Inhoud blog
  • 39ste Dinsdagnamiddag proeverij
  • Tripels 53 - Piro Tripel - Stien Tripel - Suprise gouden tripel
  • 37 ste Dinsdagnamiddag proeverij - Durboyse Blonde - Memphis Belle La Petite - Daison des Ambrumes - Saison de Bièrepassion - Durboyse Triple - Memphis Belle
  • IN HET SPOOR VAN NICO MATTAN - Familierestaurant De Barbier (Dranouter)
  • 5 bieren 152 - Bux Cherry - Not listening - St.Barbara - Tempeliers - Valeire diversBux Cherry - Not listening - St.Barbara - Tempeliers - Valeire divers
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per maand
  • 10-2024
  • 07-2024
  • 06-2024
  • 05-2024
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 03-2006
  • 05-1984
  • 05-1983
    Gastenboek
  • Bieren waar ik nog nooit van gehoord heb. Schol!
  • Zegen op deze vrijdag middag op naar het weekend
  • Mooi fotoblog!
  • Een vrijdag bezoekje
  • Met aandacht gelezen!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Bierblog



    23-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12de Bierproeverij van het Eutropius Bierproefgenootschap - Els Cingles Calldetenes – Weltmerz - Eté Alcasienne – Motuecha – Bossie - Saison 1858 Du Bocq – Terf - Drossaard Blond – Brasser - Ribaldus Dubbel - Château Migraine





    12de Bierproeverij van het Eutropius Bierproefgenootschap







    Het Eutropius Bierproefgenootschap verzamelde weer voltallig op de
    alom bekende proefzolder van brouwerij Eutropius. 
    We kwamen bijeen om enkele bekende
    en minder
    bekende bieren te proeven.

    Zoals altijd deden we dat terug met volle overgave
    en spendeerden we er
    weer een volledige dinsdagnamiddag aan.

    Bieren proeven, bespreken, analyseren, fotograferen, en het resultaat publiceren
    en dit allemaal op een gewone weekdag.
    Daar draaien de genoten hun smaakpapillen niet voor om.
    Waarom we al die uiterst moeizame inspanningen doen?
    Louter voor de bierwetenschap en ook om te bewijzen
    dat brouwers kunstenaars zijn.

    Bierkunstenaars!
    Daarom offeren we ons op!
    We willen maar één ding en dit is een sterke en gezonde biercultuur.






    Els Cingles Calldetenes - l’Edició Limitada 1714. 9,1%
    Els Cingles - Calldetenes, Barcelona



    Amberkleurig bier met wit schuim die snel verdwijnt

    Het aroma is fruitig
    Floraal
    Met toetsen van noten

    De aanzet is zoet
    Moutig
    Fruitig
    Met enige hopbitterheid
    Kastanje prikken
    Het is mooi in evenwicht.
    Een lekker degustatiebier
    Schuimvorming moet nog iets verbeteren!

    Met dank aan Tine Blanckaert
    Zaakvoerder bij La Casa Catalana





    Weltmerz - (low abv sour beer) 3%
    De Struise Brouwers – Oostvleteren



    Goudkleurig bier met witte schuimkraag

    Zure neus
    Subtiel geuze parfum
    licht gistig

    Zure aanzet (citrus)
    toetsen van Melkwei
    Fris en fruitig (Citroen – Zure kersen)
    Voldoende body ondanks zijn 3%
    Zure droge afdronk.
    Toppertje met weinig alcohol!

    G
    ebrouwen voor het Talbothouse in Poperinge







    Eté Alcasienne (Mulhouse FR) 4,5%
    Brasserie Lefebvre – Quenast



    Blond wazig bier met witte schuimkraag

    Licht zuur tarwe aroma
    Koriander

    Zoete fruitige toetsen
    Tarwe prikkels
    Prikjes van honing
    Een tikje diacetyl (niet storend)
    Koriander komt nu en dan de smaakpapillen verwennen
    Zacht mals bier
    Geparfumeerd
    Zoete afdronk.
    Goed gebrouwen bier maar mocht ietsje meer karakter!






