Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontknoping in Thuis: zo kwam Geert écht aan zijn einde

Ontknoping in Thuis: zo kwam Geert écht aan zijn einde

http://oi61.tinypic.com/2qvczme.jpg

In de aflevering van vanavond kwamen Thuis-kijkers - na maandenlang in onzekerheid geleefd te hebben -, eindelijk te weten wie dokter Geert (Peter Rouffaer) vermoord heeft.

In de seizoensfinale eind juni zag Vlaanderen massaal hoe dokter Geert om het leven kwam ten huize Bastiaens. Van de partij waren Marianne, Hélène en later William. Die laatste getuigden allebei dat Marianne de dader was, maar dat konden wij (en menig Vlaming) maar moeilijk geloven.

Eerst ontkende Marianne nog, maar na wekenlang in de gevangenis te zitten, gaf ze afgelopen week toe aan haar zoon Tom, dat zij de moordenares was. Ondertussen kwamen we ook al te weten dat William de zogenaamde Henri Chérie bleek te zijn, en dat hij Hélène onder druk zette om in alle mogelijke talen te zwijgen over die bewuste avond. Verwarrend.

Tot vanavond dan. Hélène is gevlucht, en liet een afscheidsbrief achter, waarin ze uit te doeken doet dat en hoe ze haar man vermoordde. In een flashback zagen we ook hoe zij Geert neerstak en dus niet Marianne. Twitterend Vlaanderen blijkt alvast meer dan opgelucht te zijn. #TeamMarianne

03-10-2015 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro (72): "Ik denk nog lang niet aan stoppen"

Robert De Niro (72): "Ik denk nog lang niet aan stoppen"

http://oi57.tinypic.com/zssfgi.jpg

Hoewel de meeste acteurs uit zijn generatie al lang op pensioen zijn, denkt Robert De Niro (72) nog lang niet aan stoppen. De acteur is vanaf morgen in 'The Intern' te zien, en speelt het komende jaar in maar liefst zeven films mee. "Soms heb je er gewoon eventjes genoeg van, maar in dat stadium zit ik nog lang niet.

Een interview met Robert De Niro is op zijn minst een hele uitdaging te noemen. Niet omdat hij zo moeilijk in de omgang is - integendeel - maar wel omdat hij ontzettend verlegen is. Het voelt alsof je zijn antwoorden er uit moet sleuren, en zelfs wanneer er dan toch iets uitkomt, dan is hij erg moeilijk te volgen. Zijn 'The Intern'-tegenspeelster Anne Hathaway is zelfs verbaasd dat hij überhaupt nog met de pers spreekt, want "voor zijn naamsbekendheid moet hij het al zeker niet meer doen." En toch zit hij op een bloedhete dag voor onze neus in het Crosby Hotel in New York.

Hoewel hij doorgaans bekend staat als een van de 'serieuzere' acteurs, is De Niro toch in zo'n dertigtal komedies te zien. Het lijkt alsof hij de laatste tijd meer en meer voor de grappige rollen kiest, maar toch is dat volgens de levende legende allesbehalve een bewuste keuze: "Het overkomt me gewoon. Het komt zoals het komt en het gaat zoals het gaat." Toen hij het script van 'The Intern' las, moest hij echter niet lang nadenken om de rol van Ben Whittaker aan te nemen: "Het script van Nancy (Meyers) zat goed in elkaar. Ze weet precies wat ze wil en is erg specifiek wanneer ze ons instructies geeft. Dat - en het feit dat we dezelfde leeftijd hebben - maakte het allemaal zo veel gemakkelijker."

Keuzes maken
De Niro krijgt zo veel films aangeboden, dat kiezen vaak erg moeilijk is: "Je moet voortdurend wikken en wegen. Soms twijfel je of je ergens mee wil verdergaan, maar dan besef je dat je de rol - al dan niet voor financiële redenen - toch nodig hebt. Het is me al een paar keer overkomen dat ik mijn zinnen op een bepaalde rol had gezet, maar uiteindelijk toch voor iets anders koos."

Voor een acteur die al vijftig (!) jaar meedraait in het vak, heeft De Niro er nog opvallend veel zin in. Terwijl Gene Hackman en Jack Nicholson al een paar jaar van hun pensioen genieten, gaat De Niro er voorlopig nog lekker mee door: "Maar Hackman en Nicholson zijn dan ook een paar jaar ouder dan mij, wie weet hoe ik me op hun leeftijd zal voelen. Ik hoop echt dat ik er mee door zal gaan. Soms heb je er gewoon eventjes genoeg van, maar in dat stadium zit ik nog lang niet."

