waar veel teleurgestelde en afgewezen Berghainfans hun heil zoeken.
Lees hieronder verder

Een paar maanden later ging Julia er opnieuw voor. Ditmaal meer vastberaden dan ooit én met de juiste kledij: zwart op zwart én met sneakers. Ze trok ook helemaal alleen naar Berghain, een waardevolle tip die ze had opgevangen. Om 2 uur 's ochtends stond ze in de rij van wachtenden en een half uur later was ze - eindelijk - binnen. De buitenwippers waren haar deze keer dus gunstig gezind, al vond Julia het opnieuw een "intimiderende ervaring".

Wilde kuspartijen
Eens binnen was het voor haar "als een circus van menselijke activiteit". In zowat alle hoeken van de kamers en dansvloeren en aan de bar zag ze stevige, wilde kuspartijen, om het woord seks niet vroegtijdig te gebruiken. Op de hoofddansvloer stonden feestvierders als sardientjes in een blik op elkaar gepakt.

"Ik zag mensen in hun eigen bubbel van trance uit de bol gaan in een zorgeloze gemoedstoestand, en anderen wandelden compleet weg van de wereld rond." Daar zijn volgens Julia de gangbare partydrugs niet vreemd aan. "Ik besloot de rest van de nacht tussen de bezwete lijven op de dansvloer door te brengen", blogt ze. "Dansen met mezelf en met die gekke nieuwe vriend van de avond. Geen behoefte om te praten, wat niet eens zou kunnen omdat de muziek constant doorbeukt."

"Het is het waard"
Vier uur later strompelde ze weg uit Berghain, in het volle besef dat het feestgedruis, de toevallige ontmoetingen en de schelle housemuziek nog tot maandagochtend zouden doorgaan. Julia wenste in het naar buitengaan de aanschuivers in de kronkelende rij succes met de buitenwippers. "Dat ellendig lange wachten en het vonnis aan de ingang zijn het uiteindelijk allemaal waard", besluit Julia. "En zelfs meer."

09-09-2015 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort opnieuw op tv: Véronique De Kock

Binnenkort opnieuw op tv: Véronique De Kock

http://oi58.tinypic.com/3025klg.jpg

Fans van Véronique hebben er twee jaar op moeten wachtne, maar vanaf 1 oktober is het zover: de knappe Vlaamse wordt dan een van de schermgezichten van Fox, de Amerikaanse zender die nu ook in Vlaanderen wordt gelanceerd.

Goed nieuws voor klanten van Telenet: vanaf 1 oktober kunnen zij naar de Vlaamse versie van Fox kijken. De zender is onder meer het brein achter Prison Break, 24 en Bones.

En een nieuwe zender, daar horen nieuwe schermgezichten bij. Véronique De Kock (38) krijgt daarvoor ook de hulp van Noa Neal (29), die tot nu toe bij muziekzender Anne werkte.

09-09-2015 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels: "Ik ben een pussy geworden"

Philippe Geubels: "Ik ben een pussy geworden"

http://oi60.tinypic.com/ops58i.jpg

Philippe Geubels (34) werd negen maanden geleden voor het eerst vader. Een ingrijpende gebeurtenis voor de komiek en presentator, zo vertelt hij zelf in Humo.

Geubels vertelt dat hij niet overmand werd door geluk toen ze zijn dochter vlak na haar geboorte in zijn armen duwden.  Ik vroeg me vooral af: `Wat gebeurt er? En hoe moet ik hier in godsnaam aan beginnen?' Een kind krijgen is angstaanjagend. Zeker als je brein een obsessie heeft met het worstcasescenario, zoals dat bij mij het geval is. Ik moet mijn negatieve gedachten echt bewust bannen, niet voortdurend aan de apocalyps denken, want anders zou ik de hele tijd diep onder mijn donsdeken wegkruipen."

De komiek is sinds de komst van Hanna ook veel gevoeliger geworden. Foute moppen vertellen over kinderen doet hij dan ook niet meer. "Uit schrik om een vloek af te roepen over mijn kind. Het is definitief: ik ben een pussy geworden."

09-09-2015 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine André uit 'Familie': "Ik zal nooit mama worden"

Sandrine André uit 'Familie': "Ik zal nooit mama worden"

http://oi58.tinypic.com/2q9hoid.jpg

Het personage Véronique in 'Familie' heeft het niet gemakkelijk: ze kreeg net een miskraam te verwerken. Even verschieten voor actrice Sandrine, die in het echte leven tien jaar tevergeefs probeerde kinderen te krijgen. "Ik heb me erbij moeten neerleggen: ik zal nooit mama worden", klinkt het in Dag Allemaal.

