Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    19-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - Patro Eisden Maasmechelen

    19.11.2017: E. Aalst - Patro Eisden Maasmechelen: 2-0

    Na enkele pogingen van beider zijden kopte Bangoura de voorzet van De Rock tegen de netten (21'). Twee minuten later was 't weer bingo voor de thuisploeg.  De Neve kopte raak en zette de 2-0 op het scorebord. Daar bleef het bij, ondanks verdere pogingen om enerzijds de voorsprong verder uit te diepen of anderzijds de aansluiter te kunnen treffen, maar Van Den Noortgaete hield dus de 0. 

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Yala Lusala (83' Van Tricht), Diarra, Mitu, De Neve, Geenens J., De Rock (90' Claeys), Verstraeten (78' De Man), Bangoura en Gyselinck.

    16.11.2017: De werken aan de staantribune voor de thuissupporers schieten goed op. Deze week werden alle treden van de nieuwe staantribune gelegd en werd gestart met het hekwerk. Volgende week begint de firma Cos aan de eindfase met het plaatsen van de volledige dakstructuur, de zeilen, reclamepanelen en het klank- en lichtwerk. Daarna kan de veiligheidsinspectie gebeuren. De inhuldiging vindt plaats op 3 december. Foto's zijn er op de website

    19-11-2017 om 20:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    11-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: KSV Oudenaarde - E. Aalst

    11.11.2017: KSV Oudenaarde - E. Aalst: 4-0

    Sint-Maarten was niet mee, precies.  Gyselinck verloor het duel van Coulibaly en de aanvaller trapte de 1-0 tegen de netten (22'). Verstraete kwam centraal alleen voor doel en werkte beheerst af (50'). 64' Enkele Eendracht-supporters begaven zich op de looppiste rond het veld en dreigden het veld te betreden. Scheidsrechter Windels legde de match dan ook stil en stuurde iedereen naar binnen. De EA-voorzitter probeerde de gemoederen samen met enkele andere bestuursleden te bedaren. Dit is wel betreurenswaardig, maar, afwezig zijnde, vraag ik me af of het kwam doordat alleen EA-spelers een gele kaart getoond kregen (64'). Coulibaly kopte een corner tegen de touwen (74'). De kelk moest tot op de bodem geledigd worden toen Van Waeyenberghe raak trof (88').

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Mitu, De Neve (78' Van Tricht), Geenens J., De Rock, Verstraeten, Geenens F., Bangoura, De Koker (45' Yala Lusala) en Gyselinck (69' Diarra).

    10.11.2017: Aan de foto's op de website te zien, krijgt de staantribune voor het thuispubliek steeds meer vorm: de bodems voor de tredes zijn al voor een kleine gedeelte bevestigd. 

    08.11.2017: De werken aan de tribune voor de staanplaatsen van het thuispubliek schieten goed op. Na het gieten van het beton is de firma Cos vorige week van start gegaan met de tweede fase van de opbouw van de nieuwe staantribune. Na de nodige boringen werden de sokkels geplaatst, waar deze week het geraamte van de tribune moet opkomen. Op de website van Eendracht Aalst staan foto's van de werken.

    11-11-2017 om 22:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    05-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - SK Lommel

    05.11.2017: E. Aalst - SK Lommel: 0-3

    Waar ik wat voor gevreesd had, is dus uitgekomen, al had ik niet echt verwacht dat Van Den Noortgaete driemaal de bal uit zijn doel moest halen. Neven trapte de 0-1 tegen de netten (15').  Na een hoekschop ging de poging van Sula via het been van Brebels in doel (31').  Van Den Noortgaete kreeg de bal niet onder controle en Sula strafte het slippertje af (60').  Intussen probeerde Eendracht ook te scoren, maar het geluk stond De Neve, De Coninck, Mitu, De Rock en Verstraeten niet bij.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck (76' Diarra), Mitu, De Neve, Geenens J., De Rock, Verstraeten, Geenens F., Bangoura, Mertens (64' Gyselinck) en De Koker (64' Yala Lusala).

    05-11-2017 om 16:55 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    28-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: ASV Geel - E. Aalst

    28.10.2017: ASV Geel - E. Aalst: 0-1

    De kansen gingen wat over en weer tot kort voor de rust Geel een strafschop toegekend kreeg wegens handspel maar Van Den Noortgaete ging naar de goede hoek en stopte de elfmeter van Christiaens! (44'). De tweede helft was ongeveer 10 minuten oud toen Mitu van de sokken gelopen werd en de bal ging op de stip voor Eendracht! (54') De Rock zette feilloos om.  

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Mitu (92' Amazou), De Neve, Geenens J. (77' De Man), De Rock, Geenens F., Bangoura (79' Diarra), Mertens, De Koker en Gyselinck.