03-10-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 meisjes overleven eerste bootcamp in 'K3 Zoekt K3'

9 meisjes overleven eerste bootcamp in 'K3 Zoekt K3'

http://oi62.tinypic.com/fjf8us.jpg

Negen meisjes blijven over na de eerste bootcampaflevering van 'K3 Zoekt K3'. Een aflevering die vooral memorabel bleef door de uithaal van Kristel.

Zij kon er niet bij dat drie kandidaten nog nooit een dvd van K3 hadden gezien. Dan wordt het Kristel te veel. Hardop vraagt ze zich af of dit nu de meisjes zijn aan wie ze haar plaats moet afstaan.

Voordien waren er al een pak meisjes afgevallen die faalden in de opdracht om in een uur het nieuwe liedje '10.000 luchtballonnen' in te studeren.

Op het einde van de aflevering bleven er nog 9 meisjes over: Marthe, Lisa, Lauren, Klaasje, Laura, Suzan, Nora, Sarah en Keoma. Maar de tweede en laatste bootcamp van volgende week belooft nog enkele verrassingen. Zo lijkt het erop dat drie afvallers, waaronder favoriet Jindra, nog een rol van betekenis zullen spelen.

03-10-2015 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi:

Adil El Arbi: "Ze begonnen al over The Fast and the Furious 8"

http://oi59.tinypic.com/1051wtt.jpg

Adil El Arbi en Bilall Falah maken hun droom waar. Ze krijgen hun kans in Hollywood. Ze tekenden bij CAA, een groot agentschap. Daar lieten ze al een topfilm vallen als mogelijk project.

"Ze begonnen al over 'The Fast and the Furious 8' tegen Bilall en mij. We hebben geantwoord dat we daar helemaal oké mee zijn. Dat konden ze duidelijk appreciëren. En we ménen dat ook", aldus Adil.

"Wij willen ons gerust ook eens aanpassen aan een commerciële logica. Zolang we er onze stempel maar op kunnen drukken. Want als je prefab wilt, moet je ons niet vragen."

Vin Diesel
Vin Diesel is producer van de film. "Onze manager zei: (met een prachtig, vettig Amerikaans accent) 'We gonna put you on 'The Fast and the Furious 8', you gonna meet the producers, but you know: you gotta handle Vin Diesel ­ and he's not easy to handle.' Ik zag al een moordzuchtige blik in de ogen van Bilall opkomen. Want wij, ons laten doen door acteurs? Dat mag nooit gebeuren."

02-10-2015 om 10:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
01-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Jambers: "Daar ben ik bang voor, ja"

Paul Jambers: "Daar ben ik bang voor, ja"

http://oi59.tinypic.com/25jgnb4.jpg

Op 15 augustus werd Paul Jambers 70 jaar. Hij ziet er nog fit en gezond uit. Toch heeft hij schrik om af te takelen. Hij zag het bij zijn ouders gebeuren.

"Hoewel ik me topfit voel, ben ik bang. Ik heb mijn ouders zien aftakelen en dat wil ik niet meemaken. Mijn ouders zijn allebei 86 jaar geworden, ze zijn kort na elkaar gestorven. Ik heb ze vijf, zes jaar langzaam achteruit zien gaan."

Pascale Naessens
"Het ergste is: daar kan je niks tegen doen. Oud worden is een zegen, op voorwaarde dat je gezond blijft. Dat ik met Pascale (46) een jonge vrouw heb die me helpt om fit te blijven? Een jonge vrouw is ontzettend belangrijk. Ik begeef me constant in de vriendenkring van Pascale. Dat zijn allemaal jonge mensen. Ik ben er als de dood voor om daarin te misstaan, dat ze zeggen: 'Laat die ouwe maar thuis'."

01-10-2015 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet: "We focussen ons veel te hard op ons lichaam"

Kate Winslet: "We focussen ons veel te hard op ons lichaam"

http://oi62.tinypic.com/4zt9om.jpg

Wij vrouwen zijn veel te hard bezig met ons lichaam. Dat ene kilootje dat er nog afmoet, of die broek die we niet meer dichtkrijgen, het zijn doornen in ons oog. Die obsessie moet maar eens gedaan zijn, vindt Hollywoods leading lady Kate Winslet.

