Inhoud blog
  • Tripels 52 - Val-Dieu Triple - Vilbas Bumm - Wulps Blondje
  • In het spoor van Nico Mattan - 't Vertier
  • 35ste Dinsdagnamiddag proeverij - Lazy Panda – Brewpakt - Seaking Zeewierstout - Mijnfiets – Stravius Goe straf Tripel – Stravius Goe straf Quadrupel.
  • 5 bieren 151 All - in Chinook - Gouden Carolus Classic - Hilleveld Wild Pale Ale - Maredsous Brune - Ne Grellige
  • 5 bieren 150 - Antiek Blond Super 5 Ale - Brown Ale Le Chasseur - Straffe Hendrik X-mas Blend - Ter Dolen Winter – Wintermaster
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per maand
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 03-2006
  • 05-1984
  • 05-1983
    Gastenboek
  • Mooi fotoblog!
  • Een vrijdag bezoekje
  • Met aandacht gelezen!
  • Heel duidelijk
  • donkere Carlsberg

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Bierblog



    30-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kessel Blond - Brouwerij De Vlier (Holsbeek)






    Kessel Blond


    Het blonde biertje dateert al van 2008.
    Het werd voor het eerst samen met brouwer Marc Andries voorgesteld
    op het bierfestival van de Leuvense biertherapeuten












    De kans is groot dat Marc Andries door de energie van zonnepanelen
    (want hij was werkzaam in deze branche)
    het biervirus heeft doen aanwakkeren.
    Of was het zijn werk in Canada (in de biersector)
    die hem geholpen heeft tot het brouwen van Kessel Blond?

    In maart 2008 werd bvba De Vlier opgericht.
    In de kelder van een leegstaand café “het Bierduifke” in Holsbeek
    werd een brouwsel van 500 liter gebrouwen.
    Om verder te groeien was deze locatie te klein.
    Hij kocht samen met zijn echtgenote in Holsbeek een alleenstaande woning
    die hij ombouwde tot de nieuwe brouwerij ‘De Vlier’
    De keuze van een naam voor de nieuwe brouwerij
    kwam van de streeknaam Vlierbeek en het werd dan uiteindelijk ook Brouwerij De Vlier.






     

    Kessel Blond – 7,5 Alc.Vol.
    Brouwerij De Vlier – Holsbeek



    Blond helder biertje
    met witte schuimkraag

    Moutige neus
    Muffig
    en een licht aroma van fruit (appel)

    Het eerste slokje is moutig
    Aromatisch
    zoet (tikkeltje honing?)
    Toetsen van citrus
    met heel diep een geringe bitterheid.
    De afdronk is fruitig.
    Er mochten voor mij meer hoppeprikjes ingezeten hebben.
    nu is het bier ietsje te vlak
    Slecht is het zeker niet (er bestaan geen slechte bieren)
    maar het mocht ietsje meer schwung gehad hebben!
    Ook had ik een gevoel van ietsje te veel saturatie.









    Info :

    Brouwerij De Vlier
    Leuvensebaan 219
    3220 Holsbeek
    GSM +32 (0)473 83 94 63
    info@brouwerij-devlier.com




    30-08-2013 om 17:00 geschreven door William Roelens


    23-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationaal Streekbierenfestival 2013 - Zwevegem




    Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem - 2013






    Sint-Amanduskerk.



    Op 14 en 15 augustus 2013 vond al voor de dertiende keer
    het Internationaal Streekbierenfestival van Zwevegem plaats.

    Het bierfestival gaat hoe langer hoemeer de Internationale toer op.

    Tussen de 38 bekende en minder bekende brouwerijen bevonden
    zich dit jaar brouwerijen uit Frankrijk (St. Germain), Italië (Birra del Borgo) ,
    Polen (Fortuna) en Bryggeri Jädra
    å
    s uit Zweden.
    Ook aan Belgische kant waren er enkele nieuwkomers met name:

    Bierfirma ‘Halen’, Brouwerij Toye, Bierfirma ‘Brugs Bierinstituut’,
    Bierfirma ‘Brouwerij Henricus’ en Oud Beersel

    Samen serveerden ze meer dan 160 verschillende biertjes
    waaronder enkele primeurs
    zoals
    Petrus Aged Red en Camaraderie van Brouwerij Bavik 
    en Troubadour Magma Galaxi Speciale editie 2013 van The Musketeers.