    25.10.2017: Toen ik zondag jl. in het stadion was, zag ik dat voor de bezoekers die liever bleven staan, tribune I wel beschikbaar was, maar daarnaast stond geen gebouw. Daar komt weldra verandering in. Deze week wordt een grote stap richting nieuwe staantribune gezet. Na de graafwerken van vandaag volgen donderdag en vrijdag het bekisten en het gieten van het beton. Vanaf volgende week start de firma Cos met de effectieve opbouw. De aanpalende I-tribune, die een capaciteit heeft van ca. 450 plaatsen en momenteel dus nog gebruikt wordt voor de bezoekers, zal in een latere fase opschuiven tot aan de zijlijn. Op die manier kan ze nog ingezet worden. Daardoor zal ook de nieuwe sfeertribune iets meer in de richting van het scorebord geplaatst worden. Op expliciete vraag van de voornaamste tribunesponsor zal de officiële inhuldiging plaatsvinden op 3 december, dan komt RSC Châtelet-Farciennes op bezoek. De exacte timing van de oplevering zal nu afhangen van de vooruitgang van de werken de komende dagen en weken. 

    28-10-2017 om 22:14 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    22-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - Berchem Sport

    22.10.2017: E. Aalst - Berchem Sport: 1-0

    Ik was eens gaan kijken en na een poosje dacht ik: "Ik heb mijn wedstrijd weer eens uitgekozen" tot de match ongeveer een kwartier bezig was. Toen begon Eendracht haar kansen vlugger op elkaar te laten volgen. Beide ploegen begonnen dus aarzelend aan de wedstrijd en pas na tien minuten waren de bezoekers voor het eerst in de wedstrijd gevaarlijk maar Van Den Noortgaete was goed bij de les. Amper een minuut later toonde dezelfde Van Den Noortgaete zijn klasse met een uitstekende tussenkomst toen hij gevat in de voeten van de doorgebroken Van Kruyssen dook. Iets voorbij het kwartier kwam Eendracht pas echt opzetten, De Rock stuurde Mitu alleen door maar het schot van de pijlsnelle aanvaller strandde op de vuisten van doelman Appels. De eerste helft verliep voor het overige vrij evenwichtig. De bezoekers hadden het meeste balbezit en Eendracht toonde het meeste doelgevaar. Een kopbal van Geenens ging niet zo gek ver over en een een doelpunt van diezelfde Geenens werd wegens buitenspel afgekeurd. Op slag van de rust brak Mitu op kracht en snelheid nog eens door de bezoekende defensie maar zijn actie kreeg geen succesvol vervolg en de bal werd alsnog ontzet.

    De tweede helft begon ongeveer identiek als de eerste. Beide ploegen vrij afwachtend en een eerste kans voor de bezoekers. Van Kruyssen dribbelde zich goed vrij en leek te gaan scoren maar gelukkig stond een Eendracht-been in de weg. Op het uur nam Eendracht de wedstrijd echt in handen. Eerst werd een doelpunt van Mitu omwille van een onduidelijk reden afgekeurd (de ref had het snel verkorven bij het thuispubliek, de aanslagen op Mitu leek hij aanvankelijk niet erg te vinden). Even later werd Bangoura gevloerd door doelman Appels toen de bonkige spits de bal van de doelman ontfutselde. De scheidsrechter gaf geen strafschop. Dat gaf hij even later wel toen De Neve in de bezoekende zestien onderuit werd geduwd. De Rock zag zijn elf meter echter gestopt door de uitstekend keepende doelman Appels. Toch kreeg Eendracht wat het verdiende. Op hoekschop van De Rock buffelde Bangoura Eendracht op voorsprong. De stevige spits bekroonde zo zijn goede wedstrijd met een knap doelpunt (79'). De laatste tien minuten poogde Berchem de scheve situatie nog recht te zetten maar buiten een kopballetje naast het doel van Van Den Noortgaete kwamen de Antwerpenaren niet meer.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Diarra (46' De Neve), Mitu, Geenens J., De Rock (90'+5 De Man), Verstraeten, Geenens F., Bangoura (80' Yala Lusala), Mertens en De Koker.

    17.10.2017: Volgende week mag de opbouw van de nieuwe staantribune van start gaan. Alles zal in het werk worden gesteld om de oplevering te laten gebeuren voor de wedstrijd tegen Patro Eisden op 19 november. De grondsonderingen zijn reeds achter de rug. Via de website en Facebookpagina zal het webteam verder updates geven van op de werf.

    22-10-2017 om 20:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    15-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: R. Knokke FC - E. Aalst

    15.10.2017: R. Knokke FC - E. Aalst: 1-2

    De scheidsrechter gaf de thuisploeg een penalty, volgens de live verslaggeving op de website van Eendracht was er helemaal niks aan de hand, Staelens nam het geschenk van ref Debeuckelaere dankbaar aan en knalde de 1-0 hoog in doel (18').  Met die kleine achterstand gingen ook de Eendrachtspelers naar de kabines. De Rock knalde de gelijkmaker hard tegen de touwen (70'). Ref Debeuckelaere floot een penalty voor Eendracht na handspel van Gillis, De Rock zette die feilloos om (82'). In 't Duits heet dat een "Doppelpack", voor een hattrick kreeg hij geen gelegenheid meer want De Cock verving hem (89'), 't zal wel een applausvervanging geweest zijn. 

