geloofsaangelegenheden
gedachtewisseling in vriendschap
26-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwoord over 'goddelijke genezing'
Dag Niem,

Je vroeg , wat ik dacht van de diensten van Jan Zijlstra.
Eerst even een 'overdruk' uit een ander topic in een ander forum:
...............

Een paar dagen geleden was een 'wondermens' bij ons op bezoek.

Ze zat daar, blakend van gezondheid en levenslust en vertelde eenvoudigweg een verhaal, waar je gewoon 'bij van je stoel zou vallen'.

Toen ze een jaar of dertig was, openbaarde zich bij haar iets, dat leek op reumatiek. Het schreed uiterst langzaam voorwaarts en ze baarde
-ondanks dat aansluipende euvel- vijf kinderen. Ook waren zij en haar man heerlijk actief in Volle Evangeliegemeenten.

Maar onder al die gebeurtenissen door was er de steeds klimmende onrust. Naast de reumapijnen kwam er iets anders. Het werd door de arts later benoemd als spierdystrofie.

En dit leven van een oprechte en blijmoedige Christin werd steeds meer overschaduwd. Er kwam een rollator, een rolstoel volgde, een traplift, auto-aanpassingen....

En toen het -na twintig jaar- zó was geworden, dat ze gewoon helemaal en helemaal invalide was , met een desbetreffende sticker op de autoruit van de door haar man bestuurde auto, gingen ze naar een genzingsdienst van een alom in den lande bekende, solide Volle Evangelieprediker, die zich beslist geen 'gebedsgenezer' wil laten noemen, maar die zich alleen kenschetst als 'evangelist'.
En ze stapte over de drempel heen, gevormd door de idee:
"Ja...maar ik kom toch bij heel krachtige voorgangers in heerlijke gemeenten. En dan toch naar díe medegelovige ???"

Ze ging, de handen werden haar opgelegd in de naam van Jezus en innerlijk wíst zij:
"Ik ben genezen".

Op haar rug was een gloeiende plek, van waaruit iets doorstraalde. Die plek bleef een week, en terwijl ze dus wíst, genezen te zijn, straalde die genezing gedurende een week vanuit haar rug door.

Toen LIEP ze snikkend van blijdschap samen met haar man over straat. Haar buurman, in het laatste stadium van kanker, zag haar zo lopen, hoorde het verhaal, bekeerde zich en stierf....GERED!!!

Alles verdween: de rollator en de traplift en de rolstoel en de auto-aanpassingen....enz....haar kinderen kwamen tot dieper geloof, door het wonder aan moeder geschied.

En wij....we kenden het wonder, dat twee jaar geleden aan haar geschied was. Zij had ons en nog een verder groot gezelschap enkele dagen ervoor verrast met een heerlijke High Tea. Zo'n heerlijke 'alles-kunner' was ze geworden. Maar om het nóg weer eens te horen....!!

Daag
Ger

...................
De gave van genezing is een van de Gaven van de Geest. In BIJBELSTUDIE begin ik daar over ongeveer acht weken een studie over, die door de inrichting van dat topic maar vier afleveringen gaat duren, want er is over dit onderwerp nog wel stof voor tientallen studies.
Maar ja; in BIJBELSTUDIE, (elders op mijn forum), komt zoveel ter sprake, dat ik mij daar beperkingen op moet leggen.
Maar hier boven heb je al gelezen, hoe die gave van genezing ook nu nog wonderbaar werkt.
Je zult het al begrepen hebben: die prediker is Jan Zijlstra.

Maar iedere Christen kan persoonlijk kennis maken met 'de gave van genezingen'.

Wanneer je een liefhebbend en enthousiast volgeling van Jezus bent, dan hoef je zelfs niet te wachten op zulke heerlijke heilsfeiten als' wedergeboorte' en 'doop in de Heilige Geest' om met de overvloedige rijkdommen van de Heer kennis te maken.

Stel....je hebt hoofdpijn. Doe dan eens het volgende: leg je eigen handen op dat pijndoende hoofd en zeg in liefdevol, blij vertrouwen:
..................
Heer....in de naam van Jezus leg ik mijzelf de handen op voor genezing van deze nare pijn.(Marcus 16 v 17 en 1icon_cool.gif.
Dank u Heer , voor uw genezing.
..................
En ....Niem...nu kan ik niet eens zeggen, dat het altijd helpt. Want een kennis van mij, een diep-gelovige, had een vreselijke, aanhoudende migraine. Ze was daarvoor onder doktersbehandeling, ook terwíjl zij wist, dat er goddelijke genezing wás.
Dus:
- wel de dokter in dit geval
- ...en niet handoplegging.
Maar tenslotte week die migraine toch in de loop van de jaren, niet eens zozeer door doktersbehandeling, maar door gebedsverhoring.

