NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  31-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, FC Kaiserslautern-HSV

  31.03.2012: FC Kaiserslautern-HSV: 0-1

  Eindelijk nog eens een zege, en dan bij de staartploeg, die dus liefst de drie punten thuis hield. Op de website van HSV lees ik het volgende door mij vertaalde verslag.

  Het spel was pas begonnen toen HSV al een eerste schrik te pakken kreeg: Petrić had zich bij het warmlopen bezeerd, maar kon na een ijverige behandeling toch meedoen (alvast 80 minuten, zo blijkt). En toen de aftrap gefloten werd, volgde een tweede schok, want in het eerste duel kreeg Berg een sterk bloedende wonde aan het hoofd en moest aan de rand genaaid werden. En zo ging het verder want Kaiserslautern trad met de moed der wanhoop op - en kwam in de beginfase tot twee echt goeie kansen. Eerst moest Drobny tegen het afgeweken schot van De Wit redden, kort daarop probeerde De Wit zonder omwegen, doch opnieuw was de keeper van Hamburg ter plekke. en ook zijn ploegmakkers vonden steeds beter de wedstrijd en plaatsten aanvallende accenten. De eerste poging kwam van Berg, die de bal van rechts in de loop van Petrić paste, maar die kwam een voettip te kort tegen Sippel. De FCK-keeper kon na een krap half uur niets meer beginnen toen de roodbroeken na een mooie aktie ijskoud toesloegen. Aogo had van links naar de tweede paal gepast, waar Berg naar Ilivecić teruglegde, maar diens trap werd net nog voor de doellijn geblokkeerd, net voor de voeten van Jansen, die uit korte afstand de 0-1 voor HSV binnen schoof. En dit doelpunt had effect, want tot de pauze kwam Lautern niet meer terug.

  En HSV deed daar voort na de pauze waar het na in de eerste helft stopte - en had meteen echt goede gelegenheden: Petrić begon van de hoek van de penaltyrechthoek, Sippel kon het schot niet vasthouden, en Jansen plaatste de rebound naast het doel; Kacars kopbal van enkele seconden later ging wel op doel af, maar die kon Sippel met een sterke reaktie neutraliseren; en de beste gelegenheid had Ilicević, die, na een uur door Berg en Kacar bediend, met zijn trap uit korte afstand echter de dwarslat trof. Gezien als gevolg hiervan ook Berg zijn solo alleen voor Sippel niet kon omzetten, moesten de roodbroeken toch nog tot het einde afwachten. Want de Kaiserslauterse spelers wierpen in de slotfase nog alles naar voor en kwam door Wagners afgeweken schot, die in het zijnet terecht kwam, tot een goede gelegenheid. In de laatste speelminuut kreeg Sahan van Sukuta-Pasu de bal in zijn loop. Deze loop kruiste Kacar ter hoogte van de vijfmeterruimte, maar scheidsrechter Kinhöfer floot geen fout, zodat HSV de drie minuten extra tijd beheersend rondspeelden en de krappe, maar verdiende zege konden bejubelen. En de rest was opluchting.

  Fink liet de volgende spelers meedoen: Drobny - Diekmeier (46' Sala), Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim, Kacar - Ilicević, Jansen - Petrić (80' Son), Berg.

  31-03-2012 om 20:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  30-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - Lommel United

  28.03.2012: Eendracht Aalst - Lommel United: 1-0

  Die uitslag en de naam van Depoitre als schutter zag ik bij VRT Teletekst. Daarmee is de kaap van de 40 punten gerond, zoals het team het graag wou. Op de website van Eendracht staat het als volgt verteld: Gigli Ndefi (een in Nederland geboren Angolees) viel verdienstelijk in. De 18-jarige startte voorzichtig, maar liet enkele mooie dingen zien (hij voelt zich goed gecoacht door Filipović, vertelde hij op 30 maart aan Het Nieuwsblad). De wedstrijd bleef tot 8 minuten voor tijd doelpuntenloos. Toen zette de gretig ingevallen Yombo zich door, Vervaeke kon voorzetten en Depoitre werkte beheerst af. Eerder was er opnieuw enkele keren pech bij de afwerking voor Crispijn. Van Damme had daarvoor al enig mooi tegen de lat geknald. Dat verdiende een doelpunt, maar uiteindelijk was het Depoitre die voor de drie punten zorgde in een niet zo goed bezet (ha ja, wat wil je, op een woensdagavond?) maar sfeervol Pierre Cornelisstadion.

  27.03.2012: Volg het maar, hé, een week of zo schrijf ik onder deze titel en dan ineens onder de titel van de wedstrijd tegen Heist. De inhaalwedstrijd van morgen was eigenlijk voorzien voor 18 maart, maar het ongeval met een bus kinderen in Zwitserland verhinderde KVSK Lommel United om zich op zoiets banaals als een wedstrijd te concentreren.

  Op de website van Eendracht lees ik dat deze ploeg zich alweer versterkt heeft (maar er wordt rapper vertrokken dan aangeworven) met de twintigjarige Tjendo De Cuyper, een talentvolle jonge aanvaller die zijn jeugdopleiding bij Club Brugge genoot. Daar speelt hij al sinds enkele jaren bij de beloften. Hij heeft een overeenkomst voor twee seizoenen ondertekend.

  15.03.2012: Op de website van Eendracht lees ik dat de wedstrijd van zondag tegen Lommel niet doorgaat, dit naar aanleiding van het busongeval met schoolkinderen in Wallis (Zwitserland). In dit ongeval verloren 28 betreurden hun leven, onder hen 22 kinderen van twee scholen (ene in Heverlee en de andere in Lommel). Ik kan me best voorstellen dat de bezoekers niet met hun gedachten bij voetbal zijn. Die wedsitrijd wordt volgens De Standaard op 28 maart gespeeld.

