NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  07-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omloop van de Druivenstreek, georganiseerd door IJsetrippers vzw

  07.08.2016: Ik schreef me daar in voor 15 km die me leidde langs Terlanenveld en Schaabroek naar de rustpost in Terlanen (tussen Overijse en Huldenberg). Ergens te velde in de Vossekouter was ik zodanig gefocust op het stenig pad dat ik de afslag naar rechts niet zag en rechtdoor ging. Zo bereikte ik opnieuw de omloop naar de rustpost. Tweede keer goede keer, en er wandelden nog deelnemers voor mij, dus deze keer ging ik wel tijdig rechtsaf.  Langs Breembos, Stokkembos en Veeweide keerde ik terug naar de startplaats. De omloop was inderdaad natuurrijk, de paden ook al waren er naar mijn gevoel ook veel kasseiwegen, het leek wel Parijs-Roubaix voor wandelaars.  Het weer viel ook mee, al verdween de zon na een poos wel achter de wolken.

  Mijn foto's staan hier: https://goo.gl/photos/qiKHqHj8fjDKqUbR9

  07-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Wallonia Club Sibret - E. Aalst (Croky Beker)

  07.08.2016: Wallonia Club Sibret - E. Aalst: 1-7

  De tweedeprovincialer was dus geen partij voor Eendracht, die trok meteen naar voor maar de doelpogingen misten voorlopig nog de goede richting. Marmitte en Van Kerckhoven knalden naast, De Rock besloot voorlangs na een verre uittrap van Van Den Noortgaete en Falko Geenens kopte naast na een vrije trap. Halfweg de eerste helft kon de ban wel gebroken worden. Geenens kon een lage voorzet van Verbrugge tegen de netten tikken. Twee minuten later werd de bonus reeds verdubbeld toen Mitu raak schoot na een teruglegger van Yala Lusala. Meteen hierna moest de thuisploeg met een mannetje minder verder. Lockman werd uitgesloten na een fout op De Man. Nadat Claeys een vrije trap van De Rock voorlangs kopte, keerde de spanning toch terug in de wedstrijd. Lebrun poeierde de bal immers in de kruising na een weggekopte vrije trap. De Rock faalde oog in oog met doelman Hartman en Van Den Noortgaete voorkwam met een beenveeg de gelijkmaker na een vrije trap van doelpuntenmaker Lebrun. Pogingen van Marmitte en De Rock gingen nog naast waardoor Eendracht met een 1-2 voorsprong mocht rusten.

  In het begin van de tweede helft trapte De Rock naast. Toch kwam de geruststellende derde treffer er snel. Yala Lusala verzilverde de assist van Mitu. Lebrun bewees nogmaals over een goede afstandsknal te beschikken maar Van Den Noortgaete liet zich niet verrassen. Net voor het uur moesten de Walen het zelfs met negen spelers doen na een dubbele gele kaart voor Dewalque. Eendracht kon de numerieke meerderheid aanvankelijk niet omzetten in doelpunten omdat de kansen gemist werden. Claeys miste onbegrijpelijk van dichtbij, Mitu werd afgeblokt en De Rock verlengde een schot van De Man over. In het slotkwartier werd de kloof toch nog uitgediept. Met twee goals in vier minuten tijd zette Yala Lusala een loepzuivere hattrick op zijn naam. Mitu kon niet achterblijven en scoorde ook nog tweemaal waardoor ook hij op drie treffers afklokte. Dubbele cijfers zaten er nog in maar Hartman redde pogingen van De Rock en Blankaert, en Yala Lusala trof de paal. De volgende bekerwedstrijd wordt opnieuw een verplaatsing, en wel bij Club Luik.

