mijn fiets- en wandeltochten
Welkom beste bezoeker.


Inhoud blog
  • Fietstocht doorheen Ned. LImburg.
  • Boswandeling.
  • Wandeling doorheen Zutendaal.
  • Wandeling langs het kanaal.
  • Fietstochtje doorheen Maastricht.

    Afgelegde kms. en gegevens van 2024:

    op datum van: 15-07-2024

    wandelen: 1.447,84 km.

    fietsen: 3.256,93 km.

    verbruikte Kcal: 167.571

    hoogtemeters: 22.313

    uren in beweging: 429u27

    aantal stappen: 1.930.453  +/- 10.000 stappen = 7,5 km

    aantal wandelingen: 155

    aantal fietstochten: 46


    Zoeken in blog




    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    07-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klein ommetje.

    Wat 'n verschil met gisteren deze ochtend, nagenoeg geen wind terwijl ik mij gisteren in alle bochten moest wringen om toch maar gespaard te blijven van die strakke wind. Uiteindelijk viel dat nog best mee en kon ik 'n mooie fietstocht maken. Collega's-fietsers die daarentegen de euvele moed hadden om naar het zuiden te trekken, naar de heuvelzone in Zuid Nederl. Limburg, die hebben het geweten, bergop en wind op kop. Maar ja, die mannen zijn dan weer zovele jaren jonger dan ik. En ja, ook nog 'n weetje van gisteren, voor het eerst dit jaar heb ik mij toch maar beschermd met zonnecréme, vooral de neus. Beter voorkomen dan genezen ....!

    Mijn wandeling van deze morgen had niet veel om het lijf, gewoon effe op en af naar Pietersheim. Eerst doorheen de kinderboerderij en dat houten beeld, vervolgens langs de visvijver en die figuurtjes omheen die boom. Via de heksenketel, rechtsaf naar de burchtruïne, om tenslotte doorheen de Winningerstraat en de Koning Albertlaan terug te keren naar de kerk.

    Bijna thuis, nog ene babbel met vriend en oud-volleybalmaat Françis. En de rest van de dag .....? Mogelijk naar de koers kijken. In uitgesteld kijken, gisteren die fantastische spurt nog bekeken van onze Lotte, 'n sprint voor de geschiedenis.

    #visitlanaken



















    07-04-2024, 10:55 geschreven door eddy meuris

    Reageer (4)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar Aldeneik.

    Vandaag had ik maar één doel, zo veel als mogelijk de strakke wind vermijden. Ik had weliswaar een route voorzien om te fietsen, maar gaandeweg heb ik toch wat geïmproviseerd, andere wegen opgezocht dus.

    Ik wilde naar Aldeneik fietsen. Deze plaats is ontstaan in 720 en na vele beslommeringen hoort het nu bij de stad Maaseik. Ik vertrok in Maastricht, voorbij het kasteel om verder noordwaarts te fietsen (lees: wind in de rug) naar het kasteel van Geulle a/d Maas. In Stein ben ik even gestopt aan de Mariakapel, een goed onderhouden gebouwtje.

    En na goed 43 km. zag ik in Illikhoven 'n terrasje, tijd voor 'n pauze met kersenvlaai. Het is 'n gehucht en hoort bij de gemeente Echt-Susteren. Via Roosteren reed ik dan in Maaseik, België terug binnen, nu rechtsaf naar Aldeneik. Het is daar mooi wandelen langs de boorden van vele plassen en de Maas. Op dat punt wilde ik oorspronkelijk verder doorfietsen richting Tongerlo. Maar ik zag het niet zitten om terug te keren langs de Zuid-Willemsvaart met wind op kop. Een alternatief was vandaag om via Wurfeld terug te keren. In dat plaatsje zag ik 'n mooi beeldhouwwerk van kunstenaar Pol Lemaire.

    En eens Wurfeld voorbij, kom je dan aan het oude kolenspoor, nu een fietspad tussen Maaseik en As. Je bent er beschut voor de wind en je hoeft dan ook niet je snelheid te minderen. Op dat pad was ik fietser 395 vandaag en aan de brug in As, was ik zelfs fietser nr. 695.

    In As nam ik weer 'n beslissing om mijn route aan te passen. Ik ging daar rechtsop, richting Wiemesmeer en Zutendaal. Het waren vooral de boswegen die mij interesseerden, geen of weinig wind. Maar in Zutendaal, even voorbij de mooie oude pastorij, diende ik wel even voet aan de grond te zetten. Ik diende eerst 'n wielerwedstrijd voor nieuwelingen te laten passeren. Eens de volgwagen met groene vlag voorbij was, kon ik doorrijden.