In 'Wallstreet Journal' deelde de actrice haar geheimen voor een gezond lichaam en zelfbeeld. Zo had ze het over het feit dat ze (en uiteraard tal van andere actrices met haar) er moeite mee heeft dat ze steeds op haar uiterlijk wordt aangesproken.

"Nog maar een paar uur geleden kreeg ik een e-mail dat een journalist van de Daily Mail een foto van me publiceerde met als onderschrift dat ik alle zwangerschapskilo's alweer kwijt was en hoe ik dat in godsnaam voor elkaar kreeg? Bovendien kreeg ik ook de vraag of ik wou reageren op het feit dat experten beweren dat ik botox heb gehad. Daar word ik echt gek van. Ten eerste is dat laatste helemaal niet waar, en ten tweede is mijn zwangerschap al 18 maanden geleden. Natuurlijk kom ik op een bepaald moment weer op mijn gewone gewicht."

Niet verwonderlijk dus, dat veel vrouwen kampen met een slecht zelfbeeld. Met haar veertigste verjaardag in aantocht, heeft de actrice echter al heel wat levenswijsheid om op terug te vallen en met ons te delen. "We focussen ons allemaal veel te hard op ons gewicht. Vooral in de late tienerjaren en als twintigers zijn we daar op een ongezonde manier mee bezig. Pas op je dertigste besef je dat gezond zijn iets anders is dan mager zijn. Nu zie ik mijn lichaam vooral als een instrument dat goed moet blijven werken omdat ik een moeder ben, en zo gezond mogelijk moet zijn voor mijn kinderen. Dat is belangrijker dan één of andere naaktscène."

01-10-2015 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus wordt vermoord (in thriller advocaat Damen)

Jeroen Meus wordt vermoord (in thriller advocaat Damen)

http://oi58.tinypic.com/bev8eq.jpg

Televisiekok Jeroen Meus is vermoord aangetroffen op de Boekenbeurs. Deze schokkende ontdekking wordt gedaan in 'Moord op de Boekenbeurs', een thriller van auteur Jan Willem Geerinck en topadvocaat Walter Damen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Het is de eerste keer dat de Antwerpse strafpleiter in zijn pen kroop om een fictieverhaal op de markt te brengen. Eerder verschenen wel al vijf non-fictieboeken waaraan hij zijn medewerking verleende.

Het idee voor de thriller met Meus ontstond een aantal jaar geleden op de Antwerpse Boekenbeurs. Damen, Geerinck en de kok zaten toen naast elkaar te signeren, aldus de krant.

Ook tv-kok Piet Huysentruyt komt voor in het verhaal. Beide chefs gaven de toelating om hun namen te gebruiken. Andere figuren in de thriller kregen fictieve namen, aldus Damen.

De 79ste Boekenbeurs vindt plaats van 31 oktober tot en met 11 november in Antwerp Expo.

01-10-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall Jenner showt billen in weinig verhullende outfit

Kendall Jenner showt billen in weinig verhullende outfit

http://oi58.tinypic.com/25ivrly.jpg

Fashionlovers halen momenteel het hart op aan de Parijse modeweek. Eén van de modellen die er in de schijnwerpers staan, is Kendall Jenner. Maar gisteravond ging de Amerikaanse tv-persoonlijkheid naast de catwalk met alle aandacht lopen.

De weinig verhullende outfit die ze uit de kast haalde voor een diner in de lichtstad zat daar voor iets tussen. Kendall (19) droeg een luchtig ensemble waarbij haar diepe decolleté en derrière alle hoofden deden draaien. Het niemendalletje onder de voile die om haar benen was gewikkeld, zoog vooral de aandacht. Trashy of stijlvol? Die keuze laten wij aan u.

De halfzus van Kim Kardashian - die ook graag de billen showt - was gisteren in goed gezelschap. Ze werd gekiekt in de Parijse straten in aanwezigheid van Olivier Rousteing, hoofdontwerper van modehuis Balmain, en collega-model Gigi Hadid. Zij had overigens ook niet veel om het lijf.

