mijn fiets- en wandeltochten
Welkom beste bezoeker.


Inhoud blog
  • Smeermaas - Neerharen
  • De benen wat losfietsen.
  • Nazareth
  • Maastricht
  • Pietersheim

    Afgelegde kms. en gegevens van 2024:

    op datum van: 19-05-2024

    wandelen: 1.060,89 km.

    fietsen: 2.103,26 km.

    verbruikte Kcal: 117.964

    hoogtemeters: 13.535

    uren in beweging: 297u46

    aantal stappen: 1.414.520     +/- 10.000 stappen = 7,5 km

    aantal wandelingen: 113

    aantal fietstochten: 30


    Zoeken in blog




    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    21-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsen door de heide


    "Fietsen door de heide" en 'n tussenstop in Tongerlo, dat waren vandaag de twee hoofddoelen voor onze fietstocht.

    Met Peter en Hubert vertrokken via La Butte aux Bois en de Duivelsberg in Opgrimbie (op het einde van dat hellinkje, even op de tanden bijten) om dan rap aan de imposante brug over de weg naar Zutendaal te komen. Het is nog nieuw en er zijn derhalve veel fietsers die de oversteek maken. Bovenaan heb je een mooi vergezicht.

    Het verdere verloop van de rit, verliep rustig. In Tongerlo was er aan café De Kieper nog net plaats voor drie hongerige en dorstige fietsers. Het is 'n goed lopende zaak en de vlaai is er lekker. Via Opglabbeek, Zutendaal en Gellik, kon een laatste oppeppertje aan de Sportoase ons nog flink bekoren. Bijna thuis zijnde, kan zoiets.





















    21-07-2021, 18:50 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rondje Hasselt

    Wegblijven uit rampgebieden en dus zeker niet de ramptoerist uithangen, dat was de boodschap voor vandaag. Vandaar onze rit via Zwartberg, de Teut in Zonhoven, Hasselt en Kiewit.

    Vertrokken via Zutendaal, de mijn van Waterschei en het stadion van KRC Genk, kwamen we al rap aan in het magnifieke natuurgebied van de Teut in Zonhoven. Heerlijk fietsen daar.

    Verderop kwamen we midden in de opbouw van Pukkelpop in Kiewit en 'n natuurgebied waar de beesten zo maar op het fietspad lagen.

    Een pauze hielden we in Hasselt, maar Limburgse vlaai stond er spijtig genoeg - nog - niet op de menukaart.

    De terugrit ging langs Diepenbeek, Bilzen, de brug van Eigenbilzen en aan de Sportoase ging 'n koffietje er nog best in. Na zoveel kilometers mocht dat wel.























    19-07-2021, 18:37 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch kampioenschap Endurance

    De bedoeling was om vandaag 'n rustige boswandeling te maken. Ik had daarbij de bedenking dat enerzijds het bos iets te ver weg ligt om er regelmatig te wandelen, maar dat anderzijds mijn woning nu gunstig gelegen is voor winkels en horeca.

    Hoe ook, het bos in aan de Roelerdreef om langs 'n hellend pad, te wandelen richting de parking aan de Bessemerberg. De enkele ruiters die ik al van ver zag, deden mij niet vermoeden dat ik terecht kwam in het Belgisch kampioenschap Endurance voor juniors en senioren met als afstand: 100 km. Op de parking was er 'n bevoorrading voor paard en mens waarna ze - en ikzelf - de drukke Bessemerstraat werden overgeleid.

    En wat de bospaden betreft, ik had verwacht veel nattigheid en modder tegen te komen. Dat bleek gelukkig niet waar, de schoenen bleven proper.

















    18-07-2021, 18:36 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongeren

    Regen, regen en nog eens regen , geen weer om 'n hond door te jagen, zij het dat ik deze morgen rond 7u00 toch even, snel - snel, te voet er op uitgetrokken ben om brood te kopen en dat nog zonder nattigheid.

    Nu bij het bekijken van wat oude foto's, dit ritje teruggevonden: via Vroenhoven naar Tongeren om aldaar de scherpe bocht naar rechts te maken richting Mopertingen. Van daaruit bergaf naar Bilzen om via 'n mooie lus langs Zutendaal en Maasmechelen terug te keren.

    Dat ritje maakte ik op woensdag 16 december 2020, in volle winter dus. Aan de enkele foto's van de omgeving (baan richting Mopertingen) was het niet te zien, maar de fietspaden lagen er echt niet proper bij. Ik heb het geweten bij het kuisen van mijn fiets, iets wat eigenlijk niet tot mijn favoriete bezigheden hoort. En thuis binnenkomen, ... ja, maar eerst die vuile kleren uitrekken ...













