NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
  • Bieren met cijfers
  • Drie Waalse bieren (1) - Curcu Beer Bio - Pays Noire Blonde - Tripick 8
  • Weekend van het volkscafé 2/2
  • Weekend van het volkscafé (1)
  • VIJF BIEREN OM JE SMAAKPAPILLEN TE VERSIEREN 54 - Caulier white Oak IPA - Alvinne sour’ire de Montagne - Biersalis Sour Blend - Braus Donker Blond - Oude Samson
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per maand
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 03-2006
    Gastenboek
  • Hopnews
  • Goedemorgen
  • Rx Customer Service Pharmacy HaroZera
  • Cialis 5g HaroZera
  • Een angename herfst dinsdag toegewenst

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Bierblog



    29-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend van het volkscafé (1)





    Weekend van het volkscafé 1 


    Op 14 en 15 april 2018 was er de vijfde editie van het 'Weekend van het volkscafé’.
    Annemie en ik kregen de gelegenheid om mee te toeren met enkele vrienden van de Poperingse Bierclub.
    Als u dan weet dat de rit zal doorgaan naar een tweetal plaatsen in La Pays Du Flandres en eentje in Westouter en er gereden zal worden met de iconische Volkswagenbusjes (T1, T2 en T3) uit het wagenpark van Rondje Westhoek dan is het feest helemaal compleet!








    Wij verzamelden voor het historische stadhuis van Poperinge om van daaruit te vertrekken naar onze eerste plaats
    ‘Le site du Steenmeulen in Terdeghem’.












    Deze site is geklasseerd als "Historisch Monument" zeg maar een levendig museum met Vlaamse tradities.
    De molen is privé en is eigendom sinds 1938 van de familie Markey.
    Hij is nog bedrijfsklaar en draait nu en dan nog als toeristische attractie. 
    Michel bedreef de molen als korenmolen, en Abel Deschodt maalde er granen voor veevoer.
    De productie van meel voor brood kwam in 1963 ten einde, maar het veevoerbedrijf ging verder.
    De molen werd goed onderhouden, maar in 1980 brak een wiek. De molen werd hersteld en kon in 1982 weer draaien.
    In 1970 werd de molen tot beschermd dorpsgezicht verklaard en in 1977 tot Monument Historique.
    In 1997 werd het dak hersteld en niet lang daarna kwam de molen in handen van Joseph Markey, de zoon van Michel.
    Samen met zijn vrouw Véra werd de molen ingericht tot streekmuseum, dat onder andere werkende oude machines bevat.
    Maar vandaag gaan we naar het nostalgische café om er te zingen,
    jawel om er hardop te zingen, samen met accordeonist Pieter Lonneville. 









    Op de koer kan men bollen tussen enkele opgestelde oude landbouwmachines.







    Overal op het erf treft men oude landbouwmachines aan.







    Het nostalgische café met de sfeer van vroeger.
    U kunt vele voorwerpen, meubels, kostuums en antieke gereedschappen en landbouwmachines
    in perfecte staat ontdekken.









    En kijk er waren nog enkele plaatsen vrij voor ons!







    Accordeonist Pieter Lonneville







    Pieter Lonneville is accordeonist in hart en nieren. Hij straalt folk uit.
    Maar voor de gelegenheid van het weekend van het volkscafé heeft hij tientallen meezingers meegebracht
    van begin de jaren 20 tot nu.
    Van Eddy Wally, Johnny Turbo tot Willy Sommers en Deep Purple.
    Hij is een virtuoos in hart en nieren.








    De oude tractoren zingen niet mee maar ze genieten van de gezellige sfeer in het café!





    Om een hongertje te stillen kan men Potjesvleesch en verschillende soorten paté aankopen.
    Typische gerechten van de streek.






    We degusteerden er een Bière du Géant "Henri le Douanier de Godewaersvelde" een bier van 7,5%Alc.Vol.
    gebrouwen door Leroy Bre weries Watou.
    Donkerblond bier met een romige schuimkraag.
    Lichte kruidigheid in de neus en een tikkeltje aroma van hop.
    Een moutig bier, zoet van smaak en in de achtergrond enige bitterheid.
    Een lekker bier dat door het fantastisch interieur en de sfeer van het café naar meer smaakt!



    Ons groepje verlangde ook naar meer en we vertrokken naar het volgende adres op het programma.

    Café des Orgues in Herzele.
    Een Thé Dansant met echte orgels! 