  13.03.2012: Vanaf volgend seizoen zal Eendracht Aalst opnieuw officieel als S.C. Eendracht Aalst (Sportclub Eendracht Aalst) door het leven gaan, en niet langer als VCE Aalst 2002. Na het faillissement begin jaren negentig werd de club herdoopt in VC Eendracht Aalst 2002, een naam die de supporters nooit in het hart gesloten hebben. Als Sportclub Eendracht Aalst knoopt Eendracht met zijn naamgeving opnieuw bij zijn rijke clubgeschiedenis aan. Opgericht als Eendracht Aalst Voetbal Club in 1919, droeg de club sinds 1923 fier de naam Sport-Club Eendracht Aalst, tot het faillissement. De naamwijziging van VCE Aalst 2002 naar S.C. Eendracht Aalst is officieel goedgekeurd door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (K.B.V.B.).

  30-03-2012 om 22:22 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  26-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - KSK Heist

  25.03.2012: Eendracht Aalst - KSK Heist: 1-1

  Volgens wat ik in de krant las, heeft Eendracht zich fel geweerd, Filipović opende de score van op penalty maar Depoitre verloor de bal in een later duel en dat resulteerde in de gelijkmaker.

  23.03.2012: Eendracht Aalst moet wat gaten in het elftal vullen en is daar ook al mee begonnen. Nu is het Mike Smet van Beerschot AC die een contract getekend heeft, voor twee seizoenen. Smet is een polyvalente verdediger die bij de beloften van Beerschot meestal als rechtsback werd uitgespeeld, maar ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. De 21-jarige ex-jeugdinternational is een jeugdproduct van Beerschot, geroemd voor zijn inzet en wedstrijdmentaliteit. Depoitre heeft overigens gekozen voor KV Oostende.

  21.03.2012: Eendracht Aalst is nog trotser dan een hond met vlooien, en met reden. De jeugdspelers van SC Eendracht Aalst mogen namelijk ook volgend seizoen uitkomen in de NATIONALE A reeks. Hierdoor kunnen ze volgend seizoen hun jeugdspelers de continuïteit van kwaliteitsvolle tegenstanders garanderen die hen elk afzonderlijk naar een hoger niveau moet tillen. Het Jeugdbestuur i.s.m. de Denkcel opleidingen heeft een nobele missie die tweeledig is: ernaar streven om de jeugdopleiding van SC Eendracht Aalst uit te bouwen tot de opleidingsclub van de streek en om eigen jeugd te laten doorstromen naar het 1ste elftal (tenminste als geen jaloerse clubs zonder zo'n uitstekende jeugdwerking de spelers komen "opvrijen"). Op dit moment trainen drie jeugdspelers mee met het 1ste elftal. Ledegen, de jeugdvoorzitter, toont zich uitermate dankbaar jegens al diegenen (binnen en buiten de club) die op enige manier hebben bijgedragen om het felbegeerde nationale label A te behalen.

  19.03.2012: Het lijkt een soepje op mijn blog, doordat enkele wedstrijden later doorgaan dan eerst gepland, deze wedstrijd werd uitgesteld onder invloed van winterse weersomstandigheden. Sommige iets oudere berichten kwamen onder de titel van de wedstrijd tegen KVSK Lommel United. Die wedsitrijd wordt volgens De Standaard op 28 maart gespeeld.

  In het kader van de uitbouw van de kern voor volgend seizoen (enkele huidige spelers hebben al aangegeven elders te willen voetballen) heeft SC Eendracht Aalst twee nieuwe inkomende transfers gerealiseerd. Zowel Niels Martin van Antwerp als Marco Petrović van Sint-Niklaas hebben een contract voor twee seizoenen ondertekend. De 21-jarige Martin werd enkele jaren geleden nog Spaans beloftenkampioen bij Tenerife, waar hij - na eerder bij de jeugd van Lokeren gespeeld te hebben - een deel van zijn jeugdopleiding genoot. Daarna speelde hij bij Antwerp 48 wedstrijden, waarna hij naar Berchem Sport trok. Niels Martin kan als aanvallende rechterflankspeler of als tweede spits worden uitgespeeld. De Belgische Serviër Marco Petrović (28) is een linksachter die momenteel voor Sint-Niklaas uitkomt. Eerder speelde hij onder andere bij Hamme en Oostende. Hij was ook even bij Inter Baku aan de slag, dat toen Champions League speelde.

  05.03.2012: Afgelopen weekend heeft de Eendracht een overeenkomst bereikt met voetbalmonument Johan Boskamp. De gewezen Gouden Schoen zal de club met ingang van heden in een adviserende rol bijstaan maar zonder een plaats en zeker geen titel te hebben in het bestuur, het betreft een samenwerking op vrijwillige basis. Boskamp benadrukt dat hij zijn medewerking verleent omwille van de goede persoonlijke relaties die hij onderhoudt met een aantal mensen binnen Eendracht Aalst. Op korte termijn zal Boskamp vooral inzake mogelijke transfers advies geven, en dat zou kunnen nodig zijn want blijkbaar azen enkele spelers op een uitgaande transfer.

  26-03-2012 om 22:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  25-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25.03.2012 – 28ste Lentevossentocht, georganiseerd door Wsv De Vossen Buggenhout (139)

  Ik kwam voorspoedig aan nabij Zaal Nikolaas aan de Jachtweg 1 in Buggenhout, op een eind van waar ik mijn auto parkeerde. Binnen in de zaal vertrok ik voor de omloop van 16 km (werkelijk 15 km).

