Inhoud blog
  • 39ste Dinsdagnamiddag proeverij
  • Tripels 53 - Piro Tripel - Stien Tripel - Suprise gouden tripel
  • 37 ste Dinsdagnamiddag proeverij - Durboyse Blonde - Memphis Belle La Petite - Daison des Ambrumes - Saison de Bièrepassion - Durboyse Triple - Memphis Belle
  • IN HET SPOOR VAN NICO MATTAN - Familierestaurant De Barbier (Dranouter)
  • 5 bieren 152 - Bux Cherry - Not listening - St.Barbara - Tempeliers - Valeire diversBux Cherry - Not listening - St.Barbara - Tempeliers - Valeire divers
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per maand
  • 10-2024
  • 07-2024
  • 06-2024
  • 05-2024
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 03-2006
  • 05-1984
  • 05-1983
    Gastenboek
  • Bieren waar ik nog nooit van gehoord heb. Schol!
  • Zegen op deze vrijdag middag op naar het weekend
  • Mooi fotoblog!
  • Een vrijdag bezoekje
  • Met aandacht gelezen!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Bierblog



    26-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26ste Dinsdagnamiddag proeverij : Schouderklop - Opkikker IPA - M Blonde Ale - Dikke duim – Père Glorieux Speciale – Rodenbach Red Tripel




    26ste Dinsdagnamiddag proeverij



    Schouderklop - Opkikker IPA - M Blonde Ale - Dikke duim –
    Père Glorieux Speciale – Rodenbach Red Tripel







    Voordrachtgever Geroen Vansteenbrugge en ik William Roelens komen regelmatig de dinsdagnamiddag samen om enkele nieuwe biertjes te proeven.

    Waarom op dinsdag? Het zou kunnen dat de Nederlandse naam ‘dinsdag’ genoemd is naar de ‘dingen’ zoals vroegere voorlopers van rechtsgedingen of rechtszaken genoemd werden.

    Het woord 'ding' verwijst in deze betekenis ook weer naar Tyr als God van de rechtspraak. Daarom zullen we de biertjes eerlijk bespreken naar wat onze ogen, neus en smaakpapillen te vertellen hebben.

    Op deze blog vermeld ik onze bevindingen onder de titel ‘Dinsdagnamiddag proeverijen’

    Poperingse voordrachtgever Edwin Ghequire kwam voor het eerst meegenieten en had een bijzondere fles bij!


     

    We proefden 4 bieren van Brouwerij Vossen met de Meynen verdeeld door Brewingbox,

    ‘Père Glorieux Speciale’ het nieuwe biervan Brouwerij Bassanina (Smetlede) waarvoor dank aan brouwer Bart De Wolf

    en de nieuwe Rodenbach Red Tripel die Edwin meebracht met heel veel dank aan
    Rudy Ghequire Directeur Brouwerij Rodenbach!









    Schouderklop (4,5%Alc.Vol.)








    Wazig blond bier met een witte schuimkraag
    Vlotte koolzuurdoorstroming

    Aroma is fruitig
    Moutig
    Granig
    Matige Hoppigheid
    De eerste slokjes zijn licht zurig
    Het bier komt meteen fris over
    Fruitige nota’s van citrus
    Licht bittertje dwarrelt er doorheen
    Mooi in balans
    Lichtbittere afdronk
    Een verfrissende starter!









    Opkikker IPA (6,5%Alc.Vol.)








    Goudblond licht wazig bier met een romige witte schuimkraag

    De neus is fruitig
    Citrusaroma
    Licht tropisch
    Moutige toetsen
    Hoppigheid

    De aanzet is fruitig
    Lichte bitterheid komt opzetten
    Perzik - Sinaas
    Niet zo volmondig
    In evenwicht
    Zacht van smaak
    Lichtbittere afdronk
    Toegankelijke IPA









    M Blonde Ale (7,0%Alc.Vol.)







    Blond bier met een romige witte schuimkraag

    Moutig
    Kruidige neus
    Koriander

    Zoete aanzet
    Moutige prikken
    Zacht
    Iets plakkerig
    Granig
    Kruidige toetsen
    Koriander
    Vlierbloesem
    In balans 
    Zoete afdronk
    Degusteert vlot
    Niet slecht maar ook geen hoogvlieger!