    Zie deel 2


    William en Annemie











    29-04-2018 om 10:56 geschreven door William Roelens


    23-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIJF BIEREN OM JE SMAAKPAPILLEN TE VERSIEREN 54 - Caulier white Oak IPA - Alvinne sour’ire de Montagne - Biersalis Sour Blend - Braus Donker Blond - Oude Samson







    VIJF BIEREN OM JE SMAAKPAPILLEN TE VERSIEREN 54











    Caulier white Oak IPA(5,5% Alc.Vol.)
    Caulier Developpement (La Maison Caulier)
    Gebrouwen bij De Proefbrouwerij – Lochristi







    Blond bier met witte romige schuimkraag

    Zacht aroma van citrus
    Licht kruidige prikjes

    Zachte aanzet met een citrustoets
    Tikje hop
    Lichte bitterheid
    Afwisselend met zoete toetsen
    Allemaal miniem.
    zacht bier
    Een matige zomerse dorstlesser.











    Alvinne sour’ire de Montagne (11,0% Alc.Vol.)
    Brouwerij Alvinne – Moen







    Robijnrood bier met lichtbruine kop

    Aroma van kersen
    Een wijntoets

    Zurige aanzet
    moutig
    Smaak van zure kersen
    Houttoets
    Soms een alcohol hint
    Fruitige zure afdronk
    Kon mij bekoren!
    Voor de liefhebbers van lekker zuur!










    Biersalis Sour Blend (6,0% Alc.Vol.)
    Brouwerij Oud Beersel – Beersel








    Donkerblond bier met witte schuimkraag

    Licht moutgeur in de neus
    gaat over in een matig zuur aroma van bessen

    Lichtzurige aanzet
    Fruitige toetsen laten zich gelden.
    Fruitige prikjes
    Evenwichtig met een zoete body.
    Karamelprikken.
    Mildzure afdronk.
    Goed maar toch iets meer verwacht van deze combinatie










    Braus Donker Blond (6,5% Alc.Vol.)
    Brouwerij Anders – Halen






    Donkerblond bier met volle witte schuimkraag.

    Het aroma is granig
    Karameltintje
    Fruitige toetsen

    De aanzet is zoet
    Karamel dringt zich eerst op
    Daarna enige fruitigheid in de smaak
    Het bier is evenwichtig en laat zich vlot degusteren
    soms een lichtbittere toets
    Zoete afdronk met wat fruitigheid
    Een gewone klassieker









    Oude Samson (8,0% Alc.Vol.)
    Brouwerij De Poes – Tielt
    Gebrouwen bij Deca service – Woesten-Vleteren







    Moutige neus
    Gistig
    Lichte zuurheid

    Aanzet is zoet
    Suikertoets
    Gevolgd door een aangename karamelsmaak
    Hints van chocolade
    Matige bitterheid
    Lichte alcoholwarmte.
    Ietsje plakkerig.
    Licht bittere moutafdronk.
    Eenvoudig en goed bier







    Let op!

    Het degusteren van een bier doe je om er van te genieten. Bij het proeven zijn er veel aspecten die het aroma en de smaak kunnen bepalen. Bvb. de ouderdom, schenktemperatuur, omstandigheden of plaats waar u het proeft. Daarom zijn de bierbesprekingen hierboven de smaaksensatie die ik persoonlijk beleefd op het moment van proeven! Bij u kan dit dus volledig anders zijn. De smaakpapillen veranderen nu eenmaal van mens tot mens.

    Het kan gebeuren dat sommige besproken bieren niet meer te verkrijgen zijn omdat ze slechts éénmaal en/of in een klein volume gebrouwen worden!

    Groeten William










     

    23-04-2018 om 15:31 geschreven door William Roelens


    15-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagnamiddag proeverijen (10) _ Cuvee Jean-Pierre Traditioneel Blond - Noé Tripel - Banjo Funeral - Kameradski












    Dinsdagnamiddag proeverijen (10)


    Voordrachtgever Geroen Vansteenbrugge en ik komen regelmatig de dinsdagnamiddag samen om enkele nieuwe biertjes te proeven.

    Waarom op dinsdag?
    Het zou kunnen dat de Nederlandse naam ‘dinsdag’ genoemd is naar de ‘dingen’ zoals vroegere voorlopers van rechtsgedingen of rechtszaken genoemd werden. Het woord 'ding' verwijst in deze betekenis ook weer naar Tyr als God van de rechtspraak.
    Daarom zullen we de biertjes eerlijk bespreken naar wat onze ogen, neus en smaakpapillen te vertellen hebben.