  05.08.2016: Eendracht Aalst heeft de 18-jarige Brian Marmitte aangetrokken. De verdedigende middenvelder komt over van de beloften van Standard en valt op door zijn vista, duelkracht en mentaliteit. Centraal op het middenveld kan hij ook andere posities aan, net als in de defensie. Er waren nog aanbiedingen van Union en Tienen maar Marmitte keert dus terug naar Eendracht (kerekewere ) waar hij als vijfjarige zijn eerste voetbalpassen zette. Zijn jeugdopleiding ging verder langs RSC Anderlecht, Sporting Lokeren, Club Brugge en Standard en hij verzamelde ook een aantal nationale jeugdselecties. Brian tekende een contract van 1 seizoen (oei, is 't al?). 

  Na het vertrek van Sven Jaecques naar Antwerp, werd de tijd genomen om te kijken wie in aanmerking kwam om hem op te volgen als sportief verantwoordelijke. Het directiecomité heeft er voor geopteerd om de bevoegdheden van Patrick Vanderpoorten (hoofd bovenbouw jeugd) te verruimen, onder meer met het oog op het doorstromen van de eigen jeugd maar ook om via zijn netwerk de vele talenten die onze regio rijk is opnieuw naar Eendracht Aalst te lokken. Deze aanstelling kadert in de toekomstvisie om jong regionaal talent te omkaderen met enkele ervaren spelers en zo stap voor stap de club op weg te zetten naar de profliga. In die hoedanigheid zal Patrick rapporteren aan het directiecomité en dus nauw samenwerken met de bestuurders zoals Sven Van den Bogaert en Luc Van Hauwermeiren.

  Hij was de voorbije seizoenen actief bij Sporting Lokeren als adjunct TVJO en hoofd bovenbouw. Zelf is hij een jeugdproduct van RWDM en debuteerde hij op 16-jarige leeftijd in derde klasse bij KHO Merchtem. Op dit niveau was hij jarenlang actief bij diverse clubs. Nadien werd Patrick TVJO en hoofdcoach bij Dilbeek Sport, waar hij de 16-jarige Thomas Foket lanceerde in het eerste elftal. Vervolgens werkte hij nog voor FC Pepingen waar hij zowel als sportief manager en hoofdcoach aan de slag was.

  05.07.2016: Ook Eendracht Aalst kent nu zijn competitieschema, het begint op 4 september bij KVK Westhoek en eindigt op 30 april 2017 thuis tegen R. Knokke FC. Ji go veel West-Vloms horen, wè, in Oilsjt.

  30.06.2016: Eergisteravond werd bij de notaris de akte, ter oprichting van de CVBA Eendracht Aalst, verleden. Zoals al eerder aangekondigd moet deze oprichting gezien worden in het kader van de verdere professionalisering en uitbouw van de club. Deze structuur is immers ook veel meer aangewezen om extra kapitaal aan te trekken en in samenspraak met de stad werd trouwens ook beslist dat dit een beter vehikel was om er de door de stad gegarandeerde obligatie aan te linken. Dit kapitaal is onder meer nodig om de schuld van de club verder af te bouwen. De aandeelhouders van het eerste uur zijn Patrick Le Juste, Dirk Adriaenssens, Sven Van Den Bogaert en Luc Van Hauwermeiren maar in de toekomst zullen dus nog aandeelhouders toetreden. Ik heb geen MBA dus even gezocht naar de betekenis van de afkorting CVBA: een Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat uit vennoten waarvan het aantal en de inbreng schommelt. De coöperatieve vennootschap moet uit minstens drie personen bestaan (bij Eendracht Aalst zijn dat er dus blijkbaar 4). Om als coöperatieve vennootschap te worden erkend, moeten de statuten van de geïnteresseerde coöperatieve vennootschappen de volgende principes bevatten: de vrijwillige toetreding, de gelijkheid of beperking van het stemrecht op de algemene vergadering, de aanwijzing door de algemene vergadering van de leden van de raad van bestuur en van het college van commissarissen, een restorno aan de vennoten, de bestuursmandaten moeten in de regel onbezoldigd zijn en het nettodividendrendement mag niet hoger liggen dan 6 %. Dit en nog meer info vind ik op de website business belgium be.