    Dikke duim (8,5%Alc.Vol.)







    Koperkleurig bier met een witte schuimkraag
    Vlotte koolzuur doorstroming

    Zoete neus
    Moutig
    Granig
    Banaan

    De aanzet is zoet
    Fruitige prikken komen naar boven
    Banaan/Sinaas
    Lichte alcoholwarmte
    Evenwichtig
    Zoete afdronk
    Fruitige tripel
    Mocht toch iets bitterder zijn





    Met dank aan Geroen








    Père Glorieux Speciale (7,0%Alc.Vol.)






    Donker amberkleurig bier met een romige beige schuimkraag

    Moutige neus
    Brood
    Karamel
    Lichte hoppige prikken in de achtergrond

    De eerste toetsen zijn karamel
    Moutige toetsen
    Koekjes
    Tikje donkere chocolade
    Tikje nootachtig
    Granig
    Lichte hoppigheid komt naar boven en brengt evenwicht
    Bittere afdronk
    Karaktervol lekker bier









    Rodenbach Red Tripel (8,2%Alc.Vol.)






    Roodbruin bier met gebroken witte schuimkraag

    Het aroma is vineus
    Fruitig
     Karamel
    Tikje hout

    De aanzet is zoet
    Honing
    Likje vanille?
    Lichtzurige toetsen
    Romig
    Rood fruit (Kersen)
    Houtprik
    Zacht
    Degusteert vlot
    Voor mij een fantastische lichtzure tripel!



    Groeten
    Geroen, Edwin en William









    26-10-2021 om 00:00 geschreven door William Roelens


    12-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opendeur bij The Brew Society




    Opendeur bij The Brew Society













    'The Brew Society' in Heule vierde onlangs hun 5-jarig bestaan. Ze hielden daarom twee opendeurdagen. Op zondag 3 oktober 2021 t.g.v Open bedrijvendag en maandag 4 oktober voor bierjournalisten en
    mensen uit de horeca.

    Geroen Vansteenbrugge, Edwin Ghequire en ik kregen een rondleiding door de brouwerij van zaakvoerder en brouwer Olievier Desmadryl. We werden vergezeld door bierkenner Johan Wanne Madalijns en 2 toffe herbergiers! Na de boeiende rondleiding genoten we van allerlei lekkere hapjes en mochten we proeven van hun eigen gamma bieren.
    Een dag om nooit te vergeten.









    De Brouwzaal






    The Brew Society is een brouwersgemeenschap voor bierondernemers. De brouwerij, gevestigd in Heule bij Kortrijk, helpt bij het ontwikkelen en op de markt brengen van diverse bierprojecten voor ambachtelijke brouwerijen ciderproducenten en andere drankenbedrijven met behulp van geheel nieuwe apparatuur.








    Wortkoeling en verluchting




    De brouwerij brouwt zowel bieren van lage gisting als bovengisting ale’s, en produceren tussen de 50 en de 500 hectoliter per dag. Ze werken biologisch en ecologisch met lokale landbouwers en 100% Belgische producten, waardoor ze hun bieren volledig biologisch gecertifieerd op de markt kunnen brengen.








    Ze kunnen om de 2 uren een nieuw brouwsel van 60hl (6000 liter) opstarten.
    Per volle productiedag produceren ze gemiddeld 240hl bier. Dit kunnen ze optrekken tot 540 hl







    Volle aandacht voor Olivier














    De brouwerij staat ​​voor kwaliteit, vakkennis en innovatieve brouwprocessen.
    Ze bieden een 360°-service: receptontwikkeling, brouwen, bottelen, inblikken,
    verpakken en verkoopondersteuning.








    Per brouwsel (afhankelijk van de biersoort) gebruiken ze +/- 1000kg mout















    De brouwmeester en zijn team hebben meer dan 15 jaar ervaring.
    Ze kunnen pils en bier brouwen van 20HL-batches in hun microbrouwerij
    tot 120 HL-batches in hun hoofdbrouwerij.












    We werden onderweg verrast met  een versgetapt pintje  rechtstreeks vanuit de grote tank.
    Een versere pint bestaat niet: Het bier is nog niet gebotteld.
    Olivier noemde het een groene pint. Hij proefde eerst of het in orde was!