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Yala Lusala (63' Bangoura), Diarra, Mitu, Geenens J., De Rock (89' De Man), Geenens F., Mertens, De Koker en Gyselinck.

    15-10-2017 om 18:37 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    08-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - VW Hamme

    08.10.2017: E. Aalst - VW Hamme: 3-4

    Eendracht begon aarzelend aan de wedstrijd. Pas na een goede tien minuten spelen kon de gretige De Rock met een goede actie voor het eerste gevaar zorgen maar zijn scherpe voorzet werd net niet in doel verlengd door de goed gevolgde Bangoura. Een paar minuten later bediende de goed opgerukte Falco Geenens uitstekend de vrijstaande De Rock maar zowel zijn schot als de rebound van Mitu leverden geen doelpunt op. Eendracht bleef kansen versieren via afstandsknallen van De Rock en Diarra maar doelman De Vroe stond erg secuur te keepen. Op het halfuur werd Mitu foutief afgestopt op het middenveld maar scheidrechter Lagaert zag er geen overtreding in zodat de bezoekers met een splijtende pass door de thuisdefensie konden snijden. Vandamme knalde de bal kurkdroog binnen door de benen van Van Den Noortgaete (0-1). Even later kon Van Remoortere een vrije trap enig mooi in doel krullen (0-2). Een gevleide voorsprong voor de bezoekers maar vooral een koude douche voor de Ajuinen. 

    Het waren de bezoekers die het beste aan de tweede helft begonnen maar zowel Ivens als Mariën konden de score niet verder uitdiepen. Na tien minuten in de tweede helft kwam hetgeen er in de lucht hing ook effectief uit. Na een knappe bezoekende aanval rondde Van Remoortere heheerst af (0-3). Eendracht was even van slag maar toen De Coninck vijf minuten later de bal knap vanuit de draai in de linkerbenedenhoek deponeerde, waaide de Aalsterse hoop terug op (1-3). Binnen dezelfde minuut bracht De Neve Eendracht met een rake kopbal opnieuw volledig in de wedstrijd (2-3). Net toen Eendracht de bezoekers helemaal in een wurggreep nam, volgde een ijskoude douche toen Vandamme het hoofd vond van Dewilde (2-4). Wie echter dacht dat dit de doodsteek was voor de thuisploeg was eraan voor de moeite. Op aangeven van Falco Geenens trapte De Rock de bal koel voorbij de uitgekomen De Vroe (3-4). De supporters schaarden zich massaal achter de ploeg en Eendracht ging voluit voor de gelijkmaker. Die hing effectief ook in de lucht maar pogingen van De Coninck en Yala Lusala werden in extremis door de bezoekende muur afgeblokt zodat de Waaslanders met een gevleide driepunter huiswaarts keerden.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Diarra (46' Yala Lusala), Van Tricht (61' De Koker), Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, De Man (46' De Coninck), Geenens F., Bangoura en Gyselinck.

    08-10-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    30-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: KFC Oosterzonen - E. Aalst

    30.09.2017: KFC Oosterzonen - E. Aalst: 3-2

    De eerste helft kende een evenwichtig wedstrijdverloop. Beide ploegen kregen enkele mogelijkheden maar het vizier stond niet scherp genoeg afgesteld. Voor de thuisploeg mikte Janssen te hoog na een hoekschop en het schot van Van Aerschot zoefde naast. Van Den Noortgaete maakte dan weer een poging van Benhamou onschadelijk. Aan de overkant besloot De Rock naast na een voorzet van Mitu en werd de bal nog voor de lijn weggewerkt na een Aalsterse corner. Nadat Van Der Veken niet zo ver over gekopt had, klom wit-zwart op voorsprong. De Rock knalde de 0-1 in de korte hoek tegen de netten. In de slotminuten voor de rust volgde nog enige opwinding. Eendracht werd twee keer gered door de lat, ontsnapte zo aan de gelijkmaker en kon de bonus zelf nog verdubbelen toen er een strafschop werd toegekend na een fout op Bangoura. De Rock zette de elfmeter beheerst om (0-2). In het begin van de tweede helft ging de kopbal van Ntika via de paal naast na een hoekschop. Het was een schaars hoogtepunt want de thuisploeg drukte wit-zwart op de eigen helft terug. Van Den Noortgaete redde eerst nog de meubelen bij pogingen van Augustynen en Van Aerschot maar moest zich toch gewonnen geven toen Fall de bal simpel in doel kon tikken na een teruglegger van op de achterlijn (1-2). Eendracht kwam er te weinig uit en slaagde er niet in om tegen te prikken. Anderzijds werden er ook geen grote kansen weggegeven. Tot scheidsrechter Verslycken tien minuten voor tijd een vermeende trekfout van Verstraeten zag in een geharrewar voor de doellijn. De bal ging op de stip en Verstraeten werd met rood naar de kant gestuurd. Van Aerschot faalde niet en de bordjes hingen weer in evenwicht (2-2). Het was nu pompen of verzuipen en het werd het laatste. De bal kwam aan de tweede paal bij de vrijstaande Van Aerschot terecht en die trapte de 3-2 laag voorbij Van Den Noortgaete.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Ntika, Yala Lusala (78' Van Tricht), Diarra, Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, De Man (62' Mertens), Geenens F. en Bangoura (82' Claeys).