    Mijn laatste kilometers gingen via Eigenbilzen en Gellik. In dit laatste dorp nam ik mijn tweede pauze, nu mijn merk voor de grote dorst. En ja, het oog wil ook wat, de 100 km. zat er in. Dus maakte ik nog 'n extra lus via Kompveld en Veldwezelt. Ben zéér tevreden over mijn rit, weinig problemen met de wind - daar was het mij toch om te doen - warm weer met veel zon, en veel mensen onderweg.





















    06-04-2024, 17:09 geschreven door eddy meuris

    Reageer (5)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wind, regen, wolken, zon, ik heb het allemaal gehad.

    Meestal begint mijn werkdag - ná het ontbijt dus - met het invullen van de sudoku's in de krant, en de moeilijke als eerste. Dat is zo 'n moment dat ze mij niet moeten storen, ik kan dan effe mijn hersenen aan 't werk zetten. En het moet van de eerste keer juist zijn, geen gedoe met doorhalingen of eerst met potlood en gom. En doorgaans lukt mij dat zeer goed. 

    Daarna nog wat in de tuin gewerkt, mijn facebook account gecontroleerd en de buienradar geopend. Toen ik zag - en hoopte - dat de grootste nattigheid voorbij was, kon ik aan mijn wandeling beginnen. Het was even met mezelf overleggen waarheen, het zou opnieuw richting Gellik zijn.

    Via de Kewithdreef en de Dorpsstraat in Gellik, was ik al rap aan de grens met Eigenbilzen. Op dat punt ging ik linksaf naar de wijk Berebroek. Deze wijk is het enige stukje Eigenbilzen dat aan de rechtse kant van het Albertkanaal ligt, dus bijna helemaal afgezonderd van het dorp zelf. Daar zag ik ook 'n aantal stevige paarden, altijd 'n moment van rust voor mij. Aan het kanaal was het terugkeren naar links. Via het jaagpad wandelde ik onder de ijzeren spoorbrug door tot aan Briegden. En die visser, ....? De laatste tijd zie ik dat het vissen meer en meer 'n gezinsactiviteit aan het worden is. Verleden week nog zag ik 'n drietal koppels gezamenlijk vissen, tentjes geopend, ligzetels die klaar stonden en de bbq erbij waarop ze - pintje in de hand - vlees aan 't bakken waren.

    In Briegden ben ik gewoon doorgewandeld via het centrum van Lanaken om daarna thuis nog 'n tasje koffie te drinken. En zoals ik in mijn titel schrijf, regen, soms felle wind, wolken en zon, ik heb het onderweg allemaal gehad. Dat zie je aan mijn laatste foto.

    Zoals het er nu naar uitziet, ga ik morgen fietsen. Vertrekken met wind in de rug en terugkomen langs boswegen, zodoende toch wat beschut tegen de wind. 

















    05-04-2024, 16:52 geschreven door eddy meuris

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na regen komt zonneschijn en na zonneschijn komt .... regen!

    Zoals ik in mijn titel aanhaal, de regen is nooit ver weg. Zo goed als de hele voormiddag was het nat - op 'n kort droog moment na omstreeks 10u00 - het was dus geen pretje om dan al "de hort op te gaan". Ik waagde mij wel even buiten op dat droge moment om wat boodschappen te doen, de langere wandeling moest maar wachten tot na 13u00.

    Vandaag ging het met de bus naar Opgrimbie. Ik vertrok aan de kerk om vervolgens rechts de Broekstraat te nemen tot aan Brasserie Aspermont. Daar nam ik enkele foto's van de Aspermansvijver. Normaal neem ik dat pad door het bos om terug te keren, vandaag nam ik het fietspad langs de bosrand. Het was mij toch te vettig in het bos. Aan het OPZC Rekem, het psychiatrisch zorgcentrum, ging ik rechtsaf de Daalbroekstraat in. Ook op dat punt kon ik rechtdoor naar de Heidestraat, maar ook daar liep ik het risico om vuile schoenen te krijgen, en ook belangrijk, je geraakt dan ook niet vooruit.

    Eenmaal aan het kruis op de Heidestraat, ging het weer naar rechts, Begijnenbos in, richting La Butte aux Bois. Aan het hotel kon ik het niet laten om 'n foto van de zijkant te maken. Via de Reistraat wandelde ik verder doorheen de Goudkust. Sommige woningen hebben wel tot drie verschillende hagen achter mekaar staan om ongewenst doorkijken tegen te gaan.