  28.06.2016: Heel Aalst en omstreken en vooral al wie de Eendracht graag ziet is in rouw, Pierre 'Pie' Van Der Meirsch, de legendarische Eendracht-doelman uit de jaren zestig, is vandaag overleden. Pie werd 81, hij viel met (of van) zijn fiets op de Houtmarkt. Ik heb hem niet meer bezig gezien, hij bleef tot 1962 onder de lat staan, maar mijn ouders hebben hem nog met applaus bedacht voor al zijn puike reddingen.

  24.06.2016: Vandaag werd in het bondsgebouw geloot voor de eerste vijf ronden van de Beker van België. De clubs uit de Tweede Amateurliga maken hun opwachting vanaf de tweede ronde. RRC Longier (3e amateur) en Wallonia Club Sibret (2e provinciale) maken onder mekaar uit wie Eendracht Aalst ontvangt op zondag 7 augustus. Beide clubs komen uit de provincie Luxemburg.

  Als Eendracht die wedstrijd tot een goed einde brengt wacht op 14 augustus al meteen een topper bij Club Luik (2e amateur), als zij kunnen afrekenen met Seraing Athl. of RFC Warnant. De eveneens ambitieuze ploeg van Gaëtan Englebert (sportief directeur) en Dante Brogno (T1) bouwt aan een nieuw Rocourt stadion en haalde zopas nog Grégory Dufer binnen.

  De winnaar van dit duel speelt in de vierde ronde op 21 augustus buitenshuis, met Olympia Wijgmaal (2e amateur) als best geklasseerde tegenstander. De vijfde ronde zou een nieuwe verplaatsing betekenen met FC Gullegem en Berchem Sport als mogelijke tegenstanders.

  21.06.2016: Kenny Van Hoevelen (32) heeft gisteren een contract van twee seizoenen ondertekend bij Eendracht Aalst. Daarmee haalt de club een brok ervaring binnen want de centrale verdediger was jarenlang een vaste waarde bij KV Mechelen en speelde er bijna 250 wedstrijden. In 2013 speelde Kenny met RKC Waalwijk nog in de Nederlandse Eredivisie. Vervolgens ging hij aan de slag bij OH Leuven dat de promotie naar de hoogste afdeling kon afdwingen. Maar het voorbije seizoen paste Van Hoevelen niet meer in de plannen van Jacky Mathijssen en belandde hij op een zijspoor.

  12.06.2016: Eendracht Aalst heeft Bigen Yala Lusala (23) weggehaald bij La Louvière. De Belgische Congolees tekende zopas een overeenkomst van twee seizoenen. Bij RSC Anderlecht stond hij, net als Bruno Baras, te boek als één van talenten uit de jeugdopleiding en verzamelde hij ook een twintigtal jeugdselecties voor de Belgische nationale ploeg. Twee uitleenbeurten aan Sporting Lokeren en White Star Brussel werden geen succes maar een transfer naar La Louvière in 2013 werd dat wel. Bij de derdeklasser was Yala Lusala de afgelopen drie seizoenen een vaste waarde en pikte hij regelmatig zijn doelpunt mee. Zo opende hij op Tivoli de score in de eindrondewedstrijd tegen Eendracht Aalst. Bigen is één van de polyvalente profielen waarnaar Eendracht op zoek is, want hij kan zowel op het middenveld als in de aanval uitkomen. 

  Intussen is gebleken dat de tot nog toe laatste voorziene oefenwedstrijd wel thuis kan gespeeld worden en dat de oefenderby "op" Dender niet doorgaat. Fonck vindt dat hier te weinig politie voor handen is.