01-10-2015 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doek valt definitief over Asparaguus

Doek valt definitief over Asparaguus

http://oi62.tinypic.com/28md1ty.jpg

Het pop-uprestaurant Asparaguus zal definitief niet meer opengaan. De zaak verderzetten met chef Guus Coppens alleen is juridisch niet mogelijk. Dat bleek gisteren na overleg met Versuz-uitbater Yves Smolders. De discotheek zoekt nu naar een nieuwe invulling voor de ruimte en naar een manier om de samenwerking met Coppens verder te zetten.

Met de beslissing komt er dus een maand vroeger dan verwacht een einde aan de ondertussen roemruchte pop-upzaak. Waar vele fans stiekem de hoop bleven koesteren dat het restaurant een doorstart kon maken, ondanks de vernielzucht die mede-uitbater Dries Nuitten er vorige week tentoon spreidde, valt nu dus toch definitief het doek over Asparaguus. "Juridisch gezien was er geen mogelijkheid om Guus alleen als zaakvoerder aan boord te houden van de zaak", zegt Versuz-uitbater Yves Smolders. "Het restaurant zal binnenkort dan ook ontmanteld worden. De horecaruimte zal daarna weer opengesteld worden voor andere initiatieven. Alle kandidaten mogen zich melden via info@versuz.be. We hopen alvast dat er leuke dingen inzitten die van toegevoegde waarden aan de site kunnen zijn en waarmee we deze prachtige ruimte een nieuwe invulling kunnen geven."

Breuk met Dries

Wat niet verbaast, is de definitieve breuk tussen Versuz en Dries. "We vinden het jammer dat de samenwerking tussen Guus en Dries op deze manier moet eindigen", zegt Smolders. "Van die laatste hebben we ondertussen nog steeds niets gehoord, al staan we er wel op om Dries alle succes te wensen met projecten die hij in de toekomst zal ondernemen. Met Guus blijven we sowieso in verder contact staan. We zullen nu moeten onderzoeken welke initiatieven we mogelijk samen kunnen ondernemen."

Guus krijgt eerst wel nog een flink pak werk op het bord. "Alle leveranciers en sponsors zullen vergoed worden voor de schade aan hun materialen", zegt Smolders. "Guus zal als mede-zaakvoerder van Asparaguus hiervoor de nodige stappen ondernemen. Versuz is hiervoor niet verantwoordelijk."

Aan carrière denken

De chef zegt hoe dan ook tevreden te zijn met de verdere kansen die hij van Versuz krijgt. "Ik betreur dat het Asparaguusverhaal zo aan zijn einde is moeten komen", zegt Guus Coppens. "Ik moet nu echter aan mezelf en mijn eigen carrière denken. Ik ben dan ook zeer blij dat Versuz in me blijft geloven en dat we ook nog in de toekomst zullen samenwerken. De komende weken zullen we samen bepalen in welke vorm dat zal gebeuren. Mijn aandacht ligt nu bij het correct afsluiten van deze episode bij alle leveranciers en sponsors. Ik wil hen bij deze nog eens persoonlijk bedanken voor de steun die we hebben gekregen de afgelopen weken."

01-10-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kris Jenner voelt zich verloren"

"Kris Jenner voelt zich verloren"

http://oi58.tinypic.com/ofo9jq.jpg

Het gaat niet zo goed met Kris Jenner. Een bron vertelt RadarOnline dat Kris nog maar een schim is van zichzelf sinds haar ex-man Bruce Jenner haar heeft verlaten en intussen als vrouw door het leven gaat.

Het gaat niet zo goed met Kris Jenner. Een bron vertelt RadarOnline dat Kris nog maar een schim is van zichzelf sinds haar ex-man Bruce Jenner haar heeft verlaten en intussen als vrouw door het leven gaat.

"Ze lacht niet veel meer", zegt de ingewijde. De moeder van Kim Kardashian zou erg zijn veranderd in de afgelopen maanden. Voorheen zou ze een drukke en betrokken moeder zijn geweest die het leuk vond om groepen mensen samen te brengen. "Ze zorgde er altijd voor dat ieder uitje bijzonder werd."

Dat zou nu heel anders zijn. Een vriendin van Kris heeft de website laten weten dat de brunette geen interesse meer heeft in veel dingen. "Het lijkt alsof het haar allemaal niet uitmaakt wat er om haar heen gebeurt."