    Motuecha - De Struise Brouwers 5%
    De Struise Brouwers - Oostvleteren

    Blond bier met witte schuimkraag

    De neus ruikt licht hoppig
    Ook wat ijzer

    De eerste slok is moutig
    Hoppig,
    fruitig en bitter
    Is een singlehop biertje
    Eén smaak.
    Pilstrekje!
    mocht iets meer body

    Bittere afdronk.
    Hoppige dorstlesser

     De naam Motuecha verwijst naar een hopsoort uit Nieuw-Zeeland.
    Cartoon op het etiket is van Arne Frantzell






    Bossie  6,2%
    Brouwerij Boskal – Kalmthout



    Donker amberkleurig bier met gebroken witte schuimkraag

    Zoet aroma
    Honing

    De aanzet is moutig
    Karamel
    Licht gebrande toetsen
    Kastanje prikken
    bittere droge afdronk
    Een beetje vlak maar toch een goed begin voor een eerste brouwsel






    Saison 1858 Du Bocq 6,4%
    Brasserie Du Bocq – Purnode



    Blond bier met witte schuimkraag

    Bloemig aroma
    Met taartprikjes

    Het begin is fruitig
    Smaakvol en mals
    Kruidig (Koriander)
    Lichte bitterheid in de achtergrond
    Ook taart in de smaak
    Tikje tarwe
    Licht bittere afdronk.
    Een geslaagd bier
    (Allemansvriend)






    Terf 6,5%
    Brouwerij Den Herberg – Buizingen

    Blond bier met fijn wit schuim.

    Het aroma is gistig
    Zoet
    Tikje van verouderde hop

    Het begin is moutig
    Zoet
    Licht zurige prikkels van de tarwe
    Het bier prikkelt de tong
    Kruidig (Koriander?)
    Ook fruitige toetsen (appelsien)
    taart
    Niet slecht maar ook geen karakterbier






    Het genootschap aan het werk
    De fotograaf ontbreekt







    Drossaard Blond 7 %
    Brouwerij Loterbol – Diest



    Amberkleurig bier met beige schuimkraag

    De neus ruikt een pilsaroma (eerste indruk)
    Zuivel Fruitig mandarijn

    De eerste slok is zoet Karamel
    Het bier is zacht
    Licht hoppig
    fruitig
    Zoete afdronk.







    Brasser 6,5%
    Brouwerij Anders – Halen
     

    Donkerrood/bruin bier met gebroken witte schuimkraag

    Aroma is karamel
    Muffig

    Zoete aanzet
    Karamelmout
    Redelijk van body
    Mooi in evenwicht
    Toetsen van rozijntjes
    Zoet bittere afdronk

    (Bier speciaal ontworpen door de Schepdaalse chocolatier Valentino
    om te matchen met een zelf ontworpen praline gevuld
    met een ganache van Noorder-Krieken.







    Ribaldus Dubbel 7,5%
    ’t Hofbrouwerijke – Beerzel



    Donkerbruin bier met beige schuimkraag

    De neus is zoetmoutig
    Oud fruit
    Zoete mout

    Moutige aanzet
    Lichtzurig prikjes
    Fruitige toetsen
    Lichte rooksmaak
    Tikkeltje alcoholwarmte
    Droge afdronk
    Stevige body
    Bier met pit!






    Château Migraine 10%
    Bierfirma Brouwerij Het Alternatief – Izegem



    Donkerbruin bier
    Gebroken wit tot Lichtbruin schuim

    De neus ruikt een zoetzuur aroma
    Wijn
    Ook prikkels van hout

    De eerste slok is een feest
    Zoet zuur
    Tannine
    Fruitige prikjes
    Toetsen van wijn.
    Alcohol ietsje overheersend maar toch genietbaar.
    Een topper van Piet Salomez
    Jammer van de naamkeuze L
     
    Donkerbruin bier dat 8 maand gelagerd heeft op wijnvaten










    Om een hongertje te stillen was er nog een kaasplankje









    23-01-2014 om 00:00 geschreven door William Roelens


    17-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delirium café - Brussel - Deliria - Cantillon Lou Pepe






    Delirium café Brussel













    Het is al altijd gekrakeel geweest tussen Brussel en Leuven.
    Is het niet om de jaarlijkse Meyboomplanting
    (Sinds 1974 beweren beide steden het enige 'echte' exemplaar neer te zetten)
    dan is het om bier! Beiden steden strijden nu om het café
    met het grootst aantal verschillende bieren.