  08.06.2016: Er werd een voorakkoord bereikt met Wannes Van Tricht (22) van Rupel Boom. De centrale middenvelder doorliep de jeugdreeksen van KV Mechelen en maakte in 2012 zijn opwachting in het eerste elftal. Ondanks zeven basisplaatsen en een fraaie goal tegen Club Brugge in het daaropvolgende seizoen bleef een definitieve doorbraak echter uit. Na een uitleenbeurt aan tweedeklasser Geel en een aantal invalbeurten bij KV kreeg hij in 2015 een vrije transfer van de club. Bij derdeklasser Rupel Boom kwam Van Tricht afgelopen seizoen weer helemaal boven water. Uit verschillende aanbiedingen kiest hij nu voor Eendracht Aalst waar hij de nieuwe nummer tien moet worden. Eerstdaags wordt alles geofficialiseerd. Verder heeft ook de 21-jarige Yoshi Verbrugge een contract van één seizoen ondertekend met optie op een bijkomend jaar. Hij is een linksvoetige centrale verdediger, die deel uitmaakte van de A-kern van KV Oostende. Door de spelersweelde bij de Kustboys mocht Yoshi afgelopen seizoen ervaring opdoen bij vierdeklasser Ingelmunster.

  07.06.2016: Niet alleen de kern is vernieuwd (gelukkig niet aan 100%, de beste en vlijtigste zijn gebleven) maar ook de grasmarkt, en alle oefenwedstrijden worden op verplaatsing gespeeld, te beginnen op 500 m van mijn deur, kwestie om toch een Denderderby te hebben.

  04.06.2016: Vandaag kwamen alle clubs uit de Tweede Amateurliga in Brussel samen op een vergadering van de VFV (Voetbalfederatie Vlaanderen). Het volgende voorstel van reeksindeling kwam uit de bus. Behalve SK Halle en KSV Bornem waren alle clubs uit beide reeksen akkoord. Verwacht wordt dat deze reeksindeling behouden zal blijven.

  2A: Winkel Sport, R. Knokke FC, SW Harelbeke, KVK Westhoek, FC Gullegem, KSCT Menen, KFC Izegem, KM Torhout, KRC Gent-Zeehaven, Eendracht Aalst, Sparta Petegem, KSV Temse, Olsa Brakel, SK Sint-Niklaas, SK Halle, KSV Bornem. Zo te zien veel ploegen die vorig seizoen al in dezelfde reeks speelden.

  2B: Rupel Boom FC, Berchem Sport, Cappellen FC, VV Hoogstraten, KFC Zwarte Leeuw, KFC Duffel, SK Londerzeel, Olympia Wijgmaal, SK Grimbergen, KVW Zaventem, Tempo Overijse, KVK Tienen, KVV Tessenderlo, Spouwen-Mopertingen, VV Bocholt, RC Hades.

  31.05.2016: Sven Jaecques is zopas voorgesteld als de nieuwe sportief adviseur van FC Antwerp. Bij het begin van de samenwerking met Sven was overeengekomen dat zijn tijdelijke opdracht als consultant voor Eendracht Aalst vroeger kon stopgezet worden bij een aanbod uit Eerste Klasse A of B. De lopende dossiers zal hij nog verder behartigen. Het clubbestuur is reeds gesprekken gestart met kandidaat-opvolgers zodat onze kern voor volgend seizoen verder kan samengesteld worden.

  30.05.2016: Twee weken terug verbond linksachter Jonas Van Kerckhoven zijn lot aan Eendracht Aalst. De Bornemnaar tekende voor één seizoen met optie op een bijkomend jaar. Hij komt over van vierdeklasser Eendracht Zele. Jonas Bogaerts daarentegen verlaat Eendracht Aalst. De gesprekken van de voorbije weken leverden geen finaal akkoord op.

  28.05.2016: Eendracht is zo lief om op haar website een overzicht te geven van de hervormde competitie voor volgend seizoen.

  Er komt een scheiding tussen het prof- en amateurvoetbal. Naast de hoogste afdeling, met KAS Eupen als enige nieuwkomer, komt er in het betaald voetbal een Eerste Klasse B met acht clubs. (Antwerp, Cercle Brugge, Lierse, Lommel, OH Leuven, Roeselare, Tubize en Union).