    Op deze blog vermeld ik onze bevindingen onder de titel
    ‘Dinsdagnamiddag proeverijen’




    Eerbetoon

     

    ‘Cuvee Jean-Pierre Traditioneel Blond’ is een eerbetoon aan de vader van Peter en de grootvader van brouwer Pieter uitbaters en brouwers van restaurant ’t Rusteel en brouwerij Gulden Spoor in Gullegem.
    Jean-Pierre Koopman tevens een oud collega en goede vriend van mij overleed heel onverwachts in juni vorig jaar.

    Dat Jean-Pierre uitgerekend op Vaderdag overleed, betekende een groot verlies voor de familie Koopman.
    Doordat ze dit jaar uitpakken met een aantal nieuwigheden was nu het juiste moment om een bier te brouwen waarin de naam van hun meest dierbaar familielid is in verwerkt. Cuvee Jean-Pierre is een allemans vriend geworden net zoals Jean-Pierre die was.

     

     

     


    Cuvee Jean-Pierre Traditioneel Blond (7,8%Alc.Vol.)
    Brouwerij ’t Gulden Spoor - Gullegem



    Blond wazig bier met een fijne romige schuimkraag.

    De neus ruikt enige kruidigheid
    waaronder kardemon en anijs.

    De eerste slok is verrassend!
    Diezelfde frisse kruidigheid als in de neus was aanwezig in de smaak en dit op een bittere achtergrond.
    De kruidigheid zou van de combinatie munt en Citrahop komen!
    Het bier mocht misschien iets meer fruitigheid leveren
    alhoewel die Waalse smaak aangenaam was voor mijn smaakpapillen.
    Het bier heeft een bittere afdronk
    die een tijdje blijft hangen.
    Jaja aangenaam verrast!
    Jean-Pierre we hebben het geproefd op uw gezondheid !






    Bier voor de Alzheimer Liga

    Wie bij supermarkt ‘Select’ in Lauwe een ‘Noë Tripel’ kocht steunde een goed doel. Per flesje gaat namelijk vijf cent naar de Alzheimer Liga. Niet toevallig, stichter van de supermarkt Noë Stichelbaut overleed namelijk in 2009 aan die ziekte.

    Vier medewerkers van de winkel ontwikkelden samen met de Meense brouwerij Eutropius een bier. “De perfecte teambuilding”, lachen collega's Ivan Vandamme en Luc Durieu. “We hebben met zijn allen verschillende smaken geproefd om zo tot iets unieks en lekkers te komen.”
    Ze brouwden 1.200 liter bier, goed voor 4.000 pintjes.





    Noé Tripel (8,0%Alc.Vol.)
    Brouwerij Eutropius – Menen




    Blond licht wazig bier met volle witte schuimkraag

    Moutigzoet aroma
    Lichte fruitigheid

    De eerste slokken zijn zoet
    Moutige prikken
    Een lichte fruitigheid komt opzetten.
    Een milde bitterheid is aanwezig
    Misschien een tikje meer hop
    Ook een lichte bitterheid bij de afdronk
    Maar toch een Allemans vriend bier die het cliënteel van de Select zal appreciëren.
    En dit bier is toch voor hen speciaal gebrouwen niet?







    Bootleg Bieren

    Om hun bovenmaatse dorst naar experiment te laven, brengt brouwerij ‘t Verzet af en toe een (legaal) bootleg bier uit. Deze bieren worden telkens maar één keer gebrouwen en zijn beperkt verkrijgbaar. Soms kunnen bepaalde bootlegs opnieuw gebrouwen worden wegens hun groot succes.
    Op deze 10de Dinsdganamiddagproeverij degusteerden wij twee van deze unieke creaties!

    Banjo Funeral: Belgian Strong Dark Ale met hints van chocolade, caramel, zouthout en alcohol. De licht rokerige touch maakt van dit degustatiebier een gebalanceerde, complexe kanjer. 10 AV% (zowel op fles als op vat, pas terug beschikbaar vanaf oktober 2018)

    Kameradski Balsamico: Hybride tussen een "Russian Imperial Stout" en Oud Bruin, 13,5 AV% (zowel op fles als op vat, fles pas opnieuw beschikbaar vanaf oktober 2018)

     



    Banjo Funeral (9,0%Alc.Vol.)
    Brouwerij ’t Verzet – Anzegem




    Donkerbruin bijna zwart bier met een beige fijne schuimkraag

    Een heerlijk gerookt aroma prikkelt onze neus
    Ook een lichte alcohol gloed komt naar boven

    De aanzet is een gerookte smaak
    Licht gerookt, niet te veel maar juist gedoseerd
    Met alcoholische toetsjes
    Ook komt er een smaakje van koffie espresso opzetten.
    Licht zuur prikje tussendoor.
    Een aangenaam zetelbier