Volgens de insider voelt Kris zich 'leeg, verslagen en down'. "Ze kan nog steeds niet geloven dat haar ex-man een olympische held was en nu door het leven gaat als echte glamourvrouw." Jenner zou het lastig vinden dat haar ex, die nu Caitlyn heet, steeds met haar wordt vergeleken. "Kris vindt het heel moeilijk om zich hier overheen te zetten."

01-10-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaten Miss België bezoeken parlement: "Is Michel de Vlaamse minister-president?"

Kandidaten Miss België bezoeken parlement: "Is Michel de Vlaamse minister-president?"

http://oi62.tinypic.com/mhf2u8.jpg

De zestig overgebleven kandidates van de Miss Belgiëverkiezing hebben een bezoek gebracht aan het federale parlement. Dat is een jaarlijkse gewoonte. Al acht jaar troont Darline Devos, organisator van Miss België, de meisjes mee door Kamer en Senaat.

"Ik vind het heel belangrijk dat ze iets opsteken over België, want uiteindelijk is Miss België de ambassadrice van ons land", aldus Devos. Vorig jaar was Herman De Croo de gastheer. Nu hij verhuisd is naar het Vlaams parlement had N-VA-senator Pol Van Den Driessche de eer om de Miss België-kandidates in te wijden in de Belgische politiek.

In zijn les deed Van Den Driessche uit de doeken hoe ons parlement werkt, wat een wetsvoorstel is, wat de rol is van de meerderheid, van de oppositie, enzovoort. "Ik wil ze vooral bijbrengen hoe België van een unitaire, centrale, door Franstaligen gedomineerde staat geëvolueerd is naar een federale staat."

Historische kennis 
Zo'n les bleek geen overbodige luxe. Van Den Driessche: "Ik maak me al lang zorgen over de historische kennis bij de jongeren en dat is er niet op verbeterd, want niemand wist wie de Vlaamse of de Waalse minister-president is. Dat vond ik heel frappant." Na lang aandringen, kwam er dan toch een antwoord op de vraag wie de Vlaamse minister-president is: 'Charles Michel'.

Tussen de rondleiding en de les was er tijd voor een fotoshoot. Op de 'familiefoto' was senator Van Den Driessche de enige man tussen zestig meisjes: "Ik heb zo al enkele foto's in mijn archief, want dit was niet mijn eerste keer. Ik ken wel wat mensen die heel jaloers zijn."

01-10-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters die op stropers jaagt in Zuid-Afrika? Opgezet spel!

Koen Wauters die op stropers jaagt in Zuid-Afrika? Opgezet spel!

http://oi61.tinypic.com/10er8r5.jpg

Vorige maandag, de vijfde aflevering van Project K, zaten ruim 800.000 kijkers met open mond voor tv. De actiescène waarin Koen Wauters een hinderlaag voor stropers legt en een olifant redt, was ronduit spectaculair. Maar: "Die hele actie was opgezet spel", bevestigt Leigh Barkas, eigenares van Protrack, de organisatie die op stropers jaagt in Zuid-Afrika.

Ook teamleider Mark zegt onomwonden dat hij een toneeltje heeft gespeeld. "De stropers die we arresteren zijn gewoon collega's. De Mercedes is de wagen van Leigh. Wat ik ervan vind dat dit op de Belgische tv gepresenteerd is als 'echt gebeurd'? Tja, zo werkt tv, zeker? We krijgen hier vaak tv-ploegen over de vloer en allemaal willen ze actie-­actie-actie. Maar ze blijven altijd maar twee dagen, waardoor je niet anders kunt dan iets in scène zetten. Ik heb daar mijn bedenkingen bij, maar als ze ons dat vragen, dan doen wij dat. We weten uiteraard niet hoe die beelden achteraf uit­gezonden worden, of daar uitleg bij komt of niet."

Directeur TV Bastards betreurt voorval

Guy Goedgezelschap, algemeen directeur TV Bastards, betreurt de actiescène met stropers en Koen Wauters in "Project K" op VTM. "Op basis van de informatie die ik vergaard heb, moet ik vaststellen dat de actie, die de gewapende activiteiten van de anti-poaching militie belichtte, in scène werd gezet. Zonder medeweten van Koen Wauters", zegt Goedgezelschap vanavond.