'Genezing door handoplegging' is dus niet iets dat altijd maar lukt of direct lukt. En we mogen ook dankbaar zijn voor dokters.

Maar tóch....ook al kunen wij mensen niet alles in menselijke kaders en formuleringen vangen...ik zélf heb met 'goddelijke genezing door handoplegging ' dagelijks te maken.

Mijn vrouw en ik zijn oude mensen van 82/83.
En mijn vrouw heeft soms op éen avond:
- pijn in haar blind of in haar nog enigermate ziende oog
- pijn in haar rechterbeen door artrose of anderszins
- pijn in haar linkerschouder door...idem...denk ik dan maar.

En elke keer leg ik mijn handen op haar in de naam van Jezus en telkens weer geneest de Heer.
Maar dan is er weer iets anders.
Maar hoe dan ook: wij oefenen deze Geestesgave in geloof. En ons geloof groeit en groeit.

Niem, wérk met de 'gave van de genezing' ook zélf.
Wanneer je dat ontspannen doet, in liefde tot God en tot Jezus en tot de Heilige Geest, dan groeit alles in je naar de Heer toe.

Daag
Ger

26-02-2006, 17:46 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vraag over 'goddelijke genezing'
Gave van genezing, Jezus had het.
Zo heeft senior predikant Jan Zijlstra het ook.
Geloof je dat Jezus je kunt genezen? Ik wel, maar wat vind je van de diensten van Jan Zijlstra?

Ongetwijfeld zul je vast weleens van hem gehoord hebben.
Gisteren avond benik naar zijn dienst geweest en heb daar een hele hoop dingen ervaren!
Is iemand van jullie er wel eens geweest? Hoe heb je dat ervaren, geloof je dat god door hem heen werkt en je aanraakt?
geloof je dat Hij de gave van genezing heeft ontvangen?

Ik wel, wat is jou mening

God bless...

26-02-2006, 17:42 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwoord op een vraag 'om iets over de 'antichrist' te vertellen'.
Dag Machteld,

Hier dan de eerste van je vijf vragen:
"Wie is de antichrist".

Eerst even nazien, welke teksten in de bijbel rechtstreeks 'de antichrist' vermelden:

1 Johannes 2 v 18:
"Kinderen , het laatste uur is aangebroken. U hebt gehoord dat de antichrist zal komen. Nu al treden er vele antichristen op , en daardoor weten wij, dat dit het laatste uur is".

1 Johannes 2 v 22:
"De antichrist is ieder die de Vader en de Zoon niet erkent".

1 Johannes 4 v 3:
"Iedere geest die níet belijdt, dat Jezus Christus als mens gekomen is, dat is de geest van de antichrist, waarvan u hebt gehoord dat hij zal komen- nu al is hij in de wereld"

In dezelfde geest ook 2 Johannes v 7.

Nu zal er bij jou een lichte bevreemding ontstaan: hé...in Openbaring niets van de antichrist. Ik had het juist daár verwacht".

Maar in Openbaring wordt de antichrist aangeduid als 'de valse profeet'.

Openbaring 16 v 3:
"Toen zag ik dat uit de bek van de draak , uit de bek van het beest en uit de mond van de valse profeet drie onreine geesten te voorschijn kwamen in de vorm van kikkers. (14). Dat zijn onreine geesten die tekenen verrichten en er op uitgaan om alle koningen der aarde bijeen te brengen voor de strijd op de grote dag van de almachtige God".

Openbaring 19 v 20:
"Het beest werd gevangengenomen tezamen met de valse profeet die in zijn bijzijn tekenen had verricht waardoor hij iedereen had misleid die het merkteken van het beest droeg en zijn beeld aanbad. LEVEND werden ze in de vuurpoel met brandende zwavel gegooid".

Openbaring 20 v 10:
"De duivel de de mensen misleidde, wordt in de poel van vuur en zwavel gegooid, bij het beest en de valse profeet. Daar zullen ze dag en nacht worden gepijnigd , tot in eeuwigheid".

En tenslotte zijn er ook veel teksten over 'het beest', de demonische geest van occultisme, waardoor de valse profeet, de antichrist , is bezeten. Maar dat zijn er zoveel, alle in Openbaring, dat ik dat nu maar even laat.