"Toen ik het scenario las dat Véronique een miskraam zou krijgen en het buitenechtelijk kindje met Benny niet ging houden, dacht ik 'Oei!' Het was Véroniques baby van de laatste kans, hé", aldus Sandrine André. "Maar goed. Dat ik zelf geen kinderen kan krijgen, maakte het niet zwaarder om te spelen."

Sandrine (42) is al vier jaar gelukkig getrouwd met Hans, maar het koppel probeert al veel langer om een kindje te krijgen. "Ik probeer al sinds mijn 27e, maar na een jaar merkten we dat het niet echt wilde lukken. De gynaecoloog stelde vruchtbaarheidsbehandelingen voor, maar niets bleek aan te slaan. Kunstmatige inseminatie, in-vitro.... we hebben het allemaal geprobeerd."

Na tien jaar proberen gaf Sandrine haar kinderwens op. "Het was zo'n zwaar parcours, met veel pijnlijke momenten. Naar een kind verlangen dat er niet komt, het is soms de hel. Maar uiteindelijk raak je er overheen. Ik moest het wel accepteren, want adoptie zag ik niet zitten. Ik wilde enkel een kind van Hans en mij."

Wat ook hielp, is dat haar vriendinnen geen moeder meer worden. "Als ik vroeger een vriendin zag die een baby kreeg, begon ik steeds weer te hopen. Dat ze nu allemaal gestopt zijn, heeft geholpen bij het verwerkingsproces."

09-09-2015 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etentje met 'chef' Pascale Naessens kost 90 euro

Etentje met 'chef' Pascale Naessens kost 90 euro

http://oi58.tinypic.com/11qisug.jpg

Goed nieuws voor de fans van de recepten van Pascale Naessens. Je kan ze nu niet enkel meer nakoken uit haar boeken, je kan ze ook op restaurant gaan proeven.

Het Antwerpse restaurant Umami organiseert op donderdag 17 september een avond met een lezing en signeersessie van Pascale met nadien ook een Umami-menu dat gebaseerd is op Pascale's recepten en manier van koken. Goedkoop tafelen is het avondje uit niet, voor een menu met een glas champagne en half flesje wijn betaal je 90 euro per persoon. Het kostenplaatje van het etentje is vergelijkbaar met een zevengangenmenu in The Jane, het restaurant van Sergio Herman.  

Boegbeeld
Pascale Naessens begon haar carrière als omroepster en presentatrice, maar sinds ze haar eerste kookboek 'Mijn Pure Keuken' in 2010 op de markt bracht, scoort ze als kok. Pacale werd het boegbeeld van gezonde voeding en haar kookboeken zijn de bestverkochte in België. Daarbovenop scoort de vrouw van televisiemaker Paul Jambers ook nog met haar keramieklijn.

09-09-2015 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse auteur Joost Zwagerman stapt uit het leven

Nederlandse auteur Joost Zwagerman stapt uit het leven

http://oi59.tinypic.com/2z5ncw0.jpg

De Nederlandse schrijver Joost Zwagerman heeft na een periode van depressies zelfmoord gepleegd in zijn woonplaats Haarlem. Dat heeft zijn uitgeverij De Arbeiderspers vanavond bekend gemaakt. Zwagerman werd 51 jaar.

Samen met Arnon Grunberg en Connie Palmen behoorde Joost Zwagerman tot de meest gelezen Nederlandse schrijvers van zijn generatie. Zijn werk verscheen in vertaling in Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië en Japan. In 2008 ontving hij de Gouden Ganzenveer voor zijn gehele oeuvre.

Behalve als schrijver genoot hij bekendheid als columnist, onder meer voor de Volkskrant, waarin hij vele essays over kunst en cultuur publiceerde. Ook schreef hij jarenlang voor NRC Handelsblad en Vrij Nederland. Bij een groot publiek genoot hij bekendheid vanwege zijn optredens in DWDD, waar hij zijn enthousiasme voor kunst in brede zin uitdroeg - hij gold ook als een kenner van popmuziek. Daarnaast was hij politiek geëngageerd. In 2007 publiceerde Zwagerman het pamflet De schaamte voor links, over de ideologische crisis onder links in het algemeen en de PvdA in het bijzonder. In 2009 trok een nieuw pamflet van Zwagerman de aandacht: Hitler in de polder & Vrij van god.