    Fermentatietanks
    394.000 liter
    4 x 5000 liter
    3 x 6000 liter
    3 x 12000 liter
    5 x 16000 liter
    4 x 60.000 liter

    Ofwel 1 900 000 flesjes Martha per maand









    De bottellijn
    8000 flessen per uur

    10.000 Blikken per uur
    Er passeerden dit jaar al 9.000.000 flessen






    Hun nieuwe conservenlijn maakt het ook mogelijk om bieren of andere dranken in blik op de markt te brengen. Dankzij hun brouwlaboratorium & analytische diensten controleren ze debieren en dranken ter plaatse.






    De Foederzaal




























    Foederzaal omvat

    Foeders
    4 x 10 000 liter
    6 x 4 000 liter 

    Rijpingstanks
    9 x 9 000 liter

    Helder bier tanks
    5 x 12 500 liter
    1 x 8 000 liter



















    Na de rondleiding kon men genieten van diverse hapjes en natuurlijk hun eigen bieren
    De Marthabieren, XII Flemish Red Ale, XX Pale Grand Cru,
    Zeven Zonden Gula, Zeven Zonden Invidia, Zeven Zonden Luxuria, Zeven Zonden Superbia en
    Zeven Zonden Ira










    Brouwer en clown Koen Hugelier wuifde ons uit!






    Bedankt Brew Society voor deze leerrijke en informatieve dag

    The Brew Society
    Kortrijksestraat 103A,
    8501 Kortrijk
    The Brew Society | Brouwerij te Heule






    Groeten
    William











    12-10-2021 om 15:19 geschreven door William Roelens


    10-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRIPELS 33 - Douf Tripel - Enfant Teriple hiver - Zieke Geest






    TRIPELS 33



    Douf Tripel - Enfant Teriple hiver - Zieke Geest




    Ik ben niet de enige die graag weer eens naar een tripel verlang. Hier en daar hoor en lees ik van bierkenners die de IPA’s , Session IPA’s, DIPA’s, Neipa’s en Apa’s even links laten staan en zich weer op het proeven van klassiekers toeleggen.

    Niet dat ze tegen de allernieuwste creaties zijn integendeel… maar… eerlijk?
    Er zitten daar soms bieren tussen die maar over één enkele smaak meer beschikken en dit is hop, hop en nog eens hop.
    De smaak en het aroma van de gist komt u in sommige bieren nog nauwelijks tegen.
    Een goed gebrouwen bier moet ook uw reukorgaan en smaakpapillen verwennen en vertroetelen zodat u zin krijgt in nog eentje!
    Ik had me voorgenomen om regelmatig eens een klassieke tripel terug te proeven.
    Daarom zal ik op mijn BIERblog enkele tripels bespreken die ik deze zomer heb genuttigd thuis of op een terras.



    DE NAAM TRIPEL
    Van waar de naam Tripel komt is onduidelijk maar wat zeker is, is dat de naam de kracht van het bier aangeeft. De naam zou kunnen komen van de Abdij van Westmalle want de Tripel Westmalle kwam al uit in 1934.
    Dat het van de krijttekens op tonnen uit de Middeleeuwen zou komen is ook best mogelijk. Want de tonnen waren in die tijd gekenmerkt door kruisen naargelang het gebruik van de hoeveelheid grondstoffen. Op de tonnen van tafelbier of bier voor de minder bedeelden stond één kruis. Rijkere gasten konden proeven uit een ton gekenmerkt met twee kruisen (Dubbel) en die met drie kruisen (Tripel) waren bestemd voor de speciale gasten of voor vader Abt.

    Tripel is een bovengistend vrij zware biersoort met een alcoholpercentage (bepaald door de hoeveelheid granen en suikers) tussen 7% en 10%. Het is hergist op fles.
    De kleur is over het algemeen blond tot goudblond alhoewel er ook donkere Tripels bestaan! Denk maar aan Triple Brune van Abbaye de Landelin gebrouwen door Les Brasseurs de Gayant of de Nederlandse Kraaike Tripel.