    30-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    24-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - FC Seraing

    24.09.2017E. Aalst - FC Seraing: 4-2

    De wedstrijd brak meteen open met doelgevaar voor beide ploegen. Faye werd afgeblokt en Gueye devieerde een vrije trap van Cascio niet zo ver naast. Aan de overkant mikte Mitu voorlangs. Toen Gyselinck door Faye afgetroefd werd in een persoonlijk duel was er een goede redding van Van Den Noortgaete nodig om een achterstand te voorkomen. Na een twintigtal minuten werd Yala Lusala in de zestien neergeduwd door Lahssaini en de bal ging op de stip. De Rock kweet zich feilloos van zijn taak en trapte de 1-0 tegen de netten. Eendracht stoomde door en Mitu werd door De Rock alleen voor doel afgezonderd. Hij besloot echter op de benen van doelman Mignon. Vijf minuten later kropen beide spelers opnieuw in de hoofdrol en deze keer was het wel raak. De Rock met de voorzet van op de linkerflank en Mitu knikte de 2-0 binnen. Seraing herstelde het evenwicht en kwam gevaarlijk opzetten. Van Den Noortgaete kon een kopbal van Gueye met behulp van de paal afweren en Faye werd in extremis afgeblokt. De Neve kopte dan weer net naast na een verre inworp van Falko Geenens. Met de rust in zicht slikte wit-zwart dan toch een tegengoal. Een voorzet van Faye kwam bij Deville terecht en die knalde de aansluitingstreffer in de benedenhoek (2-1). In het begin van de tweede helft kreeg Eendracht meteen een goede mogelijkheid. Yala Lusala kon van dichtbij trappen na een teruglegger van Mitu maar Mignon lag in de weg. Een misser die zuur opbrak want even later hingen de bordjes weer in evenwicht. Een hoekschop kwam aan de tweede paal bij Sambu Mansoni terecht en die haalde de trekker over (2-2). Alles was nu mogelijk en beide teams toonden zich gevaarlijk. Mignon stopte pogingen van De Neve en De Rock af. Aan de overkant viel de verrassende uithaal van Gueye op het dak van het doel en de doorgebroken Faye raakte niet voorbij Van Den Noortgaete. Vijfentwintig minuten voor tijd zag het er plots somber uit voor wit-zwart toen Gyselinck uitgesloten werd met een tweede gele kaart. De Walen roken hun kans maar Faye werd afgeblokt en Cascio plaatste de bal naast. Eendracht toonde zich mentaal weerbaar en werd met zijn tienen zowaar de gevaarlijkste ploeg. Ntika kopte naast na een hoekschop en Bangoura raakte, gelanceerd door Falko Geenens, niet voorbij Mignon. Het was slechts uitstel want Mitu ging na een doorgekopte bal van Bangoura aan de haal en trapte de 3-2 overhoeks binnen. Amper een minuut later volgde het fatale nekschot voor Seraing. Een diepe bal van De Neve zorgde voor een misverstand in de bezoekende defensie en Bangoura strafte het foutje genadeloos af (4-2).

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Yala Lusala (66' Ntika), Diarra, Mitu, De Neve, De Rock (78' De Coninck), Verstraeten, De Man, Geenens F., Bangoura (83' Amazou) en Gyselinck.

    24-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    16-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: KSK Heist - E. Aalst

    16.09.2017: KSK Heist - E. Aalst: 2-0

    Het was een moeilijke wedstrijd voor Aalst, de spelers deden hun best maar het lukte hen niet te scoren. Napoleone schoot de 1-0 in het dak van het doel (19'). Kabeya trof raak na een voorzet van op de rechterflank (61'). Het enige wat Eendracht kreeg, waren twee gele kaarten, ene voor De Rock en ene voor Geenens.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck (45' Bangoura), Yala Lusala (67' Van Tricht), Diarra, Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, De Man (71' Amazou), Geenens F. en Gyselinck.

    13.09.2017: Het college van burgemeester en schepenen heeft de bouwvergunning voor de nieuwe staantribune goedgekeurd. Verwacht wordt dat de opbouw van de sfeertribune rond half oktober van start mag gaan. De stad betaalt de volledige tribune van 90.000 EUR en vraagt dat de helft van dat bedrag door SC Eendracht Aalst renteloos (! ) wordt terugbetaald gedurende een periode van 5 jaar. Eendracht heeft sponsor Patrick Cleemput bereid gevonden om voor dit bedrag garant te staan en is hem dan dan ook nadrukkelijk dankbaar voor. Eveneens vandaag werden de onderdelen van de nieuwe tribune reeds aangevoerd door de firma Cos uit Oudenaarde. Dat is vroeger dan voorzien omdat binnenkort de hele Landbouwersstraat wordt opengelegd (de Bredestraat ligt nu al open, of de werken zouden intussen moeten beëindigd zijn). De tribune, die reeds gebruikt werd door eersteklasser Zulte Waregem, heeft een oppervlakte van 54m x 7,45m en een hoogte van iets meer dan 8 meter. Er wordt een afstand van 2m gehouden tussen de boarding en de overdekte staantribune, die een capaciteit heeft van 1.200 plaatsen.