  Rustige maar meestal verharde wegen en paden leidden mij naar Buggenhout Bos waar ik toch enkele kilometers kon wandelen, het bos wordt doorkruist door een gewestweg nabij de Boskapel. In het bos ligt vooral nog veel verdroogd winterloof. Eens het bos verlaten was het nog een kort eindje tot de eerste rustpost waar ik van een frisdrank genoot, ik was daar al halfweg de wandeling. Tot het versierd en bloemig plein was het nog zowat 4 km over al even rustige wegen. Op de Dries bekeek en fotografeerde ik op het gemakje de paasbloemen, paashazen (de exemplaren die eerder deze week niet gestolen waren…) en de verkopers van bloemen, planten en ander tuingerief. Na een frisse Tripel Karmeliet in de rustpost (de koer van een school) ging ik nog even terug want behalve wandelaars waren daar vooral veel dagjesmensen die al eens het vrije zicht op koopwaar verhinderden. Dan scheidden me nog een ruime 2 km tot de startplaats.

  Zoals gezegd ging ik over vooral verharde wegen, het weer was eerst mistig en nadien zonnig.

  Mijn fotoalbum staat hier:
  https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/28steLentevossentocht12

  25-03-2012 om 20:37 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  24-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, VfL Wolfsburg-HSV

  23.03.2012: VfL Wolfsburg-HSV: 2-1

  En weer heb ik geen satellietzender gevonden waar die wedstrijd wordt uitgezonden (wel zie ik later toevallig al zappend nog de doelpunten bij Eurosport), maar gelukkig (of ook niet, gezien het resultaat...) kan ik terecht bij een van de kanalen die via http://sports-livez.com uitzenden. De match is nog niet lang bezig wanneer de thuisploeg bijna scoort, maar beide trappen op doel zijn eerder prutsen. Tijdens de rest van de eerste helft proberen beide ploegen te scoren (ook Petrić, dat Fink het maar noteert) maar het blijft 0-0. Eerlijk gezegd vind ik dat HSV deze wedstrijd toch wat slordig speelt, behalve Jarolim dan, die stuurt nog altijd erg preciese passen.

  Beide ploegen beginnen met dezelfde spelers aan de tweede helft. Maar slechts 19 seconden na de start hiervan belt het plots achteraan, nadat Aogo in een duel met Dejagah ten val komt, maar het scheidsrechtersfluitje van Brych bleef geluidloos, Dejagah stuurt de flankpas naar Mandzukić die raak treft. Binnen de minuut draait Berg de elektronische bordjes in evenwicht. . Westermann past in zijn loop en hij scoort met een stiftbal over de Wolfsburg-keeper Benaglio. Met een gelijkspel bij een beter geklasseerde ploeg kunnen club en supporters best leven. Tot een kwartier voor einde... Schäfer cirkelt een vrije trap (door Westermann veroorzaakt, maar soit) binnen, hoewel duidelijk te zien is dat Drobny de bal uit zijn handen laat glippen... Dat is een ongelukkig en tegelijk beslissend doelpunt, want op het einde blijft het dus 2-1 voor Wolfsburg. In de eindfase probeert HSV nog een aanval, zelfs Drobny komt er zich mee moeien, en heeft door Petrić en Aogo nog twee keer de gelijkmaker aan de voet, maar de bal wil er niet in. Integendeel, Westermann haalt zich nog een "blauw oog", zoals 's anderendaags op ARD gezegd, maar het is eerder een flink, rood ei onder zijn linker oog. Terwijl hij ligt verzorgd te worden, komt afwisselend Aogo in beeld, en deze trekt een gezicht alsof hij iets met die verwonding te zien zou hebben, doch hoe hij dat zou gedaan hebben, dat zie ik niet op de internetzender. Of kijkt Aogo beteuterd omdat HSV alweer verloren heeft? De volgende wedstrijd is er ene voor 't behoud, hopelijk houdt HSV de drie punten en zicht op een verder verblijf in de eerste Bundesliga, want ik supporter al voor een 2-de klasseploeg (Eendracht Aalst).

  De volgende spelers mochten hoe dan ook hun best doen van Fink: Drobny - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim (83' Kacar, ik vind hem nochtans niet beter, hoor), Rincón (die is bij wijlen al even driest als de geschorste Guerrero) - Ilicević (80' Töre, voor mijn part de beste van de 5 Chelsea-spelers), Jansen (77. Son) - Petrić, Berg.

  21.03.2012: De nieuwsbrief van HSV geeft Petrić toch een plaats op het scheidsrechtersblad. In de tribune kan hij zich niet in de kijker spelen, hé? Fink zou de ploeg als volgt kunnen samenstellen, volgens dezelfde bron: Drobny - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim, Rincón - Ilicević, Jansen - Petrić, Berg, en dezen staan ook paraat: Neuhaus, Bruma, Rajković, Arslan, Kacar, Sala, Skjelbred, Tesche, Töre, Son, Stritzel (wie is dat? Een doelman van de -19-jarigen).

  19.03.2012: HSV likt de wonden na de verloren wedstrijd en de nakende strijd om een verlengd verblijf in eerste klasse (1. Bundesliga). In een interview op de website zegt de trainer dat hij met zijn trainersteam nauwgezet zal toekijken wie kan en wil strijden. Ze hebben spelers nodig die zeggen dat ze voor deze ploeg willen strijden en ertoe bijdragen dat HSV in eerste blijft. Op de vraag wie vrijdag (dan start de wedstrijd tegen Wolfsburg om 20.30 uur) zal spelen, antwoordt hij dat Berg in de tweede helft "Schwung" gebracht en een goede indruk gemaakt heeft. Hij zal waarschijnlijk in de plaats van Petric ten aanval trekken. Heu? Wil Fink zeggen dat Petrić er met zijn klak naar smeet? Dat zal ook de eerste keer zijn. Zo onprofessioneel is hij toch niet, dat hij er zijn voeten aan veegt alleen maar omdat hij geen contractverlenging krijgt.