    Doef Tripel (8,5%Alc.Vol.)
    Doefbrouwerij – Braschaat
    In samenwerking met brouwerij Craywinkelhof - Lubbeek







    Amberkleurig helder bier met een witte schuimkraag

    Zoet moutig aroma
    Koriander
    Even fruitige prikken
    Kruidig
    Lichte hopbitterheid in de achtergrond

    De eerste slokken zijn zoet
    Karamel
    Scherpe toetsen
    De kruidigheid komt boven
    gevolgd door een lichte bitterheid
    Geen fruitigheid in de smaak
    Weinig evenwicht
    Droge afdronk
    Kruidige nasmaak


    Met dank aan Geroen Vansteenbrugge









    Enfant Terriple d’Hiver (8.8%Alc.Vol.)
    Brouwerij De Leite uit Ruddervoorde







    Dat Luc Vermeersch een creatieve Duizendpoot is in de bierwereld bewijst zijn nieuwe tripel!
    Net als zijn kunstzinnige familie is hij bezig met zijn eigen bierkunst!
    Elk jaar komt hij met iets nieuws op de proppen
    Nu heeft hij zijn eigen winterbier met Whisky op de biermarkt gebracht.
    “Enfant Terriple d’Hiver”
    U denkt dat het een bier van hoge alcohol is? Integendeel met zijn 8,8Alc.%

    Is het een warm bier met heel veel smaak!
    Het bier vertoefde op kruiken en eik. De Whisky komt van  Filliers Distillery uit Deinze












    Donkerblond wazig Bier met witte schuimkraag.

    Hoppige neus

    Fruitig

    Licht bittere aanzet
    Met een lekkere fruitigheid
    Toch een zoetje honing en kaneel
    Lichte alcohol toets
    Vanille
    Whiskey duidelijk aanwezig
    Hout
    Zacht
    Bitterheid neem toe
    Droge zoete afdronk
    Topper!










    Zieke Geest Tripel (8.0%Alc.Vol.)
    Brouwerij Vleesmeester Boechout - Antwerpen






    Zieke Geest is tot stand gekomen samen met de bekende Belgische komiek Philippe Geubels.





    Goudkleurig wazig bier met een vlotte koolzuurpareling

    Moutig zoete neus
    Fruitig Banaan

    Lichtbittere aanzet
    Kruidige prikkels
    Koriander
    Harde smaak
    De fruitigheid komt boven
    Licht hoppig
    Niet zo in evenwicht
    Fruitige afdronk
    Slecht? Nee maar
    Er bestaan betere tripels




    Groeten
    William






    10-10-2021 om 16:28 geschreven door William Roelens


    05-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hopprijskamp 2021



    Hopprijskamp 2021


    Op 1 oktober vond in het Stadhuis van Poperinge de proclamatie plaats van de hopprijskamp 2021.
    Naast Burgemeester Christof Dejaegher was ook schepen van landbouw Kris Notebaert, Paul Stockman (Vertegenwoordiger Plattelandsontwikkeling – Hopproject bij de stad Aalst), Marc Strubbe ex-voorzitter van de Kortrijkse brouwers en talrijke hoptelers aanwezig.





    Schepen Kris Notebaert




    Schepen Kris Notebaert bedankte nog de 100-tal geïnteresseerde vertegenwoordigers van 40 brouwerijen, 4 hogescholen en een 6-tal firma’s die aanwezig waren op de dag van Toeren rond Hoppeboeren. Ook een dankwoord aan de hoptelers die de deuren van hun hopbedrijf openden tijdens deze dag.
    De belangrijkste doelstelling van dit evenement was voornamelijk aantonen dat de Belgische hopteelt niet blijft stilstaan en ook mee evolueert en investeert in nieuwe technieken en rassen.







    Op de foto : Peter Cleenewerck administratief medewerker Hopmuseum die de genodigden verwelkomde.
    Paul Stockman (Vertegenwoordiger Plattelandsontwikkeling – Hopproject bij de stad Aalst)

    Marc Strubbe brouwer en ex-Voorzitter van de Kortrijkse Brouwers









    Burgemeester Christof Dejaegher overhandigde de respectievelijke diploma's uit.







    Talrijke hoptelers met hun familie waren aanwezig




    Een vlottere communicatie met de Belgische brouwerijsector bracht immers aan het licht dat er wel degelijk belangstelling bestaat voor één of meerdere nieuwe “Belgische” hopvariëteiten. Dit ‘HopBel’-project werd verleden jaar opgestart en loopt tot juni 2022. Dit eigen veredelingsprogramma, waarin hoptelers samenwerken met verschillende instituten en de brouwerijwereld, heeft als doel eigen plaatselijke hoprassen te ontwikkelen om een sterkere positie op de hopmarkt te verwerven.






