Met koud weer smaakt soep
Aspergesoep Lekker! ========================== 2 liter water
1 kruidentuiltje
1 rundsschenkel
2 rundvlees bouillonblokjes
1 tuinkruidenbouillonblokje
1 groentenbouillonblokje
4 el.olijfolie
1 witte selder
3 preiwitten
2 aardappelen
3 uien
2 blikken Knorr aspergesoep
2 blikjes asperges met topjes
Peper en zout
2 eetlepel peterselie(fijn gesnipperd)
. Zet het water op met het kruidentuiltje en het vlees.
Laat 1 uur koken.
snijd alle groenten in fijne stukjes.
Bak alle groenten in wat olijfolie
Doe er dan de bouillon bij en laat 3/4 uur koken,deksel op de pan.
Voeg er dan de asperge soep bij en de bouillonblokjes,peper en zout.
Mix de soep,snijd de asperges in stukjes en voeg bij de soep.
Voeg de peterselie toe en laat nog eens doorkoken.
(Je kunt ook nog rauwe zalm in blokjes snijden en marineren in tuinkruiden en olijfolie. Schep de zalm, gekruid met peper van de molen en zout, in borden en giet de aspergesoep erover.) Voor de hemel op aarde!
Dien onmiddellijk op.
|