Volgens Goedgezelschap is dit "een productionele fout waar ik vandaag mijn verantwoordelijkheid voor opneem". "Het is duidelijk dat TV Bastards niet op deze manier wil werken en dat dit niet strookt met onze filosofie als programmamakers. We nemen hier dan ook intern de gepaste maatregelen voor zodat we dit in de toekomst kunnen vermijden. Uiteraard betreuren we dit voorval. We staan voluit achter de reeks en kijken uit naar de komende afleveringen", besluit Goedgezelschap.

01-10-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België is verliefd

Miss België is verliefd

http://oi62.tinypic.com/f25tev.jpg

Miss België heeft haar prins gevonden. Annelies Törös (20) verloor haar hart net voor de zomer aan Kasper Roth, een student geneeskunde uit Rotterdam.

De regerende Miss België botste tijdens een avondje uit op de 24-jarige Kasper Roth en viel als een blok voor zijn charmes. "Ik ontmoette Kasper in mei tijdens het uitgaan in een discotheek", vertelt Annelies. "Daar is de vonk overgeslagen."

Troetelwoordjes
Törös die tot nu toe aan geen enkele man werd gelinkt, spaart de troetelwoordjes niet wanneer het over haar nieuwe vriend gaat. "Wat me in hem aanspreekt? Hij is groot, lief, bijzonder intelligent en heel grappig. We hebben een zomer lang getwijfeld om onze liefde openbaar te maken, maar nu mag iedereen het weten."

Niet simpel
Dat het verliefde koppeltje geen makkelijk parcours wacht, neemt Belgiës mooiste er met de glimlach bij. "Kasper studeert nog en ik tracht minstens één keer per week bij hem langs te gaan in Rotterdam. Dat is niet altijd simpel, maar voorlopig lukt het heel goed. We zien elkaar heel graag. Misschien breng ik hem bij een volgend evenement wel een mee, maar ik kan niets beloven."

30-09-2015 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Job geruild voor onze droom"

"Job geruild voor onze droom"

http://oi58.tinypic.com/207p75d.jpg

Samen tellen ze meer dan een miljoen volgers op de sociale netwerksite Instagram en zijn zo populairder dan onder andere Stromae en Astrid Bryan. Juf Céline Schraepen (24) uit Beringen en de Hasseltse kledingverkoopster Talisa Loup (24) gaven hun job op en hebben zelfs productiehuis Hotel Hungaria achter zich om hun website te promoten.

Enkele maanden geleden veroverde de sexy Instagramjuf Céline Schraepen het land nadat begin februari in onze krant een artikel verscheen over haar immens aantal volgers. Destijds stond de teller op 565.000 volgers, maar intussen zit ze bijna aan 700.000. Ook haar beste vriendin Talisa Loup doet het goed op Instagram met 367.000 volgers. Door dat succes hebben beide dames nu beslist om volledig te gaan voor hun eigen website. "Ik heb altijd heel graag les gegeven, maar de combinatie was niet langer mogelijk", legt Céline uit. Ze is blij met deze nieuwe uitdaging. "Dit is een droom die werkelijkheid wordt. Het is een kans die we met beide handen moesten grijpen en een sprong in het diepe. Maar het was een kwestie van durven springen." De site is een uitbreiding van hun Instagrampagina's.

Laatste trends en tips

"We merkten de laatste tijd meer en meer dat tieners en jonge meisjes onze profielen bekijken om ideeën en inspiratie op te doen over fashion, beauty, travel en dat is eigenlijk het vertrekpunt geweest van de website. Op onze site kan je ons veel breder volgen dan op Instagram. We willen onze volgers en de bezoekers van de website de laatste trends en tips geven. Op deze manier kunnen we hen iets teruggeven", aldus de voormalige lerares. De droom is een eigen kledinglijn lanceren. Samen met haar vriendin Talisa is ze al het gezicht van het bikinimerk Celiisa. "Dat loopt heel goed. De interesse is groot. We zullen dit dan ook zeker blijven doen en bekijken hoe we er nog meer uit kunnen halen", zegt Talisa, die haar job bij Olivier Strelli opgaf om zich volop dit nieuwe avontuur te storten. "Je bent maar één keer jong. We moesten het nu proberen."

Hotel Hungaria

Met Hotel Hungaria - het Leuvens productiehuis achter Dagelijkse Kost - staat er een groot productiehuis achter de dames. "Er waren nog wel andere productiehuizen geïnteresseerd, maar we zaten meteen op dezelfde golflengte met Hotel Hungaria", aldus Céline en Talisa.