    Verscheidene mensen werden gelauwerd







    Drie jonge hoptelers mochten een pakket Oostvlaams bier in ontvangst nemen





    Zowel brouwers als hoptelers hebben immers hun eigen wensen en verzuchtingen voor één of meerdere nieuwe variëteiten: rendabele opbrengst, goede brouweigenschappen, ziekteresistent, klimaatrobuust, enzovoort. Vandaar de aandacht voor communicatie en interactie met het doelpubliek, hoptelers en brouwers, tijdens de verschillende workshops. Zo werd er op donderdag 26 augustus, met een aantal hoptelers, een bezoek gebracht aan de proefvelden van Inagro om daar enkele nieuwe rassen te beoordelen.









    Alle hopvariëteiten kunnen in België geteeld worden, doch enkel deze die niet onder licentie zijn mogen effectief aangeplant en geteeld worden. Op vandaag worden er in de regio Poperinge - Westhoek ongeveer 35 verschillende rassen geteeld.

    Eind dit jaar loopt het microproject ‘Durahop – Duurzame hop over de grenzen heen’ ten einde. Dit project bestaat uit twee acties; enerzijds het organiseren van grensoverschrijdende bedrijfsbezoeken om duurzame teelttechnieken van elkaar te leren en anderzijds het gebruik van toestellen om de hop sneller te analyseren.










    Op vrijdag 20 augustus werden de grensoverschrijdende bedrijfsbezoeken georganiseerd. We waren met een 45-tal deelnemers uit o.m. Wallonië, Vlaanderen en Noord-Frankrijk. Tijdens dit bezoek leerden we niet alleen de bedrijven maar ook de telers beter kennen.















    De winnaars en gelauwerden Hopprijskamp 2021
    vnlr.Elien Rosseel, Christof Dejaegher, Hannes Lagache,Wilfried Baes, Luc Lagache, Rob Lagache, Annebelle Vandenbroucke,
    Kris Noterbaert, Johan Derycke, Gerda Lefevere, Johan Rosseel en Eric Lagache


    Laureaten Hopprijskamp 2021


    Diploma Cascade

    1e plaats met 92 punten: Derycke Johan, Kapellestraat 54, 8978 Watou

    2e plaats met 89 punten: Lagache Rob, Mesenstraat 191, 7784 Waasten

    Diploma Challenger

    1e plaats met 89,5 punten: Rosseel Johan, Provenseweg 92, 8970 Poperinge

    2e plaats met 89 punten: Baes Wilfried, Visserijmolenstraat 5, 8970 Poperinge

    Diploma Diversen Aromahop

    1e plaats met 89,5: Lagache Rob, Mesenstraat 191, 7784 Waasten

    2e plaats met 88,5: Dewael Jean, Sint-Martinustraat 30, 1700 Sint-Martens-Bodegem

    Diploma Diversen Bitterhop

    1e plaats met 90 punten: Lagache Hannes, Sint-Pietersstraat 12, 8970 Poperinge

    Diploma Golding

    1e plaats met 89,5 punten: Lagache Rob, Mesenstraat 191, 7784 Waasten

    2e plaats met 84 punten: Beddeleem Joost, Abeelseweg 157, 8970 Poperinge

    Diploma Hallertauer Mittelfrüher

    1e plaats met 88 punten: Lagache Rob, Mesenstraat 191, 7784 Waasten

    2e plaats met 87 punten: Palm Breweries

    Diploma Magnum

    1e plaats met 90 punten: Boeraeve Bart, Provenstraat 8, 8970 Poperinge

    2e plaats met 89,5 punten: Lagache Rob, Mesenstraat 191, 7784 Waasten

    Diploma Target

    1e plaats met 92 punten: Lagache Hannes, Sint-Pietersstraat 12, 8970 Poperinge

    2e plaats met 89 punten: Rosseel Patrick, Westvleterseweg 14, 8970 Poperinge



    Tijdens de Hopkeuring van dinsdag laatst werden er 70 hopstalen ter keuring aangeboden.
    De hopstalen staan tentoon in het HOPmuseum




    Groeten
    William




    05-10-2021 om 11:27 geschreven door William Roelens




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!