KWB kookt voor Moederdag
Net zoals de vorige jaren verwende KWB Beveren-Leie de moeders met een culinair diner. Onder het toeziend oog en de kundige uitleg van Mieke Callewaert, Christa Meersman en Francine Alberts, die zelf een cursus culinair koken volgen, probeerden de heren hun menu op dinsdagavond 4 mei uit. Op zaterdag 8 mei omstreeks 13.00 uur gingen de heren dan alleen aan de slag met de bereiding. Op de feestelijk aangeklede tafels ook de menus waar volgende hapjes en gerechten op vermeld waren: * Kwarteleitjes met hammousse, spiesje mozzarella, glaasje forelmousse, pasteitje met appeltjesgelei en uienconfit, knolseldersoepje met scampi. *Timbaaltje van gerookte zalm met groene asperges en garnaaltjes. *Perensorbet. *Lamsstukje met rode wijnsaus, pommes pont-neuf en wokgroentjes. *Soepje van rode vruchten en vanille-ijs. Het werd een gesmaakt diner waar de 36 aanwezigen met volle teugen van genoten.
09-05-2010, 00:00 geschreven door Beverse Weetjes
|