    16-09-2017 om 22:02 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    09-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: Dessel Sport - E. Aalst

    09.09.2017: Dessel Sport - E. Aalst: 2-1

    Na doelkansen voor beide ploegen, knalde ex-Eendrachter Janssens de 1-0 voorbij een kansloze Van Den Noortgaete (35'). 1-0 was de tussenstand voor de rustpauze. De Rock trapte een voorzet tegen de netten! (78') Na een verre inworp belandt de bal bij Breugelmans en hij knalt de 2-1 voorbij Van Den Noortgaete (86'). Helaas start Eendracht het seizoen dus met een nederlaag.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Marmitte (71' Bangoura), Yala Lusala (84' Ntika), Diarra, Mitu, De Rock, Verstraeten, Geenens F., Mertens (45' De Man) en Gyselinck.

    01.09.2017: Er werd een princiepsakkoord bereikt met Gianni De Neve (23), die van 2013 tot 2015 de Eendracht-kleuren verdedigde in Tweede Klasse. De verdedigende middenvelder (1,88m) was einde contract bij reeksgenoot SK Deinze en dus een vrije speler. Zijn jeugdopleiding kreeg hij bij Sporting Lokeren, SK Deinze en AA Gent maar bij Eendracht Aalst maakte de voormalige jeugdinternational zijn debuut in het fanionteam. In die twee seizoenen speelde De Neve nagenoeg alle wedstrijden en pikte hij regelmatig zijn doelpuntje mee als box-to-box speler. Zijn eerste was in de carnavalswedstrijd van 2013 tegen Virton. Ook in de bekerwedstrijd op Club Brugge wist hij te scoren. Na de extra-sportieve degradatie haalde SK Deinze Gianni weg. Daar speelde hij de voorbije twee jaar ook nagenoeg alle wedstrijden.

    31.08.2017: Op de voorlaatste dag van de zomertransferperiode werd een princiepsakkoord bereikt met Yady Bangoura. De 21-jarige aanvaller (1,86m) uit Guinea wordt voor een seizoen ter beschikking gesteld door Union. Bangoura streek in 2012 in België neer en werd meteen opgemerkt bij de provinciale voetbalclubs RAS Jodoigne en Oplinter. In 2015 volgde een transfer naar derdeklasser KVK Tienen waar de spits zich tot een revelatie ontpopte met 13 doelpunten. Coach Nicky Hayen nam Bangoura mee naar ASV Geel in de Eerste Amateurliga waar hij vorig seizoen ook regelmatig tot de uitblinkers behoorde. Er volgde in het tussenseizoen een nieuwe stap hogerop naar profclub Union, dat Yady nu nog een jaartje laat rijpen in de Eerste Amateurliga. Lars Godart wordt op zijn beurt uitgeleend aan RFC Wetteren dat vorig seizoen net naast de promotie greep in de Derde Amateurliga. Eendracht Aalst wil de jonge aanvaller een seizoen ervaring en speelgelegenheid laten opdoen.

    09-09-2017 om 21:45 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    27-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - Club Luik (Croky Cup)

    27.08.2017: E. Aalst - Club Luik: 1-2

    Het mocht dus niet zijn, al lag dat niet aan enig gebrek aan aanvalslust. De Rock glipte door de buitenspelval en trapte de 1-0 tegen de netten ('30).  Van Den Noortgaete kon een eerste schot nog afweren maar Jiyar knalde raak in de herneming ('41).  Vandebon trapte een vrije trap in de bovenhoek ('86). 

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Ntika, Diarra, Van Tricht (67' De Man), Mitu, De Rock, Verstraeten, Geenens F., Mertens (87' Amazou) en Gyselinck.

    27-08-2017 om 20:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    20-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - SK Pepingen-Halle (Croky Cup)

    20.08.2017: E. Aalst - SK Pepingen-Halle: 3-0

    Eendracht vloog er meteen goed in: De Rock zette de thuisploeg meteen op rozen met een knappe goal ('). Drie minuten later knalde Diarra de bal enig mooi en keihard in de bovenhoek. Dan bleef het lang wachten en hopen (of vrezen, 't hangt ervan af wie probeerde te scoren, maar op Van Den Noortgaete kan men rekenen) en met 2 - 0 ging men rusten. In de tweede helft duurde het tot de 54ste minuut toen Verstraeten een hoekschop staalhard binnenknikte. 

    De wedstrijd FC Luik - Wingene eindigde op 2-0 zodat Eendracht volgende week FC Luik ontvangt in de vijfde ronde van de Beker van België.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Ntika (74' Marmitte), Diarra, Van Tricht, De Rock, Verstraeten, Geenens F., Mertens, Mitu (66' Amazou) en Gyselinck.