  In de hoogste amateurliga komende de volgende zestien clubs: WS Brussel(o.v.), Dessel Sport, Virton, SK Heist, Patro Eisden, SK Deinze, ASV Geel, Exc. Virton, Coxyde, VW Hamme, Beerschot Wilrijk, Oosterzonen, KSV Oudenaarde, FCV Dender EH, Sprimont Sport en Sporting Hasselt. Dat is dus de liga waar wij onze ploeg wilden zien...

  'Den Iendracht' zal vanuit de Tweede Amateurliga aan de weg terug naar boven timmeren. In deze afdeling zijn er drie reeksen van 16 clubs, twee in Vlaanderen in één in Wallonië. De kampioen van elke reeks promoveert rechtstreeks naar de Eerste Amateurliga. De eindronde is iets gecompliceeerder. De drie ploegen die tweede eindigen spelen de play-offs met de drie periodekampioenen uit elke reeks, in totaal dus 12 ploegen. Daarnaast zal ook de vierde laatste uit de Eerste Amateurliga (3 ploegen zakken rechtstreeks) nog zijn opwachting maken in de eindronde.

  Er zijn 32 ploegen in de Vlaamse Tweede Amateurliga die geografisch verdeeld zullen worden over twee reeksen. Normaliter komen de Oost- en West-Vlaamse clubs weer samen. Dat zijn Eendracht Aalst, Olsa Brakel, KRC Gent-Zeehaven, FC Gullegem, KRC Harelbeke, FC Izegem, Royal Knokke FC, KSCT Menen, Sparta Petegem, Winkel Sport, SK Sint-Niklaas, KSV Temse, KM Torhout en KVK Westhoek.

  Mogelijk worden daar SK Londerzeel en KSV Bornem opnieuw aan toegevoegd. De andere clubs zijn Berchem Sport, VV Bocholt, Rupel Boom, Cappellen FC, KFC Duffel, SK Grimbergen, RC Hades, KSK Halle, VV Hoogstraten, Tempo Overijse, Spouwen-Mopertingen, KVV Tessenderlo, KVK Tienen, Olympia Wijgmaal, KVW Zaventem en KFC Zwarte Leeuw. De definitieve reeksindelingen worden in de komende weken verwacht.

  In de Waalse Tweede Amateurliga zitten de volgende 16 clubs: Ciney, Charleroi-Marchienne, Chatelet, Couvin, Deux Acren (wiens arena ik al bezocht voor de start van een bepijlde wandeling), Fleurus, Givry, Hamoir, La Calamine, La Louvière, FC Luik, Meux, Namur, Solières, Walhain en Waremme.

  27.05.2016: Eendracht is verder de ploeg aan 't bijeen zamelen. Vanavond heeft de 21-jarige Jilke De Coninck zijn handtekening gezet onder een contract bij Eendracht Aalst. De linksvoetige centrale middenvelder was jeugdinternational en genoot zijn opleiding bij AA Gent, Club Brugge en Cercle Brugge. Bij de vereniging kreeg hij in 2013 een profcontract en verzamelde hij een aantal invalbeurten in de hoogste afdeling. Maar na het ontslag van Lorenzo Staelens verdween ook Jilke uit beeld. Het voorbije halfjaar hielp hij op uitleenbasis KM Torhout mee aan redding. De ambitieuze Lovendegemnaar tekende een overeenkomst voor één seizoen met optie. Dus als 'm zijn best niet doet, ligt hij na 1 seizoen buiten.

  23.05.2016: Er is een voorakkoord met aanvaller Bruno Baras (24) van Zele. Het jeugdproduct van Anderlecht was afgelopen seizoen goed voor 18 doelpunten. Eind deze week wordt alles geofficialiseerd.