    Kameradski (12,5%Alc.Vol.)
    Brouwerij ’t Verzet – Anzegem





    Donker tot bijna zwart bier met een bruine romige schuimkraag

    Een lekker geurige en verslavende aromacombinatie van een lichte azijntoets en balsamico
    Je zou het bier willen opsnuiven

    De aanzet is licht zurig
    Ook in de smaak prikjes van balsamico
    Ook toetsen van rode wijn komen soms naar boven
    Zoete toetsen
    Donker fruit
    Kortom het bier is een explosie van smaken
    Complex zetelbierbier












    Beste bezoeker Uw smaaknotities kunnen soms afwijken van de onze.
    Wat volledig normaal is.
    Bij het proeven zijn er veel aspecten die het aroma en de smaak kunnen bepalen.
    Bvb. de ouderdom, schenktemperatuur, omstandigheden of plaats waar u het proeft.
    De smaakpapillen veranderen nu eenmaal van mens tot mens.



    Groeten

    Geroen en William











    X

    15-04-2018 om 11:53 geschreven door William Roelens


    04-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 jaar Brouwerij 'De Leite' - Opendeur op 21 en 22 april 2018





    10 jaar Brouwerij 'De Leite'





    Op 28 maart 2018 vond bij Brouwerij De Leite (Ruddervoorde) een persconferentie plaats
    met dire belangrijke punten als onderwerp




    ‘Brouwerij De Leite lanceert Merci Maman 2 en steunt het project Kindia
    Lanceert ook 4 nieuwe bieren ter gelegenheid van hun 10 jaar bestaan.
    en kondigt opendeurdagen aan op 21 en 22 april 2018’.






    Zaakvoerder en brouwer Luc Vermeersch




    1 / MERCI MAMAN 2 steunt een nieuw maatschappelijk project
    en wordt lichter in alcohol %.


    Merci Maman : een bier met een project.

    3 jaar geleden kwam het bier MERCI MAMAN op de markt. De brouwerij wou zich als klein bedrijf ook maatschappelijk engageren. De naam verwees naar een groep die in alle herdenkingen van de grote oorlog vergeten wordt : de moeders. De moeders die de vader van hun kinderen verloren. De moeders die hun zoon verloren.

    De brouwerij wou niet alleen gaan voor dit eerbetoon, maar zich ook engageren in dit thema. De belofte werd gemaakt om het project ‘moeders voor Vrede’ van Jenny Van Lerberghe (uit Ieper) te steunen. Die moedige dame heeft immers een project waarmee ze moeders in Afghanistan opnieuw probeert een zelfstandig leven te geven.

    Na de beloofde drie jaar kon de brouwerij vorig jaar een Cheque van 3.000€ geven aan het project.

    Kindia. Een nieuw project voor kinderen in India.


    De gedachte rijpte bij de brouwer om dit te herhalen. Merci Maman zou op zoek gaan naar een nieuw project dat opnieuw direct of indirect moeders ten goede komt. Liefst een project dat zijn oorsprong vindt in West Vlaanderen.






    Jean-Marie Vandendriesche 'Kindia is een project dat kinderen in India helpt om school te kunnen lopen. Zo heeft de organisatie een sponsor traject opgezet : ouders van hier kunnen een kind sponsoren . Daarnaast zorgt Kindia er ook voor dat scholen kunnen op- of herbouwd en onderhouden. worden en dat ze de nodige budgetten hebben om kinderen te kunnen laten school lopen'.



    Opnieuw heeft Brouwerij De Leite zich geëngageerd om 10% van de omzet van het bier MERCI MAMAN te schenken aan het project KINDIA.


    Nieuw project – nieuw bier.






    Initiatiefnemers van het project Kindia, Therese Dedeyne en Jean-Marie Vandendriesche
    samen met brouwer Luc Vermeersch.




    Brouwer Luc Vermeersch is graag creatief. Daarom heeft hij deze herlancering ook aangegrepen om het bier een nieuwe smaak te geven. Eigenlijk zou hij dat graag telkens doen als de MERCI MAMAN
    een nieuw project gaat sponsoren van 3 jaar.







    Merci Maman 2
    Het nieuwe bier heeft een alcohol volume % van 4,5 %. Het is een licht gerookt ‘saison-bier’. Anders dan voornamelijk gebrouwen met gerstemout kreeg dit bier voornamelijk tarwe en spelt-mout mee in zijn recept.

    Het is een mooie schuimend en zacht blond bier geworden met een fijne complexe smaak van mout en een lichte suggestie van een rooktoets.