    17.08.2017: Gisterenavond vond er een constructief overleg plaats tussen het clubbestuur, de stad en de politie. Doel was een oplossing te vinden voor de seizoensstart daar de nieuwe staantribune niet tijdig klaar raakt. De verschillende scenario's werden ingeschaald op haalbaarheid. Na beraadslaging met ondermeer FCV Dender EH en de kalendercommissie ligt er nu een voorstel op tafel om de derby in Denderleeuw te spelen op woensdag 1 november 2017. De return in Aalst zou dan gespeeld worden op zondag 28 januari 2018. Ook voor de eerstvolgende 3 thuiswedstrijden tegen FC Seraing (24/09), VW Hamme (08/10) en Berchem Sport (22/10) zullen er enkele praktische wijzigingen zijn. De Europatribune achter doel zal voorbehouden worden voor onze supporters uit vak K. Voor de bezoekende supporters wordt vak I opengesteld. Als alles volgens plan verloopt zal de nieuwe staantribune kunnen ingehuldigd worden op zondag 5 november wanneer titelkandidaat SK Lommel op bezoek komt. De club verontschuldigt zich langs deze weg voor de beslommeringen in dit dossier en de infrastructurele gevolgen voor haar supporters, want de bouwaanvraag werd te laat ingediend...

    14.08.2017: Eendracht Aalst en SK Pepingen-Halle zijn in onderling overleg overeengekomen om hun wedstrijd in de vierde ronde van de Croky Cup in het Pierre Cornelisstadion af te werken. Het bekerduel van komende zondag 20 augustus wordt dus omgedraaid. De winnaar mag het in de vijfde ronde thuis opnemen tegen Club Luik of KVC Wingene. Daarna volgt de pot met de eersteklassers. SK Pepingen-Halle (Tweede Amateurliga) haalde het na strafschoppen (3-4) bij KFC Diest, nadat de wedstrijd zelf op 0-0 was geëindigd. Met Deinze, Virton, Chatelet-Farciennes en Patro Eisden werden reeds vier van onze reeksgenoten reeds uitgeschakeld in de Croky Cup. 

    20-08-2017 om 20:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    13-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - KM Torhout (Croky Cup)

    13.08.2017: E. Aalst - KM Torhout: 2-0

    Na enkele kansen van beide kanten, kon Mitu een perfecte voorzet van Mertens in doel knikken ('35). Met de tussenstand van 1-0 gingen de ploegen de rust aanvatten. Ook in de tweede helft hadden beide ploegen hun kansen, de bezoekers zagen de bui hangen en werden verbeten, maar scooorden zelf voor Aalst, dat was Deturck ('88). En zo plaatste Eendracht voor de volgende ronde. 

    Decock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Ntika, Diarra, Van Tricht (72' De Man), De Rock (86' Amazou), Verstraeten, Geenens F., Mertens, Mitu en Gyselinck.

    09.08.2017: De kans wordt kleiner dat de derby tegen FCV Dender EH van 3 september in het Pierre Cornelisstadion zal kunnen gespeeld worden.  Het is nog altijd wachten op de bouwvergunning voor de nieuwe staantribune en de werken zelf zullen een drietal weken in beslag nemen. Volgende week is er nog een overleg gepland met de burgemeester om naar een oplossing te zoeken. De wedstrijd omdraaien is geen optie voor de politie in Denderleeuw. Een alternatief is de derby uitstellen naar een latere datum. 

    25.07.2017: Gisterochtend, nog wel tijdens het bouwverlof, zijn de demontagewerken van de noodtribune van start gegaan. De bedoeling is om ten laatste binnen veertien dagen hiermee klaar te zijn, om aansluitend te starten met de voorbereidende werken voor de plaatsing van de nieuwe sfeertribune. Mits een goede aaneensluiting van de verschillende fases die eraan komen, moet het binnen de mogelijkheden liggen om de seizoensopener van 3 september te spelen in een vernieuwd Pierre Cornelisstadion. Via de clubwebwebsite en Facebookpagina zullen ze regelmatig updates geven van op de werf.

    19.07.2017: Begin volgende week start de firma COS met de demontage van de huidige staantribune. De club kreeg inmiddels de definitieve bevestiging dat er geen slopingsvergunning nodig is omdat het gaat om een tijdelijke tribune. Intussen wordt ook verder gewerkt aan de bouwvergunning, die nodig is om de nieuwe staantribune te plaatsen. Alles wordt in het werk gesteld om de deadline van 3 september te halen. Ondanks het bouwverlof?

    27.06.2017: Op de website van de club staat het niet te lezen, maar wel in de krant, de transfer van Depoitre van FC Porto naar Huddersfield (UK) brengt Eendracht 65.000 EUR op. Daarmee is de helft van de tribune, die van Zulte Waregem wordt overgekocht, al betaald, rest nog (een deel van) de kostprijs voor vervoer en plaatsing in Aalst.