Uit al deze teksten is het volgende geregelde verhaal op te maken:

Alle eeuwen door na Christus' geboorte heeft de satan list op list verzonnen om tegenover Onze Heer Jezus Christus iets of iemand te stellen, die Jezus , de Zoon van God zou kunnen weerstaan en overwinnen.

Mensen, die ontkenden, dat Jezus Christus als mens gekomen is, zijn er altijd geweest. Maar er waren altijd ook veel mensen, die zeiden:
"O jawel hoor....het zal best zo zijn, dat er ooit een mens is geweest, Jezus genaamd, de stichter van het Christendom. Dat ontken ik helemaal niet. Nou...dan is het toch met mij in orde!"

Maar de vertaling 1951 zegt het net iets anders dan die van 2004:
"Iedere geest die belijdt, dat Jezus Christus IN HET VLEES gekomen is, die is uit God".

Ieder zal begrijpen, dat een luchtig zeggen, dat je best gelooft, dat Jezus op aarde geweest is, je niet zalig maakt.
Je zult echt Jezus moeten kennen als je Redder en Verlosser, die je uit de diepste diepten naar 'de oppervlakte' heeft gebracht, daar waar het licht van God je kan beschijnen in de bekering.

Maar gisteren, in mijn brief aan Gurk, heb ik behandeld, hoe Jezus na zijn hemelvaart , de Heilige geest heeft gezonden om woning te maken in ons hart, getrouw als hij was aan zijn belofte uit Johannes 14 v 23:
"Wanneer iemand mij liefheeft zal hij zich houden aan wat ik zeg, mijn Vader zal hem liefhebben en mijn Vader en ik zullen bij hem komen en bij hem wonen".
Maar dan houdt : 'geloven dat Jezus op aarde heeft rondgewandeld' veel meer in dan een erkennen van dat feit, waarbij het hart onberoerd blijft. Dan houdt dat geloven ook in, dat je gelooft, dat Jezus door zijn Heilige Geest in je hart wil wonen.
En die inwoning van Jezus en God in jouw hart door de doop in de Geest is wat je hard en hard nodig hebt in de grote dagen van de eindtijd, die komen gaan.

Want de duivel heeft een plan:
Hij wil tegenover de Heilige 'Viereenheid' een onheilige dito plaatsen.
Zoals God zijn Zoon, op aarde gekomen en daar triomferende, alle macht heeft gegeven in hemel en op aarde, zo geeft de duivel (Openb 13 v 2) al zijn kracht aan een onheilige geest, 'het beest' en 'het beest' bezielt dan weer een met zorg uitgekozen mens, die deze enorme last kan dragen. En 'die mens' de antichrist, kiest zich dan weer een stel 'gelovigen' uit, die samen met hem een 'antigemeente' vormen tegenover Gods gemeente.

En zo staan in de eindtijd onverbloemd de eigenlijke tegenstanders oog-in-oog:
God de Vader, God de Zoon, (Onze Heer Jezus Christus), God de Heilige Geest en Gods heilige gemeente tegen over:
De satan, Het beest, de antichrist en de onheilige gemeente.

En in de felle eindstrijd, die dan ontbrandt, lees alleen Openbaring 11 maar, hebben Gods kinderen alle krachten nodig, die God ter beschikking stelt. De ongelovige mensheid is een gemakkelijke prooi voor satan. Hij heeft echter als diepste wens om de gelovigen zo 'slap' te kunnen houden, dat zij in de eindstrijd niet vervuld zijn met de Heilige Geest van God .
En zo fel woedt de strijd, dat zelfs de 'vijf dwaze maagden', die toch echt uitgegaan waren, de bruidegom tegemoet, uiteindelijk 'voor een gesloten deur komen'. Laat staan alle lauwe Christenen, die zeiden:
"Al die poppenkast van Geestesgaven en zo, nu ja, de Geestesvrucht kán dan nog, maar al dat andere....".

Kort samengevat: een beginsel, dat de Christenen klein en 'weg uit dce hemelse gewesten' wil houden, werkt al lang, al sedert Jezus' hemelvaart; dat beginsel door zijn tegenstander , de duivel, georganiseerd.
Maar in de eindtijd wordt een mens uitgemonsterd met de hevigste krachten ván satan, heeft rechtstreeks toegang tót satan.
En in die eindstrijd probeert die mens, bezield door de sterkste demonische kracht, die zich denken laat, alle mensen van God af te trekken.
Wat zal het dan absoluut noodzakelijk zijn om de volledige wapenrusting van God aan te hebben, niet: dan aan te trékken, maar...: aan te HEBBEN.