    2/  De brouwerij bestaat 10 jaar en lanceert 4 nieuwe bieren.
    De CUVÉE JUBILÉ-SOIT DIX ANS’ heeft vier smaken.

     

    De naam is weer een woordspeling

     

    Zoals bij alle andere bieren van De Leite, hield de brouwer eraan om ook nu weer een plezante woordspeling in de naam te leggen. Gezien het bedrijf in 2018 een jubileum mag vieren van 10 jaar, was de eerste gedachte om het bier ‘Cuvée Jubilé’ te noemen.

     

    Maar dit is buiten de creatieve geest van de brouwer gerekend. Hij zocht ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van de brouwerij naar een woord dat hier naar knipoogt. ‘Zo gezegd’ is in het Frans ‘soit-disant’. Daarom kreeg het jubileum bier, dat normaal alleen maar in het jaar 2018 zal te verkrijgen zijn de lachende naam mee van ‘CUVÉE JUBILÉ SOIT- DIX ANS’. Een vriendelijke verwijzing naar de aanleiding : de brouwerij bestaat tien jaar...

     Omdat het een jubileumbier is, wilde de brouwer ook van het flesje een ‘collectors-item’ maken. Daarom werd voor een speciaal Italiaans flesje gekozen met een mooi bol buikje en een lange smalle nek.



    Het bier wordt een heilige viervuldigheid.







    De vier nieuwe bieren met een Italiaanse look in het handig meeneem tasje





    Het basisbier wordt op vier manieren aangeboden :


    Als basisbier

    Op eik en whisky gelagerd
    Zacht verzuurd op eiken wijnvaten
    Zacht verzuurd gelagerd op eiken vaten en fruit









    Het etiket is ontworpen door Kunstenaar Robin Vermeersch





    3/  Na 10 jaar gooit de brouwerij nog eens de deuren open.

     

    Tien jaar geleden startte brouwerij De leite met een opendeurdag.

     

    In 2008 nam Unizo het initiatief om een opendeurdag te organiseren voor de gehele industrie-zone ‘De Leite’.
    Dit werd een groot succes. Brouwerij De Leite was een paar dagen eerder boven de doopvont gehouden en kreeg in de aankondiging van de opendeurdag veel persbelangstelling.
    Mede daardoor kon het jonge bedrijfje op een periode van 6 uur ongeveer 1.000 bezoekers ontvangen
    en laten genieten van zijn eerste bier ‘Femme fatale’.

     






    Een trotse brouwer Luc in zijn brouwerij



    De investeringen van 10 jaar mogen getoond worden.

     

    Sinds die dag is er veel veranderd in de brouwerij. De brouwketel van 800L werd er één van 11.000L. De brouwsels groeiden in volume van 500 naar 5.000L per batch. De 2 gisttanks van 1.000L werden een groep van 5.000, 8.000 en 10.000L. De vaste ‘piping’ en de gedeeltelijke automatisatie zorgen voor een stabiel en bedrijfszeker brouwproces.

     

    Voor het eerst zal brouwerij De Leite nu ook zelf zijn flesjes bottelen.
    Een volledig nieuwe en krachtige bottellijn zal aan een tempo van 5.000 flesjes per uur kunnen bottelen.




     




    Het magazijn werd uitgebreid en stockeert ondertussen naast al het bier en de grondstoffen bijna 100 eiken vaten waarin bier ligt te rijpen. Daarnaast heeft brouwerij De Leite ook 4 houten foeders van 4.000L in gebruik genomen, waar ook gedurende meer dan een jaar bier ligt te rijpen.

     


    De bezoekers kunnen ook genieten van de lokaal gebrouwen bieren.

     

    Uit voorgaande blijkt dat er voor de mensen uit de gemeente en voor alle geïnteresseerden van ver daarbuiten veel te zien zal zijn. Brouwerij De Leite verwacht dan ook een ruime opkomst en is daar op voorbereid. De mensen zullen er ook op een ontspannen manier van de ‘De Leite bieren’ kunnen proeven. Een aantal bevriende bedrijven zullen er ook nog andere ambachtelijk gemaakte producten aanbieden en laten proeven.

     



     
    Stefaan Quaghebeur, customer Guardian bij Brouwerij De Leite staat al klaar om de bezoekers te laten proeven!




    OPENDEUR OP

    21 en 22 april 2018
    Van 11u00 tot 17u00
    De Leiteweg 32
    8020 Ruddervoorde

    Gratis degustatie

    INFO :

    Brouwerij De Leite




    Wordt vervolgd

     

    Groeten
    William







    04-04-2018 om 16:15 geschreven door William Roelens




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!