Zelfmoord

Zwagerman was gescheiden en vader van drie kinderen. Het thema zelfmoord hield hem geregeld bezig. In 2002 zei hij in een interview met het Volkskrant magazine, over zijn roman Zes sterren die zelfmoord als thema heeft: "We kunnen maar beter niet te gemakkelijk praten over de heroïek van de zelfmoord. En vooral niet te makkelijk meeleven met mensen die zeggen dat ze eruit willen stappen." Ook schreef hij de bundel Door eigen hand over zelfmoord. Daarin gaat hij in op de literatuur over zelfmoord. Zijn laatste nog te verschijnen boek, een bundel essays over schoonheid en onbehagen in de kunst', heet 'De stilte van het licht'.

De schrijver heeft vaker aan depressies geleden en hier openlijk over verteld, onder andere in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Oeuvre

Zwagerman debuteerde in 1986 met de roman De Houdgreep, maar kreeg voor het eerst een groot lezerspubliek door zijn roman Gimmick! uit 1989. Twee jaar later verscheen zijn bestseller Vals Licht, die werd verfilmd en genomineerd voor de AKO Literatuurprijs. In 1994 volgde De Buitenvrouw, waar meer dan 300 duizend boeken van werden verkocht.

Behalve romans publiceerde Zwagerman ook gedichten en essays. Zijn meest recente bundel Roeshoofd hemelt uit 2005 werd in 2007 bekroond met de driejaarlijkse Paul Snoek Poëzieprijs.

Hij schreef sinds 1985 ook essays en kritieken voor Vrij Nederland en was enige jaren columnist van de Volkskrant en NRC Handelsblad.

Het Nederlandse programma 'Opium op 4' op Radio 4 draait op dit moment de muziek die Joost Zwagerman had aangevraagd. Hij zou vanavond in de uitzending zijn om te vertellen over zijn nieuwe boek De Stilte van het Licht, waarin hij heeft onderzocht hoe in de schilderkunst licht wordt gebruikt om stilte uit te drukken.

09-09-2015 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergadering met management bij VRT

Vergadering met management bij VRT

http://oi61.tinypic.com/dzuj3a.jpg

Een compactere VRT met minder eigen producties, minder sport en amper nog eigen fictie. Dat wordt het resultaat van de besparingen die de Vlaamse regering aan de omroep oplegt. "290 jobs staan op de helling", aldus bronnen. Om 10u staat er een vergadering met het management op de agenda over de plannen. Uiteraard zorgt dat nog voor meer onrust bij de openbare omroep.

Tegen 2020 moet de VRT het met ongeveer 30 miljoen euro minder overheidsdotaties doen. Over hoe dat kan gebeuren, werkte de directie de voorbije maanden aan een zogenaamd transitieplan. Onze redactie kon daar al enkele grote lijnen van bemachtigen.

Volgens bronnen wil de VRT-directie vooral de ondersteunende diensten, zoals onthaal, catering en veiligheid, zwaar afbouwen. Maar ook in de programmatie van radio en tv wordt gesneden. "De eigen productie wordt beperkt, fictie wordt bijna volledig uitbesteed, er komen minder uitzenduren, minder programma's en meer overlappingen tussen verschillende zenders", aldus een bron. "De jongste jaren werd er ook al stevig bespaard op sport en dat zal in de toekomst doorgaan."

De besparingen hebben een stevige impact op het personeelsbestand. Tegen 2020 zouden zo'n 290 van de 2.100 jobs verdwijnen. "En gezien er de jongste jaren al zoveel natuurlijke afvloeiingen zijn geweest, lijken ontslagen onvermijdelijk", klonk het eerder bij de bonden.

09-09-2015 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-rechter zet 'luie' Waal aan het werk

Tv-rechter zet 'luie' Waal aan het werk

http://oi59.tinypic.com/mabg41.jpg

Politierechter Geert Vandaele, één van de 'sterren' in het VIER-programma 'De Rechtbank', doet ook van zich spreken als de camera's niét draaien. Tegen een Waalse beklaagde die al vier jaar werkloos is, sprak de tv-rechter gisteren streng: "Mensen als u houden het cliché in stand dat alle Walen luieriken zijn." Waarna hij de geldboete van de verkeerszondaar verving door een werkstraf.

Hij was gisteren niet alleen te zien op televisie in de tweede aflevering van 'De Rechtbank' op VIER, maar ook in zijn eigen rechtszaal speelde Geert Vandaele - live - een glansrol. Hij kreeg een werkloze Waal voor zich, die de ene verkeersovertreding na de andere had begaan.