  19.05.2016: Het clubbestuur van Eendracht Aalst behoudt het vertrouwen in trainer Geeraerd. De coach zal nu samen met de sportieve cel een competitieve ploeg samenstellen die komend seizoen kan meedingen voor promotie naar de Eerste Amateurliga. Voorts worden er geen verdere onderhandelingen gevoerd met de kernspelers waarmee nog geen akkoord was of die nog geen voorstel kregen. Het gaat om Malick Gaye, Cor Gillis, Yannick Wagner, Ilias Labiad, Jonathan Lievens, Wim Bokila en Olivier Lusamba, met hen stopt dus de samenwerking. Ik noem dit een niet traditionele, moedige beslissing, gewoonlijk is 't de trainer die de rekening betaalt. Ik vraag me nu wel af of de kern volgend seizoen aangevuld wordt met spelers uit de B-ploeg of de jeugdploegen (zo rond 18 jaar).

  Ik dacht dat de licentie toegekend was, maar afgaand op een berichtje op de website van Eendracht moet ik me vergist hebben. In de marge van het sportieve nieuws besliste het directiecomité, na samenspraak met de voetbalbond, om de hangende rechtszaak voor de niet-toekenning van de licentie Tweede Klasse vorig jaar te laten vallen. Hetzelfde geldt voor de klacht tegen Sparta Petegem.

  En tot slot, van het vorig seizoen dan, is de keeper Van Den Noortgaete terecht verkozen tot man van 't seizoen, voor Bokila (die dus een andere werkgever moet zoeken) en Janssens.

  17.05.2016: De eerste nieuwkomer waarmee in maart al een akkoord werd bereikt is Cédric Mitu, de 21-jarige Congolees die zowel op de flank als in de spits kan uitkomen. Toen Mitu acht was, verhuisden zijn ouders van de Congolese hoofdstad Kinshasa naar België. De familie vestigde zich in Berlare waar de jonge Cédric zich aansloot bij de lokale vierdeprovincialer SKV Overmere, waar hij na nauwelijks één jaar werd weggeplukt door de jeugdscouts van Sporting Lokeren. Op Daknam schopte Mitu het een aantal jaren later tot de A-kern en mocht hij eind 2012 proeven van eersteklassevoetbal tegen KV Mechelen. Enkele weken later sloeg echter het noodlot toe tijdens de winterstage in het Spaanse Marbella. In een onschuldig duel op training liep Mitu een dubbele beenbreuk op. Een geluk met een ongeluk: beide botten bleven op hun plaats, zodat er geen sprake was van gecompliceerde breuken. Er volgde een revalidatie van 8 maanden. In 2014 nam Zulte Waregem de snelvoetige aanvaller over. Mitu speelde er veel met de beloften tot een derdeklasser op de proppen kwam vorig seizoen. De nieuwkomer kan op verschillende posities uitkomen. Liefst op de rechterflank, maar dat kan ook vanop de linkerflank om van daaruit naar binnen te snijden. Mitu kan ook als spits in een 4-4-2 ingezet worden. 

  07-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  06-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Affligem, georganiseerd door Euraudax België

  06.08.2016: Ik schreef me daar in voor de enig aangeboden afstand van 25 km. We waren met 43 wandelaars om via het Somergembos en langs de Zandberg (waar o.a. een keeperstraining van Eendracht Aalst plaats vond) over vooral veldwegen naar Meldert te wandelen. Daar kregen we een ijsje en frisdrank aangeboden alvorens naar de caférust Bij Stinneke te wandelen. Dit tweede stuk van zowat 7 km ging bijna helemaal door het Kravaalbos, soms moesten we wel zoeken naar de beste kant van een plas zo breed als het pad zelf. Nadat we bij Stinneke vertrokken, hadden we nog veel veld- en boswegen om niet ver van de Abdij van Affligem door het Kluisbos te wandelen (ploeteren, soms) en zo opnieuw de wijken van Hof ter Leeuwergem en Hof Somergem te bereiken.

  Zoals baankapitein en organisator Eddy vooraf via Facebook beloofde, was de omloop voor zeker 99% puur natuur. Het weer speelde ook mee met zon en aangename temperaturen.

  Mijn foto's staan hier: https://goo.gl/photos/bStuR2zMWTXKfJWXA

  06-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!