Björn Borg

"We hebben nu ook een kleine redactie die ons ondersteunt en begeleidt in al onze teksten en video's, maar ons er wel vrij in laat." Ondertussen gaat het hard voor de vriendinnen. Enkele weken geleden mochten ze al voor Björn Borg naar Stockholm en afgelopen weekend waren Céline en Talisa uitgenodigd op de lancering van de Black Opium parfum van Yves Saint-Laurent. "We leren er de nieuwe collecties en de laatste nieuwigheden kennen en ontmoeten er andere bloggers en sociale media-sensaties", zegt Talisa. Meer info op hun website www.totallytwo.com

30-09-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford: "Vijf jaar geleden had ik dat nooit over George Clooney gedacht"

Cindy Crawford: "Vijf jaar geleden had ik dat nooit over George Clooney gedacht"

http://oi58.tinypic.com/io3v9y.jpg

George Clooney trouwde met Amal en is zeer gelukkig. Cindy Crawford denkt dat de filmster zelfs klaar zou zijn om aan kinderen te beginnen.

"Rande (de man van Crawford en zeer goed bevriend met Clooney, nvdr.) heeft altijd gezegd dat hij voor kinderen zou gaan als hij de juiste vrouw zou vinden.  Vijf jaar geleden had ik dat nooit over hem gedacht. Toen was hij er niet klaar voor. George heeft me nu wel verrast, dus de kans is zeker niet onbestaande", aldus Crawford.

Ze zag de afgelopen jaren heel wat vrouwen de revue passeren bij Clooney. "De meesten waren echt niet dom ofzo, hoor. Ze waren zeer vaak heel leuk in omgang."

30-09-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama lapt regels van geheime dienst aan zijn laars voor avontuur met Bear Grylls

Obama lapt regels van geheime dienst aan zijn laars voor avontuur met Bear Grylls

http://oi60.tinypic.com/2rgkv2w.jpg

De deelname van de Amerikaanse president Barack Obama aan het survivalprogramma van Bear Grylls heeft zijn geheime diensten hoofdbrekens bezorgd. Obama lapte tal van regels aan zijn laars. Dat zei Bear Grylls op de Britse zender Absolute Radio.

Tijdens zijn trektocht door Alaska met de Britse voormalige SAS-soldaat en survivalexpert Bear Grylls heeft president Barack Obama meermaals zijn voeten geveegd aan het protocol van zijn geheime dienst. Obama nam elke uitdaging met beide handen aan, zo vertelde Bear Grylls in de Absolute Radio Christian O'Connell Breakfast Show. Maar ook al deed Obama zijn zin, zijn geheim agenten waren wel steeds in de buurt om de president van onheil te behoeden.

"Het was een andere show dan normaal, met die 60 agenten van de geheime dienst en overhangende helikopters. Maar Obama was heel down to earth en kon niet vriendelijker zijn", aldus Grylls.

Grylls was op voorhand grondig gebriefd over de do's en don'ts met de president. "Het was grappig, ze zeiden op voorhand een heleboel dingen. Zo mocht Obama alleen dingen eten en drinken die waren goedgekeurd door zijn chef-kok en mochten we niks te gevaarlijk doen, maar op het moment zelf besloot ik er gewoon voor te gaan", vertelde Grylls, die al snel merkte dat ook Obama het liefst voor de echte ervaring wou gaan.

"Ik vond een oude vis waar een beer al aan geknabbeld had en kookte die voor hem. We deelden flesjes water, eten, alles."

30-09-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts: "Daardoor heb ik al spijt dat ik erover gesproken heb"

Matthias Schoenaerts: "Daardoor heb ik al spijt dat ik erover gesproken heb"

http://oi61.tinypic.com/fkxr1d.jpg

Matthias Schoenaerts ging voor zijn rol in 'Maryland' zeer diep. Hij speelt er een ex-militair met een posttraumatisch stress-syndroom. Dat vergde veel van de acteur. Al is hij verrast over de vele reacties daarover.

Zo lag hij zelfs twee dagen op intensieve zorgen. Hij kampte met dezelfde symptomen."Het is een zware thematiek, inderdaad. Maar ik vind dat het in de media disproportioneel is uitvergroot. Het enige wat telt is die film en wat je doet om er toe te komen, doet er eigenlijk niet toe. Dus ik vind het jammer dat vooral dat aspect zo werd gemediatiseerd. Daardoor heb ik al spijt dat ik erover gesproken heb."