De advocaat van de beklaagde haalde verzachtende omstandigheden aan, maar de rechter wilde van de overtreder zelf antwoorden op enkele pertinente vragen: "Vertel mij eens: Hoe lang ben je nu al werkloos en hoe komt dat?" Waarop F.L. - enigszins beschaamd - antwoordde: "Ik ben al vier jaar werkloos en vind écht geen werk. Ik ben metser en werk in de bouw is er amper."

De politierechter schudde het hoofd. "Je gaat mij toch niet vertellen dat er in Wallonië geen werk te vinden is in de bouw? Heb je ooit al gehoord dat hier in Vlaanderen het cliché bestaat dat alle Walen luie mensen zijn? Dat cliché is zo onwaar als iets. Ik ken zelf veel mensen in Wallonië die wel hard werken voor hun centjes. Maar helaas zijn het mensen als u die dat gezegde in stand houden!"

09-09-2015 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den John: "Astrid mag mijn naam nu wel schrappen"

Den John: "Astrid mag mijn naam nu wel schrappen"

http://oi62.tinypic.com/2s8s5qp.jpg

Groot nieuws in het leven van Astrid Bryan - of moeten we Astrid Coppens zeggen? Vorige week vroeg haar vriend Bram haar ten huwelijk, en natuurlijk zei ze volmondig 'ja'. Ex-man 'Den John' zegt blij te zijn voor haar, maar hij vindt het dan wel tijd dat ze stopt met zijn naam te gebruiken. Dat zegt hij in Dag Allemaal.

'I said Yes', klonk het vorige week dolgelukkig op Astrids Instagram. Maar hoe zit dat dan precies met die achternaam? "In Amerika behoudt een vrouw de naam van haar eerste echtgenoot", meldde Astrid na haar scheiding. "En als ik hertrouw, wordt de naam van m'n nieuwe man daar achter geplakt." Binnenkort zou het wel eens Astrid Bryan Coppens kunnen worden dus. "Ik zou Bryan ook kunnen laten schrappen, maar da's zeven maanden papierwerk. Bovendien klinkt Bryan beter." Nuyens is voor de Amerikanen immers haast onmogelijk om uit te spreken.

Als het van Den John afhangt, laat Astrid zijn achternaam toch schrappen. "Bryan is natuurlijk een heel móóie naam. Maar ze heeft me nooit gevraagd of ze 'Astrid Bryan' mag blijven. Wel, ik denk dat de tijd nu rijp is om écht haar eigen weg te gaan", klinkt het in Dag Allemaal. "Astrids verloving is de ideale aanleiding om het hoofdstuk met mij definitief af te sluiten. Zodat er nog slechts één vrouw is die zich Bryan mag noemen, en dat is mijn volgende echtgenote." Hij is echter wel blij voor haar. "'Een opluchting voor mij. Ik ben blij dat ze straks mevrouw Coppens zal heten. Ik had het eigenlijk al eerder verwacht."

09-09-2015 om 00:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blutte' 50 Cent bouwt huis in Afrika

'Blutte' 50 Cent bouwt huis in Afrika

http://oi61.tinypic.com/qqyf5d.jpg

Rapper 50 Cent werd onlangs failliet verklaard. Toch heeft hij blijkbaar nog genoeg geld. Via Instagram deelde hij een filmpje waarop hij trots aankondigt dat zijn huis in Afrika bijna af is.

"Mijn huis in Afrika is bijna klaar! Ik ga de meest 'geschifte' house warming party ooit houden! Ik leg het later nog uit. Ik heb een te gek leven, man!", is hij zeer enthousiast.

50 Cent, zijn echte naam is Curtis Jackson, vroeg onlangs het faillissement aan. Hij stond tientallen miljoenen in het rood. Toch maakte hij zich geen zorgen. Hij moest ook enkele miljoenen betalen omdat hij een sekstape online had gezet.

07-09-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen kreeg te maken met opdringerige mannen

Erika Van Tielen kreeg te maken met opdringerige mannen

http://oi57.tinypic.com/2mrtkxh.jpg

Erika Van Tielen kreeg jaren geleden met 'Erika Van Tielen kan mij krijgen' een eigen Facebook-pagina. Dat bracht enkele mannen helaas op verkeerde ideeën.

"Lang geleden kreeg ik maanden aan een stuk brieven en pakketjes opgestuurd. Die man zond dat allemaal naar het adres van mijn ouders, niet ver van waar ik woonde. Toen besloop mij wel de angst dat hij me begluurde als ik bij hen op bezoek ging", vertelde ze in P-magazine.