    Het kan Bernard (brouwerij Eutropius) en mij eigenlijk niet veel schelen, 
    laat ze maar doen. Het belangrijkste is dat ze tussen hun
    duizenden bieren niet lang moeten zoeken om uw bestelling te vinden
    en dat het bier nog in goede staat is.

    Dat gingen we uitzoeken op een doordeweekse werkdag.
    We brachten eerst een bezoekje aan het Brussels Delirium café.
    Later dit jaar plannen we nog een bezoekje aan het rivaliserende
    biercafé ‘The Capital’ in Leuven.











    Laat in de namiddag betraden we de Brusselse biertempel
    De zaak is vernoemd naar het Belgisch bier Delirium Tremens,
    het gekende bier van brouwerij Huyghe
    met als logo de bekende roze olifant.
    Het café bevindt zich in de Getrouwheidsgang (Impasse de la Fidélité),
    een zijstraat van de beenhouwersstraat vlak bij de Grote markt.
    In dit doodlopend straatje is ook nog het beeldje van
    Jeanneke Pis te bezichtigen.


















    Het Delirium café bestaat eigenlijk uit verschillende delen.
    *Het eigenlijk Delirium Café (het oudste deel) bevind zich
    in de 18de eeuwse kelder,
    in het hart van de "Vrije Gemeente" : het "Ilot Sacré".
    Er zijn momenteel een 3.162 bieren uit ongeveer 60 landen te proeven.
    (het getal kan ondertussen bij het schrijven al opgelopen zijn)
    *Het Delerium Tap House – 27 bieren van het vat
    *Het Delirium Monasterium – Specialiteiten
    van Abdij-en Trappistenbieren + Wodka’s
    *Delirium Hoppy Loft – Bieren van microbrouwerijen en craftbieren
    dan hebben we nog een
    Floris Bar om Absint en Whisky te degusteren,
    de Floris Garden een bar voor Rum en cocktails te proeven
    en tot slot Floris Tequila een bar met 500 tequila’s en Mezcals.

























    Delirium

    "bewustzijnsverlaging veroorzaakt door een organisch defect,
    vaak gepaard gaand met het optreden van wanen of hallucinaties"
    Dit is een Delirium.
    De kans zit er dik in dat u dit zou kunnen voorhebben 
    als u één honderdste drinkt van wat ze hier in huis hebben!











    Allemaal Indrukwekkend. Maar wat ons het meest interesseert
    is het taphuis om er een Deliria te proeven (het zusje van de Delirium).
    Een bier van 8,5%Alc.Vol. gebrouwen door vrouwen
    en daarna nog een een lekkere oude geuze in de kelder.










    Een Deliria op correcte wijze getapt in het Taphouse!




    Deliria verschilt in verschillende opzichten van
    haar grote broer Delirium Tremens:
    Deliria is lichter van kleur, bevat vier graansoorten,
    drie hopsoorten en een andere gist.
    Broer en zus hebben wel gemeen dat het om een blond bier gaat,
    8,5 procent alcohol bevat en een koriandertoets
    kan worden ontdekt in de smaak.







    Helder blond bier
    Met dikke getapte schuimkraag
    De neus is fruitig (citrus)

    De smaak is moutig en
    licht hoppig
    met een minieme zoete toets.
    Een mooie bitterheid in de achtergrond.
    Zacht en mals
    Fruitige toetsjes van citrus
    Het bier laat zich vlot degusteren en
    is mooi in balans.
    Wie spreekt er nog van zoete vrouwenbieren?





    Van Deliria werd maar 150 hectoliter gebrouwen.
    Het bier werd zoals verwacht heel snel uitverkocht.
    Maar niet getreurd lezeressen van mijn blog.
    Op zaterdag 25 januari 2014 organiseert Brouwerij Huyghe
    na de succesvolle eerste editie opnieuw een Bier en Vrouw-dag.
    Alle vrouwen die graag kans maken om mee te brouwen
    kunnen meer informatie vinden op
    www.delirium.be/deliria











    Deze Deliria viel ook bij deze dame en heer (Bernard) in de smaak!


