Daag
Ger

25-02-2006, 15:51 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
23-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht aan een 'ongeduldige'
Dag Niem,

Dit was dus de vraag:

wanneer kan je als kind van God, snel groeien?

wat zijn jullie manieren, of wanneer merk jij snelle groei in je wandeling met God!


En híer mijn antwoord.

In zekere zin kun je als 'kind van God' niet 'snel groeien'.

In het natuurlijke leven het volgende voorbeeld:
Mijn tante Teuntje was een ongeduldige vrouw., Dat uitte zich in het volgende: toen ze eens een plant snel zijn blaadjes wilde laten ontvouwen, begon zij de schutbladen maar vast eraf te trekken. Maar de eigenlijk sier verlenende bladeren van de bloem waren nog heel niet gereed voor hun taak en werden overrompeld door al dat licht dat ze nog niet konden hanteren. En de bloem verwelkte.

Ik ben als 8-jarig kind voor het eerst serieus benaderd door God.
En nu ben ik 83 en mijn blaadjes vouwen zich nog steeds verder open.

In dezelfde geest ook Marcus 4 v 26-28:
Daar wordt gesproken over zaad, dat ontkiemt en opschiet, zonder dat de landman weet hóe dat nu precies gaat.
Het lijkt wel of de (vruchtbare) aarde uit zichzelf vrucht voortbrengt, : eerst de halm, dan de aar, en dan het rijpe graan in de aar".

Hoewel deze vergelijking allereerst slaat op Jezus, de grote Zaaier. die wacht in de rustige zekerheid van de levenskracht van het uitgestrooide zaad, kan hierin toch ook voor jou een les liggen.

Níet ongeduldig controleren, niet kleingelovig willen naspeuren, niet zonder te kunnen afwachten opeens vrucht willen zien. Het zaad , in jouw hart gezaaid, kiemt, ontwikkelt zich tot halm en rijpt tot vrucht.

En God, die het zaad van het geloof in jouw hart heeft gestrooid, weet, hoe de gesteldheid van jouw 'voedingsbodem' is, hoeveel steentjes er in die grond zitten, hoeveel potentie van voedende bestanddelen. En Hij heeft voor jouw leven een helemaal op jouw gesteldheid toegesneden plan om alles optimaal te laten verlopen.

Maar wat je wél kunt doen, dat is het volgende:
houd die voedingsbodem in optimale conditie of bréng die voedingsbodem in de best mogelijke vruchtbaarheids-toestand.
Dat kun je allereerst doen door zeer geregeld gebed, waarin je niet allereerst allerlei wensjes uit voor jezelf, maar liever goede wensen voor anderen.
En in je gebed kun je al vragen aan de Heer God, of hij de kanalen tussen jou en hem zo wil ontstoppen, dat zijn gedachten van liefde en blijdschap en vrede ruimer kunnen binnenstromen in jouw innerlijk, jouw geest.

En wat je daarnaast kunt doen is: trouw, met een toegenegen hart en zonder allerlei bokkig gevraag over moeilijke punten, Gods woord, de bijbel lezen. Het woord van God brengt jou tot een wezenlijke relatie met God, de wedergeboorte, waarin je, hoewel in de grootste eerbied, hem toch leert kennen als jouw liefdevolle Vader in Jezus Christus.

Tjonge....wat breng je dan voedzame meststoffen in die levensakker van jou. En wat kan dat zaad bij jou -altijd door de genade van God- goed en gezond opschieten.

En dan tenslotte loop je tegen zulke heerlijke dingen aan als: 'de doop in de Heilige geest'.
Dan worden door de Geestesgaven en de Geestesvrucht nog meer voedende bestanddelen ingebracht. En dan gaat het nog sneller.

Echter....er komen ook tegenslagen op je pad. Maar door al de heerlijke dingen die ik hiervóor heb opgesomd, leer je die overwinnen.

Het groeiproces heeft een zekere tijd nodig.
Door de dingen die ik je nu heb aangeraden, kun je dit groeiproces niet zozeer versnellen alswel het gezond laten verlopen. 0ok kan je door al die raadgevingen straks met deemoedig gebogen hoofd, zwaar van 'honderd' korrels in éen aar, in het oogstveld van de Heer staan.

Niem; ik kan deze vraag niet ineens goed beantwoorden. Kom er nog eens met gerichte vervolgvragen op terug.

Daag
Ger

23-02-2006, 18:32 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
Archief per week
  • 11/10-17/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Inhoud blog
  • Mag je predikanten bekritiseren
  • Maar 144000....zo'n beetje.
  • Is vrede op aarde afdwingbaar
  • Wat is er mis met de Christelijke kerken
  • Aardse en hemelse vrede

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!