    Terugkeren deed ik via het domein Pietersheim en het Uilenspiegelpark. En thuis had ik grote dorst. Die Chouffe (0,4% alcohol) was 'n goede dorstlesser. En ja, ik was nog maar juist binnen, of de hemelsluizen gingen weer open. Weer effe geluk gehad. Nog ene fijne avond voor zij die dit verslag vandaag nog lezen.























    04-04-2024, 17:04 geschreven door eddy meuris

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Tags:k
    03-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hochter Bampd.

    Vanmorgen had ik het idee om eens te weten te komen hoeveel stappen ik per dag nu zet. Uiteraard vind je die info breed uitgesmeerd op internet. Zoals ik het nu lees, wordt er uitgegaan van 10.000 stappen per dag. Dat zou overeenkomen met 7 à 8 km. en dat op 1,5 uur wandelen. Gemakshalve hou ik het op 7,5 km. Maar ik lees ook dat 6.000 stappen per dag al prima is en dat je dan goed bezig bent. Gezien ik dagelijks mijn kms. bijhoud, was het natuurlijk 'n makkie om het totaal stappen voor dit jaar te berekenen. Ik kwam uit op het verbijsterend aantal van 991.467 stappen (toch deze die geregistreerd zijn via Strava). Gezien ik toch mijn blog heb ondergebracht in de sportieve groep, heb ik dan links op mijn blog, het totaal aantal stappen bijgevoegd. Bekijk het maar eens als jullie het verslag van vandaag gelezen hebben.

    Het wandelen was iets voor deze namiddag, in de voormiddag was ik van dienst om de gekochte waren thuis te krijgen. De wandeling was voorzien om doorheen Hochter Bampd te stappen. Hiervoor ging ik eerst naar de brug van Tournebride om vervolgens langs het kanaal tot aan dat wit huis te wandelen. Dat huisje staat er maar verloederd bij. Op facebook heb ik maar direct 'n bemerking geplaatst op het forum van Groot-Lanaken. Zo kwam ik te weten dat het nog altijd de bedoeling is om er 'n fietscafé van te maken, maar dat die initiatieven even "on hold" gezet zijn wegens brandstichting door krakers. Ik hoop maar dat er schot in de zaak komt, gelijk het er nu uitziet, is de sloop niet meer veraf.

    Aan de overkant van het kanaal was het immense koolzaadveld goed te zien. Aan de brug in Neerharen stapte ik dan rechts Hochter Bampd binnen. Ook aan deze kant was het koolzaadveld prachtig om te zien. Dieren zie je er nu in deze tijd van het jaar niet. Aan het wildrooster, nog even naar links gestapt, naar de Maas. Aan de overkant zie je het dorp Borgharen liggen. Terugkeren deed ik via de Sapstraat. Op de hoek van die straat zie je in 'n nis enkele mooie beelden. En hoe korter ik bij huis kwam, des te meer begon de zon te schijnen. Fietsen zit er nog niet echt in, dat is vermoedelijk iets voor zaterdag. Dan zou de temperatuur boven de 20° uitstijgen.





















    03-04-2024, 15:57 geschreven door eddy meuris

    Reageer (3)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met 'n ommetje terug uit Maastricht.

    Als je in de vroege ochtend over de straat loopt - in mijn geval was dat naar mijn afspraak bij de kapper om 8u00 - dan kun je de mensen die je ziet, onderbrengen in één categorie, de baasjes die hun hond uitlaten. En na die renovatiewerken, ben ik 'n brood gaan halen op de markt. Mijn vaste bakkerijen zijn met verlof of hebben hun sluitingsdag. Plezant zo 's morgens is ook het gezang van de botvinken, je hoort voortdurend "suskewiet".

    Daarna was het weer tijd om me wat bezig te houden met de tuin. Het was regelmatig op de knieën zitten om buiten het onkruid, geen andere plantjes mee uit te trekken.

    Na het middageten kon ik dan gaan wandelen. Vandaag wederom de bus genomen, nu naar Maastricht. Tot aan de halte heeft het gemiezerd en onderweg zag ik dat de ruitenwissers goed hun werk dienden te doen. Maar eenmaal afgestapt aan de voormalige Sphinx, was het weer droog. Eerst 'n tasje koffie en dan wat wandelen doorheen de stad. Zoals gewoonlijk ontdek ik telkens weer 'n nieuwe versiering op een der oudere woningen. En wie al eens in de binnenstad komt, die weet dat hij of zij er nooit alleen is.

    Ik wandelde verder, ondermeer langs de O.L.Vrouwekerk om via de Sint-Servaesbrug de Maas over te steken. Wat verderop hadden vooral de duiven het een en ander naar binnen te smikkelen. Op dat punt was het tijd om terug te keren, vandaag nam ik de trappen omhoog naar de Noorderbrug.