Heftig
"Talloze keren vroeg hij of ik met hem wilde afspreken. Pas toen ik hem afwees, begonnen de verwensingen. Een poosje geleden was er ook een man die mij maar Facebook-berichtjes bleef sturen. Op een dag zei hij: 'Het zal je vast plezieren dat ik besloten heb om er een eind aan te maken. Dan ben je eindelijk van mij af.' Heftig. Ook beweerde hij door Google Maps te weten met welke auto ik reed. Het merk klopte niet, maar bon."

Ze probeert er niet te veel aandacht aan te geven. "Zolang het binnen de perken blijft, hou ik mij sterk. Dat is supergriezelig, maar gelukkig gaan die mannen nooit over het punt waardoor ik naar de politie moet stappen."

07-09-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sam Smith zingt James Bond-theme"

"Sam Smith zingt James Bond-theme"

http://oi60.tinypic.com/x27713.jpg

Het zou zomaar eens kunnen dat Sam Smith de soundtrack van de nieuwe James Bond-film Spectre op zijn naam schrijft. De Britse zanger heeft maandag gehint op zijn betrokkenheid.

Sam deelde via Instagram een foto van een hand met een ring. In de ring staat een bijzonder logo gegraveerd, namelijk het logo van misdaadorganisatie SPECTRE uit de gelijknamige Bondfilm. Volgens verschillende media maakt Smith hiermee bekend dat hij de titelsong van de film mag zingen.

Er is niet veel bekend over het nummer. Regisseur Sam Mendes verklapte onlangs wel tijdens een interview dat het nummer klaar is en al was opgenomen.

Er gingen al tijden geruchten dat Sam de soundtrack voor zijn rekening zou nemen. Hoewel ook de namen van Ellie Goulding, Ed Sheeran en Adele, die voor de vorige Bondfilm Skyfall de single verzorgde, rondzongen. Veel fans van de filmreeks vonden overigens dat de eer Shirley Bassey ten deel moest vallen. Zij is de enige zangeres ter wereld die drie keer het lied voor een 007-film mocht verzorgen.

Spectre is vanaf 4 november te zien in de bioscoop.

07-09-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman is opnieuw een blondine

Eva Daeleman is opnieuw een blondine

http://oi62.tinypic.com/2vtd2eb.jpg

Net geen zeven weken nadat Eva Daeleman (25) haar blonde lokken zwart liet kleuren en daarmee de sociale media op stelten zette, heeft de MNM-dj opnieuw een blonde coupe.

Het was goede vriendin Tatyana Beloy die de eerste foto van de nieuwe blonde Eva met de wereld deelde toen ze bij haar op bezoek was in de MNM-studio. Later deelde ook Eva een selfie vanuit de sportzaal.

Banaal
De voormalige Eén-omroepster liet de afgelopen weken een aantal keer weten dat ze de heisa om haar haar niet begreep. Toen een dame haar op haar kapsel aansprak en zei dat ze Eva beter vond met blond haar, liet Eva zich dan ook even gaan op Facebook. "Mijn haar staat op mijn hoofd. Het jouwe op het jouwe. Ik wilde gewoon even bruin haar. Ik wilde geen extra aandacht en geen krantenartikels. Ik wilde gewoon eens mijn eigen zin doen. En wil me vooral niet moeten verantwoorden voor zoiets banaals als een kapsel. Voilà. Dat moest er even uit. Het is máár haar", schreef ze midden augustus nog.

07-09-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 20 jaar vervolg op 'Trainspotting'-film

Na 20 jaar vervolg op 'Trainspotting'-film

http://oi60.tinypic.com/2gtaecn.jpg

Regisseur Danny Boyle heeft aangekondigd dat hij volgend jaar een vervolg wil maken op cultfilm 'Trainspotting', een verfilming van het gelijknamige boek van Irvine Welsh.

De vier hoofdspelers uit de eerste film - Ewan McGregor, Ewen Brmner, Johnny Lee Miller en Robert Carlyle - zullen meespelen in 'Trainspotting 2'. "Nu moeten we alleen nog de agenda's op elkaar afstemmen", aldus Boyle. "Dit is nog wel een uitdaging aangezien twee van hen werken aan Amerikaanse tv-series."

Na de film 'Steve Jobs' gaat Boyle wellicht beginnen met de opnames van 'Trainspotting 2'. De prent zou dan volgend jaar, in 2016 wanneer het twintig jaar geleden is dat het eerste deel gemaakt werd, in de filmzalen moeten komen.

De film wordt gebaseerd op 'Porno', een ander boek van Irvine Welsh, en speelt zich negen jaar na het verhaal van Trainspotting af.

07-09-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!