    24.06.2017: Het clubbestuur heeft haar fiat gegeven voor de aankoop van de nieuwe staantribune! Onder leiding van burgemeester D'Haese had de Task Force van de stad (met schepenen Van de Steen, Uyttersprot, Verdoodt en De Koninck) deze voormiddag een voorstel uitgewerkt, in aanwezigheid van de vzw Supporters Eendracht Aalst. De stad zal de helft van het aankoopbedrag voor haar rekening nemen en de andere helft van 45.000 euro prefinancieren. Dit bedrag zal door SC Eendracht Aalst over een periode van vijf jaar terugbetaald worden. Gezien de club ook instaat voor de hoge afbraak- en opbouwkosten doet het dus een sterke financiële inspanning en rekent het op de supporters om opnieuw massaal een abonnement voor tribune K aan te schaffen. De prijs zal 150 euro bedragen en er komen enkele voordeelacties voor deze abonnees tijdens het seizoen. De sfeertribune, die enkele jaren geleden nog gebruikt werd door eersteklasser Zulte Waregem, heeft een capaciteit van 1.200 staanplaatsen en kan het comfort en de geroemde sfeer van weleer helemaal laten terugkeren in vak K. Het huidige sfeervak in de hoofdtribune zal verdwijnen. Het spreekt vanzelf dat iedereen van 't bestuur tot en met de supporters zeer blij is.

    Nog over de kalender voor volgend seizoen zou de carnavalsmatch bij Seraing gespeeld worden. Zou 't bestuur bij de KBVB en Seraing kunnen verkrijgen dat de carnavalsmatch in Aalst gespeeld wordt (en dus op 24 september in Seraing)? In alle geval is de terugmatch tegen en bij mijn buur op 27 januari 2018, wat een zaterdag is.

    23.06.2017: Zopas werd de speelkalender bekendgemaakt. Eendracht start de competitie op zondag 3 september in eigen huis tegen FCV Dender EH. Eendracht heeft een akkoord met Ridwan Gyselinck (23) uit de A-kern van Sporting Lokeren. De centrale verdediger stond ook in de belangstelling van SK Lommel en FCV Dender maar kiest dus voor de Ajuinenstad!

    13.06.2017: Eendracht telt dan toch twee kampioenen.  Diarra en Mitu figureren in de nieuwe film van FC De Kampioenen. Ze spelen in de ploeg van 'DDT Oké Cars'. De opnames gingen maandag door op het veld van de Stinneboys in Meldert (aan 't Kravaalbos).

    13-08-2017 om 19:53 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    28-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Club Luik - E. Aalst (eindronde)

    28.05.2017: Club Luik - E. Aalst: 1-2

    De eerste helft eindigde op 0-0, maar dat betekent niet dat beide ploegen niet probeerden de score te openen, wel dat de bal er niet in ging of werd opgepikt door de keepers. Halverwege die eerste helft kregen de spelers een korte drinkpauze, want het was blijkbaar 30°C warm in Luik.

    De tweede helft was nog niet lang bezig toen Mitu werd vrijgespeeld door Yala-Lusala, en met een lage schuiver Matthys versloeg (56').  Een poos later knalde Diarra van net buiten de rechthoek laag in de rechterbenedenhoek binnen, uitgerekend vandaag, met zijn eerste (en tevens laatste) van het seizoen (75').  Van Den Noortgaete botste op een verdediger en loste de bal, Ezzahri scoorde (91'). Even later maakte de arbiter een einde aan de wedstrijd en de (weinig wegens te weinig aangeboden tribunekaarten) EA-supporters begonnen aan een feestje, dat wellicht in Aalst voortgezet wordt (om 19.30 uur werden de trainer, de spelers en de meegereisde staff aan het P. Corneliusstadion verwacht om zich te laten feliciteren).

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Yala-Lusala (81' Claeys), Mitu, Van Tricht (83' De Coninck), De Rock (85' Baras), Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

    Dus: Eendracht Aalst promoveert naar de Eerste Amateurliga (voor mijn generatiegenoten: de huidige benaming van "tweede klasse")!!!  Dus: een paar derbys tegen "mijn" buren zo'n 500 m van mijn deur verwijderd (d.w.z. te voet op verplaatsing ). Nu maar hopen dat kapitaalkrachtige lokale ondernemingen een vet sponsorcontract willen tekenen zodat er eindelijk geld is voor het stadion (een nieuw of een degelijke renovatie)?.

    28-05-2017 om 20:24 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    21-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Club Luik (eindronde)

    21.05.2017: E. Aalst - Club Luik: 0-1

    Nochtans, Eendracht deed ook zijn best om te scoren: Verstraeten, Van Tricht, De Rock, Diarra, Van Hoevelen. Ook de Luikenaars probeerden het en het lukte hen in de 87ste minuut toen Mauclet op de counter scoorde. Het zal moeilijk worden voor Eendracht, volgende zondag, maar moeilijk gaat ook.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala (57' Baras), Mitu, Van Tricht (72' De Coninck), De Rock, Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

    21-05-2017 om 20:05 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    17-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Sp. Hasselt (eindronde)

    17.05.2017: E. Aalst - Sp. Hasselt: 1-3, 2-3 n.v.

    Na 15' stond het al 1-0 door Van Hoevelen die raak kopte na een voorzet van Yala Lusala (1-0). Maar toen schoot Hasselt wakker en maakte de voorsprong van zondag jl. te niet: Matland raakte de paal bij een vrije trap en Sidibe werkte de terugspringende bal tegen de netten (43'); Jarju knalde een corner tegen de touwen (46'); Falko Geenens miste zijn interceptie bij een diepe bal en Bilican strafte dit genadeloos af (55'). Met die stand, 1-3, eindigde de reguliere speeltijd en werden de toeschouwers vergast op verlengingen.