  24-03-2012 om 19:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  18-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18.03.2012 – Wandeling Vredeseilanden, georganiseerd door georganiseerd door vzw Vredeseilanden (297)

  Ik kwam voorspoedig aan nabij het dorpsplein van Denderhoutem bij Haaltert, waar ik nabij de startplaats, zaal Hand in Hand, een parkeerplaats vond. Binnen in de zaal begroette ik twee clubgenoten en vertrok voor de omloop van 18 km.

  Enkele meters verder trof ik de verantwoordelijke (ook Sportvriend, trouwens), Dirk, die me uitlegde dat ik voor die afstand kon kiezen: of ik maakte eerst een plaatselijke lus van 6 km gevolgd door een bezoek aan Outer, of ik ging meteen naar Outer en stapte daar nog een lus alvorens terug te keren. Ik koos voor het eerste en stak meteen de straat over om een lokaal pad te volgen. Voor zo’n korte afstand kreeg ik veel natuurlijke paden te bewandelen, op een gegeven moment kon ik zelfs kiezen, maar nog volgde ik de natuur (had ik dat niet gedaan, ik had nog een ommetje gemaakt, zo bleek even later ). Langs landbouwvelden en enkele weiden met dieren (schapen, geiten, paarden) keerde ik terug naar de zaal waar ik mijn kaart liet afstempelen. Ik kon er ook enkele Sportvrienden begroeten en hield Julienne en Trees (met hond Casper) gezelschap bij een warme drank. Na een bezoek aan de sanitaire faciliteiten, vertrok ik voor de lus naar Outer.

  Ik moet een afslag naar rechts gemist hebben en op het Dorpsplein wees een andere wandelaarster dat ik rechtsaf moest, ik zou dan wel weer op het parcours terecht komen. En inderdaad, ik zag van tussen twee huizen wandelaars te voorschijn wandelen, dus moest ik maar naar hen kijken en zien waar ze gingen. Net voorbij een school ging het linksaf en van dan af kreeg ik weer veel natuurlijke paden en binnenwegjes te bewandelen, al passeerde ik nog wel aan de Deysel, het voetbalcomplex van Verbroedering Denderhoutem (weliswaar gefusioneerd met – of opgeslorpt door – FC Denderleeuw EH tot FCV Dender EH). Een zo’n stuk was wel wat minder gemakkelijk begaanbaar: smal en naast prikkeldraad, maar ik kwam voorspoedig in Outer aan. Daar liet ik rap mijn kaart afstempelen, en hoewel er nog bekenden zaten, ging ik meteen door, want ik had nog een paar afspraken voor de namiddag. Het eerste stukje van de terugweg viel samen met de aankomst in Outer, maar dan ging het weer een andere kant uit, pas op het einde kreeg ik weer hetzelfde pad te bewandelen tot aan de zaal.

  In Denderhoutem zijn duidelijk nog veel landbouwvelden met veldwegen en paadjes om het gemotoriseerd wegverkeer te vermijden. Het weer viel ook goed mee met zonneschijn en lichte bewolking, alleen tijdens de wandeling naar Outer viel er een licht en kort miezerbuitje.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/WandelingVredeseilanden12

  18-03-2012 om 20:28 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  17-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-SC Freiburg

  17.03.2012: HSV-SC Freiburg: 1-3

  Nu zou ik via satelliet-tv de wedstrijd op TV kunnen volgen, nu wordt die wedstrijd niet uitgezonden... Gezien de uitslag misschien goed ook, dan maar koers gekeken (Milaan-San Remo, gewonnen door Gerrans, een Australiër). En Jarolim had zich zijn 250ste wedstrijd voor HSV wellicht anders voorgesteld. Enfin, de wedstrijd kon ik ook niet volgen via internet-TV, dus wel via de website van HSV. HSV moet nu opletten, na deze wedstrijd, dat er geen barragewedstrijden moeten gespeeld worden. 52.414 toeschouwers zaten er in de Imtech Arena op te kijken dat Flum (in de 20ste minuut) en Caligiuri (in de 43ste minuut) voor de tussenstand van 0-2 zorgden. In de tweede helft scoorde ook Makiadi in de 72ste minuut (nadat hij enkele minuten eerder de gele kaart zag en een vrije trap moest toegeven), vooraleer Ilicević toch nog de eerredder scoorde (75ste minuut).

  Nochtans, HSV trok meteen ten strijde, na drie minuten kon het al 1-0 geweest zijn, maar Arslan plaatste de pas van Petrić van op korte afstand naast het zo goed als lege doel. Petrić probeerde dan ook met een geplaatste vrije trap en ook Arslan nog eens na een beheerste voorzet van Diekmeier - maar dan scoorde dus plotseling SC Freiburg. Flum trof na een vrije trap met een volley, hoewel hij blijkbaar buitenspel stond (maar dat klopt niet, want Jarolim kwam er nog tussen en Petrić probeerde tevergeefs de bal nog buiten te werken, volgens wat ik zag in "Der aktuelle Sportschau" op ARD - eat your heart out, Telenet!). Dit doelpunt - het eerste schot op doel van Freiburg - maakte Hamburgers onzeker. Tot de pauze kwamen ze niet meer voor het Freiburgse doel doordat de bezoekers behoorlijk dicht tegen elkaar verdedigden. En intussen scoorde Freiburg door Caligiuri die met een volley de bal, die hij achter de rug van de HSV-verdediging weggesnoept had, de 0-2.