"Het gaat over de film, het is een psychologische actiethriller met een enorme actualiteitswaarde."

Sporten
Schoenaerts brak de afgelopen jaren helemaal door in Hollywood. "Hoe ik met al die lof omga? Je goed omringen met de juiste mensen en heel veel sporten. Dat helpt je fysiek te ontspannen, maar ook spiritueel."

30-09-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Oliver houdt deel van fooien zelf

Jamie Oliver houdt deel van fooien zelf

http://oi60.tinypic.com/2e1c11c.jpg

Het personeel van de keten van Italiaanse restaurants van Jamie Oliver moet een deel van de fooien aan het bedrijf afdragen. Er is een conflict ontstaan tussen het bedienend personeel en het bedrijf. De werknemers van 'Jamie's Italian' voelen zich "geëxploiteerd".

Olivers Italiaanse keten telt, aldus de krant The Guardian, 42 zaken in Groot-Brittannië. Het bedienend personeel moet een heffing van twee procent afdragen van de verkopen aan de tafels. Wie op een avond voor 1.000 pond aan eten en drinken omzet, moet daarvan automatisch twee procent, 20 pond, afdragen. Dat geld wordt geïnd van de fooien die de klanten per creditcard betalen.

De afdracht van twee procent staat echter los van de fooien en juist daarover is het personeel boos. Zo kan de afdracht hoger uitvallen dan het daadwerkelijk ontvangen fooigeld. Het bedrijf van de beroemde kok noemt het systeem eerlijk, omdat onder anderen het keukenpersoneel een deel van de geïnde afdracht krijgt.

30-09-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prinses: "Dieren hebben geen rechten want ze betalen geen belasting"

Britse prinses: "Dieren hebben geen rechten want ze betalen geen belasting"

http://oi57.tinypic.com/27zxmqt.jpg

Marie Christine von Reibnitz (70), haar officiële titel luidt prinses Michael van Kent, heeft zich de woede van dierenliefhebbers op de hals gehaald.

De vrouw van de Britse prins Michael van Kent stelt dat dieren geen rechten hebben omdat ze geen belasting betalen. Dat schrijft The Telegraph.

Prinses Michael is schrijfster en onlangs is er een nieuwe roman van haar verschenen. Ze hield deze week een lezing en daar kwam het onderwerp rechten aan bod. "Tegenwoordig hoor je veel over dierenrechten. Ik hou veel van dieren, maar in mijn ogen hebben ze geen rechten. Ze hebben geen bankrekening en ze mogen niet stemmen."

Volgens de prinses zijn rechten zaken die verdiend moeten worden. Zelf heeft ze honden en katten. Ook vertelde ze dat ze als jonge vrouw een jachtluipaardwelp in huis heeft genomen. De moedercheetah werd afgeschoten nadat ze twee kinderen in Afrika had opgegeten. Haar eeste man, een Engels bankier, had ze leren kennen tijdens een berenjacht.

Marie Christine komt wel vaker negatief in het nieuws. In 2004 stond ze op de Amerikaanse voorpagina's omdat ze in een restaurant in New York tegen een groep zwarte gasten gezegd dat ze terug moesten gaan naar hun kolonies, toen ze klaagde over hun luidruchtigheid.

Haar echtgenoot Michael van Kent (73) is het derde kind van de vierde zoon van koning George V (1865-1936). Hij heeft nooit een inkomen van de Britse staat gehad.  Hij runt een eigen consultacybedrijf en woont met Marie Christine in een appartement in de koninklijke residentie Kensington Palace in Londen.

30-09-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae: van bedplasser tot Jaques Brel van de 21ste eeuw

Stromae: van bedplasser tot Jaques Brel van de 21ste eeuw

http://oi60.tinypic.com/i20owj.jpg

Morgen staat Stromae als eerste Belg op het podium van de legendarische concerthal Madison Square Garden in hartje New York. In 2014 schreef journalist Peter Verbruggen een reeks gewijd aan Paul Van Haver voor Het Laatste Nieuws. Herbeleef via deze link hoe Paul Van Haver opgroeide tot Stromae.

30-09-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!