     Naast de bierstanden konden de bezoekers twee dagen lang genieten
    van de vele live-optredens, het kinderdorp, de diverse hapjesstanden
    en dit alles op de gezellige terrasjes op het Th. Toyeplein,
    in de schaduw van de Sint-Amanduskerk.




    Vooraleer het Festival definitief van start ging kregen sponsors en genodigden
    waaronder Burgemeester Marc Doutreluingne van voorzitter Yvan Devlaminck
    en enkele bestuursleden eerst een interessante rondleiding
    op het festival terrein en achter de schermen van het hele gebeuren 













    Burgemeester Marc Doutreluingne







    De Centrumschool, de logistieke plaats van het festival :
    van hieruit wordt alles gecoördineerd.











    Na de rondleiding was er voor de genodigden een kleine receptie voorzien met
    lekkere hapjes en twee champagnebieren Malheur en Deus.
    Op dezelfde plaats kunnen de medewerkers, standhouders en
    artiesten altijd binnen om hun hongerige maag te vullen.




    Alle bezoekers kunnen tijdens het festival deelnemen aan de Beregoed-Bierwedstrijd,
    ze kunnen hun favoriete bieren op een formulier aanduiden
    in elk van de vier categorieën
    Doordrinkers, Zoethouders, Voorzichtige Degustatiebieren
    en Geprononceerde Degustatiebieren.
    De bieren die de meeste stemmen krijgen,
    leveren de brouwers een Gouden Glas en een beer op.
    de tweede en derde een diploma plus beertje.

    De Gouden Glazen worden telkens uitgereikt tijdens een gala-avond in
    het volgende jaar









    Nog even twee Beregoede prijzen 2012 uitreiken aan
    Brouwerij Lindemans (boven) voor hun tweede plaats van verleden jaar
    met hun Lindemans Kriek bij de zoethouders
    en voor Westmalle voor hun derde plaats bij de voorzichtige degustatiebieren.






    Ook het rode kruis was weer paraat en mogen ook eens in de kijker geplaatst
    worden!




    Het Festival



    Niet veel tekst onder de foto’s want ze spreken voor zichzelf

    Geniet nog na van dit fantastisch festival of laat het een stimulans zijn om volgend jaar
    ook aanwezig te zijn!





    Het begin allemaal met de aankoop van jetons voor de biertjes
    en een glas en dan....go.....










    The Musketeers (Ursel) hadden een wereldprimeur mee!
    Bij hun Tripel IPA Magma hadden ze nu de Nieuw-Zeelandse 
    hop Galaxy bijgevoegd.  Het bier kreeg een nog intenser fruitaroma














    Uit Polen Browar Fortuna (Miłosław)
    Fortuna Komes Potrojny Zloty (9,0% Alc.Vol.)






    Oud Beersel was ook voor de eerste keer present!



    Waregemse bierfanaten!
    lLinks : Stijn en Melissa van Bierhalle Deconinck uit Vichte.
    Rechts : toekomstig bestuurslid WBF Patrick en 
    jarige echtgenote Sylvie! 




    Brouwerij Bockor




    Dit mooie koppeltje geniet van een Cuvee des Jacobins (Bockor)




    Brouwerij Bavik pakte ook uit met een primeur.
    Martin Houtekier schenkt een gerestyled Camaraderie uit!




    Camaraderie (8,0% Alc.Vol).  Gebrouwen met Amerikaanse hoppen
    die op vier plaatsen tijdens het productieproces toegevoegd werden.
    Het is een bitter biertje geworden met citrus in het aroma.
    Na de lagering wordt er een deel bier aan toegevoegd die 24 maanden gerijpt heeft
    op eiken vaten.







    Alex en zus Ann-Sophie Lippens. Brouwer Alex (Brouwers Verzet) had
    er duidelijk plezier in!




    De prachtige bieren van het Brouwers Verzet mooi
    voorgesteld




    En ze kunnen rekenen op heel wat jonge fans.