    Het eerste kwartier vielen wel kansen maar geen doelpunten te noteren, dat was wel zo in de tweede helft van die verlenging, en tot groot geluk en tevredenheid van de thuisploeg en hun aanhang was het Baras die hiervoor zorgde, hij kopte de 2-3 binnen bij een hoekschop (107').

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven (63' Van Tricht), Van Hoevelen, Marmitte (86' Baras), Yala Lusala, Mitu, De Rock (109' Claeys), Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

    17-05-2017 om 23:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    14-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Sp. Hasselt - E. Aalst (eindronde)

    14.05.2017: Sp. Hasselt - E. Aalst: 1-3

    Mitu "vloog" er al snel in, er was geharrewar voor het Limburgse doel, en hij frommelde de bal binnen (7').  Mitu kwam alleen door, maar in plaats van te besluiten, probeerde hij De Rock aan te spelen, doch zijn balletje opzij was slecht gegeven en werd door een Hasseltse verdediger weggewerkt. Uit de eropvolgende hoekschop kon Falco Geenens scoren met een magistrale trap in de winkelhaak (44').  0-2 was dan ook de tussenstand bij de rust.

    Een kapriolerende bal kwam bij Jarju terecht, en die kopte voorbij VDN (53'). Mitu werd weer diep gestuurd, en kon dan wel afwerken, al moet het gezegd dat zijn schot nog afgweken werd door een Hasselts been (68').  Tiens, De Rock scoorde niet? Dat hij dat dan komende woensdag thuis doet.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala-Lusala, Mitu (77' Baras), De Rock, Verstraeten, De Man (71' Van Tricht), Geenens F. en Diarra (84' Claeys).

    13.05.2017: De contracten van assistent-trainer Carl De Geyseleer en keeperstrainer Ronny Schollaert werden met 2 seizoenen verlengd. Eerder was ook al met hoofdcoach Tom De Cock dezelfde overeenkomst bereikt. Er werd vrijdag een voorakkoord bereikt met centrale verdediger Kevin Ntika (21, 1m92) van Coxyde. De transfer wordt volgende week afgerond.

    14-05-2017 om 17:05 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    11-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - KRC Gent (eindronde)

    11.05.2017: E. Aalst - KRC Gent: 1-0

    Het heeft lang geduurd en de supporters hebben veel doelpogingen (vooral van Eendracht) gezien eer in de 67ste minuut Van Tricht een voorzet gaf aan De Rock en die hem deskundig tot winnend doelpunt scoorde. Vanaf nu (zondag naar Hasselt) zijn er steeds heen- en terugwedstrijden.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, De Rock (82' Baras), Verstraeten, De Man (63' Van Tricht), Geenens F. en Diarra.

    11-05-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    07-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Winkel Sport - E. Aalst (eindronde)

    07.05.2017: Winkel Sport - E. Aalst: 0-4

    Vooraf hadden enkele Eendracht-spelers via Het Nieuwsblad laten blijken dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden, maar aan de uitslag te zien, waren ze nogal voorzichtig.

    Het schot van Yala Lusala week af en viel achter Dhoest in doel (7'). De Rock trapte de penatly, gefloten wegens een fout op De Man, tegen de netten (14'). 0-2 was de score bij de rust. Falko Geenens kopte raak na een hoekschop (66'). Op de tegenaanval maakte Mitu er 0-4 van (72'). Inderdaad, tussenin waren er natuurlijk nog kansen, ook voor de thuisploeg, maar Van Den Noortgaete hield de 0.

    De Cock moet wel tevreden zijn over de inzet van: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala (78' Van Tricht), Mitu (80' Baras), De Rock (83' Claeys), Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

    02.05.2017: Vanmiddag werd in het bondsgebouw geloot voor de eindronde in de Tweede Amateurliga. Eendracht Aalst speelt aanstaande zondag meteen een topper op het veld van Winkel Sport. De winnaar mag het op donderdag 11 mei in eigen huis opnemen tegen RC Gent-Zeehaven, dat net als Olsa Brakel vrijgeloot werd in de eerste ronde, de "sjansaars".

    Zondag 7 mei om 15u00:
    1. Winkel Sport - Eendracht Aalst
    2. Rupel Boom - Thes Sport

    Donderdag 11 mei om 20u30:
    Winnaar 1 - RC Gent-Zeehaven
    Olsa Brakel - Winnaar 2

    In die derde ronde, oftewel de halve finale, komt er een loting met de 2 Vlaamse winnaars, de Waalse winnaar en een ploeg uit de Eerste Amateurliga. Vanaf hier worden er heen- en terugwedstrijden gespeeld.

    De overgang van linksachter Jan Mertens wordt deze week geofficialiseerd. Hij komt over van KSV Temse en tekent voor 1 seizoen.

    07-05-2017 om 20:19 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!