    13-07-2021, 18:44 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hasselt

    Vandaag stond er 'n etentje in Hasselt op het programma met enkele ex-collega's/vrienden van het werk. Door corona was het al 'n tijd geleden dat we mekaar nog effectief gezien hadden.

    Wegens geen auto noch rijbewijs - nooit gehad - was ik met de bus naar Hasselt gereisd. Direct bij aankomst wat mooie foto's gemaakt, oa. van het begijnhof. Na eerst wat shoppen, wat rondgedwaald door de binnenstad om mij uiteindelijk te begeven naar de plaats van samenkomst, het Hooghuis, pal tegenover het oude stadhuis. Het Hooghuis is gekend omwille van zijn vele foto's van The Rolling Stones.

    Wandeling, ... kort maar krachtig, en het eten, .... dat was lekker.















    12-07-2021, 18:32 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borgloon

    Een ideale dag om te fietsen, dat was toch het idee van Hubert en mezelf.

    Vertrokken via de taalgrens langs oa. Glons en Bassenge - waar het precies nog stevig geregend had -, kwamen we al rap terug in Belgisch Limburg via de dorpen Rutten en Lauw. Vele mooie boerderijen sieren deze streek.

    Het doel van onze tocht was Borgloon, halverwege onze trip en het moment voor 'n pauze. Maar in de Stroopfabriek liep het fout omdat oude rakkers gelijk wij, niet zo bedreven zijn met het maken van 'n bestelling via 'n QR-code. Dan maar even verderop naar Café Coureur waar we nog op de oude manier aan tafel bediend werden. Tevens 'n mooie locatie voor fietsers.

    Op de terugweg, verschillende hellingen beklommen, oa. in Gors-Opleeuw en zagen we in Gellik een der vele jeugdkampen.

    En nu, ... nu is het weer fiets-poetsen geblazen. Onderweg is er toch veel nattigheid blijven kleven aan fiets en mens.

















    09-07-2021, 18:49 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diverse fietstochten

     

    Door omstandigheden, werd er weer niet gewandeld of gefietst. Geen nood, toch enkele bijzondere foto's. Afbeelding 1 is mijn fietstocht van zaterdag 17/4/2021. Vertrokken door de bossen om langs het water terug te keren. 

    In de Voer maakte ik foto 2 en tijdens een korte rit, foto 3 en 4, respectievelijk de Duivelsberg en het oud kerkhof van het Opz. Rekem.

    Mooi is ook Herkenrode, zeker de gebouwen en omgeving. Foto 5.

    In Heppeneert heb je foto 6 en in Glons, foto 7. In de buurt van Diepenbeek vond ik dit bijzonder genoeg voor nr. 8. En eten en drinken is altijd nodig, zo ook in Heppeneert, foto 9. 



















    06-07-2021, 00:00 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cauberg

    Het plan was om vandaag wat bergjes te beklimmen in en rond Valkenburg. Uiteindelijk 2 X de Bemelerberg, 2 X de Cauberg, 1 X de Brakkeberg opgereden. In totaal 515 hoogtemeters gemaakt tijdens 2u40 fietsen.

    Begonnen over de Noorderbrug naar Bemelen en aldaar de Bemelerberg op. Wat verderop in Wolfshuis, 'n mooie molen, de Van Tienhovenmolen. En dan naar Valkenburg, eerst de zo gekende bergaf van de Amstel Goldrace richting het centrum, om daar links op, de klim van de Cauberg aan te vatten.

    Terug richting Maastricht rijpte het idee om datzelfde toerke nog eens te maken, Bemelerberg en Cauberg, en ja hoor, de benen wilden nog mee.

    Terug richting Maastricht in Berg en Terblijt, voor de funn, nog even de Brakkeberg beklommen. Het was even schrikken van dat bordje langs de kant van de weg: 14% omhoog. Nu ja, dat was maar 'n heel klein stukje, maar voor de rest, toch 'n stevige kuitenbijter.

    En om te eindigen, langs het mooiste fietspad van Maastricht en de Noorderbrug, terug huiswaarts. 















    02-07-2021, 18:47 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eijsden

    Vandaag 'n rustig los-rij-ritje gemaakt. Vertrokken langs Briegden en het Albertkanaal, om in Kanne de brug over te steken richting Lanaye.

    Aldaar heb je 'n groot sluizencomplex.

    Iets verderop richting Visé, heb je 'n fiets- en voetveer over de Maas richting Nederlands Eijsden. Ik betaalde slechts 1,00 euro en het veer zat goed vol met wandelaars en fietsers.