    HOPleden Gretel en Johan met broer




    Al drie jaar van de partij het Italiaanse Birra Del Borgo (Borgorose)
    met hun fantastische bieren!












    Jädraås (Jädraås) uit Zweden




    Dichter bij ons en ook voor het eerst op het festival
    Brouwerij Goedendag uit Marke.
    Brouwer Geert Toye schenkt mij een romige Goedendag uit!
    Vriendin Justine kijkt toe




    Een romige kelk Goedendag (8,0%Alc.Vol.).
    Genoemd naar het befaamde wapen gebruikt in de
    Kortrijkse Guldensporenslag 1302.
    Een stek hoppig biertje met fruitige toetsen (wordt nog apart
    besproken op deze bierblog).







    Brouwerij Dilewyns (Dendermonde)!
    Geen zusjes ditmaal maar nichtjes!
    en ze deden het prima








    Ook voor het eerst aanwezig
    Bierfirma ‘Brugs Bierinstituut’ (Brugge)









    I.p.v. Amburon kwam de Limburgse bierfirma 'Brouwerij Halen' (Halen) hun vervangen




    Ik proefde hun Halen Tripel (9,1%Alc.Vol.)
    Een voor mij iets te zoet biertje met fruitige toetsen (banaan)




    Ook bierfirma Henricus uit Zeebrugge met hun inmiddels
    erg gekend Paljasbier stond voor de eerste keer in Zwevegem.
    Het bier wordt ook later besproken op deze bierblog.




    Ook dit is Zwevegem
    Prachtig live optreden van Crystal and Runnin' Wild





    Jong geleerd....



    Nog een toekomstig bestuurslid Waregemse Bierfanaten
    Dominique Maes





    Uit Frankrijk twee mooie dames van
    Brasserie Saint Germain (Aix-Noulette)




    Vertegenwoordigster Sandra (Brasserie Du Bocq - Purnode) gespot met
    Area Sales Manager brasserie Du Bock Davy Melon



    Hobbybrouwer Daniël blij met zijn Premium Tripel



    Robbie en Isabelle vertegenwoordigden brouwerij Gulden Spoor Gullegem




    Veerle (haar naam mag ik nooit meer vergeten!) en Marijke




    Zoals elk jaar een pakje volk!!!



    En ja als u een mooie dame (in dit geval twee) op het einde van de fotoreeks ziet
    weet U als trouwe bezoeker wat dit betekent.
    Inderdaad het einde van de fotoreportage!











    Ditmaal twee Franstalige Brusselse dames.
    met een eigenaardige manier om bier te degusteren
    waarvan de juf rechts leadzangeres 'Cristal' van de groep Runnin' Wild is

    Ze zong zachtjes vier woorden Frans in mijn oor
    waarvan ik ze in het Nederlands voor u vertaald

    "Tot volgend jaar"

    Het laatste woordje hoef je niet te weten!

    INFO :

    Flanders Events VZW

    web http://www.bierfestival.be
    http://www.flanderseventsvzw.be
    http://www.goudenglas.com



     

    23-08-2013 om 00:00 geschreven door William Roelens


    13-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalle Tripel - Gulden Spoor - Gullegem





    Kalle Tripel
















    Eigenlijk zou ik  hier nog het biertje ‘Manten’ moeten bij bespreken.
    Want Manten en Kalle horen samen.  Ze zijn een begrip in het Kortrijkse.
    De bieren zijn een ode aan de
    de oudste burgers en klokkenluiders van de stad

    Ze sieren de
    oostzijde van de torenspits van de halletoren op de grote markt.
    Reeds in de Middeleeuwen was dit systeem met uurslagers erg vernuft.
    Het oorspronkelijke beeldje van Manten werd in 1382 na de slag van Westrozebeke
    ontvoerd naar het Franse Dijon, waar het nu nog steeds op de
    Onze-Lieve-Vrouwekerk staat samen met de later toegevoegde Kalle en kinderen.
    De huidige uurslagers zijn nog jong. Ze werden in 1961 vervaardigd door Victor Cassiman.
    Nog bij vertellen dat de Halletoren sinds 2002 erkend is als Unesco Werelderfgoed.