  Fink reageerde bij de pauze en bracht met Son en Berg bijkomende aanvallers. En zoals in de eerste helft had HSV een goede start, gekroond door de reuze mogelijkheid tot 1-2: Son marsjeerde over links en bediende Petrić, maar die onderging hetzelfde lot als Arslan - hij trapte de bal van op drie meter naast het doel (60'). En terwijl de Hamburgers hierom treurden, sloeg Freiburg ijskoud toe: een meer als twijfelachtige vrije trap paste Schuster vlak in het midden, waar Makiadi niet lang treuzelde en de bal direkt in doel verwerkte (72'). De roodbroeken waren wat de kluts kwijt, gaven echter niet op en bleven proberen om een punt te redden. Het 1-3 door Ilicević, eenkwartier voor einde, voedde de hoop, te meer de Kroaat daarop nog twee sterke akties vertoonde en de fans de jubelkreten op de lippen hadden, doch het mocht niet zijn, zo dat het in de kelder van het klassement nauwtjes wordt.

  Fink stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Bruma, Mancienne, Rajković - Tesche (46' Berg), Jarolim - Töre (46' Son), Ilicević - Arslan - Petrić.

  13.03.2012: De wedstrijd van komende zaterdag is de 250ste die Jarolim voor HSV zal spelen. En dan heeft hij er nog enkele gemist, dit seizoen, omdat Fink hem op de bank liet...

  17-03-2012 om 19:18 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  11-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - St.-Niklaas

  11.03.2012: Eendracht Aalst - St.-Niklaas: 1-3

  Dat resultaat vond ik al op Teletekst, en op de site van de thuisploeg lees ik dat Eendracht startte met Kestens die terugkeerde na een gele schorsingsdag. Aalst combineerde enkele keren in het openingskwartier maar pas na 16 was er een eerste hoekschop. Eendracht was dan al De Castro kwijt, de verdediger werd vervangen na een trap op zijn enkel. De eerste grote kans viel voor de bezoekers. Schoonjans kon het leer even aantikken, de bal hobbelde voorbij de rechterpaal. Nog voor het halfuur lukte het wel, Glouftsis zette zich door, bal acheruit & Vandermarliere werkte beheerst af, 0-1. In de 33ste minuut opnieuw SK Sint Niklaas, hoekschop Petrovic & Gaye met de kopbal naar 0-2. De reactie kwam van Aalst via Depoitre, vanop 15 meter maar Willockx werkte in hoekschop. Meteen na de rust was het dan toch aan Aalst, na pogingen van Depoitre en Gallucci trapte De Schutter de aansluitingstreffer binnen (1-2). Op aangeven van Gallucci kopte de ingevallen Crispijn bijna de gelijkmaker binnen, doelman Willockx pareerde. Aan de overzijde liet Balaj de ruimte aan Munyaneza, hij trapte de 3-1 binnen. En toch voorkwam Van den Noortgaete nog 2 doelpunten.

  11.03.2012: Op de website van Eendracht staat nu te lezen dat Van Renterghem er wel door het clubbestuur van op de hoogte gebracht was dat Boskamp advies inzake mogelijke transfers zal geven in de tijd die komt. Zoals eerder door de club meegedeeld, krijgt Boskamp weliswaar geen officiële functie binnen Eendracht Aalst. Sportief manager Van Hauwermeiren en coach Van Renterghem dragen zonder inmenging van buitenaf de sportieve eindverantwoordelijkheid. In het kader van de goede persoonlijke relatie die Boskamp met Eendracht Aalst onderhoudt, zal de gewezen Gouden Schoen vrijblijvend advies verstrekken. Het clubbestuur, coach Van Renterghem en de hele sportieve cel betreuren de manier waarop bepaalde media getracht hebben aan stemmingmakerij te doen rond dit onderwerp, als zou er hierover onenigheid in de club bestaan.

  09.03.2012: Volgens wat ik vandaag in Het Nieuwsblad las, zou trainer Van Renterghem niet erg blij zijn met het bericht dat Boskamp voor de transfers zou zorgen (dat doet hij gratis en voor niets), vooral dan dat dit bericht bekend gemaakt werd vooraleer Boskamp zijn eerste transfer had gerealiseerd. De coach vindt het niet kunnen dat de Boskamp nu al met de pluimen gaat lopen.

  11-03-2012 om 20:08 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, FC Schalke 04-HSV

  11.03.2012: FC Schalke 04-HSV: 3-1

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny - Diekmeier, Bruma, Westermann, JansenRincón (82’ Skjelbred), Kacar - Sala (59’ Töre), Ilicević (59’ Son) - Arslan - Petrić. De thuisploeg wordt getraind door ex-HSV-coach Stevens, die destijds HSV verliet om bij zijn familie te zijn (is die mee uitgeweken naar Duitsland? ).