    Ik ben over die brug al ontelbare keren gefietst, maar vandaag had ik dat toch beter niet gedaan, al was het nu te voet. De wind die ik moest trotseren, noopte mij tot het afzetten van mijn pet en het omhoog doen van mijn regenkap. Maar goed, wat later kon ik rechts afslaan naar dat witte huis. Daar ben ik links omhoog de Sandersweg opgewandeld. Ik fiets daar wel eens over, 'n bergje van niks eigenlijk, maar ik wilde toch eens het profiel ervan opzoeken.

    Nadien, op weg naar Smeermaas, even 'n halte bij die paarden. In Smeermaas zelf, was het effe "kermis in de hel", tegelijk zon en 'n regenbui. En op het moment dat ik begon met dit verslag (16u42), was het goed aan het regenen, ik heb dus geluk gehad.























    02-04-2024, 17:16 geschreven door eddy meuris

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De brug van Veldwezelt over.

    Het gekabbel van het water, daar wordt 'n mens rustig van. Niet dat ik die rust bewust opzoek, ik ben sowieso 'n rustige mens, jaag me nergens meer voor op, neem geen deel aan de debatten over de grote vraagstukken des levens en bekijk alles door 'n positieve bril. Maar zo langs het kanaal wandelen, daar word je precies "zen" van.

    Gelukkig heb ik "überhaupt" kunnen gaan wandelen, vanmorgen zag het er niet zo best uit. Gemiezer en nattigheid, en op de buienradar zag ik 'n doorlopende blauwe streep (regen dus) tot iets na het middaguur. Toen ik op 'n bepaald moment uit het raam keek en het ogenschijnlijk droog was, heb ik mij niet lang bedacht en ben direct vertrokken.

    De brug van Veldwezelt was mijn doel. Ik vertrok langs die mooi geschilderde elektriciteitskastjes naar de Industrieweg. En zoals gezegd, ik wilde langs het water wandelen, dus naar beneden naar het jaagpad. In Veldwezelt aan de brug, was het terug omhoog. Daar heb je de grote baan Bilzen - Maastricht met de landsgrens wat verderop.

    Eens de brug over, was het weer naar beneden. Langs die route kun je ook het fietsroutenetwerk volgen (lees: dus ook omhoog). Er zijn maar weinigen die er per fiets zonder problemen boven geraken. En dan was het opnieuw het kanaal volgen tot aan de brug van Briegden. Onderweg nog vriend Jos tegengekomen en bijna op het einde, nog ene babbel met 'n collega-wandelaar.

    Terugkeren deed ik via het Uilenspiegelpark. En die laatste foto, die kader hangt in mijn werkkamer. Ik kreeg hem toen ik 50 jaar werd. Het is precies of dat gisteren was. Wat vliegt de tijd toch snel.



















    01-04-2024, 13:31 geschreven door eddy meuris

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • geniet van je dag !
  • Fijne dinsdag Eddy
  • Eddy
  • Dag Eddy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Over mijzelf
    Ik ben Eddy Meuris
    Ik ben een man en woon in Lanaken (België) en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 03/03/1954 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: wandelen - fietsen - genealogie - schaken.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Facebook
  • Geneanet
  • Aldfaer
  • Bèssemgezèt
  • Corba Jack
  • Benthe & Ferre
  • Mariska
  • Oneroosje
  • Charlotte

    Mijn favorieten
  • Anneke en Henk
  • Evert
  • Jos
  • Marianne
  • Ester
  • Rebecca
  • Meidje
  • Meeuw
  • Sylvain
  • José

    Mijn favorieten
  • Patty & Freddy
  • Patricia
  • Bunic Jos
  • Dirk
  • Ingrid
  • Steffie
  • Annie
  • Arlette
  • Natoken
  • Gerda

    Mijn favorieten
  • Claire
  • Myriam
  • Albert
  • Albert en Lenie
  • Martin
  • Christiane
  • Alois
  • Eddy
  • Fons
  • Pascha

    Mijn favorieten
  • Ani
  • Albert
  • François
  • hennie
  • Monique
  • Rita
  • Jeannine
  • Leo
  • Jan en Elena

    Mijn favorieten
  • Godelieve
  • Maria
  • Harmke
  • Derktje
  • Roske
  • Dini
  • Willy
  • Ton
  • Hugo
  • Annie en Rogier

    Mijn favorieten
  • Bernward
  • Marleen
  • Leen
  • Myette
  • Vlasta
  • Liliane
  • Alfy
  • Pol
  • Klaproosje
  • Gerda

    Mijn favorieten
  • Jean & Maria
  • Eddie
  • Chrisje
  • Frankie
  • Eddy

  • Archief per week
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!