    Brouwerij Gulden Spoor met brouwer Björn Desmadryl linkten
    toen ze indertijd nog ’t brouwkot  noemden veel van hun bieren naar de
    folklore uit de streek. (Maartje van Heule, Tinneke van Heule, Vlaskapelle enz…).
    Onder de naam Gulden Spoor (ook verbonden aan een Historische gebeurtenis)
    zijn ze er een beetje van afgestapt en genieten hun bukbieren nu de belangstelling!
     (Netebuk, Springbuk, wheatbuk en Kerstbuk).

    In 2003 werd 't Brouwkot opgericht.  In 2010 werd de naam
    verandert in Gulden Spoor.
    Ze hebben een jaarlijkse brouwcapaciteit van 1.500 hectoliter,
    maar omdat hun streekbieren van zoveel bijval kunnen genieten
    hebben ze besloten om de brouwerij verder uit te bouwen.'

    Onlangs werden er nieuwe biertanks aangekocht om hun
    brouwcapaciteit te kunnen verdubbelen',
    In totaal zal de brouwerij 203.000 extra flesjes bier per jaar kunnen produceren.
    Ondertussen zijn de labels vernieuwd en werden aangepaste
    geschenkverpakkingen ontwikkeld.

    De brouwerij zal binnenkort verhuizen en er komt een heel nieuw gebouw
    naast het restaurant ’t Rusteel.
    In de toekomst willen ze daar vier keer zoveel bier produceren als nu.

    Om hun bieren nog meer bekendheid te geven
    werd Isabelle Depuydt aangeworven om hun bieren te promoten.
     
    Ze is vertegenwoordigster en het gezicht van de brouwerij.






    Kalle Tripel – 8,0% Alc.Vol.
    Brouwerij Gulden Spoor – Gullegem






    Donker Blond bier met een
    fijne witte schuimkraag

    Zoet mout aroma
    Fruitige prikkels van rode sinaas

    Zoete aanzet
    Karamel
    Tikkeltje honing
    Fruitig – Citrus – Sinaasappel
    Aromatisch
    Koriandertoets
    Geringe bitterheid door de te beperkte aanwezigheid van hop
    Het bier laat zich vlot degusteren
    Is mooi in balans
    Een lekker degustatiebiertje
    Ietsje te zoet voor bitterfans.
    Maar best te genieten op het terras van het aanpalend restaurant en bierhuis “’t Rusteel”

     

     

    INFO :

    Brouwerij Gulden Spoor

    Heulestraat 168

    8560 Gullegem (Wevelgem)

    tel: 0497-54 88 80

    e-mail: desmadryl@brouwkot.be

    website: www.brouwkot.be

    13-08-2013 om 14:25 geschreven door William Roelens


    04-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.400 - Bierfirma Montaigu (Scherpenheuvel) - gebrouwen bij 't Hofbrouwerijke (Beerzel)







    Montaigu betekent Scherpenheuvel

    Wie Scherpenheuvel zegt, denkt meteen aan het bedevaartsoord
    en de bekende basiliek die de eindbestemming is van vele bedevaarders.

    Een eigenaardige naam voor een bierfirma hoor ik jullie al denken.

    Maar de ontwerper Gunther Bensch groeide op in de streek
    en is een gepassioneerd bierliefhebber.

    Hij vertegenwoordigde vroeger brouwerij Girardin op diverse bierfestivals.

    Zo ontstond door hem en Vincent Dilewyns (Vicaris)
    op het Karakterbierweekend van HOP (en niet op het Zythosbierfestival
    zoals vermeld in een biertijdschrift) te Vichte de bekende Tripel-Geuze “Vicardin”

     

    Met zijn bieren wil Gunther zijn geboortestreek
    in de schijnwerper plaatsen.

    Hij trok met zijn receptuur van 400 naar ’t Hofbrouwerijke in Beerzel 
    waar het bier uiteindelijk gebrouwen werd.