    In Eijsden heb je diverse mogelijkheden voor 'n natje en 'n droogje, maar ik ben gewoon doorgefietst naar Maastricht om aldaar de Maas opnieuw over te steken via de Wilhelminabrug. Via de Bosscherweg en Smeermaas, kwam "thuis" al rap weer in het zicht.

    Het moeten niet altijd lange ritten zijn, dit kort toerke met de stadsfiets, was even ontspannend.















    25-06-2021, 18:40 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haspengouw

    Met Peter en Eric, 'n mooie rit doorheen Haspengouw gemaakt. Vertrokken via Bilzen en het kasteel Hardelingen in Sint-Huibrechts-Hern, kwamen we al rap in de fruitstreek van Wellen en Borgloon.

    Even verderop passeerden we het dorp Heks met het mooie kasteel, eigendom van de familie d'Ursel. Naast het kasteel vind je de woning van zanger Rik de Leeuw.

    Onze stop hielden we in Mal, in Anthony's Taverne. Die paar pannenkoeken waren lekker.

    En wie gedacht had dat na de regen van gisteren, heel Haspengouw, één grote modderpoel zou geworden zijn, neen dus, dat viel al bij al nog best mee. Uiteraard is de fiets wat vuiler dan anders, maar dat is dan ook 'n goede reden om hem weer eens grondig op te poetsen.



















    23-06-2021, 19:08 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ubachsberg - Gulpen

    Wat 'n rit - en vooral 'n terras - moest worden naar Herberg Bernardushoeve in Ubachsberg-Voerendaal, is spijtig genoeg iets anders verlopen. De uitbaters wilden beginnen met 'n nieuw concept, zelfbediening (wegens tekort aan personeel), maar de gemeentelijke diensten zagen dat, gelet op corona, niet zitten. Ik heb wel even op het terras gezeten, maar de andere personen op het terras gaven mij de nodige uitleg. Zelf waren zij met verlof in 'n vakantiehuisje en konden daar wel ontbijten. Vanaf volgende week zaterdag zou het terras weer opengaan.

    Gestopt ben ik dan maar in het centrum van Gulpen. En die extra calorieën waren nodig.

    Gelet op de warmte en de verwachte hoogtemeters, heb ik rustig gefietst en uiteindelijk het aantal kms. ook beperkt.

    Het was 'n mooie rit met goede wegen, schitterende natuur en diverse panorama's.















    19-06-2021, 16:15 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kempen - Station As

    De bedoeling van de rit van heden was om de nieuwe fietsstrook "fietsen door de heide" eens te verkennen. Spijtig genoeg kwamen we van 'n kale reis terug, de brug was niet geopend voor fietsers. Een volgende keer dan maar.

    Nu ja, al bij al was het 'n aangename rit, veelal door de bossen, zeker gelet op de brandende zon. Het werd 'n ritje door de Kempen met de terugrit via de Salamander in Maasmechelen en het kanaal naar de sluis in Lanaken.

    Onderweg zijn we gestopt in het station van As voor 'n stuk taart, koffie en iets fris.

    Hubert en ikzelf hebben ons goed geamuseerd en nu is het met de beentjes omhoog!

















    16-06-2021, 14:51 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid Nederl. Limburg

    Ons groepje van vier - Eric, Hubert, Peter en mezelf - heeft vandaag als start de Maas en de autostradeweg over die Maas, gekozen naar Stein.

    Vandaar uit hebben wij 'n grote lus gemaakt via Nieuwstadt, over de Duitse grens (Tüddern - Süsterseel - Gangelt) naar Sittard, Brunssum, Landgraaf en Heerlen. In Nieuwstadt zijn we trouwens even afgestapt bij 'n familielid van Hubert. Hij heeft er zijn boek afgegeven over zijn opa.

    Een pauze namen we, na goed 80 km. fietsen, in Valkenburg. Deze keer geen taart of vlaai, maar 'n bord met groenten en boterhammen met kaas. Ook lekker.

    Gelet op de warmte, de onverharde boswegen in Duitsland, de verschillende hellingen en de verwachte afstand, was ons tempo niet al te hoog. Maar dat nemen jullie ondergetekende van 67 jaar, twee fietsvrienden van 66 jaar en de jongste met zijn 62 jaar, niet kwalijk denk ik zo.















    14-06-2021, 17:10 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.over onverharde wegen

    Een der betere en mooiere wandelingen, voornamelijk over onverharde wegen.