  Ik pik in bij de rust via http://sports-livez.com. maar moet tijdens de wedstrijd wel van kanaal veranderen. HSV staat dan al 3-1 achter, op de website van HSV lees ik over de eerste helft dat met het zelfvertrouwen van acht uitwedstrijden na elkaar zonder nederlaag de roodbroeken behoorlijk aanvallend gespeeld hebben. Maar al na vijf minuten kwam de eerste schok. Bij de eerste aanval van Schalke geraakte de bal in het net. Jansen (nogal veel geviseerd door Schalke-verdedigers, alvast in de tweede helft) en Ilicević lieten op de linker zijde Uchida lopen en diens flank vond het hoofd van Pukki (1-0). Door de vroege achterstand liet HSV zich echter niet ontmoedigen, er werd verder naar voor gespeeld. De grootste kans verkeek Ilicević in de 18ste minuut, zijn schot werd in het laatste moment geblokt door Uchida. Op dat ogenblik had HSV 60% balbezit en ongeveer 6:1 schoten op doel laten aantekenen. Maar in de tegenaanval was Schalke erg gevaarlijk. Een eerste poging war er in de 25ste minuut wanneer Huntelaar in de steeg speelde en Jones vrij voor Drobny opdook. Maar onze keeper weerde met een mooie voetafweer af. Slechts een minuut later was het dan toch prijs. Na een hoekschop stond Metzelder volledig vrij en trapte van op 6 meter binnen (2-0). Het spel stond ondersteboven. Wanneer de scheidsrechter in de 33ste minuut na een onschuldig vasthouden door Westermann tegen Huntelaar bij een hoekschop nog onterecht naar de penaltystip wees, herinnerde het spel weer aan de thuismatch tegen VfB Stuttgart. Huntelaar liet zich het geschenk niet afnemen en scoorde (3-0). Maar Hamburg verstopte zich niet. Kacar trof net voor de rust voor de psychologisch belangrijke tussenstand van 1-3 (in de 45ste minuut). Niet alle hoop was vervlogen.

  Schalke verdedigde goed en liet slechts weinig mogelijkheden aan Hamburg. Verder dan de 16 m geraakte blijkbaar niemand. Petrić had met zijn trap na een korte afweer nog de beste kans in de 78ste minuut. Maar ook Schalke beperkte zich tot het hoogstnodige. Raúl kreeg ver in de tweede helft een vermeldenswaarde mogelijkheid maar trapte over doel. Met de inbreng van Son en Töre, terug na een blessurepause, probeerde Fink nog eens alles, maar het hielp niet veel. Jones verkeek kort voor het einde nog een goede kans (89’). In de allerlaatste minuten hadden Petrić en Westermann dan nog een mooie kans op de aansluittreffer, maar dat werd hen niet gegund (op internet-TV “zag” ik de bal er in gaan, zo’n uitgesproken kans was het, Westermann trachtte overigens de "rebound" van Petrić binnen te trappen). Zo eindigde de wedstrijd met de tussenstand. En HSV moet vaststellen dat er wel goed gespeeld was maar onnodig verloren werd.

  09.03.2012: In de nasleep van het bericht dat Petrić er volgend seizoen niet meer zal bij zijn, herinnerde ik me ineens gelezen te hebben dat op hem gerekend werd om de jongeren bij te staan bij hun integratie in de ploeg. Maar dat was een idee van de toenmalige trainer, Önning, niet van Arnesen, blijkbaar.

  Arnesen is terug van zijn bezoek aan Chelsea, maar in zijn interview aan het webteam repte hij met geen woord over Lukaku. En voor overmorgen is Jarolim geelgeschorst, hopelijk wordt hij niet te zeer gemist.

  06.03.2012: HSV dient dan toch geen protest in tegen de straf die Guerrero kreeg.

  Petrić mag dus zijn schup kuisen over twee maanden, maar wie er wel mag komen, is Maximilian Beister. Hij was uitgeleend aan Fortuna Düsseldorf (tweede klasse) maar heeft al een contract getekend tot 2016.

  Op de website noch in de nieuwsbrief van HSV is er sprake van Lukaku over wie Arnesen deze week in Londen gaat praten. Ik denk dat dit is omdat website en nieuwsbrief enkel iets melden als het echt zeker is.

  05.03.2012: Wel, dat had ik van hem niet verwacht, ik dacht dat hij zou blijven tot aan zijn pensioen. Maar misschien is het Arnesen die van HSV een Duits Chelsea wil maken... Behalve hij zijn er nog 5 spelers van die Londense club overgekomen (maar daarom niet voor zeer lange tijd). Dit staat nl. te lezen op de website van HSV (de vertaling is van mij, natuurlijk): de wegen van HSV en Mladen Petrić (31) zullen bij het einde van het seizoen uit elkaar gaan. "Het was voor beide belangrijk over dit onderwerp snel helderheid te verschaffen," beklemtoont Arnesen. De sportdirektor had Petrić en zijn raadgever (of heet zijn job manager?) Struth op maandagavond meegedeeld, dat de club zijn aanvaller geen nieuw contract zal aanbieden. Het huidige contract loopt af op 30.6.2012. "Mladen heeft veel (en mooie en spectaculaire zoals twee jaar/twee seizoenen geleden op Sclessin, vergeet hij te zeggen) doelpunten voor HSV gescoord en uitmuntende prestaties gebracht – en zal dat zeker nog tot het einde van het seizoen doen (daar reken ik ook op ). Hij was en is een belangrijke speler (en bijzonder populair ook). Maar in de toekomst zullen wij ons anders oriënteren, de ombouw van de ploeg aandrijven (is dat dan defensiever?). Daarom zullen wij nog sterker op jonge speler rekenen en de weddestructuren verder verslanken," zo zei Arnesen. Amai, kost hij zoveel? Is hij zijn wedde niet (meer) waard?

  Petrić, die in tot nog toe 127 wedstrijden (oefenwedstrijden niet inbegrepen) voor HSV 60 doelpunten (een gemiddelde van 1 doelpunt op 2 wedstrijden!) scoorde, toonde zich begripvol: "Er is nu een besluit waarmee ik kan leven. Ik wou graag nog een contract van lange duur tekenen. Dat is bij HSV niet mogelijk. Voor mij draait alles er nu om, samen met mijn clubcollega's, het lopende siezoen op verstandige wijze tot een eind te brengen. Dan zal ik zien waarheen mijn weg voert."

  Nu ja, spelers komen en spelers gaan, ander en beter (maar wellicht eerder "ander" dan "beter"), ...