    400 werd gebrouwen t.g.v. het 400-jarig jubileum van de parochie
    Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel.
    Naast het bier waren ook talrijke festiviteiten.
    Op zondag 21 maart 2010 organiseerde de parochie Onze-Lieve-Vrouw
    van Scherpenheuvel een receptie in de Barokgang.
    Deze receptie was het startsein voor een mooie tentoonstelling
    van knutselwerkjes van de leerlingen van de Basisschool
    Maar de aandacht was vooral gericht op nieuwe het bier,
    dat speciaal voor deze gelegenheid werd gebrouwen.
    Zelfs Monseigneur Léonard, aartsbisschop van Brussel-Mechelen,
    die eerder op de dag de eucharistieviering voorging in de basiliek, liet zich verleiden
    tot het proeven van het nieuwe bier. ‘Het heeft een aangename smaak,’
    liet hij zich ontvallen, ‘en het proeft zeer lekker tussen al deze mooie kunstwerkjes.’
    Bron : Het Nieuwsblad





    400 (5,6%Alc.Vol)
    Bierfirma : Montaigu (Scherpenheuvel)
    gebrouwen bij
    ’t Hofbrouwerijke (Beerzel)







    Blond helder bier
    met dikke schuimkraag
    en mooie koolzuurpareling

    De neus bied ons een rijk moutpalet aan.

    Ook de eerste slok is vrij moutig
    Beetje karamel
    zoet (honing?)
    gistig
    in de achtergrond een heel minieme bitterheid
    Kruidigheid zorgt voor enige afwisseling in de smaak
    Ook fruitige toetsen laten zich opmerken
    Matige body
    Het biertje is verfrissend
    lichtbittere afdronk

    Doordrinkertje voor de dorstige bedevaarders!











    INFO :

    Bierfirma Montaigu
    Demerlaan 24
    3270 Scherpenheuvel
    tel : 0496-28.22.22
    info@brouwerij-montaigu.be






    04-08-2013 om 17:53 geschreven door William Roelens


    01-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petrus Aged Red - Brouwerij Bavik





    Petrus Aged Red





    De Zuid-West-Vlaamse bieren behoren tot de oudste Belgische biertypes
    en worden slechts door enkele brouwerijen in de arrondissementen Kortrijk, Tielt en
    Roeselare nog in stand gehouden.
    Het geheim van deze bieren zit hem in de
    rijping van een jong bier,
    gebrouwen met voldoende gekleurde mouten, in eikenhouten foeders

    (
    rechtopstaande eiken houten vaten)
    .
    De rijping zorgt voor de typische frisse, lichtzure smaak
    waardoor het bier ook een ideale begeleider is bij gerechten.














    Het basisbier voor Petrus Aged Red is oud bruin
    Het is dus een mengeling van foederbier, met jong bier (bruin) en krieken.
    Er werd ook 15% Petrus Aged-Pale aan toegevoegd.







    Petrus Aged Red – 8,5% Alc.Vol.
    Brouwerij Bavik - Bavikhove







    Donkerrood bier

    met een lichtbeige/roze schuimkraag.

     

    Bij het openen komt er een zoet aroma u tegemoet
    geuren van poepkes of kriekensnoep

     

    De eerste slok is een beetje de smaak van een kersenyoghurt
    Cherry-aroma

    Gevolgd door een aangename bitterheid

    Zoet, een beetje plakkerig

    Gelukkig brengt de lichtzurigheid in de achtergrond het bier naar een hoger peil.

    Ze blijft de hele tijd hangen.

    Ook houttoetsen komen hun kop boven steken

    Het bier degusteert vlotter naarmate u de smaak gewoon bent.

    Helemaal niet slecht

    Maar toch komt bij mij na een tijdje enige verveling opzetten.
    Opletten, de alcohol 8,5% is goed gemaskeerd en zou soms verrassingen kunnen opleveren!

    Ik had het bier toch iets zuurder gehad.
    In de stijl van een Aged-Pale. Vooral omdat er van dit bier ongeveer15% werd toegevoegd.
    De basis is oud bruin.


    Maar het biertje zal op menig terras goed scoren deze zomer

    Vooral bij mensen die deze meer zoete dan zure smaak weten te appreciëren












    INFO

     

    Brouwerij Bavik N.V.

    Rijksweg 33
    B-8531 Bavikhove
    België

    tel. administratie

    +32 (0)56 719 091

    email

    info@bavik.be







    01-08-2013 om 17:37 geschreven door William Roelens




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!