    Vertrokken langs de Grensweg in Smeermaas om dan in de velden, voorbij te komen aan 'n oude kapel, 'n kapel gewijd aan O.L. Vrouw van Zeven Smarten. De originele kapel stond er al van vóór 1830 en werd opgericht door de schutterij St. Sebastianus uit Lanaken.

    Verder over veldwegen met steeds de kerk van Veldwezelt aan de einder.

    Aan de grens Nederland - België, de brug over om dan aan de andere kant van het kanaal, het Belvédèrepad omhoog te nemen. Het eerste gedeelte van dat pad, is nu moeilijker begaanbaar wegens het hoge gras, maar je ziet dat er toch regelmatig andere wandelaars passeren.

    En die schaapjes, die stonden hoog en droog.





















    11-06-2021, 13:26 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaseik - Geleen - Maastricht

    Na die vele hoogtemeters van afgelopen maandag, koos ik vandaag voor 'n relatief vlakke solorit.

    Via het kanaal en de Maas, reed ik in Maaseik de brug over richting Roosteren om vandaar uit, 'n heel mooie tocht door de natuur te maken. Het was er af en toe flirten met de Duitse grens. Even pauze in het centrum van Geleen, leek mij 'n goed idee. Het is wel even draaien en keren eer je het centrum, achter je kunt laten.

    De verdere terugweg liep langs Meerssen en Maastricht om dan via de Noorderbrug terug huiswaarts te keren.

    En die Leffe bij Fitness Traffic, ... dat was nodig, het weer was véél te dorstig.



















    09-06-2021, 16:29 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaals

    Waw, 968 hoogtemeters voor onze rit naar het 3-landenpunt in Vaals, mij eens goed kunnen uitleven. Met Michel, Peter, Eric en Hubert was ons groepje compleet.

    We vertrokken via de Bemelerberg, door Gulpen, om dan de klim aan te vatten naar Vaals. Bovenop was er 'n machtig uitzicht en we hebben daar genoten van 'n drankje en 'n hapje.

    De terugweg verliep via Plombières, Sippenaken, Teuven om in Ulvend (St. Martens Voeren) nog 'n 2de stop te doen met goesting voor 'n ijsje.

    Een rit voorbereid door Michel en die volgens Peter, best mag ingekaderd worden. Leuke rit.





















    07-06-2021, 18:55 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ritje door de Kempen

    Soloritje gemaakt zonder de fietsvrienden. De route liep langs As - Opglabbeek - Bree - Aldeneik - Maaseik en terug naar Lanaken. Koffiepauze nam ik in Heppeneert bij het Hepperhuys ('n aanrader voor fietsers).

    De heenrit ging via de bossen (met het oog op tegenwind vanuit het oosten) en de terugrit ging langs de Maas.

    Heb mij goed geamuseerd, en het aantal kms.? Tja als de goesting er is en de benen zijn goed, waarom niet ...











    31-05-2021, 00:00 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Over mijzelf
    Ik ben Eddy Meuris
    Ik ben een man en woon in Lanaken (België) en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 03/03/1954 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: wandelen - fietsen - genealogie - schaken.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Nieuw blogadres Eddy
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Dikke proficiat met het lentefeest van de kleinzoon veel plezier
  • geniet samen met uw gezin van een fijne Pinksterzondag
  • fijne zondag..

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Facebook
  • Geneanet
  • Aldfaer
  • Bèssemgezèt
  • Corba Jack
  • Benthe & Ferre
  • Mariska
  • Oneroosje
  • Charlotte

    Mijn favorieten
  • Anneke en Henk
  • Evert
  • Jos
  • Marianne
  • Ester
  • Rebecca
  • Meidje
  • Meeuw
  • Sylvain
  • José

    Mijn favorieten
  • Patty & Freddy
  • Patricia
  • Bunic Jos
  • Dirk
  • Ingrid
  • Steffie
  • Annie
  • Arlette
  • Ria
  • Gerda

    Mijn favorieten
  • Claire
  • Myriam
  • Albert
  • Albert en Lenie
  • Martin
  • Christiane
  • Alois
  • Eddy
  • Fons
  • Pascha

    Mijn favorieten
  • Ani
  • Albert
  • François
  • hennie
  • Monique
  • Rita
  • Jeannine
  • Leo
  • Jan en Elena

    Mijn favorieten
  • Godelieve
  • Maria
  • Harmke
  • Derktje
  • Roske
  • Dini
  • Willy
  • Ton
  • Hugo
  • Annie en Rogier

    Mijn favorieten
  • Bernward
  • Marleen
  • Leen
  • Myette
  • Vlasta
  • Liliane
  • Alfy
  • Pol
  • Klaproosje
  • Gerda

    Mijn favorieten

  • Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!