    Het Delirium café is niet alleen een lust voor de smaakpapillen.
    Ook het décor nodigt u uit om er meer dan één biertje te degusteren.
    De muren en plafond hangen vol oude geëmailleerde reclameborden,
    affiches van weleer en kleurrijke lichtreclames.
    De grote houten vaten in de kelder dompelen u onder in een wereld van
    bieren en binnen-en buitenlandse sterke dranken.






    Uit dit lijvig boek kun je uw biertje kiezen!






    Bernard was een tevreden man.  ook twee biertjes van zijn
    Eutropius brouwerij konden gedegusteerd worden in deze kelder.
    Een Stout Bruintje en een Vinkenier 33 of 75 cl!






    Brussel verlaten zonder een oude geuze gedegusteerd te hebben,
    dat zouden we ons zelf nooit vergeven hebben.
    We bestelden nog een 75cl fles Lou Pepe 2006 van
    Familiebrouwerij en stekerij Cantillon uit Anderlecht.
    Lees het verhaal van Lou Pepe
    http://www.cantillon.be/br/2_109






    Vakkundig ingeschonken door de barman van dienst.







    Dit is Brusselse Champagne
    Koperkleurig met nog een fijn laagje wit schuim.
    Bescheiden koolzuurpareling
    Aroma is matig zuur (citroen) groene appel, druiven en eikenhout.
    Ook de smaak is licht zurig. wat fruitigheid en eik
    Droge afdronk.
    Lekkere oude geuze






    Vooraleer Brussel te verlaten, nog een blik op de grote markt
    met zijn statig Brouwershuis






    INFO :
    Delirium Café Impasse de la Fidélité, 4A -
    1000 Brussels
    http://www.deliriumcafe.be/







    17-01-2014 om 00:00 geschreven door William Roelens


    13-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwerij Bavik wordt brouwerij De Brabandere en lanceert 1894.



    Brouwerij Bavik wordt brouwerij De Brabandere
    en lanceert 1894.









    Bavik keert ter ere van haar 120ste verjaardag terug naar de naam
    ‘Brouwerij De Brabandere’.
    In 1990 nam Brouwerij De Brabandere afscheid van haar originele naam
    en werd toen omgedoopt tot brouwerij Bavik.
    Een kwarteeuw later vist Albert (Bert) De Brabandere,
    die het bedrijf zijn vijfde generatie in zal leiden, de eerste naam terug op.












    Ignace De Brabandere



    “In 2014 viert de brouwerij haar 120ste verjaardag.”
    zegt Ignace De Brabandere.
    “Dit was de ideale gelegenheid om de eigen strategie onder de loep te nemen,
    op zoek te gaan naar onze authenticiteit en onze waarden te herbepalen.”





    Jo Libeer,
    gedelegeerd bestuurder van VOKA.
     




    De persconferentie werd ingeleid door de heer Jo Libeer,
    gedelegeerd bestuurder van VOKA. (Vlaams Netwerk van Ondernemingen) .
    Hij besprak er zijn visie over de noodzaak van een doordachte lange
    termijn strategie bij Vlaamse familiebedrijven.
    Brouwerij De Brabandere past precies in het plaatje.







    Pers en genodigden.






    Albert (Bert) De Brabandere





    “Na een externe enquête en een intern onderzoek in samenwerking
    met vele mensen die de brouwerij steunen sinds jaar en dag,
    hebben we onze waarden kunnen distilleren en in een gepast verhaal kunnen gieten.
    Dit verhaal wordt gevisualiseerd in een nieuwe visual identity van de brouwerij”
    vult zoon Albert De Brabandere aan.






    Brouwmeester Chris Van Acker




    Enkele jaren terug investeerde Ignace De Brabandere
    meer dan vier miljoen euro in nieuwe installaties,
    die de brouwcapaciteit in een klap verdrievoudigden.
    Brouwerij De Brabandere boekte in 2013 een omzet van 19 miljoen euro
    en produceerde 180.000 hectoliter dranken
    vertelde ons brouwmeester Chris Van Acker.






    vlnr : Christian Deglas (Journalist), Ignace De Brabandere,
    Theo Vervloet, voorzitter van de federatie van de Belgische Brouwers en
    brouwmeester Chris Van Acker.