  "Weddestructuren verder verslanken"? Waarom willen de VRT en Het Nieuwsblad ons dan wijsmaken dat HSV naar Lukaku lonkt? OK, op uitleenbasis weegt hij misschien niet zo zwaar op het budget als mocht hij een transfer bekomen hebben. Chelsea-coach Villas-Boas werd gisteren ontslagen wegens de laatste weken te veel wedstrijden verloren, Lukaku (18, 13 jaar jonger dus dan Petrić) kijkt na het ontslag van de Chelsea-trainer uit naar nieuwe speelkansen, maar dat houdt onder andere HSV niet tegen om expliciet naar de Belgische aanvaller te lonken. Arnesen reist morgen naar Londen om er met Chelsea te praten over een uitleenbeurt van Lukaku volgend seizoen. De Deense ex-topvoetballer heeft nog steeds goede banden met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich (behoorlijk rijke vent, maar die sponsort dus geen nieuw contract voor Petrić ).

  Overigens riskeert Guerrero een schorsing van 7 weken resp. 8 speeldagen wegens zijn rode kaart, eergisteren tegen Stuttgart wegens fout op de keeper. Arnesen voorziet wel een interne sanctie maar met die straf is hij het niet eens en HSV zou dus kunnen verweer indienen. De Peruaan had zich intussen al telefonisch verontschuldigd bij Ulreich en weet dat die zich niet bezeerd had.

  11-03-2012 om 20:03 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  05-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - Sp. Charleroi

  04.03.2012: Eendracht Aalst - Sp. Charleroi: 1-2

  Deze uitslag zag ik op Teletekst. Dit staat op de website van de thuisploeg: bij Aalst werd Van Damme na een gele schorsingsdag weer gerecupereerd. Moreels is nog altijd out en Van Renterghem alsook Vervaeke mochten starten. Aalst kwam meteen dreigen met een schot van Gallucci net over de dwarsligger. De wedstrijd bleef dan heel gesloten, de tweede in het klassement speelde duidelijk met respect voor de wit-zwarten want er werd amper druk gezet. Wel viel meteen op dat Charleroi fysiek sterkere voetballers lopen heeft. Op het halfuur dreigde De Castro, maar de bezoekende doelman Coqu stond op de goede plaats. Charleroi duwde dan naar het einde van de eerste helft het gaspedaal in en scoorde op enkele minuten tijd twee keer. De eerste keer wel uit buitenspelpositie. Twee keer ook rondde spits Gnohéré een combinatie perfect af. Scoren aan 100% heet dat want verder geen bal tussen de palen voor de Carolo’s. In de tweede helft kreeg de bezoekende kapitein Tormena zijn tweede gele kaart en moesten Charleroi verder met tien, Aalst kon dat evenwicht echter nooit verzilveren. Depoitre kopte te zwak op de keeper, De Castro zag een schot voorlangs zoeven, 6 minuten voor tijd knalde Depoitre op de paal. In een mager slotoffensief kon Yombo wel de bal nog heerlijk mooi in de rechterwinkelhaak binnentrappen maar meer zat er niet in voor Aalst. Cousin kreeg nog op domme wijze rood na een trap op een Charleroi verdediger.

  01.03.2012: Eendracht Aalst heeft zich voor volgend seizoen versterkt met twee middenvelders. Lauden Hugelier van Moeskroen Peruwelz en Thomas Weydisch van Racing Mechelen bereikten gisteren een overeenkomst voor twee seizoenen. De 22-jarige Hugelier scoorde dit seizoen al vier keer voor de autoritaire leider in derde klasse A. Ook de voorbije seizoenen was hij als middenvelder telkens goed voor zo'n half dozijn doelpunten. Hugelier speelt al jaren voor de Waalse club, ook al in de periode voor de fusie. Vorig seizoen werd hij met zijn club kampioen in vierde nationale. Weydisch (24) genoot zijn jeugdopleiding bij RSC Anderlecht. De offensieve linkerflankspeler speelde in tweede klasse bij UR Namur en KMSK Deinze, van waar hij naar Racing Mechelen trok. Bij die club promoveerde hij van vierde naar derde klasse. Beide spelers zijn aan het einde van het seizoen aan het einde van hun contract bij hun club en komen dus transfervrij naar SC Eendracht Aalst.

  05-03-2012 om 19:11 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  04-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04.03.2012 – Pap-eterswandeling, georganiseerd door Wsv De Kadees Aalst (063)

  Ik kwam voorspoedig aan in de industriezone van Erpe-Mere waar ik nabij de startplaats, fabriek Fiberdecor, een parkeerplaats vond. Binnen in de zaal leek het nog erg rustig, ik begroette bekenden (vooral bestuursleden en medewerkers van de organiserende club) en vertrok, na enkele foto’s, voor de omloop van 15 km.

  Die leidde mij via verharde en natuurlijk (tevens: modderachtige) wegen via Burst (Koudenberg en Dorent) naar Borsbeke. Daar trof ik nog bekende Kadees aan het werk: Lucia, Ellen, Werner, Geert, Rudolf en Johan (om enkel hen te noemen wiens naam ik ken). Ellen stond paraat aan de koffietafel, Werner ruimde af en de vier anderen stonden in de keuken, o.a. aan de vaat. Kort nadat ik daar aankwam, was ook Sportvriend Bruno met hond aangekomen, met hem dronk ik dan wat warms en kletste over wandelen en werken. Omdat Bruno, zelfs met naar eigen zeggen vermoeide benen, sneller stapt dan ik, liet ik hem gaan, passeerde de “dopingcontrole” en ging nog even dag zeggen aan de zes voormelde Kadees alvorens mijn weg terug aan te vatten. Die terugweg ging natuurlijk weer door Burst en net naast Bambrugge terug naar Erpe-Mere. De eindmeet behaalde ik langs een natuurlijk paadje naast de E40. In de fabriek kocht ik me een potje rijstpap, maar omdat het al half twaalf was, nam ik hem mee naar huis. Vooraleer de zaal te verlaten, ging ik nog werkende Kadees begroeten, zoals Eddy en Roland in hun bureau, waar ik net Mark zag binnengaan. Dus wist ik dat Annemie ook aangekomen was. Met mijn twee vrienden kletste ik dan nog wat en ging dan naar huis.