    Yves Benoit brouwmeester en product manager





    Yves Benoit brouwmeester en product manager nam ons mee naar de productiehal.
    De nieuwe opslagtanks hebben elk een capaciteit van 110.000 liter.
    Er zijn ook twee tanks van elk 20.000 liter bij voor het stockeren van gist.
    Met deze investering is het project van de nieuwe productiehal volledig afgerond.
    Er werden vroeger al vijf tanks geplaatst met dezelfde capaciteit als van de drie
    Die zijn allemaal nodig om de verkoop van de bieren in binnen-en buitenland
    te kunnen opvolgen.






    Prof. Gert Derouck gaf uitleg over het nieuwe bier





    Tenslotte werden we in de foederzaal verwacht waar een nieuw bier ons opwachtte.
    Ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan van de brouwerij
    werd de limited edition 1894 gebrouwen.
    “Vijf generaties van gedurfd familiaal ondernemen, met trots gebotteld in een unieke fles.
    Een brouwerij waarin mensen gepassioneerd samenwerken,
    echte waarden de authenticiteit bepalen en kwaliteit door innovatie primeert.
    Deze 3 strategie-pijlers garanderen dat in Bavikhove
    bier gebrouwen wordt voor kenners.
    Daarmee is 1894 de verwezenlijking van het verhaal van de brouwerij.”
    zeggen vader en zoon De Brabandere trots.











    Brouwerij De Brabandere houdt reeds 120 jaar vast aan de traditie
    om enkel gebruik te maken van aromahop.
    Daarnaast is de brouwerij ook gekend voor de oude eiken foeders
    waarin het bier 2 jaar rijpt.
    Voor de ontwikkeling van 1894 hebben de brouwers deze
    beide eigenschappen samengevat in één meesterwerk.
    “Dit jubileumbier is een gewaagde combinatie van een stevig gehopte tripel
    en uitmuntend verfrissend foederbier, volwaardig nagegist in de fles.


    Albert en vader Ignace De Brabandere proefden met trots hun nieuw bier











    Huis Van Wonterghem uit Kuurne zorgde voor een 
    uitstekende receptie met heerlijke creaties.





    Spies focaccia met pancetta & geconfijte sjalot






    Ook een vrouwelijke journaliste kon het nieuwe bier 1894 wel smaken






    Crostini gemarineerde mozzarella di buffala






    Vader en zoon De Brabandere klinken samen met
    Ben Vinken (Hoofdredacteur Bierpassie) op het succes






    Pont Neuf aardappel, tartaar van rund met mosterdespum






    Bordje rundcarpaccio met pesto en focaccio





    Toast tonijn met mascarpone en gember






    Het Jubileumbier 1894 (8% Alc.Vol.) is een gewaagde combinatie van een stevige
    met aroma gehopte tripel en uitmuntend verfrissend foederbier.
    Hij bier is zacht en mals waar een moutend begin en een 
    licht zurig einde voor een perfecte harmonie zorgen.
    Het is een uitstekende aperobiertje die de
    smaakpapillen koestert.



    Om ten volle te kunnen genieten van dit complex gehopte bier adviseren
    de brouwers om het vers te degusteren.
    De exclusieve met goud bedrukte Spumante-fles, waarin dit bier gebotteld wordt,
    zal in België te koop zijn vanaf half januari.






    Uw verslaggever geniet met Marc Mertens (Hoofdredacteur De Zytholoog) van
    een lekkere 1894












    Bij het verlaten van de brouwerij was de naamsverandering al doorgevoerd


    De naam Bavik verdwijnt niet helemaal. Het merk blijft behouden voor het pilsbier
    dat ondanks de dalende vraag het paradepaardje blijft van de brouwerij.

    Opvallend is ook dat de brouwerij mogelijk een aantal merken en producten zal schrappen,
    omdat uit de bevraging ook bleek dat het assortiment te breed is.
    Zo verdween ‘Wulps Blondje’ al uit het gamma, en mogelijk zal er ook gesneden worden
    in de reeks ‘Petrus’.
    De brouwerij heeft onder meer ook de bieren ‘Wittekerke’ en ‘Kwaremont’ i
    n de portefeuille, en produceert ook frisdrank en wijn.




    INFO :

    Brouwerij De Brabandere

    Rijksweg 33
    8531 Bavikhove (Harelbeke)

    tel: 056-71 90 91
    fax: 056-71 15 12
    Email: info@brouwerijdebrabandere.be







    X

    13-01-2014 om 00:00 geschreven door William Roelens




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!