  Het was een rustige wandeling met een leuke afwisseling van verharde en natuurlijke paden, en langs een paar leuke kapelletjes.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/PapEterswandeling12

  04-03-2012 om 20:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  03-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-VfB Stuttgart

  03.03.2012: HSV-VfB Stuttgart: 0-4

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Sala (die op ’t laatste moment Aogo, die dijproblemen heeft, vervangt), Jansen, Rincón, Guerrero, Petrić, Jarolim, Ilicević en Rajković; op de bank zitten Neuhaus, Mancienne, Tesche, Son, Kacar en Arslan.

  Geen live verslag op een van de kanalen van http://sports-livez.com/, dus volg ik de LiveTicker op de website van HSV. Heel de Imtech Arena (55.263 toeschouwers) zal dus verbaasd zijn Aogo ineens toch niet te zien aantreden en Sala (die eigenlijk baan moest ruimen voor Ilicević) wel, dit wordt aanzien als een wissel en dus zit de nationale speler op de bank. In de 10de minuut houdt Drobny de nul na een sterke kopbal van Hajnal. Nadat Guerrero bij een aanval unfair gestopt wordt – en er niet voor gefloten wordt – gaat Stuttgart op de counter af. Hajnal komt vrij te staan maar zijn schot gaat ver over doel. HSV is wel geengageerd, maar heeft nog niet de nodige klaarheid en doelgerichtheid. Stuttgart daarentegen zet alles op de counter en kwam al twee keer gevaarlijk voor Drobny’s doel. De derde keer is ’t dan ook prijs (Ibisević). Een zware fout van Rajković veroorzaakt bijna de 0-2, maar Harnik krijgt de bal niet in doel, hoewel hij alleen staat voor Drobny. Een licht lichaamscontact tussen Rajković en Okazaki is voor scheidsrechter Sippel zwaar genoeg om penalty te geven. Kuzmanović laat Drobny geen kans. Rincón moet dan plaats ruimen voor Arslan. Kort voor de pauze heeft Guerrero nog kans op de aansluittreffer, maar verliest in de draaiing de nodige kracht voor zijn schot.

  Na de rust blijft Sala toch weer op de bank zitten, een beetje aangeslagen, Son komt in zijn plaats. Enkele minuten later scoort Kuzmanović opnieuw van op strafschop.  Even later kopt Petrić de bal net voorbij. Dan wordt Guerrero naar de douches gestuurd met een rode kaart. De Peruaan sprint de bal achterna, de keeper van Stuttgart komt uit en blokt de bal af en de HSV-aanvaller grabbelt hem van achter direct in de benen. Kuzmanović pleegt een fout op Ilicević en ziet er de gele kaart voor, Petrić mag de vrije trap omzetten maar ook deze keer gaat de bal nipt naast het doel. Dan wordt Kuzmanović vervangen door een “Duitse Gentenaar”, ha ja, die mens heet Gentner (of Genter, de typist is ’t precies niet zeker). Petrić stuurt de bal naar Arslan, zijn schot met de tip van de schoen gaat ook net voorbij. HSV jaagt wel op herstel maar het is de spelers goed aan te zien dat ze sedert de 54ste minuut nog met 10 man spelen. Bijna is het 0-4, maar Diekmeier kan op de lijn wegwerken en verhindert erger. Net voor het einde (en enkele extra minuten) scoort Harnik toch nog de 0-4 voor de bezoekers… En daarmee is de lijdensweg voor heden afgesloten.

  02.03.2012: Morgen zoekt HSV naar de eerste thuiszege van 2012 en Fink rekent op deze spelers: Drobny - Diekmeier, Westermann, Rajković, Aogo - Rincón, Jarolim - Ilicević, Jansen - Guerrero, Petric; en dezen  zitten op de bank: Neuhaus, Mancienne, Tesche, Kacar, Lam, Sala (moet baan ruimen voor Ilicević), Son, Arslan, Bruma, Skjelbred, Berg. Bij de bezoekers ook een bekende: Boulahrouz.

  01.03.2012: Gisteren en zelfs eergisteren zijn dus oefeninterlands gespeeld en daar waren HSV-spelers bij betrokken.

  Aogo: Duitsland - Frankrijk in Bremen 1-2

  Bruma: Engeland - Nederland in London 2-3

  Besic (U21): Servië - Bosnië-Herzegovina in Satara Pazova 2-0

  Drobny: Ierland - Tsjechië in Dublin 1-1

  Rajković: Armenië - Servië in Limassol 0-2

  Kacar: Cyprus - Servië in Larnaca 0-0

  Rincón: Spanje – Venezuela in Malaga 5-0

  Guerrero: Tunesië - Peru in Rhades 1-1

  29.02.2012: Er werden en worden oefeninterlands afgewerkt, zo wonnen Kacar en Rajković gisteren met Servië van Armenië met 2-0 (de ruststand was ook de eindstand). Vandaag spelen ze 0-0 gelijk tegen Cyprus en dat in Larnaca. In een testmatch met de U-21-nationale ploeg moest HSV-verdediger Besić vandaag een nederlaag ondergaan: Bosnië-Hercegovina verloor van Servië met 0-2. Vandaag speelt Bruma voor Nederland tegen Engeland in het Wembleystadion.

  03-03-2012 om 17:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!